|
|
|
#2311 |
|
best Muser in Universe
|
De Te úgyis Londonban vagy, úgy könnyű...
|
|
|
#2312 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#2313 |
|
Member
|
Áldott, Békés karácsonyt mindenkinek!
Nektek működik ez a vidi, amit feltöltöttek az oldalra? -> http://muse.mu/page.aspx?page=christmas2010Nekem nagyon lassú és folyton lefagy tőle a böngészőm...
|
|
|
#2314 |
|
Member
|
Sziasztok!
Látom kicsit kihalt a topik, de azért megpróbálom... Megy valaki az ukrajnai/oroszországi koncertekre? Láttam, hogy elég sokan voltatok Wembley-s koncerten, csak ezért kérdezem. Én nagyon szeretnék menni az ukrajnaira, de egyedül nem szívesen engednek el.. Ha valakihez csatlakozhatnék a koncert erejéig (vagy amíg kint vagyunk), az jó lenne
|
|
|
|
|
|
#2315 | |
|
Member
|
Quote:
Én is nagyon szeretnék menni, de nálunk más a helyzet. Semmiképp sem engednek el. xD Na jó, ezen sírni kéne, nem nevetni... Igazán aláírhatnának egy koncertet Mo-n is... Egyébként szerintem csak akad valaki, aki megy...
|
|
|
|
#2316 | |
|
Member
|
Quote:
De ettől függetlenül jó lenne valaki, aki a koncertre is megy. Kicsit félek az ukrán közönségtől :/ Aztán lehet, hogy majd ott megpróbálok összehaverkodni 1-2 emberkével. Feltéve persze, hogy megérkezik a jegy. Ez a rendelés elég kalandos... ![]() Magyarországi koncert tényleg isteni lenne. Sajnos a 2007-esre nem engedtek el, a Sziget meg valljuk be őszintén nem a legjobb fellépésük volt. Persze jó volt, de tudnak ők sokkal jobbat is annál. |
|
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Member
|
lloon sturths
Hello!
Na, nem gondoltam volna, hogy találok magyarokat ezen a fórumon. ![]() Nem megy egészen véletlenül valaki az augusztusi Reading fesztiválra? Van rá némi esély, hogy a Muse is a fellépők között lenne, azonban egy ismerősömön kívül senki nem jönne el (többek közt mert iszonyú drága mutatvány lenne), de még ő sem biztosan. |
|
|
|
|
|
#2318 | |
|
Member
|
Quote:
De még nincs jegyem. Holnap érkezik meg a számlámra a pénz, ha addig nem fogynak el a jegyek akkor én tuti megyek. Egyébként nem tudod, hogy a szállítás/jegyátvétel hogy történik a seetickets-nél? Mert írtak az oldalon valamit erről, de én nem igazán értettem :/ |
|
|
|
|
|
|
#2319 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2320 | |
|
Member
|
Quote:
Ettől féltem. Azt nem tudod véletlenül, hogy kb mikor lehet átvenni a jegyet? Mert a seetickets-nél kint van egy ilyen délelőtt 11 óra, és akkor előtte 1-2 órával kell átvennem? Vagy odamegyek mondjuk vasárnap hajnali 5-kor és akkor már átvehetem? Bocsi, hogy így faggatlak, de jó lenne ilyeneket tudnom mielőtt rendelek
|
|
|
|
|
|
|
#2321 |
|
Member
|
Na, hát én itt vagyok bajban... mert hogy jelenleg nincs meg a pénzem a bérletre, egyedül meg nem is merek venni, amíg nincs valaki aki biztosan jön velem. :| A bérletek, napijegyek meg rohamosan fogynak... szerintem én ezt buktam. Egyébként innen, Magyarországról mennél?
|
|
|
|
|
|
#2322 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Member
|
Csak arra az egy napra mennél, amikor a Muse van? Mert én mindháromra kimennék, ha már repülőre szállok, főleg hogy sok fellépő érdekelne még... jó lenne tudni, hogy mennyi jegy van még, vagy hogy körülbelül mikor fogynak el.
|
|
|
|
|
|
#2324 | |
|
Member
|
Quote:
Persze a Readingen biztos más lenne, de őket nem szeretem annyira, mint a Muse-t szóval nem is érné meg. Meg egyszerűen nincs rá pénzem. Amúgy szerintem mi még maradunk utána pár napot Londonban, várost nézünk és akkor megtérül a repülőjegy is Bár ez csak azoknak jó akik Ausztriánál messzebb még nem jutottak. Vagyis én.
|
|
|
|
|
|
|
#2325 |
|
Member
|
Na, most meg az ukrajnai koncerten gondolkozom inkább, igazából a Rise Against érdekelt volna, meg esetleg a Jimmy Eat World, de az lesz a Szigeten is, a többi meg talán nem ér meg 50-60 ezer Forintot pluszban... oda sikerült jegyet szerezni? Életemben nem voltam még stadiumkoncerten, de ahogy néztem, az első blokkba jóval drágábbak a jegyet... tudnál informálni ezekkel kapcsolatban?
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|