|
|
|
#2296 |
|
Member
|
Köszönet az ötletekért! A holnap (is) koncertezőknek jó szórakozást és izgalmas setlistet kívánok
|
|
|
|
#2297 |
|
Member
|
Nagyon élveztem a tegnapi koncertet, de most ránézek a mai setlistre eddig... MK Ultra/CE/Bliss/MOTP/Ruled By Secrecy. Siralmas, hogy tegnap egyik sem volt. Direkt az ilyenekért utaztam el Angliába... De ha a setlistet nem vesszük figyelembe, akkor nagyon élveztem.
|
|
|
#2298 |
|
bending more rules
|
Ilyen jó koncerten még sosem voltam!!
|
|
|
|
|
|
#2299 |
|
Member
|
Köszönöm a remek társaságot Fodrikának és madguitaristnak!
A koncert fantasztikus volt, annak ellenére, hogy pocsékul éreztem magam a hülye nátha miatt, és két szám után már semmi hangom nem volt ![]() Tavaly novemberben azzal tettem fel a Facebookra a KoC HAARP-verzióját, hogy még csak két napja ismerem a Muse-t, de arról álmodozom, hogy ott leszek a Wembley-ben... akkor még nem gondoltam, hogy sikerülhet. De összejött. És itt az eredmény
|
|
|
|
#2300 |
|
Member
|
Én is köszönöm a társaságot és a közös koncertélményt
))Nagyon jó volt minden.Nem volt a hangoddal semmi baj...én még hallottam,hogy a PIB is ment neked...pedig az a végén volt ))Itt vannak az én képeim is: http://picasaweb.google.com/11640006...eat=directlink |
|
|
|
|
|
#2301 |
|
Member
|
|
|
|
|
#2302 |
|
Member
|
Sosehallottam...mi ez?
...amugy megnézem a filmet tutira...
|
|
|
|
|
|
#2303 |
|
Member
|
Hazajöttem én is... Az esős Budapestre, vicces nem?
![]() Köszönöm mindenkinek a fantasztikus hangulatot: Lit, Zangazanga, Madguitarist. Nagyon jó volt együtt bulizni veletek Lit: szombaton olyan lelkiismeret furdalásom volt miattatok Kár, hogy pénteken a Gaia ódákat kaptuk És azóta Judittal már megbeszéltük, hogy a pénteki setlist az tuti Matt egyik rémálmának volt köszönhető. Igyekszem a hétvégén feltölteni a videókat, meg azt a néhány hangulat képet, amit készítettem a két koncerten Jó volt újra végig nézni a képeket és olyan hihetetlen, hogy egy hete ilyenkor már nagyon vártuk az első előzenekart
|
|
|
|
|
|
#2304 |
|
Member
|
Hello mindenkinek! Új vagyok itt, szóval nem nagyon vagyok még képben. De azt már kivettem a beszélgetésetekből, hogy voltatok Wembley-n.
Én is nagyon ott akartam lenni, de nem jött össze. Majd talán legközelebb. Viszont örömmel olvasom, hogy ti nagyon élveztétek! Örülök, hogy akadnak itt olyanok, akiknek megadatott a lehetőség, hogy kijussanak.
|
|
|
#2305 |
|
Member
|
Feltöltöttem a videókat. A minőség nem mindenhol kifogástalan, ezért bocsi, de azért remélem élvezni fogjátok őket
![]() 2010.09.10 MK Jam Exogenesis (Overture) 2010.09.11 Ruled by Secrecy Undisclosed desires Exogenesis (Overture) Take a bow |
|
|
|
|
|
#2306 |
|
Member
|
Tök jó, ahogy az UD-ben lemosolyog meg körbenéz! Köszi!
|
|
|
#2307 |
|
Member
|
Uh, nem tudom, hogy ezt láttátok (szívem szerint kitenném rá a piros 18-as karikát):
http://www.youtube.com/watch?v=-QKGHsurXOE&hd=1 Még nem tudom melyik Glitterati volt ez pontosan (valahol olvastam olyan hogy az eredeti még újraélesztés alatt áll és csak a Wembley beugrós MB1-nal játszik az egész amcsi turnén), de szegénynek ez volt a legeslegutolsó Stockholm Syndromja...
|
|
|
|
|
|
#2308 |
|
Member
|
Ha jók az információim, ez már a Santa 2.0 volt, és a Staples Center koncerten pedig az eredeti Glitterati hunyt el és az ugye nem Matt hibája volt...
http://www.youtube.com/watch?v=le6YYLxRqeQ |
|
|
|
|
|
#2309 |
|
best Muser in Universe
|
Fúú, nekem is kéne ilyen karácsonyi gömb...tuti de jó lenne ilyennel feldísziteni a fát....
![]() http://muse.mu/shop/product/332/muse...3&eml=36069353 valahogy csinálok
|
|
|
#2310 |
|
Member
|
Nekem tutira kellene ilyen karácsonyfadisz.De állat!
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|