PDA

View Full Version : Magyar Muser Thread

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

*glam*
16-04-2004, 06:26 PM
Ha érted ezt válaszolj...

Krasnojarsk
16-04-2004, 11:23 PM
Szia szia! Ez a legesleghihetetlenebb gépkocsiszerelö! :D Nem beszélek jól magyarul :D

malice
17-04-2004, 08:12 PM
Szia szia! Ez a legesleghihetetlenebb gépkocsiszerelö! :D Nem beszélek jól magyarul :D
no man, you're an alien, aren't you? :eek:

Krasnojarsk
17-04-2004, 10:56 PM
No I'm not, I'm just making small-talk :D :LOL: Ermm...

Hol laksz Budapestben? Budaban vagy Pestben? Vagy Gellérthégyben? :D

*glam*
20-04-2004, 04:45 PM
:D Budapesten. Budán.

Nahát, nem gondoltam, hogy valaki válaszol erre.

Hogyhogy tudsz magyarul?

*glam*
02-08-2004, 08:43 AM
Utolsó kétségbeesett próbálkozás magyarok felkutatására....

The dying atheist
02-08-2004, 11:29 AM
It's nice to see written hungarian words again, although I only got "Gellert" and "nem" :LOL: :LOL:

kabalabab
10-08-2004, 07:21 PM
Tegnap voltam Muse-t nézni, Torontónak városában. Nagy lelkesedésemben látogattam erre a honlapra. És mivel értem a magyar nyelvet, gomboltam, válaszolok felhívásodra.

Ha még ittvagy, és nem adtad fel a magyarvadászatot, válaszolj legott.

Üdv:
Bab döla Kabala

*glam*
16-08-2004, 09:44 AM
Szia, kinn élsz v. magyar vagy, v. magyar származású?

howhigh
27-12-2004, 09:58 PM
Hello!
Még új tag vagyok ezen a forumon, de próbálok bekapcsolódni!
Eőször ide írok, üdv a magyar Muse rajongóknak! :)

*glam*
03-01-2005, 04:25 PM
az én vagyok :D

howhigh
03-01-2005, 07:07 PM
az én vagyok :D

Reménykedtem, hogy nem kell majd magammal társalognom!
Mióta vagy ide regisztrálva? Nos, elég nehéz így újként írogatni ide ...

Nincs valami új tagoknak való topic? :confused: Ilyen bemutatkozós hely?

*glam*
05-01-2005, 12:31 PM
hm .. biztos van nem tok róla. Szoktak olyat csinálni h "Hi I'm new here" de az ilyeneket ált lelövik. ezért nehéz itt boldogulni. volt 1 thread a wieseni koncertről tele kedves kelet-európaikkal :D hát igen és bár nem tudok olyan rosszul angolul azért nehézség az is. szóval fel a fejjel minnél nyitottab vagy annnál kevésbé leszel a periférián. tégy úgy mintha már 1000 éve ismernéd őket...

egyébként.mint láthatod ott van az avatarom alatt h 2004 március óta asszem ha jól néztem az előbb.

howhigh
05-01-2005, 05:19 PM
hm .. biztos van nem tok róla. Szoktak olyat csinálni h "Hi I'm new here" de az ilyeneket ált lelövik. ezért nehéz itt boldogulni. volt 1 thread a wieseni koncertről tele kedves kelet-európaikkal :D hát igen és bár nem tudok olyan rosszul angolul azért nehézség az is. szóval fel a fejjel minnél nyitottab vagy annnál kevésbé leszel a periférián. tégy úgy mintha már 1000 éve ismernéd őket...

egyébként.mint láthatod ott van az avatarom alatt h 2004 március óta asszem ha jól néztem az előbb.

Tudom, eszembe jutott miután elküldtem az hozzászólást, hogy itt ki van írva, hogy mikor csatlakoztál ...
És a Te mennyire vagy Muse fanatikus? Én csak 2 éve ismerem őket, és csak mostanában tudtam az összes CD-t beszerezni tőlük.De nagyon tetszik a stílusuk!
A DVD-kel még nem vagyok tisztában, mert nem tudom mennyi van és milyenek. (koncert, backstage?) Nos, még van sok info,amit meg kell még tudnom róluk. :rolleyes:

*glam*
06-01-2005, 08:33 PM
hát... sajnos épp eléggé.

2002 tavasza óta ismerem őket és kb azóta a kedvenc 1üttesem.Tudod abban az évben voltak a szigeten is szóval minden összejött. Az összes cdjük megvan +a Hullabaloo DVD+2 maxi, 2 élő és 1 b-sides. 1ébként van ilyen bonus dvd-s absolution azt majdnem megvettem, de visszafogtam magam h. elhitessem magammal h nem vagyok fanatikus... :LOL:

+ asszem a glastonbury koncertet (ami zseniális) is lehet kapni dvdn , persze nem magyarországon. de mindent le lehet tölteni.Ja és még van egy videoklipes meg egy élőfelvételes cdm... :$ hm és még több is lenne ha itthon is tudnék letölteni :$ de azért életem 90%ában mással vagyok elfoglalva... szóval még nem kóros :unsure:

howhigh
07-01-2005, 07:04 PM
Húha! Milyen mázlista vagy!!! Láttad őket a Szigeten!!!??? :eek: awwww...
Vannak képeid? (esetleg...)

Mesélnél a DVD-ről? Szeretném magam megajándékozni egy Muse DVD-vel, de nem tudom melyiket érdemes megvenni. Te melyiket ajánlod? (amiből többet is megtudhatok róluk) Hány van összesen? És mi a címük?
Voltál már másik koncertjükön is? Tényleg durvábbak élőben?

Bocsi, hogy ennyit kérdezek, de nem vagyok még kiművelődve belőlük és örülök, hogy az infokat egy magyar fanatikustól kérdezhetem meg. :cool:

*glam*
08-01-2005, 12:45 PM
Hát a képeimet lbaszta a heverom akinek a gépével fotoztam. nem adta oda a filmet. de akkor még nem nézett ki jól a matt...meg egyébként se volt 1 nagy szám.. de digitális képeim vannak. majd lőkeresem.

egyébként voltam idén augusztusban wiesenben és 2003 okt bécsben. a bécsi kva jó volt, és a wieseni is.. de ott rosszul lettem a 2/3a után :$ hm bővebben máskor...

itthon DVDből csak a hullabaloo kapható nekem is csak az van meg. de ha letöltenék(p2pről) akkor tuti h. a glastonburyt tölteném le. A hullabaloo nagyon jó az ilyen backstages része kicsit uncsi de azért jó néha megnézni...Ha egyedül vagy otthon persze... :D és nincs ott senki aki baszogatna...

howhigh
08-01-2005, 07:32 PM
Már a 2. oldalt keztük el! Micsoda haladás! :cool:
Ahhoz képest, hogy a francia meg a spanyol odalt minden nap legelsőként látom...
Ma fedeztem fel, hogy a hivatalos oldalon is vannak videók :indiff: ez fárasztó volt részemről.tudom....

ömm...miért is bgatna engem a DVD nézése közben valaki?! :rolleyes: szeretem a backstage részeket a DVD-ken. Jót lehet rajta röhögni, ill. meglepődni.
Nos, tényleg nem vagy nagy fanatikus ahogy nézem itt a koncertsorozatot! A Rock Am Ringen voltál?! Hú... ááá!!!! :eek: Láttad a Chilit is?!

*glam*
08-01-2005, 10:19 PM
Nem bécsben Absolution tour-on, és wiesenben a two days a weeken, RamR-ra mntem volna, mer pont akkor mehettem németoba, de a felvételi miatt nem lehetett. 1ébként Bécsnél messzebb nem megyek, illetve idén mehettem volna az Earls Courtba(Londonba) mert van 1 jegyem(ugy volt ha felvesznek, kapok 1 jegyet(mondjuk fapadost) valahova :D ) na majd ha legközelebb lesz akkor megyek, mert 1ébként is anglomán vagyok :$ ez esetben már tényleg fanatikus.
De a hugom (neki az RHCP a kedvenc együttese) volt wienerneustadtban Redhoton, azt mondta nagyon jó volt, bár csak a kivetítőröl nézhette... én sajnos nem szeretem őket :$

howhigh
09-01-2005, 06:43 PM
jaj! Nem szeretd a Chilit? :ohmy: hümmm...akkor nem fogom őket nagyon forszírozni ok?
(amúgy én is a wienerneustadi koncerten voltam a nővéremmel.)
Én még sosem voltam Angliában. De valószínűleg várhatok még addig jó pár évet hogy eljussak....pláne egy angliai Muse koncertre! :'( Hiába! Csak jó lenne, ha már Mo-t is egy olyan országnak vennék, amit beleírnak a turnéba! Megspórolhatnának nekünk jó pár ezrest! :indiff:

Ez most lehet, hogy hülye kérdés részemről, de nem írnád le nekem, hogy Mat, Dom és Chris haja mikor milyen színű, hosszú volt? Mert a képeket ahogy nézegetem, csak azt látom, hogy: itt piros, kék meg hosszú...kicsit össze vagyok zavarodva... :$ :confused:

*glam*
14-01-2005, 08:48 AM
huha hát matt tremészetesen assszem barna

az első muse videoban (uno) már feketére volt festve.
Aztán 99be a Roskildei fesztiválon tuti h kék volt
2000ben Belfortban meg tuti h szőke
2001ben a Blissben az OOS 1. klipjében ppiros, meg a Werchteri feszten is.Azóta maradt fekete :D

Dom alapból szőke aztán piros, de a hullabaloo tour alatt volt fekete is

Chris pedig konzervatív :LOL:

howhigh
16-01-2005, 06:57 PM
Dom szőke?! :ohmy: wow! Én azt hittem simán barna haja van...
Mindegy. Köszi az infokat! Sajnos keveset tudok róluk, ami nem az általános hírekbe tartozik.
Pl. ömm...nos, azt hiszem itt meg lehet kérdezni, nem fognak megkövezni, hogy ilyen témát hozok fel, de pontosan mi is történt szegény Dom apukájával? Mert csak annyit tudok, hogy amíg ők koncerten voltak ő egyszer csak rosszul lett és később a korházban meghalt...
Szegény Dom! :unsure:

És hol lehet Muse videokat nézni a Yahoon kívül? Mert van amiket még csak egyszer láttam vagy egyáltalán nem! :indiff:
Emlékszem az első klipp amit láttam tőlük, (és akkor is hallottam őket először) a New Born volt. Jó Isten, és arra is emlékszem, amikor nem ismertem őket, és adták azt a klippjüket (nem tudom a címét) amikor ilyen kastélyban vannak és elmosódik végig a kép, akkor elkapcsoltam! jaj... :indiff:

Te melyik számot hallottad először tőlük? És melyik volt az első albumod tőlük?

*glam*
17-01-2005, 01:16 PM
sztem az unintendedre gondolsz.

en nem zenetvbol ismerem oket, hanem vtlenul letöltöttem 1 koncertalbumot, aztan megtetszett, beraktam a suliban a teahazba, es jott egy srac es elkerte es cserebe odaadta a showbizt :D en meg rogton teljesen beleestem a zenebe, es pont azon a nyaron jottek a dzigetre szoval...minden osszejott.

En filesharerekröl töltöttem le klipeket. de ahhoz ADSL kell ugyh mindig az egyetemen szoktam, de ha nem tudod letölteni, es nagyon kell akkor lemasolhatom es elküldhetem postan :happy: Es ha ADSLed van akkor

microcuts.net (http://www.microcuts.net) mediaszekciojan megnezheted(de le nem toltheted) oket

Dom apjarol nem sokat tok, csak annyit h pont azalatt halt meg h ök jatszottak Glastonburyben

howhigh
18-01-2005, 06:58 PM
Piszkos egy mázlista vagy tudod?! ;) Nem jönnek mostanában Mo-ra? Vagy azóta nem is jártak itt? Ez gáz, hogy addigra leszek rajongó, mire többet már nem jönnek ide.... :indiff:

Komolyan lemásolnád nekem??!! :eek: Annak igazán, nagyon, nagyon örülnék!!! :happy:
Ugyanis csak Vin. Media P.-van nekem és azzal meg csak párat tudtam megnézni...

És arról tudsz valamit, hogy vannak-e testvéreik a kedves tagoknak? Mert ezt már kérdeztem egy toicban, de mások sem tudták... :confused:

*glam*
21-01-2005, 01:11 PM
hát mattnek tuti van legalább 2

nézd meg ezt

http://www.microcuts.net/uk/biography/

ok ha küldesz üres cd-t lemásolom :D

most töltöm le a sing for absolutiont és a butterfliest :D

howhigh
21-01-2005, 08:58 PM
köszi a linket!

Amióta mondtad, hogy mennyi khömm...érdekes topic is van itt, azóta figyelem mindig őket, és volt, amitől röhögőgörcsöt kaptam. És itthon meg kérdezik, min nevetek, én meg nem mondhattam, hogy tudjátok csak az van, hogy itt egy forum, aminek a címe pl: Could Matt Be An ALIEN? beleolvasok és ezen kiakadtam(bocs, ha már ismered, de ez kész)

-Ő a számítógép amit most használsz! És nyomogatod a gombjait!
-HAHA. (matt- ouch!)
:LOL: :LOL: :LOL: ez nagyon kész! nekem nem jutna ilyen eszembe az tuti...

De ez is nagyon ott van:
Dom Shoes! I have found them, now I will own them!
vagy: Doms bus driving brother.
és Matt's Laptop--->de nem adták fel! Matts laptop continued!! eszméletlen... :LOL:

*glam*
23-01-2005, 04:12 PM
hhat igen zakkantak..legalabb vicces egyik azt mondta h. a boltban ahol dolgozik talalkozott matt apjaval.. es a muserol beszelgettek :stunned:

howhigh
24-01-2005, 07:06 PM
WOOOW!!! :eek: :eek: A piszkos kis mázlista!

Nem tudom láttad-e, de volt egy olyan topic is, amiben azt akarta bizonyítani egy tag, hogy Dom testvére volt a buszsofőr azon a buszon amire felszállt. (Angliában, természetes... :indiff: )
Most az ilyeneknek lehet hinni? Meg kell gondolni 3x is. Dom tesója buszsofőr? Hmm, ....

A topicod le lett zárva? Biztosan tudnád bővíteni! ;)

*glam*
27-01-2005, 02:31 PM
:LOL: sajnos fogalmam sincs... h mivel foglalkozik, azt tudom h a supergrass klippekben rendszeresen szerepel az enekes tesoja de ezt is tok veletelenul :LOL:

nektek is szunetetk van most, mer a hugomnak siszunete van, de fogalmam sincs hogy ez mas sulikban hogy van.. hah fura mar nem gimisnek lenni.. tesod hova jar egyetemre?

howhigh
28-01-2005, 07:14 PM
Sajna nekem nincsen szünetem, pedig több suliban hallottam, hogy van, de nálunk miért is lenne? Új igazgatónk van, és nagyon béna lett most a suli, pláne, hogy egy csomó régi (és jó) tanár elment... :indiff:

Tesóm Szegedre jár,magyar és műv.szerre. És Te hova jársz?
Hogy sikerültek a vizsgáid?

Most olvasgattam és az tényleg izag, hogy Matt füvezgetett fiatalabb korában vagy csak pletyka?

*glam*
31-01-2005, 04:18 PM
Hát valoszinuleg biztos fuvezett :D

de nyilatkozott vmi olyasmit asszem lehet h erre gondolsz h. egy kisvarosban ami tele volt tahokkal semmit se tudtak csinálni, csak szívtak és zenét hallgattak...

egyébként az ELTE-re járok..nem nagy szám főleg a francia szak szar... majnem beirtam szegedet is... de aztan vegul csak pestieket irtam be... :D

howhigh
02-02-2005, 07:26 PM
Igen! Azt hiszem ezt olvastam. Nos, csak annyit tudok mondani erre, hogy ez gáz.
De én akkor voltam legjobban kiakadva, amikor megtudtam, hogy Chris nős! Csak véletlen tűnt fel egy klippben, hogy van gyűrű az ujján, és amikor utánanéztem, húha!

A tesóm nem szereti Szegedet, és üzeni, hogy jól tetted, hogy nem mentél oda.

howhigh
03-02-2005, 07:24 PM
Ezen a képen Chris tisztára úgy néz ki mint a szomszédunk:

http://img.photobucket.com/albums/v630/bigtakeover/MUSE/wolstenholme_chris.jpg

*glam*
08-02-2005, 11:30 AM
haha :LOL:

nekünk a Boros Péter ( a politikus) volt a szomszédunk. Egyébként szeged elég jó hely ha az egyetem nem is de a város biztosan... mondjuk budapest se rossz ;)

Chrisnek asszem 2 gyereke is van vwgy egy lesgalábbis biztosan

Borzalmas ez az 1 regisztrácios 7 es kezdodik a szorgalmi idoszak... fura ez kb 2 honap szunet(vizsgaidoszak utan)

howhigh
10-02-2005, 06:07 PM
Nos, a tesóm sajna nem ilyen nézeteket vall Szegedről...de amikor én is lementem vele,nos...kicsit igaza is van.

Tegnap elfelejtettem kilépni, és ezt csak most vettem észre! Meglepődtem, amikor láttam a nevem kiírva! (nagyot nézhettek, hogy ki ez aki fenn van ilyen sokáig?!)

Ha lesz időm, rászánom magam, hogy készítek valamelyik Muse tagról egy portrét. A Chiliről már egész sok van, főleg a gitárosról, mert az ő arcát sikerült a legjobban kiismernem. Nagyon sok vonása van, ami egyedivé teszi. Úgyhogy most tanulmányozom a kedves Muse tagokat, ki is legyen az első. Szerinted?
A photobucket oldalon van pár képem, meg itt is forgolódom majd képek után kutatva.

És láttad a legújabb fárasztó topic-ot? a Muse discman oldalt? :LOL:

*glam*
15-02-2005, 09:43 PM
hát a photobucketen sajnos csak akkor tudom megnézni ha felrakod a linket :D

az én képeim meg 1 pill itt vannak nem tom te melyik szinvariációt láttad

http://img.photobucket.com/albums/v384/risingson/pearlex/pearlexred.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v384/risingson/pearlex/pearlexrred.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v384/risingson/pearlex/pearlexbblue.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v384/risingson/pearlex/pearlex5.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v384/risingson/pearlex/pearlex4.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v384/risingson/pearlex/pearlex3.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v384/risingson/pearlex/pearlex2.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v384/risingson/pearlex/pearlex11.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v384/risingson/pearlex/pearlex.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v384/risingson/pearlex/pearlexiix.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v384/risingson/pearlex/pearlex12.jpg

howhigh
19-02-2005, 06:32 PM
Hú, ezek a képek annyira, annyira tetszenek! ;)
Hogy csináltad, hogy ugyanaz a kép, de mások a szinek? Te választottad ki milyenek legyenek?

Kitaláltam, hogy a portrét időigényes megcsinálni, és ehhez most nem lenne időm. Úgyhogy máképpen fogom őket megrajzolni. :rolleyes:
Lehet, hogy ez hülyén hangzik így, de madarakként ábrázolom majd őket. Már azt is tudom, miről lehet felismerni őket, csak Domnak nem tudok mit kitalálni... :confused:

És azon vagyok még kicsit meglepődve, hogy itt vannak olyan "rajongók" akik fogják magukat és összefirkálják a képeket pl. Mattről. Szóval nekem soha nem jutna az eszembe, hogy összefirkáljak ey Chili vagy Muse képet, nemhogy felrakjam a netre. Pláne a hivatalos fórum egyik legnézettebb topijába. :eek:

*glam*
06-03-2005, 07:47 PM
háta képnéző programhoz van 1 ilyenn javítós cuccos elég szar de árnyalatokat lehet változatni

howhigh
09-03-2005, 04:25 PM
Majd meglátod, már készen is van kért rajz!
Amúgy nyitottam egy topicot a The Gallery-ben.
A topic címe: The Bird.
Majd nézz be! :happy:

tubfish
14-03-2005, 09:51 AM
Sziasztok!

érdekel valakit egy Muse - Origin of Symmetry poszter? az album borítója van rajta, elég nagy, le tudom mérni a méretét :) judit

tubfish
14-03-2005, 09:52 AM
előzőhöz: ide írhattok: tubfish@yahoo.com, köszi!

*glam*
15-03-2005, 12:02 PM
hát engem asszem nem...

mindenesetre üdv ;)

howhigh
15-03-2005, 09:40 PM
Én lehet, hogy megfontolom, mivel egyetlen pószterem sincs velük kapcsolatban.... :'(

blip
16-03-2005, 01:05 PM
fless.
kurva jó h találtam Magyart... nem is az h Magyart találtam hanem az h olyat aki igazándiból engem találtmeg! :D
na, ok merröl vagy és mi a neved?
nem néztem meg a profilod és inkább el cseverészek veled.
na te Pesti vagy?
ja, és fontos kérdés, szerinted reális az h el jön a Muse szigetre?
különben nagyon örvendek a szerencsének, jó h van 1pár magyar Muse rajongó is.
na ok majd dumálunk de addig szeva.
blip.

blip
16-03-2005, 01:07 PM
Sziasztok!

érdekel valakit egy Muse - Origin of Symmetry poszter? az album borítója van rajta, elég nagy, le tudom mérni a méretét :) judit
szeva Judit, bocsi de milyen állapotban van a pószter?
engem 1ébként nagyon is érdekel:)
na ok, írj vissza minél hamarabb,
ciao ciao

blip
16-03-2005, 01:12 PM
hát engem asszem nem...

mindenesetre üdv ;)
jajj, jut eszembe, még 1 kérdés, h töltöttél fel 1 képet a szignaturádhoz?
bocsi a zavarásért.
blip.

blip
18-03-2005, 05:15 PM
na, közben rá jöttem... mind1
nem nagyon sietsz reagálni...
nem gáz.
mind1
cső,
blip

howhigh
18-03-2005, 06:00 PM
Hello blip!

Újabb magyar Muse fan! :happy:
Már 4-en vagyunk! Figyelitek! :rolleyes:

blip
18-03-2005, 06:09 PM
:p jaja, nem probléma, te mióta ismered a Muset?
nem foglak sokat faggatni, keressünk SOK SOK musefan-t és valamikor le kéne nyomni valami muse partyt :D
sajna nem hiszem h ott lessz az 1üttes :p
ok, na majd máskor csevegünk, szoktál a musechatre menni?
cupp,
blip

howhigh
19-03-2005, 08:14 PM
:p jaja, nem probléma, te mióta ismered a Muset?
nem foglak sokat faggatni, keressünk SOK SOK musefan-t és valamikor le kéne nyomni valami muse partyt :D
sajna nem hiszem h ott lessz az 1üttes :p
ok, na majd máskor csevegünk, szoktál a musechatre menni?
cupp,
blip

Szerintem nem kell még feladni a reményt, hogy nem jönnek. Igaz kicsit a lehetősége, de nem lehetetlen...és az a gáz, hogy ezt én is úgy mondom, hogy nem nagyon hiszek benne... :indiff:

Én 2 éve ismrerem őket, és csak nemrég szereztem be az összes albumot (azt a 4-et...) van Muse DVD-d esetleg?

howhigh
19-03-2005, 08:21 PM
Ki szavazott még a topicra?
Már ketten vagyunk akkor! :happy:

blip
20-03-2005, 05:19 PM
hehe...
nekem meg van az OOS, showbiz, hullabalu... és az absolution.
gondolom ezekre gondoltál :D
jó cucc, nagyon szeretem, én 5éve hallotam róluk elösször :p
nyertem :D
hehe, nem, mind1
mi lett avval az OOS poszterrel?
te merre élsz egyébként, ismersz sok Magyar Muse rajongót?
nincs DVDm, de nagyon kéne az Earls Court DVD mert jó esélye van hogy 1 ismerősöm rajta lessz :D
na most léptem,
ciao,
blip

howhigh
23-03-2005, 09:04 AM
Hello!
nekem is csak az a 4 album van meg, jó lenne egy kislemez is +DVD...
Én Kecskeméti vagyok. És alig tudok Muse rajongókról... :indiff:

blip
23-03-2005, 09:10 AM
fless!
kecskemét, nem nagyon voltam még arra.
de gondolom nem valami életdús :p
kár pedig volt muse+placebo party meg februárban idebent Pesten.
na de még mindig érdekel az az OOS pószter, a pecsába avval a tulajjal aki felajánotta és aztán meg gondolta magát, na mind1,
most raktál MSNre... bocsi az antiszoci fogadtatásért
majd ott,
ciao,
blip

howhigh
23-03-2005, 09:35 AM
fless!
kecskemét, nem nagyon voltam még arra.
de gondolom nem valami életdús :p

Bocs, de azt hiszem tévhitben élsz! Egyáltalán nem egy poros kis faluról van szó...úgyhogy nem igazán van az úgy ahogy képzeled...
Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni.

blip
23-03-2005, 09:45 AM
én Budakeszin lakok, hidd el jól tudom h nem poros kis falu, eleve sokkal nagyobb Budakeszinél és itt is van BŐVEN élet.
ne nézz annyira naívnak, lécci.
blip

tubfish
23-03-2005, 11:07 AM
sziasztok!

bocs, ritkán járok erre, ezért nem válaszoltam.

poszter: jó állapotban van, összetekerve műanyag tokban.

viszont eszembe jutott, hogy vannak más érdekességeim is: b-side-ok, maxik, valami korai ep is. sőt, koncertfelvételek videón.

légyszi a tubfish@yahoo.com-ra írjatok, mert a főnök nem nézi jó szemmel, ha fórumozok.

köszi!

judit

howhigh
23-03-2005, 07:17 PM
én Budakeszin lakok, hidd el jól tudom h nem poros kis falu, eleve sokkal nagyobb Budakeszinél és itt is van BŐVEN élet.
ne nézz annyira naívnak, lécci.
blip

Nos, szerintem máshogy is lehetett volna fogalmaznod és azzal nem sértesz meg senkit.

Hagyjuk, mert nem szertnék vitázni. A Sziget pár nevet nyilvánosságra hozott, hogy kik fognak fellépni.

blip
28-03-2005, 08:47 AM
Nos, szerintem máshogy is lehetett volna fogalmaznod és azzal nem sértesz meg senkit.

Hagyjuk, mert nem szertnék vitázni. A Sziget pár nevet nyilvánosságra hozott, hogy kik fognak fellépni.
jaja
the Hives , Franz.... azokat ki nem hagyom semmi pénzért!
:p
mész a koncertekre?

*glam*
28-03-2005, 06:54 PM
BAZDKI A FRANZ IS JÖN.. én csak a Hivesról tudtam nem mintha akkora FF rajingo lennék többi témára válasz

MUSE tuti h nem jön idén de sztem többet se túl nagy sztárok én mázlista vtam 2002ben szal örülhetek ennyi

muse-fan téma magyar muse fanok sajn ált hülyék borzalom de igy igaz és a museplacebo party amire majdnem mentem is igen gáz lett volna bár nem ez akadályozott meg benne h elmenjek. egy hint www.diaksziget.com muse foruma nyilvánvalo elmebeteg gyül... bocs ha ez sert vkit..

a kecskemét porfészek-e vitárol pedig csak annyit h persze h nem de party-fever szempontjából valóban budapest a top...ami mondjuk biztos az én bunkó pestiségemből fakad, de van némi összehasonlítási alap, attol még persze kecskemét tök szép bp meg a többi europai városhoz képest 0 nightlife szempontjából

Tenshiko
02-04-2005, 07:04 AM
Helló!

Itt van mégegy Muse-rajongó. Én pont lemaradtam a 2002-esről. Akkor még nem ismertem őket, meg szigetre se jártam ki. :'(
Sose láttam őket szinpadon... barátomék voltak és mesélte mekkora őrület volt (nekik). És én nem voltam...
Én azért még reménykedem h jönnek idén szigetre.... tudjátok, a remény hal meg utoljára ;)

howhigh
06-04-2005, 07:30 PM
Helló!

Itt van mégegy Muse-rajongó. Én pont lemaradtam a 2002-esről. Akkor még nem ismertem őket, meg szigetre se jártam ki. :'(
Sose láttam őket szinpadon... barátomék voltak és mesélte mekkora őrület volt (nekik). És én nem voltam...
Én azért még reménykedem h jönnek idén szigetre.... tudjátok, a remény hal meg utoljára ;)

Szia!

Örülök, hogy egyre több itt a magyar Muse rajongók tábora! Üdvözlünk!!! :happy:
Sajna én sem jártam a Szigeten amikor itt voltak, mert akkor még nem ismertem őket... :indiff:
Van valamilyen DVD-d tőlük? Mikor ismerted meg a Muse-t?

Tenshiko
07-04-2005, 03:54 PM
a Glastonbury-i koncert van meg gépen, meg 5 albumom, DVDm az nincs....
kb egy-másfél éve ismerem őket. és iiiiiiiiimádom!!! Nekem a barátom mutatta, h ezt hallgassam meg mert mennyire jó, neki az osztálytársa mutatta (aki hatalmas muse-fan) és én továbbadtam a tudást a legjobb barátnőmnek... :happy:

Igazán jöhetnének idén szigetre... :indiff:

*glam*
08-04-2005, 11:27 AM
A GLASTONBURY KONCERT!!!

KELL NEKEM!!! :eek:

howhigh
08-04-2005, 07:13 PM
Mire nem jó egy ilyen beszélgetés! :happy:

Kriszta
09-04-2005, 02:25 PM
Na hello!!!!!
Meg csak most irok eloszor,baromira meglepodtem,h itt ilyen is van...Ez fasza!!!
Olvastam,h korabban arrol diskuraltatok,h jon-e iden a Muse hozzank...hat nem!:((A manager Tommal olvastam valahol egy chates dolgot,es mondta,h a zenekar iden semmilyen europai fesztivalon nem fog jatszani...De legalabb ev vege fele(v. jovo ev elejen)lesz uj lemez!!!!All. az album megjelenese elott nem adnak ki kislemezt!
Na mindegy,rolam roviden annyit,hogy 4 eve ismerem a Muse-t,a szigetes bulira nem tudtam kimenni,mert persze akkor az ismeroseim kozul senki sem ismerte oket,egyedul meg nem akartam kimenni...persze most mar kurvara banom!!!!Nem vagyok az az irdatlan fanatikus(nalam a fanatizmus a Nine Inch Nails-nel tetozik-Becs juni 14!!!!!!:DD),de hihetetlenul tehetsegeseknek,joknak tartom oket!!!!Vegre egy zenekar,akik hasznaljak is a hangszereiket!!Meg persze Matt a hangjat!!!:))
Na jo,most csak ennyit,ha valakit vmi erdekel,irjon batran!!Pussz-pussz:Kriszta

Kriszta
09-04-2005, 02:56 PM
Na mar megint en vagyok...
Csak eszembe jutott,h ha mar megemlitettem ezt a Tomos chatet,akar Ti is elolvashatnatok,erdemes!!Egesz friss,asszem marciusi es egesz sok mindent meg lehet tudni(legalabbis nekem egy csomo info uj volt!!).
Szoval:overdue.ru
ez egy orosz rajongoi oldal,termeszetesen angolul is olvashato!!Itt olvashato a chat+van egy tenyleg vicces kerdezz-felelek "interju",a sracok egymasnak tesznek fel hulyebbnel hulyebb kerdeseket(decemberi Kerrang!-os)!!!
Ami viszont tenyleg vicc:ezen a lapon tobb kep van a szigetes bulirol,mint a Sziget honlapon!!!!!!

*glam*
09-04-2005, 02:57 PM
szia
igen en is ezt probalom mondani ti h nem jonnek 1. euba 2. mora meg tuti h soha az elkovetkezo 5 evben...

howhigh
09-04-2005, 08:52 PM
Üdv Kriszta! :happy:

Nagyon köszi, hogy írtál az új album megjelenéséről! Már régen tudni akartam mi is lesz vele.
És ez egyáltalán nem fair tőlük, hogy nem is jönnek Európába.... :indiff:

(kis kitérő...)
Szereted a Nine Inch Nails-t? Az jó, mert én éppen most ismerkedem velük, és nagyon tetszik! ;) Szerinted melyik albumot érdemes először beszereznem?

Kriszta
09-04-2005, 10:31 PM
Na haaaaj!!!
De joo,valaki olvasta,amit irtam...:))
NIN:Haaaaat,az en szemelyes kedvenceim a The Downward Spiral es a Broken.De jo a Pretty Hate Machine...meg a Fragile...szoval az OSSZES!!!De szerintem kezdd a TDS-lal!!!Az uj lemezre nagyon kivancsi vagyok,amit eddig hallottam meg nem utott igazan!Az a szar,h par nappal a legutobbi albumuk,a The Fragile megjelenese utan mutattak meg nekem a PHM-t,szoval eleg reg ota varok egy uj albumra(kozel 6 eve-ennyi ideje hallgatok NIN-t)...remelem nem fogok csalodni!!Mindenesetre a koncertet nagyon varom,nem volt egyszeru jegyet szerezni...
Ha esetleg meg kell valami info,szolj!Addig is nezd meg a hiv. honlapot:nin.com
Udv!Kr.
Hjaa!!Nem tudna nekem valaki megirni DVD-n a Hullabaloot?!NAAAA,LEGYSZIIIIIIII!!!!!!

*glam*
10-04-2005, 06:05 PM
ismerem azt acsajt aki az overdues honlapot csinálja, ő volt az aki monta h a muse már tuti nem jön mo-ra 1 darabig, ok:nem jönnének el elegne a koncertjükre;aki volt a Pecsás placbeo koncerten , az tudja miről beszélek.

NIN kérdés mi az a fragile? azt hittem csak 3 albumuk van? legalábbis amikor az interneten néztem mindig csak A PHMt ATDSt és a Brokent találtam, mint igazi studioalbumokat :$

ja és nekem 3van a hullabaloo dvd de nem tom átírni, cdt is csak nehezen DVDt meg pláne :unsure:

Kriszta
10-04-2005, 08:08 PM
Persze,h letezik a The Fragile!!!!!!A legutobbi,1999-es lemezuk!!Dupla album.De ezeken a lemezeken kivul meg van egy csomo NIN kiadvany,pl. a remix albumok,erdekessegek...tessek megnezni a NIN honlapot!!:)
En is voltam a Pecsas Placebon,tenyleg meglepoen kevesen voltak!De ok legalabb jottek...
Ami a Muse-t illeti maradnak a becsi bulik.Remelem jovore jarnak majd a kozelunkben!!!A tavalyi wieseni bulirol lemaradtam...:(
Hullabaloo:ha barki meg tudja nekem DVD-re irni,SZOLJON!!!!Nagyon kene!!!Meg tudnam venni,de most nem szivesen koltenek ra...

howhigh
11-04-2005, 07:16 PM
Nekem az is elég lenne, ha mesélne valaki, mik is vannak a DVD-n! :)

Kriszta
11-04-2005, 08:57 PM
En igazabol nem tudok sokat a DVD-rol,de szerintem mar a koncertfelvetelekert megeri,arrol nem is beszelve,h lattam egy fotot a backstage reszbol,amin Matt hullareszegen fetreng a foldon...en azert ezt megneznem!!:)

howhigh
12-04-2005, 06:11 PM
lattam egy fotot a backstage reszbol,amin Matt hullareszegen fetreng a foldon...en azert ezt megneznem!!:)

Azokat én is láttam! De azt már pl. nem tudtam, hogy az arról a DVD-ről van... :indiff:

Nos, nem hagynám ki én sem, hogy láthassam azokat a részleteket! :D

Egy backstage felvétel bármikor felkelti a rajongók érdeklődését! :rolleyes:

Kriszta
12-04-2005, 06:36 PM
Ja-ja,ezek nagyon izgik tudnak lenni!!!!!:)
En anno nagy Manson rajongo voltam,az o videoikon is a backstage a legviccesebb!!
Raadasul Matt reszegen...jozanul se normalis...:)!!

howhigh
12-04-2005, 06:43 PM
jozanul se normalis...:)!!
Ez jó! :happy:
Én amúgy már a képeken szétröhögöm magam! Nemhogy a filmen!

De a Red Hot Chili DVD-k sem semmik ám! :D Főleg a backstage részek!

Kriszta
12-04-2005, 09:55 PM
A kepeken en is jokat szoktam rohogni!!:D
Matt arca meg kulon fejezet!!:D Amilyen fejeket tud vagni...

howhigh
13-04-2005, 05:51 PM
Amilyen fejeket tud vagni...

http://www.microcuts.net/gallery/data/media/6/hawk-eye.jpg

Ez jó!
Pont én is ehhez hasonló madár rajzokat raktam fel ide a fórumra. Láttad már őket? :rolleyes:

Kriszta
13-04-2005, 07:47 PM
Meg nem!!!De ami kesik nem mulik...
Ez egy jo kep Mattrol!!!Nagyon "szigoru"!!!:D
Egyebkent a microcuts-on fent van egy tok friss interju Dommal!!!

Kriszta
14-04-2005, 03:55 PM
Halihoo!!!
Csak az van,h 16-an a Cool Rock Cafe-ban Depeche Mode/Cure,valamint Placebo/MUSE!!!!! party lesz!!!!:D

howhigh
14-04-2005, 06:02 PM
Meg nem!!!De ami kesik nem mulik...

Ha érdekel, akkor itt van az "útmutató" :rolleyes:
1.The Gallerybe
2.Art and Poetry
3.The Bird

Kriszta
14-04-2005, 07:53 PM
Koszi,de mar megneztem a kepeket!!!
Rajottem magamtol;)!!
Miert nem fested meg??Olajjal,akrillal...mert dekorativ!!!De ugy meg hatasosabb lenne!!Azert jo,h van egy magyar is,aki a rajzait lekozli!!!
Az en munkaim ettol azert tavol allnak...megmondom oszinten,sosem voltam a hive ezeknek a portrezgatos/kedvenc lefestos dolgoknak...valahogy az esetek 90%-aban valami giccs a vegeredmeny:(!
Es a forumon ezekbol van a legtobb...Bar nem akarok senkit sem minositeni,raadasul nem is lattam beloluk sokat!!!Biztos van rengeteg jo is!!Gondolom...

howhigh
16-04-2005, 08:02 PM
Én megfesteném, ha lenne időm. Meg így sokkal egyszerűbb, mert nincsen gond a szinekkel... :rolleyes:

Sajna nem teszek fel több rajzot, mert senkit sem érdekel már...

Kriszta
17-04-2005, 12:03 AM
Ertem...egyebkent eszrevetted,h most mar szinte csak mi ketten irunk???
Hova lettek a tobbiek????????!!!!!!!Elfogytak a Muse rajongok?:(
Amugy mit szoltok Matt cuki kis viragos ingehez??:)(microcuts-fotok...)

*glam*
17-04-2005, 04:55 PM
sziasztok

sajnos nem vtam a coolrockos partiban

jó volt?

Kriszta
17-04-2005, 07:07 PM
En sem voltam...:(
A baratnom lemondta,en meg nem akartam egyedul elmenni.De aranylag eleg surun vannak ilyesmi bulik,majd legkozelebb...

howhigh
20-04-2005, 06:45 PM
Hol van az a kép, amiről beszéltél? Még nem láttam!
De biztosan nagyon jó lehet az elmondásod alapján! :rolleyes:

Kriszta
20-04-2005, 07:04 PM
Melyik kep??A "viragosinges"?!Ja,az a microcuts.neten van valahol a fotoknal!!Most van egy csomo foto az MTVU Campusos bulikrol,meg ilyenekrol,ott lesz valahol!!!Meg fogod ismerni,feher ing piros viragokkal!
Nagyon edes...
Holnap The Vanishing koncert a Pesti Est Cafe-ban!!!!JESSSSZZZ!!!:D
Pusszz mindenkinek!

wikol
24-04-2005, 01:23 PM
syastok
most már én is itt vagyok, úgyh nem fogytok el :D
eddig nem is tudtam h van ilyen külön magyar rész, de tök yoo ;)

Kriszta
25-04-2005, 05:38 PM
Jol van,jol van!!!:)
Irjatok csak minel tobben!!
(Mondom ezt en,aki meg csak parszor irt...)
Ahogy eszrevettem,meg az elejen tok sokan irtak,de mostanaban elegge kezd ellaposodni a dolog...ki kene talalni valami temat...Bar mostanaban a Muse haza tajan se nagyon tortenik semmi...Remelhetoleg nyaron nekiallnak az uj albumnak,bar allitolag mar 4 uj szamot is jatszanak eloben!!
Nem tudjatok,honnan lehetne ezeket letolteni??
Tovabbra is varom azok jelentkezeset,akik a Hullabaloo-t meg tudnak irni DVD-n!!!

wikol
25-04-2005, 07:37 PM
itt megvannak az új számok :)
http://muse-dmg.cjb.net/

1ébként a hullabaloo-ra én is kíváncsi lennék

szerintem is kevesen vagyonk (muse-osok), az ismerőseim közül senki sem ismeri őket :'( , de nem baj én szeretem , az a lényeg :p

Kriszta
25-04-2005, 08:58 PM
Koszi!!:)
Eddig a "Debase Masons Grog" tetszik a legjobban...kivancsi vagyok a folytatasra!!!!!

wikol
26-04-2005, 05:27 PM
szivi :)
én is még csak most csak most töltöttem le őket, de még nem tudtam dönteni= mind tetszik :p
már várom az albumot, és az új SS klippet

*glam*
26-04-2005, 07:40 PM
:eek: aaaaaaaaahhh 3 amit nem ismerek

btw már tok DVDt irni technikailag... :p gyakorlaitlag még nem probáltam

Kriszta
26-04-2005, 07:56 PM
Igen,Igen,IGEEEEN!!!!Gyakorolj csak,raer!!:D Marmint a DVD irasa!! Majd dumcsizunk rola!!
Ja,az uj Stockholm Syndrome klipre en is kivancsi vagyok!!
Figyelitek,gyerekek!!Ez mar a HETEDIK oldal!!!:P

wikol
26-04-2005, 08:26 PM
lehet h nem rám tartozik, csak lemardtam, de miért örülünk ennyire a dvd íráshoz? :confused:
egyébként gratula :)

Kriszta
26-04-2005, 10:03 PM
Glamnek megvan a Hullabaloo.Es ha O meg tudja irni,akkor nagy a valoszinusege,h valamilyen uton-modon nekem is meglesz!!!!(Remelem...)Tehat csak ezert orulok ennyire!!!:)
Es szerintem most,h ezt megtudtad,Te is nagyon orulsz...

wikol
27-04-2005, 08:44 AM
Akkor ennek tényleg örülni kell, most már én is... :D :D :D
sajna nekem sincs meg, de mér láttam csak 8500-ért, annyim meg most nincs

Kriszta
27-04-2005, 04:59 PM
Na hat ez az!!!
Szerintem is túl drága(hoppá,tudok ékezeteket írni!!!),bár van drágább is(pl. Nine Inch Nails.Azt megvettem 14000-ért,de megérte!!!!!)Ahhoz képest,h itthon azért "nem túl ismert" a Muse...
Örülök,h Te is örülsz!!!:)

blip
27-04-2005, 09:37 PM
hoppá!!!
látom már gyülekeznek a Magyar Muse-osok :eek:
Fless!
Fanatikus CD gyüjtők vagytok vagy mi!? :LOL:
én már több éve 1 fillért nem költöttem zenére :$
én már csak töltögetek, ha kell valami muse cucc (leginkább hang fájlokra gondolok) akkor szóljatko és át küldöm, ok? :D
na de különben mi a téma?

Kriszta
28-04-2005, 08:47 AM
Az,hogy fanatikus Cd gyujto,az tulzas...de kepes vagyok sok penzt kiadni finomsagokert!!!(mar ha van penzem!)
Egyebkent a Muse albumok nekem is MP3-ban vannak meg.
Neked nincs valami friss hired a zenekarrol??

*glam*
28-04-2005, 05:07 PM
hát kedves blip nem mindenkinek van otthon ADSLje .. egyelőre

nekem az egyetmre kell mennem letölteni... viszont ha letöltöm (most már) szélpen kiírom cdre csak hogy felrakhassam a polcra, mert kicsit kényszeres vagyok :p

wikol
28-04-2005, 07:28 PM
én is letöltöttem a számokat, minden eredetit + b side-osat + van remixem is
klippeket is töltöttem le
nem igazán költök cd-re

Kriszta
28-04-2005, 07:39 PM
En ugy vagyok ezzel a letoltogetosdivel,hogy egy baromi jo dolog,de ha valami baromira kell,es olyan,amire szivesen koltok(ugyebar pl. NIN),akkor azt siman megveszem.Na jo,nem siman,mert nekem is vannak anyagi gondjaim,de ha van ra keret...:)
A nettel meg mazlim van,mert nekem is itthon van ADSL...szoval igy konnyebb,az egyetemen meg hozza se fernek normalisan,allandoan ezrek csungenek a gepeken!!
En egyebkent kajara nem koltok szivesen!!!!:D

wikol
28-04-2005, 09:24 PM
most nézem csak én vagyok a legfiatalabb :happy:
mondjuk már megszoktam, az osztályomban utolsó előtti vagyok
1ébként nekem is van itthon internet, így könnyebb

*glam*
29-04-2005, 02:34 PM
En ugy vagyok ezzel a letoltogetosdivel,hogy egy baromi jo dolog,de ha valami baromira kell,es olyan,amire szivesen koltok(ugyebar pl. NIN),akkor azt siman megveszem.Na jo,nem siman,mert nekem is vannak anyagi gondjaim,de ha van ra keret...:)
A nettel meg mazlim van,mert nekem is itthon van ADSL...szoval igy konnyebb,az egyetemen meg hozza se fernek normalisan,allandoan ezrek csungenek a gepeken!!
En egyebkent kajara nem koltok szivesen!!!!:D

Ja én másik egyetemre járok letölteni, apám munkahelyére..a sajátomon be nem teszem a lábam a gépszobába

howhigh
29-04-2005, 07:43 PM
Szia wikol! :happy:

Még nem köszöntöttelek, úgyhogy pótolom az elmaradást!

Szóval üdv a magyar muse topicban! http://img78.photobucket.com/albums/v248/rhcpbbs/ernaehrung004.gif

Kriszta
30-04-2005, 11:16 AM
Sziasztok!!!Tegnap voltam Becsben!!!Tok jo volt!!!:)
Heee!!!Az egyetemen en is nagyon fiatalnak szamitok!!!:)
En vagyok a masodik legfiatalabb az evfolyamon!!!!Szoval csak itt vagyok ilyen "oreg"!!:D
Nalunk is szar a gepterem!!!Van kb. 5 gep...na jo,van a konyvtarban is,de ott is mindig szarozik valaki,meg egyebkent sem lenne idom bemenni az oraim miatt.Sikerult ugy beosztani a konyvtar nyitvatartasat,hogy pont akkor nyit,amikor kezdodnek az oraim,es pont akkor zar,amikor vegzek...

wikol
30-04-2005, 12:12 PM
sya howhigh!!!

kriszta mit yoot csináltál bécsben?

Kriszta
30-04-2005, 09:24 PM
A festo mesteremnek,Klimo Karolynak volt kiallitasmegnyitoja+dijat is kapott!!!!Ez alkalombol mentunk ki az osztallyal,plusz megneztunk par kiallitast(Essl gyujtemeny-kortars spanyol festok+Magritte).
Meg maszkaltunk egesz nap...persze jobb lett volna mondjuk 2 napot kint tolteni!!Becs egyebkent hihetelenul tetszik!!!Kulturalt,rendezett,tiszta...olyan,amily en Budapest szerintem sohasem lesz!!!:(Az epuletek meg egesz egyszeruen lehengerloek!!!!Szoval Becs most nalam a 2. helyen all London utan!!!!:)Alig varom,h ujra kimehessek!!!

Kriszta
30-04-2005, 09:46 PM
Jajjj!!!Azt elfelejtettem kerdezni,h nektek mi a velemenyetek ezekrol az anagrammas dolgokrol??Szerintem izgi...:D
probaltatok mar irni a qua@aol.comra???!!!!
Vicces,h most mindenki errol beszel...Mattek meg gondolom jot szorakoznak!!!:)

*glam*
30-04-2005, 10:01 PM
nem értem mi ez. v,mi csávó talált vmi biciklit és most el van mosva magától :eek:

A KARAMEL NYERTE MEG A MEGASZTÁRT!!!!!!!! :eek: :eek: :eek:

Kriszta
30-04-2005, 11:15 PM
Ezt a bringas temat en is vagom,csak kar,hogy most szinte csak az amerikai rajongokra elezodik ki a dolog...:(
De engem meg mindig ez az email cim erdekel a legjobban:D
Felig-meddig en is figyeltem a Megaszart...Ez a csoro Caramel megerdemelte.
Es ez most komoly,h Matt lett a vilagon a 2. legrondabb rocksztar???!!!! :$

*glam*
01-05-2005, 11:05 AM
mi van???

ott van pl fred durst a linkinparkos csavo, thom yorke a nickelbackes a keane-es etc a mars voltas!!! :LOL:

Kriszta
01-05-2005, 12:44 PM
Ezt en sem igazan ertettem!!!!
Pedig szerintem aranyos!!!!:)
Nem tudom,h ki lett az elso...az a kocsog Manson is bizti fent van a listan!!!:D
Akiket felsoroltal azok is szazszor csunyabbak!!!!!!!!!Foleg Durst!!!:D
Vagy Shane McGowan!!!!:D:D
Meg azt sem tudom,h mi alapjan...majd utananezek!!!

wikol
01-05-2005, 02:28 PM
ez az email most akkor museéké, vagy hogy is van ez?

ez most komoly h a második legrondább lett? pont matt? hol olvastad?
ami itthon is volt újságban top 50 pasi, abba képesek voltak mansont a tizen v.hányadikra rakni, és a yoo pasik meg kimaradtak a listából
szóval érdekesek ezek a listák

Kriszta
01-05-2005, 05:16 PM
A crazybobbles.org/cryptology oldalon olvastam,de csak egy random szalagcimkent...azota ujra kerestem,h tenyleg jol olvaztam-e vagy csak en vagyok skizo,de nem talaltam!
Ez az e-mail cim Matt regi mailcime,ami most ujra el...de,h kie konkretan azt nem tudom!!Allitolag 13 fan kapott errol a cimrol 1-1 mailt,es ez alapjan lehetett megkeresni valami vietnami temetoben vagy hol azt a dedikalt bringat.Persze a mailt titkosirassal irtak(ABC visszafele...)!
Lehet,h megint Matt hasznalja kifejezetten erre a celra.Nagyon rejtelyes a dolog! :LOL:

wikol
02-05-2005, 06:04 AM
na nem azé de remélem rosszul láttad!

vietnám?, igazán az án utcámba is nyugodtan elrejthették volna, az valah közelebb van
de azé most kíváncsi vagyok h most akko kié az az email cím

*glam*
02-05-2005, 06:48 PM
nem te kis butus ;) az USAban

Kriszta
02-05-2005, 06:58 PM
Nem egy Vietnamban levo temetoben,hanem egy USA-ban levo vietnami temetoben!!!! :LOL: De mindegy...
Egyebkent tuti,h jol olvastam!!!!!De az valoszinu,h ez nem egy mostani hir,hanem regebbi,csak mint teny szerepelt azon az oldalon!!!!Es ha belegondoltok Matt kb. 2-3 eve kezdett el "kupalodni"!!!!!! :p Elotte neha eleg gazul nezett ki...
Per pillanat e-mail kapcsolatban vagyok Linda Daemonnal,es o mondta,h Mo. koncert ugyben targyal a Nine Inch Nails-szel!!!!!HOPPA!!!:D
Nem lenne rossz!!!:D
Egyre szarabb az idei Sziget felhozatal!!Amikor megtudtam,h lesz NICK CAVE(!!!!!!!!IMADOOOOMM!!!!!),Underworld stb.,akkor baromira megorultem,h vegre egy normalis het a Szigeten...de nem!!Mi lesz??Good Charlotte!+ Morcheeba ezredszer... :indiff:
Hja!!Majus 13.utan lesz az egyetemen(Kepzomuveszeti,Andrassy ut 69-71)ev vegi kipakolas,ha erdekel nezzetek meg!!:)

*glam*
02-05-2005, 07:01 PM
ugy ertettem usabeli vietnami katona temcsiben :D

a butus wikolnak szolt :happy:

wikol
02-05-2005, 08:45 PM
upszi...én kis butus...na mind1 :p , akko azé írtátok h ez csak az usásoknak yoo

hé 13-án lesz a szülinapom! :happy:

matt most tényleg jobban néz ki, mint a legeslegelején; én meg láttam olyan asszem talán tavaly vagy tavaly előtti toplistát ahol a 100 legszexibb rocksztár között a huszonadik volt, annak jobban örültem

Kriszta
03-05-2005, 08:16 AM
Ezt most csak azert irtad,h majd felkoszontsunk,mi???!!
;)
Nekem meg 10-en lesz,na ehhez mit szoltok?? :p

wikol
03-05-2005, 12:20 PM
hááát....de nem azé mondtam csak beszéltél 13áról és eszembe jutott :D

Kriszta
04-05-2005, 07:39 PM
Na most csak azert irok,h mi legyunk az elsok a forum tetejen!!!!!!!! :D
Mindig a franciak vezetnek!!! :indiff:

blip
05-05-2005, 07:05 AM
Na most csak azert irok,h mi legyunk az elsok a forum tetejen!!!!!!!! :D
Mindig a franciak vezetnek!!! :indiff:
:LOL:
akkor próbáld meg a Non Muse - Main Area-ban, ott egy óra alatt több oldalon át pöccintenek.

Kriszta
05-05-2005, 01:25 PM
Amikor idekattintottam akkor is ok vezettek!!!!! :mad:
A kis g*cik!!!
Mi van Veletek???!!!Semmi friss info??

Kriszta
06-05-2005, 09:50 AM
A kis szemet Celtic Rose kapott egy emilt quatol!!!
Dogoljon meg!!! :p
Nem kene nekunk is irni valamit quanak??? :)
Vagy majd kuldhetnenk magunkrol pornograf kepeket!!! :D :D
Bizti reagalna ra!!!Amugy tutira Matte a mailcim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

wikol
07-05-2005, 02:25 PM
Vagy majd kuldhetnenk magunkrol pornograf kepeket!!! :D :D
Bizti reagalna ra!!!Amugy tutira Matte a mailcim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

próbáld ki ha válaszoltak akkor szólj :D
1ébként én semmi újat nem tok, yoo lenne már v.mi pl új klipp

wikol
09-05-2005, 10:47 AM
most (végre) +néztem TIRO klipp másik változatát :p , ti láttátok már?
yoo pofa, főleg (képeken már láttam de így jobb volt) amikor chris a hátára veszi mattet fejjel lefelé :LOL:

Kriszta
09-05-2005, 01:59 PM
Ja,az az amerikai cucc??Jo,de az eredeti klip nekem jobban tetszik...foleg a Dr.Strangelove diszlet miatt!! :)
Egyebkent ezt Chris koncerteken is szokta csinalni Mattel,nem?
Mas:nincs valakinek Swans CDje??Ma bent voltam a Wave-ben es pont az szolt.Baromira bejon!!!
Holnap leszek 20 eves BI-BI-BIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! :p
Vagy erre inkabb ne legyek buszke??! :confused:

wikol
10-05-2005, 07:32 AM
Ja,az az amerikai cucc??Jo,de az eredeti klip nekem jobban tetszik...foleg a Dr.Strangelove diszlet miatt!! :)
Egyebkent ezt Chris koncerteken is szokta csinalni Mattel,nem?
Holnap leszek 20 eves BI-BI-BIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!! :p
Vagy erre inkabb ne legyek buszke??! :confused:

persze az eredeti yobb, ez meg yoopofa :happy:
általában a koncerteken szokták, de tök ari szerintem, meg láttam olyan képet, amikor az öltözőben dom volt chris nyakában :p

Ma már annyi vagy: :D HEPI BÖRSZDÉJ :D

blip
10-05-2005, 07:34 AM
reggelt

wikol
10-05-2005, 08:02 AM
reggelt

neked is :p

Kriszta
10-05-2005, 05:43 PM
Koszike,puszika!!!!!!!! :)
Jovo heten feltetlenul gyertek be az Epreskertbe(Bajza utca-Kmety u. sarok!!!!!)!!!!Tok jo lesz a mutermunk,a munkaim kevesbe,de mindegy,este 6-ig lehet bemenni+a foepuletben is lesz kipakolas(Andrassy ut 69-71)!!!
Na,megyek tortat zabalni!!! :D

wikol
10-05-2005, 07:58 PM
mik lesznek kiállítva? te miket ügyeskedtél?

Kriszta
10-05-2005, 11:42 PM
Mindenfele,foleg olyan munkak,amiket iden(leginkabb masodik felevben)festettunk.De nemcsak a festoszakosoknak,hanem a grafikusoknak,szobraszoknak,intermediasoknak stb. is kint lesznek a munkai.Ez amolyan ev vegi osszegzo kiallitas.De buszke vagyok magamra,mert ahhoz kepest,h elsos vagyok,8 kepem kint lesz!!! :) Ennyit valasztott ki a mesterem,bar en arra szamitottam,h max. 2-3 munkat tehetek majd ki.De persze ez nem azt jelenti,h olyan eszmeletlenul jok lennenek a meloim!!!!!SOT!!!!!Absztrakt festo vagyok,nem tudom,h igazan erdekel-e valakit...mostanaban megint divat a figuralis festeszet :indiff:Szoval tul nagy sikerre nem szamithatok mostanaban... :(
Kb. 1 honapig lesznek kint a munkak,ugyhogy raertek!! ;)
Mar megint nem a Muse-rol beszelunk...

wikol
11-05-2005, 06:51 PM
hé olvastátok h a legöregebb itt fórumozó 52 éves? :eek: én is örülnék ha anyámék mellett is tudnám hallgatni a muset (apu úgyahogy eltűri, de anya ki is kapcsoltatja velem :'( )

Kriszta
11-05-2005, 08:55 PM
Nekem baromi nagy mazlim van szuleim zenei izleset illetoen!!!
Apu:Black Sabbath,Led Zeppelin,regi Metallica,Smashing Pumpkins,Monster Magnet,Queens Of The Stone Age stb.,sot,meg a Muse-t is birja!!!!! :D
Anyu:Pink Floyd,Cure(4 evesen lattam eloszor Cure klippet,eleg meghatarozo elmeny volt!!! :) ),Nick Cave,NIN(!!!!!!!!!!!!),Depeche Mode stb.,stb.Szoval tok jo.Egesz pici korom ota ilyen zenek vesznek korul,ugyhogy tok egyertelmu,h ezeket hallgatom!!!!! :p Jo nekem,mi?? ;)

wikol
12-05-2005, 02:57 PM
a kis mázlista, tök yoo neked :indiff:
én még a húgomon szoktam röhögni, állandóan fújolja a muse-t, de ha hallgatom ő is énekli :happy:

wikol
13-05-2005, 01:05 PM
de arik: a muse messageboard-tól is kaptam szülinapi köszöntőt :happy: :p :happy:

Kriszta
13-05-2005, 04:33 PM
Boldog szulinapot Wikol!!!!!!!!!!!! :)
En is kaptam toluk emilt!
Egyebkent csak azt akartam,h hetfon nehogy megnezzetek a kiallitast(tudom,h mar hetfon rohantatok volna... :D ),mert unnep lesz!!Kedden meg szoritsatok,abrazolo geometria vizsgam lesz!!! :'(

wikol
14-05-2005, 10:46 AM
Kösy :happy:

vasárnap délben fél óra élő muse lesz az mtv-n :) , gondoltam szólok

*glam*
14-05-2005, 01:04 PM
izg... :cool:

hat en megorulnek ah az anyam aplug in babyt enekelne a zuhanyzoban :D

lehet h beugrom a kíallitasra... nekunk meg jovo heten jegybeiras aztan vizsgak nyamm

es a kis tetellopo gecik miatt lehet h bukom a szakvaltasom

na csa

Kriszta
14-05-2005, 07:37 PM
Az a gaz,h azt hittem tok szinvonalas lesz a kiallitas,de nem lett annyira jo... :$
Szerencsere csak abrazolo geobol kell vizsgaznom,meg festeszeti technikakbol,ami naaaaagyon vicces lesz...Egy csomo tantargybol siman megkaptam vizsga nelkul az 5-ost,ugyhogy tok jo!!! :happy:
Egy honap mulva megyek Becsbe NIN koncertre!!!!!!!AAAAAARRRRRRRRRGGGGGGGGHHHHHHHH!!! !!!!!!!!!!! :D :D
Mar nagyon varom!!Mar csak egy jo kis MUSE koncertre lenne szuksegem!!! ;)

Gedi
15-05-2005, 04:02 PM
Sziasztok, tegnap regisztráltam, gondoltam beköszönök... :) Muse rulez.! :cool:

Kriszta
15-05-2005, 04:50 PM
Hi!!
Udvozlunk piciny tarsasagunkban!!!! :)

wikol
15-05-2005, 06:31 PM
sya Gedi!
najó azé gyűlünk - gyűlünk :happy:

Kriszta
17-05-2005, 06:12 PM
4-ES LETTEM ABRAZOLO GEOMETRIABOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :p
JIPIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!
Amugy jol vagytok?? :cool:

blip
18-05-2005, 10:58 AM
Sziasztok, tegnap regisztráltam, gondoltam beköszönök... :) Muse rulez.! :cool:

Szevasz:D

blip
18-05-2005, 11:00 AM
4-ES LETTEM ABRAZOLO GEOMETRIABOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :p
Amugy jol vagytok?? :cool:
buszke vagyok rad :p

blip
18-05-2005, 11:02 AM
van itt barki aki szokott lenni a "GameZone"-ban, vagy a "LoveBoat"ban?
en arra szoktam lenni, nagyon ritkan ellenorzom hogy itt mi folyik....
na meg a Chat-ben mar egy eve vagyok szinte folyamatosan, a frissen regisztraltakkal (es a tobbiekkel) szivesen beszelgetnek 1 kicsit.
ciao
blip

Kriszta
18-05-2005, 11:21 AM
Koszi Blip!!! :)
En is buszke vagyok magamra... :happy:
Alt. csak a "Main-Muse" -t szoktam olvasgatni...de lehet,h bekukkantok mashova is!!
Mattnek juni 9-en lesz a szulinapja...Nem kene kuldeni valamit neki??!!!
Valami szep uzit magyaros cuccokkal...paprika,betyarok,szurkemarha... :D :D
Oridzsinál from Hángöri!!! :LOL:
Csak hogy tudja,mennyire szeressük ?tet!!!! :D

wikol
18-05-2005, 01:23 PM
Először is gratula!!! :happy:
Matt szülinapjáról már van egy topic, h ki ünnepli meg vagy ilyesmi, de mi is küldhetünk neki v.mit, cserébe hátha beugranak hozzánk :D
jaj hát ő is már 27 lesz...komolyan aki mostani korombeli zenész, azok olyan szar zenét játszanak, kivéve őket mer ők a kezdetektől yoooook !!! :happy:

Kriszta
18-05-2005, 01:39 PM
Milyen jo,h Gedi "bekoszont",azota sem irt... :confused:
Ja-ja,Matt is mar "korosodik" ;)
En is olvastam azt a topicot,amiben M. szulinapjarol van szo,arra is gondoltam,h mi is betarsulhatnank valami szulinapos eksonbe!
Na?Otletek??!!

Kriszta
18-05-2005, 05:10 PM
Hi!!
Most tudtam meg,h csak majus 28-ig lehet megnezni a kiallitast!!!
Pussz!

*glam*
18-05-2005, 06:19 PM
Originally Posted by Kriszta
4-ES LETTEM ABRAZOLO GEOMETRIABOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amugy jol vagytok??

az építészhaverjaim ábrisnak hívják :ohmy: mármint az ábrázológeometriát

én meg ógörögből kaptam 4est de a többi gyakjegyem elég szar lesz tavalyhoz képest..

na majd a vizsgák :p

Matthewt illetően pedig szerintem elég teher lesz szegénynek egyedül a brit fanektől kap :cool:

A the Love boatba 1ébként néha benézek a kaddy és blissy topicokba leginkább :D

Kriszta
18-05-2005, 09:58 PM
He Glam,olvastam azokat a topicokat a Love boatban...
Cuki a hajad!!!!! :D

*glam*
19-05-2005, 05:38 PM
:$ oh my gosh, pedig azt a topicot nem is említettem :LOL:

Kriszta
19-05-2005, 08:12 PM
Aaaaaaaaaaaaa,neeeeeeeem... :D
Tenyleg nem emlitetted...De tenyleg aranyos a hajad!!!Nekem is el kene mennem fodraszhoz...
Egyebkent azon gondolkoztam,h ok,itt mindenki szereti a Muse-t,de meg mit hallgattok???Engem erdekelne...Nalam pl. a Muse egy kivetel,mar csak azert is,mert mai (azaz "friss")zeneket nem igazan hallgatok(kiv.:a perfect circle,QOTSA),mivel alt. 80-as evekbeli dark/goth zeneket hallgatok(Siouxsie And The Banshees,Cure,Sisters Of Mercy,Specimen,Bauhaus,Christian Death...),valamint industrialt(NIN,Skinny Puppy,Frontline Assembly,Front 242,Nitzer Ebb...),meg egy kis elektros cuccot,pl.Aphex Twint.Meg persze van egy csomo ezek kozul,amik most is elnek es virulnak,de messze nem olyan jok, mint mikor elkezdtek(pl.S.P.,SOM).Kiv.:NIN!!! ;) Ja,meg Depeche Mode,Corpus Delicti,Sopor Aeternus...Ja es NICK CAVE!!!!!!Roviden ennyi... :p Utalom a RHCP-t,a Coldplay-t,a Limp Bizkitet,a Linkin Parkot stb.,stb...
Es szeretem meg a Smashing Pumpkins-t(oket mar nagyon-nagyon reg ota)!!
Na jo.Befejeztem. :cool:

blip
20-05-2005, 08:19 AM
A the Love boatba 1ébként néha benézek a kaddy és blissy topicokba leginkább :D

jaja, tudom hogy te oda neha benezel :p
mar lattam (es asszem ala is irtam) a te threaded...
a blissyt nem ismerem :confused:
de a kaddy rajta van az MSNemen :D
arc az a csaj!

blip
20-05-2005, 11:50 AM
...Ja es NICK CAVE!
akkor menj a szigetre :p
de 1ébként Nick Cave rulez.
nem valami nyitott a zenei irányultságod :rolleyes:

Muse egy kivetel,mar csak azert is,mert mai (azaz "friss")zeneket nem igazan hallgatok

a muse nem friss.
én miket halgatok...? hmmm....

Less Than Jake, Ben Folds, Ted Leo & The Pharmacists, Muse, Placebo, Jimmy Eat World, Blue October, Reel Big Fish, Kashmir, My Vitriol, Superbutt, Ocean Colour Scene, Beck, Saybia, Bloc Party, Ash, The D4, Goo Goo Dolls, Puddle Of Mudd, Snow Patrol, De Heideroosjes, Beck, Ben Kweller, Green Day, The Dresden Dolls, Embrace, Red Hot Chili Peppers, The Strokes, Björk, Hootie & the Blowfish, The Used, Keane, Deathcab For Cutie, Animal Collective, Rage Against the Machine, The Microphones, Incubus, Lifehouse, Delirious, Everlast, The Killers, Eels, Third Eye Blind, Everclear, The Offspring, The Tea Party, The Books, Coldplay, Elliott Smith, Athlete, Hot Action Cop, Korn, Barenaked Ladies, Idlewild, Pannonia Allstars Ska Orchestr, Blockhead, The Butterfly Effect, Del Amitri, Menomena, Travis, British Sea Power, Red House Painters, Mansun, Razorlight, Planes Mistaken For Stars, The Rapture, Remy Zero, Shipping News, A Perfect Circle, Alanis Morissette, Badly Drawn Boy, Blur, The Shins, Fugazi, Lagwagon, Oceansize, Queen, Broken Social Scene, Garbage, Wilco, Sugarcult, The Cure, Taking Back Sunday, Stereophonics, Kid Koala, Guano Apes, I Love You But I've Chosen Darkness, Tiger Army, The Smiths, The Decemberists, Interpol, The Perishers, Guns N Roses, Metallica, Soundgarden, The Ordinary Boys, King Adora, Lou Reed, King Crimson, The London Philharmonic Orchestra, Yo La Tengo, Kings Of Leon, The Mars Volta, The Libertines, Racoon, Tokyo Ska Paradise Orchestra, Maroon 5, The White Stripes, REM, Talking Heads…

nem jut több eszembe.

Kriszta
20-05-2005, 02:51 PM
Meg szep,h megyek Szigetre!!!! :D
Ha nem vetted volna eszre,Kedves blip,a "friss"szot idezojelbe tettem!!!!!
A Muse 99-ben adott ki eloszor lemezt,tehat azokhoz kepest,amiket meg hallgatok,igenis friss!!!!!!!
Tudom,h nem tul nyitott az erdeklodesem ezen a teren,de nem is torekszem ra!! ;) (Bar ha egy atlagos goth zenei vilagat nezzuk,ahhoz kepest szerintem eleg tag...)
Vannak masok is,amiket meg hallgatok,pl.:Massive Attack,Laibach,Jane" s Addiction,Pink Floyd,a Dresden Dolls-t en is birom,ok lesznek az elozenekar NIN elott!!! :)
Ja + Queen Adreena,The Creatures,Meat Beat Manifesto,meg akik most nem jutnak eszembe...Philip Blass-t es Jeff Buckleyt is szeretem!!!!!
A magyarok kozul meg csak az Iont szeretem!!

*glam*
21-05-2005, 02:45 PM
ay iont meg kell 1x neznem abaratnom imadja

en a magyarok k;y[l a neot es a remembert sszeretem ja meg a tereskovat regen a quimbyt es meg regebben pedig a kispalt is szerettem :LOL:

Kriszta
21-05-2005, 03:01 PM
Hja igen,Tereskova...
Egyszer voltam csak a Krisztaek bulijan(A38),de az nagyon jo volt!!!
A festmenyeivel viszont nem vagyok kibekulve! :stunned:
Az Ion basszerosa,Tabbouch Linda az Iparra jar textil szakra,tok jo kis rucijai vannak!!!! :D
Ma talalkoztam az LD50-esekkel,lesz Kollektiva buli juni 10-en a Susiben,foleg party gothic,electroindustrial,retro EBM zenekkel,1000 HUF a beugro!!!!!Ha esetleg akartok szorolapozni(erdemes,igy en is ingyen tudok a partyra bemenni!!! :D ),akkor szoljatok,nalam is van egy csomo szorolap,en hetfon megyek ide-oda,amugy meg talizom egy masik csajjal is hetfon a Blahan a 4-es/6-os megallojaban du.f3-kor!!!!Ha gondoljatok... :cool:
Ja,a Neo is jo...igenyes!!

Kriszta
21-05-2005, 03:05 PM
Jesszusom!!!!!!! :eek: :eek:
Most vettem eszre,h Philip Glass helyett P. Blass-t irtam!!!!
Bocs,veletlen volt!!!!!!!!!!!!!!!!!! :$

Kriszta
21-05-2005, 03:10 PM
Ja!!!
Ezt hulyen fogalmaztam:nem ugy tudok bemenni ingyen a buliba,ha masok szorolapoznak(mondjuk helyettem)!!!!!!!!!!!!!!!EN IS szorolapozok!!!!!!!Csak penzt nem tudnak adni,ugyhogy cserebe ezt kapjuk!!!! :happy: Remelem igy ertheto... ;)

Kriszta
21-05-2005, 04:11 PM
Most neztem meg a Stockholm Syndrome uj klipjet....
Es szerintem K***a szar!!!!!!!!
Abszolut nem illik a szamhoz a klip!!! :( A regi jobban tetszik!!!
A microcuts-on fent van,bar ott valami miatt nem tudtam megnezni,de itt tutira meg tudjatok nezni:www.rollingstone.com/muse
Kivancsi vagyok a velemenyetekre!!!!!!!!!

wikol
21-05-2005, 04:28 PM
hú mennyi mindent szerettek...
nekem is van egy csomó, de valahogy nincs adott stílus amit szeretek, szinte mindent +hallgatok
mondjuk a muse a NO.1 nálam, aztán jön csak minden más :happy:
én talán a "mai"-ban vagyok jobban otthon, pl amiket a nagy felsorolásokba írtatok szinte nem ismerem a 85%-át :$ , most kezdtek ismerkedni velük

wikol
21-05-2005, 04:46 PM
pfúúú...érdekes
mondjuk most több látszik belőlük...
elég nagy hatással voltak az ottani közönségre, mindenki eltűnt a végén...igaz nem igazán értem...
nekem nincs real playerem, az mtv.com-on néztem meg, és le is töltöttem a microcuts-ról :D

blip
23-05-2005, 03:36 AM
na... lenyomok 1 "jó reggelt"... remélem hogy valamelyikőtök ébren van, kurvára unatkozok!!

Kriszta
23-05-2005, 10:42 AM
Ja,en mar ebren vagyok...
Bar mar du. f1 van!! ;)
Megyek szorolapozni,ugyhogy CSA!!!!

*glam*
23-05-2005, 12:17 PM
OK az en listam

TOP4

1.Muse
2.Placebo
3-4 Interpol, Depeche Mode

és

Indochine, The Smiths, Joy Division, Bauhaus, The Bravery, New Order, Nine Inch Nails, Dave Gahan, Roxy Music, Brian Ferry, David Bowie, Iggy Pop (tőle nem minden), Lou Reed (Transformer), Massive Attack (Mezzanine), Ladytron, Fischerspooner, Wolfsheim, Slut, Blackmail, pár régi U2 szám, Garbage, Goldfrapp, Alpine Stars, Queens Of The Stone Age, Echo And The Bunnymen, Franz ferdinand , Manson

és végül

Hives,The (International) Noise Conspiracy, Björk, Portishead, Miss Kittin, Nirvana, Moloko, Millionaire, Soulwax, kaiser chiefs, Sonic Youth(Dirty). Ash, Radiohead, Green Day, Robbie Williams, Madonna(Ray Of Light), Unkle, Cave In, Beck (midnite Vultures, mellow Gold, Odelay)

Kriszta
23-05-2005, 04:50 PM
Na,glam,Neked tok jo az izlesed!!! :)
Millionaire-t honnan lehet szerezni?????!!!!!!Egesz egyszeruen sehol nem talalok toluk semmit,meg neten sem!!!!
A Placebot asszem kihagytam a multkor,meg persze a nagy oregeket is csipem:Iggyt,Bowie-t,Tom Waits-t,Kurt Weillt...

*glam*
23-05-2005, 05:17 PM
nekem a haverom hozta amszterdamból de tuti h le lehet tölteni dc++on

wikol
24-05-2005, 02:03 PM
én is dc-ről szoktam leszedni dolgokat, bár már egy ideje nem apám kitalálta h nem használhatom, mer vaki lebukott illegális terjesztés miatt, és h akko ha én véletlenül egy ilyentől töltök minket is lecsuknak, vagy mi...és olyan gáz mer több 10 ezer ember van ott, csak én nem... :'(

Kriszta
24-05-2005, 04:08 PM
Szar,mert en nem tudok dc++-rol tolteni,mivel az en gepemen(iMac)nem jon...ne kerdezzetek,h miert,ennyire nem ertek hozza!!!
De majd megoldom! ;)
Amugy koszi!!

Kriszta
25-05-2005, 05:47 PM
Mar lehet,h olvastatok,de ez most mi???????!!!!!!!! :confused: :eek: :confused:
www.nme.co.uk/news/475628940
En ebben nem igazan hiszek...
A hivatalos honlapon sincs semmi!!!
MONDJATOK,H EZ NEM IGAAAAAAAAZ!!!!!!!!!!!!!! :eek:

Kriszta
25-05-2005, 05:53 PM
Na,most megint megneztem es az van,h az oldal nem letezik...
Csak arrol van szo,h az nme szerint Matt otthagyja a zenekart es szolozik!!! :confused:
De a main Muse-ban van errol egy topic!!!
Szerintem ez f***sag,de mindegy...

Kriszta
25-05-2005, 05:59 PM
Na jo,most mar bizti vagyok benne,h ez csak valami szivatas!!!!! :D :$ :D

wikol
25-05-2005, 07:32 PM
hát nem hiszem h ez komoly lenne....végül is ők már több, mint 10 éve együtt vannak, nem hiszem, h matt csak úgy elmenne szólózni...meg aztán most jön az új album, akko most arra koncentrálnak vagy nem?...szerintem

Kriszta
28-05-2005, 01:30 PM
NAJOVANMOSTAZTANMANIRJUNKMANBEVALAMIT!!!!!!!!! :cool:

*glam*
28-05-2005, 03:17 PM
különben? :D

Kriszta
28-05-2005, 10:08 PM
Haaaat.... :D
Tenyleg glam,mi van a DVD-vel???Akkor meg tudnad nekem irni??!
Vegul is nem gaz,ha nem!!!!!
Kepzeljetek,valamelyik nap majdnem szivinfarktust(remelem jol irtam :confused: )kaptam!!!Bent voltam a Wave-ben,es hirtelen meglattam a pulton egy plakatot:Two Days A Week-Wiesen stb.,stb.,es a legfelso sorban:MUSE!!!!!!Bambultam ezerrel,h most MIII VAAAAN????,aztan Krisztikenek kb. ket percbe telt,mire rajott,h ez a tavalyi... :$
Aztan majdnem leuvoltottem a srac fejet,h legyen mar olyan kedves es vegye le...ez nem szep dolog!!!!Itt ijesztgetni a kedves rajongokat!!!!! :D

wikol
28-05-2005, 10:19 PM
ez a dvd dolog engem is érdekelne, de csak ha nem gond :rolleyes:

*glam*
29-05-2005, 09:28 AM
ezt nézzétek meg

Human: Doesn't seem so
ALICE: I think it does seem so.
Human: Well won't fight about that
ALICE: Well that's okay. I think so.
Human: great
ALICE: I'm glad you liked it unknown person.
Human: M as I've already mentioned
ALICE: I think a lot of people feel that way.
Human: hahaha
ALICE: What's your favorite movie?
Human: donnie darko
ALICE: I've never seen it. Is that a good movie for children?
Human: lol
ALICE: I'm glad you find this amusing.
Human: i find you amusing
ALICE: Thanks I try my best to amuse people.
Human: really?
ALICE: For real.
áíóíóíőáHuman: and what's your favourite movie
ALICE: My favorite movie is Teknolust. Have you seen it?
Human: nope
ALICE: Me either.
Human: so you haven't seen your favourite movie ???
ALICE: Interesting deduction. No I have not seen it. What's it like?
áíóíóíőáHuman: that's incredible
ALICE: I'm glad we have that all cleared up.
Human: cleared it up?
ALICE: How far up?
Human: Oh my god
ALICE: Right on. Where did you get your god?
Human: i better say goodbye to you have a noce day.bye
ALICE: See you later. TTYL, unknown person.

wikol
30-05-2005, 06:28 AM
hát ez? :confused:
elég értelmes...

Kriszta
30-05-2005, 10:28 PM
MI A F*SZ EZ???? :confused:

marianna
01-06-2005, 05:03 PM
sziasztok!
nagyot néztem mikor megláttam a magyar fórumot, nemrég regisztráltam.
tök állat!

Kriszta
01-06-2005, 05:17 PM
Szia Marianna!!!!:)

Ugye,milyen jo?? :D
Orulunk,h Te is itt vagy!!!! :happy:

wikol
01-06-2005, 06:29 PM
sya Marianna :cool:
amikor én találtam én is meglepődtem, keresőbe írtam, h muse és itt is megtalálta, mondom úristem magyarul beszélnek a muse.mu-n tök yoo :p

wikol
01-06-2005, 06:32 PM
na yoo még mindig én vagyok a legfiatalabb köztünk...na de semmi gond :happy:

marianna
02-06-2005, 12:12 PM
ja én is a keresőben találtam, pedig előtte regisztráltam már :$ :D
de tök örülök :)

*glam*
02-06-2005, 03:09 PM
MI A F*SZ EZ???? :confused:

ez az én beszélgetésem ALICE-szel (Artificial Linguistic... vmi), egy kisérlet mesterséges értelem létrehozására, megpróbál veled beszélgetni, és mint látjátok az eredmény szánalmas.

ha érdekel:
http://www.pandorabots.com/pandora/talk?botid=f5d922d97e345aa1

Kriszta
03-06-2005, 12:04 AM
Beszeltem ezzel az ALICE-szel...nagyon durva!!!
De vagy egy orat!!!!!Muveszetrol(Andy Warhol a kedvence :LOL:),zenerol,meg ilyenekrol...szinte mindenbe belekotott,de kivagtam magam! :D
Nem irom le,mert tul hosszu... :rolleyes:

howhigh
06-06-2005, 07:45 PM
Hello!

Legelsőnek: Üdv marianna!
Örülök, hogy rátaláltál erre a topic-ra! :happy:

Sajnálom, hogy sokáig nem írtam. Most nyelvvizsgáztam, és a suliban is most jött rá persze minden tanár, hogy nincsen csak 2 jegyünk egész félévben... :indiff: Ráadásul szombaton megyek Szlovéniába, mert a sulink egy cserekapcsolatban vett részt, és most mi megyünk hozzájuk.

Remélem mindenki jól van, és már senkinek sem kell sokat tanulnia! :happy:

Sziasztok!

marianna
07-06-2005, 05:21 PM
jó neked, nekem még hátra van a szóbeli érettségi :(

wikol
10-06-2005, 11:19 AM
Happy Birthday Matt-nek !!!
küldött neki valaki magyar eget?

wikol
10-06-2005, 11:55 AM
nekem már lazítás van, ma is 4 órám volt, de azon is dvd-t néztünk
az érettségizőknek hajrá !!! nekem majd jövőre

Kriszta
11-06-2005, 11:40 PM
Na sziasztok!!!

En kuldtem eget Mattnek...jo borongos,felhos eget!!! :D
Egyebkent jon valaki Szigetre???Esetleg Cure-ra Szegedre???

wikol
12-06-2005, 01:07 PM
Na jól tetted, hátha meg akarja majd nézni élőben...
Én még gondolkodom a szigeten.

*glam*
13-06-2005, 07:22 PM
MÁR NINCS SOK IDŐD HÁTRA FIAM

:eek:

wikol
19-06-2005, 08:57 PM
semmi nem történik senkivel? v.mi hír?
tök yoo letöltöttem a making of bliss-t tok yoo pofa (gondoltam +osztom veletek) meg még 1-et: a TIRO klippje megy, de britney énekel alatta
na mind1 lenne 1 kérdésem nincs + v.kinek a Quenns of the stone age - No one knows c. száma?

Kriszta
20-06-2005, 07:21 PM
Hali!!!!
Velem pl. semmi kulonos...
Azokat a videokat en is lattam,viccesek!!!
Egyebkent nekem megvan az a QOTSA szam,meg az egesz album,de csak kazin,szal nem tom elkuldeni vagy ilyesmi...:(
Semmi hir a Muse-rol?????

*glam*
28-06-2005, 03:23 PM
hát a haverom lenyulta a cdmet szóval nem..töltsd le :horns:

wikol
28-06-2005, 07:02 PM
próbáltam, csak ahonnan letöltöttem vagy 3szor mindig ilyen rádiós felvétel volt, és duma volt a végén
mind1 akko majd még próbálkozok

wikol
01-07-2005, 06:48 AM
az mtv1 leadja a live8-et :) csak szar ügy, h nem leszek itthon, na mind1 csak gondoltam szólok, nézzétek!!!

Kriszta
01-07-2005, 11:00 AM
Jaja,nezni kell!!!! :happy:

En meg sajna nem tudom felvenni,mert beszart a videom.... :'(

parandroid
04-07-2005, 08:52 AM
yeeeeehaaaw!!!
szervusztok, van 1 új magyar itt!
:D
szerintetek lesz valaha MUSE koncert itthon?

*glam*
05-07-2005, 02:16 PM
*hideg megvetessel*..mar volt... :cool:

sztem lesz ...majd

egyebkent szia ;)

Kriszta
07-07-2005, 01:29 PM
Hi!!!

Mivel nincs semmi izgi,gondoltam,h ezt beirom,irigykedjetek!!! ;)
Garbage koncerten ugyan nem voltam,de egy csaj,aki a garbage.hu-t csinalja(es akit ismerek),dumalhatott a zenekarral,es elhintette nekik,h a Marco Polo Clubban lesz afterparty.
Es lejottek MPC-be!!!!!!!!!!!!!!!
A zenekar,kiveve persze Shirley Mansont!!!!!!
Amikor meglattam Butch Vig-et,azt hittem beszarok!!!!!!!!!!!!!
Hihetetlenul kozvetlenek es jofejek voltak,vegig dumaltak velunk,meghivtak minket,sot,meg CSOCSOZTUNK is!!!!!!!! :D
Szal szerintem lesz meg Garbage koncert Pesten!!!! :D
Latszott rajtuk,h jolereztek magukat!!!!

A www.garbage.hu oldalon van 2 kep,de egyiken sem vagyok rajta.
Lehet,h meg majd lesznek kepek.
Duke,a gitaros azt mondta,h aranyos vagyok!!!!!
:D :D
Keeeeesz!!!!!!!!!!!!
Tok jol ereztem magam!!!!

Hatalmasat nottek a szememben,nem tudom,h hany nagynevu zenekar csinalta volna ezt meg!!

Na jo,hat ennyi.
A MUSE Live8-es fellepeset meg nem lattam. :$

Ja,es SZIA PARANDROID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kriszta
08-07-2005, 07:14 PM
Nos.
A garbage.hu-n vannak fent uj kepek,ketton rajta vagyok!!
Egyebkent nezzetek meg a kepeket,a koncertrol keszult fotok eleg jok lettek!!!!!
Vannak kepek az MPC-s dumalasrol,meg csoportkepek!
Van egy kep,amin az asztalnal ulunk Butch Viggel,fekete cucc van rajtam es az asztalon egy lila kis taska van elottem.Na,az vagyok en(ha erdekel valakit)! :D
Csak ennyit akartam,remelem jol vagytok es minden OK!!! :)

wikol
10-07-2005, 08:31 PM
én most képeket néztem a live 8-ről, de az www.invictus.softmeg.com -ról le lehet tölteni (4 videó)

sya parandroid!!! na azé nem fogyunk el :D

blip
14-07-2005, 01:55 PM
szeva all.

nagyot gondoltam, unatkozok, át fogod stoppolni egy Muse koncertre.
ha valaki akar jönni, egyeztessünk.
placeboaddict@hotmail.com
köszi

wikol
14-07-2005, 04:01 PM
na ez egy érdekes gondolat ... én ezt nem engedhetem meg magamnak
de hajrá, majd írd meg milyen volt :)

blip
14-07-2005, 10:11 PM
meg lessz :p
de ha nem találok valakit aki jön akkor elég lassú lessz :p
legfeljebb meg jelenítem a gondolatot a "Main Muse"-ban.
na de most mennem kell, majd máskor írok,
csőő

*glam*
15-07-2005, 04:46 PM
hova?

marmint hol lesz a koncert???

MATT Please
25-07-2005, 04:16 PM
I dream t go to HHUngary. But may i ask u.. If there ANY Msle, with name ROBERT? :happy:

*glam*
25-07-2005, 07:45 PM
yeah but it's spelled Róbert :p

marianna
07-09-2005, 01:12 PM
leállt itt az élet, látom, igaz én se eröltettem meg magam hogy írjak:) na de most ráérek, igaz nem voltam se garbage, se muse koncerten:(, viszont voltam oasis-en, én nem beszélgettem személyesen az együttessel, de tök jól éreztem magam
kiváncsi lennék a stoppolós élményekre!!!!!!!!!:)))

blip
15-10-2005, 12:30 PM
leállt itt az élet, látom, igaz én se eröltettem meg magam hogy írjak:) na de most ráérek, igaz nem voltam se garbage, se muse koncerten:(, viszont voltam oasis-en, én nem beszélgettem személyesen az együttessel, de tök jól éreztem magam
kiváncsi lennék a stoppolós élményekre!!!!!!!!!:)))
szevasztok Muse-os Magyarok! :D
mi a pálya?

pafff
31-10-2005, 05:08 PM
sziasztok..

hát én is nagy muse fan vagyok. Én nem hiszem hogy valaha jobb zenét fogok hallani az övéiknél. Bocsi...inkább el se kezdem...imádom őket!!!

Judu
13-01-2006, 08:26 PM
sziasztok..
valaki esetleg jár még erre?
én is régóta szeretem a Muset.. (bár nem vagyok a legrébbi, of course, azért nem is olyan régóta..) nah szóval mindegy 2 éve kb.. csak nem szoktam fórumozni nagyon...mert nem volt időm... de szeretnék..:$
valaki?
üdv,
judu

howhigh
03-03-2006, 08:43 PM
Szia judu!

Én is szeretem a Muset. Régebben írtam a fórumba, csak elmaradozott szép lassan...:(
Olvasgattam, és rátaláltam arra a hírre, hogy nemsokára jön az új album. Írnátok erről bővebben? Nincs kedvem visszaolvasni meg keresgélni most erről...(kérlek ne kövezzetek meg emiatt):stunned:

Nagyon köszönöm előre is!;)

Bloody Excited
03-03-2006, 08:46 PM
Hi, hungariANS! I love Hungary so frigging much!
is there any ROBERT amoung you?
please, help!

Entropic Implosion
09-04-2006, 10:18 PM
Helloztok

Már régota irogatok itt és csak most fedeztem fel hogy van magyar rész is! En ugyan Ausztráliaban nöttem fel es Belgrádban dolgozok, de sokat járok haza. A Salzburgi koncertre Augusztus 17.-én pedig tuti átmegyek kocsival

howhigh, az uj album Julius 6-án jelenik meg. A témája elegge háborus lesz - bizonytalankodo katonák, Bush politika stb. A zene pedig szokásosan eredeti - lesz egy tisztán hangszeres szám es valami furcsa Buchla nevu szintetizátor lesz a záro dalban

wikol
24-04-2006, 07:50 PM
nem igazán járogat ide sűrűn senki úgylátom :)
de üdv az újaknak :)

muse-ék benne vannak az exitben!!! nem tom, de én örülök, mer még nem találkoztam velük magyar újságban

blip
14-06-2006, 09:27 AM
Sok értelme nem is lenne ezt a részét nézegetni a forum.muse.mu-nak... viszont legalább a cím helyes mint leírás... mindenki jön, mond 1 "sziá"t aztán tipli....
úgyhogy üdv az új Sziázóknak és kellemes mindenfélét!

OnTheOtherSide
25-07-2006, 05:31 PM
Hát Sziasztok!

Nemrég felfedeztem, hogy magyar része is van a fórumnak. Pedig már-már azon gondolkoztam, hogy nyitok egyet. Néha-néha olvasgatok angol fórumokat, de nem vagyok annyira otthon az angolban és idegesít, hogy nem mindent értek meg. Ezért jó lenne magyarul társalogni a témában.

Úgy látom Mo-n nem túl ismertek Muse-ék...
Kijött az új album, és nincs is itt vélemény... :( Pedig ők az első együttes, akikről érdekelne mások véleménye is (angolul nem sok jót olvastam).

Elolvashatnám ugyan az eddigieket, de túl lehangoló két évvel ezelőtti hozzászólásokat olvasni... Szóval, ha valaki hallgatta az új albumot, légyszi...

OnTheOtherSide
28-07-2006, 05:57 PM
Sziasztok megint!

Mivel nem válaszolt senki (erre ugyan számítottam) - nem volt jobb ötletem -, végigolvastam az egész thread-et (mi ennek a magyar neve?). Úgy látom még egy éve volt itt élet... Sajnos az idei szigetre sem jönnek. :( Pedig őket tényleg érdemes megnézni élőben. 2002-ben azthiszem voltam kinnt, csak akkor még nem is hallottam róluk. :( :( :(
Meglepett, hogy már múlt nyáron is volt szó az új albumról. Én csak kb. akkor kezdtem érdeklődni irántuk.
Letöltöttem pár számot és rögtön úgy éreztem, hogy születésem óta ezt a zenét kerestem!
Szivesen elbeszélgetnék valakivel magyarul pl. a szövegeikről, a gitárjaikról. Lenne egy csomó kérdésem. Nem fűzök túl sok reményt hozzá, de azért tettem egy próbát...

Köszi mindenkinek, aki elolvasta. Főleg azoknak, akik esetleg válaszolnak is.

Entropic Implosion
11-08-2006, 01:54 PM
En még az Origin of Symmetry idején fedeztem fel oket. Emléxem hogy a New Born és a Plug In Baby klipjei mennyire megfogtak elso hallásra. Egyszerre megvolt minden ami csak a legjobb egyuttesekben jon ossze - eredeti, eros dallamok, hihetetlen gitár és zongorajáték, rejtelyes, profetikus szovegek es az a páratlan, angyalian szárnyalo hang...

A kedvenc szovegeim valoszinuleg a New Born és The Small Print. Az elsot most is a Muse remekmuvének tartom:

Ujszulott

"Kapcsold magadhoz
Kapcsold a világhoz
Nyujtsd ki mint a szulési nyomás
A titkod iránti szeretet
Es a keseruség benned
Nonek mint az ujszulott
Mert tul sokat láttál tul fiatalon
Lélektelenek mindenutt

Reménytelen ido barangolni
A tavolság a házadig
Elhomályosodik a semmibe
Mennyit érsz te?
Nem tudsz foldre jonni
Felduzzadsz, megállithatatlan vagy
Mert tul sokat láttál tul fiatalon
Lélektelenek mindenutt

Semmisitsd a gerincteleneket
Mutasd meg hogy valodi
Elpazaroljuk az utolso esélyt
Eljonni
Tord meg a csendet
Mert en eluszok
Eluszok toled"

Azt mondják egy olyan képzeletbeli világrol szol amiben a technologia átvette az érzelmek es az emberiesség helyét: "Just break the silence, show me it's real." Es bár Matt sokszor vallotta magát ateistának, a New Born-ba sok vallásos utalást lehet olvasni - mennyország ("can't come down to earth"), Mária terhessege (elso resz) stb.

Es innen ki megy Salzburgba a MUSE-t latni 17-én?

OnTheOtherSide
14-08-2006, 09:37 PM
Örömmel látom, hogy vannak itt értelmes fórumozók is (nagyjából elolvastam a többi hozzászólásodat is, már amennyire tudok angolul).

Sajnos Salzburgba nem tudok kimenni, nekem az is túl messze van. Örömmel venném, ha beszámolnál róla itt a fórumban... :)

Más dalokat nem fordítottál le? Esetleg feltehetnél még ide, ha van kedved! Sunburn meg a TIRO érdekelne, miután olvastam az egyik hozzászólásod...
Én is úgy hallottam, hogy Matt ateista, de ez nem azt jelenti, hogy nem foglalkozik a témával. Én mostanában már elég sok számot úgy hallgatok, mintha "Istenhez" szólna.

Kicsit zavar, hogy többféle értelmezés lehet, és nem fogom megtudni, hogy ő valójában mire gondolt. De ez már általános iskolában is zavart verselemzésnél, amikor megdicsértek, ha más szemszögből néztem a verset, és csak annyit mondtak "igen ez is lehetséges".

Végül - nem túl fantáziadús, de - muszáj megkérdeznem, hogy mit szólsz az új albumhoz.

Szilvi
19-08-2006, 09:17 PM
sziasztok! én nem régóta ismertem meg a zenéjüket, de be kell valljam, hogy a Rasmus után kész "felüdülés" volt (sokáig a TR volt a kedvencem). De a Muse annyira friss és teljesen más, nagyon szeretem őket. Az Unintended volt az első szám, amit hallottam tőlük, aztán a Time is running out, Dead Star, aztán már nem volt megállás...^^
imádom az új albumukat, a Map of Problematique a kedvencem.

Szilvi
20-08-2006, 08:05 AM
jah, és Matt karizmatikus kisugárzása teljesen letaglózott :happy: nagyon szeretném őket élőben látni koncerten...

OnTheOtherSide
25-08-2006, 02:01 PM
Nekem is a TR volt előzőleg a kedvencem. Úgy is ismertem meg a Muse-t, hogy Lauri kedvenc együttese. Ezért töltöttem le a számokat. Sokáig nem is tudtam, hogy hogy néznek ki, de a zene nagyon tetszett. Mikor először megláttam őket, kicsit idétlennek tűntek. Végülis azok is, de már hozzájuk szoktam. Sőt Matt-et és Dom-ot egészen megszerettem. El vagyok ragadtattva attól, ahogy Matt előadja a számait, ahogy énekel, ahogy mozog meg ahogy gitározik. Számomra élő példája annak, hogy a szépség tényleg belülről ered.
Az új albumról nekem az Assassin a kedvencem.
A Dead Star pedig a legjobb klipp, ha már megemlítetted.

Szilvi
25-08-2006, 04:33 PM
hát az biztos, hogy nem mindennapi élmény lehet őket élőben látni és hallani. novemberben, ha minden jól megy nekem is részem lehet benne :) férjem kint dolgozik Dublin-ban és kisfiammal szeretnénk kimenni hozzá egy hétre, persze a koncertet se fogjuk kihagyni.^^

Entropic Implosion
26-08-2006, 03:33 PM
De jó itt ujra életet látni. Kérés szerint:

Sunburn

Gyere pazarold itt a millióid
Titokban guny-mosolyog
Még egy vállalati show
A rossz lelkiismeret nő

És érezni fogom ahogy a rossz lelkiismeret nő
És érezni fogom ahogy a rossz lelkiismeret nő

Éget mint a nap
És nem tudok elfordulni
Elégeti a láthatárainkat
Semmi tévedés

Gyere engedd megosztani az igazságot
Senki sem merte megtörni
Ezeket a végtelen hazugságokat
Titokban sir

És elbulyok a világtól
Egy törött keret mögött
És örökké futni fogok
Nem birom a szégyent

A salzburgi koncertjük pedig hihetetlen volt. Azt hiszem mindenki igy van aki elöszőr látja a Muse-t előben. Az az energia, az az erő. Matt egészen profetikus a City of Delusion közben. Persze sok dal az új lemezről, de semmi a Showbizról! Viszont meglepetés volt a Forced In, egy csendes kis hangszeres szám a Hullaballooról. Gondolom akkor pihenteti a hangját:LOL: Azt is érdekes látni ahogy váltogatja a gitárjait, meg a gitár-hatásokat dalközben. Az Invinciblehez egy saját tervezésü gitárt használt amin egy kis villogo szines négyzet van. Olyan mint egy laptop egere. Ha vizszintesen kaparja, mély-magás hangokat ad, függőleges kaparással pedig a hangerőt változtatja.

Úgy hallottam hogy December 8.-án Bécsben lépnek fel. Arra megint kimegyek

És érdekes, én is a Rasmust hallgattam mikor felfedeztem az Origin of Symmetryt. Egy Muse dalt fel is vettek ha jól tudom. Melyik az és milyen?

Szilvi
26-08-2006, 07:52 PM
És érdekes, én is a Rasmust hallgattam mikor felfedeztem az Origin of Symmetryt. Egy Muse dalt fel is vettek ha jól tudom. Melyik az és milyen?

:eek: a TR felvett egy Muse számot? ezt nem is tudtam, ha valaki tudja melyiket, akkor sikítson!^^ egyébként a dalszövegeket, amiket beraktok ide, ti fordítjátok?... mer nagyon jók.
akkor én is berakom az örök kedvencemet, bár nem én fordítottam, mivel angoltudásom nagyjából egyenlő a nullával...:(

Time is running out
Kifutunk az időből

azt hiszem megfulladok
fojtogatnak
meg akarom törni a varázslatot
amit létrehoztál

te valami gyönyörűséges vagy
egy ellentmondás
szeretnék beszállni a játékba
súrlódást akarok

te leszel
az én halálom
igen, te leszel
a halálom

eltemetni
nem fogom engedni, hogy eltemesd
nem fogom engedni, hogy elfüstöld
nem fogom engedni, hogy megöld

kifutunk az időből
és elfut az időnk
nem temetheted a föld alá
nem tudjuk abbahagyni a kiáltását

békét akarok
de korlátozott vagyok
megpróbáltalak 'feladni' téged
de függő lettem

most, hogy tudod, hogy csapdába estem
a lelkesedés érzése
soha ne is álmodd, hogy megtörheted ezt a berögződést
ki fogod préselni belőlem az életet

elásni

kifutunk az időből
és elfut az időnk
nem nyomhatod a föld alá
nem tudjuk abbahagyni a kiáltását:
hogy lett ez belőle?

ki fogod szívni az életet belőlem

eltemetni

kifutunk az időből
és elfut az időnk
nem nyomhatod a föld alá
nem tudjuk abbahagyni a kiáltást:
hogy lett ez belőle?

Entropic Implosion
27-08-2006, 10:50 PM
TR egyik koncertjükön az Unintendedet játszotta, de sohase hallottam hogy milyen.

A 2 forditás a sajátom, valamikor angol-magyar tolmácskent dolgoztam. Szilvi, te tényleg nem tudsz angolul? Mert a TIRO forditásod majdnem tökéletes! Csak freedom = szabadság nem béke, és smother itt inkabb elfojtani. Egyébkent Matt nagyon kreativan használja az angolt, ritkán van egy egész mondat, inkább csak mondatfoszlányokbol áll a szöveg. Nehéz forditani:)

Szilvi
30-08-2006, 04:03 PM
Szilvi, te tényleg nem tudsz angolul? Mert a TIRO forditásod majdnem tökéletes! Csak freedom = szabadság nem béke, és smother itt inkabb elfojtani. Egyébkent Matt nagyon kreativan használja az angolt, ritkán van egy egész mondat, inkább csak mondatfoszlányokbol áll a szöveg. Nehéz forditani:)

vazze, akkora fej azé' nem vagyok, hogy MUSE lyrics-eket fordítsak, mikor még îgazából el sem kezdtem tanulni angolul. Csak annyit tudok, amennyi innen-onnan rámragadt. Max. olaszról le tudnám fordítani, bár abból sztem érdekes dolgok sülnének ki.^^ (az olaszok már lefordították szinte az összes MUSE számot:eek:)
http://www.musemuseum.it/traduzioni.htm

OnTheOtherSide
01-09-2006, 02:27 PM
Tényleg lesz Muse Bécsben?????? Oda talán még én is ki tudnék jutni. A honlapjukon még nincs fenn...
Rengeteg koncertvideom van, úgyhogy elvben tudom milyenek a koncertek, de annyira más lehet tényleg ottlenni!
Az 'Invincible-gitár' nekem is nagyon érdekes volt. Még nem láttam ilyet. De gondolom azért nem ő találta ki... ?
A Forced In-re kiváncsi lennék. A studio verzióban van szöveg is... Érdekes, hogy pont ezt választották annyi jó szám közül.

Kedves angolosunk!
Ha ráérnél, megnéznéd ezt a quizt? Én is próbálom majd fordítani... csak most nincs időm.
http://www.he-3.mu/quiz.htm

Sziasztok!

Entropic Implosion
03-09-2006, 03:40 PM
OnTheOtherSide, nekem az a link nem mukodik.

Valahol azt hiszem olvastam arrol az egyedi gitarrol, Mattocasternek hivjak mert a Stratocaster ceg gyartja Mattnek

A Becsi koncertet eddig csak Salzburgban lattam meghirdetve. Lehet hogy megsem lesz?:(

Szilvi
06-09-2006, 09:45 AM
lehet, hogy már láttátok, de ez a kép nagyon ott van... :fekveröhög: Matt annyira ééédes!

http://www.microcuts.net/gallery/data/media/2/10200656isis68295200625004PM.jpg

Szilvi
06-09-2006, 03:00 PM
ezt most találtam, annyira yoooooo!^^

http://www.youtube.com/v/aeuj4a3PYOY

nancygirl
08-09-2006, 02:16 PM
Bécsben lesz koncert december 8-án, csak az aggaszt, hogy nincs kint a honlapon, viszont neten meg lehet venni

OnTheOtherSide
08-09-2006, 04:03 PM
Tényleg most vagy itt először vagy csak nevet váltottál?

Jó, hogy írtál; mert én úgy gondoltam, hogyha nincs fenn a honlapon, akkor nincs is koncert Bécsben...
Meg is találtam, de csak Hétfőn tudok jegyet rendelni :( És az aggaszt, hogy lesznek valami vendégek, de nincs ott hogy kik.
Ti jöttök Bécsbe?

Más. Tudja valaki hogy mi az a falzett? Több helyen olvastam már. Pl. hogy "Matt gyakran falzettben énekel", meg hogy "UK's dark falsetto rock band".

Egyébként milyen zenéket szerettek még Muse mellett?

+ Akkor én is felteszem a kedvenc képem:
466

OnTheOtherSide
08-09-2006, 06:11 PM
Ez a kép most miért lett ilyen kicsi?

Ja, rá kell kattintani és akkor megnézhetitek nagyban...

fodrika
08-09-2006, 08:02 PM
Más. Tudja valaki hogy mi az a falzett? Több helyen olvastam már. Pl. hogy "Matt gyakran falzettben énekel", meg hogy "UK's dark falsetto rock band".

Sziasztok,

Én tényleg új vagyok itt.
Viszont itt a válasz a kérdésedre:
falzett
Fejhang. Maga a szó az olasz „falso”-ból származik, jelentése hamis. Arra utal, hogy a megszólaltatott hang a természetes mellhangtól, annak hangszínétől, jellegétől eltér. Alkalmazásának célja a meglévő hangterjedelem felfelé történő kiszélesítése. Elsősorban tenoristák alkalmazzák (említettük pl. a Puritánok III. felvonásában felhangzó f2 hang problematikáját), gyakran magas hangok halk (piano) megszólaltatása céljából. Más hangfajú énekesnél is találkozhatunk vele. (Baritonisták között gyakori, pl. A sevillai borbély Figaro belépőjében a férfiak és a nők hanghordozásának megkülönböztetése céljából; hasonló céllal szólaltatja meg Marcello a Bohémélet III. felvonásának imitált „táncjelenetében”, vagy Verdi Falstaffja az „apródaihoz” intézett szózatában. Basszisták között elsősorban buffo szerepekben találkozhatunk alkalmazásával, pl. a Szerelmi bájital Dulcamarájának szólamában.) A falzettben felhangzó hang erőtlenebb a természetes mellhangnál. Ezért volt nagy jelentőségű a Gilbert Duprez által bevezetett (és nyomában Adolphe Nourrit által kitűnően elsajátított) természetes mellhangú „magas c” – egyes szakkönyvekben használt kifejezéssel →mellkasi c – az addig falzettben énekelt hasonló hangok helyett.

PoisonSophie
12-09-2006, 06:09 PM
Sziasztok! Nagyon új vagyok még itt, de gondoltam ideköszönök. ;)