|
|
|
#1201 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Member
|
www.musemania.net - ről
" MTV Italy: A Muse tervezi egy tengeri turné megvalósítását 2008-ban, a koncerteket egy hajón adnák, és a turné keretében végig szelnék a mediterrán partvidéket. Jelenleg még nincsen konkrét dátum, mikor is lenne ez a turné, de Mattéknek tiszta gondolataik vannak a turnéval kapcsolatban: "Egy város kikötőjében, a hajó hátsó részében adnánk le a koncertet, majd miután vége, tovább állnánk egy következő helyszínre - turné a tengeren" " (mivel mediterrán turnéról van szó, a dunai koncert - ötlet kicsit elvetemült... )
|
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1204 | |
|
Member
|
Quote:
de ha azt nézzük hogy a globális felmelegedés miatt hazánk területét is lassan mediterrán éghajlatúnak kell számítani .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (tudom, esélytelen próbálkozás ![]() ![]() )
|
|
|
|
#1205 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1206 | |
|
Member
|
Quote:
, csak Blackhole és Hullabaloo. Ja és a heavy bandák között volt a cédéjük! mindegyik drágább volt mint 2 500 Ft... A Showbiz asszem az volt 3 500, a Blackhole + dvd volt egy kicsivel 3 000 alatt. A többit annyira nem figyeltem, viszont annak örültem, hogy az eladó srác nem kérdezett vissza, hogy mit is keresek, szimpatikus volt, hogy rögtön tutdta mit keresek.
|
|
|
|
|
|
|
#1207 | |
|
Member
|
Ilyen hamar lecsaptak rá??
![]() Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Member
|
Hello!Ahogy látom siralmas az otthoni helyzet MUSE téren.?Már azis meglepö,ha valaki hallott rola...és ezt még magyar gitárosoknál is tapasztaltam,ami még furább,hogy nem ismerik,pedig ha más nem,akkor a nagy riffek és Matt egyedei gitárjátéka megragadja az embereket.Nagyon jellegzetes,egyedi.
Más:van egy bontatlan,original Absolution Tour DVD-m...Elajándékoznám szivesen valakinek aki mélto rá és értékelni tudná.Még a dvd megjelenésekor rendeltem véletlenül 2 db-ot,és az egyikre nincs nagy szükségem.Az egyetlen gond a hazajuttatása...mert karácsonynál hamarabb nem leszek Mo-on...Ha valakit érdekel és van vmi ötlete irjon. |
|
|
|
|
|
#1209 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1210 | |
|
Member
|
Quote:
![]() Vicces volt, amikor a jegyet vettem. Tőlem meg is kérdezték, hogy az milyen zene és hol melyik országban lesz... pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff: mad: |
|
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1214 |
|
Member
|
hellow.
még új vagyok itt, de én is voltam koncerten és leírhatatlanul eszméletlen jó volt, remélem a tengeres turnénál jönnek ide is ^^ akarom mondani, ajánlom nekik.
|
|
|
|
#1215 |
|
Member
|
|
|
|
|