|
|
|
#2401 |
|
Member
|
Úgy tűnik Micro Cuts lesz LA Risingon. Én Hyper Musicra vagy a Space Dementiara tippeltem... Lesz valahol élő közvetítés a koncertről?
|
|
|
|
|
|
#2402 |
|
Member
|
Gondoltam, hogy írok egy kis regényt az LA Risingos setlisttel kapcsolatban, de inkább nem. Megnyugodtam, hogy rosszabb volt mint a Szigetes.
És most visszabújok a barlangomba és alszok egyet. |
|
|
|
|
|
#2403 | |
|
Member
|
Quote:
))
|
|
|
|
|
|
|
#2404 |
|
Member
|
Nem vártam tőlük csodát, de az UD helyett nyomhattak volna egy Unnatural Selectiont/MK Ultrát (vagy ez már csodának számít?). Lehet akkor nem sátorgyújtogatással lettek volna elfoglalva az emberek
Nem tudom.. úgy volt, hogy fennmaradok Lollapaloozát nézni, de ez a setlist valahogy elvette a kedvem. Pesszimizmus felsőfokon.
|
|
|
|
|
|
#2405 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2406 |
|
Member
|
Nem általánosságban gondoltam az UD-es dolgot, hanem csak erre a koncertre. Tekintve, hogy RATM előzenekara voltak. Meg amúgy is ez ilyen zúzós fesztivál-féleség volt ha jól tudom, UD egyáltalán nem illik a képbe. Mondjuk akkor már USoE is mehet...
A riffekért élek. Néha jobban élvezem azokat, mint a saját számaikat. Elég szomorú :| |
|
|
|
|
|
#2407 |
|
Member
|
Readingon egy esetleges Dead Star vagy In Your World?
|
|
|
|
#2408 |
|
Member
|
Mégsem küldik a jegyet. Mindegy, legalább már megvan, hogy hol meg mikor lehet átvenni. Csak legyen vonatjegy normális időpontban...
|
|
|
|
|
|
#2409 | |
|
Member
|
Quote:
Azért jobb lett volna úgy kimenni, hogy már megvan a jegy, de nem baj... így legalább biztos nem keveredik el sehol És igen, legyen Dead strar és In your world )) Ha még Showbiz is lenne...
|
|
|
|
|
|
|
#2410 |
|
Member
|
Köszi. Pont ezt az oldalt néztem. Elleszek vele egy ideig... :|
Kb mikor van vége a koncertnek? Fél 11-éjfél..? Izé, még egy butácska kérdés.. Ha nincs már helyjegy (vagy mi.. szóval nem lehet foglalni helyet) egy adott vonatra, akkor is mehetek azzal? Nem olyan mint nálunk az IC, hogy kötelező a helyjegy.. ugye? Úgy tudok szenvedni az ilyen dolgokkal, hogy az nem igaz...
Last edited by undead; 05-08-2011 at 05:56 AM. |
|
|
|
|
|
#2411 | |
|
Member
|
Quote:
Nem tudom, hogy te megtaláltad-e azt az opciót, hogy ha jól emlékszem 23 Fontért lehetett venni fix odautazás időponttal és szabadon választható visszaúttal (talán 1 hónapon belül kell visszautazni). |
|
|
|
|
|
|
#2412 | |
|
Member
|
Quote:
Elvileg nekem mindkettő fix... Elvileg.
|
|
|
|
|
|
|
#2413 | |
|
Member
|
Quote:
és most már csak reménykedhetünk abban, hogy a fiúk megtanulnak egy rendes setlistet összeállítani, ugye?
|
|
|
|
|
|
|
#2414 |
|
Member
|
Biztató hír, hogy a Lollapalooza-n volt Citizen Erased
|
|
|
|
|
|
#2415 |
|
Member
|
Reméltem, hogy Lollára kicsit összeszedik magukat. És volt CE
Bár ha választani kéne, akkor én inkább az LA Risingos CE soundchecket választom Lolla helyett. A videók alapján elég unalmasnak tűnik a Lollás. Még egy kicsit dolgozhatnának rajta. Mindig csak elégedetlenkedek... |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|