|
|
|
#1936 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1937 |
|
Member
|
Arra már nagyon necces a jegyvétel.
|
|
|
#1938 |
|
Member
|
semmi sem lehetetlen...csak akarni kell!
|
|
|
|
|
|
#1939 |
|
Member
|
Ez tuti így van, a mostani O2-ös koncertek előtt is tök sok eladó jegy volt...
Úgyhogy, ha gondolkozol a londoniakban érdemes megpróbálni és akkor elég szép kis magyar különítmény lesz kint ))
|
|
|
|
|
|
#1940 | |
|
Member
|
Quote:
Ülőhelyekre egyébként még van jegy, de ki a csuda akar ülni? Szóval dolgozom rajta! |
|
|
|
|
|
|
#1941 |
|
Member
|
zangazanga, melyik napra szeretnél menni?
|
|
|
#1942 |
|
Member
|
Amelyikre kapok jegyet. Azt hiszem, ebben a helyzetben nem nagyon válogathatok.
Ha esetleg úgy jönne ki a lépés, akár mindkettőre bemennék. Rájöttem, hogy semmi értelme a görcsölésnek, addig kell utazni és ilyesmiken részt venni, amíg van rá lehetőség meg energia. Mostanában tulajdonképpen az éltet, hogy ha kibírom a köztes, pénzgyűjtéssel töltött hónapokat, utazhatok. (Ahogy Alexék éneklik: "That's why we only work when we need the money" )
|
|
|
|
|
|
#1943 |
|
Member
|
Hú, akkor te már mindent lehetséges forrást mozgósítottál, helyes!
A jegy miatt tényleg ne izgulj, biztos lesznek olyanok, akik még sem fognak tudni eljönni, csak türelmesnek kell lenni.
Last edited by fodrika; 09-02-2010 at 06:04 PM. |
|
|
|
|
|
#1944 |
|
Member
|
Nem tudom közületek ki használ böngészőnek Firefoxot, tegnap végre frissítettem a 3.6-os verzióra és mit látok, hogy ehhez a verzióhoz van Muse-os téma, akit érdekel és szeretné használni, az itt találja: http://www.getpersonas.com/en-US/persona/63358
|
|
|
|
|
|
#1945 | |
|
bending more rules
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1946 |
|
Member
|
Sajnos nincs szerencsém, a kollegina nem tudta megoldani a kirándulást a Wembley-hez.
Ti hogy álltok az eBay-ről való jegyvásárláshoz? Láttam itt keményvonalasokat, akik inkább kihagynak egy koncertet, de akkor sem vesznek erről az oldalról. Még nem tudtam eldönteni, hogy merjek-e belevágni, mert mi van, ha ott derül ki, hogy hamisítványt kaptam... para. Fodrika, köszi! Nem is tudtam, hogy van egyáltalán ilyen funkció
|
|
|
|
|
|
#1947 | |
|
Member
|
Quote:
Meg az az igazság, hogy inkább ebbe rajongótól való vásárlásba bízom (jó, az eBayeshes képest), mert itt senki nem nyerészkedni akar, csak azt a pénzt visszakapni, amit a jegyért fizetett és biztos itt is voltak olyanok, akiket így is átvertek, de még mindig kevesebbet bukik az ember, ha valóban a jegy árát fizeted ki, mintha annak többszörösét. Ha jól emlékszem, anno még Madguitarist ajánlotta nekem az eBay-t, ha jól emlékszem neki kellemes tapasztalatai voltak.Mondjuk, a MuseBayes dolognak az a hátránya, hogy a koncert közvetlen közelében kezdenek megszaporodni a jegy eladások, tehát, eleve úgy kell készülnöd, hogy jössz. Mivel a jegyeket úgy is csak augusztus második felében inkább végén fogják postázni az angoloknak, így mindenképpen lenne egy hosszú várakozási időd, hogy most lesz jegy vagy sem... Mind a két esetben bevállalósnak kell lenni valamennyire, parára mindig van lehetőség. Ha azt vesszük alapul, még a Den-es koncert előtt is paráztam, pedig tök hivatalosan vettem a jegyet meg minden. Csak ugye olyan vagyok, hogy amíg nincs a kezembe, addig nem vagyok biztos a dologban ![]() Firefox-nál én sem tudtam, csak ha már felajánlotta ezt a Persona dolgot, akkor megnéztem, hogy van-e Muse-os és volt! ))
|
|
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Member
|
Igen...mindenben van valamennyi rizikó.Még a leghivatalosabb jegyvételnél is....Mi van,ha elvész a postán.Megtörtént képeslapokkal,levelekkel is nálam régebben.Szóval ezt a kockázatot bele kell számitani.De meg kell mondjam,hogy ez az esetek nagyon-nagyon kis százaléka...szerintem az eBayen is vehetsz normális árban,csak figyelni kell.És még akár licitálva is vehetsz egész olcsón nem csak "buy it now" áron.Csak rajta kell lenni és figyelni a jegyeket...akár több napon keresztül is,kitartóan.És figyeld,hogy kinek milyen feedbackje van.Csak olyantól vegyél,aki 100%-os és sellerként is bizonyitott már vagy business sellertöl,aki ugye üzletszerüen árulja a cuccokat az ebayen...mert ezeknek fontos a jó hirnév és nem fog átverni.Lesz egy csomó eladó jegy ne félj...inkább a szállásfoglalással törödj meg a repcsijegy foglalással...az szerintem gázosabb lehet.Egy Wembley Stadionos Muse koncert életreszóló élmény...még az unokáidnak is fogsz róla mesélni
|
|
|
|
|
|
#1949 |
|
Member
|
Áhh, most már biztos, hogy csak a Wembley játszik: az összes többit kilőtte a készülődés egy barátnőm esküvőjére.
Köszönöm, kedvesek vagytok, igyekezni fogok ![]() A szállás miatt nem aggódom, elalszom kb. bárhol. Tavaly januárban egy éjszakát a londoni Catherine Streeten töltöttem, mert csak úgy volt esélyem jegyet szerezni egy előadásra Remek volt, igazi közösségi élmény
|
|
|
|
|
|
#1950 |
|
Member
|
Hűha, itt ilyen is van??!!
Üdv minden magyar Musernek! Azt hittem, nem sok magyarral fogok itt találkozni, pedighát
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|