|
|
|
#1111 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1112 | |
|
Member
|
Quote:
http://budapestarena.hu/tech-terem.jsp 4. Ültetett-álló koncert konfiguráció 8 000 fő Lehet a nyolc ezres főre konfigurálják az arénát... |
|
|
|
|
|
|
#1113 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1114 | |
|
Member
|
Quote:
Hát ez elég gáz... Persze az emberek többsége nem hallgat normális zenét meg amúgy is Magyarországon vagyunk vagy mi.... Nem is számítottam sokkal többre.. Na de azért 6000... Azért remélem h összejövünk 10000-en de erre nem sok esély van már
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Member
|
Én is ülő helyet vettem! És szerintem a helyszínen is elfogy 1-2 ezer jegy..
De ez télleg gáz! Ide se jönne többet! Már alapból elbaszták a reklámozást is! Betették Pesti est elejére meg kib*sztak néhány plakátot azt ennyi... Bezzeg a TV-ben bemondják a hányadék Gwen stefanit meg a Black eyed peast. Szar magyar média! Normálisan kellett volna reklámozniuk talán.. Last edited by LiT; 09-10-2007 at 03:08 PM. |
|
|
|
|
|
#1116 | |
|
Member
|
Quote:
Na mindegy majd meglátjuk holnap, hogy mi lesz. Gondolkodtam rajta én is h ülő helyet vegyek, de aztán rájöttem h valszeg nem bírnám ki ülve De most figyelni akarok rendesen a koncertre mert plö killersre meg faithlessre egyáltalán nem emlékszem, és nem az alkohol mennyisége miatt. :P csak akkora extázisba estem h.. heh. igen. most már alig emlékszem pár számra... bááár most museon lehet h szintén ez lesz a helyzet
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Member
|
Egyébként ha nyolc ezresre konfigurálják az arénát, akkor nem fog látszani, ha kevesebben vagyunk!
Szóval holnap MUSE buli! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Örüljünk a holnapnak!
|
|
|
|
|
|
#1118 |
|
Member
|
ez nem úgy müködik h eladtt jegyek alapján konfigurálnak, hanem előre mikor megtervezik a rendezvényt, ugye nem gondoljátok h a küzdőtéren ülőhelyek lesznek???
|
|
|
|
|
|
#1119 | |
|
Member
|
Quote:
ilyet senki sem mondott biztos nem lesznek ülőhelyek ott :P
|
|
|
|
|
#1120 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1121 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Member
|
Én csak attól tartok, hogy Görögországban és Romániában 17 számot nyomtak le, Szerbiában már csak 15-öt. Ma lépnek fel Horvátországban.. Kíváncsi vagyok ott mennyi lesz. Na meg nálunk! Remélem 17 lesz nálunk is!!!!
És nagy hangulatot csináljunk, meg tapsoljuk őket vissza, hogy minél több számot nyomjanak ![]()
|
|
|
|
|
|
#1124 |
|
Member
|
Ha rajtam múlik, akkor az Arénát nem hagyják el hamar!
Szóval, a hangulatrésze felőlem is biztosítva lesz.Egyébként tavaly Bécsbe nem tudom hány jegyet adtak el, de ott se volt telt ház, a hangulatot tavaly és év elején már kiveséztük. Szóval, az sem volt annyira a toppon. Viszont 18 szám volt... |
|
|
|
|
|
#1125 |
|
Member
|
Ne parázzatok azon, hogy mennyien lesznek, mert az a lényeg, hogy mi ott lezsünl és tombolunk
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|