View Full Version : Magyar Muser Thread
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
OriginOfStarlight
12-03-2010, 03:05 PM
Elnézést, hogy túltengek... de muszáj panaszkodnom: nincs szerencsém, nem kaptak jegyet az ismerősök. Úgyhogy kicsit többet kell áldoznom a londoni túrára, mint reméltem. Nyüssz :(
Ez nem hangzik jól. :( Mi lesz a következő lépésed? Megpróbálod eBay-en?
Nekem is van egy Szigetes megérzésem. Nagyon közel lesznek akkor.
Viszont Sziget helyett Frequency-re megyek.
Muse/Billy Talent/White Lies felállást nem überelheti semmi Szigeten (számomra):)
OriginOfStarlight
12-03-2010, 03:32 PM
Nekem is van egy Szigetes megérzésem. Nagyon közel lesznek akkor.
Viszont Sziget helyett Frequency-re megyek.
Muse/Billy Talent/White Lies felállást nem überelheti semmi Szigeten (számomra):)
A White Lies-t én is szívesen megnézném, de nem hiszem, hogy Frequency-re el tudnám rendezni a fuvart. :erm:
zangazanga
12-03-2010, 03:40 PM
Ez nem hangzik jól. :( Mi lesz a következő lépésed? Megpróbálod eBay-en?
Nem tudom. Áhh, nagyon bíztam ebben.
Az van, hogy a coach+ticket felállás 85 font, de ez legalább biztos. Amit nem tudok, hogy összefügg-e a kettő, vagyis hogy muszáj-e buszoznom is ahhoz, hogy bejussak a koncertre. Csak nem... eléggé logikátlan lenne, de az angolokból bármit kinézek. (Ne tessék félreérteni, anglomán vagyok magam is :))
A White Lies-t én is szívesen megnézném, de nem hiszem, hogy Frequency-re el tudnám rendezni a fuvart. :erm:
Vonat, Busz?:)
OriginOfStarlight
12-03-2010, 07:00 PM
Vonat, Busz?:)
Tudod, nem töltöttem még be a 18-at, szóval kétlem hogy az édesanyám elenged vonattal. Bernbe is vonattal mennék, de mondta, hogy semmi esélye. :p
Budapestre egyik ismerősöm elvihetne, ő má néhány éve jár a Szigetre. :D
zangazanga
12-03-2010, 07:10 PM
Tudod, nem töltöttem még be a 18-at...
Óóó, de jó Neked :happy:
fodrika
12-03-2010, 08:10 PM
Nem tudom. Áhh, nagyon bíztam ebben.
Az van, hogy a coach+ticket felállás 85 font, de ez legalább biztos. Amit nem tudok, hogy összefügg-e a kettő, vagyis hogy muszáj-e buszoznom is ahhoz, hogy bejussak a koncertre. Csak nem... eléggé logikátlan lenne, de az angolokból bármit kinézek. (Ne tessék félreérteni, anglomán vagyok magam is :))
Nyugi, nem kell buszoznod ahhoz, hogy átvehesd a koncertjegyed, valószínűleg a coach-ra a jegyedet mailben kapod meg és a helyszínen majd jól át lehet venni a koncertjegyet:) Nekem így volt a Teignmouth-i koncertnél, ha ez is ilyen See Ticket-es buli...
Frequency, ez most már tényleg a bőség zavara! Most aztán komoly gondba vagyok... hova is menjek...:) szigetre valószínűleg csak akkor megyek, ha jön valami nagy-nagy kedvenc... pl. Muse:LOL:
Shine, egyébként először én is úgy voltam vele, hogy kerestem hosteleket meg minden, hátha amikor látom a nevét eszembe jut, hogy ott szálltunk meg, de nem, sehol nem jelent meg, csak a szállodák! Így kutakodhadtam a mailjeim között...
OriginOfStarlight
12-03-2010, 09:25 PM
Óóó, de jó Neked :happy:
Miért lenne ez jó? :LOL:
zangazanga
12-03-2010, 09:50 PM
Miért lenne ez jó? :LOL:
Térjünk vissza erre a kérdésre tíz év múlva ;)
Rendszeresen jár a fejemben az, hogy basszus, egy csomóan ennyi idősen már 'megváltották a világot', én meg még mindig csak ülök a szerkesztőségben és hülyeségeket körmölök. Egy pár dolgot talán másképp csinálnék, ha most annyi lennék, mint Te. Csak ennyi :)
Fodri, köszi, megnyugodtam.
Akkor ez is megoldódik, juhúúú! :D
madguitarist
13-03-2010, 08:38 AM
Frequencyn naggyon jó a névsor.MUSE,Billy Talent,Bad Religion mind a nagy kedvencek.NOFX,Skunk Anansie,White Lies és Die Toten Hosen szintén nagyon érdekelne.Én azt remélem,hogy ugyanezek a bandák jönnek Szigetre is...még pár nagy névvel kiegészülve.Fúúúú,de izgi.Kár,hogy a Sziget fellépöket hozzák legutoljára nyilvánosságra minden évben.Szerintem júnisig nem fogjuk megtudni a teljes fellépö-listát.
OriginOfStarlight
13-03-2010, 02:30 PM
Térjünk vissza erre a kérdésre tíz év múlva ;)
Rendszeresen jár a fejemben az, hogy basszus, egy csomóan ennyi idősen már 'megváltották a világot', én meg még mindig csak ülök a szerkesztőségben és hülyeségeket körmölök. Egy pár dolgot talán másképp csinálnék, ha most annyi lennék, mint Te. Csak ennyi :)
Fodri, köszi, megnyugodtam.
Akkor ez is megoldódik, juhúúú! :D
Hát jó, be kell vallanom, hogy részből igazad van. De sajnos ennek rengeteg negatív oldala is van. Például, elmehetnék Wembley-be vagy pedig Párizsba a júniusi koncertekre, hiszen nem kéne engedélyt kérnem. Mióta először megnéztem a HAARP DVD-t, egyik vágyaim közé tartozik egy Wembley koncert. De hát most mit csináljak, várok még két évet, addig még sok minden történhetik, nemde? :D
Ne törd a fejed dolgokon, melyek már elmúltak, még mindig van rengeteg szép év előtted. Hogy is mondjam? Time is not running out ;)
zangazanga
16-03-2010, 03:13 PM
Juhú! Kedves barátom épp most vette meg a Showbizt és az OoS-t csak nekem Londonban. Itthoni lemezboltból snassz :)
fodrika
18-03-2010, 06:33 PM
Zangazanga, nem tudom regisztráltál-e már ide, de ha még nem, akkor hajrá: http://creative.myspace.com/uk/muse/muse_data_capture.html
Jegyet lehet nyerni a 10-i Wembley-s koncertre is:)
zangazanga
18-03-2010, 08:33 PM
Zangazanga, nem tudom regisztráltál-e már ide, de ha még nem, akkor hajrá: http://creative.myspace.com/uk/muse/muse_data_capture.html
Jegyet lehet nyerni a 10-i Wembley-s koncertre is:)
Köszönöm, próbálkozni fogok, bár amilyen az én formám... :)
De tényleg biztosra akarok menni, úgyhogy megveszem a buszos jegyet. Egyet viszont nem értek: a 11-e elvileg sold out, a rendelős oldalak mégis azt írják, hogy ilyen megoldással még belépőhöz lehet jutni. Úgyhogy itt a nagy kérdés: melyik napot válasszam? :$
Egyébként ma egy barátosnémmal (akinek én mutattam meg a zenekart :)), foglaltunk repjegyet Milánóba. Kemény 3 ezer forint fejenként az odaút, hat vissza, így akkor sem bukunk nagyot, ha esetleg nem tudunk kimenni a koncertre. Online már csak a San Siro kakasülőjére van jegy, így most megy a molyolás, hogy akarunk-e hangyányi Mattet, Domot és Christ látni... :rolleyes:
Ó. És más csak a jövő hét elejéig kell imádkozni, elvileg akkorra várható a Sziget-névsor.
OriginOfStarlight
19-03-2010, 02:22 AM
Juhú! Kedves barátom épp most vette meg a Showbizt és az OoS-t csak nekem Londonban. Itthoni lemezboltból snassz :)
:awesome:
Gondoltam, hogy ezek a lemezek megtalálhatóak Budapesten is.. :erm: Nekem tavaly valahogy sikerült találnom egy Showbiz példányt elásva a The Resistance alatt, alig hittem a szemenek amikor megláttam. :happy: Még csak az Origin hiányzik :shifty:
De tényleg biztosra akarok menni, úgyhogy megveszem a buszos jegyet. Egyet viszont nem értek: a 11-e elvileg sold out, a rendelős oldalak mégis azt írják, hogy ilyen megoldással még belépőhöz lehet jutni. Úgyhogy itt a nagy kérdés: melyik napot válasszam? :$
Egyébként ma egy barátosnémmal (akinek én mutattam meg a zenekart :)), foglaltunk repjegyet Milánóba. Kemény 3 ezer forint fejenként az odaút, hat vissza, így akkor sem bukunk nagyot, ha esetleg nem tudunk kimenni a koncertre. Online már csak a San Siro kakasülőjére van jegy, így most megy a molyolás, hogy akarunk-e hangyányi Mattet, Domot és Christ látni... :rolleyes:
Ó. És más csak a jövő hét elejéig kell imádkozni, elvileg akkorra várható a Sziget-névsor.
Ez elég furcsa, igen. Akármennyi oldalon jártam (egy ismerősömnek próbálok San Siros jegyet találni - találhatók még állóhelyek is, de 150€ körül forognak az árak :erm:), mindegyiken azt írta, hogy még minden koncertre lehet jegyet kapni. :wtf: Közben meg a .mu azt mondja, hogy mindkét párizsi és londoni koncert sold out.
Melyik napra szeretnél inkább menni?
No ez most nem fog békémet hagyni :LOL: De kösz, hogy szóltál. :)
fodrika
19-03-2010, 05:07 PM
Jajj, hát ez a legegyszerűbb, ha teheted mind a kettőt;)
Na, hát kíváncsian várom... Jövő héten mennyi izgalomban lesz részem!
Shine, eldöntöttem, most már kb. 99 %, hogy megyek Krakkóba, és ha minden jól megy szeptember 11-én este, én is reklamálni fogok a nem túl változatos setlist miatt:rolleyes:
fodrika
19-03-2010, 05:10 PM
Gondoltam, hogy ezek a lemezek megtalálhatóak Budapesten is.. :erm: Nekem tavaly valahogy sikerült találnom egy Showbiz példányt elásva a The Resistance alatt, alig hittem a szemenek amikor megláttam. :happy: Még csak az Origin hiányzik :shifty:
Sajna, nem ez a jellemző. Még a HAAPR megjelenése utána lejártam a lábam, mire találtam egy helyet, ahol egyáltalán tudták milyen zenekarról beszélek... és az összes kínálatuk a BHAR volt:) Biztos, nekem nincs szerencsém...
zangazanga
19-03-2010, 05:28 PM
Ez elég furcsa, igen. Akármennyi oldalon jártam (egy ismerősömnek próbálok San Siros jegyet találni - találhatók még állóhelyek is, de 150€ körül forognak az árak :erm:), mindegyiken azt írta, hogy még minden koncertre lehet jegyet kapni. :wtf: Közben meg a .mu azt mondja, hogy mindkét párizsi és londoni koncert sold out.
Melyik napra szeretnél inkább menni?
Én találtam többfélét itthoni üzletekben, de iszonyat áron (most nézem, a bookline-tól is épp csak valamivel 5 ezer alatt lehet megrendelni őket). Londonban a két lemez együtt 10 font volt az hmv-ben.
Találtam a MuseBayen két eladó jegyet Milánóba :dance: Igaz, ülőhely ez is, de legalább nem a tetőn. Úgyhogy ez, azt hiszem, eldőlt.
Hogy melyik napra? Óóó... hát ez nehéz kérdés. Talán inkább 11-re, mert megölne az ideg, hogy tudom, odabenn még zenélnek, én meg már repülök haza :rolleyes:
madguitarist
19-03-2010, 07:46 PM
Szerintem ez valahogy úgy müködhet itt,hogy hivatalosan kibocsájtanak valamennyi jegyet.Gondolom,hogy mennyit pontosan arról a management és az adott helyszin (jelenesetben a Wembley)együttesen dönt,minden igényt és helyi adottságot mérlegelve.Most ezeket a jegyeket különbözö jegyeladással foglalkozó cégeken keresztül bocsátják a nyilvánosság számára is hozzáférhetövé.És ilyen cég lehet több is.Nem biztos,hogy a muse.mu feltétlenül minddel kapcsolatban van,lehetnek a stadionnak saját jegyeladási helyei,webáruházai...szóval ezekröl a MUSE központi irodájának,"főhadiszállásának"nemsok tudomása van.Igy eshet meg,hogy itt azt irják,hogy sold out,közben máshol böven van még jegy,csak ott a kutya se kereste.De olyanis van,hogy egyének vagy cégek felvásárolnak sok jegyet és bizonyos haszonnal a koncerthez közeli idöpontokban eladásra bocsájtják bizonyos forumok,médiák utján(pl.eBay,vagy muse rajongói oldalak fórumjai...)Én ezeket tartom valószinünek.De kitartó keresgélést,aki akar,az ugyis ott lesz valamilyen úton-módon.
fodrika
19-03-2010, 08:52 PM
A Wembley esetében még olyat is olvastam, hogy elképzelhető, hogy csak a jegyek egy részét dobták eddig piacra, bár ez csak feltételezés.
Pont a berlini koncertnél jártam úgy, hogy neten keresztül nem lehetett már rendelni jegyet, viszont a kint élő barátnőm meg írta, hogy még gondolkoznak a párjával, hogy eljöjjenek. Aztán már kint kérdeztem meg tőle, hogy hol akartak jegyet venni, hisz már nem is lehet rendelni, erre kiderült, hogy úton-útszélen tukmálták rájuk a jegyeket. Az igaz, hogy a németeknél nem akkora divat a jegyüzérkedés, mint az angoloknál.
fodrika
20-03-2010, 12:55 PM
Zangazanga, lehet, hogy csak vaklárma, de most úgy néz ki, hogy lehet sima GA-t is kapni a szombati napra a See tickets oldalán. Ilyet csináltak anno az O2-s koncerteknél is, persze a végén jól kiírták, hogy egyébként minden jegyet eladtak már... De a Wembleys fórumba olvastam, hogy néhány embernek most sikerült jegyet venni, szóval, próba-cseresznye;)
zangazanga
20-03-2010, 01:28 PM
Zangazanga, lehet, hogy csak vaklárma, de most úgy néz ki, hogy lehet sima GA-t is kapni a szombati napra a See tickets oldalán. Ilyet csináltak anno az O2-s koncerteknél is, persze a végén jól kiírták, hogy egyébként minden jegyet eladtak már... De a Wembleys fórumba olvastam, hogy néhány embernek most sikerült jegyet venni, szóval, próba-cseresznye;)
A gigsandtours is árul :D Nagyon köszönöm, már pötyögöm is a számokat. (Fingers crossed :))
zangazanga
20-03-2010, 02:26 PM
Mindjárt kiugrom a bőrömből :dance:
"You have booked to attend MUSE at Wembley Stadium, London on SATURDAY 11/09/2010 at 16.00"
Nagyon köszönöm az infót!
Nonee
20-03-2010, 04:23 PM
Zanga, grat:yesey::musesign:
Én azt hiszem, ha nem jön össze a Szigetes Mjúzolás, fogok egy-két barátnőt és Frequency lesz. Mennyivel egyszerűbb lenne a Sziget! A Duna túloldalán álló lakótelepen lakik az egyik említett barátné, odasétálunk, majd hazasétálunk, mit nem adnék érte!!!:supersad:
fodrika
20-03-2010, 06:34 PM
"You have booked to attend MUSE at Wembley Stadium, London on SATURDAY 11/09/2010 at 16.00"
Ennek igazán örülök!!! Szívesen:)
zangazanga
20-03-2010, 09:31 PM
Én azt hiszem, ha nem jön össze a Szigetes Mjúzolás, fogok egy-két barátnőt és Frequency lesz. Mennyivel egyszerűbb lenne a Sziget! A Duna túloldalán álló lakótelepen lakik az egyik említett barátné, odasétálunk, majd hazasétálunk, mit nem adnék érte!!!:supersad:
Két éve hetijeggyel (uhh, a karszalagot azóta is viselem :)) végignyomtam a Szigetet, úgy, hogy a Kálvin térnél dolgoztam, és abban az öt napban háromszor kellett hajnaloznom, vagyis reggel 6-ra beérnem az olimpia miatt. Akkor mit nem adtam volna egy olyan barátnőért, aki a szomszédban lakik :) Így maradt a hajnali jéghideg zuhany meg a sátorban aludni igyekvés, ami viszonylag nehezen ment, tekintve hogy a táncdalfesztivál helyszín mögött táboroztam, ahol reggel 4-ig tart a buli. Életem legdurvább zombihete volt :rolleyes:
(Uhh, még mindig alig hiszem el, hogy tényleg ott leszek a Wembley-ben :D)
madguitarist
21-03-2010, 09:40 AM
Király vagy,gratulálok.Énis ott leszek 11-én.Jó lenne összehozni egy kis magyar találkozót elötte,hátha egyszerre is tudnánk bejutni és együtt képviselni kis hazánkat.Azért a magyarok tudnak ám rajongani.Eddig hányan is megyünk innen Wembleybe?
fodrika
21-03-2010, 05:59 PM
Ez a magyar tali tényleg jó ötlet lenne, legalább egyikünk sem érezné magát egyedül:D
zangazanga
21-03-2010, 07:45 PM
Király vagy,gratulálok.Énis ott leszek 11-én.Jó lenne összehozni egy kis magyar találkozót elötte,hátha egyszerre is tudnánk bejutni és együtt képviselni kis hazánkat.Azért a magyarok tudnak ám rajongani.Eddig hányan is megyünk innen Wembleybe?
Legyeeen :)
Ha esetleg közösen terveznénk a sorban állást, egyszerűbb lenne megoldani a mindenféle ügyek intézését is :)
(Tényleg, a szállásotok merre lesz? Szerintem én maradok kedvenc hostelemnél a Waterloo tőszomszédságában.
Madguitarist, Te ugye ismerős vagy a környéken? A Wembley Central megálló jó a stadionhoz?)
OriginOfStarlight
21-03-2010, 09:49 PM
:awesome: :dance: Semmi kétség róla, hogy életed egyik legjobb estéjét fogod tölteni Londonban szeptember 11-én :D De aztán hozz néhány fotót is!
Bocs, de elfelejtettem, hogy mire szól a kártyád. :$ GA, GC vagy ülőhely?
Hamarosan véglegesen megtudjuk, hogy mi lesz a Szigettel. Jaj de izgulok :musesign:
zangazanga
21-03-2010, 10:50 PM
:awesome: :dance: Semmi kétség róla, hogy életed egyik legjobb estéjét fogod tölteni Londonban szeptember 11-én :D De aztán hozz néhány fotót is!
Bocs, de elfelejtettem, hogy mire szól a kártyád. :$ GA, GC vagy ülőhely?
Ha életem három legjobb estéjét kellene kiválasztanom... akkor abból kettő helyszíne London, egyé pedig Berlin, azt hiszem. És ebbe már beleszámoltam a Wembley-koncertet :) (Bár az az igazság, hogy minden Londonban eltöltött napra, órára emlékezni fogok, egyszerűen imádom azt a várost.)
GA. De... nem úgy van, hogy a golden circle-be azok mehetnek, akik kellőképpen korán érkeznek a sorba?
És tényleg, amit még meg szerettem volna kérdezni (mintha holnap lenne az egész :)): beengedik a fotómasinát? Kompakt gépem van, de nem az a kézbe simuló fajta, az átlagnál nagyobb és nehezebb. Hazazavarnak vajon, ha azzal próbálok bejutni?
madguitarist
22-03-2010, 10:30 AM
Ne izgulj,a fotómasinákat beengedik.Max azon kéne eltöprengened,hogy mit kezdessz vele odabent,mert félö,ha a tömegben tombolni akarsz akkor összetöröd.Ja és töltsd fel az elemeket,aksit fullra meg ha lehet még pótelemeket is hozzál hozzá.Nekem persze,hogy a legelsö számnál merült le 2007-ben.Az pedig szivás eléggé.
Wembley Central nem jó...onnan még jó sokat kell gyalogolni a Stadionhoz.Wembley Park Station a legközelebbi tube station.Minden nap járok arrafelé szinte...de figyelni kell a közlekedési hireket(Tfl),mert sokszor hétvégén nem müködik egyik másik metro vonal.Amugy jó korán oda kell menni.Kb reggel 9-10 körül vagy hamarabb,mert kilóméteres sor lesz késöbb.Kicsit gáz sorban állni 4-5 órán keresztül igyis,de ha biztosra akarsz menni,hogy a legelejére kerülsz,akkor nincs más választás.
zangazanga
22-03-2010, 10:39 AM
Ne izgulj,a fotómasinákat beengedik.Max azon kéne eltöprengened,hogy mit kezdessz vele odabent,mert félö,ha a tömegben tombolni akarsz akkor összetöröd.Ja és töltsd fel az elemeket,aksit fullra meg ha lehet még pótelemeket is hozzál hozzá.Nekem persze,hogy a legelsö számnál merült le 2007-ben.Az pedig szivás eléggé.
Wembley Central nem jó...onnan még jó sokat kell gyalogolni a Stadionhoz.Wembley Park Station a legközelebbi tube station.Minden nap járok arrafelé szinte...de figyelni kell a közlekedési hireket(Tfl),mert sokszor hétvégén nem müködik egyik másik metro vonal.Amugy jó korán oda kell menni.Kb reggel 9-10 körül vagy hamarabb,mert kilóméteres sor lesz késöbb.Kicsit gáz sorban állni 4-5 órán keresztül igyis,de ha biztosra akarsz menni,hogy a legelejére kerülsz,akkor nincs más választás.
Komoly darab, nem törik olyan könnyen, volt már velem Offspringen és FF-en is az első sorokban :) A full töltés alap, csak még nagyobb memóriakártyát kell beszereznem, utálom cserélgetni, meg nyilván nem is nagyon lesz rá lehetőség.
Fene... pedig reméltem, hogy nem kell átszállni. De ezen már ne múljon.
Bármennyit hajlandó vagyok sorban állni, remélem, Ti is :)
zangazanga
23-03-2010, 09:30 AM
JÖNNEK!!! :LOL:
http://sziget.hu/fesztival/hirek/elso_fecskek_aktualis_sztarok_nagy_visszaterok_nag y_igeretek.6871.html
JÖNNEK!!! :LOL:
http://sziget.hu/fesztival/hirek/elso_fecskek_aktualis_sztarok_nagy_visszaterok_nag y_igeretek.6871.html
Hihetetlen!:LOL::LOL:
Frequency kilőve:D
De ami a legdurvább, hogy Muse mellett Billy Talent és Kasabian is jön.
Valaha volt legjobb Sziget lineup.
_Shine_
23-03-2010, 02:12 PM
Sziget, sziget, szigeeeet!! :d :d :d
edit: hoppá, nem engedi a csupa nagybetűt, pedig azzal volt írva
OriginOfStarlight
23-03-2010, 02:30 PM
SZIGEEEEEET!! :dance: :dance:
Hihetetlen!! :D :D
Nonee
23-03-2010, 04:22 PM
SZIGEET!!!!!!!:D:D:D:D
Most úgy megölelgetnék mindenkit!!:awesome:
Mióta várok már erre:dance::dance::dance:
fodrika
23-03-2010, 04:44 PM
De jó hír ez!!! és még Kasabian is, meg The Cribs is, hú, panaszra semmi okom nem lehet:)
Mikor lesz már augusztus?:D
Azt hiszem, a londoni tali mellett a szigeteset is elkezdhetjük tervezni:) Már ha van hozzá kedveztek.
Zangazanga, londoni szállás ügyben nem sok ötletem van nekem, tavaly egy hostelbe voltam, de az annyira nem tetszett, tavaly előtt meg bátor voltam és couchsurfingeltem (jó, akihez mentem az ismerős által tesztelve volt:D). Ha van valakinek valamilyen ötlete kulturált, magyar pénztárca barát, esetleg wifis helyre, azt én is szívesen fogadom;)
OriginOfStarlight
23-03-2010, 04:59 PM
Milyen élvezet nézni, hogy mindenki majd kiugrik a bőréből örömében. :D :D
Nonee
23-03-2010, 07:41 PM
Én ezt nem bírom, ez már sok az én idegeimnek, nem tudom feldolgozni az információt:happy:
Próbálom tudatosítani hogy tényleg itt lesznek és ők lesznek és atyaúristen, de félúton összezuhan a rendszer:LOL: Hülyült már meg ember örömében??:D:D
madguitarist
23-03-2010, 07:50 PM
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!SZIGEEEEET:D
Én olyan boldog vagyok,hogy velem madarat lehet fogatni:D
Az qrvaélet,hogy ott leszek egész héten.MUSE,Billy Talent,Bad Religion...csak 3 nagynagy kedvenc eddig...és még ott van jópár név akik szintén nagyon bejönnek(The 69 Eyes,Paradise Lost,Enter Shikari,Ska-p,Papa Roach,Toy Dolls...)Minden idök legeslegjobb Szigetje lesz az idei.
És rá kevesebb,mint egy hónapra 11/09/2010. Wembley Stadium MUSE....Ugy érzem nagyon jó évem lesz:D
Ha hoztok magatokkal matracot akár nálunk is elalhattok.De kiba kicsi a lakáskánk...azért 2-3 ember elfér a nappaliban.Én mondjuk Wembleytöl fél órára lakok metroval,ami már nem is London igazából.Ennyit tudok ajánlani,meg egy forró teát..vagy ilyesmi.
OriginOfStarlight
23-03-2010, 08:29 PM
Hasonló a helyzet itt is, valahogy még nem jutott el a tudatomig, hogy Muse tényleg jönnek. :D Gondolom, hogy egész addig a napig, amikor Budapesten kiszállok a kocsiból és megteszem az első lépéseket a fesztivál helyszíne felé, az agyam képtelen lesz befogadni az infót. :LOL:
Amikor óriási mosollyal kiugrándoztam a konyhába, anyám rögtön tudta, mi a helyzet. :chuckle:
"Muse jönnek Szigetre?" kérdi ő.
"IGEEEEN!! :dance: :dance:"
Elnézést a sok hülyeségért, melyet most összepötyögök, de nem tudom, hova tegyem magam e pillanatban. :$
zangazanga
23-03-2010, 09:27 PM
Az egész délelőttöt azon morogva töltöttem, hogy mit képzel magáról a szigetes társaság, milyen ótvar az oldal, amikor minden tisztességes fesztiválét folyamatosan frissítik, meg úgy egyébként hol van már a bejelentés. Aztán amikor végre felkerült a hír, végig se olvastam, csak megláttam a képet és elkezdtem visítani meg vihogni egyszerre, és körbeugráltam a szobát. Többször :LOL:
(Uram atyám, és én már teljesen biztos voltam abban, hogy véget ért a rajongó korszakom azzal, hogy láttam színpadon David Tennantet :happy:)
Remélem, hogy sokatokkal lesz szerencsém találkozni azon a gyönyörű augusztusi napon :)
Nonee
24-03-2010, 05:21 AM
Én naponta Budára járok vagy egyetemre, vagy dolgozni, átvillamososzok a Duna felett, közben a szemem a Sziget körvonalait pásztázza a párásan csillogó víz fölött, és közben tudom, hogy szent az a föld és egy szép napon egy másik villamosra szállok ,ami odavisz, és ott Muse lesz...és itt hal le a rendszer:LOL::LOL:
Ez az a tipikus 10 centivel a föld fölött állapot:p
Nem bííííííííííírom:musesign::musesign::dance::dance:
Fesztiválokon ugye nem szokták tolni a We are the Universe intrót?
_Shine_
24-03-2010, 01:46 PM
Én naponta Budára járok vagy egyetemre, vagy dolgozni, átvillamososzok a Duna felett, közben a szemem a Sziget körvonalait pásztázza a párásan csillogó víz fölött, és közben tudom, hogy szent az a föld és egy szép napon egy másik villamosra szállok ,ami odavisz, és ott Muse lesz...és itt hal le a rendszer:LOL::LOL:
Valahogy ismerős, ugyanez volt nálam is ma reggel, legszívesebben felvisítottam volna a villamoson. :D
Lit, szerintem nem fogják, úgy rémlik, a BDO-n nem volt, de majd ha beindul végre a fesztiválszezon, többet tudunk meg. Én csak azt remélem, hogy a 3 csodás tornyukat otthon felejtik. Azt ugye végképp nem fogják egy fesztiválra hozni?
zangazanga
24-03-2010, 02:03 PM
Minden áldott reggel az 1-es vilingerrel jövök dolgozni... egyetlen HÉV-megállónyira vagyok a K-hídtól. Szívfacsaró.
Ahh, de sokára lesz... :stunned:
Valahogy ismerős, ugyanez volt nálam is ma reggel, legszívesebben felvisítottam volna a villamoson. :D
Lit, szerintem nem fogják, úgy rémlik, a BDO-n nem volt, de majd ha beindul végre a fesztiválszezon, többet tudunk meg. Én csak azt remélem, hogy a 3 csodás tornyukat otthon felejtik. Azt ugye végképp nem fogják egy fesztiválra hozni?
Fesztiválokon nincsenek tornyok. Így We are the Universe intro sem. SAJNOS.
Az qva jó. De legalább Wembley-ben átélhetem!:D
_Shine_
24-03-2010, 02:13 PM
A We are the Universe-t én is sajnálom, de a tornyokat nagyon nem, legyenek csak "testközelben" végig.
Fogd be! :p ;)
fodrika
24-03-2010, 05:21 PM
Mostanába nem nagyon volt időm interjúkat olvasni, de nem úgy van, hogy teljes meglepivel készülnek a Wembley-s koncertekre? A teljes Exo-ra azt mondták, hogy nem lesz (nem lesznek szimfonikusok), de még reménykedem...;)
Ma a kollegámmal, leörültük egymást, hogy jön a Muse, jön a Muse! Holnapra meg is beszéltünk egy Muse póló napot:D
Mostanába nem nagyon volt időm interjúkat olvasni, de nem úgy van, hogy teljes meglepivel készülnek a Wembley-s koncertekre? A teljes Exo-ra azt mondták, hogy nem lesz (nem lesznek szimfonikusok), de még reménykedem...;)
Ma a kollegámmal, leörültük egymást, hogy jön a Muse, jön a Muse! Holnapra meg is beszéltünk egy Muse póló napot:D
De azt mondták, hogy lesz meglepetés.:D
Ebbe beletartozik az UFO is, amit már tavaly be akartak vetni, de biztonsági szempontból még nem engedték. De már igen, és Matt mondta is, hogy lesz felettünk egy óriási UFO.
Aztán, hogy az miből lesz vagy mit csinál majd. Az hatalmas kérdés. De lesz UFO:LOL::LOL:
Nonee
24-03-2010, 08:11 PM
Olyan ötlet is volt (Hallottam, Matt mondta:D), hogy egy bazinagy figyelő szemet engednek a közönség fölé:wtf:...de azt hiszem, megmaradt ötlet szintjén, mert nem engedélyezték biztonsági okokból.
A tornyokat ezesetben én sem fogom hiányolni, meg a nagyszínpad sem óriási, így tutira emberi közelségben lesznek:D:D
Nonee
24-03-2010, 08:14 PM
Minden áldott reggel az 1-es vilingerrel jövök dolgozni... egyetlen HÉV-megállónyira vagyok a K-hídtól. Szívfacsaró.
Ahh, de sokára lesz... :stunned:
Naah, én az 1-es vilivel megyek végig a Vágódíhtól a Szentlélek térig (asszem), onnan HÉV és már ott is vagyok a Sziget kapujában. Hmmmmm...:awesome:
fodrika
24-03-2010, 09:00 PM
De azt mondták, hogy lesz meglepetés.:D
Ebbe beletartozik az UFO is, amit már tavaly be akartak vetni, de biztonsági szempontból még nem engedték. De már igen, és Matt mondta is, hogy lesz felettünk egy óriási UFO.
Aztán, hogy az miből lesz vagy mit csinál majd. Az hatalmas kérdés. De lesz UFO:LOL::LOL:
Mindegy mivel készülnek, csak ők álljanak a színpadon és zenéljenek, meg énekeljenek, ez már bőven elég nekem. Tőlem jöhet UFO, jöhetnek a nagy Nasa-s szatellit távcsövek is, most hogy voltak Houstonban erre azért elég nagy az esély... bár akkor lehet, hogy megváltozik az intro: "Houston, we have a problem..."
bár akkor lehet, hogy megváltozik az intro: "Houston, we have a problem..."
:LOL:
zangazanga
26-03-2010, 09:53 AM
Az... az nagyon elszállt gondolat, hogy ha már úgyis ott vagyok Londonban, kerítek jegyet (akár ülőhelyre szólót) a 10-i koncertre is? :rolleyes:
Ha jól emlékszem, más is van, aki mindkettőn ott lesz... ugye?
Ide írom mert itt zajlik az élet. Szerintetek Muse-on kívül ki lesz
még headliner Szigeten? Most olvastam szigetnews-on, hogy Kasabian is 15-én
játszik. De akkor nem lehet headliner. Basszus, Kasabian miért nem
headliner??? A másik meg: Szerintetek Billy Talent headliner lesz? Nagyon ajánlom!
zangazanga: én 10-i koncertre megyek:)
fodrika
26-03-2010, 05:07 PM
Az... az nagyon elszállt gondolat, hogy ha már úgyis ott vagyok Londonban, kerítek jegyet (akár ülőhelyre szólót) a 10-i koncertre is? :rolleyes:
Ha jól emlékszem, más is van, aki mindkettőn ott lesz... ugye?
Jól emlékszel, én mind a kettőn ott leszek.;) Sőt, a Sziget után irány Krakkó, hogy szeptember 12.-re Muse mérgezésem legyen:D
Ide írom mert itt zajlik az élet. Szerintetek Muse-on kívül ki lesz még headliner Szigeten? Most olvastam szigetnews-on, hogy Kasabian is 15-én játszik. De akkor nem lehet headliner. Basszus, Kasabian miért nem
headliner??? A másik meg: Szerintetek Billy Talent headliner lesz? Nagyon ajánlom!
Ez meglepő, én is azt gondoltam, hogy a Kasabian headliner lesz... Lehet, hogy máskor nem értek rá? A bejelentés alapján arra gondoltam, hogy a Billy Talent is headliner lesz... de majd kiderül. Kíváncsi lennék, hogy a The Cribs most nagy színpados lesz vagy valamelyik kisebbre eldugják őket? (nekem mindegy, csak jó sokat játszhassanak;))
Jól emlékszel, én mind a kettőn ott leszek.;) Sőt, a Sziget után irány Krakkó, hogy szeptember 12.-re Muse mérgezésem legyen:D
Te is ott leszel mindkettőn?:D
Te kivel mész? Én egyedül és izgulok kicsit. Van rá mód, hogy esetleg magyarok találkozzanak?
Remélem zangazangának sikerül jegyet szerezni 10-re is.
fodrika
26-03-2010, 06:01 PM
Te is ott leszel mindkettőn?:D
Te kivel mész? Én egyedül és izgulok kicsit. Van rá mód, hogy esetleg magyarok találkozzanak?
Remélem zangazangának sikerül jegyet szerezni 10-re is.
Remélem, hogy lesz rá lehetőség, mert azért jobb ismerősök körében lenni mint egyedül, akkor is, ha csak virtuális ismerősök vagyunk, nem? Szóval, támogatom ezt a londoni találkozó dolgot:) Jön majd egy másik lány is a pénteken, a koncertre ő is egyedül lesz, a bandázás szerintem tetszeni fog neki:)
Na, meg örülök itt egy kicsit, ma megjött az Out of this world nekem is, úgyhogy tiszta Muse-os hetem van.
Remélem, hogy lesz rá lehetőség, mert azért jobb ismerősök körében lenni mint egyedül, akkor is, ha csak virtuális ismerősök vagyunk, nem? Szóval, támogatom ezt a londoni találkozó dolgot:) Jön majd egy másik lány is a pénteken, a koncertre ő is egyedül lesz, a bandázás szerintem tetszeni fog neki:)
Benne vagyok.:) Te pontosan amúgy mikor is repülsz ki?
Én 9-én délután érek Londonba.
OriginOfStarlight
26-03-2010, 08:15 PM
Na, meg örülök itt egy kicsit, ma megjött az Out of this world nekem is, úgyhogy tiszta Muse-os hetem van.
Elnézést, hogy beleszólok a beszélgetésetekbe, de nagyon érdekel, hogy honnét rendelted az Out Of This World című könyvet. Én is meg szeretném venni, de sehol sem találom. :(
fodrika
26-03-2010, 09:36 PM
Benne vagyok.:) Te pontosan amúgy mikor is repülsz ki?
Én 9-én délután érek Londonba.
Én is csütörtökön érkezem, valamikor délután, de pontosan nem tudom. Elvileg reggel mentem volna, de márciusba sikerült törölniük azt a járatot:(
Elnézést, hogy beleszólok a beszélgetésetekbe, de nagyon érdekel, hogy honnét rendelted az Out Of This World című könyvet. Én is meg szeretném venni, de sehol sem találom. :(
Semmi gond, innen rendeltem meg: http://www.bookdepository.co.uk/book/9781849383684/Out-of-This-World
Valószínű, hogy nem itt a legolcsóbb a könyv, de itt nem kell külön posta költséget fizetned, úgyhogy érdemes használni ezt az oldalt;)
Én is csütörtökön érkezem, valamikor délután, de pontosan nem tudom. Elvileg reggel mentem volna, de márciusba sikerült törölniük azt a járatot:(
Törölték?:eek::stunned:
És küldtek valami emailt, hogy törölték?
Remélem az én járatom még mindig megvan:LOL:
zangazanga
26-03-2010, 10:06 PM
Semmi gond, innen rendeltem meg: http://www.bookdepository.co.uk/book/9781849383684/Out-of-This-World
Valószínű, hogy nem itt a legolcsóbb a könyv, de itt nem kell külön posta költséget fizetned, úgyhogy érdemes használni ezt az oldalt;)
Jesszum! Melyik légitársaság?
Fodri, újabb köszönettel tartozom. Nem keveset fogok tőlük rendelni :)
Ahogy Neked is, OriginOfStarlight, hogy megkérdezted. Már én is molyoltam rajta :)
fodrika
27-03-2010, 09:45 AM
Törölték?:eek::stunned:
És küldtek valami emailt, hogy törölték?
Remélem az én járatom még mindig megvan:LOL:
Ez a hónap elején volt és nem kicsit rám hozta a frászt a Malév, amikor megkaptam a mailt, hogy törölték:( Másnap reggel már a telefonon lógtam, mert ugye csütörtökön már kint kell lennem... Most már csak azon izgulok, hogy addig ne menjen teljesen csődbe:stunned:
Bízom benne, hogy mással nem történik ilyen;)
A Book Depository-t használjátok egészséggel:)
OriginOfStarlight
27-03-2010, 11:29 AM
Köszönöm szépen a linket, de sajnos kiderült, hogy mégsem tudom megvenni. :( Tiszta szívből utálom a kreditkártyával fizetni való oldalakat. :LOL: De sebaj, kb. három hét múlva Dublinban leszek, ott majd megnézem az egyik könyvesboltban. :happy:
Köszönöm szépen a linket, de sajnos kiderült, hogy mégsem tudom megvenni. :( Tiszta szívből utálom a kreditkártyával fizetni való oldalakat. :LOL: De sebaj, kb. három hét múlva Dublinban leszek, ott majd megnézem az egyik könyvesboltban. :happy:
Hát manapság már credit carddal lehet csak fizetni, ha netről rendelsz. Amúgy teljesen megbízható.
Nonee
30-03-2010, 06:40 PM
Oh, ez egy remek link, köszi, hogy megosztottad velünk:yesey:
Azt hiszem, én is beruházok egy iylen könyvre! Ha jól olvasom ,akkor ez most újra ki van adva bővítve? Milyen jó akkor, hogy én sem találtam az eredetit és nem azt vettem. CSak használt példányokat találtam Amazonon, hát azt meg valahogy nem akartam:LOL:
fodrika
31-03-2010, 05:21 PM
Oh, ez egy remek link, köszi, hogy megosztottad velünk:yesey:
Azt hiszem, én is beruházok egy iylen könyvre! Ha jól olvasom ,akkor ez most újra ki van adva bővítve? Milyen jó akkor, hogy én sem találtam az eredetit és nem azt vettem. CSak használt példányokat találtam Amazonon, hát azt meg valahogy nem akartam:LOL:
Megértem a dolgot. Ez most ki van bővítve, azt olvastam, hogy csak a borítója más és hosszabb, mert benne van már a Resistance-re készülődés is. Ha onnan rendeled amit belinkeltem, akkor jóval olcsóbb, mint az Amazon-ról, mert nem volt 10 Eur a könyv és ugyi még postaköltséget sem kell fizetni... Most meg elég jó árfolyamon van az Eur;)
fodrika
31-03-2010, 05:30 PM
Oops, olvasatátok? Állítólag a stadion koncerteken megpróbálkoznak a teljes Exo-val?
http://www.musebootlegs.com/blog/?p=2028
Oops, olvasatátok? Állítólag a stadion koncerteken megpróbálkoznak a teljes Exo-val?
http://www.musebootlegs.com/blog/?p=2028
És mi ennek a részesei leszünk. Annyira jó:dance:
fodrika
31-03-2010, 07:26 PM
És mi ennek a részesei leszünk. Annyira jó:dance:
Már alig várom, hogy hallhassam élőben: "Let's start over again..." :musesign:
OriginOfStarlight
31-03-2010, 07:29 PM
Most úgy sajnálom, hogy nem mehetek Wembley-be. De örülök, hogy nektek lesz lehetőségetek meghallgatni az egész szimfóniát. :musesign:
Már alig várom, hogy hallhassam élőben: "Let's start over again..." :musesign:
Én ezt: Spread, our codes to the stars.You must rescue us all.
zangazanga
31-03-2010, 11:02 PM
Kövezzetek meg, de szerintem az Exogenesis nem stadionkoncertre való...
...hanem olyan percekre, amikor van időd hátradőlni, felteszed a fülhallgatót, becsukod a szemed és befogadod a zenét. Olyan percekre, amikor a legfinomabb részletekre is oda tudsz figyelni. Nem a Stockholm Syndrome és az MK Ultra közé.
OriginOfStarlight
01-04-2010, 01:02 AM
Kövezzetek meg, de szerintem az Exogenesis nem stadionkoncertre való...
...hanem olyan percekre, amikor van időd hátradőlni, felteszed a fülhallgatót, becsukod a szemed és befogadod a zenét. Olyan percekre, amikor a legfinomabb részletekre is oda tudsz figyelni. Nem a Stockholm Syndrome és az MK Ultra közé.
Tőlem nem kapsz követ, tisztelem a véleményed. És gondolom, hogy mindenki más is. :yesey:
Hogy mondjam, részben igazad van, de mégis leírhatatlan érzés lenne hallani mindhárom részt élőben. Szerintem egy koncert nem hasonlítható össze a feljegyzett zenével. Meglehet, hogy ami a szimfóniát illeti, senki sem fog egyet érteni velem, de mindenkinek megvan a saját véleménye, nemde? :D
Exogenesis Part 4:Salvation :stunned::stunned::stunned::stunned::stunned:
http://board.muse.mu/salvation/
Hahahaha, I love Muse:D
zangazanga
01-04-2010, 07:51 AM
Nem biztos, hogy lefekvés előtt, teljes hangerőn kellett volna meghallgatnom ezeket :LOL:
Nonee
01-04-2010, 10:14 AM
Ez az Exogenesis 4 elintézett egy pár percre, tökéletesen harcképtelenné váltam tőle:stongue:
zangazanga
01-04-2010, 11:56 AM
Ó, ezzel nagyjából egy álmom vált valóra :)
http://muse.mu/page.aspx?page=poll
Az én kívánságlistám így néz ki:
San Siro: Assassin – Bliss – Uno
Sziget: Falling Down – Map of the Problematique – Soldier’s Poem
Wembley: Hysteria – Showbiz - Unintended
:$:happy:
Citizen Erased, Space Dementia, Micro Cuts
Nonee
01-04-2010, 12:50 PM
Sziget: Assassin - Hysteria - Bliss (szigorúan falsettoval!)
Wuaah!:musesign:
Don'tPostThePear
01-04-2010, 03:07 PM
Sziget: Assassin - Hysteria - Bliss (szigorúan falsettoval!)
Wuaah!:musesign:
látom már megtaláltátok, de ha már kikopipészteltem, nem hagyom parlagon:
http://muse.mu/page.aspx?page=szigetpoll
OriginOfStarlight
01-04-2010, 03:10 PM
Én a következőkre szavaztam:
Megalomania, Micro Cuts, Ruled By Secrecy
fodrika
01-04-2010, 07:33 PM
Milyen kár, hogy egyszerre csak 3at lehet választani... Tudom, nekem semmi sem elég jó:p
De majd szavazok több körben az összes kedvencemre és majd lesz valami.
Elsőnek: Assassin-Citizen-Micro Cuts volt
Zangazanga: Wembley-nél mintha csak az én kedvenceimre szavaztál volna... oh, egy kis Showbiz...
Don'tPostThePear
01-04-2010, 08:08 PM
Hamár itt vagyunk én Showbiz, Bliss, Citizen Erased, olyanra itt úgy sem érdemes szavazni amit tuti játszanak majd, szal ilyen KoC, PIB, New Bornra felesleges. (hogy Feeling Goodot meg Starlightot ne is említsem:noey:)
Nonee
01-04-2010, 09:03 PM
Lehet, hogy átszabják az egész setlistet. Egy ilyen kérdőív szerű dolog pont ideális arra, hogy komolyabb statisztikát készítsenek belőle és kiszűrjék, hogy mit hallgatnánk igazán szívesen. Vagy csak agyamra ment a statisztika így zh előtt??:erm::LOL:
madguitarist
01-04-2010, 10:45 PM
Exogenesis 4.:D...haha...április bolondjai:D...de kitudja a többi ma megjelent hirböl mi az igazság.Tavaly ilyenkor pl.nagyon birtam a muselive.com poénját...hogy neilyoung.com-ként üzemel tovább az oldal...blablabla...
madguitarist
01-04-2010, 10:47 PM
Amugy Lit 3 választottja közül 2 az enyém is....csak a Citizen helyett én a Darkshinest választottam még.Azárt akkoris Origin.....
zangazanga
02-04-2010, 12:24 AM
Találtam végre két GA-jegyet a San Siróba :dance:
Vigyázz, Milánó, jövünk! :musesign:
OriginOfStarlight
02-04-2010, 01:36 AM
Találtam végre két GA-jegyet a San Siróba :dance:
Vigyázz, Milánó, jövünk! :musesign:
Kaphatók még GAs jegyek? :eek: Megkérdezhetem, hogy melyik oldalon találtad őket? :$
zangazanga
02-04-2010, 07:00 AM
Kaphatók még GAs jegyek? :eek: Megkérdezhetem, hogy melyik oldalon találtad őket? :$
Itt, a boardon találtam két musert, akiknek volt egy-egy eladó jegye, velük egyezkedtem.
OriginOfStarlight
02-04-2010, 02:19 PM
Itt, a boardon találtam két musert, akiknek volt egy-egy eladó jegye, velük egyezkedtem.
Ó, köszi szépen az infót! :happy:
fodrika
02-04-2010, 03:51 PM
Ez vicces volt! Jól titkolják, de tudják mi kell nekünk...
Basszus, láttátok a Sziget plakátot? (http://musemania.hu/wp-content/uploads/2010/04/sziget_press1.jpg)
Nem tudom, hogy hivatalos-e, de Billy Talentet nagyon lesorolták:(:(
Ez azt jelenti, hogy nem Headlinerek lesznek?? Ez hihetetlen, mindenhol headlinerek (Németo., Ausztria), nálunk meg tuti berakják őket délutánra. Ez nem igaz.:(
Remélem nem így lesz, de BT-nek Headlinernek kéne lennie.
Most őszintén. The Specials meg Gorillaz Sound system???? Na ne máár.:mad:
fodrika
03-04-2010, 02:05 PM
Basszus, láttátok a Sziget plakátot? (http://musemania.hu/wp-content/uploads/2010/04/sziget_press1.jpg)
Nem tudom, hogy hivatalos-e, de Billy Talentet nagyon lesorolták:(:(
Ez azt jelenti, hogy nem Headlinerek lesznek?? Ez hihetetlen, mindenhol headlinerek (Németo., Ausztria), nálunk meg tuti berakják őket délutánra. Ez nem igaz.:(
Remélem nem így lesz, de BT-nek Headlinernek kéne lennie.
Most őszintén. The Specials meg Gorillaz Sound system???? Na ne máár.:mad:
Nézd a jó oldalát, lehet, hogy így is tök jó lesz a koncert. A külföldi bandákat nem nagyon szokta érdekelni, hogy mikor játszanak csak maga a koncert jó legyen, akik elmennek rá, láthatóan érezzék jól magukat és legalább nem lesznek olyan sokan. Vagy az is lehet, hogy estére valami kisebb színpadra nyomják be őket és lesz rendes koncert hossz meg minden.
Ha minden jól megy a The Cribs is szerintem tartja a szokásos délután 4-es kezdést és lesz vagy 3/4 órás a koncertjük. én meg majd verem a falba a fejem, hogy 3/4 óráért képes leszek kiadni egy napi jegy árát, úgyhogy inkább izgulok azon, hogy játszanak valami esti színpadon és akkor legalább lesz 1 vagy másfél órás a koncert;)
Nézd a jó oldalát, lehet, hogy így is tök jó lesz a koncert. A külföldi bandákat nem nagyon szokta érdekelni, hogy mikor játszanak csak maga a koncert jó legyen, akik elmennek rá, láthatóan érezzék jól magukat és legalább nem lesznek olyan sokan. Vagy az is lehet, hogy estére valami kisebb színpadra nyomják be őket és lesz rendes koncert hossz meg minden.
Ha minden jól megy a The Cribs is szerintem tartja a szokásos délután 4-es kezdést és lesz vagy 3/4 órás a koncertjük. én meg majd verem a falba a fejem, hogy 3/4 óráért képes leszek kiadni egy napi jegy árát, úgyhogy inkább izgulok azon, hogy játszanak valami esti színpadon és akkor legalább lesz 1 vagy másfél órás a koncert;)
Délután 1 és negyed órát kapnak az együttesek.
De az fix, hogy én ilyen Gorillazt nem fogok megnézni.
fodrika
03-04-2010, 04:59 PM
Délután 1 és negyed órát kapnak az együttesek.
De az fix, hogy én ilyen Gorillazt nem fogok megnézni.
Persze, most már kicsit hosszabban játszanak a délutániak is. A régi műsorrendet szoktam meg...
Ahogy most áll a program, max. 2 napra megyek. Ha már egy napra benyomták a Kasabian-t meg a Muse-t.
madguitarist
03-04-2010, 06:25 PM
A Szigeten egész héten kint leszek,már ez is biztos.Sok kedvenc zenekarom lesz idén,ugyhogy ki nem hagyom...persze minden évben megszokott nálam a teljes hetes sátorozás kint,de most igazi csemegének igérkezik az egész.
Amugy semmi gáz nincs a du.4-es kezdéssel.Tavaly pl. The Subways kezdett 4-kor egyik nap és rengetegen voltak...olyan show-t nyomtak és olyan jó volt az egész,hogy még ök is meglepödtek...számitottak vagy 20-30 emberre a szinpad elött,közben meg tele volt a Nagyszinpad környéke mindenhol.Szivembe is lopták magukat...tehetséges banda.Mondjuk egy másik nap meg egy másik nagy kedvencem IAMX kezdett ugyancsak 4-kor,de csalódás volt nekem,lehet nem az idöpont miatt,mert ott is kismillióan voltak,de nem voltak formában valahogy,inkább olyan punnyasztós számokat nyomtak...Ezis bizonyitja számomra,hogy nem az idöponton,hanem a müvészen múlik az elöadás minösége.
A rohadt életbe:(:(
Matt tegnap összetörte a Glitter Manson gitárját. Itt a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=2fz7K-NZGLI
Szerintetek meg tudják javítani? Muszáj látnom azt a gitárt élőben még:(
Nonee
03-04-2010, 07:13 PM
Mit csinááált??:eek: Most megdöbbentem kicsit, de végül is, csak a nyaka tört le, szerintem egészben, illesztésnél, az külön van a testhez rögzítve, koptatópad meg a Glitterati-n nincs, az nem sérül, ha kicserélik a nyakát, még meg lehet menteni szegényt...remélem:unsure:
hyper-muser
03-04-2010, 07:24 PM
jaj ne a manson gitár! de kár! én is remélem hogy meg tudják javítani :(
csak egy napra tuddok maradni szigetten sajnos - nem meglepő hogy akkor megyek amikor a muse játszik.. de bárcsak tovább maradhatnék.
OriginOfStarlight
03-04-2010, 08:00 PM
Nekem első pillantásra is így tűnt, de miután megnéztem több mint tízszer, nem hiszem, hogy a nyaka volt, hanem a gitáröv. De nem vagyok biztos benne, meglehet, hogy a szemem csak tréfákat űz velem, mivel nem lehet jól látni a videón. Legkésőbb holnap megtudjuk, amikor Muse Portland-ben játszanak. Imádom Matt Manson gitárjait, remélem, a Glitterati nem halt meg. :(
zangazanga
03-04-2010, 08:11 PM
Atyám... nem esett jól erre hazaérni :'(
Nem tudom... nekem valahogy a hangszer szent dolog, utálom a törést-zúzást. Azt hittem, ez a korszakuk már véget ért.
Bár... igaza lehet OriginOfStarlightnak: most, sokadszori megnézésre én is azt mondanám, hogy az csak a pánt.
Sziget. Most épp azon dolgozom, hogy szerezzek fotós belépőt, hááátha. Az biztos, hogy ha netán összefutok a fiúkkal... akkor... uhh, nem is tudom :D
Atyám... nem esett jól erre hazaérni :'(
Nem tudom... nekem valahogy a hangszer szent dolog, utálom a törést-zúzást. Azt hittem, ez a korszakuk már véget ért.
Bár... igaza lehet OriginOfStarlightnak: most, sokadszori megnézésre én is azt mondanám, hogy az csak a pánt.
Sziget. Most épp azon dolgozom, hogy szerezzek fotós belépőt, hááátha. Az biztos, hogy ha netán összefutok a fiúkkal... akkor... uhh, nem is tudom :D
Mi megpróbálunk találkozni velük, hátha kijönnek koncert után. VOLT-on Franz kijött:)
Szerintem Szigeten van esélyünk összefutni velük. Én még Billy Talentékkal is szeretnék közös képet.
Nonee
04-04-2010, 07:20 AM
Én is megnéztem többször és még mindig azt látom, hogy tulajdonképpen kettétörte a gitárt. Bár igazatok lenne!:supersad:
OriginOfStarlight
04-04-2010, 08:59 AM
Mondják, hogy a gitár mégsem szenevedett életveszélyes sérülést, és Matt már használta is Portlandben! :dance:
zangazanga
04-04-2010, 09:06 AM
Mondják, hogy a gitár mégsem szenevedett életveszélyes sérülést, és Matt már használta is Portlandben! :dance:
Uhh, akkor jól láttuk :musesign:
De elsőre nagyon ijesztő volt :rolleyes:
Hurrá!:D
OnTheOtherSide
05-04-2010, 03:19 PM
...olyanra itt úgy sem érdemes szavazni amit tuti játszanak majd, szal ilyen KoC, PIB, New Bornra felesleges. (hogy Feeling Goodot meg Starlightot ne is említsem:noey:)
Sajnos ez nem mindenkinek ilyen világos :( Én azt sem tudom, hogy egyáltalán minek tették be a szavazhatók közé... És miért hagyták ki a B-side-okat, a Dead Star-t, az In Your World-öt, a Glorious-t stb.?
Nonee
09-04-2010, 02:28 PM
Megértem a dolgot. Ez most ki van bővítve, azt olvastam, hogy csak a borítója más és hosszabb, mert benne van már a Resistance-re készülődés is. Ha onnan rendeled amit belinkeltem, akkor jóval olcsóbb, mint az Amazon-ról, mert nem volt 10 Eur a könyv és ugyi még postaköltséget sem kell fizetni... Most meg elég jó árfolyamon van az Eur;)
Ma érkezett meg:awesome:
Weeheeeee:dance::dance::dance:
fodrika
09-04-2010, 07:38 PM
Ma érkezett meg:awesome:
Weeheeeee:dance::dance::dance:
Akkor jó olvasást neked is hozzá, én nagyon élvezem:) Mondjuk, csak utazás közben szoktam olvasni, úgyhogy a fele még hátra van.
OnTheOtherSide
17-04-2010, 09:46 AM
Ez a könyv akkor most a Ben Meyers: Inside The Muscle Museum kibővített változata vagy egy teljesen új könyv? Mert csak az utóbbi esetben fogom megrendelni... Köszi!
fodrika
19-04-2010, 07:01 PM
Hát, hogy őszinte legyek elsőre fogalmam sem volt, most egy kicsit utána néztem és nem csak a szerző más, hanem állítólag a 2 könyv is. Az Inside the Muscle Museumnak néhány éve jelent meg a frissített verziója, ennek az Out of this world-nek viszont most az év elején. Ha jársz majd Pesten akkor megmutatom aztán majd eldöntöd, hogy kell-e vagy sem. Jó?
OnTheOtherSide
21-04-2010, 08:46 AM
Köszi!
Szerintem Szigeten találkozunk... De lehet, hogy addig megveszem :) Mert az Inside the Muscle Museum nem nagyon tetszik. Kevés az info, unalmas a körítés és a szerző véleményével sem tudok egyetérteni általában. Úgyhogy nagyon döcög a fordítás.
madguitarist
21-04-2010, 08:08 PM
Ma érkezett meg az új MUSE pólóm.Ebayes cucc és szándékosan egyszerü,sima fekete és a MUSE logó a mellén fehérrel.8.50Ł volt postával együtt,ami olyan 2500HUF körül van,egész jó.Tetszik nagyon.Be akarok szerezni még párat,persze más szinekben és másfajtákat...ugye a Szigetre és Wembleybe is kell:)
fodrika
21-04-2010, 08:23 PM
Az Out of this world elején a szerző felvázolja az első élményét a Muse-zal, az nagyon vicces. Ez inkább olyan könyv, hogy az együttest mutatja be a kezdetektől, valószínű, hogy nem voltam elég kíváncsi, így azért nekem elég sok új dolog volt a könyvben, főleg a 2006 előtti időszak, az előtt ritkábban olvastam el az interjúkat. Nem riport jellegű, inkább a hátteret próbálja bemutatni, hogy hogyan lettek egyszerű vidéki fiúkból, akik nem tudtak rendesen még interjút sem adni, rock sztárok. Ez a Mark még koncert élményeket is ír, sőt a régebbi turné menedzserükkel Glen-nel is van interjú, ő mesél pl. az "Origin of Chaos Tour"-ról illetve Safta Jaffrey-vel is a fejezetek végén.
Hétfőn amikor kicsit jobban utána olvastam a könyveknek, valamelyik oldalon a könyvismertető résznél úgy írtak az Inside the Muscle Museumról, mintha az teli lenne interjúkkal. Emiatt kicsit el is gondolkoztam beszerzésén... Akkor ezek szerint még sem ilyen?
Egyébként találtam egy nagyon jó jelzőt Matt-re a könyvben, bár lehet, hogy ez is csak nekem új: five-armed alien guitar god:DDD
Nonee: neked hogy tetszik?
OnTheOtherSide
27-04-2010, 07:47 AM
Hát ebben az Inside the Muscle Museum-ban tényleg elég sok idézet van mostmár (hagyom a fenébe a fordítást, elkezdtem olvasni), azok a részek végülis érdekesek, amit nem a szerző fogalmaz... Amit írtál, az alapján biztosan meg fogom venni azt a másikat. Talán azt fogom fordítani, ha jobban tetszik. Nekem nem sok az újdonság ebben, de azért van. Most, hogy már tényleg elkezdett végre róluk írni, végülis tudom ajánlani, azért érdemes elolvasni.
Régen terveztem, hogy kéne szerezni Muse bakeliteket, főleg az Origin-t, dehát ugye horror áron keltek el az eBay-en. De most, hogy végre újra kiadták őket, most nem bírom rászánni azt a pénzt... Pedig teljesen elfogadható az ára. Főleg egyben az összes. Nem írták, hogy csak limitált újrakiadás lenne. Úgyhogy erősen gondolkozom. Talán pár hónapon belül...
fodrika
27-04-2010, 07:52 PM
Ha jól értem te először rögtön a fordításba vágtál bele? Úgy nem is csodálom, hogy annyira nem volt élvezetes... Először tuti elolvastam volna, aztán még egyszer és akkor már legalább tudom, hogy mi az amit a végén ki szeretnék hozni az egészből és csak ezután neki kezdeni magának a fordításnak:D
A Szigetre mégis csak napijeggyel megyek.
Aug 15: Muse - Kasabian - Danko Jones - Billy Talent a nagyszínpadon.
Elég durva nap:D:D
Viszont az nagyon cink, hogy Billy Talent a Danko Jones előtt játszik. pff
madguitarist
30-04-2010, 07:44 PM
Nekem sem tetszettek Dankoék tavaly....túl sokat szövegelt az énekes.Jó nap lesz a szombat.
Nekem sem tetszettek Dankoék tavaly....túl sokat szövegelt az énekes.Jó nap lesz a szombat.
Mármint a vasárnap?:LOL:
madguitarist
01-05-2010, 07:30 AM
Augusztus 15....bármilyen napra is essen:)))
fodrika
01-05-2010, 04:44 PM
Ma érkezett meg az új MUSE pólóm.Ebayes cucc és szándékosan egyszerü,sima fekete és a MUSE logó a mellén fehérrel.8.50Ł volt postával együtt,ami olyan 2500HUF körül van,egész jó.Tetszik nagyon.Be akarok szerezni még párat,persze más szinekben és másfajtákat...ugye a Szigetre és Wembleybe is kell:)
Láttad az amerikai shop kínálatot? Ott most egész jók vannak, bár nem kicsit drágábban mint 8,50 Ł...
madguitarist
01-05-2010, 08:02 PM
még nem...de köszi...meglesem mindjárt.
mus[e]ic
02-05-2010, 12:56 PM
szia mindenkinek már aki itt van:D
Ahhoz képest, hogy a Muse.mu-n mennyi magyar felvan regisztrálva(több mint 500, ha jól emlékszem) elég kevesen vagyunk itt a fórumon:D pedig lenne ám miről beszélni, például hogy idén jön a Muse a Sziget Fesztiválra. Azért ez nem kis dolog...:)
mus[e]ic
02-05-2010, 12:59 PM
Az igen. Egész jó árban volt akkor. Ha vannak még az Ebayen én is rendelek, mert ilyen jó árban igen ritkán találni Muse pólót...egyébként is néztem a magyar vatera.hu-n ott egyetlen Muse póló sincsen:)
madguitarist
02-05-2010, 04:16 PM
Igen...ez nagyonis fontos esemény.És ott leszünk nagyon sokan.Lelkiekben már készülünk és spórolunk a Szigetre.Itt gyakran csendesség van...de a musemania.hu-n azért többen vannak...meg a FB muse clubjában...ott inkább zajlik az élet.
mus[e]ic
03-05-2010, 06:56 AM
Igen...ez nagyonis fontos esemény.És ott leszünk nagyon sokan.Lelkiekben már készülünk és spórolunk a Szigetre.Itt gyakran csendesség van...de a musemania.hu-n azért többen vannak...meg a FB muse clubjában...ott inkább zajlik az élet.
akkor meg is lesem a musemania.hu-t bár szerintem már jártam ott, de csak röptében:)
zangazanga
04-05-2010, 11:06 AM
A Szigeten elvileg lesz Uno! :musesign:
mus[e]ic
04-05-2010, 01:55 PM
Óh, de elmennék énis a Szigetre:/ De Pest innen messze van. és a belépő is...:/ az lenne a jó, ha lenne valahol, akár tv-ben, akár neten egy olyan csatorna ahol közvetítik élőben a Sziget Fesztivál koncertjeit:P
zangazanga
04-05-2010, 01:59 PM
ic;7829485']Óh, de elmennék énis a Szigetre:/ De Pest innen messze van. és a belépő is...:/ az lenne a jó, ha lenne valahol, akár tv-ben, akár neten egy olyan csatorna ahol közvetítik élőben a Sziget Fesztivál koncertjeit:P
Merre laksz, hogy messze van Budapest?
Pénteken szereztem ingyen hetijegyet, muhaha :) A szerencsés hetven "piroska" egyike voltam, akinek jutott ottalvós belépő. Korán kellett kelni, de egy p(h)etijegyért megérte :)
hyper-muser
04-05-2010, 06:17 PM
Sziasztok, csak azt akartam megkérdezni hogy, amikor arrol beszéltetek hogy Szigetten talán van esélyt hogy ki jönn a Muse autogramok-at aláírni, az hol is mikor lenne! Nem szeretném elszalasztani egy ilyen alkalmat :happy:
mus[e]ic
05-05-2010, 06:48 AM
Merre laksz, hogy messze van Budapest?
Pénteken szereztem ingyen hetijegyet, muhaha :) A szerencsés hetven "piroska" egyike voltam, akinek jutott ottalvós belépő. Korán kellett kelni, de egy p(h)etijegyért megérte :)
Gyula :) nemtudom mennyire ismered a várost, de Békés megyében van. Igaz, hogy vonattal 3 óra út lenne... És végülis vannak ismerőseim akik mennek ki, de azok nemismerik egymást, és csoportostul lenne jó kimenni:D
Ja, és gratula:) mázlista :P
OnTheOtherSide
05-05-2010, 07:36 AM
Nem biztos. Én úgy emlékszem, hogy az első 3-ból játszanak el legalább egyet...
Szóval esélyes még a Space Dementia és a Spiral Static, ha jól néztem. Ami azért elég jó eredmény. Én személy szerint a legutóbbira szavaztam, de bármelyiknek nagyon örülnék. Valószínűleg ők a Space Dementia-t választják. Matt amúgyis szereti játszani (legalábbis régebben ezt mondta...). A Spiral Static-ból meg csak egy élő hangfelvételem van 1997-ből...
Szerintetek van olyan, hogy előre elfogy a napijegy? Kicsit izgulok, nem tudom mikor tudom megvenni...
zangazanga
05-05-2010, 11:27 AM
Nem biztos. Én úgy emlékszem, hogy az első 3-ból játszanak el legalább egyet...
Szóval esélyes még a Space Dementia és a Spiral Static, ha jól néztem. Ami azért elég jó eredmény. Én személy szerint a legutóbbira szavaztam, de bármelyiknek nagyon örülnék. Valószínűleg ők a Space Dementia-t választják. Matt amúgyis szereti játszani (legalábbis régebben ezt mondta...). A Spiral Static-ból meg csak egy élő hangfelvételem van 1997-ből...
Szerintetek van olyan, hogy előre elfogy a napijegy? Kicsit izgulok, nem tudom mikor tudom megvenni...
Elvileg... :) Azért én reménykedem. De végül is mindegy. Hatalmas élmény lesz, akármit is játszanak!
Bizony, van olyan, hogy elfogy a napijegy, bár szerintem az elkövetkező egy-két hónapban ettől nem kell tartani.
OriginOfStarlight
05-05-2010, 12:12 PM
Én is kissé ideges vagyok emiatt. :erm: Úgy volt tervezve, hogy előző hétvégén egyik ismerősöm átugrik Magyarországra, és megveszi a napijegyeket, de sajnos valami közbejött, így hát nem volt ideje. Remélem, nem fogynak el olyan gyorsan a jegyek.
ma megvettem a napijegyemet.:) Egész nap a nagyszínpadnál leszek:LOL:
fodrika
06-05-2010, 06:36 PM
Nekem a napi jegy volt a szülinapi ajándékom tesóméktól:)))
Tegnap megnéztem ezt a Myspace-es Seattle-i koncertet, jó volt, csak kár, hogy a legizgibb részeket vágták ki... Nem volt a Man with harmonica szóló, bezzeg Starlight az volt!
Szerintem annyira nagyon nem kell izgulni a jegyek miatt, nem túl sok olyan nap volt még a Szigeten, hogy már délután kiírták volna, hogy telt ház van (legalább is nem sok ilyenre emlékszem).
madguitarist
06-05-2010, 10:09 PM
Boldog Szülinapot Fodrika!!!
Remélem tényleg nagyon megünnepelted a nagy napot.Vagy hagysz még belöle a Szigetre is?:)))
OnTheOtherSide
07-05-2010, 09:00 AM
Nekem a napi jegy volt a szülinapi ajándékom tesóméktól:)))
Tegnap megnéztem ezt a Myspace-es Seattle-i koncertet, jó volt, csak kár, hogy a legizgibb részeket vágták ki... Nem volt a Man with harmonica szóló, bezzeg Starlight az volt!
Szerintem annyira nagyon nem kell izgulni a jegyek miatt, nem túl sok olyan nap volt még a Szigeten, hogy már délután kiírták volna, hogy telt ház van (legalább is nem sok ilyenre emlékszem).
Boldog Szülinapot! Jobb ajándékot nem is kívánhat az ember...
Mi még csak az Uprising-ot néztük meg Seattle-ből... Nekem kicsit idegennek hatott. Emlékszem, régebben teljesen azonosulni tudtam Matt-tel, mondjuk 2002-ig biztosan. Aztán fokozatosan ez kicsit halványult. És most ez az Uprising teljesen idegennek tűnt számomra. Furcsa érzés. Majd megnézzük az egészet, akkor talán más lesz... Nem a hülye szemüveg, meg kabát miatt... Nekem tetszik, hogy ami csak eszébe jut, magára veszi. Nem sokat aggódik ezen a kérdésen. Sőt, úgy látom tüntetően szándékos.
Igen, nem sokszor fordult elő, hogy ne engedtek volna be több embert. És azthiszem mindig csak aznap alakult úgy. Előre még sosem fogyott el. Dehát most mégiscsak a Muse-ról van szó... De lehet, hogy tényleg kár aggódnom.
fodrika
07-05-2010, 06:47 PM
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok!
Igen, megünnepeltem, de azért remélem a fiúk kitesznek magukért augusztusba, ha már szülinapi ajándékként őket kaptam:D (remélem, hogy amint ezt megtudják, gyorsan összeszedik magukat és nem is a stadionos koncertekre készülnek gőzerővel, hanem a Szigetre:LOL::LOL::LOL::LOL:)
mus[e]ic
08-05-2010, 10:39 AM
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok!
Igen, megünnepeltem, de azért remélem a fiúk kitesznek magukért augusztusba, ha már szülinapi ajándékként őket kaptam:D (remélem, hogy amint ezt megtudják, gyorsan összeszedik magukat és nem is a stadionos koncertekre készülnek gőzerővel, hanem a Szigetre:LOL::LOL::LOL::LOL:)
beszervezzük őket:P egyébként ti gondoltatok már arra hogy milyen rossz lesz a biztonsági őröknek hogy ők csak háttal állhatnak a koncertnek? Már ha itt is ilyen lesz. Gondolom igen:D mert szerintem elég durva. Bár akkoris, ők lesznek legközelebb a csapathoz :D egyébként ennyi erővel énis lennék ilyen biztonsági őr koncerteken, és néha hátrapillantanék azértis... ne nevessen ki senki én még gyerek fejjel gondolkozok:)
fodrika
09-05-2010, 10:30 AM
ic;7850774']beszervezzük őket:P egyébként ti gondoltatok már arra hogy milyen rossz lesz a biztonsági őröknek hogy ők csak háttal állhatnak a koncertnek? Már ha itt is ilyen lesz. Gondolom igen:D mert szerintem elég durva. Bár akkoris, ők lesznek legközelebb a csapathoz :D egyébként ennyi erővel énis lennék ilyen biztonsági őr koncerteken, és néha hátrapillantanék azértis... ne nevessen ki senki én még gyerek fejjel gondolkozok:)
Nem tudom mi alapján válogatják a biztonsági őröket a Szigetre, de nem hiszem, hogy közülük sokan szenvednének amiatt, hogy háttal állnak a színpadnak.
mus[e]ic
15-05-2010, 08:43 AM
Nem tudom mi alapján válogatják a biztonsági őröket a Szigetre, de nem hiszem, hogy közülük sokan szenvednének amiatt, hogy háttal állnak a színpadnak.
igazad lehet.
Másik kérdés: ahogy írják, ugye 3 nap múlva ki jön a teljes Neutron Star Collision (Love is Forever) című szám, most akkor fel fog kerülni a videóklip a youtube-ra is, esetleg fizetés nélkül is meg lehet nézni? Csak mert most ahogy látom, az irdatlan kiváncsiaknak feltettek 30 mp-et amiért fizetni kell,bár látom nemsokat, de akkor vajon a teljes verzió elérhető lesz normálisan is?:|
fodrika
15-05-2010, 01:39 PM
ic;7884246']
Másik kérdés: ahogy írják, ugye 3 nap múlva ki jön a teljes Neutron Star Collision (Love is Forever) című szám, most akkor fel fog kerülni a videóklip a youtube-ra is, esetleg fizetés nélkül is meg lehet nézni? Csak mert most ahogy látom, az irdatlan kiváncsiaknak feltettek 30 mp-et amiért fizetni kell,bár látom nemsokat, de akkor vajon a teljes verzió elérhető lesz normálisan is?:|
Amiért fizetni kell azaz, hogy 17-én le tudd tölteni az mp3-at, ha jól emlékszem a klipnek 20-án lesz a premierje. A 30 mp-et azt ingyen meg lehet nézni az mtv honlapján is: http://buzzworthy.mtv.com/2010/05/13/30-second-sneak-muse-neutron-star-collision-love-is-forever-video-eclipse/
mus[e]ic
16-05-2010, 05:35 PM
Amiért fizetni kell azaz, hogy 17-én le tudd tölteni az mp3-at, ha jól emlékszem a klipnek 20-án lesz a premierje. A 30 mp-et azt ingyen meg lehet nézni az mtv honlapján is: http://buzzworthy.mtv.com/2010/05/13/30-second-sneak-muse-neutron-star-collision-love-is-forever-video-eclipse/
Óóó, köszönöm szépen a segítséget:)
hát szerbusztok emberkék:happy:
gondoltam ideje lenne ide is írnom elvétgre megyek szigetre és gondolom közületek is jó sokan :D én hazamenős hetijeggyel megyek ha minden igaz :dance:
jah igen, és tervezem hogy csináltatok egy pólót addigra vmi jópofa felirattal, vkinek van vmi ötlete? :rolleyes:
Kurva élet!
White Lies és Biffy Clyro is 11-én lesz előzenekar. Én meg 10-én megyek.
Ilyen Lily Allen, Big Pink meg White Rabbits lesz aznap. Áhh ezt nem hiszem el te.:mad:
Áhh White Lies valahogy nem akar összejönni.nekem:(
OriginOfStarlight
18-05-2010, 06:40 PM
Kurva élet!
White Lies és Biffy Clyro is 11-én lesz előzenekar. Én meg 10-én megyek.
Ilyen Lily Allen, Big Pink meg White Rabbits lesz aznap. Áhh ezt nem hiszem el te.:mad:
Áhh White Lies valahogy nem akar összejönni.nekem:(
Ne is mondd, nekem sem! :mad:
De te legalább mensz Wembley-be. :LOL:
fodrika
19-05-2010, 06:18 PM
Fúú, én attól rettegtem, hogy Editors lesz az egyik előzenekar, mert tőlük rosszul vagyok és elég volt tavaly a Szigeten kibírnom...
Ne tudd meg, hogy mennyire reménykedtem, hogy 2 külön előzenekaros dolog legyen, már mint a 2 napon különböző legyen a felhozatal;) Legalább a White Lies-nak örülök egy kicsit:)
madguitarist
19-05-2010, 09:46 PM
Egyetértek...Editors csalódás volt tavaly Szigeten,nagyon leültették a hangulatot asszem pont a Subways után,ami viszont király volt.Hát Biffy Clyrotól hányingerem van,mind zeneileg,mind kinézetre...a White Lies jó lesz,pont ma hallgattam az albumukat.A harmadikat nem ismerem még.Nade ez még odébb van...elöször Sziget.Ja és mit szóltok az új Neutron Star Collisionhoz?Hát nem lesz a kedvencem,az már tuti...
fodrika
20-05-2010, 05:41 PM
Ja és mit szóltok az új Neutron Star Collisionhoz?Hát nem lesz a kedvencem,az már tuti...
Hát, izé, felkészültem mindenre és ez pont beleesett, nekem nem tetszik, túl csöpögős! A klip sem jön be... az ismerőseim már edzettek lelkileg, mert nagy Alkonyat rajongók, hogy ez nagyon csöpp rész, úgyhogy nem valószínű, hogy eget rengető rock ódákat gyártanak hozzá, mint kísérő zene, hát sajna bejött!
Ahhoz mit szóltok, hogy elképzelhető a stadionos koncerteken, más előadókkal adnak elő számokat? Dom valami ilyesmire utalt az egyik interjúban... ígérete szerint lesznek régi számok is, úgyhogy reménykedhetünk;)
madguitarist
20-05-2010, 08:37 PM
az jó ötlet...ill.jó is kisülhet belöle.A régieket meg nagyon birnám.
Én az UFO-t várom Wembley-ben:D
fodrika
21-05-2010, 05:50 PM
És a mindent-látó szem az nem keltette fel a fantáziádat?
madguitarist
21-05-2010, 07:39 PM
Mint egy Telekép...újbeszélül:))))Nemrossz gondolat az sem...Szerintem UFO nem lesz....túl szigorúak a Healt and safety szabályok ebben az országban ahhoz....csodálkoztam 2007ben a légi akrobatákon is,hogy sikerült ilyet elfogadtatni a rendezöséggel.Vaskalapos,konzervativ angolok...szar,de van bennük egy ilyen merevség alapból.
fodrika
22-05-2010, 11:53 AM
Mint egy Telekép...újbeszélül:))))Nemrossz gondolat az sem...Szerintem UFO nem lesz....túl szigorúak a Healt and safety szabályok ebben az országban ahhoz....csodálkoztam 2007ben a légi akrobatákon is,hogy sikerült ilyet elfogadtatni a rendezöséggel.Vaskalapos,konzervativ angolok...szar,de van bennük egy ilyen merevség alapból.
Azért még se annyira konzervatívak, mint a németek, mert az angol turnén a tornyoknál nem voltak korlátok, mint a német állomásokon...
Nem sokára úgy is fény derül rá, mert elkezdődik a stadion turné 2 hét múlva... hogy lesz- UFO vagy még sem. A képek alapján a mindent-látó szem az már tuti:)
Mi lesz az a mindentlátó szem?:LOL:
Amúgy szerintem UFO is lesz, Matt többször is kijelentette interjúkon, hogy az biztos.
fodrika
23-05-2010, 11:45 AM
Mi lesz az a mindentlátó szem?:LOL:
Amúgy szerintem UFO is lesz, Matt többször is kijelentette interjúkon, hogy az biztos.
Az 1984-ben volt róla szó, tudod, ami The Resistance-t ihlette. Bár ennyi erővel lehetne Big Brother is, aki mindent lát és mindenről tud:D
zangazanga
25-05-2010, 05:38 AM
Éppen két hét múlva lesz a milánói koncert, utána biztosan beszámolok a színpadképről :)
Kicsit off: Megyek ma Foals koncertre:D:D
Izgatott vagyok!!
fodrika
25-05-2010, 07:05 PM
Éppen két hét múlva lesz a milánói koncert, utána biztosan beszámolok a színpadképről :)
Irigyellek, és részletes beszámolót kérünk mindenről!
Kicsit off: Megyek ma Foals koncertre:D:D
Izgatott vagyok!!
Jó szórakozást:)))
I
Jó szórakozást:)))
Na most jöttem haza. Hihetetlen jó ez a banda. EGyik legjobb koncertélményem. Muse után a 2. Komolyan mondom, olyan jól tolják élőben, annyira szórakoztató. Találtkoztam az egyik taggal, a másik meg megismert koncert közben, odajött, kezet fogtunk. Tudta, hogy én vagyok a magyar fan. Hihetetlen volt:D
fodrika
26-05-2010, 05:57 PM
Ez tök jó! örülök, hogy jól érezted magad, én is szeretnék hasonló élményekkel gazdagodni majd augusztusban vagy szeptemberben;)
Mit szóltok Matt új gitárjához?
http://www.soundofviolence.net/Photos/Muse%20-%20Paris%20Casino%20de%20Paris%20%5B25.05.2010%5D/01.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=Fphx6C4uekM
OriginOfStarlight
26-05-2010, 06:05 PM
Oltári! :awesome:
Nonee
28-05-2010, 10:35 AM
Ez tök jó! örülök, hogy jól érezted magad, én is szeretnék hasonló élményekkel gazdagodni majd augusztusban vagy szeptemberben;)
Mit szóltok Matt új gitárjához?
http://www.soundofviolence.net/Photos/Muse%20-%20Paris%20Casino%20de%20Paris%20%5B25.05.2010%5D/01.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=Fphx6C4uekM
Woah! Ennek a jószágnak elérhetőek valahol a paraméterei? Ha tudtok valami róla, megköszönném:)
fodrika
28-05-2010, 05:39 PM
Ha paraméternek ennyi megteszi, akkor itt a Muse Wiki oldala Casinocaster-ről: http://www.musewiki.org/Casinocaster_Manson
Talán itt kicsit több info van róla: http://www.muzicosphere.com/geek-de-zic/3794?lang=en
Nonee
28-05-2010, 05:52 PM
Igen ilyenre gondoltam, köszönöm!:)
A felső nyakon nincsenek érintők, dejóóó!! Kérem!!:D
madguitarist
28-05-2010, 07:51 PM
Nagyon király!!!Kiváncsi vagyok mire használja majd a bund nélküli felső részt....jól néz ki!
ManOfMystery
30-05-2010, 09:40 AM
heyho!
Felraktak pár képet az új színpadról (de szerintem titkosan, mert ha csak simán rámegyek az official photosra ott nincs neki könyvtár, ettől függetlenül találtam egy linket - és hát eléggé odavág) Monumentálisra sikeredett ez a piramis dolog :D
http://muse.mu/images/official/photo/31424/
jó nézegetést :)
fodrika
02-06-2010, 09:08 PM
tényleg van UFO:D
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/large/109773037.jpg?AWSAccessKeyId=0ZRYP5X5F6FSMBCCSE82&Expires=1275513793&Signature=VlayhSRiynykg1ZkkCxVT9TwOio%3D
tényleg van UFO:D
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/large/109773037.jpg?AWSAccessKeyId=0ZRYP5X5F6FSMBCCSE82&Expires=1275513793&Signature=VlayhSRiynykg1ZkkCxVT9TwOio%3D
:eyebrows:
fodrika
03-06-2010, 05:39 PM
Elvileg a hozzászólásomhoz lett volna kép, de az valahol elveszett az éterbe... Mondjuk, ahhoz képest, hogy meguntam a várakozást és kiléptem, eléggé meglepő, hogy a tényleg van Ufo az szerepel itt... Doris, nem bírja a strapát:stunned:
Ez az új jam eszméletlen jó!!!!
MK JAM (http://www.youtube.com/watch?v=4EkUubtukck)
Ezt hallani akarom élőben:D
fodrika
08-06-2010, 05:35 PM
Ma este 9 órától az olasz RTL közvetíteni fogja a San Siro-i koncertet:
audio: http://www.rtl.it/player/old/player.php
video: http://www.rtl.it/player/old/player_video.php
(remélem, tényleg ezt fogják leadni;))
Nonee
08-06-2010, 08:48 PM
Ehh, jókor jövök ide is..csak két órával késtem le:rolleyes:
Viszont büszkén jelentem, hogy reggel megrendeltem a pengető kollekciót.:awesome:
Most már csak várnom kell, hogy mikor érkezik meg. És remélem, nem nyúlják le postázás közben!:mad:
zangazanga
09-06-2010, 12:34 AM
No, fiatalok, úgy egy órája értünk vissza a San Siróból a hostelbe. A fülem még mindig cseng, az izmaim még mindig sajognak, de... minden perc várakozást, napon sülést és kék-zöld foltot megért ez az este! Fantasztikus volt, teli torokból üvöltöttem végig :D Igyekszem feltölteni a képeket - lesz az ufóról is :) Annyit mondok, hogy ezek bolondok, de az imádnivaló fajtából :D
fodrika
09-06-2010, 06:32 PM
Ehh, jókor jövök ide is..csak két órával késtem le:rolleyes:
Nem kell sajnos dühöngened, hogy bármiről is lemaradtál volna, mert csak a digitális adásban adták le a koncertet, online nem lehetett nézni:( Lit-tel több mint 1 órát dühöngtünk miatta, hallgattuk és néztük az olasz zenecsatorna válogatását. Bár legalább a Neutron Star Collasion-t leadták:D
No, fiatalok, úgy egy órája értünk vissza a San Siróból a hostelbe. A fülem még mindig cseng, az izmaim még mindig sajognak, de... minden perc várakozást, napon sülést és kék-zöld foltot megért ez az este! Fantasztikus volt, teli torokból üvöltöttem végig :D Igyekszem feltölteni a képeket - lesz az ufóról is :) Annyit mondok, hogy ezek bolondok, de az imádnivaló fajtából :D
Azt tudom, hogy őrültek és imádnivalóak és várjuk a részletes fényképes beszámolót!!!;)
Nem kell sajnos dühöngened, hogy bármiről is lemaradtál volna, mert csak a digitális adásban adták le a koncertet, online nem lehetett nézni:( Lit-tel több mint 1 órát dühöngtünk miatta, hallgattuk és néztük az olasz zenecsatorna válogatását. Bár legalább a Neutron Star Collasion-t leadták:D
Óriási élmény volt, amikor Nicelback, meg Shakira kezdődött Muse helyett. Fórumon is idegesek voltak az emberek, ahogy láttam:LOL::LOL:
fodrika
09-06-2010, 08:01 PM
Most néztem meg a Rock am Ringes felvételt, ha ez ilyen lesz a Szigeten is, akkor jajj lesz nekem! ;)
Tök jó, hogy Dom is kimászik a nagy dobok közül a UD-ben és viszonylag előrébb van...
Egyébként ma a munkahelyemen arra jöttem rá, hogy most már tudom, honnan volt ismerős a Helsinki Jam-ban szereplő dob és basszus téma. (avagy mire jössz rá miközben nagyon kell gondolkodnod? persze csak olyanokra amire semmi időd és semmi köze a munkádhoz, csak épp az szól a füledbe...) Még régen az Exo-politics debütálásakor játszottak az elején valami hosszabb introt, akkor abba még Matt is gitározott és szerintem nagyon hasonlít rá, de javítsatok ki, ha tévedek...
madguitarist
10-06-2010, 07:55 AM
Akkor még Burning Bandits volt a cime és a szövege is más volt.De szerintem a Dracula Mountain(Lightning Bolt cover)-re gondolsz...arra kicsit hasonlit.Videok a youtubeon...
fodrika
10-06-2010, 07:21 PM
Akkor még Burning Bandits volt a cime és a szövege is más volt.De szerintem a Dracula Mountain(Lightning Bolt cover)-re gondolsz...arra kicsit hasonlit.Videok a youtubeon...
Bocsi, este ügyi voltam és csak most vettem észre, hogy az Assassin helyett Exo-politics-ot írtam. És arra a verzióra gondolok, ami Debase Mason's Grog néven futott:)
Nonee
12-06-2010, 09:39 AM
Lehet, hogy hülyén hat, hogy itt bizonytalankodok, de megvettétek már a Sziget jegyet? Napijegyre gondolok elsősorban. Engem aggaszt, hogy itt a Muse homepage-en már hónapok óta kinn van, hogy augusztus 15, a Sziget weblapon meg még mindig csak az van kint, hogy ki melyik színpadon lép fel. Nos, emiatt nem mertem még megvenni a napijegyemet 15.-re, mert mi van, ha még variálnak? Vagy ez nem szokott előfordulni?
Szóval megvegyem mielőbb a jegyet, vagy várjak még?:confused:
És ha sold out lesz hirtelen, vagy ne komplikáljam túl??:)
fodrika
12-06-2010, 10:01 AM
Úgy gondolom, hogy ha már a Muse honlapján kint van a dátum, akkor csak elég extrém okok miatt lenne lemondva a koncert. Már másfél hónapja megvan a jegyem, szülinapomra kaptam. Ennek ellenére azért ennyire korán nem kell legalább is magyar fesztiválra beszerezni a jegyet, nem hiszem, hogy 5 percen belül sold out lenne a Sziget, bár emiatt tuti ünnepelnének a szervezők.
Ha megint lenne olyan koncert Budapesten vagy bárhol Magyarországon, ami nem fesztivál keretében zajlik, oda tuti hamarébb megvenném a jegyet, nehogy a végén töröljék a koncertet a jegy eladások miatt.
zangazanga
17-06-2010, 12:44 PM
Gyors linkbeszúrás a kételyek eloszlatása végett :)
http://www.sziget.hu/fesztival/programok
Ez így bizony már hivatalos, vegyetek bátran jegyet vasárnapra!
A milánói képeimet itt találjátok: http://picasaweb.google.hu/amadeus44/MUSEInMilan?feat=directlink :musesign:
Majd írok is ám, csak amióta hazajöttem, folyamatosan melózok.
madguitarist
17-06-2010, 08:49 PM
Király a fotóalbum,nagy élmény lehetett!Már egyre izgatottabb vagyok a Sziget miatt...meg a Wembley...
Csutimano
19-06-2010, 11:46 PM
Sziasztok!
Én is a jegy miatt aggódok, mert lehet, hogy kapok ingyen jegyet, de azt nem lehet tudni, hogy melyik napra és kb 2-3 héttel a sziget előtt derül ki, hogy egyáltalán kapok-e. Akkor inkább érdemesebb
megvenni most a jegyet, hogy nehogy elfogyjon? Vagy nem szokott elfogyni a napijegy? Egyébként a Muse-on kívül csak a Kasabianra voltam kiváncsi, szóval most nagyon örülök, amióta megtudtam, hgoy lesz Muse a szigeten, nem lehet letörölni a vigyort az arcomról:)
fodrika
21-06-2010, 04:48 PM
A milánói képeimet itt találjátok: http://picasaweb.google.hu/amadeus44/MUSEInMilan?feat=directlink :musesign:
Köszi szépen a képeket! Persze, nem kicsit irigykedtem...:) A beszámolót meg nagyon várjuk!
Szigetes setlist szavazás:
Bliss 4.5% (338 votes)
Citizen Erased 4.3% (326 votes)
Space Dementia 5.4%
Spiral staticot nem számolom, azt úgyse játsszák.
Viszont örülök, hogy ilyen jó az emberek ízlése. Ha ebből a háromból már kettőt letolnának, nagyon boldog lennék!!:D:D
zangazanga
23-06-2010, 02:05 AM
No, lássuk, hogy is volt.
Egy jó tanács: ha külföldi koncertre mentek, ne szervezzétek úgy az átszállást, hogy előtte valami reptéren alszotok. Nekünk Pozsonyban kellett töltenünk egy éjszakát, ami annyira lemerítette az elemeinket, hogy a nagy napon csak 11 után sikerült felkelnünk. És persze elfelejtettem töltőre rakni a fényképezőgép akksiját. Ezért nincsenek videók.
Szóval kedd. A tervek szerint már tíz körül ki kellett volna érnünk a stadionhoz, de a "kis" baki miatt csak egy körül sikerült megpillantani a San Siro nevű betonkolosszust.
Akkorra már jó húsz méteres sorban ücsörögtek, napoztak a fiatalok az állójegyesek számára kijelölt négyes kapu előtt. A beengedés délután négykor kezdődött, addig kornyadozott mindenki a melegben (szerencsére kicsit felhős volt az ég, ha telibe kapjuk a napfényt, biztos szénné égünk), az utolsó egy órában állva, mert egy vicces kedvű rajongó fals jelére mindenki talpra ugrott, a tömeg pedig összetömörödött, így már volt hely leülni.
Pontban négykor (márpedig a pontosság nem kifejezetten jellemző az olaszokra...) mozgolódás kezdődött a biztonságiak között, amit abból vettünk észre, minket felpréseltek az előttünk állók hátára. Nem mondom, hogy abban a pillanatban nem aggódtam egy kicsit az életemért.
A beengedés igen viccesre sikerült: a nagydarabok húszas csoportokban próbálták engedni az embereket, és volt nagy méltatlankodás, amikor egy társaságot kettészakítottak, így végül beállt még néhány nagydarab a sorba, és attól kezdve kettesével-hármasával futhattak el a jegykezelőkig a népek. Megjegyzem: semmiféle biztonsági ellenőrzés nem volt, bármit bevihettünk volna a gigamega méretű teleobjektíves fotómasinától kezdve a konyhakésig.
Beérve aztán mindenki kiválasztott egy neki szimpatikus, fenéknyi méretű helyet és leült. Akadt, aki az első két előzenekar (Calibro 35!, Friendly Fires) koncertjét is végigücsörögte, cornettózott, sörözött, kólázott vagy mogyorót rágcsált - ilyesmiket lehetett vásárolni azoktól a remek emberektől, akik közül egy még a Stockholm Syndrome közben is kiabálta, hogy "akvabirrakóke" a hihetetlen tömegben.
A Kasabian aztán felpörgette az embereket, mellénk is odaugrált egy ötfős olasz társaság, jó nagydarabok, akik torkuk szakadtából üvöltöttek és lökdösték a körülöttük állókat (később láttuk őket kifelé törtetni: három számot bírtak a Muse-darálóban).
Magam a remek koncert után kénytelen voltam kiverekedni magam a tömegből a kétbetűs kitérő felkeresése végett - na, az hiba volt. Nem elég, hogy a sorban egy csomóan betolakodtak elém, visszafelé vagy százötvenszer elmondtam a scusi, sorry, entschuldigung, bocsi szavakat. Aztán rájöttem, hogy ha elmagyarázom, hogy csak a barátaimhoz szeretnék visszajutni, elengednek. (Akkorra összeismerkedtünk két olasz lánnyal; az egyik csuklóján, ahogy az enyémen is, ott van még a 2008-as Sziget-karszalag, ez volt az apropó.)
...pontban negyed tízkor aztán elsötétedett minden, kezdődött a nagy sikoltozás, kivonultak a zászlós-transzparenses "tüntetők", és kezdetét vette az őrület. Fogalmam sincs, hogy voltam képes végigüvölteni a setlistet, de sikerült, ahogyan ugrálni is, mintha az életem múlt volna rajta. Elképesztő élmény volt! A tömeg időnként hangosabban énekelt, mint Matt, aki nagyon elemében volt, jött-ment, és látszott rajta, hogy élvezi a lelkes közönség reakcióit.
Bevallom, hogy amikor az Unintended alatt körbenéztem, és láttam a több ezer világító telefont, öngyújtót, meg még ki tudja, mi a csudát, amitől olyan lett az egész nézőtér, mint maga az égbolt, majdnem elsírtam magam... Hihetetlen volt... emlékszem, néha egymásra néztünk a barátnőmmel, és hitetlenkedve ráztuk a fejünket. Micsoda energiákat tud megmozgatni a zene...
Hát, nagyjából így történt. Az olaszok jófejségét mutatja, hogy ezen az estén a megszokottnál tovább járt a metró, így a hazajutással sem volt gond. Alig várom már, hogy kiderüljön, Londonban hogyan kezelik a tömeget :)
fodrika
23-06-2010, 07:58 PM
Köszi szépen a beszámolót:)
Remélem, ilyen világítós Unintended-et én is fogok egyszer látni és hallani...
Most azt olvastam, hogy a hétvégén a Green Day koncerten már szkennelős jegykezelő rendszer volt a Wembley-ben... Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire fog működni, vagy bemerik-e vetni Muse-on is:)
Ja, meg persze még tök feleslegesen azon gondolkozom, hogy valamelyik nap megkíséreljem bevinni a teleobjektíves gépemet (Berlinbe le kellett adnom, pedig olyan ártatlan szemekkel próbáltam előadni, hogy ez nem profi gép, aztán sajnos hívtak egy olyat aki értett hozzá, azt már nem tudtam meggyőzni:( Teignmouth-ba bevihettem, de használni a sár miatt nem mertem:() Ha más nem a Szigeten úgy is használhatom, meg Krakkóba is...:)
Hogy bírjátok a várakozást? Mert azért lassan itt a Sziget is, no meg a Wembley is és én már annyira, de annyira mennék!:D
zangazanga
23-06-2010, 08:04 PM
Berlinben, az O2-ben nekem is le kellett volna adnom a gépet, de sikerült elrejteni a pulcsimban, amit a kezemben vittem be :)
Vasárnap repülök Londonba, megint egy McCartney-koncertre, a Hard Rock Calling fesztiválra. Annak az oldalára spec ki van írva, hogy beengedik a fotómasinákat, de csak a kompaktokat meg a bridge-eket, cserélhető objektívessel ne is próbálkozzon senki.
Inkább ne kockáztass, emiatt ne maradj le a golden circle-ről :)
...már ha lesz, mert Milánóban, ugye, nem volt.
fodrika
24-06-2010, 07:29 PM
Még eléggé a sor elején voltam és pechem volt, mert elég lelkiismeretesen ellenőriztek. Viszonylag kicsi hátitáskába volt benne, amikor kinyitatták velem nem is lehetett látni (mert a lehetőségekhez képest igyekeztem elrejteni), csak pechemre belenyúlt és és megérezte, pedig a "gagyi" obimat vittem el, mert az fekete meg kisebb is és tényleg nem profi obi:(
madguitarist
27-06-2010, 08:59 AM
Valami nagyobb meglepetésre készültem Glastonburyvel kapcsolatban...de azért jó volt ez is,hogy összeálltak a U2s The Edge-el egy számra...hát egyenlöre semmi szinpadi szimfónikus élö zenekar...talán Wembleyben...
OriginOfStarlight
27-06-2010, 09:17 AM
Nem nagyon hiszem, hogy lesz élő zenekar Wembley-ben, szerintem a színpad kissé kicsi ahhoz.
fodrika
27-06-2010, 03:13 PM
Abban szinte biztos voltam, hogy a szimfonikusokkal nem most fognak előrukkolni, az nem is igazán fesztiválra való szerintem. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg lesz-e belőle valami...
Engem csak az idegesít, hogy állandóan az ilyen Feeling Good meg Starlightot játszanak, és ezzel kivívják az igazi fanok "felháborodását." De amúgy én sem értem, miért kellenek már azok, amikor Bliss meg ahhoz hasonlókat a közönség sokkal jobban üdvözölne.
Másfelől meg Glasto-ban még MK Ultra, sem US nem volt, nem beszélve az Exogenesisről. Ha már van egy UFO-d, miért nem veted be?
Csak mondom, hogy Bellamyék sokkal jobban is alakíthatnák a setlistet. Pl. egyik stadionkoncerten is a setlist teljes közepe a lágy dalokból állt.
Na mindegy, élőben bármi élvezetes, mert a Muse-ról van szó, de nem értem, Matték ilyeneken nem gondolkodnak?
fodrika
28-06-2010, 09:24 PM
Starlight addig tuti lesz, míg Matt-en kívül legalább egy ember tapsol majd a zenére, mert azt baromira élvezi (legalább is egy interjú szerint).
Megcsinálták ezt a setlist választósdit, aztán kb. semmi nem lett belőle, mert a "régiek" közül max. a Bliss-t és a Citizen-t szették elő és semmi mást (a komolytalan listákat nem számítom). Akkor ez mire volt jó?
Szóval, igen, lehetnének sokkal változatosabbak. Itt egy gond van, hogy ezt így még monitor előtt ülve, vagy legalább is nem Muse koncert után tudom mondani, de ha ott vagyok, akkor tuti, hogy jól érzem magam, mert imádom a zenéjüket. Csak azért még is elvárnék tőlük valami változatosságot, nem csoda, ha egy idő után belefásulnak az egészbe és azt sem, hogy annyit emlegetik, a szabit...
Egy kérdés: megy valaki innen a szept. 10-i Wembley-re?
Ha igen, mi magyarok nem tudnánk találkozni a koncert előtt?:)
Félek egyedül sorba állni Wembley-nél, meg jól jönne egy kis társaság, mert nekem az is lemondta, aki azt mondta, hogy úgy néz ki jön.
:LOL:
fodrika
29-06-2010, 07:47 PM
Megyek pénteken is, ha gondolod, sorakozhatunk együtt. :)
Megyek pénteken is, ha gondolod, sorakozhatunk együtt. :)
Jaj de jó lenne:D Felveszlek MSN-re oks?:)
fodrika
30-06-2010, 06:17 PM
Jaj de jó lenne:D Felveszlek MSN-re oks?:)
Az az igazság, hogy msn-en most már nagyon ritkán vagyok fent, de ha FB-n küldesz üzit, akkor felmegyek. oks?
zangazanga
01-07-2010, 12:34 AM
Hát, rendesen kitettünk magunkért Milánóban, de úgy látom, a Glasto közönsége talán még durvább volt :) Szerettem volna ott lenni, de aznap egy barátnőm esküvőjén fotóztam Ausztriában, onnan repültünk vasárnap Londonba, így legalább Paul McCartney-t sikerült elcsípni a Hyde Parkban :)
Most volt még csak időm lehúzni a hétvégi koncertet, azzal igyekszem csitítani az izgalmat, merthogy alig bírom már a várakozást... a Sziget már csak 51 nap, és aztán jön a Wembley! :D
Az az igazság, hogy msn-en most már nagyon ritkán vagyok fent, de ha FB-n küldesz üzit, akkor felmegyek. oks?
Okés:)
Nonee
08-07-2010, 01:35 PM
Hát...kezdem magam nyomorultul érezni, hogy én még sose láttam őket élőben:$
Nagyon fel kell készülnöm mentálisan arra a 90 percre:stunned::rolleyes:
Hajni loves Muse and Zsolt
11-07-2010, 08:32 PM
Na újra itt, végre Muse a Szigeten újra :matt:
Hajni loves Muse and Zsolt
11-07-2010, 09:10 PM
Gyors linkbeszúrás a kételyek eloszlatása végett :)
úúú nagyon jók a képek :rolleyes:
qweeasd
21-07-2010, 01:23 AM
sziasztok még új vok fórumon! :)
az a helyzet sajna hgy 1ik haverom se kedveli a muset, és 1ikük se jönne ki szigetre velem... 1edül még sose voltam koncerten és véletlen nem csatlakozhatnék vkikhez koncert erejére?? nagyon megköszönném muse a kedvenc bandám már régóta és majd leesett az állam amikor megtudtam hgy jönnek szigetre. :)
jucikad
02-08-2010, 11:40 AM
végre magyar muserek :) én ott leszek a szigeten!
darkieva
02-08-2010, 04:29 PM
Na akkor sziasztok itt is :)
qweeasd, én is úgy néz ki, egyedül megyek Szigetre, ha nem ciki egy vén banya társasága, összefuthatunk:)
madguitarist
04-08-2010, 07:47 PM
Már csak 11 nap és láthatom ismét öket élöben!Juhhhhééééé!Persze,hogy ott leszek én is...söt egész héten kint leszek a Szigeten.De lassan telnek ezek az utolsó napok az év legnagyszerübb eseménye elött....
Már csak 11 nap és láthatom ismét öket élöben!Juhhhhééééé!Persze,hogy ott leszek én is...söt egész héten kint leszek a Szigeten.De lassan telnek ezek az utolsó napok az év legnagyszerübb eseménye elött....
El sem tudom hinni. Jövő hééééééééét?:D:D:D ááááhh:LOL::D
fodrika
05-08-2010, 07:37 PM
Tényleg, nem tervezünk valami találkozót a koncert előtt, hogy azért személyesen is megismerjük a többi Muse rajongót? Van kedvetek hozzá?
komplikowana
05-08-2010, 07:46 PM
I sell 2 non-camping tickets for Sziget (11th - 15th August 2010) for 140 EUR (original price 170 EUR).
Arists: Iron Maiden, Muse, Faithless, UB40, Madness, Ska-P, The Hives, Mika, 30 seconds to Mars, Billy Talent a Kasabian and many more. http://www.sziget.hu/festival_english
Personal delivery in Czech Republic and Slovak Republic or 11th August at Sziget.
In case of any questions please contact me...
madguitarist
07-08-2010, 08:11 AM
Muse-os találkozó lesz a musemania.hu-s tagokkal ill. a FaceBookos Muse oldal aktiv magyar tagjaival,még részletek nem ismertek számomra sem,mert a legtöbben csak arra az 1 napra jönnek,de szervezés alatt van a dolog.Én egész héten kint vagyok a -1. naptól.Ha valakit érdekel egy össznépi találkozó vasárnap,koncertek elött(gondolom a délelötti órákban vagy kora du.),akkor lépjen kapcsolatba Kamrás Orsival a FB-on,vagy velem,de csak holnapig,mert akkor repülök haza,utána nem lesz netem.
Basszus, vasárnapra záport, zivatart mond az előrejelzés. Neeeeeeeeeee:mad:
A hülye időjárás mindig felidegesít! Szerintetek lesz eső?
zangazanga
09-08-2010, 02:05 PM
Basszus, vasárnapra záport, zivatart mond az előrejelzés. Neeeeeeeeeee:mad:
A hülye időjárás mindig felidegesít! Szerintetek lesz eső?
Úgy tűnik, hogy sajnos lesz.
"A mostani számítások szerint szombaton hidegfront érkezik záporokkal, zivatarokkal és folyamatosan csökkenő hőmérséklettel."
De esőben is jó ám a MUSE-nak csápolni :)
fodrika
09-08-2010, 06:48 PM
Azt hiszem, le kell róla szoknom, hogy nézegessem az időjárás előrejelzést, ez egyre csúnyább lesz:(
A Muse-nak mindig jó csápolni, de inkább választom a szétizzadós varit, mint a bőrig ázósat. Mondjuk, van esőkabátom, szóval nekem végül is mindegy;) Inkább szavazok a kicsit hűvösebb időre, de eső nélkül:D
Hát ma Győrbe ugyanez volt. Záporok várhatók, 19 fok. De esett vagy 15 percet és ennyi, a többi napsütés! Vasárnapra 27 fokot mond és záporok várhatók. Akkor lehet hőség lesz néha záporral. Az nem is rossz ám, legalább hűsölünk. Szóval én bizakodó vagyok.
Nem mindig jön be az előrejelzés.
OnTheOtherSide
12-08-2010, 10:54 AM
Én is a kicsit hűvösebb időre szavazok, lehetőleg eső nélkül, de nálam is lesz esőkabát. Mostmár kezdek izgulni, azt sem tudom mit vigyek magammal, hogy öltözzek... Addig sajnos már állandóan el leszek foglalva, úgyhogy ha lesz előtte fórumos találkozó, nem nagyon tudok utánanézni. Örülnék, ha ide is felírnátok, ha lesz. Facebook-on egyáltalán nem vagyok fenn, meg a Musemania-t sem szoktam figyelni, csak ezt... Nem is biztos, hogy tudok menni, de azért jó lenne tudni róla, hátha... Köszi!
Én valahogy úgy emlékeztem, hogy a szavazás első 3 helyezettje közül játszanak egyet, úgyhogy a Szigetes eredmény eléggé tetszett (nagyon tetszett!!!), de azóta rájöttem, hogy tényleg az első 5 közül játszanak :( Nem mintha a Bliss-t meg a Citizen-t nem szeretném, dehát ezek olyan sokáig állandó részei voltak a programnak... Ennek az egész szavazásnak végülis nem volt sok értelme :(
De ha véletlenül lesz MK Ultra, akkor más már nem is fog annyira hiányozni. És nagyon remélem, hogy nem hagyják ki valami miatt a Selection-t!!!!!! Mert az nagy csapás lenne.
Szerintetek napernyőt sem lehet bevinni? Mert az esernyőt nem lehet, azt tudom. De mi az oka? Hogy ne nyisd ki koncert közben, mert akkor nem látják a mögötted állók a koncertet?
Elsőre én is az első sorba terveztem hogy megyek, dehát kezdek róla lemondani... Nem tudom megéri-e a sok kínlódás. Mondjuk Kasabian mindenképpen érdekel, de az előtte lévőket nem ismerem. Kár hogy nem 2002-t írunk...
És a pólókat meg ilyeneket hol szokták árulni a Szigeten? Már nappal is ki szokták rakni az együttesek cuccait? Biztos a könyvet is fogják árulni, úgyhogy én nem rendeltem meg...
zangazanga
12-08-2010, 11:06 AM
Ahogy most kinéz az előrejelzés, sajnos nem fog kelleni a napernyő. Esernyő annál inkább, de tényleg hozz helyette esőkabátot. Az ernyő nemcsak azért rossz, mert eltakarod a kilátást (és ennek a mögötted állók hangot is adnának), hanem mert nagyon balesetveszélyes is.
Muse-os pólókat lehet kapni, tegnap láttam több félét, de az árat nem figyeltem. A Sziget Shopot a Nagyszínpad oldalában találod, ha a középső főúton közelíted meg a tetthelyet, észre fogod venni. (Itt a térkép: http://s.sziget.hu/terkep/terkep2010hu.html)
A könyvet előrendelni lehet - most olvasom a Sziget Miniben. Hogyaszongya: "A könyv most 30%-os kedvezménnyel előrendelhető a helyszínen (gondolom, ezt is a shopban), így jövő hét elején lehet kézbe venni, a várhatóan átütő erejű buli után."
horzsu'78
12-08-2010, 02:05 PM
Halli Mindenkinek!
Ti hogy bírjátok ki vasárnapig? Én már nem bírok magammal, állandóan a koncerten jár az agyam... Mit vigyek, hogy menjek ki, hova helyezkedjek... :-) Két dolgot sajnálok csak: 1) hogy a Muse pólóm sajna nem fog rámenni a 8 hónapos pocakomra, 2) hogy éppen emiatt nem tudok majd az első sorban küzdeni... sebaj, gondolom a hangzás és a feeling hátrébb is kiváló lesz. Mondjuk én 14 éve voltam utoljára a Szigeten, akkoriban még nem volt a Nagyszínpad előtt sem akkora tömeg, és relatíve értelmes távolságból, de már nyugisabb környezetben is lehetett látni és élvezni a dolgot, anélkül hogy az ember féltené a testi épségét. Most tartok tőle, hogy a tömeg sokszorosára dagadt azóta, és én hátrébb szorulok emiatt. Remélem, azért távcsövet beengednek a szigetre...
Viszont legalább a bébi is meghallgathatja őket élőben, utána úgyis évekig ki fog ez maradni az életünkből... Sosem lehet elég korán kezdeni a fiatalok jó ízlésre való nevelését...:-)
Még egy kérdés: tényleg csak 1,5 óra lesz a koncert? És ha csúszik a kezdés, akkor is leállítják 11-kor a bulit? Ez elég szomorú lenne...
Na nézzétek meg újra az előrejelzést:D
Hétfőn jön csak a hidegfront, vasárnap csak kisebb záporok fordulhatnak elő, de 30 fok felett lesz a hőmérséklet. Nem kell ide esőkabát! Meg ha esik is, az frissítő lesz 33 fokban:)
A könyvet meg megrendeltem:D Sok + info lesz benne tuti. Még a Muserek is tudhatnak meg új infokat a bandáról.:p
És már csak 3 nap!!!!!!!!!!!!
zangazanga
12-08-2010, 07:21 PM
Csekkoltam: a pólókért 4500 forintot kérnek, a könyvért 2800-at.
Na már csak ez hiányzott:
http://www.bbc.co.uk/news/business-10951023
Lehet sztrájkolni fognak a brit repterek aug végétől.:mad: KOMOLYAN KÉRDEZEM: TI EZT ELHISZITEK??? MERT ÉN MOST OLYAN SZINTEN IDEGES VAGYOK! Egyszerűen nem tudom mit szóljak. Nagyon dühös vagyok!!:mad:
Na egyelőre úgy tűnik mégsem lesz sztrájk.
fodrika
13-08-2010, 09:28 AM
Csekkoltam: a pólókért 4500 forintot kérnek, a könyvért 2800-at.
Köszi, holnap megyek ki már én is, úgyhogy jól körbe nézek majd én is póló ügyben, meg szerintem a könyvet is megveszem:)
OnTheOtherSide
14-08-2010, 07:57 AM
Akkor lesz Muse találkozó?
Ha megvan a hely és idő, írjátok be ide is légyszi!!!
Köszi!!!
Csutimano
16-08-2010, 10:29 AM
Fantasztikus volt a koncert, még mindig nem fogtam fel teljesen, hogy láttam őket élőben:D
Nagyon jó helyen voltam, a 3. sorban Matt-től kb 5 méterre és végig teljesen tisztán láttam minden mozdulatát és még az arcát is tisztán láttam, hogy mikor grimaszolt, meg mikor a gitárszólók közben elővette a "kemény" arcát:D:D
Ez volt életem legjobb napja, nem érdekel, hogy rövid volt, meg nem játszottak régi számokat, Ott voltam és láttam meg hallottam őket, nekem ennyi elég:D
Malinea
16-08-2010, 11:53 AM
Elolvastam a beszámolókat a fórumon, és nem bántam meg, hogy nem mentem. *megkönnyebbült sóhaj*
és még én keveseltem a 2007-es koncerten játszott 16 számot.
OriginOfStarlight
16-08-2010, 04:08 PM
Oltári volt! :awesome:
fodrika
16-08-2010, 05:40 PM
Tegnap talán nem a legütősebb setlisttel álltak elő a srácok, de szerintem egész tisztességes bulit csaptak. Jó volt a hangulat, persze nem sértődtem volna halálra, ha egy MK Ultrát, Unnatural Selection-t, Citizen Erased-t és Blisst is játszanak még. De még szépíthetnek a fiúk!
Ha érdekel benneteket, itt van néhány kép a koncertről: http://picasaweb.google.hu/fodrika/20100815MuseSzigetFesztival#
Ja, és a nap bosszantó híre, hogy ma a munkahelyem környékén jártak a srácok, én meg itthon pihentem a koncertet:(((
Nonee
16-08-2010, 06:11 PM
Való igaz, egy Bliss, vagy Citizen Erased belefért volna..
De ez volt életem első Muse koncertje és egy szavam nem lehet, anniyra jók voltak!! Fantasztikus volt, szép munka!
OnTheOtherSide
16-08-2010, 07:00 PM
Ja, és a nap bosszantó híre, hogy ma a munkahelyem környékén jártak a srácok, én meg itthon pihentem a koncertet:(((
Köszi a képeket!
Hol jártak?
fodrika
16-08-2010, 07:45 PM
Köszi a képeket!
Hol jártak?
Vajdahunyadvár és környéke:
http://twitpic.com/2fcifi
Nonee
17-08-2010, 09:04 AM
Van valakinek fotója Dom cuccáról?
Beígértem egy barátnőnek, hogy mindenképpen kerítek egy képet arról a búvárdresszről, mert látni kell:D Nem tudtom, Ti hogy vagytok vele, de nekem kellett pár perc, mire fel tudtam dolgozni a vizuális hatást:LOL: Matt nadrágja még hagyján..de ez a...a....nemtudommi... merész!!:LOL:
Viszont Chris kifejezetten jóvágású volt az öltönyében!
OnTheOtherSide
17-08-2010, 07:10 PM
Vajdahunyadvár és környéke:
http://twitpic.com/2fcifi
És az előtte lévő képen az milyen emlékmű, ahol az esernyővel áll?
fodrika
17-08-2010, 08:51 PM
És az előtte lévő képen az milyen emlékmű, ahol az esernyővel áll?
ha jól emlékszem, akkor ez valamelyik zsinagóga mellett van, de hirtelen meg nem tudnám mondani, hogy melyik mellett.
Holnap a Fókuszban lesz Muse: http://www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/cikk/300613
OriginOfStarlight
17-08-2010, 09:36 PM
Holnap a Fókuszban lesz Muse: http://www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/cikk/300613
A neten is meg lehet nézni a műsort? :erm:
DaisyMay
17-08-2010, 11:35 PM
Sziasztok!
Valaki esetleg tudja, hogy a Szigeten mennyiért árulták ezt a pillangós pólót (http://muse.mu/upload/image/product/768x768/57e5dec1-4519-4f1a-b8de-395ce67c6048.jpg)?
+ Az is érdekelne, hogy van-e valami a hátulján, tudja valaki? Vagy csak elöl van rajta az a pici Muse logó? Köszi előre is. :)
OriginOfStarlight
18-08-2010, 02:07 AM
Sziasztok!
Valaki esetleg tudja, hogy a Szigeten mennyiért árulták ezt a pillangós pólót (http://muse.mu/upload/image/product/768x768/57e5dec1-4519-4f1a-b8de-395ce67c6048.jpg)?
+ Az is érdekelne, hogy van-e valami a hátulján, tudja valaki? Vagy csak elöl van rajta az a pici Muse logó? Köszi előre is. :)
Bocs, de csak a második kérdésre tudok válaszolni: a hátulján nincs semmi, csak az elején.
Sziasztok!
4500 ft volt azt hiszem.
A koncertet nagyon élveztem!!:D Következő állomás a Wembley!!
DaisyMay
18-08-2010, 11:16 AM
Köszönöm a válaszokat! Ettől tartottam. :( Mármint a 4500 Ft-os ártól, csak mert ezek szerint ott kellett volna megvennem, mert netről rendelve 8000 Ft körül jön ki szállítással együtt. :( És gondolom sehol máshol nem árulnak ilyet, igaz?
zangazanga
18-08-2010, 12:35 PM
Köszönöm a válaszokat! Ettől tartottam. :( Mármint a 4500 Ft-os ártól, csak mert ezek szerint ott kellett volna megvennem, mert netről rendelve 8000 Ft körül jön ki szállítással együtt. :( És gondolom sehol máshol nem árulnak ilyet, igaz?
Ha gondolod, hozok neked egy ilyet Londonból. Legalább a szállítási díjat megspórolnád.
Ezek meg az én fotóim.
http://picasaweb.google.hu/amadeus44/MUSESziget?feat=directlink
Megőrülök egy cserélhető objektíves fotómasináért.
Ja. És az a Dohány utcai zsinagóga.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.