|
|
|
#2446 |
|
Member
|
Rendeltem volna Ticketpron, de a kártyás fizetésnél megszakadt a tranzakció, mindenféle magyarázat nélkül ("sajnáljuk, nem sikerült" blablabla) visszadobott a rendszer, a pénzből meg előjegyzett kártyaforgalom lett az OTP-nél.
Ilyenkor lehet valamit csinálni?Edit: mindegy, már vissza is került, csak kicsit bepánikoltam... Edit: és a jegyem is megvan... hurrá. A block, here I come.
Last edited by Rav; 14-06-2012 at 08:39 AM. |
|
|
|
|
|
#2447 |
|
Member
|
Amúgy nem tudom, mennyit ér majd az A blokk, mert legutóbb a 14ezres stadionban csupán 3ezren voltunk. Lehet az olcsóbb állójeggyel is simán elől lehet majd állni.
Még mindig gondolkodom azon, hogy menjek-e vagy sem. |
|
|
|
|
|
#2448 |
|
Member
|
Az állójegyek (A és B blokk) egy árban vannak, 14 900. Csak az ülőhelyeknél változik az ár... és azért valljuk be, 2007 nem tegnap volt, már a Szigeten is óriási tömeg fogadta a bandát. Akkoriban még én is csak barátkoztam velük, alig 1-2 számukat ismertem.
|
|
|
|
|
|
#2449 |
|
Member
|
A jegyemet én itt a hivatalos oldalon rendeltem meg előre. Meg is kaptam az emailt, hogy kapok jegyet, viszont a számlán csak blokkolva van az összeg, míg másnak már le is vonták. Ahh, nem tudom, hogy akkor most mi lesz, hogy kapok-e. De ha meg nem kapok mégse, akkor lehet, hogy nem is tudok venni jegyet, mert addigra esetleg az első blokkokba nem lesz. Ötletem sincs, hogy most akkor mi van vagy mit csináljak.
|
|
|
|
|
|
#2450 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2451 |
|
Member
|
A Sziget Nagyszínpada sohasem mérvadó. Voltak ő már (ha jól emlékszem) 2002-ben is Szigeten, amikor ugyanennyien voltak kíváncsiak rájunk, mint 2010-ben.
|
|
|
|
|
|
#2452 |
|
Member
|
I wanted to buy tickets for Budapest gig in Belgrade, but serbian ticket providers claim that the tickets are not available yet. Does anyone have experience or advice?
|
|
|
|
|
|
#2453 |
|
Member
|
Buy an e-ticket here:
http://www.ticketpro.hu/jnp/en/konny...9493-muse.html ("A blokk" for front row/standing) |
|
|
|
|
|
#2454 |
|
Member
|
Thanx, I would try to avoid e-payment. Is this case with the link?
|
|
|
|
|
|
#2455 |
|
Member
|
No, but you'd have to pay a terrible amount of money for shipment, that's why I suggest you buy an e-ticket. I'm not even sure you're able to pay at delivery if you're from another country.
|
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#2457 |
|
Member
|
Nagyon remélem, hogy emberibb közönség lesz, mint a Szigeten, néha nagyon kemény pogó volt. Igaz, hogy sokkal jobban szeretem a fesztiválos, nyílt teres koncerteket, de itt biztosan csak olyanok fognak mellettem állni, akik azért fizettek, hogy árgus szemekkel figyeljék, ami a színpadon történik. És biztosan nem érnek rá tömegverekedni
Viszlát egy békés, együtt örülős-rajongós Muse koncerten az Arénában (valószínűleg az A szektorban)!
|
|
|
|
#2458 |
|
Member
|
http://www.youtube.com/watch?v=pS-qjQD3tMo
(Panic Station E-Werk 2012 MULTICAM HD) Vélemények? Nekem eddig ez és a Supremacy a kedvenceim, sőt, megkockáztatom hogy minden idők legjobb Muse számai.
|
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Member
|
Valaki tudja, hogyan kell a Lángoló Gitárok oldalon meghallgatni a 2nd Law-t? Vagy ez majd csak este derül ki?
Köszi edit: oké, este van, és kiderült... épp most hallgatom :-))))) Last edited by horzsu'78; 24-09-2012 at 07:31 PM. |
|
|
|
|
|
#2460 |
|
Member
|
Én most hallgatom a LángolóGitárokon. Hát, ööö....
Egyelőre nem tudom feldolgozni. Ez most Queen, vagy Michael Jackson, vagy Bee Gees?? (Panic Station) Nem rossz egyáltalán, csak nagyon új. Musetalan, eddig a legmjúztalanabb, amit valaha csináltak. Eddig minden lemezen látni (hallani) lehetett, hogy folyamatosan változik a banda, de megvolt a fokozatosság. Itt viszont akkora a különbség a Resistance-hez képest, hogy nekem jóval több idő kell majd a feldolgozáshoz. Igaz, a Survival/Prelude elsőre is zseniális (és most megyek és játszok egy kis Unnatural Selectiont )
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|