Go Back   Muse Messageboard > Muse Incl. Off Topic > International

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 84 votes, 4.98 average.
Old 08-09-2009, 03:49 AM   #6796
miele
Member
 
Join Date: 30 March 2007
Location: Penang, Malaysia
Age: 39
Hahaha suddenly I'm 8 years old again, that Popcorn tune is so TV Pendidikan.
__________________
25th February Stadium Negara


Lagu-lagu hebat Muse seperti pemujaan syurga sehinggalah melodramatik balada yang mempertaruhkan nasib dan mencabar kepercayaan
miele is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 04:10 AM   #6797
cappucherry
Member
 
Join Date: 03 November 2007
Location: Johor, Malaysia
Quote:
Originally Posted by madraulix View Post
Aku paling suka part ni weiii! haha.
cappucherry is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 04:14 AM   #6798
miele
Member
 
Join Date: 30 March 2007
Location: Penang, Malaysia
Age: 39
Also Undisclosed Desires =

Sori la cakap mcm ni bulan posa, tapi lagu ni memang sexay, paling best chorus last sekali.
__________________
25th February Stadium Negara


Lagu-lagu hebat Muse seperti pemujaan syurga sehinggalah melodramatik balada yang mempertaruhkan nasib dan mencabar kepercayaan
miele is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 04:24 AM   #6799
cappucherry
Member
 
Join Date: 03 November 2007
Location: Johor, Malaysia
Quote:
Originally Posted by miele View Post
Also Undisclosed Desires =

Sori la cakap mcm ni bulan posa, tapi lagu ni memang sexay, paling best chorus last sekali.

Haha. lagu ni mmg layan wei!
cappucherry is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 04:27 AM   #6800
cappucherry
Member
 
Join Date: 03 November 2007
Location: Johor, Malaysia
siape yg pegi gig MUSE kat teignmouth? xjumpe pon korang. kalau jumpe mesti layannnnn lepak sama-sama!
cappucherry is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 07:54 AM   #6801
miele
Member
 
Join Date: 30 March 2007
Location: Penang, Malaysia
Age: 39
Ko pegi ke? Jeles siot!!!
__________________
25th February Stadium Negara


Lagu-lagu hebat Muse seperti pemujaan syurga sehinggalah melodramatik balada yang mempertaruhkan nasib dan mencabar kepercayaan
miele is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 10:11 AM   #6802
nawkaz
Member
 
nawkaz's Avatar
 
Join Date: 18 November 2007
Location: House of the Rising Sun
adoii bila la diorg nak datang KL lagi ni..
__________________
"If I feel something excites & thrills me, I don't wanna keep it because those emotions could destroy me, and thats what I use music for. - Matthew Bellamy."

nawkaz is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 11:37 AM   #6803
cappucherry
Member
 
Join Date: 03 November 2007
Location: Johor, Malaysia
Quote:
Originally Posted by miele View Post
Ko pegi ke? Jeles siot!!!

aah. Konsert MUSE pertama. huhu. Lepas ni boleh la kita muat turun persembahan secara langsung mereka di sana kerana BBC UK ada buat broadcast.
cappucherry is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 12:07 PM   #6804
nonoor
YAY
 
nonoor's Avatar
 
Join Date: 27 August 2006
Age: 23
Facebook icon You Tube icon
Quote:
Originally Posted by Nutcracker View Post
AHH OMG OMG TERIMA KASIH BANYAK BANYAK!! SO FRIGGIN AWESOME!!!!
Keytar itu amat comel!

And and, terima kasih skali lagi kerana menyuruh saya untuk ke http://www.youtube.com/watch?v=wRFKJHeVTiM (Penentangan!) Liriknya agak 'lagu cinta'-ish. And ada part part yang bunyi macam..um..Penduduk Dipadam? (CE!) Lagu ini sungguh gerek

Bertih Jagung is very cute!

Uprising Teddy doesn't look like the teddy bears in the Uprising artwork



Oh, Morgan's having a baby

^Cappucherry tinggal di JB??
__________________
I was once known as muse_music.

"Its the sound of brainwaves listening to itself listening to itself.
Don't listen to it on headphones or it starts spreading." - Tom Kirk

nonoor is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 12:20 PM   #6805
madraulix
tastes like gold
 
madraulix's Avatar
 
Join Date: 05 June 2009
Location: malaySIA!, SINGapore (for absolution), UK Ultra :D
Penduduk Dipadam! ketawa buntut saya erm tutup (lmao)

anyway, saya *sedikit* gembira kerana beruang kenaikan tak comel, sebab saya takkan ada dilema sama ada nak beli ke tak. lagipun mahal :S

cappucherry, do you live/work in the UK?
madraulix is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 03:09 PM   #6806
crazy_mary
tukang karut professional
 
crazy_mary's Avatar
 
Join Date: 30 November 2006
Location: Merdeka Land!
Twitter icon You Tube icon
Quote:
Originally Posted by madraulix View Post
ah Bertih Jagung! lepas ni kalu saya memesan bertih jagung di panggung wayang pasti saya akan teringat kt Muse!

Liz, Saturday 2.30 pm? i am soooooooo gonna be there! are u going?

cappuchery mesti berada di UK nih.. bertuahnya dpt tengok Muse di Teignmouth!

eh? Penduduk Dipadam? lagu kegemaran ku tuh..
crazy_mary is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 03:35 PM   #6807
cappucherry
Member
 
Join Date: 03 November 2007
Location: Johor, Malaysia
Quote:
Originally Posted by madraulix View Post
Penduduk Dipadam! ketawa buntut saya erm tutup (lmao)

anyway, saya *sedikit* gembira kerana beruang kenaikan tak comel, sebab saya takkan ada dilema sama ada nak beli ke tak. lagipun mahal :S

cappucherry, do you live/work in the UK?
owh, aku belajar kat UK. tapi rumah kat kluang, johor.
waaaaaaaaaaaaaaaa.
rindu malaysiaaaaaaa...
nak makan banyak2 balik nanti!!!!!
cappucherry is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 03:55 PM   #6808
madraulix
tastes like gold
 
madraulix's Avatar
 
Join Date: 05 June 2009
Location: malaySIA!, SINGapore (for absolution), UK Ultra :D
Quote:
Originally Posted by cappucherry View Post
owh, aku belajar kat UK. tapi rumah kat kluang, johor.
waaaaaaaaaaaaaaaa.
rindu malaysiaaaaaaa...
nak makan banyak2 balik nanti!!!!!
eh aku pun, tak begitu jauh dari teignmouth. tapi sekarang saya di m'sia

you pergi tengok konsert tak pada nov/dec? saya akan pergi masa nov nanti!
madraulix is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2009, 05:41 PM   #6809
cappucherry
Member
 
Join Date: 03 November 2007
Location: Johor, Malaysia
Quote:
Originally Posted by madraulix View Post
eh aku pun, tak begitu jauh dari teignmouth. tapi sekarang saya di m'sia

you pergi tengok konsert tak pada nov/dec? saya akan pergi masa nov nanti!

Oooo.xdapat beli tiket la.sedeyhhhh.
masa sale tu aku takde kat UK. cissss.
cappucherry is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2009, 12:14 AM   #6810
cappucherry
Member
 
Join Date: 03 November 2007
Location: Johor, Malaysia
weh, korang tengok wallet muse kat kedai muse.mu
gile semat! *drool*
cappucherry is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
dom is hawwwwwt , dom is still hawtt!!! , international , malaysia , muse


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Polska Musers Thread AMfrompoland!! International 5790 16-08-2017 12:26 PM
New Zealand Musers Thread Ghosty Ghost International 8187 31-07-2017 08:50 AM
French Musers Thread Kageeby International 8686 01-03-2017 08:53 PM
Türkiye Musers Thread hiddensoul International 1118 04-04-2016 11:32 PM


All times are GMT. The time now is 02:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Follow the Muse Messageboard on Twitter!
'Pornogenic' - this refers to pics of Muse (and their crotch regions)