|
|
|
#1771 |
|
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ocu ja u bolonju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1772 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Member
|
Exogenesis <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
|
|
|
|
#1774 |
|
Member
|
ja više ne znam u koju sam pjesmu zaljubljena
![]() čekam da sutra prođe ovaj ispit na faksu, pa da se mogu zaljubljivat 100 puta na dan
|
|
|
|
|
|
#1775 |
|
Member
|
Dajte mi neku informaciju o Bolonji, ja sam se nameracio da odem na neki koncert!
Time si running out endlessly, so plug in baby the dead star into your supermassive black hole and then take a bow and sing for absolution... Crawl to your cave and take the bliss... You are the New Born.
|
|
|
|
|
|
#1776 |
|
Member
|
ja sam karte za oba koncerta u bologni narucila preko www.ticketone.it i uvijek je sve bilo u redu, a za prijevoz ne znam dal ima kaj organizirano jer idem s autom... tako da to nemam pojma
|
|
|
|
|
|
#1777 | |
|
Member
|
Ne znam dal ste ljudi vidjeli, album se streama i na faceu. (Pronašao vijest na museovom face profilu).
Ono što je zanimljivo kad se otvori stranica sa streamom je jedan gumbić "COME TO MY TOWN" na kojem piše slijedeće: Quote:
I raširite vijest, nek svi klikaju!Vratimo ih u Hrvatsku! |
|
|
|
|
|
|
#1778 | |
|
Member
|
Quote:
poslah svim frendovima na fejsu
|
|
|
|
|
|
|
#1779 |
|
shut your whore mouth
|
za sada mi je najbolja pjesma s novog albuma MK Ultra...
![]() ![]() da hoće doć u bosnu...šmrc..ovdje niko neće,pa ne grizemo jebote... |
|
|
|
|
|
#1780 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1781 |
|
Member
|
trebalo bi se po sloveniji klikat jer prije će tamo doći nego ponovo u hrvatsku pred samo 4000 ljudi xD
novi album je izvrstan... sada ga slušam već 17 put xD |
|
|
|
|
|
#1782 |
|
Member
|
Ja sam za Budimpestu, da svi budu zadovoljeni.
Time si running out endlessly, so plug in baby the dead star into your supermassive black hole and then take a bow and sing for absolution... Crawl to your cave and take the bliss... You are the New Born.
|
|
|
|
|
|
#1783 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Member
|
a sad ozbiljno jer se slazete da bi najace misto za koncert bila nova riva stari misa se novo i staro sve bilo one tende sluze ka projekcijska platna a sa palma pucaju zrake ka na ema sinko zamisli showa kad bi bila apocalyps please savrseni ambijent
|
|
|
|
|
|
#1785 | |
|
Member
|
Quote:
kaj se mene tiče, mogu bit i u mojem dvorištu ![]() i ljudi sa boarda imaju poseban vip tretman....ustvari, koncert će bit samo za nas
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| bolan , i will never see muse , kaj , muse hate east europe |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Rate This Thread | |
|