|
|
|
#2146 |
|
Member
|
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok!
Igen, megünnepeltem, de azért remélem a fiúk kitesznek magukért augusztusba, ha már szülinapi ajándékként őket kaptam (remélem, hogy amint ezt megtudják, gyorsan összeszedik magukat és nem is a stadionos koncertekre készülnek gőzerővel, hanem a Szigetre![]() ![]() ![]() )
|
|
|
|
|
|
#2147 | |
|
Member
|
Quote:
mert szerintem elég durva. Bár akkoris, ők lesznek legközelebb a csapathoz egyébként ennyi erővel énis lennék ilyen biztonsági őr koncerteken, és néha hátrapillantanék azértis... ne nevessen ki senki én még gyerek fejjel gondolkozok
|
|
|
|
|
|
|
#2148 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2149 | |
|
Member
|
Quote:
Másik kérdés: ahogy írják, ugye 3 nap múlva ki jön a teljes Neutron Star Collision (Love is Forever) című szám, most akkor fel fog kerülni a videóklip a youtube-ra is, esetleg fizetés nélkül is meg lehet nézni? Csak mert most ahogy látom, az irdatlan kiváncsiaknak feltettek 30 mp-et amiért fizetni kell,bár látom nemsokat, de akkor vajon a teljes verzió elérhető lesz normálisan is?:| |
|
|
|
|
|
|
#2150 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2151 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2152 |
|
pwopah wock n woll
|
hát szerbusztok emberkék
![]() gondoltam ideje lenne ide is írnom elvétgre megyek szigetre és gondolom közületek is jó sokan én hazamenős hetijeggyel megyek ha minden igaz ![]() jah igen, és tervezem hogy csináltatok egy pólót addigra vmi jópofa felirattal, vkinek van vmi ötlete?
"For what it's worth, it was worth all the while" MAH KEEPZ ![]() Dommy Frog + Invincible + Origin of Symmetry album cover + 'your time is now' from B&H Sziget Festival, 2010 august - Muse + 30 Seconds To Mars
![]() |
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Member
|
Kurva élet!
White Lies és Biffy Clyro is 11-én lesz előzenekar. Én meg 10-én megyek. Ilyen Lily Allen, Big Pink meg White Rabbits lesz aznap. Áhh ezt nem hiszem el te. ![]() Áhh White Lies valahogy nem akar összejönni.nekem
|
|
|
#2154 | |
|
bending more rules
|
Quote:
![]() De te legalább mensz Wembley-be.
|
|
|
|
|
|
|
#2155 |
|
Member
|
Fúú, én attól rettegtem, hogy Editors lesz az egyik előzenekar, mert tőlük rosszul vagyok és elég volt tavaly a Szigeten kibírnom...
Ne tudd meg, hogy mennyire reménykedtem, hogy 2 külön előzenekaros dolog legyen, már mint a 2 napon különböző legyen a felhozatal Legalább a White Lies-nak örülök egy kicsit
|
|
|
|
|
|
#2156 |
|
Member
|
Egyetértek...Editors csalódás volt tavaly Szigeten,nagyon leültették a hangulatot asszem pont a Subways után,ami viszont király volt.Hát Biffy Clyrotól hányingerem van,mind zeneileg,mind kinézetre...a White Lies jó lesz,pont ma hallgattam az albumukat.A harmadikat nem ismerem még.Nade ez még odébb van...elöször Sziget.Ja és mit szóltok az új Neutron Star Collisionhoz?Hát nem lesz a kedvencem,az már tuti...
|
|
|
|
|
|
#2157 | |
|
Member
|
Quote:
Ahhoz mit szóltok, hogy elképzelhető a stadionos koncerteken, más előadókkal adnak elő számokat? Dom valami ilyesmire utalt az egyik interjúban... ígérete szerint lesznek régi számok is, úgyhogy reménykedhetünk
|
|
|
|
|
|
|
#2158 |
|
Member
|
az jó ötlet...ill.jó is kisülhet belöle.A régieket meg nagyon birnám.
|
|
|
|
|
|
#2159 |
|
Member
|
Én az UFO-t várom Wembley-ben
|
|
|
#2160 |
|
Member
|
És a mindent-látó szem az nem keltette fel a fantáziádat?
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|