|
|
|
#1996 |
|
Member
|
I have a hunch... Sziget-feeling van a levegőben!
![]() LiT, hát ez nagy mázli ![]() Nekem ez a túra kimarad, az ára egy kicsit barátságtalan, inkább Krakkó ![]() Fodrika, köszi, rögvest megvizuálom ![]() De szép, vigyorgós reggel ez a mai, lassan a bőség zavarába kerül az egyszerű -rajongó
|
|
|
|
|
|
#1997 | |
|
Member
|
Quote:
Na és most még Bécs is. De neeeeeeem, ellenállok a kísértésnek, spórolni kell a Szigetre. Egyébként tényleg 125 euro bécsire a beugró? ![]() Köszi Fodri a linket a hostelhez!! Elég idegesítő, ha rákeresek, h olcsó krakkói szállás, akkor 3-4 csillagos hoteleket dob ki. |
|
|
|
|
|
|
#1998 | |
|
bending more rules
|
Quote:
![]() Remélem, hamarosan majd többet megtudunk róla.
|
|
|
|
|
|
|
#1999 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Member
|
Elnézést, hogy túltengek... de muszáj panaszkodnom: nincs szerencsém, nem kaptak jegyet az ismerősök. Úgyhogy kicsit többet kell áldoznom a londoni túrára, mint reméltem. Nyüssz
|
|
|
|
|
|
#2001 |
|
bending more rules
|
|
|
|
|
|
|
#2002 |
|
Member
|
Nekem is van egy Szigetes megérzésem. Nagyon közel lesznek akkor.
Viszont Sziget helyett Frequency-re megyek. Muse/Billy Talent/White Lies felállást nem überelheti semmi Szigeten (számomra)
|
|
|
#2003 | |
|
bending more rules
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2004 | |
|
Member
|
Quote:
Az van, hogy a coach+ticket felállás 85 font, de ez legalább biztos. Amit nem tudok, hogy összefügg-e a kettő, vagyis hogy muszáj-e buszoznom is ahhoz, hogy bejussak a koncertre. Csak nem... eléggé logikátlan lenne, de az angolokból bármit kinézek. (Ne tessék félreérteni, anglomán vagyok magam is )
|
|
|
|
|
|
|
#2005 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
#2006 |
|
bending more rules
|
|
|
|
|
|
|
#2007 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#2008 | |
|
Member
|
Quote:
Nekem így volt a Teignmouth-i koncertnél, ha ez is ilyen See Ticket-es buli...Frequency, ez most már tényleg a bőség zavara! Most aztán komoly gondba vagyok... hova is menjek... szigetre valószínűleg csak akkor megyek, ha jön valami nagy-nagy kedvenc... pl. Muse![]() Shine, egyébként először én is úgy voltam vele, hogy kerestem hosteleket meg minden, hátha amikor látom a nevét eszembe jut, hogy ott szálltunk meg, de nem, sehol nem jelent meg, csak a szállodák! Így kutakodhadtam a mailjeim között... Last edited by fodrika; 12-03-2010 at 08:17 PM. |
|
|
|
|
|
|
#2009 |
|
bending more rules
|
|
|
|
|
|
|
#2010 |
|
Member
|
Térjünk vissza erre a kérdésre tíz év múlva
![]() Rendszeresen jár a fejemben az, hogy basszus, egy csomóan ennyi idősen már 'megváltották a világot', én meg még mindig csak ülök a szerkesztőségben és hülyeségeket körmölök. Egy pár dolgot talán másképp csinálnék, ha most annyi lennék, mint Te. Csak ennyi ![]() Fodri, köszi, megnyugodtam. Akkor ez is megoldódik, juhúúú!
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|