![]() |
![]() |
#61 |
Member
|
dobro ja sam cula i jos za neke od ovih njem bendova al moram priznat da ne slusam nikog osim muse od tamo.... nisam sad pogledala a neda mi se opet otvarat stranicu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Member
|
to ti je salzburg, na ovom linku iznad, kad klikneš gore na ticket imaš čak ponuđeno: kroatien, ali nije da dobiš neku spešel informaciju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Member
|
nisam to nekak previse ni ocekivala heh. al mi se sad za đaba nabrijavamo; vjerojatno na kraju ionako nece biti nista od toga... al ja sam zakljucila da kad cu bit punoljetna i ic na taj koncert u blizini hr, da cu ic ko totalna solo brijachica; neznam nikog drugog ko ih slusa; onda cu se sprijateljit s nekim đanerima i bit ce mi jebeno....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Member
|
bok! nemam nekaj posebno za napisat,sam da vas pozdravim sve i da velim da ak se kome da nek malo proiri okolo informaciju za board...sigurno bi se jo ljudi priključilo al ne znaju za ovo..
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Member
|
hej moji muzoistomišljenici...slučajno sam našla neku adresu na jednom blogu kao di se organiziraju prijevozi za koncerte....pa možemo to malo proučit...ja još nisam....a ko zna...možda nam jednog dana zatreba
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Member
|
ja se nedam da nam nece zatrebat... nego da ce doc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Member
|
malo sam zaboravila adresu napisati
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Member
|
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Member
|
pa vjerojatno nije čmar....hahhha...al dobra ti je ideja....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Member
|
samo da kazem.. poceli su uskrsnji praznici... znaci zelim vam svima puno alkohola (ribara, tekile, pive,... sta god), droge (ko vec brije na to...), seksa i rock'n'rolla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Member
|
Yo!
Sve najbolje u Uskrsu i tako dalje..
![]() |
![]() |
#72 |
Member
|
hej, sretan uskrs svima, ljepo se najedite šunkice, naslušajte dobre mjuze:P i naravno uživajte...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Member
|
moj uskrs: ostajem solo doma i jedva cekam da mi se starci vrate od dede i dofuraju sunku, moju idilu samoce pokvarit ce moja sestra i njen decko, da bi zboravila na tugu koja je pritom nastala idem u maksimir kartat belu ak ce bit lijepo vrijeme, ako ne sam naje... i onda idem nac nekog jadnika da se navecer idemo napit i da se bediram zbog prekida sa deckom....ludnica
nadam se da ce vas uskrs bit malo dinamicniji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Member
|
Jo uvijek si prola bolje od mene, mene je taki jadnik već pronaao. SRETAN USKRS!
![]() |
#75 |
Member
|
ah..bude valjda bolje...ja nemam dečka pa sam se jučer ipak neplanirano zapila...od kave u gradu ispalo je cuganje kod frenda....i sad sam ŽEDNA!!
pozdraf!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
bolan , i will never see muse , kaj , muse hate east europe |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Rate This Thread | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
French Musers Thread | Kageeby | International | 8687 | 16-02-2018 09:41 AM |
Nederlandse Musers Thread | Queen of the Muse Board | International | 2362 | 03-01-2018 04:02 PM |
New Zealand Musers Thread | Ghosty Ghost | International | 8187 | 31-07-2017 07:50 AM |
Eλληνικά Musers Thread | Veljean | International | 2231 | 06-07-2016 03:32 PM |
Türkiye Musers Thread | hiddensoul | International | 1118 | 04-04-2016 10:32 PM |