View Single Post
Old 11-09-2009, 04:02 AM   #6834
miele
Member
 
Join Date: 30 March 2007
Location: Penang, Malaysia
Age: 39
1. Bestnya baca cerita Thailand Noor and Deb. If only there'll be a Muser trip to watch Muse there eh?

2. T-shirt cappucherry; bestnya! Boleh ke order pada awak bebila sebelum awak balik Msia lagi?

3.Muat turun minngu satu hingga lima: sudah dihantar! Setakat ini hanya pada Noor, Deb dan Madraulix. ada lagi yg nak? Faz, takda masalah Muse untuk dikongsi bersama!

4. Terima kasih pada semua yg sudi pm saya no telefon anda, sangatlah dihargai. Tq juga sebab hantar mesej atas kehilangan telefon tersebut. Baik la korang ni.

5. Madraulix: nak dipanggil apa ya? "mad" macam "nut", best tak? Nama awak sebenarnya Grace ke? (kalau tak kisah saya bertanya).

6. Akhir sekali tentang penghantaran Penentangan, saya harap ianya sampai paling lewat sebelum 16hb, sebab masa tu dah balik kampung utk Raya. Tapi ni macam ok ja khabarnya: -

Quote:
Last but not least...

The Resistance is released worldwide from tomorrow (Friday 11th September!. It'll be in the shops on Monday 14th September in the UK and Tuesday 15th September in the US or you can pre-order it from the muse.mu shop on the link below. Any pre-orders made before Monday 14th will still qualify for all the Join The Resistance downloads, so if you haven't got your copy sorted already, what are you waiting for?

Not only this, but we're pleased to announce that Muse will be one of the first artists to release their album with an iTunes LP, a new interactive listening experience that comes with the album on iTunes. This includes photos, lyrics, behind the scenes video, a track by track of the album from Matt and an exclusive performance video of Supermassive Black Hole filmed in France.

Click here to buy at muse.mu.
Click here to buy at iTunes.

7. Oops one more. Let's do this people!

http://board.muse.mu/showthread.php?t=65032
__________________
25th February Stadium Negara


Lagu-lagu hebat Muse seperti pemujaan syurga sehinggalah melodramatik balada yang mempertaruhkan nasib dan mencabar kepercayaan

Last edited by miele; 11-09-2009 at 04:21 AM.
miele is offline   Reply With Quote