|
|
|
#1381 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1382 | |
|
Member
|
Quote:
Nem vagyok olyan válogatós![]() Hú, csak derüljenek ki minél előbb a dátumok, mert ha minden jól megy májusba mennék Angliába, de hát annak az útnak a hossza attól is függ, hogy hol láthatom a Muse-t legközelebb. Mázlista! oda én is nagyon ki szeretnék egyszer jutni!!! Szorítunk, hogy sikerüljön! Cserébe tessék nekünk is szorítani, hogy a közelünkbe is jöjjenek megint, ha máshová nem, akkor legalább Ausztriáig... |
|
|
|
|
|
|
#1383 | ||
|
Member
|
Quote:
2006-ban és kiskoromban is voltam. 2006-ban ismertem meg a Billy Talent nevűegyüttest is. De ami a legdurvább: Amikor kinnt voltam, abban az időszakban a Muse adott koncertet Montrealban, de akkor még nem annyira figyeltem fel rájuk. ÁÁÁáááááááá. Simán elmehettem volna a showjukra Quote:
Csak jöjjenek!
|
||
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Member
|
Mindenki megy valahová, csak én maradok itthon, muse nélkül??
![]() Ha látjátok őket, azonnal kérünk beszámolót!!Addig én megnézem párszor a Hullabaloot meg veszek Cd-t! Csak kibírom valahogy:P
|
|
|
|
|
|
#1385 | ||
|
Member
|
Quote:
Szegény Domot se hagyjuk ki a jóból!![]() De jó neked, h te is mész! Hazai pályán csak kitesznek magukért... Én ha lehetne, Manchesterbe mennék, de sztem olcsóbban megúsznám az olaszokkal. Csak kérdés, h mennyit fognak koncertezni jövőre. ![]() Quote:
Ma megvettem egy 99es Record Collectort, és van benne egy Muse cikk/interjú!! Nem mondom, h sok új dolog van benne, de azért kincsként kezelem. Mégiscsak történelem.. A Micro Cutsra töltöttem, de még nincs érvényesítva, addig is itt a link: http://img114.imageshack.us/img114/8...tor1999vx2.jpg http://img164.imageshack.us/img164/8...tor1999cq8.jpg csak az a kép... iszonyatos.... ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#1386 | |
|
Member
|
Quote:
![]() Amúgy én is mennék Manchesterbe! AZ az egyetlen hely, ahol nem voltam, pedig fanatikus Manchester United szurkoló vagyok! ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1388 |
|
Member
|
Akinek van MTV2-je az nézze ma 22:00-tól: MUSE Takeover
Matték elmondják, melyek a kedvenc és befolyásos zenés videoklipjeik, amiket le is adnak. 1 órás műsor!
|
|
|
|
|
|
#1389 |
|
Member
|
uhh, még jóó hogy felnéztem ide..
D csak azt szerettem volna elújságolni, hogy előbb MTV2-n Bliss volt ![]() ![]() ![]() tvben eddig még soha nem láttam jaj olyan szép volt ![]()
|
|
|
#1390 | ||
|
Member
|
Quote:
Mert így kell basszus szóló is!!! Ez azért attól függ, hogy mikor koncerteznek Angliába, baromi boldog lennék, ha pont abba az időpontba, amikor megyek. De ha máshol látom őket az sem baj... Már olyan jól hozzá szoktam, 2 év alatt, hogy minden évbe van egy Muse koncert, erről nem mondanék le Quote:
Fiatalság, bolondság...Jajj, én meg nem is újságoltam! Hogy decemberbe, amikor beteg voltam néztem a VH1-t és mit látnak rajta szemeim, egyszer csak elkezdődik az Unintended! Jajj, annyira megörültem neki!!! Last edited by fodrika; 08-01-2008 at 06:34 PM. |
||
|
|
|
|
|
#1391 |
|
Member
|
Ezeket a klipeket szeretik és ezek voltak ma a Muse Takeoverben:
Outkast – Hey ya Flaming Lips – Do you realize? Arcade Fire – Neighbourhood David Bowie – Heroes Daft Punk – Around The World Atari Teenage Riot – Too Dead for me Millionaire - I'm On A high M.A.R.R.S.. – Pump Up The Volume Aphex Twin - Windowlicker Hát nincs valami jó ízlésük
|
|
|
|
|
|
#1392 |
|
Member
|
Ezeket a klipeket szeretik és ezek voltak ma a Muse Takeoverben:
Outkast – Hey ya Flaming Lips – Do you realize? Arcade Fire – Neighbourhood David Bowie – Heroes Daft Punk – Around The World Atari Teenage Riot – Too Dead for me Millionaire - I'm On A high M.A.R.R.S.. – Pump Up The Volume Aphex Twin - Windowlicker Hát nincs valami jó ízlésük
|
|
|
|
|
|
#1393 |
|
Member
|
Azt az ízlés..
![]() ![]() Amúgy meg örülök, hogy mindenki megy mindenhová, én majd maradok a seggemen és várom, hogy 2015-ben jöjjenek vissza megnézni, mennyit romlott a magyarság.. Na jó... Bécsbe még elmegyek, de ezzel kifújtak az esélyeim..
|
|
|
#1394 |
|
Member
|
Most volt a Hysteria az MTV-n.
![]() Nekünk elmaradottaknak, akiknek nincs MTV2, "csak" ez marad.. Bírom, amikor készítenek cenzúrázott változatot is a videókhoz.
|
|
|
|
|
|
#1395 |
|
Member
|
Hát de basszus.. amikor én még az MTV-t se vagyok hajlandó nézni..
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|