View Single Post
Old 10-09-2009, 12:53 PM   #6830
crazy_mary
tukang karut professional
 
crazy_mary's Avatar
 
Join Date: 30 November 2006
Location: Merdeka Land!
Twitter icon You Tube icon
^ Noor, makcik faz (ayoo.. tua sgt bunyinyer hehehe..) suka tengok kartoon upin dan ipin hahah

Quote:
Originally Posted by miele View Post
Kay-a, terima kasih atas maklumat persembahan di MTV tersebut. Ahad ni jam 9 waktu Malaysia ya?


Tidak!!!! Saya akan terus menentang dari mendengar keseluruhan Penentangan sampai 14 Sepetember nanti. Jangan goda saya!!!

Ralat: tapi Keinginan Tidak diperlihatkan tak boleh tahan woo, dah banyak kali dipasang di opis

P.S#2- Faz, walaupun ianya telah lapuk tapi akhirnya saya telah hantar kesemua capaian / muatturun minggu satu hingga lima bagi Penentangan pada e-surat anda. Tolong beritahu saya jika ianya boleh dimuatturun dengan baik. Jika gagal, saya akan cuba lagi dalam versi lain. Sesiapa lagi yang berminat sila pm alamat e-surat anda pada saya.
aiseh.. di website mtvasia VMA tu akan diudarakan pada 27th September di Malaysia dan kawasan-kawasan yg sama waktu denganye. tp sy yakin boleh tengok di youtube pd hari Isnin nanti..

ala.. dengar sajer la.. no harm in being tergoda with it hehehe..

tidaaak! apa-apa sahaja yang berkaitan dengan Muse tidak mungkin lapuk miele. walaupun saya telah memesej awak di FB tp saya ingin berterima kasih daun keladi sekali lagi.. semua nyer saya telah download dan tonton dengan muka begini :

btw, saya dah pm awak no phone sy.

Quote:
Originally Posted by mynameisdebbie View Post
okay, saya dah siap membaca posts sepanjang 9 hari. Seperti miele, saya pun takkan mendengar 'spoiler' Penentangan! ahaha. 30 saat dari setiap lagu sudah enough. Saya akan tunggu hingga saya boleh get my hands on the album

btw, mega lol @ 'masa melari keluar', 'cucuk dalam bayi', 'lubang hitam yang amat besar', 'sinaran bintang' dan lain-lain

Thailand was awesome btw! I still have not seen KhaoSan Road yet unfortunately because when my family went there, my sister and I headed to Chatuchak to do some maaaajor shopping! Chatuchak is only open on the weekend you see so we couldnt see chatuchak on any other day.

Phuket was also mighty fine! We went island hopping one day and whoa, the islands are beautiful. the waters are so clear and the sands are so white! I went snorkelling too, for the first time ever! I was terrified since I cant swim so seriously, thank God for the invention of life jackets I saw sea urchins!! They're HUGE and scary and they dont look like what you see on that Freddie Fish computer game. Anyone know what freddie fish i'm talking about? :chuckles:

Anyway, Penentangan dalam 4 hari lagi!! Saya tak sabar la
selamat kembali., Debbie!.. wooo tiba2 je teringat kt lagu butterfingers hehehe.. seronoknya membaca cerita debbie pergi island hopping [melompat-lompat pulau?]. saya pun suka snorkelling. bagi saya bercuti ke pulau-pulau dan bersnokeling lebih menarik daripada bershopping. baru dapat ketenangan jiwa haha.. duit pon for sure tak banyak habis. Jimat!

kepada mereka yang telah pre-order Penentangan, adakah anda semua akan mendapat cd/dvd tersebut pada 14 September? jangan lupa ambil gambar package tersebut sebelum dan selepas dibuka ya!

Last edited by crazy_mary; 10-09-2009 at 12:56 PM.
crazy_mary is offline   Reply With Quote