![]() |
![]() |
#76 |
Member
|
Ja-ja,ezek nagyon izgik tudnak lenni!!!!!
![]() En anno nagy Manson rajongo voltam,az o videoikon is a backstage a legviccesebb!! Raadasul Matt reszegen...jozanul se normalis... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
We're all in water
|
Quote:
![]() Én amúgy már a képeken szétröhögöm magam! Nemhogy a filmen! De a Red Hot Chili DVD-k sem semmik ám! ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Member
|
A kepeken en is jokat szoktam rohogni!!
![]() Matt arca meg kulon fejezet!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
We're all in water
|
Quote:
![]() Ez jó! Pont én is ehhez hasonló madár rajzokat raktam fel ide a fórumra. Láttad már őket? ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Member
|
Meg nem!!!De ami kesik nem mulik...
Ez egy jo kep Mattrol!!!Nagyon "szigoru"!!! ![]() Egyebkent a microcuts-on fent van egy tok friss interju Dommal!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Member
|
Halihoo!!!
Csak az van,h 16-an a Cool Rock Cafe-ban Depeche Mode/Cure,valamint Placebo/MUSE!!!!! party lesz!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
We're all in water
|
Quote:
![]() 1.The Gallerybe 2.Art and Poetry 3.The Bird
![]() |
![]() |
#83 |
Member
|
Koszi,de mar megneztem a kepeket!!!
Rajottem magamtol ![]() Miert nem fested meg??Olajjal,akrillal...mert dekorativ!!!De ugy meg hatasosabb lenne!!Azert jo,h van egy magyar is,aki a rajzait lekozli!!! Az en munkaim ettol azert tavol allnak...megmondom oszinten,sosem voltam a hive ezeknek a portrezgatos/kedvenc lefestos dolgoknak...valahogy az esetek 90%-aban valami giccs a vegeredmeny ![]() Es a forumon ezekbol van a legtobb...Bar nem akarok senkit sem minositeni,raadasul nem is lattam beloluk sokat!!!Biztos van rengeteg jo is!!Gondolom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
We're all in water
|
Én megfesteném, ha lenne időm. Meg így sokkal egyszerűbb, mert nincsen gond a szinekkel...
![]() Sajna nem teszek fel több rajzot, mert senkit sem érdekel már...
![]() |
#85 |
Member
|
Ertem...egyebkent eszrevetted,h most mar szinte csak mi ketten irunk???
Hova lettek a tobbiek????????!!!!!!!Elfogytak a Muse rajongok? ![]() Amugy mit szoltok Matt cuki kis viragos ingehez?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
stupid fashion victim
|
sziasztok
sajnos nem vtam a coolrockos partiban jó volt?
![]() |
![]() |
#87 |
Member
|
En sem voltam...
![]() A baratnom lemondta,en meg nem akartam egyedul elmenni.De aranylag eleg surun vannak ilyesmi bulik,majd legkozelebb... |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
We're all in water
|
Hol van az a kép, amiről beszéltél? Még nem láttam!
De biztosan nagyon jó lehet az elmondásod alapján! ![]()
![]() |
#89 |
Member
|
Melyik kep??A "viragosinges"?!Ja,az a microcuts.neten van valahol a fotoknal!!Most van egy csomo foto az MTVU Campusos bulikrol,meg ilyenekrol,ott lesz valahol!!!Meg fogod ismerni,feher ing piros viragokkal!
Nagyon edes... Holnap The Vanishing koncert a Pesti Est Cafe-ban!!!!JESSSSZZZ!!! ![]() Pusszz mindenkinek! |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Member
|
syastok
most már én is itt vagyok, úgyh nem fogytok el ![]() eddig nem is tudtam h van ilyen külön magyar rész, de tök yoo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Rate This Thread | |
|
|