Go Back   Muse Messageboard > Muse Incl. Off Topic > International

Reply

Thread Tools Rating: Thread Rating: 16 votes, 5.00 average.
Old 25-10-2006, 11:28 AM   #496
Szilvi
Member

Szilvi's Avatar

Send a message via MSN to Szilvi Send a message via Yahoo to Szilvi
bebukott a "józan Muse" elmélet

gyerekek, miután megnéztem ezt a videót egy világ dőlt össze bennem

http://www.youtube.com/watch?v=y10hEhxBsek
Old 25-10-2006, 02:38 PM   #497
Ricsard
Member

Ricsard's Avatar

Bécs

Quote:
Originally Posted by rbr View Post
Hello!
Kérlek segítsetek már szerény személyemnek! Honnan rendeltétek, rendelitek ti a jegyet? Mivel, mikor mennyiért mentek? Ha összejön, lenne kedvetek együtt lógni még két magyarral??
Helló!

www.oeticket.com
a barátaimmal innen rendeltük, ez egy abszolút korrekt cég, megbízhatóak és Magyarországra is kipostázzák a jegyeket, ami a többi hasonló oldalról nem mindig mondható elgrr
Ez kb 40 eurót kóstál postaköltséggel együtt.
A mi kocsinkban egyelőre 3 ember ül, 2 másik még tipródik, hogy belevágjon-é...
Sok sikert!
Próbálkozz még az index.hu Muse forumán!
Ricsard is offline   Reply With Quote
Old 25-10-2006, 02:40 PM   #498
rbr
Member

rbr's Avatar

Send a message via MSN to rbr
Frown

Quote:
Originally Posted by Ricsard View Post
Helló!

www.oeticket.com
a barátaimmal innen rendeltük, ez egy abszolút korrekt cég, megbízhatóak és Magyarországra is kipostázzák a jegyeket, ami a többi hasonló oldalról nem mindig mondható elgrr
Ez kb 40 eurót kóstál postaköltséggel együtt.
A mi kocsinkban egyelőre 3 ember ül, 2 másik még tipródik, hogy belevágjon-é...
Sok sikert!
Próbálkozz még az index.hu Muse forumán!
Köszi! De úgy tudom, hogy csak dombornyomott kredit kártyával lehet fizetni, az meg nincs.
rbr is offline   Reply With Quote
Old 25-10-2006, 02:45 PM   #499
Ricsard
Member

Ricsard's Avatar

Quote:
Originally Posted by Szilvi View Post

Szerintem ebben nincs smmi felháborító vagy meglepő, legalább nem a totálisan közhelyes "Dobjuk ki a TV-t az ablakon" manővert hajtották végre, kárt nem tettek semmiben és senkiben (szerintem ennyi hülyülés belefér...gondoljatok a tini házibulikra), másrészről ez még a Showbiz korszakból való, amikor sokkal fiatalabbak voltak!

Engem inkább az egyik kommentár fogott meg, amely így hangzik:

what the hell is that stupid faggot doing?

kedves...
Old 25-10-2006, 04:33 PM   #500
Bliss 5
Member

Bliss 5's Avatar

Quote:
Originally Posted by Szilvi View Post

De kemény.....
Kösz a linket!
Egyébként nekem tetszik,hogy tudnak azért "állatkodni" is.
Viva La Matt.
Bliss 5 is offline   Reply With Quote
Old 25-10-2006, 04:50 PM   #501
OnTheOtherSide
Member

OnTheOtherSide's Avatar

Szilvi is csak viccelt, hogy egy világ dőlt össze benne...
Nekem is tetszik! Sőt! Berúgni néha jó!
Csak sajnos ez már régen volt...

Lehet, hogyha majd én is felnövök, akkor a felnőtt megkomolyodott Matt-et fogom majd jobban értékelni... ki tudja

Különben fel is szedett pár kilót a 'szünet' alatt, nem? Az arca is kerekebb Az interjúkban pedig ettől olyan mintha fiatalodott volna. Meg ahogy beszél. Csak a szinpadon látszik, hogy telnek az évek.

Pont ma néztem bele én is a Reading Festival fellépésükbe, gondoltam hátha most jobban tetszik. De még mindig a régiek tetszenek jobban.
Old 25-10-2006, 05:01 PM   #502
OnTheOtherSide
Member

OnTheOtherSide's Avatar

Quote:
Szerény meglátásom szerint az a Szigetes fellépés a fesztivál eddigi legszebb történése volt, egyszerűen nem értem, miért nem sikerült elhívni őket sem az Absolution, sem az új turné keretében!!!
Te voltál a Szigetes fellépésükön? Ez komoly? És tudsz valami bővebbet írni róla? Esetleg van képed vagy felvételed? Vagy írnak róla valami honlapon (a Sziget oldalán csak egy rövid cikk van )?
A bécsi lesz a második koncert, amit látni fogsz? Amúgy koncert videókat szoktál nézni? Ha igen akkor mi a véleményed, ha a régieket és az újakat összehasonlítod?
Amúgy üdvözöllek itt a fórumon
Old 25-10-2006, 05:11 PM   #503
OnTheOtherSide
Member

OnTheOtherSide's Avatar

Quote:
Originally Posted by rbr View Post
Köszi! De úgy tudom, hogy csak dombornyomott kredit kártyával lehet fizetni, az meg nincs.
Én úgy tudom, hogy lehet banki átutalással is fizetni. Csak ki kell választani, hogy "Vorauszahlung (pre-payment by bank transfer)", és e-mailben elküldik, hogy hova kell utalni (az "Auftragsnummer"-t majd be kell írni a Megjegyzéshez utaláskor).
Nem tudom mennyire tudsz németül...

Last edited by OnTheOtherSide; 25-10-2006 at 06:45 PM.
OnTheOtherSide is offline   Reply With Quote
Old 25-10-2006, 08:33 PM   #504
Ricsard
Member

Ricsard's Avatar

Quote:
Originally Posted by OnTheOtherSide View Post
üdvözöllek itt a fórumon
Köszi, nektek is üdv!

Quote:
Te voltál a Szigetes fellépésükön? Ez komoly? És tudsz valami bővebbet írni róla? Esetleg van képed vagy felvételed? Vagy írnak róla valami honlapon (a Sziget oldalán csak egy rövid cikk van ?
A bécsi lesz a második koncert, amit látni fogsz?
Igen, ott voltam 2002-ben a Szigeten, és már remegve vártam hónapokkal előtte Emlékszem, hogy szinte el se hittem, hogy ők eljöhetnek ide (nem kell firtatnom a Sziget átlagos muzsikus felhozatalát:o)...Persze még totál ismeretlenek voltak idehaza, de az interneten + VIVA ZWEI-on már láttam korábban, mennyire fantasztikus előadásokra képesek élőben, és tudtam, hogy ők nem "csupán" jó albumokat készítenek...a várakozásaimhoz képest is abszolút ISTENKIRÁLY volt, egyáltalán nem csalódtam, pedig istentelenül sok más koncerten jártam már, szóval magas volt a mérce.De gondolom nem szükséges épp titeket győzködni arról, mi mindenben is rejlik ennek az együttesnek a potenciálja! Akkor és ott nagyon faszántosan szóltak, energikus volt, szenvedélyes, szívüket-lelküket beleadták!!!
A dalok csak úgy jöttek egymás után, természetesen az Origin és a Showbiz dalaival! A többi az akkor frissen megjelent Hullabaloo dupla album dalaiból került ki.
Mint már írtam, szinte egy hatalmas katarzis volt az egész
(főként, hogy az első sorban álltam, szinte a mikrofon előtt mire jó egy alig ismert zenekar?, alacsony termetem sem számított, minden előttem történt)
>>>
amik totál magukkal ragadtak: Citizen Erased (örök kedvencem), Dead Star (brutális volt, talán ezzel kezdtek), New Born (lehet hogy mégis ezzel?), Plug In Baby(igazán isteneset hasított), Muscle Museum (hatalmas ugrálás volt), ami pedig teljesen tuti: az az hogy a Bliss-szel zárták a korrekt másfél órás gyönyört...bedobták a DVD-ről ismert bazi nagy labdákat...áááááá.....nagyon klassz volt. Ezt az állításomat mi sem bizonyítja jobban, hogy bár senki sem volt hajlandó az első sorig küzdeni magát velem (egyedül voltam grr), két jóbarátom is csak véletlenül keveredett a Nagyszínpadhoz, majd tátott szájjal vizslantotta a hátralévő műsort!!! Azóta nagy MUSE fanatikusok, egyikük velem tart Bécsbe!

Sajnos a wieseni koncertre NEM TUDTAM elmenni, mert az utolsó pillanatban derült ki, hogy a munkahelyem extrán keresztbe tett nekem...és a kísérőm is lemondta a programot napokkal előtte..na ez igazi szívás volt(nem volt mitt tenni), mert így nem láttam, hallottam élőben az Absolution dalait Maradt a DVD, meg a bootlegeket!
A bécsi lesz a második MUSE koncertem, és már nagyon várom!
Nektek hányadik lesz? És melyiken voltatok?????

Quote:
Amúgy koncert videókat szoktál nézni? Ha igen akkor mi a véleményed, ha a régieket és az újakat összehasonlítod?
Megvan a Hullabaloo DVD, meg az Absolution Tour is...pazar mindkettő, de az a párizsi koncert...ááá....az egyik legfatyeszebb rockkoncert, amelyet valaha is rögzítettek...rájöttem, hogy a MUSE zenéjét úgy lehet terjeszteni, ha a megfelelő pillanatban megmutatsz néhány kulcsjelenetet a Hullabaloo DVD-ről és csak hátradőlsz...eddig 5 emberből 4 egyből ráharapott, teljesen lenyűgözte őket!
Old 26-10-2006, 03:35 PM   #505
OnTheOtherSide
Member

OnTheOtherSide's Avatar

Köszi a beszámolót. Ittam szavaidat
Annyira bánom, hogy akkor még nem ismertem őket! Én Bécsben fogom látni őket először (csak nehogy valami közbejöjjön...!) Kár hogy már nincsenek azok a lufik... imádnám!

Egyébként mi volt az első szám amit láttál/hallottál tőlük, vagy mi volt az első ami tetszett?
És milyen koncerteket láttál még, ami tetszett?

Ti milyen setlistet szeretnétek Bécsbe?

Én remélem, hogy a Hoodoo nem fog kikopni. Most tették be, remélem egy hónapig bírják. A koncerteken azthiszem annyira nem rajonganak a lassúbb számokért... Még Assassin extended verzióért szorítok, bár ez alap szerintem. Meg örülnék, ha valami lenne Showbiz-ről is. Mondjuk a címadó, de nekem Muscle Museum is nagyon hiányzik. Legnagyobb vágyam Darkshines lenne, de erre semmi esély

Nem tudom, Ausztriában mennyire rajonganak értük... talán sikerülhet az első sorba jutnunk... vagy túl optimista vagyok?
Old 26-10-2006, 09:18 PM   #506
Ricsard
Member

Ricsard's Avatar

egy jó adag válasz

Quote:
Köszi a beszámolót. Ittam szavaidat
Annyira bánom, hogy akkor még nem ismertem őket! Én Bécsben fogom látni őket először (csak nehogy valami közbejöjjön...!) Kár hogy már nincsenek azok a lufik... imádnám!
Nos, annyit mondhatok, hogy tutira nem fogsz csalódni, de azért arra készüljetek föl, hogy a Stadthalle-nek híresen gyenge az akusztikája, azaz az esetek túlnyomó többségében a csarnok (amúgy nagyon impozáns) legtöbb helyén gyengusz a hangzás!!!! Úgyhogy, ha ezt észlelitek, azonnal érdemes keringeni, amíg nem találtok egy jobb pozíciót!

Quote:
Egyébként mi volt az első szám amit láttál/hallottál tőlük, vagy mi volt az első ami tetszett?
A MUSE iránti gyengülésem a Muscle Museummal kezdődött még anno 2000-ben???, hisz tetszett, Napsterről le is töltöttem, de az UNO-nál rogytam térdre... megvettem a Showbizt és azt mondtam, ejha...radioheades, de állatjó...úgyhogy kit érdekel a hasonlóság???
Az Origin Of Symmetrynél tudtam, hogy ez a zenekar nem csak egy lemezről szól, SŐT!!! Még sokkal jobban tetszett...New Born, Bliss, SPACE DEMENTIA, CITIZEN ERASED, FEELING GOOD...és a többi gyöngyszem!!!
Az Absolutiont Németországból hozattam be egy jóbarátommal, mert nem akartam várni egy kösza példány hazánkban való felbukkanásáig...ismét nem csalódtam, fantasztikus...
pár héttel később Londonban jártam és ott végre beszereztem a Hullabaloo dupla kiadását + a koncert DVD-t, majd idén az amazonról megrendeltem az újat!!! Nekem nagyon bejött egy hét után (bár először úgy tűnt, vannak rajta gyenge eresztések).
A kedvenceim: az utolsó 3 tétel >>> City-Hoodoo-Cydonia. Nem annyira figyelem, hogy hol, mikor miből válogatnak, de ezeknek nagyon tudnék örülni ám
Amúgy gyakorlatilag bármi jöhet tőlük,

Quote:
Originally Posted by ???
Ti milyen setlistet szeretnétek Bécsbe?

Én remélem, hogy a Hoodoo nem fog kikopni. Most tették be, remélem egy hónapig bírják. A koncerteken azthiszem annyira nem rajonganak a lassúbb számokért... Még Assassin extended verzióért szorítok, bár ez alap szerintem. Meg örülnék, ha valami lenne Showbiz-ről is. Mondjuk a címadó, de nekem Muscle Museum is nagyon hiányzik. Legnagyobb vágyam Darkshines lenne, de erre semmi esély

Nem tudom, Ausztriában mennyire rajonganak értük... talán sikerülhet az első sorba jutnunk... vagy túl optimista vagyok?
bár a legjobban azt hiszem a Hyper Chondriac Music élő performanszának örülnék, hiszen erre nagyon kevés esély van, gondolom De hát ez van, ha túl sok jó száma van egy együttesnek, akkor nem lehet mindenki vágyait kiszolgálni - viszont biztosan nem fognak hibázni a dalválasztás tekintetében
Ausztriába sokan fognak menni Kelet-Európából valószínűleg + a németek, osztrákok eléggé felkészültek a jó zenékben + úgy hallottam, eddig mindig óriási sikerük volt a sógoroknál (Gasometer, fesztiválok stb.)

Quote:
És milyen koncerteket láttál még, ami tetszett?
Nem tudom pontosan, mire gondolsz.
Ami a többi zenekart illeti, abszolút nyitott vagyok, imádok a Cure-tól Björkön át a System Of A Downig rengeteg mindenkit, de vannak kedvenceim, akiknél egyszerűen minden klaffol... az egyik a MUSE, + egyértelműen a Depeche Mode (az első és szüntelen szerelem), The Verve + Richard Ashcroft, R.E.M., a Radiohead, Nirvana, Keane, U2, Green Day, Deftones.

Imádok koncertre járni, a DM-et idén 4x, a U2-t és a Green Dayt is tavaly kétszer láttam, a Szigeten a Radioheaddel egyik utolsó beteljesületlen álmom vált valóra, de azért Madonna is elég nagyot hasított Rómában a Vatikántól 1 km-re az Olimpiai Stadionban Bitang jó show volt!

Hú de belejöttem, mindegy végül is csak dolgozom éppen, szóval van időm
Persze a lényegről még nem írtam: zeneileg, emberileg, szöveget és az élő élményt tekintve egyaránt a PEARL JAMet tartom felülmúlhatatlannak(persze ki vagyok én?), de ehhez az is hozzá tartozik, hogy ők szolgáltatták tinédzserkorom filmzenealbumát az első kislemezüktől fogva...Meglátásom szerint nekik hibázni még nem sikerült ezidáig, még akkor sem, ha manapság egy kissé elszállós zenét játszanak... 1996-ban egy álmom vált valóra a BS-ben azzal, hogy láthattam őket...majdnem bevizeltem a gyönyörtől... majd 10 évig csak várakoztam mindhiába...végül barátaimmal a tettek mezejére léptünk, (nem vártam meg, hogy idén megint nem hívják meg őket a hazai ultrabéna szervezők), és sikerült 3 helyen is megtekintenem őket: Arnhemben (Hollandia), Antwerpenben (Belgium) és Bécsben, a Stadthalleben.
A 3 közül egyedül -ahogy az lenni szokott- a Stadthalleben voltak problémák a hangosítással, kb 1 óra után sikerült csak tökélyre tekerni...Ez senkinek se okozzon majd meglepetést december 8-án - ezért a zenekarok nem felelősek!
Mindhárom alkalommal az első sorban tomboltunk ( a fan club tagságnak köszönhetően) - egy bazi nagy magyar zászlóval, és végül 2 egyedi pengetőt (a két gityóstól) + törülközőt kaptam (megszántakl, hisz eléggé izzadtunk a tombolásban), Eddie (az énekes) kezet rázott velünk, majd Bécsben külön üdvözölték a magyar szekciót az első sorokban "We wish luck to these people here from Hungary...We were talkin' about your country earlier...", azaz sok szerencsét kívántak
1. a politikai események békés megoldásához
2. egy következő PJ koncerthez, amire ugyebár eleget vártunk már...
ha ebből nem derült volna ki, iszonyatosan jófejek, interaktívak és közvetlenek végig minden koncert alatt...a 3 db 2,5 órás (!!!) show alatt nem kevesebb, mint 52 (!) különböző dalt hallottam tőlük, ami tutira páratlan a mai rockzenei színtéren!!! És ahogy ez a jóember énekel, ahogy a szólógityós a fején tartva (!) a hangszerét improvizálva (!) szólózik(!) stb....leírhatatlan élmény, őszintén kívánom minden őszinte zenét kedvelő embernek!!! Arról pedig nem is beszélek, hogy mindhárom showt kiadták szinte azonnal CD minőségben, amit fan club tagként ingyen meg is kaptam!!! Vadállat!
Csak hogy értsétek, ezek voltak életem legeslegjobb koncertjei volt, ami után a MUSE azon kevesek egyike, akik tutira le fognak nyűgözni, akik hasonló színvonalat nyújtanak legfőképp szív és lélek tekintetében!!! Bár nagyon első sor párti vagyok, ez a show úgy hiszem a legkevésbé azon fog múlni, hogy hol állunk, mintsem azon, mit tudunk kezdeni azzal a töménytelen mennyiségű legbelül szétáradó boldogsághormonnal
Old 27-10-2006, 11:44 AM   #507
Bliss 5
Member

Bliss 5's Avatar

Hoops

Csak erős idegzetüeknek!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	67543084.jpg
Views:	46
Size:	10.7 KB
ID:	675   Click image for larger version

Name:	67543585.jpg
Views:	47
Size:	11.1 KB
ID:	676   Click image for larger version

Name:	66537248.jpg
Views:	54
Size:	16.2 KB
ID:	677   Click image for larger version

Name:	66246637.jpg
Views:	44
Size:	17.0 KB
ID:	678  
Old 27-10-2006, 12:04 PM   #508
Bliss 5
Member

Bliss 5's Avatar

Üdv Ricsard!
Örömmel láttom,hogy egyre többen leszünk itt.
Nagyon sok együttest amít kedvelek a kedvenceid közé soroltál.
Nagyjábból én is ezeket a csapatokat láttnám,szivesen a következő Sziget Fesztiválon.
Bécsi koncertre sajnos nem mehetek el.
Így duplán szorítok azért,hogy jövőre fellépjen nálunk a Muse.
Ha minden igaz,akkor még az év első felében,kijönn 2007-ben az új album.
Talán ennek az apropójából,gondolnak rájuk a szervezők.
Egyébként olyan jóizüen írsz.
Öröm téged olvasni.
Nagyon érződik az írásaidból az igényes zene szeretete.
Neked is azt kivánom,hogy érezd magad nagyon jól Bécsben!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	127570.jpg
Size:	47.8 KB
ID:	683   Click image for larger version

Name:	64583370.jpg
Size:	13.2 KB
ID:	684   Click image for larger version

Name:	66586579.jpg
Views:	41
Size:	6.8 KB
ID:	685   Click image for larger version

Name:	86760865.jpg
Views:	47
Size:	13.8 KB
ID:	686  
Old 27-10-2006, 12:51 PM   #509
Ricsard
Member

Ricsard's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bliss 5 View Post
Üdv Ricsard!
Örömmel láttom,hogy egyre többen leszünk itt.
Nagyon sok együttest amít kedvelek a kedvenceid közé soroltál.
Nagyjábból én is ezeket a csapatokat láttnám,szivesen a következő Sziget Fesztiválon.
Bécsi koncertre sajnos nem mehetek el.
Így duplán szorítok azért,hogy jövőre fellépjen nálunk a Muse.
Ha minden igaz,akkor még az év első felében,kijönn 2007-ben az új album.
Talán ennek az apropójából,gondolnak rájuk a szervezők.
Egyébként olyan jóizüen írsz.
Öröm téged olvasni.
Nagyon érződik az írásaidból az igényes zene szeretete.
Neked is azt kivánom,hogy érezd magad nagyon jól Bécsben!
Kedves Bliss 5!

Köszönöm szépen a bókokat és a jókívánságot, én is örülök, hogy egyre népesebb a hazai Muse tábor, mert nincs annál szörnyebb, mint amikor valami fantasztikus érték ismeretlen a nagy többség számára...kincsre lelni pedig mindig nagy öröm, ezért is nagyszerű, hogy egyre több ember részesül ebből a csodából!
Új album jövőre??? Ez most rendesen felcsigázott! Nem hallottam még erről semmit, bár az is igaz, hogy mostanában csak a munkával voltam elfoglalva!!! Elképesztő, ha a fiúk a Black Holes felvételei közben még egy albumra való dalcsokrot félre tudtak tenni!!!
Egy budapesti koncert pedig igazán frissítőleg hatna mindannyiunkra!!!!
Velük kapcsolatban annyi mindenesetre tény, hogy nem derogál nekik Kelet-Európába kanyarodni, és nem úgy tekintenek ránk, mint valami büdös végre! Ami most nem kedvez: a Nyugat is egyre jobban ráharap a muzsikájukra!!! De valamiért én is optimista vagyok a közeljövővel kapcsolatban!

Biztosan nem tudod megoldani, hogy otthagyj csapot-papot, és nekivágj Bécsnek?
Nem kívánom neked azt, amit Wiesen előtt/után éreztem (sajnos az vis major volt, nem volt mit tenni, ki kellett hagynom)!
Old 27-10-2006, 01:50 PM   #510
OnTheOtherSide
Member

OnTheOtherSide's Avatar

Quote:
A MUSE iránti gyengülésem a Muscle Museummal kezdődött még anno 2000-ben???, hisz tetszett, Napsterről le is töltöttem, de az UNO-nál rogytam térdre... megvettem a Showbizt és azt mondtam, ejha...radioheades, de állatjó...úgyhogy kit érdekel a hasonlóság???
Az Origin Of Symmetrynél tudtam, hogy ez a zenekar nem csak egy lemezről szól, SŐT!!! Még sokkal jobban tetszett...New Born, Bliss, SPACE DEMENTIA, CITIZEN ERASED, FEELING GOOD...és a többi gyöngyszem!!!
Az Absolutiont Németországból hozattam be egy jóbarátommal, mert nem akartam várni egy kösza példány hazánkban való felbukkanásáig...ismét nem csalódtam, fantasztikus...
pár héttel később Londonban jártam és ott végre beszereztem a Hullabaloo dupla kiadását + a koncert DVD-t, majd idén az amazonról megrendeltem az újat!!! Nekem nagyon bejött egy hét után (bár először úgy tűnt, vannak rajta gyenge eresztések).
A kedvenceim: az utolsó 3 tétel >>> City-Hoodoo-Cydonia. Nem annyira figyelem, hogy hol, mikor miből válogatnak, de ezeknek nagyon tudnék örülni ám
Amúgy gyakorlatilag bármi jöhet tőlük
De jó neked, hogy már a leglejétől tudtad követni őket! Nekem mindent utólag kellett 'előkeríteni', mert éppen 'szünetben' voltak, amikor 'megismerkedtem' velük. De legalább nem kellett megélnem egy ekkora kihagyást.
Showbiz-en én is felfedeztem, hogy a Radiohead összeasonlítás nem teljesen alaptalan. Mondjuk az egyetlen szám, amit jobban ismerek tőlük az a "My Iron Lung", de abból szinte egy-az-egyben át van véve egy rész Sober-ben. Mondjuk pont az a rész, ami nekem is tetszik a számból! Úgyhopgy én nem tartom ezt rossz dolognak. Én szeretem, ha a szájízemre alakítanak valamit...

Quote:
bár a legjobban azt hiszem a Hyper Chondriac Music élő performanszának örülnék, hiszen erre nagyon kevés esély van, gondolom De hát ez van, ha túl sok jó száma van egy együttesnek, akkor nem lehet mindenki vágyait kiszolgálni - viszont biztosan nem fognak hibázni a dalválasztás tekintetében
Örülök, hogy ezt a számot írtad. Nem tudom játszották-e ezt valaha élőben... de ahány helyen eddig forumokat olvasgattam, senki nem tartotta ezt a számot valami nagyra. Pedig szerintem óriási, hogy még ezt a hangulatot is tökéletesen meg tudják szólaltatni. Ez bennük a zseniális, hogy mindenféle hangulathoz értenek. Ráadásul egy ember írja őket! Nincs az hogy csak a 'zúzós' számaik jók és pl. lassúban gyengék, vagy ilyesmi... Mikor kijött SMBH, kiderült hogy még táncolható számot is képesek produkálni és nem is akármilyet!

Quote:
Ausztriába sokan fognak menni Kelet-Európából valószínűleg + a németek, osztrákok eléggé felkészültek a jó zenékben + úgy hallottam, eddig mindig óriási sikerük volt a sógoroknál (Gasometer, fesztiválok stb.)
Lehet, hogy épp azért nincs fenn a honlapon, hogy ne annyira sokan jöjjenek keletről...?

Quote:
Nem tudom pontosan, mire gondolsz.
Pontosan arra gondoltam, amire végül válaszoltál. Mert írtad, hogy sok koncerten voltál, kiváncsi voltam, hogy melyek tetszettek még Muse-on kívül. Én nem nagyon járok koncertekre sajnos, úgyhogy kiváncsiskodom... Nem semmi, hogy mennyi mindent láttál már! Örülök, hogy ilyen bőbeszédű vagy és tudsz netezni a munkahelyedről. Én is szivesen tenném

Quote:
Ami a többi zenekart illeti, abszolút nyitott vagyok, imádok a Cure-tól Björkön át a System Of A Downig rengeteg mindenkit, de vannak kedvenceim, akiknél egyszerűen minden klaffol... az egyik a MUSE, + egyértelműen a Depeche Mode (az első és szüntelen szerelem), The Verve + Richard Ashcroft, R.E.M., a Radiohead, Nirvana, Keane, U2, Green Day, Deftones.
Én is elég nyitott vagyok, de a rock zenét csak most kezdem megísmerni... Muse által. Ők voltak az első, akik ebben a műfajban tetszettek. Előtte egészen mást hallgattam. Régi nagy kedvencem Björk, úgyhogy nagyon örülök, hogy megemlítetted. Merthát itt Mo-n nem nagyon ismert ő sem vagy pedig nem értik ezt a fajta zenét

Sajnos Pearl Jam-et egyáltalán nem ismerem (természetesen hallottam, hogy nagy zenekar, de nem tudok róluk semmit). Szóval nálad nem a Muse az első ... Nagyon sok zene van még, amivel meg kéne ismerkednem. Őket is most felírtam a képzeletbeli listámra

Quote:
Mindhárom alkalommal az első sorban tomboltunk ( a fan club tagságnak köszönhetően) - egy bazi nagy magyar zászlóval, és végül 2 egyedi pengetőt (a két gityóstól) + törülközőt kaptam (megszántakl, hisz eléggé izzadtunk a tombolásban), Eddie (az énekes) kezet rázott velünk, majd Bécsben külön üdvözölték a magyar szekciót az első sorokban "We wish luck to these people here from Hungary...We were talkin' about your country earlier...", azaz sok szerencsét kívántak
1. a politikai események békés megoldásához
2. egy következő PJ koncerthez, amire ugyebár eleget vártunk már...
Ez milyen fanclub? Magyar vagy nemzetközi? Muse-nak nincs ilyen? Akkor neked van tapasztalatod, hogyan lehet az első sorba jutni... A fanclub ezt hogy intézte el? És anélkül, hogy lehet? Egyszerűen ott kell állni órákkal előbb? Azt hiszem a kapukat csak 1 órával előbb nyitják meg... de alakiket biztos beengednek a hátsó bejáraton előbb...

Újabb kérdés: Mi a Muse Top 10 nálad? És lányok, nektek?
(Szólj, ha elég volt a kérdésekből!)

Last edited by OnTheOtherSide; 27-10-2006 at 02:14 PM.
OnTheOtherSide is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules