|
|
|
#1276 |
|
Member
|
szerintem az amcsik is tudnak zenélni. de azért a britek viszik a pálmát!
egyébként sziasztok, nemrég regisztráltam ebbe a fórumba, pár hónapja vagyok csak musefan de nagyon megszerettem őket! |
|
|
|
|
|
#1277 |
|
Member
|
Üdv ronnieweasley itt!
Amúgy a Sydney-i setlist is ütős! Teli van riffekkel!!! 1. Take a Bow 2. Map of the Problematique + riff 3. New Born + Microphone Fiend riff + Ashamed outro 4. Hyper Chondric Music interlude + Butterflies & Hurricanes 5. Supermassive Black Hole 6. Citizen Erased (guitar intro) 7. Feeling Good 8. Ruled by Secrecy 9. Invincible 10. Hysteria 11. Fury 12. Map of Your Head riff + Starlight 13. Whole Lotta Love riff + riff + Time Is Running Out 14. Guitar interlude + Bliss (extended) Encore 1: 15. Plug In Baby 16. Stockholm Syndrome + Dead Star riff + Hyper Music riff Encore 2 17. Close Encounters riff + I Want to Break Free riff + Knights of Cydonia
|
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1279 |
|
Member
|
Ja, ez is csak mutatja, hogy vmikor tényleg külföldön is meg kell nézni őket. Én Fro.-ra pályázok.
![]() Mondjuk szerintem a riffek nálunk se hiányoztak (New Born vége..:supertong), csak nincs így leírva név szerint. És üdv a fórumon Ronnie!
|
|
|
|
|
|
#1280 | |
|
Member
|
Quote:
Mondjuk az nagyon ütött!
|
|
|
|
|
|
|
#1281 | |
|
Member
|
Quote:
![]() ![]() Hát igen, a brit zenéért én is odavagyok ![]() ![]() Hát azt hiszem.... én is megyek külföldre koncertre ööö.. igen, majd.. valamikor ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Member
|
Szerintem mindenki el akarna menni egy külföldi koncertre. Sokkal nagyobb az izgalom... Már alapból, hogy egy másik országban ugrálsz és kiabálsz a színpad előtt
)
|
|
|
|
#1283 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1284 | |
|
Member
|
Quote:
utána a Feeling Good intro-ját játsza? lehet, h hülyeségeket beszélek... ![]() Matt in a church |
|
|
|
|
|
|
#1285 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1286 |
|
Member
|
Én már azt várom, h idén karácsony környékén mivel lepnek meg minket a hivatalos oldalon. Remélem, megint lesz vmi.
|
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1288 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1290 | |
|
Member
|
Quote:
Olvastam, már kíváncsian várom, hogy mikkel lepnek meg minket... Videók közül: én örülnék egy nagyon jó minőségű idei Unintended-nek is...
|
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|