Go Back   Muse Messageboard > Muse Incl. Off Topic > International

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 37 votes, 4.89 average.
Old 29-04-2013, 02:37 PM   #5071
vianca39
Member
 
Join Date: 29 April 2013
di twitter si matt bilang bakal mau ke indo lagi bulan november tapi masih belom diconfiiirm D: juga mungkin si muse emang rada jarang ke indo karena kyk mereka sempet ada pengalaman2 yang "tidak menyenangkan" haha.

Nih buktinya: http://black7spider.wordpress.com/20...out-indonesia/

Tpi Semoga aja Muse masih punya faith sama kita sm ada agency di Indo yang mau kerja sama ama Museeeeee :')

and btw I baru join nih di thread. salam kenal yaaaa
vianca39 is offline   Reply With Quote
Old 30-05-2013, 07:05 AM   #5072
andiihsandi
Member
 
andiihsandi's Avatar
 
Join Date: 03 May 2013
Location: Germany
Facebook icon Twitter icon
hai, udah pada follow & join page nya muse-indonesia di fb belum?

nih linknya:
Grup Muse-Indo
Fanpage Muse-Indo
Official Twitter Account
__________________
I live in Germany but I'm not German, so please do understand if I don't understand & write German perfectly.

O2 World Hamburg 15.12.2012
Stade de France Paris 21.06.2013
Waldbühne Berlin 2013 14.07.2013
andiihsandi is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2013, 09:00 AM   #5073
raiabellamy
Member
 
raiabellamy's Avatar
 
Join Date: 04 May 2011
Location: on the universe
----
----
__________________
Don't waste your time or time will waste you

Last edited by raiabellamy; 31-05-2013 at 09:01 AM. Reason: double post
raiabellamy is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2013, 09:00 AM   #5074
raiabellamy
Member
 
raiabellamy's Avatar
 
Join Date: 04 May 2011
Location: on the universe
Quote:
Originally Posted by vianca39 View Post
di twitter si matt bilang bakal mau ke indo lagi bulan november tapi masih belom diconfiiirm D: juga mungkin si muse emang rada jarang ke indo karena kyk mereka sempet ada pengalaman2 yang "tidak menyenangkan" haha.

Nih buktinya: http://black7spider.wordpress.com/20...out-indonesia/

Tpi Semoga aja Muse masih punya faith sama kita sm ada agency di Indo yang mau kerja sama ama Museeeeee :')

and btw I baru join nih di thread. salam kenal yaaaa
hmm ada yang tahu tentang kelanjutan info ini?? *soalnya mau siap2 nabung dari sekarang
__________________
Don't waste your time or time will waste you
raiabellamy is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2013, 09:06 AM   #5075
pAdE
Member
 
pAdE's Avatar
 
Join Date: 20 July 2004
Location: Indonesia
Age: 34
dari FB disuruh ramaikan thread museboard, dari board mas andi suruh join FB, akyu pusinggg
__________________
Be shocked, be confused, be MUSE...!!
pAdE is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2013, 09:18 AM   #5076
zackmuser
Member
 
Join Date: 19 November 2011
hi indonesia
zackmuser is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2013, 09:23 AM   #5077
andiihsandi
Member
 
andiihsandi's Avatar
 
Join Date: 03 May 2013
Location: Germany
Facebook icon Twitter icon
Quote:
Originally Posted by pAdE View Post
dari FB disuruh ramaikan thread museboard, dari board mas andi suruh join FB, akyu pusinggg
kan biar dua duanya rame cyin..
__________________
I live in Germany but I'm not German, so please do understand if I don't understand & write German perfectly.

O2 World Hamburg 15.12.2012
Stade de France Paris 21.06.2013
Waldbühne Berlin 2013 14.07.2013
andiihsandi is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2013, 09:27 AM   #5078
pAdE
Member
 
pAdE's Avatar
 
Join Date: 20 July 2004
Location: Indonesia
Age: 34
Quote:
Originally Posted by andiihsandi View Post
kan biar dua duanya rame cyin..
dimana pun aku rela, asal ada kamyuu :*
__________________
Be shocked, be confused, be MUSE...!!
pAdE is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2013, 10:33 AM   #5079
aul.monkey
Member
 
Join Date: 31 May 2013
halo.. salam kenal..
member baruu
aul.monkey is offline   Reply With Quote
Old 27-06-2013, 05:31 PM   #5080
Antijudischen
Member
 
Antijudischen's Avatar
 
Join Date: 27 June 2013
salam kenal, ane member baru
tapi udh lama di FM Kaskus

kalau mau concert di jakarta jgn di senayan lagi
mata elang jadi opsi paling bagus

_________________
Antijudischen is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2013, 12:16 PM   #5081
PhloooooIsFlo
Member
 
PhloooooIsFlo's Avatar
 
Join Date: 09 July 2013
Location: Auckland
Hello Indo!
PhloooooIsFlo is offline   Reply With Quote
Old 14-08-2013, 01:30 PM   #5082
Mizura
Member
 
Join Date: 25 June 2013
Halo semuanya, anak baru nih di sini *lambai-lambai*

And hello to every foreigners who come here!
Mizura is offline   Reply With Quote
Old 29-10-2013, 04:11 AM   #5083
bungahlbellamy
Member
 
Join Date: 29 October 2013
-

bisa bantu bikin some projects biar Muse konser di Jakarta lagi?
bungahlbellamy is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2013, 02:02 PM   #5084
secofsci
Member
 
Join Date: 20 August 2011
Location: Jakarta
Age: 21
You Tube icon
Quote:
Originally Posted by bungahlbellamy View Post
bisa bantu bikin some projects biar Muse konser di Jakarta lagi?
worth a try sih, tapi project(s) apa?
__________________
everyone is bragging about the gigs they've attended. i have none. indonesians problem.
secofsci is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2013, 12:52 PM   #5085
dhina_gotMattness
Member
 
Join Date: 07 December 2013
Location: Jakarta, Indonesia
Age: 25
salam kenal

Halo muser indonesia
salam kenal ya
baru gabung nih
dhina_gotMattness is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
bang mamat , indonesia , indonesia wants muse , indonesia_muser , matt teh sex!


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eλληνικά Musers Thread Veljean International 2233 16-08-2018 11:59 AM
Italian Musers Thread mugoftea International 5044 13-07-2018 11:56 AM
Polska Musers Thread AMfrompoland!! International 5790 16-08-2017 11:26 AM
Malaysian Musers Thread Kay-a International 8020 10-12-2016 03:59 AM
Norske Musers Thread Ketchup International 835 10-06-2016 10:08 PM


All times are GMT. The time now is 03:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Follow the Muse Messageboard on Twitter!
'Pornogenic' - this refers to pics of Muse (and their crotch regions)