|
|
|
#541 |
|
Member
|
amúgy az a legjobb az egészben, hogy a Muse-nak legalább van ilyen hivatalos fóruma,ami még szép is...
a Placebo elbújdoshat!!
|
|
|
|
|
|
#542 |
|
Member
|
Fodrika,meghallgatad a számokat?
Megnézted a képet amit kűldtem? Úgye,hogy megijesztett.
|
|
|
|
|
|
#543 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#544 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#545 |
|
Member
|
Űdv Ricsard.
Jé,márcsak hárman hiányoznak és teljes a társaság.
|
|
|
|
|
|
#546 | |
|
Member
|
Quote:
Nem ijedtem meg, én is küldtem már képet... ezek szerint még nem láttad Al Bundy-tól nagyon messze vagy, viszont a kép alapján nekem még Matt arca sem jön le... Nem vagy rémisztő
|
|
|
|
|
|
|
#547 | |
|
Member
|
Quote:
jah és egy hasznos oldal: www.101klub.hu ![]() http://www.101klub.hu/20060929.html ...csak ízelítőnek |
|
|
|
|
|
|
#548 | |
|
Member
|
Quote:
, Faith No More, Nirvana, Ramones, Cranberries, Blur, stb. stb.), és egyre kevesebb az új kedvencem...néha beújítani a legnehezebb, komolyan!
|
|
|
|
|
|
|
#549 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#550 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#551 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#552 |
|
Member
|
He he,nekem kicsit husisabb a képem,mint Matt-nek.
Azt mondod nem vagy fotogén? Nincs igazad,sőt. Kár,hogy nem vagyok kicsit idősebb. Szerintem Matt-nek is pont a te tipusod jön be. A csajok biztos azt hiszik,hogy mi fiúk Pamela Andersonokra meg hasonló cicákra vágyunk. Pedig barátnőnek vagy feleségnek,pont nem ilyen mű nők valók. Gondolom te is szivesen nézel meg egy filmet amiben valami macsó szinész szerepel. De mégis egy kedves,átlagos fiúba szeretsz bele,nem pedig Mr akcióhősbe. Egyébként Pamela Anderson és társai,smink nélkűl rondák,mint a bűn. Ez csak olcsó ilúzió. De a szeretet és a szerelem igaz dolgok. Azt hiszem,Matt is így gondolja.
|
|
|
|
|
|
#553 |
|
Member
|
ezzel az egyre kevesebb az új kedvenc dologgal én is így vagyok. Bár azért mostanában az elmúlt 1-2 évben megismertem egy pár jó zenekart. De majd a második, harmadik album után derül ki, hogy mennyire lesznek ütősek. Magyarok közül vannak kedvenceid?
|
|
|
|
|
|
#554 |
|
Member
|
kezdek rájönni, hogy ki milyen nemű itt
vagy nem??
|
|
|
|
|
|
#555 |
|
Member
|
Ricsard,akkor még egyszer bocs a Queen-es poénért.
Ha akarod kitőrlöm azt a posztot. Ó,a Verve. Mennyire imádtam őket,főleg a Bitter Sweet Simphony miatt. Az a dallam, az a szöveg, az a mondani való. Életem egyik legfontosabb száma. Volt. Mert végük,akár csak azoknak akiket felsoróltál. Led Zeppelin? Apám imádta. A Moby Dick a kedvence tőlük. Igen 7-en vagyunk,mert ott van még,OntheOtherSide és rbr.
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|