View Full Version : Muse fanovi iz Srbije
pcelicamajicak
01-05-2008, 09:35 AM
Cao!Ima li ovde nekog?:)
Zanima me,da li je u Bg-u izasao dvd HAARP?Ako je neko iz Bg-a,molim vas javite mi.:)
ja vec napravih ovu temu ali ko sto vidis nema nikog i izumrla :)
Ne znam za HAARP u bgd, ja sam ga skinuo sa neta. Oko 7GB je velik, ali ide dosta brzo, pa se isplati ako imas dobru vezu.
pcelicamajicak
02-05-2008, 08:19 PM
U svakom slucaju..hvala:)Svraticu jednom do Bg-a,pa cu pogledati.Kakav je koncert?Ja sam uspela da skinem samo par pesama...:(
Pa proveri u Mamutu IPS itd, al nece biti jeftin.
A koncert je :supertong mnogo dobar :D
Mada ja malo vise gotivim stare pesme tako da mi vise lezi Hullabaloo.
Al jedan je Webley ;)
pcelicamajicak
04-05-2008, 04:30 PM
Znam da nece biti jeftin..:LOL:makar da vidim koliko je, a i to mi je jos jedan izgovor da odem do Bg-a..malo da se gubim tamo.:D
Jesi li ti bio na koncertu prosle godine?
Jos pitas :)
Skakao, vristao i sve ostalo sa jos 500 slicnih budala :LOL:
Skoro sam procito da ce pamtiti koncert jer nisu imali beamove itd.
Samo da zaborave da je hala bila polu prazna.
Ti?
pcelicamajicak
04-05-2008, 07:56 PM
:LOL:
Jesam.:)Bila sam u drugom redu.
Bilo mi je malo krivo kad sam videla polupraznu dvoranu,ali kontam da su za prvi put dobro prosli.Cula sam da je na Busta Rhymes-u bilo jos manje ljudi.:LOL:
milann89
09-05-2008, 02:54 PM
Ah, ima i nas ovde.... Iako malo cini mi se! :D
pozz iz Zajecara...
pcelicamajicak
10-05-2008, 10:14 PM
Hey!!:)
Mozda nas ima malo, ali bolje ista nego nista.:LOL:
milann89
10-05-2008, 11:09 PM
Cisto da zivne malo tema... Nego provaljujem da ima previse besmislica ovde... Malo sta je ziva Muse diskusija, no navikao sam to... :p
Ja sam admin na HP forumu, pa je najzivlje u sobama za zezanje... Mada, ne razumem ovaj stranacki humor! :lol:
pcelicamajicak
11-05-2008, 01:07 PM
Ok.Ajde malo da zivnemo temu.:p
O cemu bi ti da diskutujes?
pcelicamajicak
11-05-2008, 01:24 PM
Pricajte koja vam je najbolja pesma od Muse-a, utisci sa koncerta ako ste bili...:D
Zivnite ljudi!:)
milann89
11-05-2008, 02:55 PM
Ma ja bih pricao i o tome kako bih sam sebe ishutirao sto nisam bio u Areni... Problemi sa kevom... :p
Evo fine diskusije... Najbolji album? Da li je to sto su usli u mejnstrim lose? :D
pcelicamajicak
11-05-2008, 03:08 PM
Nemoj se sutirati.Valjda ce nam doci opet..:p
Sto se tice albuma..meni je nekako najbolji Absolution, mada ne mogu reci da su ostali losi.Nekako se uvak vracam njemu.Mada ima dana kada slusam samo starije pesme.:D
Ne verujem da je lose to sto su usli u mejnstrim...tako se vise ljudi upoznaje sa njihovom muzikom.
pcelicamajicak
11-05-2008, 03:13 PM
Koji je tvoj najbolji album?(to sam zaboravila da pitam):D
milann89
11-05-2008, 03:59 PM
Odgovorio bih ja! :p
Ja ne mogu da se opredelim... Ili Origin ili Holes... E sada, Black Holes imaju nekoliko propusta (Hoodoo, City of Delusion i Soldier's Poem) ali mi je nekako... Kompletan. A Origin je simetrican! :D
Salim se... Sem Micro Cuts, album je savrsen.
Mada relano gledano, ne mogu da izbacim uljeza, jer svaki album nosi sjajne pesme i drugaciju atmosferu.
Mene nerviraju ljudi koji mrze Starlight jer je toliko iskomercijalizovano...
pcelicamajicak
11-05-2008, 04:40 PM
Slazem se sa tobom sto se tice Hoodoo-a i City of Delusion, ali mi je Soldier's Poem jako lepa pesma.A o Showbiz(pesmi) da ne pocinjem...:)
Dopada mi se to sto su na neki nacin autenticni i kao sto ti kazes,sto svaki album ima drugaciju atmosferu.Ne obracam paznju koji je bend,pesma komercijala..slusam ono sto mi se svidja.
Koliko se Muse slusa u tvom drustvu?:)
milann89
11-05-2008, 09:38 PM
Haha... Zivim u Zajecaru! :D
Mada, moram da priznam da sam se lepo iznenadio sto moj komsija i sin profeosra likovnog aktivno slusaju njih... U u uzem drustvu... Uspeo sam malo da prosirim uticaj, ali tesko je. Kome god da ih spomenem, dobijem jedno glasno: "Ko bre?!"...
pcelicamajicak
11-05-2008, 10:04 PM
Ti si u Zajecaru bolje prosao nego ja u Novom Sadu!!:LOL:
Kod mnene u drustvu ama bas niko ne slusa.A kada ih spomenem nekome, dobijem:"Jao!To je onaj sa piskavim glasom?''Odavde ukupno znam jednu devojku koja ih slusa,sa kojom sam se upoznala na koncertu,na koji sam isla sama (jer nikog nije zanimalo).
Uspela sam da navucem sestru na par pesama,koja inace slusa elektro-gotik..i to je to.:)
Meni je cool sto malo ljudi zna za njih.
Cim je nesto preterano popularno gubi svoju char (a Muse jeste preterano popularan u UK al dobro :))
pcelicamajicak
12-05-2008, 02:57 PM
Ni meni u neku ruku ne smeta sto malo ljudi zna za njih, ali se problem javlja kod koncerata (kao sto je bio onaj prosle godine).Nekako mislim da zbog relatino male posecenosti koja je bila tada,necemo biti u prilici da ih vidimo u skorije vreme (nadam se da nisam u pravu:))
Koju pesmu mozete iznova slusati,a da vam nikad ne dosadi?:)
U mom slucaju,to je Showbiz.Bilo da je studijski ili live verzija,nju mogu slusati u svako doba.;)
Dobro malo je trulo za koncert, al procitao sam negde da oni znaju unapred znaju da u malim zemljama nece biti pune arene, al ipak dodju da ispostuju fanove. Tako da mislim ako oni budu hteli da dodju opet nece dolaziti zbog para.
A na EXIT-u im je zagarantovan pun kapacitet :)
Sto se tice pesama samo par mogu da mi dosade :D, npr. Overdue.
Evo ti, ako nisi videla najbolji showbiz uzivo
(http://www.youtube.com/watch?v=YQXAegFyb9A).
Kraj je legendaran :LOL:.
milann89
13-05-2008, 07:48 AM
I ja verujem da ce ih Exit ugostiti jednom... I da, volim sto nije preterano popularno jer ume da izgubi svoju draz...
A koju pesmu mogu iznova i iznova da slusam... Hmmm... Unintended i... Knights of Cyodnia.
pcelicamajicak
13-05-2008, 07:01 PM
Ne znam zasto,ali iz nekog razloga sam mislila da ce oni ove godine nastupati na Exit-u.:LOL:Luda Maja..:pLepo je sa njihove strane sto dolaze,a znaju da ne mogu napuniti prostor..makar zbog nas:D
Gledala sam taj snimak..u svakom slucaju,HVALA!:)
Kad smo vec kod Exit-a,idete li ove godine?;)
milann89
13-05-2008, 11:17 PM
Ja mozda odem na jedno vec (ili Hajvzi ili Nightwish) ali samo ako skupim kintu. Idem na Green Fest, to mi je najbitnije... Kada vec nisam slusao Franze kada su bili na Exitu, idem sada! :D
Na EXIT obavezno. Mada je lineup srednje zalostan. Kolko para obrnu mogli bi da dovedu koga hoce, al ajde.
Green fest ne. Slayer i Lenny Kravitz :yesey:.
pcelicamajicak
14-05-2008, 08:36 PM
Ja sam dosada samo jednom bila na Exit-u i to onaj dan kad je bio Slayer.Moje secanje na taj je:padala je kisa,popila sam puno vode tog dana,mozete da pretpostavite onda sta mi se radilo(zasto ja vama ovo pricam?:LOL:),a uspela sam sa drugaricama da se provucem do VIP dela,pa nismo smele da idemo u WC da nas obezbedjenje ne bi izbacilo, tako da sam slabo bila skoncetrisana na koncert..ali bilo je ok:p
Ove godine mi se nesto narocito ne ide (ne svidjaju mi se izvodjaci), mada ne znam ko ce nastupati na ovim manjim binama..a i zao mi je para.:D
Zao mi je sto prosle godine nisam bila na Prodigy.To bih volela da iskusim.
milann89
15-05-2008, 02:01 PM
Ja se nadam da ce sledece godine biti vise nego dobro. Barem po glasanjima na sajtu, mogli bi da ugoste Radiohead... Ali kada bi Coldplay dosao...
pcelicamajicak
15-05-2008, 05:51 PM
Na Coldplay bih otisla..Ove godine necu ici.Ako bi mi neko besplatno dao kartu (vrlo nemoguce) ili bi mi sama pala sa neba,otisla bih da cujem The Gossip i da pruzim podrsku drugovima koji ce tamo svirati.A mozda bih cak i tada prodala kartu i otisla u dooobar shopping.:p
Nadam se da ce sledece godine biti bolje.:)
I sta jos volite da slusate,pored Muse-a?:D
milann89
15-05-2008, 10:27 PM
Ja sam svoj last.fm nakacio ovde... Ali ajde...
Od bendova, pored Muse, omiljeni su mi Travis, Blue October, Coldplay, Placebo, Evanescence (iz klinackih dana), Franzi, Bloc Party, Jimmy Eat World, svakakvi bendovi na "The"... Previse stvari da bih pisao...
Od pevaca Tyler Hilton, Damien Rice, Gavin DeGraw (ne, Tree Hill nije uticao na mene :D ), volim i Justina, malo Robbieja, John Mayer, David Gray...
A od pevacica... Tu sam zadrzao mtv pop uglavnom... Znaci, Kylie, Rihanna, malo Madonna, Avril i Nelly Furtado (pesme za izlazak i zurke, a i ne mogu da zivim samo na rocku), volim i Bethany Joy (OTH) i Bjork... To je najkrace sto moze... Kao slusam rock/alternative/pop.... Tako se klasifikujem (u kordinatnom sistemu konfuzije)...
E da, volim i malo neki "electro rock": Does It Offend You, Yeah? i Midnight Juggernauts. :p
Toliko od mene...
pcelicamajicak
16-05-2008, 07:59 AM
Lepo...Mada nisi trebao toliko da se mucis.:)
Kod mene je situacija slicna ,samo sto pored toga volim i malo melodicnog punk-a,kao sto je Bad Religion,Millencolin..A od domace volim EKV i bendove iz tog vremena.
Dosta sam prilagodljiva..Mogu slusati sve,u zavisnosti od situacije,samo ne narodnjake (ako je u pitanju neka svadba,onda ok:D)
milann89
16-05-2008, 11:59 AM
Ja ne idem na svadbe, tako da su narodnjaci prihvatljivi kada se izadje negde i popije... Ali stvarno volim da poznajem muziku... Steta sto imam preveliku averziju ka classic rocku... Ne mogu ja to. :p
pcelicamajicak
16-05-2008, 01:09 PM
:LOL:
Pa dobro..ne mozemo svi voleti isto,ukusi se razlikuju.A svadbe obozavam!!!To mi je jedna od prilika da obujem stikle i da se bas doteram,jer nemam priliku ovde s obzirom na to da ne izlazim sa drustvom na mesta na kojima bih mogla tako da se pojavim.:p
milann89
16-05-2008, 05:35 PM
Ja sam kao klinac harao svadbama... Da ne zaboravim, zna li neko da li u Srbiji moze negde da se kupi HAARP?
Ja cekam sada maturu, to mi je prilika za eleganciju, ali posto naravno opet necu da budem izklisheriziran (sta je bre ovo?! :D Ne zelim da bude clische!) bicu u patikama i odelu... Tako da cipele opet odose u deseti plan.
pcelicamajicak
16-05-2008, 06:44 PM
To je bilo prvo pitanje kojim sam zapocela temu.:)
Hmmmm...Ovde u NS-u nema.Dogovorila sam se sa "kolegom" sa ove strane da mi nareze,pa da dodjem po njega u Bg,ali sad sam zatrpana sa obavezama na fax'u,tako da ne znam kad cu ga pokupiti.Mogu ti ga ja narezati kad ga doijem.:)
Sto ti se tice odece za maturu...pun pogodak!!Moj najbolji drug je isao tako obucen i moram da priznam da je izgledao bolje od onih koji su bili formalno obuceni (a i sigurno mu je bilo prijatnije:p).Mada ne moras bas odelo..Super je kombinacija:majica,pantalone i kosulja preko.:D
Ajme!!!O cemu ja pricam...Kad krenem o odeci ne mogu stati!!:p
pcelicamajicak
16-05-2008, 06:56 PM
Ok.
Pitanje: Koja je prva pesma koju ste culi i zbog koje ste zavoleli Muse?:)
Meni je bila New Born.Pocetak pesme me je odmah privukao.To je bio i prvi spot koji sam videla.Znam da kad sam videla Matt-a,da sam pomislila u sebi:Vidi ovog lika!Kakva mu je to frizura???:pAli mi se pesma nakon prvog slusanja svidela.
Sada ste vi na redu...:D
milann89
16-05-2008, 10:04 PM
Ja prvo da odgovorim za maturu... Ja necu sako, vec pantalone, kosulju i prsluk (da, Justin... Ne moze niko da kaze da nema dobar stil) i ili kravatu ili maramu...
A prva pesma koju sam cuo je, avaj, bila Starlight. Tako da sam ja u sustini novi fan. Tada mi se jako svidela, pa sam uzeo ceo Black Holes i zaljubio se u Knights of Cydonia. Tako da me je ta pesma uvukla u ceo svet.
A pravi fan sam postao nakon Time is running out i PLUG IN BABY. :D
milann89
17-05-2008, 02:25 PM
I da, ne mogu da verujem da Izrael ima toliko fanova i postova... :p
pcelicamajicak
17-05-2008, 10:28 PM
Neka,neka...i treba.:)
I?Sta se zanimljivo desava kod vas u gradu?:)
E da, ako hoces da i tebi narezem HAARP nema frke.
Mnogo je dobar koncert da bi se propustio :)
milann89
18-05-2008, 10:43 AM
Ma imam ja HAARP skinut sa neta... Nije to problem... Ali ja imam tu opsesiju da kupujem original stvari mojih omiljenih... Stvari?! :p
Sparam pa kupim, nekako mi je najvece zadovoljstvo da drzim neki disk u ruci...
A po Zajecaru nema nista, sem sto je sinoc bila i ovde Noc Muzeja... Naravno, u mikro obliku! :D
pcelicamajicak
18-05-2008, 11:22 AM
Ne razumem odakle ste skinuli koncert.:stunned:
Kad dodje do takvih stvari,tu se nista ne razumem...Kompjuteri (uopste i net) i ja smo ko nebo i zemlja.:p
Kod nas je sad u maju,a bice i u junu zanimljivo...Odrzava se festival "Novi Sad s ljubavlju",tako da se svakog vikenda u centru grada odrzavaju neki koncerti.Ima za svakog po nesto...;)U petak je bilo Zabranjeno pusenje i napravili su sjajnu atmosferu...:happy:
milann89
18-05-2008, 04:10 PM
Kod nas bio Zdravko Colic... Hahaha...
Odakle skidamo... Ja preko torrenta. Wikipedia moze sve lepo da ti objasni! :D
pcelicamajicak
23-05-2008, 06:33 PM
Hey!Pa gde ste nestali?
Ja imam previse obaveza na fax-u,pa nisam stizala nista da pisem.
Sta se radi kod vas?Kako zivite ovih dana?
Meni je burno.Zavrsava se semestar,pa me bombarduju sa kolokvijumima i seminarskim..curke!!:)
milann89
25-05-2008, 12:01 PM
Ah, ja bio do Skoplja (caletova ideja) da kupim za maturu... I kupio sam! Oh yeah...
Ovih dana panicim zbog prijemnog i iscekujem novi album Coldpleya... I cekam da drugarici kazem da mi kupi iPod touch u USA... Tako da... Kreativno, nema sta!
pcelicamajicak
25-05-2008, 05:31 PM
Ajme!!Cak si do Skoplja isao,da bi kupio odecu za maturu??!!Svaka cast!!
Ja sam juce slavila "veliko" 20 (godina),pa sam se vala i ja ogrebala za neke stvarcice.:LOL:Posto su meni roditelji razvedeni,kad dodje do rodjendana,nove godine..ta situacija jos ispadne najbolja!Odes kod tate i da ti pare,odes kod mame i ona ti da pare..nema boljeg!!:)
Nemoj da se brines zbog prijemnog..Ako sam ja, kao jedan od najvecih panicara, uspela da polozim prijemni,onda nemas problema.;)Secam se kad sam trebala da polazem prijemni za srednju skolu, dan pre polaganja, mama je morala da mi kupi kilu sladoleda(nisam ni ja luda:LOL:) da bih se smirila.
milann89
25-05-2008, 07:15 PM
I meni su roditelji razvedeni, pa se onda dele obaveze, ali cjalac voli da mi kupi pa se lepo ogrebem! :D
pcelicamajicak
01-06-2008, 09:59 AM
Hey!!:)
Pretpostavljavljam da ste svi culi da Muse radi na novom albumu.:p
Kako bi vi voleli da zvuci, ili ste otvoreni za, kao i uvek, nove ideje?;)
milann89
01-06-2008, 05:14 PM
Da... Cuo sam tj procitao na NME... Sto se mene tice, neka experimentisu, samo da se ne petljaju previse sa Radiohead slow guitar forama... Plus spanski feeling... To mi se ne svidja (da, mislim na HOODOO). Zelim nesto energicno kao Plug In Baby ali bi mogli da napisu jos neko maestralno delo kao sto je Knights of Cydonia i jednu baladicu kao Unintended... To su moje muzicke zelje! :D
pcelicamajicak
02-06-2008, 02:26 PM
Meni se vise svidjaju njihovi raniji radovi,ne kazem da je BHAR los album, ali su ovi pre bili energicniji.Tako da mi ne bi smetalo da se varte na taj fazon.:D
Mada, kad su oni u pitanju, mogu da rade sta im je volja.:LOL:
Kako se vi borite sa ovom vrucinom?:(
milann89
03-06-2008, 02:42 PM
Borim se tako sto tugujem sto prognoziraju kisu za petak kada mi je matura... a i moj novi 5.1 sistem mi pomaze da sedim u sobi! :D
pcelicamajicak
03-06-2008, 10:03 PM
Nemoj da tugujes..bicete unutra.Dok vi izadjete, kisa ce vec stati.:D
Ja ne mogu da sedim u sobi duze od pola sata, a da ne upalim klimu, jer zivim u potkrovlju.Danju mi u sobi temperatura dodje i do 30 stepeni, a pored svega toga moram i da ucim.
Nalazim resenje u voznji bicikla.Svaki dan jedno 2 sata voznje i ko nova sam.:)
milann89
04-06-2008, 04:07 PM
Ja idem u teretanu biciklom! :D
I to je nesto...
Kako cu da unistim patike i odelo... Jao!
Psovao bih sve i svasta sada.... Na kom si faxu?
pcelicamajicak
04-06-2008, 04:22 PM
I mene je drug ubedjivao da krenem u teretanu, ali nisam ja za to.Imam kuci dvd sa vezbama (Sindi Kraford:LOL::LOL:), tegove i bicikli...ne treba mi vise.:)
Ne verujem da ce od te kise biti ista.Vec je dva dana najavljuju i nista.Tako da mislim da ces dobro proci.;)A i ovakva 'letnja' kisa pada malo i stane.
Upisala sam visu poslovnu skolu, smer finansija.Posle gimnazije, ekonomija je za mene nesto sasvim novo.S obzirom na to da imam sestru bliznakinju,koja je takodje prosle godine upisivala fax, ovo je bilo najbolje resenje.:)
Koji ti fax zelis da upises?
milann89
07-06-2008, 05:17 PM
Ja FON... Malo prirodno, malo drustveno... Savrsen spoj. :D
Ako neko zeli da vidi moju maturu (na kojoj nije bilo kise :p ):
Prom pix! (http://s183.photobucket.com/albums/x209/milann89/Prom/)
pcelicamajicak
09-06-2008, 02:11 PM
Lepo,lepo...:)
Ja sam nekako oduvek bila naklonjenija drustvenim naukama.
Super su ti slike!:)Do koje doba u noci vam je trajala matura?
milann89
09-06-2008, 06:20 PM
Trajala je do pola 3, mi otisli do kluba gde nam je bio rezervisan separe, a neki debili ga zauzeli i nisu hteli da se sklone, pa nam je after party propao. Ali smo izasli u subotu i nadoknadili... :D
Nego, jel slusas Coldplay?
pcelicamajicak
10-06-2008, 02:12 PM
:LOL:Uvek se moze nadoknaditi i nikad nije tesko...
A sto se tice Coldplay-a, nisam bas njihov vatreni obozavalac, ali s vremena na vreme i oni dobro dodju.Procitala sam negde da treba da im izadje novi album (ili je vec izasao,ne znam), pa cu ga preslusati kad budem imala vremena.:)
milann89
11-06-2008, 12:21 AM
Izlazi sutra... :D
Ako nista, nabavi pesmu Violet Hill. Nesto drugacije od njih svakako. Energicnije. A ako se odlucis za prihvatanje jos neke preporuke.... Breaking Benjamin - Diary of Jane! :p
pcelicamajicak
16-06-2008, 02:48 PM
Hey!:D
Skrpila sam malo vremena da odgovorim.Ludnica mi je...Stigla sam da preslusam pesmu od Coldplay-a i moram da priznam da je dobra.:pSledece nedelje mi se zavrsavaju svi ispiti,pa cu imati vremena da skinem album i da ga preslusam.:)
milann89
17-06-2008, 01:31 PM
Ti ispite ja prijemni... Ah, loodo leto.
pcelicamajicak
17-06-2008, 10:13 PM
Bas tako!:p
Jos kad mi prodje ispitni rok,zelim da radim negde.Prosle godine sam se uclanila u studentsku zadrugu i oni su mi trazili posao.Uh! Bilo je vatreno krstenje!:)
Koje predmete imas za prijemni i kad ga polazes?
milann89
18-06-2008, 07:26 AM
Polazem matematiku... :p 1. jula je Dan D...
Ja radim vec godinu i po dana, drzim klincima casove iz engleskog. Nije neka ogromna zarada, ali eto, vec sam kupio 5.1 sistem i sada uzimam iPod nano... I ostaje mi nesto para za leto. A zelim da radim i preko leta jer zelim u Budimpestu na koncert Coldplaya... :D
pcelicamajicak
20-06-2008, 07:09 PM
Hmmm...matematika.Nikad se nismo slagale.:LOL:
Ja planiram da krenem putem moje sestre i da otvorim stednu knjizicu.Bice tesko, s obzirom da sam veliki trosadzija, ali uspecu.Polako cu skupljati pare, pa ako se desi neki koncert, ili putovanje, znam da me pare cekaju na bezbednom.:)
Kad Coldplay svira u Budimpesti?
milann89
20-06-2008, 09:01 PM
23. septmebra... Hmm, stedna knjizica... Veliki loool! :D
Mada, poceo sam da stekam ove godine i eto isplatilo se. Juce sam uplatio drugarici u USA koja se vraca za 6 dana pare za iPod nano... Yey!
http://www.techlust.net/images/nano_0907.jpg
pcelicamajicak
21-06-2008, 10:40 AM
I meni je bilo smesno kad sam cula da je sestra otvorila stednu knjizicu,ali kad se nadjes u situaciji,kao na primer: ostalo ti je jos malo para za zivot,tata i podstanarka jos nisu dali pare, a ne mozes od mame uvek da trazis, stedna knjizica je bila kao dar sa neba.:LOL:
Zbog toga si ti morao da saljes drugarici pare u Amreiku?Zar nema ovde da se kupi?Mene takve stvari bas i ne privlace.Imam mp3 player,ali ga i ne koristim.:)
U svakom slucaju,lepo izgleda.:D
milann89
21-06-2008, 11:22 PM
Ja moj mp3 secam svuda... Ceo zivot sam mrzeo iPod, ali prvi put sam poceo da razmisljam da ga kupim nakon sto sam provalio da last.fm moze da se instalira na njega. I malo po malo... Mada i dalje mrzim klasicni... :p
A u Srbiji kosta previse... U Americi je duplo jevtiniji....
pcelicamajicak
22-06-2008, 09:39 PM
Ovaj na slici nije klasicni ili...Ne razumem se u to.:LOL:
U tom slucaju,dobro si postupio!Neka ti dobro sluzi!:D
milann89
29-06-2008, 12:12 PM
Stigao mi iPod... Savrsen je... iPod nano :D
Nego, prijemni mi je u utorak... Srecno mi bilo!
pcelicamajicak
30-06-2008, 08:37 AM
Eee super!:DKoje je boje?
Gospodine,srecno sutra na prijemnom!:p
Ako budes voljan,javi kako je proslo.:)
Ljudi jel ste bili na Exit-u?
Bilo je mnogo dobro :D
IIIAliAsIII
17-07-2008, 05:16 PM
Pozdrav iz Slovenije :)
Da si še pri vas naredim malo reklame - glejte moj cover pesmi Supermassive black hole
XNA_8bDFI3g
Hope you like it :)
pcelicamajicak
17-07-2008, 08:25 PM
Helloooo!!!:D
Nisam bila.Bilo mi je dosta Exit-a,odmah posle prve veceri...Mama me je zamolila da pokusam da prodam kartu koju je imala ocuhova rodjaka,jer nije bila u mogucnosti da ode zbog trudnoce.A to su mi javili vece pred Exit.Pa sam se cimala sa nekim ljudima i naravno,nisam uspela da je prodam.Da bi me ta zena u subotu uvece pitala : Hoces li ti na Exit?Bilo mi je dosta i nisam otisla.:LOL:
Ali dobro...Ko ti se od izvodjaca najvise svideo?:)
pcelicamajicak
17-07-2008, 08:51 PM
Pozdrav iz Slovenije :)
Da si še pri vas naredim malo reklame - glejte moj cover pesmi Supermassive black hole
XNA_8bDFI3g
Hope you like it :)
Dobro odradjen poao.:D
Ubedljivo najbolji su bili Manu Chao i Gogol Borello.
Nisam imao snage da stojim posle.
Mada gde god da odes ima sta da vidis :)
pcelicamajicak
18-07-2008, 12:18 PM
E da! Zao mi je sto nisam bila na njima.Sestra je gledala preko tv-a i kaze da je bilo ludo i nezaboravno!
Mozda jos samo da sam cula Juliette & The Licks, kazu da je i ona bila jako dobra!
Ti si bio na sva 4 dana?
Bio sam samo sub i ned.
Al je bilo mnogo dobro.
Juliette onako, nije losa al je vise dosla kao pauza izmadju Gogoll bordella i Manu Chao-a, jer su i jedni i drugi napravili mnogo dobru atmosveru i svi su manje vise ludovali :)
Jel se oporavio NS od nas? hehe :D
pcelicamajicak
20-07-2008, 04:59 PM
U sustini, koga god da pitam,kazu da su subota i nedelja bili najbolji.
Oporavlja se polako.;)Meni se licno svidja atmosfera koja vlada za vreme Exit-a...Masa je opustena, luda, vesela...Sta vise da pozelis?:LOL:
Mada, cula sam da ce premestiti Exit.Navodno, zbog toga sto tvrdjava vise ne moze da izdrzi kapacitet ljudi koji dolaze, polako se obrusava i sl.Ali da ce ostati tu u blizini, ne znam tacno gde.
pcelicamajicak
13-08-2008, 06:22 PM
Sta se radi?Ja bila malo na odmoru u Pirotu kod novostecenih rodjaka, druzila se sa doktorima...Ima li sta novo?Kako su vasi odmori prosli?:D
Ja bio na moru...bilo je lepo dok je trajalo.
Sad ucim :indiff:
Smor smor smor!
pcelicamajicak
17-08-2008, 12:10 PM
Uh,razumem te.I ja sam pocela.:(
E da...Jel istina da su preselili Beerfest na Usce?Cula sam neke price, ali niko ovde ne moze sa sigurnoscu da mi potvrdi.
Jesu prebacili su na usce.
Dal je zbog onog medveda ili su hteli vise mesta nemam pojma.
Evo nesto od juce:
http://www.youtube.com/watch?v=Zb_41IZjaW0
Ako mozete gledajte u high quality
pcelicamajicak
18-08-2008, 01:02 PM
Juuuuuu!Savrseno!!Posebno mi se svidja intro,mislim da je jedan od boljih koji su do sad svirali...tako mocno zvuci!:)
Nekako bih vise volela da su svirali starije pesme.Primetila sam da su u zadnje vreme dodali Dead Star,Space Dementia i jednu od mojih omiljenih Fury,ali bih takodje volela da su ubacili i npr. Ashamed,Sing for Absolution..To bi bilo pravo osvezenje.
U svakom slucaju,ova svirka je sigurno bila za nezaboraviti!:D
milann89
21-08-2008, 04:32 PM
Hej! Evo opet mene... Zaboravio sam sifru bio, pa me mrzelo da se mlatim. Ali eto, opet ja!
Bio sam na moru i sada preslusavam novu muziku tj novi Bloc Party.
pozdrav susjedi, evo i ja baš skinula novi Bloc Party...pa da vidimo :)
milann89
21-08-2008, 11:48 PM
Uuuu.... Meni se bas svidja! Nije mozda bas Silent Alarm, ali je svakako vredno slusanja pa i vise!
pcelicamajicak
25-08-2008, 09:03 PM
Ehej!!
Dobrodosao!!
Kad sam bila u Pirotu, trebala sam da svratim do Zajecara, da upoznam neke ocuhove rodjake i vidim kakav je grad,posto nikad nisam bila tamo.Ali, nesto se iskomplikovalo i odlucili smo da ostavimo za drugi put.:)
Cula sam da je izasao novi album Block Party-a, ali nisam njihov veliki obozavalac,pa ga nisam ni skinula.Sad slusam Amy Winehouse, jer sam u fazi ucenja, pa me njena muzika uvek opusti.:)
Jel neko bio na Beerfestu?:D
milann89
07-09-2008, 11:15 PM
Buuhuuu... Kris rekao da su daleko od snimanja albuma. Previse su se kreativno ulenjili i sada moramo da cekamo. Lele, to ako bude bilo 2009. bice dobro!
btw, malopre sam dobio original Origin! Rodjendanski poklon uz zakasnjenje. Doneo prijateljici decko njene seste iz UK! Kuuuulll...
milann89
26-09-2008, 12:45 AM
Eh, ovde je bas empty...
Enivej, samo da kazem Bye, odoh na studije, pa ne znam da li cu imati net do januara... :)
pcelicamajicak
03-10-2008, 11:22 AM
Zdravooooo!!!
Izvinjavam se sto nisam bila tu, borila sam se sa ispitima.Za sada je gotovo...:)
U svakom slucaju, srecno na fax-u!!:D
milann89
07-10-2008, 06:25 PM
I da... Imam net. Yey!!!
Hvala... Mada mi treba samo Srecno sa matematikom. :D
pcelicamajicak
09-10-2008, 08:24 PM
Eh...uvek je matematika problem.:rolleyes:Mada,koliko sam imala problema sa njom u srednjoj,toliko mi je,za neko cudo,bila laksa sad na fax-u.
Nakon poslednjeg ispita,sam iskoristila priliku i otisla o Bg-a na otvaranje skate parka.Bilo je luuuudo!!!!Kako su ga dobro uradili!!!:)
Jel bio neko od vas?:D
milann89
28-10-2008, 10:20 PM
Cisto da vidim sta se radi... nasao sam HAARP u Mamutu, ali sada nemam kintu... maler!
pcelicamajicak
31-10-2008, 06:50 PM
Ola!:)
Imala sam manjih problema sa kompom,pa me zato nije bilo..Usao mi glupi virus preko msn-a i izludjivao je mene i sve druge,pa sam morala da reinstaliram komp.:mad:
I koliko para dodje to zadovoljstvo?Ja sam ga u toku leta nabavila od kolege sa foruma,i kad sam se setila pre jedno mesec dana da ga odgledam,ispostavilo se da mi ne valja dvd citac.Eee baksuza...
I da!! Happy Halloween!!!!!!!:D:D
milann89
20-11-2008, 12:29 AM
Iiii... kupio sam HAARP! 1500 dinara, interesantno izgleda sam disk, meni je cool... kolekcionarstvo, sta reci!
E video sam i ja, verovatno cu da ga uzmem.
Da zarade i koji dinar od mene, red je :p
milann89
30-11-2008, 01:32 AM
Zaradili bi od mene jos vise, samo kada bi imali Absolution...
enivej... ovi zapoceli snimanje V albuma... :D
pcelicamajicak
26-12-2008, 07:24 PM
Ehej!!:D
Dosla i ja da se javim..Sta se radi kod vas?
Nadam se da ste dobili poklon od Muse-a..sjajno je!Posebno Dead Star sa V festivala!!!:happy:
Uh, jedva cekam da album no.5 ugleda svetlost dana!:p
milann89
18-03-2009, 12:18 AM
I ova tema je officialy dead. :(
vanillafuxx
06-05-2009, 10:13 PM
I ova tema je officialy dead. :(
ma kakvi :D
ma samo nema nikakvih muse novosti....pa je slabo...al bit će kad počnu curit informacije o novom albumu :)
Ha, eto ozivela tema :)
Ih kad krenu sad neki live nastupi pa mozda cujemo neku novu stvar...
Za prosli album sam bio nesto skeptican, al sad ne mogu da zamislim sta bi mogli da izbace da me razocharaju :)
Jos rade u svom studiju, i sa orkestrom.
Jedva cekam, pa ko zna mozda i svrate negde u blizini :)
vanillafuxx
09-05-2009, 11:12 PM
Ha, eto ozivela tema :)
Ih kad krenu sad neki live nastupi pa mozda cujemo neku novu stvar...
Za prosli album sam bio nesto skeptican, al sad ne mogu da zamislim sta bi mogli da izbace da me razocharaju :)
Jos rade u svom studiju, i sa orkestrom.
Jedva cekam, pa ko zna mozda i svrate negde u blizini :)
mene cekanje ubija, tako da sada gledam da sto manje mislim na to.... :D
a da... znate da i placebo vec imaju novi album - 18.05 nastupaju u cirihu ali ne mozes kupiti karte, nego samo dobiti preko nekog takmicenja.. dodje mi da provalim u koncert-salu :mad:
pcelicamajicak
11-05-2009, 08:07 PM
Hey!:)
I ja sa nestrpljenjem iscekujem novi album.Jedva cekam da krenu na turneju sa U2,pa da cujemo neke nove stvari.:happy:Najvise bih volela da se vrate starijem zvuku,ali jedino preostaje da cekamo i vidimo.:D
Sta ima kod vas?:)
milann89
20-07-2009, 08:20 PM
I eto, izadje United States of Eurasia.
Sta mislite? Ja sam je vec dosta slusao i u sustini, jako mi se dopada. Ovi "Queen" delovi su mi nebitni, samo me nervira sto ce svi da smaraju sa tim. Kraj mi je malo... smesan i impresivan u istom trenutku. :D
pcelicamajicak
22-07-2009, 12:20 PM
Bas san danas skinula pesmu sa novog,nabudzenog sajta!:LOL:Meni se svidja,drugacija je i dobro mi je sto kombinuju razlicite zvukove.Moram da priznam da sam i ja malo nasmejala kraju pesme,ali je ipak super!:happy:
Videla sam i nazive ostalih pesama i ostavlja mi utisak da ce biti luuudo!;)
milann89
23-07-2009, 04:43 PM
Ja sam se naslusao pesme i moram da priznam da se vec posteno uzivljavam za "Sia-sia-sia!"
Imam obicaj da se derem. :P
milann89
23-07-2009, 08:38 PM
I da, konacno imam Muse LP diskografiju! Imam sva 4 albuma plus HAARP. ^^
pcelicamajicak
24-07-2009, 09:36 AM
Ja sam se naslusao pesme i moram da priznam da se vec posteno uzivljavam za "Sia-sia-sia!"
Imam obicaj da se derem. :P
:LOL:Upravo tako!Sto vise slusam pesmu,to mi je sve bolja.Cula sam da je sledeca pesma Uprising, a i da ce je svirati na VMAs, tako da to ne smem da propustim!:p
Cestitamo na novoj kolekciji!!Imas sve zajedno sa b-sides?:)
milann89
24-07-2009, 12:22 PM
Ja mislim na fizicku kolekciju. :D
A tu nikako ne bih mogao da imam b-sides iz prostog razloga sto bih morao da imam fizicke singlove, sto dalje implicira da bi trebalo da imam mnogo para i ne zivim u Srbiji. xD
Dakle, nemam b-sides ni u kakvom fizickom obliku. Samo mp3. :P
pcelicamajicak
29-07-2009, 05:01 PM
Sorry, pogresno sam razumela. U svakom slucaju,cestitamo!!!:D
Ne znam da li si cuo, ali pusteno je 30-ak sekundi prvog singla "Uprising" i zvuci sjajno!!!! Jedva cekam celu pesmu da cujem...:happy:
milann89
31-07-2009, 06:59 PM
Cuo sam klip iz pesme i tako je savrseno! Mislim da cu pesmu vrteti na repeat nezdravi broj pua! :D
Jao, ajde da se dovuce barem taj singl... to je kao pravi znak da album izlazi. xD
pcelicamajicak
03-08-2009, 03:57 PM
Upravo sam cula pesmu i prva reakcija mi je bila :eek:!!!Jaaaako mi se svidja i mislim da je savrsen uvod u ono sto tek dolazi.Kao i u svakom albumu, donose nesto drugacije, ali opet u njihovom stilu.Samo jos da bude prilike da cujemo sve to uzivo i bice savrseno!:happy:
milann89
03-08-2009, 04:33 PM
Ja cu bogme da ih jurim da ih vidim na ovoj turneji! Za sada, ove dve pesme obecavaju da ce uzivo zvuciti savrseno, do epskih razmera. Ja sam se najezio kada sam prvi put cuo. :)
Jeste malo komercijala, ali ono, bice ovo najbolja pop pesma 2009.! :D
pcelicamajicak
28-08-2009, 06:01 PM
Vratila se sa odmora i docekalo me prijatno iznenadjenje.Preslusala sam 30 sekundi svake pesme i za sada mi se sve svidja!
Exogenesis mi zvuci mocno,a najveci utisak su mi ostavile Resistance,Undisclosed Desires i MK ULtra.Ipak je 30 sekundi malo,ali sam postala jaako znatizeljna kako ostatak pesama zvuci!:D
milann89
28-08-2009, 11:08 PM
A zato tebe nema... ja se preselio u Hrvatsku. xD
tatyana
14-09-2009, 11:23 PM
Pa hajde fanovi iz Srbije gde ste izašao je novi album a vi ništa. Momci razbijaju.:)
milann89
30-09-2009, 10:01 AM
Kako li nisam video da je neko nesto ovde pisao posle mene? :/
Album je sjajan, sjajan.
Uprising - 9
Resistance - 10
Undisclosed Desires - 9
United States of Eurasia (+Collateral Damage) - 7
Guiding Light - 8
Unnatural Selection - 10
MK Ultra - 10
I Belong To You (+Mon Cœur S'ouvre Ŕ Ta Voix) - 9
Exogenesis: Symphony Part I (Overture) - 10
Exogenesis: Symphony Part II (Cross Pollination) - 10
Exogenesis: Symphony Part III (Redemption) - 10
THE RESISTANCE - 9.3
To je moja konacna ocena. :D
Realno, jedina pesma koja bi mogla da se nadje na mojoj Top 5 Muse songs je "Resistance". Pesma je zaista prelepa. Prelepa.
ajmo glasat maloooo :D :D
hvala svima na glasu :)
http://www.ipetitions.com/petition/MUSE2Croatia/index.html
tacamn
02-12-2009, 01:07 AM
pozdrav svima (kad neko naleti ;-)), zao mi je sto vas ne nadjoh ranije ovde
OneDubiousMuse
02-12-2009, 05:46 PM
Konacno sam vas nasla! :D
Obozavam novi album, razbija koliko je dobar. Pozz svima. :D
ANJALIA
10-02-2010, 07:28 AM
Dugoočekivani peti studijski album sastava Muse konačno je izašao i nosi naziv „The Resistance“. Naslednik albuma “Black Holes and Revelations“ nosi sa sobom puno novina kada je ovaj alternativni bend u pitanju. Kao što je opšte poznato, Muse gaji prilično progresivan zvuk, međutim, nemoguće je neprimetiti da je na poslednjem izdanju veliki uticaj na njih ostavila nekolicina muzičara među kojima su: Queen, Dejvid Birn, Talking Heads pa čak i Dejvid Bouvi.
Prva numera nosi naziv “Uprising“, a ono što je autentično jesu bubnjevi i naglašen ritam u stilu Goldfrapp. Za njom ide “Undisclosed Desires“ koju s punim pravom možemo svrstati u mejnstrim obzirom da daleko odstupa od svega na šta ste navikli da čujete kada je ovaj sastav u pitanju. “United States of Euresia (+Collateral Damage)“ neoboriv je pokazatelj da je muzika grupe Queen muzika itekako igrala značajnu ulogu u kreiranju albuma. Pesma je poprilično kompleksna, pe se kroz nju provlače i orijentalni melosi, dok su poslednja dva minuta rezervisana za malo opuštajuće klasične muzike na klaviru. Sličan zvuk provlači se i kroz numeru “Guiding Lights“.
pozdrav!!!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.