View Full Version : Slovenija Musers Thread
aje mogoce kje tuki ksn slovenc (razn tebe ana :D )
k cene smo samo u dveh. :(
lepo se mejte
Cvrle
04-03-2004, 10:17 AM
lepo se mejte
hello susjedi, pozdrav iz Hrvatske! nažalost nema puno Hrvata i Slovenaca al drago mi je da čujem nešto "domaće"! pozdrav :)
tudi meni je dobro ko vidim da je kdo domac tuki! ;)
sej pomojem je vec slovencev in tudi hrvatov, samo se kar nocejo oglasit! :D pocasi, pocasi se nas bo nabralo malo vec! Lp
LunaNai
11-08-2004, 01:49 PM
waaa.....še ena slovenka...oo....kko sm vesela da nism edina....
eTTeLeWeN
25-11-2004, 07:49 PM
še ena sLovenka :D
o ma ku lepo! :D iz kje pa si tocno?
eTTeLeWeN
28-11-2004, 03:29 PM
škofja loka :) ti?
ma jst sm z nove gorice. :happy: in kdaj si spoznala muse?
ana_nas
28-11-2004, 07:43 PM
ampak je res kr neki slovencev tuki, a ne? :D skupi smo ze 4!!! :p
aja, lepe pozdrave tudi Hrvaski :)
ana_nas
28-11-2004, 07:45 PM
lepo se mejte
hvala, k si se tko lepo spomnla name, ana :D :D ... in lihkar sm ti napisala nov PM :)
hvala, k si se tko lepo spomnla name, ana :D :D ... in lihkar sm ti napisala nov PM :)
ma ni problema :cool:
zdej se nas je res ze nabralo, samo pogresam pa moske. :unsure:
ana_nas
29-11-2004, 03:40 PM
ma ni problema :cool:
zdej se nas je res ze nabralo, samo pogresam pa moske. :unsure:
hehe, ja, sj ves, d smo zenske bolj napredne, a ne ;)? In to ti govorim jz, k sm vse prej kd feministka...sam, c ma zenska mozgane, so pac boljsi od moskih :p
mogoce se bo pa se kksn pojavu...aja, ze spet sm ti napisala PM :D
ojej, ne samo ne o moskih k se bomo skregale!! :p
svet je moski.
no zdej pa zadosti o tem, da nebomo nove userje prestrasli. :rolleyes:
eTTeLeWeN, povej kej o sebi; si ze vidla muse v zivo,naljubsi album, a imas ze vse, tko malo splosno. :happy:
eTTeLeWeN
29-11-2004, 07:43 PM
ubistvu jz sm še bl nova v Muse muski :$ :)
drgač sm velka fenica od Placebo, pa sm že vlikrat prebrala da se splača tut Muse mal bl poslušat, pa se nekak nkol nism kej preveč poglabljala... zdej sm mela pa ene prebliske, pa sm si tazadn album kupla, pa sm čist not padla :D
v živo jih pa (nažalost) še nism vidla.. sam k bojo kje bliz sm kuj zravn!! ;)
ana_nas
30-11-2004, 11:50 AM
ojej, ne samo ne o moskih k se bomo skregale!! :p
svet je moski.
no zdej pa zadosti o tem, da nebomo nove userje prestrasli. :rolleyes:
eTTeLeWeN, povej kej o sebi; si ze vidla muse v zivo,naljubsi album, a imas ze vse, tko malo splosno. :happy:
ne ne, se pa ja ne bomo skregale glede moskih ;)
ana_nas
30-11-2004, 12:03 PM
drgač sm velka fenica od Placebo, pa sm že vlikrat prebrala da se splača tut Muse mal bl poslušat, pa se nekak nkol nism kej preveč poglabljala... zdej sm mela pa ene prebliske, pa sm si tazadn album kupla, pa sm čist not padla :D
heh...v Muse muski si zmer nov :)
midve z ano sva ble v Bologni :D :D ...se ja splacal :)
ma, bi blo res fajn, c bi prsl spet km bliz, a ne? Ampak zdj morjo tkoaltko se posnet nov album (sm prebrala, d majo napisanih ze 17 komadov :cool: )...treba bit potrpezljiv :indiff:
heh...v Muse muski si zmer nov :)
midve z ano sva ble v Bologni :D :D ...se ja splacal :)
ma, bi blo res fajn, c bi prsl spet km bliz, a ne? Ampak zdj morjo tkoaltko se posnet nov album (sm prebrala, d majo napisanih ze 17 komadov :cool: )...treba bit potrpezljiv :indiff:
ja sej ves da bomo sle. verjetno nekje drugo leto al pa zacetek 2006. ves da razmisljam da bi sla marca u milano na the mars volta. :D
o placebo fanica. :happy:
no, ben sej jst sm jih prvic vidla dve leti potem ko sm jih spoznala, bos vidla da z novo turnejo bojo spet prsli kam sm blizu. :)
pa obvezno si kupi origin of symmetry ce si ga se nisi. :D
eTTeLeWeN
01-12-2004, 12:50 AM
ok, bom... takoj k pride nova štipendija :D
ana_nas
01-12-2004, 05:55 PM
ja sej ves da bomo sle. verjetno nekje drugo leto al pa zacetek 2006. ves da razmisljam da bi sla marca u milano na the mars volta. :D
mars volta? sj si mi jih ze omenila, a ne? :D ...spomin in pol :$ ...a d bi sla tok delc za njih? No, c bos sla, mors vse porocat, pa sj vem, d mi se bos :D
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ze spet na muse koncert :D :D :D :D :D :D
ana_nas
03-12-2004, 01:22 PM
ma, zdj bo pa tale thread kr umrl :'( ...
aja, ana, ze mio let sm ti hotla povedat, d mas ful dobr nov avatar ;) ..a si ga sama nardila?
in se tole bom napisala, k se mi ne da it pisat PMja..dons ti bom poslal un CD iz Bologne: do 101. file so tiste fotke pa filmcki iz BO, pol je pa se neki traparij iz nasga klasa in se neki fotk od tm, k so pac na CDju...so grozne fotke, sploh od mene, sam lohka pogledas, d se bos smejala :rolleyes:
aja, in c se nimas QuickTime Playerja, si ga kr zloadaj, ker ga nujno rabs, tud za filmcke iz BO (sj se ga da zastonj zloadat ;) )
no, lpo se mejte vsi Slovenci / ke, k ste tuki !
o ma ne ta thread ne sme umret!! :'(
k sm bla spet tko vesela k je ozivel. dej jst ti bom utdi kar tuki kej napisala. ma ne ta avatatar sm dobila na museandamuse.com :happy:
sej jih majo se vec in so ful dobri. no sm vesela da si mi poslala cd. :D ja quick time imam in tudi tvoje slike bom pogledla. :)
drugace pa dejmo poazit da thread ne bi umrl.
pa se neki; kateri duhovnik naj bi rekel tisto kar ti pise v podpisu??
LP
ok, bom... takoj k pride nova štipendija :D
pa vs kaj si dej tudi, samo to bo malo drazje ma je res full doro; hullabaloo dvd. :happy: ma sej v bistvu si ga lahko kar zlowdas ce imas moznost.
eTTeLeWeN
04-12-2004, 07:25 PM
ma sej v bistvu si ga lahko kar zlowdas ce imas moznost.
mam možnost.. maš prov.. jo bom izkoristla :p
hm.. a to ste ve na te koncerte k ste šle - šle v lastni režiji al tko kje k je blo organiziran?
ne ne smo kar same sle. jst zivim ful blizu italjanske meje in smo kar sle z italjie z vlakom - 3ure in pol in si v bologni. ;)
karte sm pa jst ze prej kupla v italiji. malo je blo drago, samo se je splacalo. :)
+ se en dan smo manjkale v soli, kar je vedno lepo. :D
ana_nas
12-12-2004, 09:04 PM
o ma ne ta thread ne sme umret!! :'(
k sm bla spet tko vesela k je ozivel. dej jst ti bom utdi kar tuki kej napisala. ma ne ta avatatar sm dobila na museandamuse.com :happy:
sej jih majo se vec in so ful dobri. no sm vesela da si mi poslala cd. :D ja quick time imam in tudi tvoje slike bom pogledla. :)
drugace pa dejmo poazit da thread ne bi umrl.
pa se neki; kateri duhovnik naj bi rekel tisto kar ti pise v podpisu??
LP
heh,ampak res: We must keep this thread alive!!! :p :p
aja, tm si dubila avatar! No, sj ne, d sm jz to ze prej poznala :LOL: ...ampak, dorbo je vedeti ;)
aja, una izjava je od enga duhovnika, k ma verouk sestro od moje sosolke in je tej sestri, kje stara 8 let, to prbil! Tamala je bla res prestrasena! :eek: ..mah, duhovnik, ni kej
ok, sj sm ti poslala PM :)
heh,ampak res: We must keep this thread alive!!! :p :p
aja, tm si dubila avatar! No, sj ne, d sm jz to ze prej poznala :LOL: ...ampak, dorbo je vedeti ;)
aja, una izjava je od enga duhovnika, k ma verouk sestro od moje sosolke in je tej sestri, kje stara 8 let, to prbil! Tamala je bla res prestrasena! :eek: ..mah, duhovnik, ni kej
ok, sj sm ti poslala PM :)
ojoj. :confused: sej bi blo tudi mene strah - ma se sploh ve kaj ej mislu s tem??
no zdejs e pocasi pripravljam da bom sla na koncert od r.e.m. samo prevoz si morem zrihtat - kej ves mogoce kje bi lahko na internetu vidla urnik avtobusov?? ceprav tko zvecer ne bojo vec vozili. :stunned: no bom ze si urihtala. LP
ana_nas
16-12-2004, 03:50 PM
ojoj. :confused: sej bi blo tudi mene strah - ma se sploh ve kaj ej mislu s tem??
no zdejs e pocasi pripravljam da bom sla na koncert od r.e.m. samo prevoz si morem zrihtat - kej ves mogoce kje bi lahko na internetu vidla urnik avtobusov?? ceprav tko zvecer ne bojo vec vozili. :stunned: no bom ze si urihtala. LP
evo, kot prvo mam eno perfektno stvar zate: http://www.ap-ljubljana.si/vozni_red.php :) ...ne vem sicr kje sploh majo REM koncert in kdaj, sam c je v Sloveniji in hocs tja pridt z busom, je tole delc najbols ;)
drgac je pa tist duhovnik s tem mislu, d so dojencki, k se niso krsceni se necisti, torej se neoprani grehov in majo zato crne srcke :LOL: ...kaki debil! Hehh...kaksn psiho bi bla pol jz, c bi se na verouk hodila kot mejhna :D
ok, grem se PM prevert ;)
lp
o hvala za naslow. bom malo pogledla. ;)
ma si ti kdaj zastopla zakaj je tisto letalo za background tuki na messageboardu?? lih zdej ga gledam in mi ni nc jasno.
sicer sm ti ze poslala pm tko da tam vse pise. o voznji itd. :p
ana_nas
20-12-2004, 05:39 PM
ni za kej ;)
ma, jz nimam niti najmansga pojma kaj je ta letal tuki :confused: ...po moje je sam zajebancija...;)
sam neki mi pa ni jasn: tist Advent Calendar: od kod jim tiste fotke, k so gor??
ok, sj zdle ti grem tkoaltko se na PM odpisat ;)
:cool:
ojej pojma nimam. tisto je komi hudo. :LOL:
lih zdej poslusam muse v zivo po radiu xfM!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
samo kaj k morem it spat - mam jutri pouk ob sedmih!!! :'(
mjuz....
ana_nas
21-12-2004, 11:51 AM
aha..jz sm se pa sprasvala,kaj je un koledarcek,pa sm mislna, d bos ti mogoce vedla :rolleyes:
ow..od 7h ze pouk!!! :eek: :eek: ...kdaj si pa vstala?? Oh,jz morm vsak dan ob 6:30 in bom sla dons popoldne sam se SPAT :D :D :D :D
uff, kako pa lovis Xfm?? Po internetu??? :'( :'( ..kdaj bom mela jz komp!!! :p
ok, sj mas se PM, se slisva se mogoce kj prek SMSov :)
ma ja po internetu sm poslusala ja ;) samo sm vztrajala samo do 11h potem sm sla spat in dns sm ful zmatrana + se dve uri sm vozila. :happy:
jst vsak dan zacnem ob 7ih. in ob pondelkih in cetrtkih imam do enih, ob serdah in torkih do treh in pow in v petek koncamo za ob 11.25 - vsaj neki. :p
lepo lepo se imej
ana
LunaNai
30-12-2004, 02:55 PM
Vesele praznike punce.... :D
ej enako tudi tebi! kje bos jutri zvecer? kej posebnega? :happy:
eTTeLeWeN
02-01-2005, 10:59 PM
srečno 2005 vsem!!!
srecno tudi tebi! zdej samo se ano cakamo... :p
kej gre skucajno kdo od vas na koncert od R.E.M.??
LunaNai
21-01-2005, 04:24 PM
kej gre skucajno kdo od vas na koncert od R.E.M.??
bla na koncertu....:) kko se ti je zdelo....:)
kje bla za NY? v Lj.....z kompanijo....kaj pa ti?
ojej jst pole nism sla na reme - kako je blo mi rajsi ti povej :happy:
ma za novo leto sm bla tuki na enem hribu kjer zdej gradijo obvoznico in je ful zemlje in iz tam se je ful doro vidlo celo gorico. :)
LunaNai
04-02-2005, 02:14 PM
ojej jst pole nism sla na reme - kako je blo mi rajsi ti povej :happy:
ma za novo leto sm bla tuki na enem hribu kjer zdej gradijo obvoznico in je ful zemlje in iz tam se je ful doro vidlo celo gorico. :)
ooo...mega je blo....mam full fotk...tam cca. 220 fotk od remov...sej par sm jih tut na net dala...
hodi na www.myrem.com tam poiščeš topic rem in ljubljana in tam so fotke...:D
ma so ful dore slikce ves! res, nism se vidla tko dobrih fotografij s koncerta. :happy: in kaksna je bla pa priredba od iggyja popa?? :D
ana_nas
21-02-2005, 05:00 PM
bolje pozno kot nikoli: srecnega pa zdravega!! :) ah ja, predvsem pa polnega ljubezni...oh ja.
torej, ohranjam ta thread pri zivljenju...
ja, se kar zivi, ja.
hmm...bo sla mogoce katera na Rammstein? Jaz grem po vsej verjetnosti na afterparty, ki bo v ch0 na Metelkovi...pride se kdo?
no, lep pozdrav vsem.
LunaNai
06-03-2005, 01:07 AM
Ljubezni jaaa... :'( :'( :'(
sovražim tipe....
khm...hvala...:) sm se zelo potrudla da bi mi fotke uspele...:D
ma meni Rammstein niso lih usec. :stunned:
si sla potem??
gre kdo na marca knopflerja?? (ceprav je malo drag) :D
ana_nas
15-03-2005, 04:11 PM
no, saj nisem sla na Rammstein - samo na afterparty. Je bil gothic event pod okriljem neversuna. Zelo solidna stvarca - tam sem prvic videla Luka :). In se Placebo so vrteli!
LunaNai: ce tako pravis, pomeni, da le se nisi imela srece spoznati kaksnega tipa. Pocakaj malo - sicer se dobro skrivajo, a te bo ze nasel kaki tipo, ki je vreden svojega imena. Tisti, za katere si pa mislila, da so tipi in so te prizadelo, so pa navadni izmecki in niso vredni niti sekunde tvojih misli! Raje poslusaj Muse in se deri na njihovo muzko in povzrocaj svojim bliznjim zivcne zlome...bolj koristno in predvsem bolj zabavno ;)
Marc Knopfler...sploh ne vem kdo to je...torej ne grem...pa ti?
Lp
ja ... mark knopfler je frontman od dire straitsov. :eek:
joj ta mladina. (joke! :p )
ma ne jst tudi ne bom sla samo bi me zanimalo ksno porocilo iz prve roke. ;)
ful doro da si blizu ljubljane in da si lahko privoscis da gres na afterpartyje in take dogodke. meni vse kar ostane je mostovna. to je to:
http://img55.exs.cx/img55/9065/mostovna080229vb.jpg
:(
ana_nas
05-04-2005, 03:45 PM
ja ... mark knopfler je frontman od dire straitsov. :eek:
joj ta mladina. (joke! :p )
ma ne jst tudi ne bom sla samo bi me zanimalo ksno porocilo iz prve roke. ;)
ful doro da si blizu ljubljane in da si lahko privoscis da gres na afterpartyje in take dogodke. meni vse kar ostane je mostovna. to je to:
http://img55.exs.cx/img55/9065/mostovna080229vb.jpg
:(
"joj ta mladina" -> se strinjam, shame on me :rolleyes: ...kakorkoli ze: zato, ker sem to videla, sem se danes delala pametno pred nasim profesorjem za informatiko, ki bo namrec sel na ta koncert. In sem bila edina v razredu, ki je sploh vedela za kaj se gre :)...proud of myself :LOL:
ja, je kar fajn ziveti blizu Lj, priznam. No, se malo, pa bos ti zivela cisto notri, kajne? ;) ...pa se kaksnega tipota si dobis in zivljenje se bo pricelo ;)
mostovna ne izgleda tako slabo...kakorkoli ze, tako ali drugace je bolj pomembno dogajanje, o tem pa slika ne da veliko podatkov?
hm...ta thread postaja najin :D
"joj ta mladina" -> se strinjam, shame on me :rolleyes: ...kakorkoli ze: zato, ker sem to videla, sem se danes delala pametno pred nasim profesorjem za informatiko, ki bo namrec sel na ta koncert. In sem bila edina v razredu, ki je sploh vedela za kaj se gre :)...proud of myself :LOL:
ja, je kar fajn ziveti blizu Lj, priznam. No, se malo, pa bos ti zivela cisto notri, kajne? ;) ...pa se kaksnega tipota si dobis in zivljenje se bo pricelo ;)
mostovna ne izgleda tako slabo...kakorkoli ze, tako ali drugace je bolj pomembno dogajanje, o tem pa slika ne da veliko podatkov?
hm...ta thread postaja najin :D
ja nism jst kriva ce so ostali tko molceci. :happy:
+ bomo vidli ce sploh pridem do ljubljane... nekam tesno bo slo z vpisom na faks. sigurno pa ni ljubljana in fant tisto kar dela zivljenje lepo. :stunned:
sprememba pa je dobrodosla. :happy:
*glam*
15-05-2005, 06:11 PM
hello
i don't wanna spam your thread but
a mate organises an eastern european eating disorders community so if you have that kind of prob or if you happen to know anyone who has an ED pls contact her at hina @estmail.hu or pm me
thanks
magda
eTTeLeWeN
15-05-2005, 10:28 PM
funny, i've always thought we're central europe :p :D
no, se spet jz mal oglašam... da ne bosta mele sam vedve tuki dialoga ;) a gre ktera na Rock im Park slučajn?
hello
i don't wanna spam your thread but
a mate organises an eastern european eating disorders community so if you have that kind of prob or if you happen to know anyone who has an ED pls contact her at hina @estmail.hu or pm me
thanks
magda
i'll let you know if i find anyone who's interested.
funny, i've always thought we're central europe :p :D
no, se spet jz mal oglašam... da ne bosta mele sam vedve tuki dialoga ;) a gre ktera na Rock im Park slučajn?
no sej je prav da se oglasis. :happy:
ne jst ne grem nikamor ker mam maturo letos, bi pa spet full rada sla na flippaut festival v italijo, kot sm sla lani z ano_nas, ma ne bo slo se bom rajsi ucila in sla bolj poleti kam. :D
ti imas namen it? kdo sploh igra letos tam?
eTTeLeWeN
17-05-2005, 12:15 PM
igra res ful bendov k so men dobri... http://www.rock-im-park.de/
sam mam dost krize s šolo, pa se še odločam če bi blo smiselno tvegat kšne neljube posledice zarad festivala :(
sam drug let bom mela pa maturo, pol bom pa (upam :D ) že študentka, pa vrjetn ne bo keša :LOL:
mislim da je festival ze mimo, ma nism sigurna. na koncu si sla?
ana_nas
05-07-2005, 03:05 AM
Oh ja, tisti festival je ze mimo. Gotovo je bil dokaj soliden, a predrag zame. V tujino se podam kvecjemu v sosednjo dezelo in se to samo za Muse. Nekoc, ko bom velika, slavna in bogata, pa se odkobacam se kam dlje.
In kaksen je bil Glastonbury...je katera sledila? Videla sem nekaj fotografij potopljenih sotorov. Precej neprijetna zadeva. Ampak menda je bilo vseeno krasno. Eh kaj ces, tako gigantskega festivala se pac ne da fentati kar tako.
Gre kdo na The White Stripes? Hi hi...menda bom stala pred Krizankami in hinavsko prisluskovala (koncert bo pod milim nebom, artista bosta sicer situirana za visoko ograjo, ki resda preprecuje ogled njiju a deluje zelo zvocno produsno).
In Rock Otocec? Sama seveda ne grem. Na Metal Camp tudi nisem sla. Kaj pa Riversplash? No, tja tudi ne grem. Tako ali tako ne grem nikamor, razen na kaksne priloznostne gothic evente. Kar je kar zadostno, saj so precej cenejsi in glasba je ziher.
Oh, daje me postpolnocna gobcnost (celo noc ze zdim pred kompom). Pa kaj, vsaj ne bo zamrl tale thread.
eTTeLeWeN
28-07-2005, 10:06 PM
ne, nisem šla na rock im park, sm mela preveč stvari v šol za porihtat (oh ja.. čist komot bi loh šla, popravce sm tk al tk fasala :( )
sem pa zadnje čase zasledila ful novih najav koncertov v sloveniji... :)
gre ktera na the hives, nightwish? mogoče na mando diao v avstrijo? to bi jz ful šla k ni deleč, sam dvomm da bo kje kj organiziran k so v sloveniji še čist premal znani...
joj zdej se je res nabralo polno koncertov!!
jst grem na queense 100%, in tudi na hivse. :D
bi pa tudi ful rada sla na festival na madzarsko (kjer imas od franz ferdinandov do mando diao), pa nevem ce bom koga dobila da gre z mano. :unsure:
drugace se pa ze veselim queensov.
eTTeLeWeN
29-07-2005, 12:13 PM
ja men je tut všeč letošn program od unga festivala, pa dvomm d bi kerga našla d bi šu za več dni z mano gor, zdej se morm pa še učit. ah ja.. upam d bojo drug let še bl zanimivi bendi ;)
ja tudi jst upam.
sej malo sem se potolazla ce ne grem, ker itak pridejo hivesi v slovenijo. ;)
tako da bo koncertov dovolj.
se boljse je, ker bom lahko prihranla malo denarja ce ne grem na madzarsko.
no sej se sporocim, ce se bomo kaj dokoncnega zmenli.
lp
no sm se vrnila z szigeta. in je bilo ful uredu.
ze kar vem da drugo leto grem se. najbolj sem si zelala videt mando diao, franz ferdinande in hivse.
samo nisem ostala tako dolgo, samo od 11 - 15.
franzi so bili odlicni in tudi mando diao. zdej pa samo se cakam da sporocijo nov datum za queense v ljubljani. ;)
LP
pcelica_1612
27-08-2005, 05:35 PM
hello susjedi, pozdrav iz Hrvatske! nažalost nema puno Hrvata i Slovenaca al drago mi je da čujem nešto "domaće"! pozdrav :)
u jebote kolko nas ima!!! dragi susedi, pozdraf iz zagreba!! a ja mislila da ja jedina... :) puse
ana_nas
11-09-2005, 03:17 AM
Torej, Tar pac ni prisla na The Hives, kajneda? C c c. Sama sem se sicer potikala okoli Krizank na dan njihovega nastopa, a so mi vizualno dokaj antipaticni, tako da njihovega koncerta sploh nisem slisala. Sicer je to nekoliko protislovno, saj je zunaj Krizank mozno slisati ravno samo zvok in nikakor kaj videti. In priznam, da o njihovem zvoku nimam dosti pojma. Pa me niti ne mika imeti pojem...
Nightwish: Oho, kako zelo grem. Karta ze vec kot 1 mesec zdi v mojem predalu. In se 1 teden je do koncerta! Krasno. Kaj boljsega bi si tezko zelela. Gre se kdo? Joj, stala bom pred Tarjinimi nogami...
Queens Of The Stone Age so dokaj solidni, a ne tolikanj, da bi za njih izdala kaj veliko financ. Ampak, na to pa Tar pride in takrat jo uhvatim v nasi lepi prestolnici. He he, ali pa ze prej, da razkazem znamenitosti Metelkove.
Depeche Mode: Verjetno grem. A to je se nepredstavljivo dalec.
Dovolj gobcanja. Lep pozdrav za nekaj casa.
zivjo slovenski muse fani, kako ste???? :D
kaj je novega, ze tezko cakaste na nov album?? :rolleyes:
jst ful, ma niti ne tko albuma bolj turneje :happy:
javte se kej
ana
videk
18-01-2006, 04:34 PM
alo susjedi!!! pozdrav iz hrvatske
ja se pitam di su naši, zasto se nitko ne javlja....:(
ja jedva čekam novi album i znam da bude odličan :) , ko i sve do sad od MUSEa!!
pozdrav svima
MUSE is the best
ja meni se tudi zdi da bo nov album poseben - upam da se bodo malo vrnili nazaj in naredili nekaj bolj v stilu Origin Of Symmetry - trse in bolj spontano. :happy:
pcelica_1612
19-01-2006, 04:19 PM
Videk, sam da pitam, jel si ti mozda iz zg....tj jel neka tvoja frendica mozda bila na losinju pretprosle godine na moru????
videk
19-01-2006, 04:50 PM
ne, ja sam iz Varadina
pozdrav!
hej ljudi!!!!!!! evo još jedne obožavateljice MUSEa!!!!
pozdrav svim CRO fanovima i naravno fanovima susjedima!!! i slobodno nas posjetite na "croatia MUSE fans" jer nas je stvarno malo tamo....
MuSe RuLs!!!!!!!!
pcelica_1612
19-01-2006, 04:58 PM
a dobro, onda sori videk, malo sam si zabrijala :rolleyes:
pcelica_1612
19-01-2006, 05:00 PM
hej ljudi!!!!!!! evo još jedne obožavateljice MUSEa!!!!
pozdrav svim CRO fanovima i naravno fanovima susjedima!!! i slobodno nas posjetite na "croatia MUSE fans" jer nas je stvarno malo tamo....
MuSe RuLs!!!!!!!!
MALO NAS JE AL NAS IMA! pokazatelj je to sto sam ja jedina hr obozavateljica koju znam osim vas sa foruma... banana
MALO NAS JE AL NAS IMA! pokazatelj je to sto sam ja jedina hr obozavateljica koju znam osim vas sa foruma... banana
bez brige....nisi jedina koja je mislila da je jedina:)....
nadam se da će se više ljudi javit, i nadam se nekom koncertiću u blizini...ah...u nadi je spas...
pcelica_1612
20-01-2006, 08:14 PM
bez brige....nisi jedina koja je mislila da je jedina:)....
nadam se da će se više ljudi javit, i nadam se nekom koncertiću u blizini...ah...u nadi je spas...
ah nadam se tom vec 5 godina pa nista... brijem da su si malo zabrijali kad su postali poznatiji;sad su vecinom po sad-u i festivalima (al to su bili i prije)...rekla sam si da iduce god, kad postanem punoljetna idem na prvi njihov koncert u europi, DI GOD! a moram priznat da su mi bili i puno bolji prije absolutiona... a i glupo mi je to sta se tu malo teze nadu njihovi albumi... :(
ah nadam se tom vec 5 godina pa nista... brijem da su si malo zabrijali kad su postali poznatiji;sad su vecinom po sad-u i festivalima (al to su bili i prije)...rekla sam si da iduce god, kad postanem punoljetna idem na prvi njihov koncert u europi, DI GOD! a moram priznat da su mi bili i puno bolji prije absolutiona... a i glupo mi je to sta se tu malo teze nadu njihovi albumi... :(
helou...ma i ja se nadam nekom koncertu, nadam se tu negdje u blizini u kojoj susjednoj državi...danas sam cjeli dan pretraživala na netu slikice, biografije i slično..ugl..."malo" sam opsjednuta....
http://dominichoward.altervista.org/
ovo sam malo našla o Domu....
no ugl...MUSE dođi i napravi neki koncertić...čitala sam da će bit neka turneja..pa se iskreno nadam...
btw....pcelica odakle si?
ce se ne poznate:
najboljsa spletna stran od muse; www.muselive.com
pcelica_1612
23-01-2006, 07:21 AM
helou...ma i ja se nadam nekom koncertu, nadam se tu negdje u blizini u kojoj susjednoj državi...danas sam cjeli dan pretraživala na netu slikice, biografije i slično..ugl..."malo" sam opsjednuta....
http://dominichoward.altervista.org/
ovo sam malo našla o Domu....
no ugl...MUSE dođi i napravi neki koncertić...čitala sam da će bit neka turneja..pa se iskreno nadam...
btw....pcelica odakle si?
da, znam, ja isto imam gro slika doma od njih.... htjela bi nekak nabavit onu knjigu... mozda narucit u algoritmu??? ma joj brijem da mi je bez pretjerivanja valjda najveca zelja da ih napokon vidim uzivo.... :( ma dom je komad covjece! heh....
ja sam ti inace iz zg!ti?
da, znam, ja isto imam gro slika doma od njih.... htjela bi nekak nabavit onu knjigu... mozda narucit u algoritmu??? ma joj brijem da mi je bez pretjerivanja valjda najveca zelja da ih napokon vidim uzivo.... :( ma dom je komad covjece! heh....
ja sam ti inace iz zg!ti?
da...mislim da je tvoja želja i moja želja:)
inaće ja sam iz varaždina, isto ko i videk, mi smo frendice i totalno lude za muse naravno...
da i ja bi knjigu....al kad kod nas nikad ništ nema....
jedva čekam novi cd u proljeće....inaće...javi nam se na croatia muse fans...
pozdrav...
pcelica_1612
27-01-2006, 07:09 AM
da...mislim da je tvoja želja i moja želja:)
inaće ja sam iz varaždina, isto ko i videk, mi smo frendice i totalno lude za muse naravno...
da i ja bi knjigu....al kad kod nas nikad ništ nema....
jedva čekam novi cd u proljeće....inaće...javi nam se na croatia muse fans...
pozdrav...
croatia muse fans?! :/
da, ja sam isto bolesno uzbudena kad se sjetim da ce uskoro opet nest izdat... :)
LunaNai
19-02-2006, 11:27 PM
zivjo slovenski muse fani, kako ste???? :D
kaj je novega, ze tezko cakaste na nov album?? :rolleyes:
jst ful, ma niti ne tko albuma bolj turneje :happy:
javte se kej
ana
ejla :)
ze doolgoooooo casa me ni blo tlele :) khm...me je kr sram da sm zanemarla to stran :)
hja...mislim...itak cakam ko nora ta cd....ga cakam ga cca kolko pol leta...neki tazga ze more bit cene vec :)
itak pa cakam turnejo :) o tem ni dvoma....priznam da jih pogresam!!!! :D
GhostInTheShell
13-05-2006, 09:06 AM
se kdo ziv tu? :$
ja jst sm se ziva. :D samo se bolj malo oglasam, vem.
k ta forum na official strani je zanic, mores med plevelom fajn threade brskat, kar mi vzeme voljo.
drugace pa ste ze slisali nov singel od muse?? kako se vam zdi??
meni mi ni vsec, zenkrat, nic prevec ne smem rect, kr vcasih mi tudi endlessly ni bla vsec. :rolleyes:
GhostInTheShell
13-05-2006, 09:31 AM
ja, ja..sej tud jst ne maram vBulletin forumov..bah..na katerem si pa se?
mah ne vem..pri meni je bilo tko..da ko sem slisala zadevo prvic..sem rekla, da to niso Muse..no way..sam sej..potem sem si zlowdala in poslusala ene 4h non stop..in mi je zadeva kar zlezla pod kozo..mislem..ok..sej je precej popish..samo ma tiste Muse elementa zarad katerih so nam tako vsec..pa tbh..glas od Matta je tam not utterly kinky :blush: ..sam refren mi pa vseeno ni vsec..tisti Glacers neki neki..tko..gej se slisi :D
sem pa se vedno zelo optimisticna glede albuma..
ja glede albuma sm tudi jst optimisticna, mislim da me nic ne bi upalo prepricat, da album ne bo dobr.
pesm je 100% ful cathy. in vem da mi bo na koncu vsec :rolleyes:
ne bom se mogla temu izognit. karkoli od muse, tudi ce se mi zdi da je slabo, na koncu podlezem in mi je vsec. ;)
drugace sm pa na ww.muselive.com forumu. to je pa sploh najboljsa stran od muse. sej verjetno poznas, cene pa poglej si malo.
Hello to my Slovenian friends :D
I don't have any Slovenian friends, I just wanted to say hello to you lovely people :cool:
GhostInTheShell
13-05-2006, 09:47 AM
haha..pa ne vem..probaj jo ti tudi poslusat cel dan :D
ma ne..sej stekam..sej jst v prvih parih poslusanjih sploh nisem mogla verjet, da je to to..sam evetually se navadis na pesem..pac..je malo drugacna..ful mi je vsec to..da pac recejo, d abodo nekaj nardili drugace..in da to tud nardijo :D ..zato, ce nic drugega..cenim ta komad :)
pa nisem na muselive..se nekako omejujem glede mojega fanatizma..to vzame prevec casa :D ..je pa kul stran ja :)
GhostInTheShell
13-05-2006, 09:48 AM
Hello to my Slovenian friends :D
I don't have any Slovenian friends, I just wanted to say hello to you lovely people :cool:
hello :D
lol..
u u..now you have..amm..2? :D
..where are you from?
hello :D
lol..
u u..now you have..amm..2? :D
..where are you from?
Hehe awww, Slovenian people are nice!
Ooo I'm from a place called Bolton in England, it's in the north west.
What about you? What's your town called?
Chris
13-05-2006, 09:52 AM
I just thought "ooooh, im going to slovakia, I could post here"
Then realised my mistake :$
:LOL:.
You lose!
There must be a slovakian thread somewhere?
GhostInTheShell
13-05-2006, 09:55 AM
Yaay..England..I mean..you have it all..you have Tolkien..and..and Muse of course..and Christian Bale..omg..it's my dream country..and I'm not joking :o
I'm from a small town called Skofja Loka..it's uhmm..somewhere in the northwest too..more west than north..amm..yeah..I suck at geography :blush:
GhostInTheShell
13-05-2006, 09:56 AM
ahaha..
you're not the first..and certanly not the last :$
Yaay..England..I mean..you have it all..you have Tolkien..and..and Muse of course..and Christian Bale..omg..it's my dream country..and I'm not joking :o
I'm from a small town called Skofja Loka..it's uhmm..somewhere in the northwest too..more west than north..amm..yeah..I suck at geography :blush:
I hate Tolkien, and Christian Bale is Welsh :p. A lot of foreign people seem to want to live in England, it's really a bit rubbish you know!:D.
Oooo Skofja, I'm reading about it on Wikipedia, sounds like a lovely place!
GhostInTheShell
13-05-2006, 10:03 AM
I hate Tolkien, and Christian Bale is Welsh :p. A lot of foreign people seem to want to live in England, it's really a bit rubbish you know!:D.
Oooo Skofja, I'm reading about it on Wikipedia, sounds like a lovely place!
Hehe..i know he's Welsh..but..but..that's still in England..right?
*remaind you again, that my geography is really really bad :p *
Why do you hate Tolkien?..omg..no!..anything but that..lol..
I just like the language and the weather..yeah..believe it or not..the weather :D
Yep..it's a very lovely town..though very..tolkienesque :D :D
Hehe..i know he's Welsh..but..but..that's still in England..right?
*remaind you again, that my geography is really really bad :p *
Why do you hate Tolkien?..omg..no!..anything but that..lol..
I just like the language and the weather..yeah..believe it or not..the weather :D
Yep..it's a very lovely town..though very..tolkienesque :D :D
Ahh no, Wales, England and Scotland are three seperate countries which make Great Britain:D.
I'm just not into Tolkien at all, and I HATE lord of the rings:p.
I like the English weather, I love the rain so I'm happy :D
GhostInTheShell
13-05-2006, 10:15 AM
Ahh no, Wales, England and Scotland are three seperate countries which make Great Britain:D.
I'm just not into Tolkien at all, and I HATE lord of the rings:p.
I like the English weather, I love the rain so I'm happy :D
:blush:
I always tought that Wales was part of England :o..sorry :) ..knew about the Scotland though :LOL:
What do you like then? :D
I can't stand the sun..and heat..I HATE summer..probably more than you hate LOTR :D
oh god no i hate rain. i'd die if i had to live somewhere where's rainy all the time.
but i'd like to live in oxford and meeting thom yorke in the supermarket. :D
GhostInTheShell
14-05-2006, 06:49 AM
bah..pri nas je ful vroce :(
ab_oxide
20-05-2006, 12:05 PM
Oj, tukaj sem še ena iz Slovenije! :) Moram reči, da ko sem prvič odprla ta del foruma, sploh nisem pričakovala, da bom videla tudi "slovenski del". Tako pa - presenečenje! :happy:
GhostInTheShell
20-05-2006, 12:28 PM
Hura..smo ze 3je..lol..welcome :happy:
um.. ful vec nas je. jst se jih spomnem 5. pa verjetno sm se koga pozabla. :rolleyes:
no vsekakor pa dobrodosla! :D
povej kaj o sebi, iz kje si, koliko casa ze poslusas Muse ipd. :)
Ana
ab_oxide
20-05-2006, 05:13 PM
Kolikor nas je očitno tukaj dejansko malo Slovencev, je malo verjetno, da bi vsaj dva prihajala iz istega kraja. Ampak, nak, tokrat ne bo tako - tudi jaz namreč prihajam iz južne Gorenjske.:D
Muse pa pravzaprav poslušam praktično od začetka. Tam nekje leta 2000 sem kupila Showbiz in se zelo navdušila nad njihovo drugačnostjo. Potem je preteklo nekaj let - do lanskega leta, ko sem slučajno na enem internetnem radiu slišala komad Hysteria. Hja - nato sem prvi delovni dan letela v trgovino in nabavila še Origin of Symmetry in Absolution. Fenomenalno! Na žalost pa poskušam že eno leto priti do Hullabaloo, pa so mi vmes zaprli že dva Bof-a, kjer sem imela naročilo... :'( :rolleyes:
Ena zanimivost - kako sem pogledala, ko sem ugotovila, kje je "rodni kraj" Muse (Teignmouth), ker sem bila leta 1998 komaj nekaj stran od tam na poletni šoli angleškega jezika... ;)
GhostInTheShell
20-05-2006, 06:00 PM
um.. ful vec nas je. jst se jih spomnem 5. pa verjetno sm se koga pozabla. :rolleyes:
no vsekakor pa dobrodosla! :D
povej kaj o sebi, iz kje si, koliko casa ze poslusas Muse ipd. :)
Ana
hehe..ma ja..samo sem stela zdej te, ki smo aktivni :)
@ab_oxide: s kje tocno z Gorenjske? :D
ti zavidam ker si tko pozno origin of symmetry odkrila. :p
kaj bi dala da bi lahko se enkrat od zacetka muse spoznavala.
pa sej hullabloo se da dobit? ali ne? ne vem meni se zdi da ga fulkrat vidim.
mozno pa je da ga vidim v italiji. ce bos kaj v italiji poglej, sigurno ga imajo. :)
pa srecno upam da ga cimprej dobis.
ab_oxide
20-05-2006, 08:02 PM
@ab_oxide: s kje tocno z Gorenjske? :D
Hehe, blizu Škofje Loke. :D
In Ana (a.k.a. Tar), hvala za namig. V Sloveniji s tem res nisem imela sreče. Ampak je pa res, da je celo v nekaterih (tujih) on-line trgovinah bil nekajkrat zaveden kot "nedobavljiv" oz. da ga ni na zalogi. :confused: V tolažbo mi je edino DVD, ampak kaj mi to pomaga, ko se vozim z avtom, pa bi človek rad malo dobre muzike poslušal...
GhostInTheShell
20-05-2006, 08:28 PM
Hehe, blizu Škofje Loke. :D
LOL..v bistvu bi bilo ful smesno, da se poznava :D ..sem brala nekje v tej temi..da je celo se ena oseba iz Skofje Loke Muse fan..omg, omg..smo res skoncentrirani tu..lol..
pa jst ful ne kompliciram s temi albumi..tbh, jst mam samo Origin of simmetry oprijemljiv cd..vse ostalo je pa na kompu :D ..sej ze kake pol leta celo razmisljam, da bi si kupila vse albume samo za okras..pa se mi ne da :D
ab_oxide
20-05-2006, 10:19 PM
Škofja Loka - Muse town. :D :LOL:
Ma saj bi lahko tudi jaz komade od nekje presnela, recimo s kakšnega sposojenega CD-ja iz knjižnice. Ker loadanje z neta mi požira živce in čas, pa še kvaliteta je ponavadi slaba. Kupim pač CD-je, za katere vem, da bodo upravičili naloženi denar. ;)
ja tudi jaz imam ful rajsi original cdje - ravno zaradi kvalitete zvoka. kar se pa muse town tice, nas je u gorici vsaj5 fanov, vsaj kar jst poznam :cool:
:supertong
GhostInTheShell
21-05-2006, 10:27 AM
ma ja..sej..zato lowdas tiste komade, ki majo vsaj 192 kpbs pa je skoraj CD kvaliteta..no sej..jst mam Muse vse nad 300 :blush:..razen ene parih s singlov, ki so nekaj rare :jok
pa bah..jst bi tud zivela v Gorici..jst sploh ne poznam nobenega Muse fana vec :jok
ab_oxide
21-05-2006, 12:46 PM
In ni samo kvaliteta. Ponavadi so še kakšne čudne verzije z radia, kjer ti mori napovedovalec na začetku in koncu komada...:rolleyes:
Hehe, mimogrede - tudi jaz ne poznam nobenega Muse fana v živo. ;)
GhostInTheShell
21-05-2006, 12:51 PM
Amm..s kje pa lowdas? o.O
pa amm..mas msn?
pa @Tar: tebe tud ni nc na msnju :D
ab_oxide
21-05-2006, 01:05 PM
Ehm, svoje cajte sem visela na Kazaa. Zdaj pa, resnici na ljubo, na svojem kompjuterju nimam nobenega takšnega programa (je pa zato na bratovem :p - bogsigavedi kaj ima trenutno v uporabi).
Ehm #2 - nak, na žalost ne uporabljam msn-a.
GhostInTheShell
21-05-2006, 01:29 PM
uf kaazaa je pa itak definicija zanic programa..tako da ni cudno, da mas tako slabo mnenje o zlowdanih zadevah..zdej obstaja recimo Soulseek, ki me kar kvalitetno glasbo gor :happy:
ab_oxide
21-05-2006, 03:06 PM
Hvala za namig! :happy:
GhostInTheShell
21-05-2006, 03:24 PM
np :)
pa mas tud emule, ce mas rajs cele albume naenkrat v kompresirani obliki..ker na soulseeku so ponavadi mp3ji :)
aja..sem pozabila prasat..kasni se vama zdita Starlight pa Knights of Cydonia?
jah na msnju sm res ful malo, kr se kao ucim za izpite. :$
bom pa enkrat sredi junija kar precej gor.
pa definitivno dejte uporabljat soulseek. pa emule je res tudi fajn, tam gor dobis vse zivo.
starlight mi je taka lajnasta. :stunned: knight of cydonia pa se mi zdi zanimiva in mi bo verjetno vsec ko jo bom slisala na albumu, sej mozno je da tudi starlight. nic ne morem rect, ker se z veckratnim poslusanjem vse speremeni. vsekakor pa mi vse skupaj ni nevem kaj, pogresam energijo ki so jo imeli na showbizu. nekaj jim zmanjka, tezko pa recem tocno kaj. meh.
ab_oxide
21-05-2006, 06:19 PM
Ha, najprej sem ju morala najti.:p Starlight se mi zdi bolj v znani Muse maniri, Knights of Cydonia je pa spet nekaj posebnega. Country stil v rocku (neverjetno, ampak zelo me spominja na kak špageti vestern z glasbeno podlago Ennia Morriconeja). Ena taka eksotika, kot je tango v Uno. ;)
Me pa zelo zanima, kakšen bo album kot celota.
GhostInTheShell
21-05-2006, 09:20 PM
Jst sem Starlight poslusala ene 50x..in sele takrat mi je postala res noro vsec :D ..Knights of Cydonia pa ne vem..instrumentalni del in vokalni sta posamezno res huda..samo skupaj me pa se vedno ne ganeta :o..mogoce bo studijska verzija nardila svoje..no vsaj upam na to :D
@Tar: srecno na izpitih..jst se tud ucim..sam tu pa tam grem vseeno na komp, ker mi bo glavo razneslo od tega sranja :jok
ab_oxide
21-05-2006, 11:47 PM
Očitno gredo Muse s svojim slogom naprej in ne ostajajo na isti točki. Kar je zelo hvalevredno. Kajti pogosto se zgodi, da bendi ostanejo na istem nivoju kot na začetku.
GhostInTheShell
22-05-2006, 07:14 AM
Ma ja..se strinjam s tabo..in jih cist obcudujem zarad tega..jst vem, da se bomo tega albuma cist navadil..ker Muse so pac likable..tud ce bi ne vem kaj posnel :D
ab_oxide
23-05-2006, 08:11 PM
Jap, definitivno. ;)
Ampak vedno raje in raje poslušam Starlight... Tako - na repeat v neskončnost...:D
GhostInTheShell
24-05-2006, 10:32 AM
yaaaaay!
ta komad je tako nalezljiv..omg..!
aja..a smo ze komentiral spot od SMBH?
ab_oxide
24-05-2006, 09:55 PM
SMBH spot me je presenetil. Sploh nisem pričakovala kaj takega. Ampak je definitivno zanimiv. Osebno imam rada kakšne bolj odštekane, ne nujno premočrtno podane zadeve. So pa tukaj na teh straneh zanimive debate okoli make-upa članov benda...:LOL: :LOL: :D
Še nekaj glede Knights of Cydonia. Zdaj sem ugotovila, zakaj takoj pomislim na Morriconeja: glavna tema filma The Good, The Bad And The Ugly. ;)
Link na odlomek iz skladbe:http://mfile3.akamai.com/14122/rm/muze.download.akamai.com/2890/us/usrm/_!/133/531133_1_12.ram?auth=daEbhchbHc7addNbMbBdTaMdjdSac cidQdT-beDm.8-Ci-hfhce&aifp=1234&obj=v50202
Sicer v njem ni tistega dela, kjer gredo pevski glasovi v višave kot Mattov, ampak definitivno pa obstaja. Zadevo poznam že iz otroštva - zdi se mi, da je bila skladba tudi za glasbeno podlago pri dirkah Camel Trophy, če me spomin ne vara... :p Pri poslušanju imam namreč vedno pred očmi en tak bež blaten džip (s sliko kamele na vratih), ki ravno prečka eno divjo blatno reko...:D Ne vem, lahko pa sem mirno asociativno premešala predale v moji nevronski mreži...:D
no moram rect da je spot tudi meni kar zanimiv. ful mi je vsec sova. :LOL:
drugace pa nestrpno cakam album. zenkrat sm postavla muse s prvega mesta, nekam odzadaj na deseterico liste naj bendov. upam da si bom julija premislila.
pa sej ni tako hudo. :rolleyes:
ab_oxide
28-05-2006, 04:43 AM
In kateri so tvoji ostali naj bendi?
V mojem primeru so pri vrhu še Sigur Ros. Pa Franz Ferdinand. In Radiohead v The Bends in OK Computer fazi. ;)
radiohead (prvi 3 albumi), pa franzi, doorsi, urban & 4, queens of the stone age, the mars volta, -m-, ghinzu, silence (slovenski bend - obvezno preveri).
:) silence so res dori, -m- je ful simpaticen, en francoz in ghinzu so tudi ful dori, do zdej imajo dva albuma. poberi si blow in mi povej kaj si mislis. ;)
GhostInTheShell
29-05-2006, 07:19 PM
Silence so ok, ja..samo so men od slovenskih bandov najboljsi Sfiltrom..to je like..edini band, ki je boljsi v zivo kot na albumih :o
ab_oxide
02-06-2006, 08:49 PM
Štala, moram malo nadoknaditi spuščeno in osvežiti svojo glasbeno knjižnico... :$ :D
Silence poznam - pač po naključju sem enkrat TLP gledala in jih videla - in dejansko so se mi zdeli dobri - sicer si jih ne bi zapomnila! ;)
Glede Ghinzu - sem šla na njihovo stran in poslušala odlomke z Blow. In - vau - sploh ni slabo! :cool: Tar, od kod ti sploh vedenje o njih?
@ GhostInTheShell: a imajo Sfiltrom postavljeno kakšno stran, da kaj od njih slišim?
A sta že slišali Map of the Problematique? Mislim - Muse so jo igrali za MTV v Padovi... Nekam blizu nam, he he... :p :D
ravno kar sem psolusala map of the problematique in n e vem kajnaj si mislim. ni mi slaba - to vem, kaksnega drugega mnenja pa tudi nimam. verjetno mi bo postala vsec. :)
ja za ghinzu sem slisala preko neta - nekje je nekdo mel v signature njihov link in sm pogledla kako to zgleda. ;) meni so ful vsec.
pred leti (ampak res kar neki let nazaj) sem vidla veckrat sfiltrom na videospotnicah, pa jih n ism potem nikoli kaj prevec poslusala - bom pa, zdje me zanima, ce pravis da so v redu.
LP
GhostInTheShell
04-06-2006, 01:21 PM
Hehe..pa sje ne vem kako je s Sfiltrom, ce jih samo slisis..ker jst ko sem jih prvic slisala, sem rekla, da so utter bedni :D..potem sem bila zvlecena na koncert in sem bila like..WHOA! :o..anyway.. http://www.sfiltrom.net/index.cgi?k=742&j=1&742=da pa poslusajta Otroci Bogov pa v Znamenju zmaja..oba sta z Otroci bogov albuma..tisti drugi (Nekoc bos srce Ljubljane) niti ni ne vem kako dober..so pa uglasbili Rhyme of the ancient mariner od Coleridgea, ce kaj bereta poezijo :D
pa map of problematique sem sele dala lowdat, tako da sporoocim pozneje :)
aja..pa sem zraven se dala Ghinzu-Blow pobirat :D..
pa amm..drugace pa poleg Muse poslusam se vso ostalo glasbo lol..priporocam Tool <3..pa am..@Tar: ce poslusas QOTSA bi ti bili mogoce Kyuss vsec, ker sta kitarist pa basist ista..
sm poslusala tudi gozdovi in sem jo znala zapet, tako da se je kar spomnem. :)
zanimivo, bom definitivno se pogledala.
ja kyuss se spravljam ze 2 leti poslusat, bom, obljubim, vem da bi mi bili vsec.
zdej se mondo generator pripravljajo na nov album (skupina od oliverija - bivsega basista od qotsa), nevem ci si jih kdaj poslusala. malo so utrgani.
http://www.myspace.com/mondogenerator
od tool imam tudi aenima in salival doma, samo se nism se nic lotila poslusat. :$
so mi pa vsec a perfect circle - drugi album.
GhostInTheShell
04-06-2006, 06:05 PM
Haha..Mondo generator so funny :D..me spominjajo na Skyclad..lol..vsaj v enem komadu..lol
APC so mi tudi vsec..Mer de noms pa 13th step..samo sem jih toliko poslusala, da sem se jih rahlo navelicala :blush..
Aenima je kul album, Salival je pa krajsa neka kompilacija..ampak je gor No quarter, ki je :wub: :D
aaaanyway..a je katera zlowdala Black holes and relevations z emule-a?..menda je zadeva real..no ce se nista, bom jst sporcila, ce je zadeva pristna ;)
o ne to pa prvic slisim, da je na emulu. :eek:
no sej bi blo ze cudno ce se to ne bi zgodilo.
pa ves da je no quarter priredba? v originalu je od zeppelinov. :)
GhostInTheShell
04-06-2006, 06:39 PM
Nisem vedla za Zeppeline..ker jih ne poslusam :)..so se mi zamerili par let nazaj..in so mi ful antipaticni :)..bodo Tool kar vredu :D
ma bah..sem dala lowdat dve razlicni zadevi..pa se nikamor ne premakne :jok
o res? antipaticni? jst jih tudi ne poslusam, en par komadov poznam, ki so mi super, se jih pa sistematicno nisem se lotila. kako so se ti pa zamerili??
kaj pa filme radi kaj gledate? predvidevam da ja, do zdaj sem videla da je kultura med muse fani na visokem nivoju. :p
GhostInTheShell
04-06-2006, 07:14 PM
V bistvu je ful otrocja zgodba :happy: ..sem se kako leto ful prepirala z Led zeppelin/Pink Floyd fani :blush:..in od takrat mam ful odpor do teh dveh skupin :D..sicer sem se nameravala lotit, sistematicno kot pravis, obeh..ampak..nekoc ko bom v moodu..in ko bo cas..mam itak zaenkrat dovolj zadev za poslusat :)
Sicer pa ja..gledam ful filmov..atm nekako nimam casa..ampak sem naceloma major filmofil :wub:..nekoc sem probala nastet mojih top 10 filmov..pa nekako ni slo..pac bolj al manj vsaka zadeva, ki jo pogledam, mi je do neke mere vsec..ok, razen ce ne gre za kako res bedno komedijo ali kaksno ultra amerikanizirano akcijo :/
Drugace so pa kitajski filmi my specialty :happy:
moji pa francoski. :happy:
ce ti lahko svetujem; za zacetek, da ti bodo pink floydi ratali malo bolj simpaticni zlowdi si pesm Bike. ;) in pozabi na ljudi ki to poslusajo. :D
meni je pa top 10 nekako uspelo naredit, samo po vrsti jih ne morem zlozit! :) so pa ti vkljuceni; trainspotting, le fabuleux destin d'amelie poulain, se7en, la haine, 25th hour, gegen die wand, american beauty, fight club, 5x2, taxi driver.
GhostInTheShell
04-06-2006, 07:29 PM
Od evropskih sem bolj pri svedskih (Ingmar Bergman) pa spanskih (Alejandro Amenabar)..pa nasploh so mi vsec skandinavski filmi..ker so tako..umm..dark :D..francoskih sem pa precej malo gledala..atm mi pade samo Le pacte de loups na pamet..pa Amelie, lol..
ma ja..sej vem, da pripisujem prevelik pomen prastarim zameram..ampak sje..bomo pac vidli..zdaj se mam za obremenjevat z biologijo in biokemijo :rolleyes:
wow kaj pa studjras?? :( me je ratalo kar strah k sm biokemijo vidla.
od bergmana nism se nic gledala, ce te bo zanimalo ti ptiporocamd a si pogledas kaj od francoisa ozona. pa tudi bruno dumont ima take mocen, sej je zdej dobil spet eno nagrado v cannesu. almodovar je tudi meni vsec. :)
GhostInTheShell
04-06-2006, 07:41 PM
Bah..sem prepozno videla tvoje filme..so bolj al manj vsi tudi moji favoriti :o ..se posebno Fight Club pa 25th hour (Edward Norton :wub:)..nisem pa gledala 5x2, gegen die wand pa la haine(ki ga mam ze ne vem koliko casa na cdju :D )
Od Ozona si mam namen pogledat Bazen..Dumont mi je pa zelo znan..bom na imdb pogledala ;)..hvala:D
Pa lol, ne Almodovar (ki tudi ni slab, ampak ni mi pa ful neki woow), temvec Amenabar..to sem tudi jst na zacetku mesala :D
Bergman je pa meni zakon..sploh The Seventh seal..ta clovek ma tak0 hude scenarije..omg :o
Studiram medicino :D ..ti?
haha. oprosti.
avtomaticno sm almodovar prebrala. (btw. amenabar mi je bolj vsec ;) )
bazen je meni ful vsec. ozon se zadnje case nekam cudno obraca in dela se samo drame, vcasih je imel bolj odstekane filme - ampak njegove drame so mi vseeno bolj vsec. ;) tudi ostale filme od Kassovitza se splaca pogledat (reziser od la haine). kamorkoli pogledas, povsod je ogromno stvari za pogledat.
obvezno , ce se nisi pa mors pogledat Stari (oldboy), ma pomojem si ga ze.
studiram pa socialno delo. :)
GhostInTheShell
04-06-2006, 08:00 PM
Hehe..Oldboy je najboljsi twist ending movie ever..omg..ta film je..omg :o..sem tudi gledala Sympathy for Lady Vengeance ..isto od Chan Wook Parka..sicer ni tako dober kot Oldboy..je pa neverjetno dovrsen v minimalnostih..mam pa se Three Extremes za pogledat..samo ne najdem casa :jok
Si bom od Ozona potemtakem najprej starejse filme pogledala :)
Pa mam eno kolegico, ki je studirala socialno delo..pa je pustila studij, ker je prevec komunikacije z ljudmi :LOL:
:LOL: ja je precej komunikacije ja.
meni osebo ima najboljsi twist se vedno The Usual Suspects. sej vem da je to zaradi Kevina Spaceya, ma si res ne morem pomagat. :$
ja edward norton je tudi perspektiven. ne vem ce je sploh ze naredu ksn slab film, aja no the italian job, samo tisto je nekako moral speljat, ker je imel pogodbo se za en film. :stunned:
jst bi tudi rada gledla Sympathy for Lady Vengeance. :( poleti bom upam, vse nadoknadila.
GhostInTheShell
05-06-2006, 07:29 AM
Uf..jst sem pa The Usual Suspecte takoj dojela :o..sicer pa ja..Kevin Spacey je car :wub:
Italian jb sme pa emla namen gledat zarad Marka Wahlberga..ker sme mela nek silly chrush :blush:..samo sem se premislila, tko da sem prihranjena slabega Nortonovega filma :D
Ma ja..jst mam tud milijon zadev za pogledat se..bah..komi cakam konec izpitov :jok
GhostInTheShell
05-06-2006, 09:10 AM
ok..update..verzija Darkshiner neki..ni taprava..so neki live posnetki..ampak..don't give up..lowdam se 4 razlicne..lol :D
edit: noben ni taprav..sme zlowdala vse verzije..in so kar nekaj..false alarm :jok
v glavnem black holes and revelations je prsla vn!
na muselive,com sp otrdili da se da album dobit. :rolleyes:
na vem zakaj bi si kvarila presenecenja... pocakam se mesec dni.
GhostInTheShell
09-06-2006, 09:30 AM
ja, sem videla ja..ga lowdam :D
jst sem way prevec neucakana..in enostavno..ga moram zlowdat..o tem albumu fantaziram ze zadnje 2 meseca..in..in..I'll die, ce ga ne slisim v naslednjih 20 min :D
GhostInTheShell
09-06-2006, 01:00 PM
okej..vse kar lahko recem glede albuma je..omg!
sicer mi je jasno zakaj nekaterim ni vsec..je mogoce res prevec electronified ..ampak..ne vem..meni je se vedno..uau!..se posedno orientalsko/mehiski privdih na parih komadih <3
lepo slisat da ti je vsec. :>
jst bom pa kar pocakala ... sej je 3 julija zunaj, ne??
pa kam bi ga bolj umestila - bolj h showbizu, origin al absolution? ali je cisto neki novega??
GhostInTheShell
09-06-2006, 02:52 PM
yep, yep 3.7. :)
uf..ne vem..ga nisem se dovolj poslusala, da bi lahko primerjala..ne vem..nekje sem omenila, da je cel album variacija na Bliss :D ..zdej me pa na to asocira samo prva polovica albuma..druga..pa ne vem..bom sproti delila moje obcutke :D ..mislim, so precej drugacni..in na prvo poslusanje..pac..nemuseovski..ampak..evetually se zacnejo kazat neke njihove glasbene specificnosti..meni osebno je vsec dinamika albuma..ker se pri bolj al manj vsaki pesmi preliva vec razlicnih mehkejsih/trsih rifov..aja..pa nobena pesem ni podobna SMBH :D..no..vsaj men se ne zdi :D
ab_oxide
09-06-2006, 10:00 PM
No, da se še jaz malo nazaj oglasim. :D Včasih pač pridejo malo prenapolnjeni dnevi... ;)
Uf, jaz tudi komaj čakam na tretjega julija dan. :D GhostInTheShell, sliši se zanimivo. Menjavanje dinamike itd. bi od Muse tudi pričakovala; to je namreč tudi ena od značilnosti, ki mi je pri njih zelo všeč.
GhostInTheShell
10-06-2006, 08:25 AM
ma ja..sej pravim, da evetually postanejo zadeve museovske..albumu je samo treba dat moznost, da grow on you :D ..meni je res..omg, fantasticen..moj prvi vtis je pac bil..da je zadeva trsa kot do zdej..z veliko vec elektronike..I mean..prvi komad me je v prvo spominjal na en komad od Gigija D'Agostina :D..ampak potem evetually..se zabrisejo..kot ponavadi pri Muse..vse mozne zanrske oznake..in pac zadeva postane pure perfection..ampak se vedno pa ne morem rec, da je podobno kateremukoli izmed dosedanjih albumov..bolj al manj mesanica vseh 3 z dodatki :D
ab_oxide
11-06-2006, 07:03 PM
Ojej, tole čakanje s tvojim opisom albuma postaja vse večje trpljenje! :'( :D :LOL:
GhostInTheShell
11-06-2006, 07:19 PM
lol..sje bom nehala :blush..ne dobita nobene informacije vec :P
ab_oxide
16-06-2006, 08:20 PM
Neee... Kakšen konček te zgodbe bi pa še slišala... Malo po malo... :D
Aja - gre katera na kakšen gig od Muse to leto? Je že katera sploh bila kdaj na njihovem koncertu? Jaz bi strašno rada enkrat šla. Mogoče kakšen festival, a la Hurricane oz. Southside. Muse + Sigur Ros na enem mestu, fantastična kombinacija! :yesey: :cool: Problem je le, ker so karte verjetno že razprodane, poleg tega bo pa zato obupna gužva. :rolleyes: No ja, je pa treba premleti tudi svojo časovno razpoložljivost v sledečih mesecih... :rolleyes:
ja jst sm bla dvakrat na muse (pordenone 2003, bologna 2004), pa letos grem se , samo ne na festival, ampak jeseni ko pridejo v italijo bom pa sal kam. da malo vidimo kako vse skupaj zgleda v zivo :)
ab_oxide
17-06-2006, 01:08 PM
Pridejo v Italijo, ne? No, to se že sliši precej obetavno. :happy:
ja rekli so da bojo jeseni v italiji - upam pa da ne bodo prevec dalec, ker se mi ne da nevem kam lezt. :happy:
pa se stroski se potem ful povecajo in das vec za pot kot pa za karto
ab_oxide
17-06-2006, 08:17 PM
Ja, se strinjam. Mogoče veš, če bo to le en koncert ali še kakšen zraven? V Milanu so to leto že bili, tako da bo po moje v Rimu. Hja, kar nekaj ur vožnje z vlakom (sem izkusila prejšnje leto :rolleyes: ).
Btw. - danes sem si omislila Exciter od Depeche Mode in vidim, da ima en komad naslov "The Dead of Night". Ima to mogoče kaj zveze z verzi v SMBH ("Glaciers melting in the dead of night...")? :stunned: Ker takšne besedne zveze res ne slišiš pogosto.
GhostInTheShell
18-06-2006, 09:14 AM
uuu..Italija :o..no ja..ce bodo v Rimu je vseeno Salzburg blizje..right?..ne da se mi zdej na zemljevid gledat :blush:
pa ne bi vedla za to povezavo z Depeche mode..sem pa slisala to besedno zvezo precejkrat :)..anyway Tar: kako je blo? :D
na depeche je blo super. :D samo res, jst nism neka ful velika fanica, tko da jemlji to z rezervo.
mislim tudi jst da je salzburg blizji kot rim.
ma pomojem bojo nrdili datume; roma, firenze, milano, bergamo/mestre.
lahko se kaksnega vec, lahko pa da sm samo jaz prevec optrimisticna. ;)
GhostInTheShell
20-06-2006, 03:26 PM
No, jst sme emla pa prav, da nisem sla na Depche..ker..grem pojutrisnjem na Tool :wub:..TOOL!!! :o
ne morem tega zadrzat v seb :blush
ab_oxide
24-06-2006, 10:17 PM
Tool? Kje? In kako je bilo?
01/12 - Roma - Palalottomatica
02/12 - Bologna (Casalecchio di Reno) - PalaMalaguti
04/12 - Milano (Assago) - DatchForum
kar se muse datumov za italijo tice. mogoce bodo se kaksnega dodali. (Upam)
ker milano in roma je res prevec dalec.
ja, tool! kje, v bologni?
GhostInTheShell
25-06-2006, 03:38 PM
Tool v Bologni ja..v Palamalagutti dvorani..lol..sam ne vem..a ni Milano blizje kot Bologna?..bah..Salzburg je zih blizje kot vse nasteto :/
pa omg..meni je blo noro super..bi sla takoj se 1x.. :wub:
do bologne so 3 ure z vlakom, do milana 5,5 oz. 6 - odvisno od vlaka. :stunned:
GhostInTheShell
26-06-2006, 08:11 PM
:blush:
ja ne vem..na zemljevidu mi je Milano zgledal blizje :blush:
Prometej
28-06-2006, 03:08 PM
ne se jebat! si šla na tool raje kot na depeche mode! :eek:
ke mona!
No.. če so DM bli v sloveniji, bodo pa mogoče tudi Muse kmalu! upam!
GhostInTheShell
29-06-2006, 10:57 AM
haha..pa deej..zadeva ni ravno tako simple kot se slisi no..s Tool je bilo povezano veliko vec, kot samo, da sem sla raje na njih :)
ma dej..Muse ne bodo v kratkem v Sloveniji..that's for sure :jok
muse definitivno ne bojo hmali v slo. :)
na zalost. vsak pa gre na tisti koncert k mu bolj pase tko da debatirat okrog tega je... nesmiselno.
GhostInTheShell
30-06-2006, 08:01 AM
aja..drugace sem pa uspela 10 ljudi prepricat za Salzburg..samo 2 nista sure zaradi Metalcampa :jok
10 ljudi, to pa ni malo. ;)
jst sm za sziget samo 3 nove dobila, drugace pa gremo s prijateljico isto kot lani.
pa letos bo tudi iggy!!!! :D
ja pa tudi vstopnice so ze uradno v prodaji za vse 3 italijanske datume. cena je pa 30 E, + se predprodaja, ce pac kupis prej, ponavadi je bila 4 evre, ne vem koliko je pa sedaj. LP
p.s. kaj ima kdo namen slucajno it?? :happy:
GhostInTheShell
03-07-2006, 07:54 AM
jst decembra verjetno ne bom mela casa zaradi izpitov :jok..tko da zaenkrat ne vem se nic :jok
ab_oxide
03-07-2006, 10:23 PM
Jaz bom tudi še videla; je pač odvisno od mojih obveznosti. Tako daleč vnaprej je malo težko govoriti. Upam no, da bo klapalo. Bi bilo odlično... :yesey:
Ja - in danes - ups, včeraj :D - je bil D-Day... Mislim, da je prvič, da sem kupila kakšen album na sam dan izida (neverjetno, da so ga sploh imeli)... :D Sicer pa - pridno vrtim in vrtim CD. Jihaaa! :yesey:
GhostInTheShell
04-07-2006, 07:19 AM
jst sem pa sla pridno proslavit izid cdja..z nakupom bo pa treba do place pocakat :(
ab_oxide
05-07-2006, 09:58 PM
Je še dolgo do plače? :D
Sicer pa so danes tudi oznanili še nekaj datumov jeseni in pozimi v Nemčiji. Predaleč? No ja, meni bi vsaj zaradi šprahe bolj ustrezalo. Nemško znam, italijansko ne - pač malo manj težav imaš s sporazumevanjem s tamkajšnjim življem. :D
ah pa sej italijani govorijo anglesko :LOL:
malo se smejes izgovorjavi, ampak gre.
ab_oxide
06-07-2006, 02:42 PM
Ja, sploh je zabavno, če izgovorjava preide iz ust v roke... :ninja: :LOL: :D Ne, res, po mojih izkušnjah so Italijani prav notorično nenadarjeni za jezike. Da ti eden govori angleško, moraš imeti že srečo.
GhostInTheShell
06-07-2006, 04:25 PM
Aaaaaaj...eeeee...eeeeem..Roberto :D
ab_oxide
12-07-2006, 05:58 PM
:LOL:
Oj, samo a ste videli to - BHAR se je povzpel na prvo mesto angleške in irske lestvice albumov...! :happy: Mislim, da je Muse končno uspel tisti res veliki met. :yesey:
Kaj pa pri nas? Sama od 3.7. že ves čas spremljam časopisje (kjer so tema novi albumi), pa o Muse niti besede. :confused: :( Shame on you, slovenski novinarji! :erm: :mad:
GhostInTheShell
14-07-2006, 05:07 PM
jst sem danes vsem sodelavcewm obljubila cd od Muse..hahaha :D..ker jih nihce ne pozna :o..in ce bi ze bili v casopisu..bi o njih brale..mi 3 :D
a od vas ne bi sel nihce na frequency?
ab_oxide
14-07-2006, 06:05 PM
Hm, jaz bom ravno takrat zelo verjetno imela precej dela... Če bi bilo čisto konec avgusta ali septembra, bi pa gotovo šla.
Drugače se pa samo čudim, koliko koncertov bodo to leto še imeli. Noro, da zdržiš gige praktično vsak dan, enega za drugim.
Btw.: danes pa v Vikendu v odebeljenem tisku piše "Muse": namreč da "so Snow Patrol med tršimi Muse in Placebo ter mehkejšimi Coldplay in Starsailor"... :p No ja, za začetek bo že... :rolleyes: :D :LOL:
glede frequencyja se razmisljam.... ful me mika priznam.
nocem pa tudi nekaj na hitro delat, mislim jst bom 16. ponoci prisla domov.
muse so 17. ali 18.??? ah pa sej ni vazno. najverjetneje ne grem, ni pa se 100%
drugace pa ste slisale glorious??? :D ful je lepa, res mi je vsec. take stare klase.
GhostInTheShell
18-07-2006, 05:35 PM
glorious je ful huda ja :wub:
ma jst pa glede frequencyja se ne vem..bi takooo zelooo rada sla..samo je fak s prevozom..tistih 10 ljudi je tako nestabilnih..da se mi ne splaca organizirat kej..da bova sla samo 2 na koncu..bah :jok
Simno
18-07-2006, 05:37 PM
I love Slovenija :happy:
Had the best time in Bled!
Sorry for the interruptiong to the thread.
Ciao!
it's okay, it'a always nice to hear nice things about our conutry! :)
cheers
kaj ste sli ze vsi na pocitnice??? jst mam se en tedn do szigeta. :D
no kako potem se gre na frequency?? jst sm zdaj ze 100% odlocena da ne grem, na mtv adria pa podarjajo karte, tako da ce kdo misli it, ne pogleda to
http://www.mtvadria.com/938.sl.py
ajd, faj se mejte
GhostInTheShell
13-08-2006, 07:15 PM
doma bom..ker nimam ne s kom..ne s cim (ugodnim) it..in postajam depresivna :jok..a bi sla katera decembra pol v Italijo?..ce je treba bom sla zdje izpit za avto delat..lol :D
ab_oxide
15-08-2006, 11:19 PM
Jaz sem si zadala, da jih enkrat to leto moram iti pogledat. :yesey: Bomo pa še videli, kje in kdaj. Pri meni je pač tako, da lahko stvari bolj kot ne tik pred zdajci splaniram. In še malo (kakšen mesec ali dva) moram počakati, da vidim, kakšen bo urnik mojih obveznosti to jesen in zimo...
Upam samo, da ne bo kart prehitro zmanjkalo...:unsure: :eek:
GhostInTheShell
24-08-2006, 04:16 PM
Take me with you :jok
haha :D
oh joj po tem ko sem videla radiohead, nisem prepricana da si se zelim videti muse. po drugi strani pa so nekoliko izboljsali set listo;
1. Map of the problematique
2. Hysteria
3. Bliss (long version)
4. Forced in intro
5. Supermassive black hole + new riff
6. Starlight
7. Invincible
8. Plug in baby + Riff
9. Butterflies & hurricanes (best version ever!)
10. New born
11. Stockholm syndrome
12. SS-riff + new riff (very loud riff)
13. Take a bow
14. time is running out
15. Knights of cydonia
:D
GhostInTheShell
27-08-2006, 02:40 PM
:jokjokjokjok
Chaos Theory
27-08-2006, 11:28 PM
Whoah!! a slovenija thread! that's insane! the one time that the language would have been fun to talk in. All my relatives get so angry at me that i can't speak the language, as all my grandparents came from Slovenija, but i don't really have anyone my age in Australia that is Slovenijan so there wasn't a lot of point to learnin it, as my parents don't speak it at home, just when they speak to their parents.
Well i just wanted to drop in and say how cool it is that there a few Fans form the country that all my heritage is from on this board! I can't wait to go to the country!!
yay!
my friend has relatives in australia and their children don't speak slovene, but i can't blame you or them - if you don't have anyone to talk to in slovene. :)
too bad your parents don't speak slovene, then you'd be bilingual which is very handy, especially if you travel. :) anyway, i hope you visit slovenia soon, and thanks for the post :D
ab_oxide
29-08-2006, 05:13 PM
One hello from me, too, Chaos Theory! :)
It's amazing to meet someone with Slovene roots on this board. I don't blame you for not speaking Slovene, too. Maybe we can give you a crash course here. :D Or you can visit Slovenia for instance in summer time (your winter) and attend one of the courses of Slovene language. ;) You're always welcome! :happy:
Chaos Theory
02-09-2006, 08:22 AM
One hello from me, too, Chaos Theory! :)
It's amazing to meet someone with Slovene roots on this board. I don't blame you for not speaking Slovene, too. Maybe we can give you a crash course here. :D Or you can visit Slovenia for instance in summer time (your winter) and attend one of the courses of Slovene language. ;) You're always welcome! :happy:
he he that would be cool!
GhostInTheShell
06-09-2006, 12:09 PM
omgomgomg..zgodil se je..koncerti.net so organiziral prevoz za muse koncert na Dunaj za 8.12.2006!!!!!!..gre kdo?..jst definitivno..aja cena karte in prevoza je 19k :)
:D jst tudi grem. ;)
ceprav skoda ker ni v italijo ampak ok. :D
ab_oxide
07-09-2006, 11:08 PM
Tudi jaz sem to (na moje veliko presenečenje) ugotovila. Je pa malo čudno, ker tega termina na uradni strani Muse nisem zasledila. ?? A sem to le spregledala?
Za tole jesen pa izgledajo moje variante takole:
1. Dunaj s koncerti.net
2. Berlin: lastna režija, krajše potovanje in eventuelno obisk kolega v enem drugem mestu
3. izžrebajo me v igri Stargame in grem v VB :D :pirate:
Ali pa mogoče tudi München, bomo videli.
ab_oxide
07-09-2006, 11:59 PM
he he that would be cool!
A crash course here or a trip to Slovenia? ;) :D
If you insist on the crash course: let's start with the grammar. :D Well, Slovene is one of the rare languages that not only has singular and plural, but also dual. The latter is present not only in nouns (and, of course, adjectives) but also in verbs. Moreover, you also have to cope with 3 genders - again in nouns and adjectives as well as in verbs.
Shall I continue...? As you can see, Slovene crash courses can also be one of the longest... :D :p But don't worry. I've never met anybody learning Slovene anew saying our language is easy. ;) :D
More fun: http://en.wikipedia.org/wiki/Slovenian_language :D
GhostInTheShell
08-09-2006, 09:32 AM
yaaaaay!
pol se pa vidimo tam :happy:
jst tak0 komi cakam..v bistvu bom cez dva tedna ze kupila karto..ker moram sam malo pocakat vseeno, da vidim kako bo z urnikom na faksu za naslednje leto..da se takoj zacnem menit za prestavljanje kaksnih vaj in to, ker so drugace ubersitni..sam omg..Museee..aja..mi je bolj al manj vseeno al je Dunaj al Italija..vazno je da se gre..pa malo me je zaskrbelo dejstvo, da mora bit 20 prijavljenih..ce ne koncert odpade :'(
jst zaenkrat nacrtujem samo s koncert freakom, bomo pa videli kako naprej. pa sm tudi jst danes gledala za it. datume na official strani pa res niso zapisani. upam ba bodo glede na to , da italijani ze 1,5 eseca prodajajo karte. ;)
GhostInTheShell
09-09-2006, 02:43 PM
mah tbh..bi sla jst na like..vse decembrske koncerte..lol..sam problem mi je prevoz..tko da s bom mogla zadovoljit s concertfreakom..sicer so me pa do Tool pripeljal..tko da jim zaupam :happy:..
ab_oxide
10-09-2006, 05:52 PM
yaaaaay!
pol se pa vidimo tam :happy:
jst tak0 komi cakam..v bistvu bom cez dva tedna ze kupila karto..ker moram sam malo pocakat vseeno, da vidim kako bo z urnikom na faksu za naslednje leto..da se takoj zacnem menit za prestavljanje kaksnih vaj in to, ker so drugace ubersitni..sam omg..Museee..aja..mi je bolj al manj vseeno al je Dunaj al Italija..vazno je da se gre..pa malo me je zaskrbelo dejstvo, da mora bit 20 prijavljenih..ce ne koncert odpade :'(
Jaz bom tudi morala še malo počakati - iz podobnih razlogov.
Kaj pa če gremo delat reklamo recimo na RockOnNet? :D Manjka nam še 17 ljudi... @Tar: A nisi ti rekla, da poznaš še ca. 10 Muse fanov...? :D Torej nam jih ostane za iskanje še 7... :LOL:
Kdaj pa sicer oznanijo, če koncert odpade? Bi bilo dobro malo prej, da lahko nato vsaj alternative iščeš. Sicer je pa vsaj z mojega stališča glavno, da imam vstopnico. Prevoz na Dunaj ni tak problem. Z avtom si gor v ca. 4 - 6 h, če se ne motim (preizkušeno ;) ). Pa tudi samo mesto mi ni tuje, ker sem bila tam že dvakrat.
eTTeLeWeN
10-09-2006, 07:30 PM
ne, 6 vam jih ostane :LOL: no, jz se še odločam če bi šla... smotan je k je petek, bomo vidl, kk bo s faksom, mam vse obvezn k je po bolonjski..eh :rolleyes:
sam neki mi ni jasn - zakva je pr concert freak recimo za placebo minimalno število prijavljenih 7, za muse pa 20 ?
ab_oxide
10-09-2006, 08:53 PM
Oj, točno, tudi ti še živiš na tem threadu! :happy:
Drugače je pa res malo čudno tole s Concert Freakom. Sicer je pri večini ostalih koncertov minimum 20, le pri že omenjenih Placebo in Georgeu Michaelu je 7. Ne vem, kakšen ključ imajo za takšne pogoje...:unsure:
GhostInTheShell
10-09-2006, 09:29 PM
verjetno kasna priljubljenost..celotno stevilo vstopinic..povprasevanje..bu..sicer pa bi mogoce nardil izjemo za 19 ljudi no..:D
pri meni se je baje spet javilo cel kup folka..ampak, ce zacne to cincat ze na samem zacetku, jst raje odpisem..tko da zagotovo sem samo ena :D
pa ja..pri meni pac ni alternative..ker nimam avta..tako da ce tole skenslajo..sem screwed..sicer pa delam jst reklamo na mn3njalniku (neuspesno sicer..varianta za dve osebi)..lahko jo zacnem se na undermuzi..sam tam kolikor vem..sploh ni Muse fanov..sam poskusit pac ni greh :happy:
a bomo mele kasn forum meet na busu?..haha :D
eTTeLeWeN
10-09-2006, 09:38 PM
aa morfea to si ti.. mene ne dvakrat štet (pheenka) :LOL: :LOL:
sem šla prebrat tale thread od takrat k sm nazadnje pisala (ful redko se jz na te strani bendov spravm).. ab_oxide ti tud iz loke? vau :D
ab_oxide
10-09-2006, 09:54 PM
He he, bo torej na busu meet loška naveza + Tar...:D :LOL:
ja jst poznam enih 10 muse fanov, samo dvomim, da bodo sli... mogoce kaksen. ampak, res ni za se zanasat na to. pa 20 ljudi se bo pomojem prijavilo 100% kr jih kar nekaj poslusa muse, vem ko sem bila v pordenonetu se je tam znaslo nekam dosti slovencev. :) ja ce gremo obvezno meet up na busu.
aja pa ce odpovejo mislim da zves 3 dni prej. no sej turneja bo se dolga, tako da bodo verjetno naredili se en krog po evropi ko tega koncajo + so se poletni festivali. jst bom za 100% povedala ce grem kadar dobim urnik.
eTTeLeWeN
11-09-2006, 10:02 AM
le pri že omenjenih Placebo in Georgeu Michaelu je 7
no zdej sem pa dobila potrditveni e-mail za placebo, not pa piše:
Najmanjše število prijavljenih je 20. V primeru manjšega števila prijavljenih je ogled odpovedan. V tem primeru dobite vrnjeno celotno vrednost aranžmaja. O morebitni odpovedi boste prejeli pisno in telefonsko informacijo vsaj 3 dni pred koncertom.
jz srčno upam, da so samo pozabil spremenit od običajnih 20, ker za muse me ne skrbi, da bi blo 20 folka, za placebo je pa to že zlo vprašljivo :stunned: nazadnje, ko sm šla na njihov koncert (z idealturistom) nas je blo 5 :LOL: (pa niso odpovedal - carji!)
haha - v 5ih. no pa res fajn da niso odpovedali. pa si sla na placebo junija ko so bli v ljubljani? jst sm jih letos tudi na szigetu vidla. tam pa je blo kar nekaj ljudi. :)
eTTeLeWeN
11-09-2006, 11:43 AM
ja, na DM+placebo sm tud bla.. tam nekje spredi pod odrom :D ampak je blo čist prekratko, pa nikakor ne primerljivo s tistim v zagrebu par let nazaj :happy: sziget sm mela tud mal v mislih, pa pol nisem nobenga uspela prepričat, da gre z mano.. a je blo dobr drgač? kok cajta so pa špilal?
na szigetu so igrali 1h in 10min al 5min se ne spomnem vec tocno, pa so bili headlinerji (:noey: ) prav po pravici povedano meni mi niso vsec in to je bil en najslabsih koncertov kar sem kdaj bla. ampak kot komu, ne?
GhostInTheShell
11-09-2006, 01:53 PM
Muse so disbelieverje prepricali na Frequenyju..prakticno vsak je rekel, da so jih zelo pozitivno presenetili..in ze zato pac koncert za nas, fane, ne more bit razocaranje..I hope :D
sicer ja..turneja bo se dolga..samo bi jih videla pac zdaj..ko mam vec casa..ker potem bodo izpiti in ves ta sranje..pa nekako bi rada zacela redno zdelovat letnike :blush:
aja eTTeLeWeN..hey :D..sej sploh ne vem zakaj mam tu drugi nick anyway :(..cyberpunk wanabe :D
ja sm slisala da je blo na frequencyju dobro ja. :D
mi je ful cudno ker vas po imenih ne poznam. :stunned:
tako da veste: jst sm ana drugace. ko nism tar :)
GhostInTheShell
11-09-2006, 03:01 PM
no jst sem pa Maja..ko nisem Morfea ali Ghostintheshell :D
me veseli! :happy:
tina_s
11-09-2006, 04:22 PM
zivjo!
jst sm pa nova tuki.sm muse fanica ze prbl.5 let,in lahko potrdim da so bli muse na frequencyju zares ZELOOOO dobri!!najbolsi koncert kar sem jih kdaj vidla:D, ceprav upam/menim da me bodo na dunaju se bolj prepricali ker bodo pac mal dlje igrali!
lep pozdrav!
GhostInTheShell
11-09-2006, 07:02 PM
welcome tina!
yay!
zivijo tina! stara fanica torej, kako to da si se komi zdej registrirala?
aja pa iz kje si?
tina_s
12-09-2006, 09:51 AM
pozdrav vsem!
ja nevem točno zakaj se nism že prej registrirala.to je u bistvu en izmed zeloo redkih forumov kamor sem se sploh registrirala.rajši berem kot pišem verjetno:)
pa vidla sm da ste se prej neki pogovarjali o muse na dunaju s koncerti.net...jst poznam še 3 punce+jst ki bomo šle!drugače pa sm iz postojne.a tle smo same babe al kaj:D ?kaj pa kej študirate?jst sm se letos vpisala na psihologijo.
no sej jst sm na dveh registrirana, tako da nism nic na boljsem.
jst studiram socialno delo. kako ti je pa uspelo prit na psihologijo????? si mogla bit pa res pridna ucenka :eek:
ja potem nas bo kar nekaj na musih. mogoce da gre tudi ena moja prijateljica, mogoce. :)
GhostInTheShell
12-09-2006, 10:45 AM
u Tar..ti tud nameravas it sama? :o
sicer pa..amm..sem jst verjetno registirana na toliko forumov, da jih je dovolj za vse vas skupaj :p ..I'm an addict :D
torej..zdej nas je 7 :o..yipeee! :D..lol..
anyway..psihologija..uau..jst sme tud to hotela it..samo potem sem pac prebrala, da ne morejo predpisovat zdravil..in bom raje psihiatrinja..no ja..to so bile sanje na zacetku studija..zdje bi bila raje genetik tbh :D
ja jst tudi nameravam it sama ja. :)
ha! jst sm tela bit psihiater pa se mi ni dalo cele medicine zato studirat, potem sem hotla it na psihologijo pa nism bla sprejeta, zdej pa sm na socialnem delu in ne bi zamenjala studija za nic na svetu. :)
GhostInTheShell
12-09-2006, 04:01 PM
haha..kul..lahko sediva skupi na busu..haha :D
sicer pa ti dam moje mesto na medicini anytime..sam rec :D
ok zmenjeno lahko sediva skupaj. :D
zdej me medicina ne vec zanima. :) btw a poznas borno? sej si 1.letnik, ne? ker borna je moj bivsi sosolec pa v 1.letnik na med. hodi ;)
ab_oxide
13-09-2006, 01:08 AM
Ehm, a veste, da se jaz tukaj z mojimi 25 leti nekako počutim kot ena stara mama... :eek: :D Kaj morem - ko so se Muse pojavili na sceni, sem bila pač vaših let. :D :p Ja ja, ko smo bili mi mladi... :D :p :LOL:
Sicer sem pa po profesiji kemik. In sedaj zganjam podiplomca. ;)
GhostInTheShell
13-09-2006, 10:39 AM
uhm..Borna?..ne poznam..ker me ni nic na faksu..ker ponavljam in to..:(
aaaaa..ab_oxide..zakaj nisi prej povedala :jok..jst dejansko rabim malo pomoci..ker se atm ucim biokemijo..pa mi like..pol stvari ni jasnih :jok..zdej je pa itak too late, ker mam jutri izpit..JOK!
uhm..Borna?..ne poznam..ker me ni nic na faksu..ker ponavljam in to..:(
aaaaa..ab_oxide..zakaj nisi prej povedala :jok..jst dejansko rabim malo pomoci..ker se atm ucim biokemijo..pa mi like..pol stvari ni jasnih :jok..zdej je pa itak too late, ker mam jutri izpit..JOK!
aha okay. sm samo tko... se spomnila.
jst ti pri kemiji ne morem pomagat lahko pa drzim pesti.
sometimes you just get lucky... :happy:
GhostInTheShell
13-09-2006, 12:32 PM
I never get lucky..it's my curse :( ..hvala vseen :D
eTTeLeWeN
14-09-2006, 01:03 PM
joj jz bom pa drugo leto zih rabla kej pomoči s temi naravoslovnimi predmeti.. kema, fiza... zdej na gimnaziji čista družboslovka - fizo mela sam prvi dve leti, kemo sicer tri leta, ampak mam blazne luknje v znanju.. jz budalo se pa na naravoslovnotehnišk faks vpišem :$ :D ampak k študij (grafične in interaktivne komunikacije) zgleda tok zanimivo, če izvzamemo te predmete, hehe.. sj neumna načeloma nism, sam moje predznanje je takšno, da bi bil pomoje isti efekt, če bi direkt iz osnovne šole šla na faks :$
GhostInTheShell oz. Morfea oz. Maja (jao kk nej te kličem :LOL: ) upam, da ti je šlo dobr na izpitu, če je že mem.. :unsure:
GhostInTheShell
14-09-2006, 04:57 PM
Mim je..pa sem se ujela na vse "catche" na izpitu..kako nisem dojela, da tok med dvema ploscama z istim oksidoredukcijskim potencialom ne more tect :'( ..ta faks makes me stupid :(..drgac ti pa lahko s fiziko mogoce pomagam..pa afterall kemijo..ker mam se 5 dni za jo spwnat do konca..ker ce padem ta pisni..moram 100% znat na ustnem :(
aja..pa ce ab_oxide pride v tem casu..bi prosila, ce mi lahko odgovori na 2 vprasanji..amm..ce imas pac oksidoredukcijsko dvojico Fe2+/Fe3+ na obeh straneh polclena..a tece tok?...pa ce mas eno posodo s polprepustno membrano..in v eni sam h20 v drugi pa 1M raztopino NaCl..kaj se dogaja? aja..pa obe posodi sta neprepustno zaprti in popolnoma zapolnjeni s tekocino.. (osmoza ne more bit a ne..zih prehajajo ioni :( )..hvala..A LOT!
ab_oxide
15-09-2006, 12:42 PM
aja..pa ce ab_oxide pride v tem casu..bi prosila, ce mi lahko odgovori na 2 vprasanji..amm..ce imas pac oksidoredukcijsko dvojico Fe2+/Fe3+ na obeh straneh polclena..a tece tok?...pa ce mas eno posodo s polprepustno membrano..in v eni sam h20 v drugi pa 1M raztopino NaCl..kaj se dogaja? aja..pa obe posodi sta neprepustno zaprti in popolnoma zapolnjeni s tekocino.. (osmoza ne more bit a ne..zih prehajajo ioni :( )..hvala..A LOT!
Takole na prvi pogled (ne vem namreč, če so v vprašanjih še kakšne skrite zanke) bi bila odgovora:
1. Potencial polčlena je odvisen tudi od koncentracij species, ki ga sestavljata (-> Nernstova enačba). Oziroma izračunaj, kakšna bi bila napetost celotnega člena in boš videla rezultat.
2. Če mene vprašaš (jaz si predstavljam 1 posodo, predeljeno s polprepustno membrano?), bo šla voda v raztopino NaCl. Ponavadi je namreč polprepustna membrana mišljena tako, da prepušča topilo, ne pa tudi topljenca (v tem primeru NaCl).
Medicinci imate v predmetu Biokemija zajeto praktično vso (osnovno) kemijo, mar ne? Je pa drugače tako, da se jaz sedaj ukvarjam z drugim področjem kemije in moram priznati, da sem morala za odgovor kar malo po spominu pobrskati in tiste prave predale najti... :p :D
ab_oxide
15-09-2006, 12:57 PM
joj jz bom pa drugo leto zih rabla kej pomoči s temi naravoslovnimi predmeti.. kema, fiza... zdej na gimnaziji čista družboslovka - fizo mela sam prvi dve leti, kemo sicer tri leta, ampak mam blazne luknje v znanju.. jz budalo se pa na naravoslovnotehnišk faks vpišem :$ :D ampak k študij (grafične in interaktivne komunikacije) zgleda tok zanimivo, če izvzamemo te predmete, hehe.. sj neumna načeloma nism, sam moje predznanje je takšno, da bi bil pomoje isti efekt, če bi direkt iz osnovne šole šla na faks :$
Ja, tudi sama opažam, da je predznanje novopečenih študentov o naravoslovnih temah dostikrat skrb vzbujajoče. In če mene vprašate, se dogaja pri nas en hud kiks v izobraževalnem sistemu (-> srednje šole oz. gimnazije). Hja, na pamet boš vedel vse datume "pomembnih" dogodkov v času francoske revolucije, hkrati pa te bo mirno nekdo prepričal, da je treba prepovedati divodikov monoksid (ehm, tj., H2O)... :rolleyes:
Sicer pa, eTTeLeWeN, brez panike. Za kemijo na NTF-ju vem, da je po novem ne bodo učili profesorji s FKKT (tako kot doslej), temveč tisti iz domače hiše. In baje bodo teme malo bolj pobarvane s področji, ki ga študenti študirajo. Drugače moraš pa (pravočasno) malo več zagristi v knjige (SAMOINICIATIVA!!! -> pojdi v knjižnico in išči literaturo!) in lahko mnogo nadoknadiš. ;) :)
GhostInTheShell
15-09-2006, 03:41 PM
Takole na prvi pogled (ne vem namreč, če so v vprašanjih še kakšne skrite zanke) bi bila odgovora:
1. Potencial polčlena je odvisen tudi od koncentracij species, ki ga sestavljata (-> Nernstova enačba). Oziroma izračunaj, kakšna bi bila napetost celotnega člena in boš videla rezultat.
2. Če mene vprašaš (jaz si predstavljam 1 posodo, predeljeno s polprepustno membrano?), bo šla voda v raztopino NaCl. Ponavadi je namreč polprepustna membrana mišljena tako, da prepušča topilo, ne pa tudi topljenca (v tem primeru NaCl).
Medicinci imate v predmetu Biokemija zajeto praktično vso (osnovno) kemijo, mar ne? Je pa drugače tako, da se jaz sedaj ukvarjam z drugim področjem kemije in moram priznati, da sem morala za odgovor kar malo po spominu pobrskati in tiste prave predale najti... :p :D
Ma ja..sej jst sem tud pisala o osmozi..samo mi ni jasno, kam bo sla tista voda, ce je posoda popolnoma zapolnjena..pa je blo se vprasanje, kdaj bo tlak konstanten..pac valda, ob izenacitvi koncentracij..sma je v tem primeru to nemogoce...ne more vsa voda iz enga predelka it v drugega :jok..pol sem se spomnila Donnanovega ravnotezja..pac..da kadar ni mozna vzpostavitev enakosti kemijskega potenciala, se ravna raztopina po elektrostatskem potencialu..sam potem me je spet motila ta polprepustna membrana :JOK..in sem celo vprasanje poceckala in pustila prazno :(
pa ja..jst ne stekam razlike med galvanskim clenom pa vodikovim polclenom?..bah..krneki :(..a sta v galvanskem clenu dva vodikova polclena? :'( ..it's just too much :(..anyway..jst sem napisala, da teoreticno bi slo, ce bi se na eni strani zelezo oksidiralo, na drugi pa reduciralo..sam pomoje, da bi bilo bolj pravilno, ce bi rekla, da ne, ker pac poganja celoten tok razlika v oksidoredukcijskih potencialih..in ce sta oba polclena ista..je potencial isti..in tok ne more tect..ehja :D
anyway..pri biokemiji mamo v prvem semestru raztopine, termodinamiko in kemijsko kinetiko..v drugi polovici pa organske molekule in njih formule (umrla bom zarad holesterola in njegovih identicnih in nikoli memorizabilnih derivatov :()..skratka..krneki :(
aja..s katerim podrocjem se ukvarjas? :happy:
ab_oxide
16-09-2006, 04:37 PM
Ma ja..sej jst sem tud pisala o osmozi..samo mi ni jasno, kam bo sla tista voda, ce je posoda popolnoma zapolnjena..pa je blo se vprasanje, kdaj bo tlak konstanten..pac valda, ob izenacitvi koncentracij..sma je v tem primeru to nemogoce...ne more vsa voda iz enga predelka it v drugega :jok..pol sem se spomnila Donnanovega ravnotezja..pac..da kadar ni mozna vzpostavitev enakosti kemijskega potenciala, se ravna raztopina po elektrostatskem potencialu..sam potem me je spet motila ta polprepustna membrana :JOK..in sem celo vprasanje poceckala in pustila prazno :(
Donnanovo ravnotežje? No, to je ena od zadev, o kateri kemiki (vsaj pri obeh fizikalnih kemijah, ki sta bili skupna predmeta vsem) prav nič nismo slišali, študenti na drugih faksih očitno pa... Kakorkoli, malo sem šla pogledat v eno knjigo o fizikalni kemiji in se tam pojavlja le v zvezi s polielektroliti, ki ne morejo pasirati preko semipermeabilne membrane, voda in recimo NaCl pa lahko. Tako da sem jaz še vedno za običajno osmozo. Voda bi po mojem mnenju lahko prešla preko membrane, ne glede na to, da je "prostor že zapolnjen" (povečanje gostote). Vsaj tako si jaz razlagam zadevo. Čeprav mi je čudno, kaj se potem zgodi z vodo v prvem predelku, če je volumen posode ves čas konstanten... Vprašanje, kdaj bo tlak konstanten, mi zveni nekoliko čudno... - - - Pri osmozi se pač nismo dolgo ustavljali. Mogoče bi o tem vedel kaj več povedati kdo, ki to področje bolje pozna, recimo na kvarkadabra.net ali kemija.org.
pa ja..jst ne stekam razlike med galvanskim clenom pa vodikovim polclenom?..bah..krneki :(..a sta v galvanskem clenu dva vodikova polclena? :'( ..it's just too much :(..anyway..jst sem napisala, da teoreticno bi slo, ce bi se na eni strani zelezo oksidiralo, na drugi pa reduciralo..sam pomoje, da bi bilo bolj pravilno, ce bi rekla, da ne, ker pac poganja celoten tok razlika v oksidoredukcijskih potencialih..in ce sta oba polclena ista..je potencial isti..in tok ne more tect..ehja :D
Galvanski člen je splošno poimenovanje sistema dveh polčlenov, ki sta povezana skupaj, proces pa poteka spontano in tako lahko teče tok. Lahko imaš tudi v principu enaka polčlena, le z različnimi koncentracijami species (Fe2+ vs. Fe3+) na eni in drugi strani člena (katoda oz. anoda). Takšni členi se imenujejo koncentracijski. Tako dejansko (kot vedno) na eni strani poteka redukcija Fe3+, na drugi pa oksidacija Fe2+. ;) Vodikov polčlen oziroma elektroda je pač eden od polčlenov, kjer nastopata "v paru" H+ in H2. Dogovor je, da ima standardna vodikova elektroda potencial 0, in glede nanjo so tudi določeni potenciali ostalih polčlenov.
anyway..pri biokemiji mamo v prvem semestru raztopine, termodinamiko in kemijsko kinetiko..v drugi polovici pa organske molekule in njih formule (umrla bom zarad holesterola in njegovih identicnih in nikoli memorizabilnih derivatov :()..skratka..krneki :(
aja..s katerim podrocjem se ukvarjas? :happy:
Očitno imate pri tem predmetu zajeto vse razen tiste prave biokemije (po pojmovanju kemikov ;) ) - encimi, genetika, metabolizem itd. itd. Za memorizacijo pa moraš v bistvu res en sistem pogruntati, kako si določene molekule zapomniti... Najprej si jih čim bolje zapomniš v mislih (asociacije ipd.) in nato večkrat napišeš. Vsaj tako sem jaz včasih delala.
Jaz se pa drugače v širšem smislu ukvarjam z organsko kemijo. :)
GhostInTheShell
20-09-2006, 06:50 PM
aaaa..nardila sem..aaaaaaaa..aaaaaaa..lol..hvala ab_oxide..like..FUL..drink's on me na Muse :happy:
aja..drgac pa mamo tud encime seveda..sem stela pod organske molekule :D..z genetiko se pa itak ukvarjamo pri biologiji in humani genetiki..tako da smo pri biokemiji samo na kratko povzeli bistvo :) ..itak mam se biokemijo II naslednje leto..tko da nic bat, da bodo kaj spustili :D
GhostInTheShell
21-09-2006, 11:41 PM
hvalaaaa :D
hah, samo sem dejansko res..like..happy :D
ab_oxide
24-09-2006, 03:38 AM
Oj, tudi jaz sem vesela zate! :happy: :D Bravo! :)
GhostInTheShell
26-09-2006, 08:39 PM
hvala :$
sem ze karto narocila :D
jst se cakam ker se nimam urnika. pocakam se malo, da bom sigurna da bo vse ok! :)
eTTeLeWeN
27-09-2006, 01:47 PM
wiii urnik dobla... v petkih edin ene vaje (upam, da bo ostalo pr tem) ..ampak bom vseen raj še mal počakala, sej vsi aranžmaji upam, da ne bojo šli.. a se morm bat?
ps. še od mene bravo za izpit :happy:
tina_s
28-09-2006, 09:34 AM
jst sm tud karto že naročila,ma sm za vsak slučaj vzela riziko odpovedi (rada zbolim za pomembne dogodke:rolleyes: ).aj pa eno vprašanje:kakšni so ti problemi s vajami?to jih loku sam ene par na leto/semester "izpustiš" ne?na psihi še ni novga urnika d bi si jst tu lohku pogledala...
aja tud jst čestitam za izpit (jst se jih že zdej bojim ):)
glede vaj; ja odvisno od profesorja, ponavadi pa lahko kaksno manjkas.
jst sm videla da imam glih vaje ob petkih pa bom vseeno uredila da grem. ;)
GhostInTheShell
30-09-2006, 10:16 AM
hvala za cestitke :happy:
mah..jst sploh nisem mogla cakat na urnik..pac..mam dve opciji..met vaje v petek al pa met petek frej..ce bodo vaje bom zamenjala skupino tisti teden pa je..ker mi mamo vaje obvezne..za ostale fakse pa ne vem..eni majo obvezno, eni pa ne :)
eTTeLeWeN
30-09-2006, 08:24 PM
mi mamo kr vse obvezn :( a to, da zamenjaš skupino pomen, da najdeš enga k se zamenja, al sam poveš, da boš šu v drugo? ker nvem kok hit bo men ratal tok folk spoznat, da jih bom loh za takšne usluge fehtala :D
samo ti se zamenjas. ni problema (ponavadi), itak pa je vse od faksa odvisno. na katerega si se ti vpisala?
eTTeLeWeN
01-10-2006, 01:51 PM
naravoslovnotehniškega :happy:
GhostInTheShell
01-10-2006, 02:47 PM
mah pri nas se samo z asistenom za vaj zmenis, da bos v drugi skupini and that's it..no vsaj upam, da je se vedno tako :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.