|
|
|
#661 |
|
Member
|
Grozno je to, bas ne mogu vjerovati da ga nema... Bas je bio fin mladic...
|
|
|
|
|
#662 |
|
Member
|
e pozdrav svima
![]() ma setlista za zg je bila super bez obzira što je bila malo kratka, ali šta se drugo i moglo očekivat, pa prvi put su ode svirali i to za malobrojnu publiku...pomalo pomalo, doći će oni opet ) i bit će još bolje
|
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Member
|
Quote:
setlista je mogla biti puuno bolja , zar smo mi manje vrijedni nego neka do posljednjega mjesta popunjena dvorana ![]() pozdrav i tebi
|
|
|
|
|
#664 | |
|
Member
|
Quote:
e sori, nemoj me krivo shvatit, nisam rekla da smo mi ode manje vrijedni niti to mislim, a to sigurno ni oni nisu mislili jer je atmosfera u publici bila sjajna mislim da je činjenica da su ode svirali prvi put utjecala na setlistu, publika nema ništa s tim. ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#665 |
|
Member
|
Ma znam da nisi ,niti ja tako mislim a nadam se oni jos manje
, nego cinjenica je da se Zg razlikuje od ostalih gradova. Do koga ili do cega je , neam pojma
|
|
|
|
#666 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#667 |
|
Member
|
Na kraju krajeva ja mislim da trebamo biti zadovoljni da su uopce dosli!
|
|
|
|
|
#668 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#669 |
|
Member
|
ej pozdrav svima, koncert je bio super mada je je trajo sam sat i 20 min al slazem se s coxoxi mozemo bit sretni sto su uopce dosli i jos sretniji ak se uopce vrate....
|
|
|
|
|
|
#670 |
|
Member
|
a inaće im koncerti traju sati i 30min
![]() znači propustili smo dvije pjesme...a to i nije tako strašno....opće sam sretna da su došli...sjećam se prije koje dvije god...maštanje...joj daj zamisli da oni dođu u hrv...i zaključak na to: ma nema šanse, sanjaj...i san se ispunio
|
|
|
|
|
|
#671 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#672 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#673 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#674 |
|
Member
|
ja se sjećam kako sam tugovala što mi je propala verona i mislila sam da ih nikad neću vidjeti uživo kad ono.....
najbolje iznenađenje ljeta
|
|
|
|
|
|
#675 |
|
Member
|
okej..malo sam istraživala o anđelku jurkasu...i kolko sam vidla to bi trebao bit lik koji se kao kuži u muziku...ali fakat razočarava to šta je napisao o muse...nadam se da je napravio dobru domaću zadaću i proučio njihov rad...mislim riffovi nekih pjesama su im proglašeni najboljim ikada...matt se uspoređuje sa hendrixom...kaj to znači da ni on ne valja ništa, nakon svih divljenja njemu...to mi je malo nejasno...može ti se neka muzika ne sviđat...al da kažeš da ne valjaju i da nemaju pojma...e to mi ne možeš pisati !! razljutih se
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| bolan , i will never see muse , kaj , muse hate east europe |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|