|
|
|
#2311 | |
|
Member
|
Quote:
to je sve kaj imam za reći
|
|
|
|
|
|
|
#2312 |
|
Member
|
al pazi cijelu rečenicu:
Čini se kako Benedict XVI. sluša američku grupu Muse čiju su pjesmu 'Uprising' odabrali za listu koja je, kažu u Vatikanu, miks klasičnih, svjetskih i suvremenih umjetnika kojima je zajedničko što pokušavaju dotaknuti srca dobrodušnih ljudi. AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA kad bi Papa znao
|
|
|
|
|
|
#2313 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2314 |
|
Member
|
e logirala sam se na stranu faking 24sata, samo da mogu komentar ostaviti tamo
|
|
|
|
|
|
#2315 |
|
Member
|
beštijusi, obrisali su mi pola komentara
![]() obrisali su onaj dio di objašnjavam novinarki da u svakoj biografiji benda u prvom redu piše odakle su ...tj di serem po njoj, a ostavili onaj dio di kao seruckam po Papi da nema pojma kaj sluša
|
|
|
|
|
|
#2316 |
|
Member
|
aaaaaaaaaaaaaa
tek sam sad skužila, izbrisali su SVE komentare di je bilo skomentirano da muse NIJE američki bend!!!!!!! pa ja ne vjerujem, al stvarno.. čemu onda komentari ako ne možeš apelirati na običnu krivu napisanu činjenicu, ajme... |
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#2318 |
|
Member
|
hahahahahahahahhqa bas sam se i ja tia logat samo da ostavim comment i makar sam treba obranit njihovu cast nisam ima volje sram me bilo
|
|
|
|
|
|
#2319 |
|
Member
|
ahhaha, imam frendicu koja tamo radi, sad će pogledat ko mi je obrisao komentar
![]() jer sam joj išla objasnit situaciju, da brišu sve koji napišu da muse nije američki bend, pa smo zaključile da je to povreda javnog izražavanja nešto... ![]() i našla je moj cijeli komentar, al ne smiješ napadat novinara, oni su zaštićeni kao endemske vste - kaže ona..al npr ovaj komentar: fuj i vatikan ,tupac je bio kriminalac i diler,ubojica ,kao i večina nigera... se još uvijek nalazi tamo...i valjda je oke bit rasista i šta ja znam... AH |
|
|
|
|
|
#2320 |
|
Member
|
al' ostavili su i dalje ono "američku grupu Muse"
bitno da ljudi ne mogu izraziti svoje mišljenje, a njihova jedna netočnost više-manje... ![]() živ'li "novinari"! |
|
|
|
|
|
#2321 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#2322 |
|
Member
|
majko isusova pa oni su retardirani majke mi....
novinare na vjesala =)
|
|
|
|
#2323 |
|
Member
|
zalosno
|
|
|
|
|
|
#2324 |
|
Member
|
ja mislim da su se oni urotili
|
|
|
|
|
|
#2325 |
|
Member
|
a jeste i vi kritični
![]() ja u ovih par tekstova, unatoč "američkoj" grupi i "starijoj pjesmi Uprising", vidim napredak - naša piskarala uspjela su vezati par tekstova u kojima spominju Muse, a da nisu spomenuli jedan bend iz Oxforda ![]() još kad bi i nagluhi kritičar A. Jerkass to uspio...
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| bolan , i will never see muse , kaj , muse hate east europe |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|
|