View Full Version : Magyar Muser Thread
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
Nonee
18-08-2010, 12:40 PM
És az előtte lévő képen az milyen emlékmű, ahol az esernyővel áll?
A Dohány utcánál, a zsinagógánál van ez a holokausztos emlékmű!
Nonee
18-08-2010, 12:42 PM
Találtam még képeket:D
http://www.bevezetem.hu/auto/szigeten-lattuk-kepekben-muse-fellepese
fodrika
19-08-2010, 10:06 AM
Ezek meg az én fotóim.
http://picasaweb.google.hu/amadeus44/MUSESziget?feat=directlink
Megőrülök egy cserélhető objektíves fotómasináért.
Köszi a képeket. A cserélhető objektíves gépnek is megvannak a hátrányai (drága, nehéz, sok helyet foglal, viszont a minősége kárpótol mindenért), vasárnap kis híján eltörték vele az orrcsontomat, és persze nem az orrom miatt aggódtam, hanem a gépem miatt:D
zangazanga
19-08-2010, 10:12 AM
Köszi a képeket. A cserélhető objektíves gépnek is megvannak a hátrányai (drága, nehéz, sok helyet foglal, viszont a minősége kárpótol mindenért), vasárnap kis híján eltörték vele az orrcsontomat, és persze nem az orrom miatt aggódtam, hanem a gépem miatt:D
Ez csak természetes, mármint, hogy a gép miatt aggódsz. Nekem csak egy Canon PowerShotom van, de... baromi sokat dolgoztam még ezért is, úgyhogy nagyon vigyázok rá. Viszont onnan, ahol álltam, remek fotókat lehetett volna lőni egy normális obival. Gondoltam, hogy kiviszem a Zenitemet, amihez van egy 200-as, de aztán győzött a kényelem. Na meg filmet sem könnyű cserélni a nagy zúzásban :)
fodrika
19-08-2010, 12:08 PM
Ez csak természetes, mármint, hogy a gép miatt aggódsz. Nekem csak egy Canon PowerShotom van, de... baromi sokat dolgoztam még ezért is, úgyhogy nagyon vigyázok rá. Viszont onnan, ahol álltam, remek fotókat lehetett volna lőni egy normális obival. Gondoltam, hogy kiviszem a Zenitemet, amihez van egy 200-as, de aztán győzött a kényelem. Na meg filmet sem könnyű cserélni a nagy zúzásban :)
Írnom sem kell, hogy azóta is fáj az orrom, a gépnek és az obinak persze semmi baja:D A helyemmel az volt a probléma, hogy nem a pillanatot vártam, hogy mikor lehet jó képet készíteni, hanem azt amikor tiszta előttem annyira a kép, hogy nem lóg bele senkinek a feje és a keze, de azért lett néhány olyan kép, hogy mire exponáltam ott éktelenkedett egy fej vagy kéz Matt vagy Chris buksija előtt... Nekem a 200-as obi megvolt és a vicc, hogy a képek 80 %-a a Stockholm Syndrome közben készült, számomra még mindig rejtély, hogy miért nem zúztak az emberek a környékünkön akkor, amikor mondjuk a Eurasia közben meg igen:LOL:
zangazanga
19-08-2010, 12:22 PM
Fodri, esetleg megbeszélhetjük, hogy a 11-i koncerten nagyjából egy helyre állunk majd? Nagyon nem szeretnék egyedül bulizni. Előtte meg kérdeznék egyet s mást a koncertfotózásról :)
(Az van, hogy én igyekszem minél alacsonyabban tartani az ISO értéket és emellett igyekszem viszonylag rövid záridőt használni. Eddig eszembe sem jutott, hogy annyira felhúzzam az ISO-t, mint te. Nyilván tükörreflexessel máshogy kell fényképezni... na, szóval faggathatlak esetleg?)
Milyen messze voltál most kb? Én nagyjából félúton a színpad és hangpult között, talán néhány méterrel közelebb az előbbihez.
Az orrodnak jobbulást :)
DaisyMay
19-08-2010, 12:46 PM
Ha gondolod, hozok neked egy ilyet Londonból. Legalább a szállítási díjat megspórolnád.
Szia! Írtam neked pm-et, remélem, megkaptad, mert valamiért én nem látom az elküldöttek között.
De hogy ne legyek off: a Stockholm Syndrome közben nagyon meglepődtem, hogy körülöttem is mindenki csak állt és nézett, semmi ugrálás, semmi mozgás. Pedig szerintem az szólt a legjobban, zseniális az a szám. És nem is álltam nagyon hátul, tömegnyomor volt körülöttem, de nem igazán értettem, hogy minek tolakodott mindenki elém, amikor kb. úgy nézték végig szinte az egész koncertet, mintha még sosem hallottak volna Muse-t. Ezt nagyon nem szeretem a fesztiválokban. Talán csak a Plug in Baby meg a KoC közben volt nagyobb mozgás...
fodrika
19-08-2010, 01:20 PM
Fodri, esetleg megbeszélhetjük, hogy a 11-i koncerten nagyjából egy helyre állunk majd? Nagyon nem szeretnék egyedül bulizni. Előtte meg kérdeznék egyet s mást a koncertfotózásról :)
(Az van, hogy én igyekszem minél alacsonyabban tartani az ISO értéket és emellett igyekszem viszonylag rövid záridőt használni. Eddig eszembe sem jutott, hogy annyira felhúzzam az ISO-t, mint te. Nyilván tükörreflexessel máshogy kell fényképezni... na, szóval faggathatlak esetleg?)
Milyen messze voltál most kb? Én nagyjából félúton a színpad és hangpult között, talán néhány méterrel közelebb az előbbihez.
Az orrodnak jobbulást :)
Szerintem egy kicsit közelebb voltam a színpadhoz, mint te.
Az ISO-t én sem szeretem ennyire felhúzni, de most muszáj volt, hogy lássak is valamit majd a képen. Persze állhatunk egy helyre 11-én, legalább akkor sem leszek egyedül. Csak kapjam már meg a jegyem!:))) Fényképezésről imádok beszélgetni:)))
Egyébként ahogy néztem a tied sem rossz kis gép, első körben én is olyat szerettem volna, mert a használata kb. olyan mint egy tükrösnek.
Ugye nem túl szemcsések a képek? Mert az asztali gépem sajna, bemondta az unalmas és a notinak a kijelzője, hagy némi kívánni valót maga után, így inkább csak érzésre próbáltam a képeket beállítani.
Nonee
19-08-2010, 04:45 PM
A neten is meg lehet nézni a műsort? :erm:
Meg, de én többet vártam ettől a riporttól:erm:
http://rtlklub.hu/hirek/fokusz/video/98365
OriginOfStarlight
19-08-2010, 05:39 PM
Meg, de én többet vártam ettől a riporttól:erm:
http://rtlklub.hu/hirek/fokusz/video/98365
Köszi szépen a linket!
Igaz, én legalább egy interjút vártam :erm:
Nonee
22-08-2010, 03:52 PM
Tegnap Krakkóban, volt Bliss.
Az egy dolog, hogy volt Bliss, de falsettoval együtt.:eek:
Bizonyára túlreagálom a dolgot..DE MI EZT MIÉRT NEM ÉRDEMELTÜK MEG?????
Köszönöm, hogy meghallgattatok..:$
OriginOfStarlight
22-08-2010, 04:03 PM
Tegnap Krakkóban, volt Bliss.
Az egy dolog, hogy volt Bliss, de falsettoval együtt.:eek:
Bizonyára túlreagálom a dolgot..DE MI EZT MIÉRT NEM ÉRDEMELTÜK MEG?????
Köszönöm, hogy meghallgattatok..:$
Mióta megtudtam, ezen rágódom. Bécsben kaptak MK Ultrát, Krakkóban pedig Bliss-t. Mi pedig csak egy egyszerű koncertet. :erm:
fodrika
23-08-2010, 09:03 AM
Voltam Krakkóban is és ne az legyen a kérdés, hogy miért nem érdemeltük meg, mert a Sziget koncert is jó hangulatú volt (ha leszámítjuk néha az életedért való küzdelmet). Krakkóba nyugisabb volt a közönség, így végre harc nélkül lehetett élvezni az egészet! Volt Bliss és volt Guiding Light is (ennek annyira nem örültem), Stockholm Syndrome meg nem...
Olyan jó volt a városban sétálni és látni a sok-sok Muse pólós embert;)
fodrika
23-08-2010, 09:49 AM
Az előbb kihagytam, hogy meg fogtok lepődni, de a Szigeten sokkal jobb volt a hangosítás, tényleg! Nem hittem, hogy valaha ilyet fogok írni egy külföldi koncerttel vagy fesztivállal kapcsolatban. Az Eurasia közben alig lehetett hallani a Kawaii zongorát és a basszusgitár és a dob hangja sokkal erősebb volt az egész koncerten mint Matt gitárjaié...
madguitarist
25-08-2010, 08:00 PM
Ahogy látom a polákok elég gyengék voltak,mint rajongók és a hangositás is gyenge volt,mégis kaptak extrát...ez szemétség.Remélem Wembleyben mi is kapunk valami igazán különlegeset.Szivesen csapódnék én is 11-én.Szervezzünk valami talit koncert elött?
fodrika
26-08-2010, 06:54 PM
Részemről benne vagyok a koncert előtti taliba, csak szorítsunk, hogy mind a hárman 1 kapuhoz legyünk beosztva:) De egyéb esetbe is megoldjuk valahogy:) nem? és nagyon remélem, hogy a See Tickets-től lassan megérkezik már a jegyem, mert 3 hete azt mondták, hogy már minden ki van nyomtatva és ahogy kifizetjük a szállítási költséget rögtön postázzák... és ez a rögtön már 3 hete történt!
Közönségileg nekem jóknak tűntek a polákok, állandóan tapsoltak, ugráltak és nagyon lelkesek voltak:) De ez egy sokkal kisebb fesztivál volt mint a Sziget. És nem hiszitek el, de iszonyúan átnézik itt az ember táskáját és tényleg komolyan veszik a fényképezőkre az 5 mp megkötést és ami nem megengedett azt le kell adni a csomag megőrzőbe!
edit: azóta megjött az email, hogy 2-3 napon belül megkapom a szombati jegyemet is:)))
madguitarist
27-08-2010, 06:37 PM
Akkor már úton vannak a jegyek hozzád.Az enyém meg egy barátomnál,mert ö rendelte nekem is,de remélem azis megvan.Ha ugy könnyebb,akkor találkozhatunk a Wembley Park metró-kijáratnál is,vagy a Lidlnél,mert az pont ott van útban...persze ha jól emléxem Te ott leszel a szept.10-i koncerten is.Délelött 10 az okés lenne szerintem,vagy elöbb szeretnétek?
zangazanga
30-08-2010, 12:47 PM
Megjött a jegyem (http://lh3.ggpht.com/_53Eq7wgkyfk/THun3qex1eI/AAAAAAAAHpY/_SDbkHxRSi0/s640/IMG_6265.jpg)! Csütörtökön láttam a trackerben, hogy feladásra kész, pénteken már jegyezte a Royal Mail követőrendszere, ma pedig megérkezett! :)
A B vagy a C bejáratnál kell sorakoznom. Ti tudtok már valamit?
fodrika
30-08-2010, 05:09 PM
Megjött a jegyem (http://lh3.ggpht.com/_53Eq7wgkyfk/THun3qex1eI/AAAAAAAAHpY/_SDbkHxRSi0/s640/IMG_6265.jpg)! Csütörtökön láttam a trackerben, hogy feladásra kész, pénteken már jegyezte a Royal Mail követőrendszere, ma pedig megérkezett! :)
A B vagy a C bejáratnál kell sorakoznom. Ti tudtok már valamit?
Pukkadjon meg a magyar posta! A jegyemet már csütörtökön jelezte a Royal Mail, de még ma sincs a kezembe... Remélem, holnapra már meglesz:) Mondjuk, az még benne van a 2-3 munkanapban, amit a See Tickets írt. Ma már azt írta a Royal Mail trackere, hogy a magyar posta csücsül rajta, remélem, elég vékonynak és kényelmetlennek találják és holnap jól megkapom:)
zangazanga
30-08-2010, 05:25 PM
...akkor már csak azért kell izgulnom, hogy nektek is azokhoz a kapukhoz szóljon a jegyetek, mint az enyém. Nem akarok egyedül várni...
fodrika
31-08-2010, 05:50 PM
Rossz hírem van, az enyém a G és F bejárathoz szól, mert ma már megkaptam:) Madguitarist, tudod már hogy a tied melyik kapukhoz szól?
Don'tPostThePear
31-08-2010, 05:57 PM
lol, már ki is ment a fejemből ez a topik:LOL:
azért a sziget setlist durva volt, igazából jobban tetszett a kasabian koncertje mint a muse-é, pedig kasabiantól két számot ismerek kb.
összességében a faithless tetszett legjobban az egész héten amúgy.
álat, hogy ennyien mentek a topikból a wembley koncertre, remélem előrángatnak valami jobbféle setlistet a srácok.
zangazanga
31-08-2010, 06:06 PM
Rossz hírem van, az enyém a G és F bejárathoz szól, mert ma már megkaptam:) Madguitarist, tudod már hogy a tied melyik kapukhoz szól?
Hát basszus... ez tényleg rossz hír :( Nem akarok egész nap egyedül dekkolni a sorban, egyszer bőven elég volt. És pláne nem akarok egyedül lenni a koncerten :'(
(Igazándiból már bánom, hogy szombatra vettem jegyet. A barátom is kinn lesz velem, csak ő Chelsea-meccsre megy West Hambe, így rá sem számíthatok. De persze idegeskedhetek, nehogy balhé legyen a stadionban vagy azon kívül... ááá, ne már :()
fodrika
31-08-2010, 09:09 PM
Hát basszus... ez tényleg rossz hír :( Nem akarok egész nap egyedül dekkolni a sorban, egyszer bőven elég volt. És pláne nem akarok egyedül lenni a koncerten :'(
(Igazándiból már bánom, hogy szombatra vettem jegyet. A barátom is kinn lesz velem, csak ő Chelsea-meccsre megy West Hambe, így rá sem számíthatok. De persze idegeskedhetek, nehogy balhé legyen a stadionban vagy azon kívül... ááá, ne már :()
Sajnálom:( a koncerten nem leszel egyedül, mert csak megoldjuk a találkozást, de a sorban állás a kényes része ennek és az egyedül tényleg uncsi... Ha tudjuk, hogy Madguitarist jegye hova szól, akkor esetleg megpróbálhatnánk cserélni, most úgy is van ilyen jegy csere-bere rész, hátha sikerül.
fodrika
31-08-2010, 09:21 PM
álat, hogy ennyien mentek a topikból a wembley koncertre, remélem előrángatnak valami jobbféle setlistet a srácok.
Azért nagy csodákat ott sem várok majd... Nem élem bele magam semmi jóba, mert akkor lehet, hogy setlist ügyileg csalódni fogok, de azért abba nagyon bízom, hogy Citizen lesz legalább valamelyik nap:) Oké, meg Uninteded:) Tudom, hogy sokan unják, de ezt még sose hallottam élőbe...
madguitarist
01-09-2010, 06:35 PM
Sajna még nem tudom,mert az én jegyeimet egy angol barátom vette meg és gondolom a helyszinen találkozok velük(ök is többen lesznek) és ott adja ide az enyémet.De mindjárt ráüzenek,hátha megvannak már a jegyek.Bocs,kicsit busy most az életem...föleg meló,igy kevés figyelmem volt ezeken a koncertes dolgokon..
fodrika
04-09-2010, 09:21 AM
Ha ugy könnyebb,akkor találkozhatunk a Wembley Park metró-kijáratnál is,vagy a Lidlnél,mert az pont ott van útban...persze ha jól emléxem Te ott leszel a szept.10-i koncerten is.Délelött 10 az okés lenne szerintem,vagy elöbb szeretnétek?
Hát, az az igazság, hogy arra felé még sose jártam, úgyhogy nekem a Wembley Park metró kijárat lenne a legjobb, bár lehet, hogy szombatra már fogom tudni, hogy merre van a Lidl is.
zangazanga
06-09-2010, 07:46 AM
Az van, hogy én holnap reggel becélzom Pozsonyt, aztán, ha minden igaz, estére Londonba érek. Telefonon tudom csekkolni a fórumot, de jó lenne valami elérhetőség hozzátok - ha nem veszitek tolakodásnak. Tényleg nem szeretnék végig egyedül lenni, úgy nem az igazi a koncertélmény.
Az elérhetőségeimet itt találjátok (http://picasaweb.google.com/lh/photo/SM6rcWjy8IbYZqsqm11KSJG6SRrQ-tJKgUsRwGNad9g?feat=directlink).
zangazanga
06-09-2010, 08:56 AM
...és azt sem szabad elfelejteni, kedves Londonba látogatók, hogy a metrósok bizony bedobhatják a törölközőt. De erről madguitarist biztosan többet tud.
ttp://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-11196317
fodrika
06-09-2010, 09:39 AM
Oh, én már nézegettem és hétvégén az egyik metró vonalon tuti nem járnak a szerelvények. de azért még szerdán és csütörtökön indulás előtt rápillázok, remélem, addig a többit nem találják ki, hogy nem fog járni:)
Zangazanga, küldtem neked mailt a telefonszámommal és a tiédet is elmentettem.
madguitarist
06-09-2010, 12:50 PM
Na sajna nem tudta megmondani,mikor kérdeztem,mert nem volt nála a jegy,de 2 szektor közül lehet választani majd nekünk is(bár pont ez lenne a lényeg,hogy melyik 2 az).Az én elérhetöségem 07738178230...lehet,hogy az elejére kell a 0044(az ország-hivószám).végülis az lenne a lényeg,hogy bekerüljünk az "arany-kör"-be és ott is ugyanarra az oldalra...mert az egyikböl a másikba nincs átjárási lehetöség.
Jön még valaki innen a pénteki koncertre rajtam és Ritán kívül??
fodrika
06-09-2010, 06:15 PM
Zangazanga és Madguitarist, miről fogjuk egymást felismerni?
zangazanga
06-09-2010, 06:57 PM
Jelentem, így nézek ki (http://picasaweb.google.hu/lh/photo/woR7i4cuq4L-Ia0G6LlOopG6SRrQ-tJKgUsRwGNad9g?feat=directlink).
Nem titok :) Szerintem a sorban is ez a szerelés lesz rajtam, alatta meg egy fekete póló, rajta a Union Jackkel. Illetve valószínű, hogy egy piros (csak feketét találtam (http://www.xpress.hu/dvd/cover/nagy/7889.jpg)) tornazsák lesz nálam, egy nagy G betűvel. G mint Grabovszky :)
fodrika
07-09-2010, 11:21 AM
Jelentem ez meg én vagyok (http://picasaweb.google.hu/fodrika/2009Forma1?authkey=Gv1sRgCLGHkZ7f9J-fQA#5514128833070549778), nem tudok pontos leírást adni arról, hogy mi lesz rajtam, farmer az tuti, meg a Muse póló is, de a többi az majd szombat reggel dől el:) még annyi biztos, hogy övtáska lesz nálam, meg fényképezőgép.
Ja, valószínűleg pénteken és szombaton is esni fog az eső a koncert alatt...
madguitarist
07-09-2010, 06:48 PM
Húúú...én nem tudok ilyen rákattintós linket csinálni,mint ti,hogy a fényképem jöjjön be róla...(mennyivel ügyesebbek vagytok:)))....Inkább elküldöm a Facebook cimem,aztán ott nézegethettek...ismerjetek fel inkább Ti...mert soxor elég vakegér vagyok:DDD
A pontos helyet meg idöt,meg majd holnap megbeszéljük még.Szóval:http://www.facebook.com/kisstamas?ref=name#!/kisstamas
madguitarist
07-09-2010, 10:07 PM
Na akkor egy gyors update:az én jegyem a G és F szektorhoz szól...ugyhogy Ritával fogunk sorakozni...de bent remélem valahogy összehozzuk,hogy együtt legyünk mindannyian:)4:30 a kapunyitás ideje...
fodrika
08-09-2010, 02:41 PM
Na akkor egy gyors update:az én jegyem a G és F szektorhoz szól...ugyhogy Ritával fogunk sorakozni...de bent remélem valahogy összehozzuk,hogy együtt legyünk mindannyian:)4:30 a kapunyitás ideje...
Szerintem, összefog az jönni:))) holnap kb. délig tuti lesz netes elérhetőségem, utána nem még tudom... esetleg valaki küldene sms-t ha nem írok ide a fórumra, hogy okés vettem az adást?
madguitarist
08-09-2010, 07:43 PM
mindent megteszünk,hogy majd megtaláljuk egymást,no para...Ja igen,esernyöt vagy esökabátot ne hagyjátok otthon...bár ez még változhat...most péntekre és vasárnapra is jó idöt mondanak,csak szombatra esőt...de szerintem az sem biztos.Hamarosan meglátjuk.Csak a zene jó legyen,a többi mellékes.Ja és azért a Manchesterinél jobb setlist kéne,mert az elég uncsi volt pár kivételtöl eltekintve.
mindent megteszünk,hogy majd megtaláljuk egymást,no para...Ja igen,esernyöt vagy esökabátot ne hagyjátok otthon...bár ez még változhat...most péntekre és vasárnapra is jó idöt mondanak,csak szombatra esőt...de szerintem az sem biztos.Hamarosan meglátjuk.Csak a zene jó legyen,a többi mellékes.Ja és azért a Manchesterinél jobb setlist kéne,mert az elég uncsi volt pár kivételtöl eltekintve.
Esernyőt nem engedik be a stadionba:p Szóval marad az esőkabát. Nekem sikerült vennem egy olyan kicsit, hogy akár a zsebemben is elfér:LOL:
fodrika
09-09-2010, 10:14 AM
Lassan én is London felé veszem az irányt:) Mindenkinek jó bulit a koncertre és remélem, sikerül összefutni mindenkivel, azért egyedül még sem lenne az igazi:)
madguitarist
09-09-2010, 07:14 PM
Jó utat,és kellemes itt tartózkodást:)És jó bulizást a pénteki koncertre mindkettötöknek!
zangazanga
09-09-2010, 07:30 PM
No, akkor egyedül leszek. Ez baj. Ti mikorra akartok kiérni a stadionhoz? Az a baj, hogy elszakadt az esőkabátom. Madguitarist, valami ötlet, hogy hol lehet kapni? Mindenképpen keresni foglak titeket, nem akarok egyedül lenni!
madguitarist
09-09-2010, 09:18 PM
Nem tudom hol vagy most helyileg,de szerintem mindenhol kapsz esernyöt és esökabátot.Javaslom a Primark-ot vagy a TK MAXX üzleteket megnézni...mindkettö van Wembley Centralban is és viszonylag olcsó cuccok vanak.Amugy szerintem kicsire összecsukhatós esernyöt is beengednek...3 éve egy elefántot is bevihettem volna,annyira nem törödtek semmivel,csak a jegyet szedték el...
madguitarist
09-09-2010, 09:20 PM
Ja...nem tudom mikorra kellene kimenni...én olyan 11 és 12 körül gondoltam...bár lehet hamarabb is...Szerintem Fodri majd jobban fogja tudni a pénteki koncert után...
zangazanga
10-09-2010, 12:57 AM
Köszönet az ötletekért! A holnap (is) koncertezőknek jó szórakozást és izgalmas setlistet kívánok :)
Nagyon élveztem a tegnapi koncertet, de most ránézek a mai setlistre eddig... MK Ultra/CE/Bliss/MOTP/Ruled By Secrecy. Siralmas, hogy tegnap egyik sem volt. Direkt az ilyenekért utaztam el Angliába... De ha a setlistet nem vesszük figyelembe, akkor nagyon élveztem.
OriginOfStarlight
13-09-2010, 09:55 PM
Ilyen jó koncerten még sosem voltam!! :awesome:
zangazanga
15-09-2010, 07:12 AM
Köszönöm a remek társaságot Fodrikának és madguitaristnak!
A koncert fantasztikus volt, annak ellenére, hogy pocsékul éreztem magam a hülye nátha miatt, és két szám után már semmi hangom nem volt :)
Tavaly novemberben azzal tettem fel a Facebookra a KoC HAARP-verzióját, hogy még csak két napja ismerem a Muse-t, de arról álmodozom, hogy ott leszek a Wembley-ben... akkor még nem gondoltam, hogy sikerülhet. De összejött.
És itt (http://picasaweb.google.com/amadeus44/MUSEWembley?feat=directlink) az eredmény :)
madguitarist
15-09-2010, 06:52 PM
Én is köszönöm a társaságot és a közös koncertélményt:)))Nagyon jó volt minden.Nem volt a hangoddal semmi baj...én még hallottam,hogy a PIB is ment neked...pedig az a végén volt:)))
Itt vannak az én képeim is:
http://picasaweb.google.com/116400064786821022071/WembleyStadionMUSEKoncert20100911?authkey=Gv1sRgCK Cb2Kr89tHBCg&feat=directlink
zangazanga
16-09-2010, 05:18 AM
Ismerős-e a zene, ami 1:12-nél kezdődik? :)
http://www.youtube.com/watch?v=9iXHDFqI7qk
madguitarist
16-09-2010, 06:12 PM
Sosehallottam...mi ez?:LOL:...amugy megnézem a filmet tutira...
fodrika
17-09-2010, 04:57 PM
Hazajöttem én is... Az esős Budapestre, vicces nem?:)
Köszönöm mindenkinek a fantasztikus hangulatot: Lit, Zangazanga, Madguitarist. Nagyon jó volt együtt bulizni veletek:)
Lit: szombaton olyan lelkiismeret furdalásom volt miattatok:( Kár, hogy pénteken a Gaia ódákat kaptuk:( És azóta Judittal már megbeszéltük, hogy a pénteki setlist az tuti Matt egyik rémálmának volt köszönhető.
Igyekszem a hétvégén feltölteni a videókat, meg azt a néhány hangulat képet, amit készítettem a két koncerten:) Jó volt újra végig nézni a képeket és olyan hihetetlen, hogy egy hete ilyenkor már nagyon vártuk az első előzenekart:)
doribellamy
18-09-2010, 05:10 PM
Hello mindenkinek! Új vagyok itt, szóval nem nagyon vagyok még képben. De azt már kivettem a beszélgetésetekből, hogy voltatok Wembley-n. ;) Én is nagyon ott akartam lenni, de nem jött össze. Majd talán legközelebb. Viszont örömmel olvasom, hogy ti nagyon élveztétek! Örülök, hogy akadnak itt olyanok, akiknek megadatott a lehetőség, hogy kijussanak. :)
fodrika
19-09-2010, 03:01 PM
Feltöltöttem a videókat. A minőség nem mindenhol kifogástalan, ezért bocsi, de azért remélem élvezni fogjátok őket:)
2010.09.10
MK Jam (http://www.youtube.com/watch?v=xpgD0R7mWv8)
Exogenesis (Overture) (http://www.youtube.com/watch?v=AfYKneC5TnM)
2010.09.11
Ruled by Secrecy (http://www.youtube.com/watch?v=FNfaK-v4XvE)
Undisclosed desires (http://www.youtube.com/watch?v=TmM5EW53ffQ)
Exogenesis (Overture) (http://www.youtube.com/watch?v=KYuVrkHtDpQ)
Take a bow (http://www.youtube.com/watch?v=4sR9pejAVSM)
OnTheOtherSide
19-10-2010, 10:22 AM
Tök jó, ahogy az UD-ben lemosolyog meg körbenéz! Köszi!
fodrika
23-10-2010, 07:59 PM
Uh, nem tudom, hogy ezt láttátok (szívem szerint kitenném rá a piros 18-as karikát):
http://www.youtube.com/watch?v=-QKGHsurXOE&hd=1
Még nem tudom melyik Glitterati volt ez pontosan (valahol olvastam olyan hogy az eredeti még újraélesztés alatt áll és csak a Wembley beugrós MB1-nal játszik az egész amcsi turnén), de szegénynek ez volt a legeslegutolsó Stockholm Syndromja...:(
fodrika
24-10-2010, 04:11 PM
Ha jók az információim, ez már a Santa 2.0 volt, és a Staples Center koncerten pedig az eredeti Glitterati hunyt el és az ugye nem Matt hibája volt...
http://www.youtube.com/watch?v=le6YYLxRqeQ
Hajni loves Muse and Zsolt
09-12-2010, 07:44 PM
Fúú, nekem is kéne ilyen karácsonyi gömb...tuti de jó lenne ilyennel feldísziteni a fát....;)
http://muse.mu/shop/product/332/muse-assorted-bauble-set/?sp_rid=MTA3NDY0OTY1NQS2&sp_mid=36069353&eml=36069353
valahogy csinálok:musesign:
madguitarist
09-12-2010, 09:01 PM
Nekem tutira kellene ilyen karácsonyfadisz.De állat!:)
Hajni loves Muse and Zsolt
10-12-2010, 06:33 PM
Nekem tutira kellene ilyen karácsonyfadisz.De állat!:)
De Te úgyis Londonban vagy, úgy könnyű...:)
fodrika
11-12-2010, 02:11 PM
De Te úgyis Londonban vagy, úgy könnyű...:)
Neki is ugyanazt kell tennie, mint nekünk, ha ilyet szeretnénk, megrendelni... Max. egy kicsit előbb kapja meg:)
doribellamy
24-12-2010, 08:52 PM
Áldott, Békés karácsonyt mindenkinek! :) Nektek működik ez a vidi, amit feltöltöttek az oldalra? -> http://muse.mu/page.aspx?page=christmas2010
Nekem nagyon lassú és folyton lefagy tőle a böngészőm...
undead
04-03-2011, 07:19 AM
Sziasztok! :) Látom kicsit kihalt a topik, de azért megpróbálom... Megy valaki az ukrajnai/oroszországi koncertekre? Láttam, hogy elég sokan voltatok Wembley-s koncerten, csak ezért kérdezem. Én nagyon szeretnék menni az ukrajnaira, de egyedül nem szívesen engednek el.. Ha valakihez csatlakozhatnék a koncert erejéig (vagy amíg kint vagyunk), az jó lenne :)
doribellamy
07-03-2011, 06:55 PM
Sziasztok! :) Látom kicsit kihalt a topik, de azért megpróbálom... Megy valaki az ukrajnai/oroszországi koncertekre? Láttam, hogy elég sokan voltatok Wembley-s koncerten, csak ezért kérdezem. Én nagyon szeretnék menni az ukrajnaira, de egyedül nem szívesen engednek el.. Ha valakihez csatlakozhatnék a koncert erejéig (vagy amíg kint vagyunk), az jó lenne :)
Hali! :) Én is nagyon szeretnék menni, de nálunk más a helyzet. Semmiképp sem engednek el. xD Na jó, ezen sírni kéne, nem nevetni... Igazán aláírhatnának egy koncertet Mo-n is... Egyébként szerintem csak akad valaki, aki megy...
undead
07-03-2011, 10:12 PM
Hali! :) Én is nagyon szeretnék menni, de nálunk más a helyzet. Semmiképp sem engednek el. xD Na jó, ezen sírni kéne, nem nevetni... Igazán aláírhatnának egy koncertet Mo-n is... Egyébként szerintem csak akad valaki, aki megy...
Igen, sikerült meggyőzni tesómat, hogy kísérjen el :D De ettől függetlenül jó lenne valaki, aki a koncertre is megy. Kicsit félek az ukrán közönségtől :/ Aztán lehet, hogy majd ott megpróbálok összehaverkodni 1-2 emberkével. Feltéve persze, hogy megérkezik a jegy. Ez a rendelés elég kalandos... :D
Magyarországi koncert tényleg isteni lenne. Sajnos a 2007-esre nem engedtek el, a Sziget meg valljuk be őszintén nem a legjobb fellépésük volt. Persze jó volt, de tudnak ők sokkal jobbat is annál.
Hello!
Na, nem gondoltam volna, hogy találok magyarokat ezen a fórumon. :)
Nem megy egészen véletlenül valaki az augusztusi Reading fesztiválra? Van rá némi esély, hogy a Muse is a fellépők között lenne, azonban egy ismerősömön kívül senki nem jönne el (többek közt mert iszonyú drága mutatvány lenne), de még ő sem biztosan.
undead
23-03-2011, 01:49 PM
Hello!
Na, nem gondoltam volna, hogy találok magyarokat ezen a fórumon. :)
Nem megy egészen véletlenül valaki az augusztusi Reading fesztiválra? Van rá némi esély, hogy a Muse is a fellépők között lenne, azonban egy ismerősömön kívül senki nem jönne el (többek közt mert iszonyú drága mutatvány lenne), de még ő sem biztosan.
Én mennék :D De még nincs jegyem. Holnap érkezik meg a számlámra a pénz, ha addig nem fogynak el a jegyek akkor én tuti megyek.
Egyébként nem tudod, hogy a szállítás/jegyátvétel hogy történik a seetickets-nél? Mert írtak az oldalon valamit erről, de én nem igazán értettem :/
fodrika
23-03-2011, 04:50 PM
Én mennék :D De még nincs jegyem. Holnap érkezik meg a számlámra a pénz, ha addig nem fogynak el a jegyek akkor én tuti megyek.
Egyébként nem tudod, hogy a szállítás/jegyátvétel hogy történik a seetickets-nél? Mert írtak az oldalon valamit erről, de én nem igazán értettem :/
Külföldre az esetek 99 %-ában nem postáz a See Tickets, a jegyátvétel a helyszínen, a rendezvény napján. Vannak különleges esetek pl. a tavalyi Wembley-s koncert, akkor még a See Tickets is postázta külföldre a jegyeket, de ez nem jellemző és néha van e-ticket is. Mindenről fognak e-mailben tájékoztatni, nem túl gyorsan:)
undead
23-03-2011, 05:08 PM
Külföldre az esetek 99 %-ában nem postáz a See Tickets, a jegyátvétel a helyszínen, a rendezvény napján. Vannak különleges esetek pl. a tavalyi Wembley-s koncert, akkor még a See Tickets is postázta külföldre a jegyeket, de ez nem jellemző és néha van e-ticket is. Mindenről fognak e-mailben tájékoztatni, nem túl gyorsan:)
Áhh, köszi a választ :)
Ettől féltem. Azt nem tudod véletlenül, hogy kb mikor lehet átvenni a jegyet? Mert a seetickets-nél kint van egy ilyen délelőtt 11 óra, és akkor előtte 1-2 órával kell átvennem? Vagy odamegyek mondjuk vasárnap hajnali 5-kor és akkor már átvehetem? Bocsi, hogy így faggatlak, de jó lenne ilyeneket tudnom mielőtt rendelek :$
Na, hát én itt vagyok bajban... mert hogy jelenleg nincs meg a pénzem a bérletre, egyedül meg nem is merek venni, amíg nincs valaki aki biztosan jön velem. :| A bérletek, napijegyek meg rohamosan fogynak... szerintem én ezt buktam. Egyébként innen, Magyarországról mennél?
undead
23-03-2011, 06:12 PM
Na, hát én itt vagyok bajban... mert hogy jelenleg nincs meg a pénzem a bérletre, egyedül meg nem is merek venni, amíg nincs valaki aki biztosan jön velem. :| A bérletek, napijegyek meg rohamosan fogynak... szerintem én ezt buktam. Egyébként innen, Magyarországról mennél?
Igen, Mo-ról mennék. De nekem amúgy tuti. Tehát, ha holnap 9-kor bejön a pénz, akkor én rendelem is jegyet. Most ha ott kell átvennem, akkor átveszem ott.. Ez van. Ha meg nem lesz, akkor megpróbálom ezt a viagogo-s dolgot. Bár nem tudom, hogy az mennyire megbízható :/
Csak arra az egy napra mennél, amikor a Muse van? Mert én mindháromra kimennék, ha már repülőre szállok, főleg hogy sok fellépő érdekelne még... jó lenne tudni, hogy mennyi jegy van még, vagy hogy körülbelül mikor fogynak el.
undead
23-03-2011, 06:42 PM
Csak arra az egy napra mennél, amikor a Muse van? Mert én mindháromra kimennék, ha már repülőre szállok, főleg hogy sok fellépő érdekelne még... jó lenne tudni, hogy mennyi jegy van még, vagy hogy körülbelül mikor fogynak el.
Csak a Muse-ra mennék. MCR érdekelne még, de őket a Volton is meg tudom nézni 10 ezerért:D Persze a Readingen biztos más lenne, de őket nem szeretem annyira, mint a Muse-t szóval nem is érné meg. Meg egyszerűen nincs rá pénzem.
Amúgy szerintem mi még maradunk utána pár napot Londonban, várost nézünk és akkor megtérül a repülőjegy is:D Bár ez csak azoknak jó akik Ausztriánál messzebb még nem jutottak. Vagyis én.
Na, most meg az ukrajnai koncerten gondolkozom inkább, igazából a Rise Against érdekelt volna, meg esetleg a Jimmy Eat World, de az lesz a Szigeten is, a többi meg talán nem ér meg 50-60 ezer Forintot pluszban... oda sikerült jegyet szerezni? Életemben nem voltam még stadiumkoncerten, de ahogy néztem, az első blokkba jóval drágábbak a jegyet... tudnál informálni ezekkel kapcsolatban?
fodrika
23-03-2011, 07:09 PM
Áhh, köszi a választ :)
Ettől féltem. Azt nem tudod véletlenül, hogy kb mikor lehet átvenni a jegyet? Mert a seetickets-nél kint van egy ilyen délelőtt 11 óra, és akkor előtte 1-2 órával kell átvennem? Vagy odamegyek mondjuk vasárnap hajnali 5-kor és akkor már átvehetem? Bocsi, hogy így faggatlak, de jó lenne ilyeneket tudnom mielőtt rendelek :$
Uh, ez hogy pontosan mikor veheted át a jegyedet, ezt szerintem nem sokkal előtte fogják kitalálni:) Mivel fesztivál, szerintem ez azért nem lesz olyan kötött, mint egy koncert.
undead
23-03-2011, 07:24 PM
Na, most meg az ukrajnai koncerten gondolkozom inkább, igazából a Rise Against érdekelt volna, meg esetleg a Jimmy Eat World, de az lesz a Szigeten is, a többi meg talán nem ér meg 50-60 ezer Forintot pluszban... oda sikerült jegyet szerezni? Életemben nem voltam még stadiumkoncerten, de ahogy néztem, az első blokkba jóval drágábbak a jegyet... tudnál informálni ezekkel kapcsolatban?
Sikerült jegyet szereznem az első blokkba (28 ezer forint...), már itt ül a polcomon :D Remélem eredeti. Nem közvetlenül a jegyirodától vettem, hanem egy ukrajnai lánynak utaltam át a pénzt és ő megvette aztán elküldte (tudom, hatalmas hülyeség, de más lehetőség nem nagyon volt...).
Ha rendelni akarsz, akkor bilethouse.com.ua vagy bilet.open.ua, ők szállítanak külföldre, 55 dollárért (ha jól tudom 12 ezer HUF). Én erre speciel azt mondtam, hogy köszi, de nem. Aztán visszaírtam nekik, hogy félre tudják-e tenni amíg megérkezek és azt mondták, hogy az is megoldható. A fizetés meg valami Webmoney-val lett volna mikor először akartam rendelni, aztán meg Western Union (ami ugye elég érdekes, mert kereskedelmi célokra nem használható..). De a végén mondtam nekik, hogy inkább töröljék a rendelést, mert valaki meg tudja venni. Igazából nem tudom, melyik jobb...
Ja, és angolul nem nagyon tudnak. Ha nem kéred, hogy angolul írjanak vissza akkor oroszul fognak.
Azt nem tudom, hogy amit a Muse-osok ajánlottak milyen, meg szállítanak-e külföldre meg ugye mennyiért. E-mailen szerintem kérdezd meg, ha tényleg szeretnél menni.
Átgondolom a napokban, köszi szépen.
undead
24-03-2011, 09:09 AM
Na, megrendeltem a jegyet.. Kisebb anyagi csőd, de nem baj:D
madguitarist
31-03-2011, 08:31 PM
Hát miután Matt azt nyilatkozta,hogy elképzelhető,hogy lenyomják teljes egészében az Origin of Symmetry számait...egyre inkább ráállok Readingre én is.A szokásos New Born meg PIB miatt azért még nem mennék el,de egy Darkshines,Hyper Music,Microcuts,Megalomania...élőben...hát az megérné simán.Mondjuk nekem nincs messze szerencsére,de a jegyárak húzósak azért,bár szerintem lehet jegyet kapni majd akár a helyszinen is,mint általában a fesztiválokra.Haveromék pár éve hirtelen elhatározásból indultak el este Readingbe Metallica koncertre és simán bejutottak(márpedig ők sem kevésbé hiresek),igaz volt vagy 100 font...Szóval eléggé esélyes Reading,és a 10. évfordulós Originos koncert.
fodrika
01-04-2011, 05:32 PM
Hát miután Matt azt nyilatkozta,hogy elképzelhető,hogy lenyomják teljes egészében az Origin of Symmetry számait...egyre inkább ráállok Readingre én is.A szokásos New Born meg PIB miatt azért még nem mennék el,de egy Darkshines,Hyper Music,Microcuts,Megalomania...élőben...hát az megérné simán.Mondjuk nekem nincs messze szerencsére,de a jegyárak húzósak azért,bár szerintem lehet jegyet kapni majd akár a helyszinen is,mint általában a fesztiválokra.Haveromék pár éve hirtelen elhatározásból indultak el este Readingbe Metallica koncertre és simán bejutottak(márpedig ők sem kevésbé hiresek),igaz volt vagy 100 font...Szóval eléggé esélyes Reading,és a 10. évfordulós Originos koncert.
Tegnap Matt azt írta a twitteren, hogy Hyper Music nem lesz:( de ez egy jó hír, hogy ha nem kell előre elhatározni a Readingbe menetelt... Már én is elég komolyan gondolkodóba estem, lehet, hogy nem kellene kiadni ezt a koncertet...:$
Matt azt is kijelentett a twitterén, hogy nem minden szám fog lemaradni később sem a szetről, "only the bad ones!!".
Hogy ez most mennyire komoly, vagy hogy egyáltalán ő tudja-e, hogy most mi van, azt viszont nem tudom.
fodrika
03-04-2011, 11:54 AM
Nem bírtam magammal, úgyhogy most már boldog tulajdonosa vagyok egy vasárnapi jegynek, a Reading Festival-ra:dance:
Matt szerintem beszél össze-vissza hülyeségeket. Attól is tartok, hogy ő vajon miket gondol bad ones-nak...
madguitarist
06-04-2011, 07:33 PM
Gratulálok Rita!Mennyi volt a jegy?Honnan rendelted?Énis,énis akarok:)
Amúgy Matt tényleg fejlett humorérzékkel rendelkezik és a kijelentéseit,Twittereit nem kell komolyan venni sosem.A valóság ki tudja mit hoz...lehet,hogy ugyanazokat játsszák majd az OOS-röl,amiket általában is...de én bízok az extrákban.És nem vagyok egyedül ezzel sem:)
fodrika
06-04-2011, 09:51 PM
Szokás szerint a See Tickets-nél rendeltem, olyan 90 font környékén volt kezelési és a többi költséggel, amit felszámítanak.
Matt nem csak fejlett humorérzékkel, hanem ízlés világgal is rendelkezik... Ha szokásosnak csak Micro Cuts-ot vagy Citizen Erased-et nyom le, akkor már bőven boldog leszek:) Sőt, ha egy kis Megalomenia-val is meg spékelnék azt a setlistet... (na, ez kb. úgy hatna rám, mint a Ruled by Secrecy a Wembley-ben:)))
Tamás, te mikor veszed meg?
madguitarist
07-04-2011, 05:46 PM
Hát igen...a Ruled By Secrecy az nagyon nagy volt Wembleyben.Még kicsit kivárok,de köszi az infókat.Nem akarom sokáig húzni,halasztani,mert utána lehet,hogy körülményesebb beszerezni...vagyis inkább csak a lelki békém miatt lenne jó,ha meglenne a jegy:)Én titkon a Darkshinesban reménykedek veszettül...nagy kedvencem.
fodrika
07-04-2011, 06:50 PM
Valószínűleg fáradt voltam este, amikor írtam, de a Darkshine-ban én is nagyon reménykedem és még nagyon szeretném hallani a Dead Star-t is.;)
Azért vettem meg ilyen hirtelen elhatározásból a jegyet, mert most igazán kedvező volt a font árfolyama és nem volt szabad kihagyni ezt a lehetőséget:)
undead
09-04-2011, 04:11 PM
Jó tudni, hogy nem csak én megyek. Még akkor is ha nem valószínű, hogy találkozunk :D
Egyébként ott is az van mint a Szigeten, hogy akár reggel 6-kor beállhat valaki a színpadhoz? Vagy csak x időpontban engednek a színpad elé?
undead
20-05-2011, 07:59 PM
Megalomania a szentpétervári koncerten :stunned: Remélem, ukrajnai koncertre leporolják a Dead Start is, a Soldier's Poem helyére pont jó lenne.
fodrika
21-05-2011, 11:37 AM
Az oroszoknak mindig olyan jó setlisteket állítanak össze! Irigykedtem is tegnap este, mikor láttam a Megalomania-t... Kis mázlisták:) Kíváncsi vagyok, Moszkvában mivel rukkolnak elő!
Azért a Kiev-i koncertről várjuk majd a részletes beszámolót, hogy milyen volt!!! ;)
undead
21-05-2011, 12:41 PM
Lehet, visszavonom a Soldier's Poem-Dead Star kijelentést. Találtam egy másik videót, és.. nem is tudom. Olyan furcsa érzésem támadt, mikor néztem. Talán azért, mert nem láttam még Mattet nagy koncerten ülve gitározni. Olyan kis családias. Szép.
Természetesen lesz beszámoló;)
undead
26-05-2011, 03:08 PM
Erre nincsenek szavak. Szép nyelv a magyar, de nincs olyan szó amivel ki lehetne fejezni, milyen fantasztikusan csodálatos volt a koncert. Persze lehet, hogy egy kicsit eltúlzom a dolgot, elvégre ez csak a második Muse koncertem volt.
Először is szeretném megköszönni a 2 magyar lánynak, akikkel a koncert alatt voltam. Nélkülük nem jött volna össze az a bizonyos első sor Matt-tel szemben. Örök hálám :)
Na, lássuk :D
A színpad alacsony volt, ennek nagyon örültem (végre láttam Domot is), és nem is volt olyan messze a kordontól. Ha már Dom.. leopárd mintás felső és arany színű nadrág. Kár, hogy nem sokat láttunk belőle :LOL:
Nem hiszem, hogy ki kéne elemezni az összes számot, valószínűleg ugyanazt írnám mindegyikről :D Aminek kifejezetten örültem, az a Citizen Erased volt. El sem akartam hinni, hogy végre hallom ezt a számot élőben. Ezen kívül tetszett, hogy Matt hagyta, hogy végig énekeljük az "our hopes and..." részt a Starlight-ból meg a Plug In Baby második refrénjét. Az is tetszett amikor Matt felment Domhoz az emelvényre. Meg amikor eldobta a gitárt.. :D Vagy Chris fejese a Plug In Baby végén :LOL: A Soldier's Poem alatt meg gyönyörű volt a Sports Palace. A közönség is nagyon jó volt, legalábbis elöl.
Igazából, ami nekem a legnagyobb örömöt okozta az az, hogy látszott rajtuk, hogy élvezik a koncertet. Szigeten ez nem látszott. Vagy csak nekem nem tűnt fel. Amikor énekeltük az "our hopes and..." részt, akkor Dom és Matt összenéztek és nevettek, ezt olyan jó volt látni. És ez többször is előfordult a koncert közben, néha még Chrisnél is láttam egy mosolyt. Meg úgy alapból, Matt boldognak tűnt a koncert alatt. Néha úgy tűnt mintha nem hinné el, hogy az a rengeteg ember miattuk van ott, és az ő zenéjükre tombolnak.
Képek nincsenek sajnos. Amikor le akartam fényképezni az üres színpadot telefonnal, már szólt is a biztonsági őr. Elég szigorúan vették ezt a tilos a kamerázás dolgot. Viszont van egy setlistem, ennek nagyon örültem. Mellettem álló magyar lány pengetőt kapott. Csak úgy a kezébe nyomta egy fazon. Mázlista :LOL:
Igazából, most ennyit tudok csak írni. A térdem kezd érdekes színű lenni, miután amikor csak lehetett ugráltam és minden ugrásnál bevertem a térdem a kordonba. A karomon is alakul a véraláfutás..
Egy biztos: megérte az a 25 óra vonatozás :happy:
fodrika
26-05-2011, 05:07 PM
Köszi szépen a beszámolót! Irigyellek is egy kicsit, mert elég jó volt ez a setlist:) És hallhattad a Megalomaniát is:)
Ezek után még jobban várom a Readinget... ;)
undead
26-05-2011, 07:46 PM
Reading...bele se merek gondolni :LOL: Először ezt a koncertet kellene feldolgozni valahogy, elhinni, hogy tényleg ott voltam. Ez egy kicsit nehezemre esik :$
Neutrongirl
27-05-2011, 11:04 AM
Sziasztok! :) Csatlakozom a magyar muserek társaságához :D
undead
30-05-2011, 10:19 AM
Neutrongirl: Üdv körünkben :)
Egyébként tegnap olvastam, hogy Santa 2.0 meghalt az ukrajnai koncerten. Ketté tört. Esküszöm egy darabban volt mikor földet ért. Arra már nem emlékszek, hogy levitték a színpadról, de a földet érés meg ahogy szegény a színpadon hevert nagyon megmaradt bennem. Tényleg úgy tűnt, hogy nincs baja. Vagy már olyan vak vagyok, hogy nem látok el 5-6 méterig sem? :LOL:
fodrika
30-05-2011, 06:43 PM
Üdv közöttünk, Neutrongirl.
Undead, ha megnyugtat, a Wembley-ben én sem láttam, hogy szétzuzta Matt első este Glitteratit, mondjuk, az is igaz, hogy a Stockholm Syndrome alatt már hátrébb voltunk. Azt láttuk, hogy repül szegény, de magát a sérülést nem láttuk:(
undead
30-05-2011, 10:29 PM
Ja, a repülés... Az a pillanat szerintem örökre beégette magát az emlékezetembe.:D Mindegy, ha jól tudom ott van még Son of Santa, sőt, talán az amerikai koncertekre/Readingre lesz egy új gitár is.
A hexagont is a Stockholm Syndrome alatt törte el... Miért nem lepődök meg? :LOL:
undead
31-05-2011, 10:07 AM
Nem tudom, hogy mennyire igaz...
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/music/3609731/Chris-Wolstenholme-to-write-future-Muse-records.html
Azt hiszem, én vagyok az egyetlen aki nem örül ennek.
Szerk.: Jó, nincs gond. Kellett egy kis idő, hogy feldolgozzam. Bár még egy kicsit furcsa.
fodrika
31-05-2011, 04:05 PM
Nem tudom, hogy mennyire igaz...
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/music/3609731/Chris-Wolstenholme-to-write-future-Muse-records.html
Azt hiszem, én vagyok az egyetlen aki nem örül ennek.
Szerk.: Jó, nincs gond. Kellett egy kis idő, hogy feldolgozzam. Bár még egy kicsit furcsa.
Remélem, a várakozásoknak megfelel majd Chris:) Bízom benne, hogy tőle valami rockosabb, pergősebb, keményebb hangzású dolgot kapunk, mint amivel mostanában Matt ijesztgetett minket. Őszintén szólva nem kicsit beijedtem a sok altató daltól...:$ Így esetleg van rá esély, hogy csak 3-4 tingli-tangli szám lesz az albumon:LOL: Bár mivel a Sun a forrás, a fene se tudja, hogy mennyi igazság alapja van a dolognak, de ha igaz, akkor bízom Chris-ben és a hard rockban;)
fodrika
31-05-2011, 04:10 PM
Ja, a repülés... Az a pillanat szerintem örökre beégette magát az emlékezetembe.:D Mindegy, ha jól tudom ott van még Son of Santa, sőt, talán az amerikai koncertekre/Readingre lesz egy új gitár is.
A hexagont is a Stockholm Syndrome alatt törte el... Miért nem lepődök meg? :LOL:
Van még ott neki néhány MB-1-es is, vég-vég szükség esetére, ahogy a Wembley 2. estéjére is ki lett segítve.
Neutrongirl
31-05-2011, 06:44 PM
Chris twitteren cáfolta a hírt :) Bár én kíváncsi lettem volna ;)
Vajon lesz Santa 3.0, vagy 4.0 vagy ki tudja hány.0 is? :LOL:
undead
31-05-2011, 07:46 PM
Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy ha Chris írja a számokat, akkor énekelhetne is. Nem mindet, mert akkor nem lenne aki headbangeljen, de 1-2 számnak örülnék :)
Amúgy én is úgy voltam vele, hogy ez a Sun... :LOL: Sok érdekes dolgot írtak már Mattékről is :LOL: Engem azért ijesztetett meg egy picit, mert nem tudtam mit várjak Christől dalszöveg terén. Az tuti, hogy zeneileg "jobban járnánk" vele, de a dalszöveget nem tudom. Jó lenne, ha Matt látna valami alient vagy nem tudom, nem szeretnék szerelmes számoktól csöpögő albumot. Ha olyanokat akarok hallgatni, bekapcsolom a rádiót:rolleyes: Mármint, ha ilyen Exogenesis szinten lesznek, akkor talán. Nekem az speciel a kedvencek között van. De azt is csak úgy, ha valami nagyon alternatív és nehezen érthető a szöveg. Olyan elgondolkodtató. De Guiding Light meg I Belong To You... Nem :D Nincsenek amúgy magas elvárásaim a következő albummal szemben.. :LOL:
fodrika
31-05-2011, 08:17 PM
Valahogy sejtettem, hogy ez csak egy pletyka lesz... Hisz Chris-t még arra sem sikerült Matt-nek rávennie, hogy énekeljen legalább egy dalt.
az az igazság, hogy örülnék neki, ha annyira nem zúzná már szerencsétlen Santa utódait. Úgyhogy, nem igazán szeretném, ha lenne Santa 15.10...
fodrika
31-05-2011, 08:24 PM
ami azt illeti, ronda dolog, de bízom benne, hogy Matt-et megihlette a Japánban zajló katasztrófa, meg ugye anno szeptember 11.-e is nagyon mélyen megmaradt benne és ezzel kapcsolatban is mennek most kavarások, hátha hatással vannak rá érzelmileg és esetleg ezeket dalba fojtja;) Az az igazság, hogy a Guiding Light-ot és társait én sem igazán kedvelem és veszettül bízom benne, hogy az új album irány vonala nem az Undisclosed Desires lesz, hanem inkább az Uprising vagy éppen az MK Ultra.
undead
31-05-2011, 09:50 PM
Az Undisclosed Desires-t pont szeretem..:$ Albumon, élőben nem annyira.
Biztos volt rá valami hatással, ami így az elmúlt fél évben történt. Nem csak a földrengés, de az egyiptomi meg líbiai felkelések is. Más ilyen politikai jellegű dolog most nem is jut eszembe...
Mindegy, én bízok Mattben. És Domban és Chrisben, hogy nem hagyják Mattet nagyon elkalandozni. Aztán lehet, hogy pofára esek. Végül is minden együttesnek van egy nem vagy kevésbé jó albuma. Ha a Muse-nál ez a The Resistance volt, akkor nem is jártunk olyan rosszul. Szerintem. Ha nem... akkor baj van :LOL:
Neutrongirl
02-06-2011, 07:11 PM
Na, a Neutront meg se említettétek! [mint csöpögős szám... ] Régen nagyon imádtam [innen maradt rajtam a Neutrongirl név is... most már nem változok :)], most viszont már eléggé kiábrándultam belőle :stunned:
Igen, Mattet le kell foglalni, ha a muserek érdekes albumra vágynak :D [úgy értem, csinálni kell neki egy ufó-kiállítást, például XD]
undead
03-06-2011, 10:25 AM
Szerintem elég, ha szerepet kap a Doctor Who-ban. Moffat elintézi, hogy egy életre összezavarodjon:LOL:
Egyébként még tuti változni fognak a dolgok az album körül. Még nincs meg a kölök, majd ha meglesz akkor kell megkérdezni Mattet, hogy milyen lesz a következő album. És még akkor sem biztos, hogy olyan lesz mint amit ő mondott, mert ugye van nekünk egy Domunk meg Chrisünk. És szerintem a kiadónak sem mindegy, hogy milyen az album.
Neutrongirl
03-06-2011, 10:49 AM
Lehet, hogy már volt téma, majd egyszer végigböngészem a témát: Tényleg írnak az olimpiára himnuszt? Én úgy hallottam, vagyis ovlastam, a Coldplay-el közösen... :)
undead
04-06-2011, 04:47 AM
Olvastam erről az Olimpiás dologról pár hónapja (hete?:D), de azóta semmi. Nem tudom, mennyire lenne idejük az album felvétele közben még azzal is foglalkozni. Én azt mondom, inkább hagyják a Coldplayre a dolgot és dolgozzanak az albumon.
fodrika
04-06-2011, 09:47 AM
Erről az Olimpiás dologról én is olvastam, abban igaza van Undead-nek, hogy inkább foglalkozzanak az albummal, de ha belegondolunk, hogy ez mekkora megtiszteltetés lehet nekik, akkor ebből is ki kell venni a részüket és remélem, valami nagyon szuper nem altató dalra hajazó dolgot hoznak össze:)
undead
04-06-2011, 12:10 PM
Nagy megtiszteltetés lenne, az biztos, és büszke is lennék rájuk (mintha most nem lennék az:LOL:). Ennek ellenére még mindig inkább album. Meg nem igazán tudom elképzelni Coldplayt és a Muse-t egy színpadon. Ha netán az lenne, hogy közösen adják elő.
Neutrongirl
04-06-2011, 08:37 PM
Most így tv-zve felhozok még egy témát: Appril Project - Uprising? :D Hát én sikítottam, mikor meghallottam XD [ha ott lettem volna biztos bekiabálom hogy Muuse]
Barátnőm azt mondta, hogy mióta volt a tv-ben, sokszor jáétszák a rádióban >.< mondom, ha ez kellett hogy felismerjék őket...:mad:
undead
04-06-2011, 09:35 PM
Nekem tesóm mutatta, mert amúgy tévét csak nagy ritkán nézek. Elég érdekes... Nekem azért annyira nem jött be. Főleg, hogy a végén bejött a fehér ruhás gyerek, az nagyon nem kellett volna oda. De ha nekik ez jut eszükbe az Uprisingról, hát Istenem... Még mindig inkább ez, minthogy valaki Muse-t énekeljen.:rolleyes:
Ha már tévé... Tegnap éjfélkor kaptam sms-t, hogy Muse szám van a Dreher reklámban. Tökre örültem, meg kíváncsi voltam, hogy melyik az... Ma megnéztem youtube-on... Feeling Good. De nem Muse-os, hanem a Bublés. Nem értem, hogy nem vette észre, hogy az nem Matt hangja. Na mindegy. Doctor Whoban is volt a Supermassive Black Hole, mikor meghallottam ugráltam mint egy óvodás aki új játékot kapott :LOL:
Neutrongirl
05-06-2011, 01:29 PM
Ja, a Feeling Good-ot én is tengap vettem észre, mondom ez elég Muse-os, de nem Muse :) Mikor énekelte, hogy It's a new dawn, mondom várok egy picit mielőtt kijelentem hogy ez a feeling good :LOL:
Óvodásgyrek-szindrómám nekem az első MTV-n látott Muse klippen, név szerint Tiro alatt volt :D
undead
05-06-2011, 03:54 PM
MTV... :rolleyes: Minden van rajta csak zene nem. Mondjuk most Queen koncert volt World Stage-ben, az bejött. Igazából én azt díjazom, mikor valami jó műsor ajánlója alatt van Muse szám. Tavaly az Animal Planeten volt, csak azért néztem, hogy halljam a számot az ajánlóban. Meg nálunk most jutott el a moziba a Never Let Me Go, annak a trailerében Exo 3 van. Annyira passzol a filmhez, még most is könnyes lesz a szemem amikor megnézem.:$
Azt hinné az ember, hogy az ilyet ki lehet nőni... úgy tűnik nálam ez nem fog megtörténni :LOL:
fodrika
05-06-2011, 06:52 PM
Tavaly, tavaly előtt a Viasat-on rengeteg filmnek volt az ajánlója alatt Muse dal részlet szólt (Uprising, SMBH, TIRO, Hysteria, stb...). Valószínűleg a szerkesztőnek egyik kedvenc bandája lehet, a másik meg biztos, hogy a Linkin Park és most éppen őket favorizálja...
Neutrongirl
05-06-2011, 07:22 PM
Helyesbítek: MTV Rocks :rolleyes:
Én csak egyszer láttam a Viasat 3-on egy Viasat 6-os reklámban [vagyis hallottam] a Hyper Music-ot, amiből annyi maradt meg, hogy "francba, pont ilyenkor nem tudom mi ennek a címee... áhw... Hyper Music! :D" :LOL:
undead
06-06-2011, 04:09 PM
A Viasaton általában jó zenéket választanak az ajánlókba. Lehet amúgy, hogy ott is hallottam, csak elfelejtettem:/
Valaki nem tudja, hogy fent van-e valahol az ukrajnai koncert? Musebootlegsre úgy tűnik nem kerül fel... :(
fodrika
06-06-2011, 05:05 PM
A Viasaton általában jó zenéket választanak az ajánlókba. Lehet amúgy, hogy ott is hallottam, csak elfelejtettem:/
Valaki nem tudja, hogy fent van-e valahol az ukrajnai koncert? Musebootlegsre úgy tűnik nem kerül fel... :(
Ha ott még nincs fent, akkor egyelőre nem találtak rá az ukrán szervereken és még a Dime-on sem került megosztásra. Az orosz koncertekről nagyon hamar kerítettek mindenfélét, ha lesz elérhető letölthető valami az ukrán koncertről, akkor az fent lesz a Musebootlegs-en is:)
undead
09-06-2011, 03:08 AM
Nem valószínű, hogy fel tudta bárki is venni... Úgy figyeltek minket a securitysok, mintha nem is koncerten lennénk. Mondjuk videózni elég sok embernek sikerült.
Egyébként ez a koncert utáni depresszió vagy mi nagyon nem jó dolog. Már egy órája itt ülök és sírok, de nem tudom miért. Kellett nekem megnézni a KoC-ról a videót...
Neutrongirl
09-06-2011, 11:21 AM
Na magyarul: Boldog szülinapot Matthew! :D
Nekem sajnos még nem volt szerencsém koncerthez:stunned:
undead
26-06-2011, 08:53 PM
Van valakinek valamilyen infója a Reading jegyekről? See-ről már vagy 2 hónapja nem hallottam, szervezők elvileg már szétküldték a jegyeket, de az oldalon még nincs semmi... Utálom ezt a bizonytalanságot:(
fodrika
27-06-2011, 07:10 PM
Kb. 2 hónapja érkezett arról mail, hogy majd postázni fogják a jegyeket, amin kicsit meglepődtem, mivel a See Tickets köztudottan nem postáz külföldre jegyeket, 1 kivételről tudok, az a tavalyi Wembley-s Muse koncert volt, amikor a zenekar kérésére történt.
undead
27-06-2011, 09:40 PM
Azt az emailt én is megkaptam. Nevettem is egy jót, mert előtte 1-2 héttel direkt rákérdeztem, hogy kb mikor küldenék ki és azt írták, hogy külföldre nem postáznak. Egyébként az egyik lány akivel az ukrajnai koncerten voltam mondta, hogy az ő Wembley-s jegyét nem küldték el. Érdekes lesz:rolleyes:
fodrika
28-06-2011, 07:05 PM
Azt az emailt én is megkaptam. Nevettem is egy jót, mert előtte 1-2 héttel direkt rákérdeztem, hogy kb mikor küldenék ki és azt írták, hogy külföldre nem postáznak. Egyébként az egyik lány akivel az ukrajnai koncerten voltam mondta, hogy az ő Wembley-s jegyét nem küldték el. Érdekes lesz:rolleyes:
Szerencsére én csak azután olvastam el a rémtörténeteket, amikor az jegyem már megérkezett. A fórumon is nagyon sokan írták, hogy ők is kérték, de nem kapták meg és utána a See Ticket kiadott egy közleményt, hogy a helyszínen lehet felvenni annak aki nem kapta meg, mert azt hiszem 2 héttel a koncert előtt már nem is postázták a jegyeket (külföldre).
Neutrongirl
30-06-2011, 10:51 AM
Jó koncertet kívánok! :D Meg jegyeket :LOL:
Neutrongirl
30-06-2011, 06:37 PM
Neveztek a versenyre? :)
undead
01-07-2011, 11:17 AM
Én valszeg nem. Photoshopban gifen kívül mást nem nagyon tudok csinálni:LOL:
fodrika
01-07-2011, 06:25 PM
Ha lenne időm neveznék, mert állítólag kreatív is tudok lenni, de most erre semmi esélyt nem látok:(
zangazanga
04-07-2011, 07:52 PM
Sziasztok!
Fú, de rég jártam erre...
Most látom, hogy a readingi fellépés idején - hogy, hogy nem :) - éppen Londonban leszek. Hááát... még az is lehet, hogy összefutunk :D
Bár a fesztiválozás idén úgy általában nincs betervezve, főleg nem odakinn, mert van annyi program, hogy így is alig lesz idő végigcsinálni az összeset, de azért jó lenne idén is elmenni egy Muse-koncertre :)
undead
07-07-2011, 10:06 PM
Na, ki mit gondol Dom kis side projectjéről? (nem jut eszembe a magyar megfelelője:$)
Neutrongirl
08-07-2011, 11:00 AM
Miről maradtam le? :$$
undead
08-07-2011, 11:26 AM
Dom elvileg egy Vicky Cryer nevű bandában játszik, többek közt The Killers meg a Flaming Lips egy-egy tagjával. 15-én lesz koncertjük LA-ben (http://www.facebook.com/event.php?eid=182169655171559), ha valakinek netán kedve támadna átutazni a világot :LOL:
Itt meg lehet hallgatni az EP-t: http://soundcloud.com/vicky-cryer/sets/vicky-cryer-expensive-love
Ha valaki szeretné, akkor letöltéshez is tudok adni linket
Neutrongirl
08-07-2011, 01:59 PM
Köszi a választ! :)
Én magam részéről azt mondom, hogy ő tudja :LOL: Mondjuk ez a zene nem tetszik :$
undead
08-07-2011, 02:44 PM
Nekem bejön a számok nagy része. Első hallgatásra nekem sem igazán tetszett, de később megszerettem:D
Remélem lesz valami videó a koncertről, kíváncsi vagyok nagyon:D
Neutrongirl
08-07-2011, 04:33 PM
Akkor teszek egy második próbát :LOL:
Leopard pwint lesz a koncerten :D
Neutrongirl
10-07-2011, 06:37 PM
Gratu Mattnek meg Kate-nek :D
undead
14-07-2011, 05:15 PM
Bingham "Bing" Hawn Bellamy. És ennyi. Erre igazából nem tudok mit mondani. Nem tudom eldönteni, hogy Matt trollkodik vagy komoly. Abban sem vagyok biztos, hogy Matt tweetelt.
undead
14-07-2011, 07:22 PM
Nem trollkodik. Anyukájáról meg nem értem miért feledkeztem el. Ettől függetlenül még mindig furcsák a tweetek. Teljesen más stílus mint korábban. Vagy csak túl sokat jár az agyam...
Dupla post. Bocsi.
fodrika
14-07-2011, 07:38 PM
Ez nem troll, ez tényleg a mi ütődött kedvencünk... :LOL: Végül is, ha onnan nézzük lehetett volna rosszabb neve a gyereknek.
undead
14-07-2011, 08:18 PM
Végül is, igen:D Egyébként én attól féltem, hogy valami nagyon "celeb gyerek" neve lesz. De nem. Jó ez (nem mintha tudnék rajta változtatni:LOL:). Kíváncsi vagyok, hogy képet hol fogunk látni. Újság vagy twitter. Twitternek jobban örülnék. Egy kép apuval:D
fodrika
14-07-2011, 08:27 PM
Ennyire nem volt trollkodás: http://www.nme.com/news/muse/58030
Egy kép apuval, ahogy éppen mondja a picinek, hogy Biiiiiing:D A Bing névről, mindig a Jóbarátok fog eszembe jutni...:D
undead
14-07-2011, 08:42 PM
Igen, ezt már láttam. Annyira átjön twitteren, hogy boldog (közbe rájöttem, hogy valószínűleg ezért más a stílus :LOL:). Meg szerintem egy kicsit hiperaktív is:D
Így elképzelem a picivel, ahogy tartja, beszél hozzá és.. awwww :) Csak ezt tudom mondani. Ugyanez volt Busternél is:D Pedig nem szeretem a gyerekeket.
fodrika
15-07-2011, 09:26 PM
Igen, ezt már láttam. Annyira átjön twitteren, hogy boldog (közbe rájöttem, hogy valószínűleg ezért más a stílus :LOL:). Meg szerintem egy kicsit hiperaktív is:D
Egy kérdésem volna: Matt mikor nem hiperaktív?:LOL:
undead
16-07-2011, 09:54 PM
Nyertél:LOL:
undead
20-07-2011, 05:57 PM
Na, végre valami életjel Seetickets-től. Megint azt írják, hogy kiküldik. Félek, hogy ezt csakúgy lakhelytől függetlenül elküldték mindenkinek. Mindegy, 2 héten belül kiderül.
fodrika
20-07-2011, 07:12 PM
Ha annyira akarják küldjék nyugodtan, szeretném, ha már a kezembe lenne a jegy.
Olyan szokatlan nekem ez még, hogy így átnevezték a fórumot, most is kerestem vagy 2 percig a Szia topicot, mire rájöttem, hogy azt már hiába keresem...
madguitarist
20-07-2011, 08:22 PM
jaaajjjj...csoda,hogy idetaláltam ezzel az új "Magyar Muser Tread" elnevezéssel...Tény,hogy elég hülye neve van a kissrácnak,de mit várhattunk volna 2 ilyen nem teljesen normális szülőtől...
Neutrongirl
24-07-2011, 09:46 AM
Jé, át van nevezve :LOL: Én magam részéről kedvencekbe helyeztem úgyhogy nem is keresgéltem, csak kicsit sokáig töltött :LOL:
Képet követelünk :D
undead
30-07-2011, 11:59 AM
Úgy tűnik Micro Cuts lesz LA Risingon (http://www.youtube.com/watch?v=ygZi2CGuitQ). Én Hyper Musicra vagy a Space Dementiara tippeltem... Lesz valahol élő közvetítés a koncertről?
undead
31-07-2011, 05:31 AM
Gondoltam, hogy írok egy kis regényt az LA Risingos setlisttel kapcsolatban, de inkább nem. Megnyugodtam, hogy rosszabb volt mint a Szigetes.
És most visszabújok a barlangomba és alszok egyet.
fodrika
31-07-2011, 04:18 PM
Gondoltam, hogy írok egy kis regényt az LA Risingos setlisttel kapcsolatban, de inkább nem. Megnyugodtam, hogy rosszabb volt mint a Szigetes.
És most visszabújok a barlangomba és alszok egyet.
Ide nem is ígértek semmi különlegességet, úgyhogy ez az oka, hogy olyan szokványos Resistance turnés fesztiválos setlistet nyomtak... Majd a Leeds és a Reading Festival lesz a nagy durranás, legalább is remélem, hogy tényleg tartják a szavukat és OoS lesz, de dögivel:)))
undead
31-07-2011, 05:45 PM
Nem vártam tőlük csodát, de az UD helyett nyomhattak volna egy Unnatural Selectiont/MK Ultrát (vagy ez már csodának számít?). Lehet akkor nem sátorgyújtogatással lettek volna elfoglalva az emberek:LOL: Nem tudom.. úgy volt, hogy fennmaradok Lollapaloozát nézni, de ez a setlist valahogy elvette a kedvem. Pesszimizmus felsőfokon.
fodrika
01-08-2011, 11:40 AM
Nem vártam tőlük csodát, de az UD helyett nyomhattak volna egy Unnatural Selectiont/MK Ultrát (vagy ez már csodának számít?). Lehet akkor nem sátorgyújtogatással lettek volna elfoglalva az emberek:LOL: Nem tudom.. úgy volt, hogy fennmaradok Lollapaloozát nézni, de ez a setlist valahogy elvette a kedvem. Pesszimizmus felsőfokon.
Sajna, az UD helyett nem fognak nyomni Unnatural Selection.t vagy Mk Ultrát. Azt valahogy én sem értem, hogy az MK Ultrát miért játsszák olyan marha ritkán... Ne legyél pesszimista, most olvastam, hogy mennyire jó riffeket nyomtak: volt Who knows who és Maggie's Farm is!
undead
01-08-2011, 12:45 PM
Nem általánosságban gondoltam az UD-es dolgot, hanem csak erre a koncertre. Tekintve, hogy RATM előzenekara voltak. Meg amúgy is ez ilyen zúzós fesztivál-féleség volt ha jól tudom, UD egyáltalán nem illik a képbe. Mondjuk akkor már USoE is mehet...
A riffekért élek. Néha jobban élvezem azokat, mint a saját számaikat. Elég szomorú :|
Neutrongirl
02-08-2011, 01:03 PM
Readingon egy esetleges Dead Star vagy In Your World? :)
undead
04-08-2011, 06:11 PM
Mégsem küldik a jegyet. Mindegy, legalább már megvan, hogy hol meg mikor lehet átvenni. Csak legyen vonatjegy normális időpontban... :unsure:
fodrika
04-08-2011, 08:36 PM
Mégsem küldik a jegyet. Mindegy, legalább már megvan, hogy hol meg mikor lehet átvenni. Csak legyen vonatjegy normális időpontban... :unsure:
Mi már kb. 2 hete megvettük a vonatjegyünket, a First Great Westernnél, nézd meg te is az oldalukat: http://www.firstgreatwestern.co.uk/
Azért jobb lett volna úgy kimenni, hogy már megvan a jegy, de nem baj... így legalább biztos nem keveredik el sehol:) És igen, legyen Dead strar és In your world:))) Ha még Showbiz is lenne...:rolleyes:
undead
04-08-2011, 08:47 PM
Köszi. Pont ezt az oldalt néztem. Elleszek vele egy ideig... :|
Kb mikor van vége a koncertnek? Fél 11-éjfél..?
Izé, még egy butácska kérdés.. :$ Ha nincs már helyjegy (vagy mi.. szóval nem lehet foglalni helyet) egy adott vonatra, akkor is mehetek azzal? Nem olyan mint nálunk az IC, hogy kötelező a helyjegy.. ugye? Úgy tudok szenvedni az ilyen dolgokkal, hogy az nem igaz...
fodrika
05-08-2011, 05:01 PM
Köszi. Pont ezt az oldalt néztem. Elleszek vele egy ideig... :|
Kb mikor van vége a koncertnek? Fél 11-éjfél..?
Izé, még egy butácska kérdés.. :$ Ha nincs már helyjegy (vagy mi.. szóval nem lehet foglalni helyet) egy adott vonatra, akkor is mehetek azzal? Nem olyan mint nálunk az IC, hogy kötelező a helyjegy.. ugye? Úgy tudok szenvedni az ilyen dolgokkal, hogy az nem igaz...
Az az igazság, hogy fogalmam sincs róla, hogy mennyire veszik komolyan ezt a helyjegyet. Eddig még csak a Gatwickre utaztam vonattal, ott csak foglaláskor létezett a helyjegy, a valóságban nem.
Nem tudom, hogy te megtaláltad-e azt az opciót, hogy ha jól emlékszem 23 Fontért lehetett venni fix odautazás időponttal és szabadon választható visszaúttal (talán 1 hónapon belül kell visszautazni).
undead
05-08-2011, 07:57 PM
Az az igazság, hogy fogalmam sincs róla, hogy mennyire veszik komolyan ezt a helyjegyet. Eddig még csak a Gatwickre utaztam vonattal, ott csak foglaláskor létezett a helyjegy, a valóságban nem.
Nem tudom, hogy te megtaláltad-e azt az opciót, hogy ha jól emlékszem 23 Fontért lehetett venni fix odautazás időponttal és szabadon választható visszaúttal (talán 1 hónapon belül kell visszautazni).
Most körülnéztem megint az oldalon, meg is találtam amit írtál... de nem olyat vettem:facepalm: Elvileg nekem mindkettő fix... Elvileg.
fodrika
06-08-2011, 08:59 PM
Most körülnéztem megint az oldalon, meg is találtam amit írtál... de nem olyat vettem:facepalm: Elvileg nekem mindkettő fix... Elvileg.
Az a lényeg, hogy neked is megvan:) és most már csak reménykedhetünk abban, hogy a fiúk megtanulnak egy rendes setlistet összeállítani, ugye?;)
fodrika
06-08-2011, 09:10 PM
Biztató hír, hogy a Lollapalooza-n volt Citizen Erased:)
undead
07-08-2011, 01:09 PM
Reméltem, hogy Lollára kicsit összeszedik magukat. És volt CE:happy: Bár ha választani kéne, akkor én inkább az LA Risingos CE soundchecket választom Lolla helyett. A videók alapján elég unalmasnak tűnik a Lollás. Még egy kicsit dolgozhatnának rajta.
Mindig csak elégedetlenkedek...
undead
21-08-2011, 05:39 AM
1 hét. Ennyire még nem vártam koncertet. Pár napja már álmodtam is ezzel. Nem hiszem, hogy egészséges ennyire szeretni egy együttest.
fodrika
22-08-2011, 08:05 PM
Ha a háttér és az új pólók után nem az Origin of Symmetry lesz hangsúlyban a vasárnapi koncerten, hát nem is tudom mi lesz velem. Kardomba dőlés tuti meglesz! Úgyhogy, szedjék össze magukat a srácok, és legyen gyönyörűséges Citizen Erased, Dead star, Micro Cuts (olyan igazi falsettokkal), In your world és akkor minden szép lesz és jó lesz arra a másfél órára biztosan:)))
undead
23-08-2011, 12:27 AM
Én is félek egy picit, hogy mégsem ilyen nagy OoS koncert lesz... Mondjuk szinte már minden számot gyakoroltak. Futurism, Hyper Music, Space Dementia meg Dark Shines van amiről nincs kép/videó, hogy foglalkoztak vele (bár Chris mondott valamit a Hyper Musicról pár hónapja..). Ez a 4 mondjuk kifejezetten érdekel. És igen: DEAD STAR. Szerintem ott halnék meg:LOL:
Remélem sikerül jó helyet szerezni... Még a 4. sor is jó lesz, ha nem áll be elém olyan aki 2 fejjel magasabb nálam. Az nem is érdekel ha összenyomnak, Szigeten már megvolt a halálközeli élmény.
fodrika
23-08-2011, 07:37 PM
Én is félek egy picit, hogy mégsem ilyen nagy OoS koncert lesz... Mondjuk szinte már minden számot gyakoroltak. Futurism, Hyper Music, Space Dementia meg Dark Shines van amiről nincs kép/videó, hogy foglalkoztak vele (bár Chris mondott valamit a Hyper Musicról pár hónapja..). Ez a 4 mondjuk kifejezetten érdekel. És igen: DEAD STAR. Szerintem ott halnék meg:LOL:
Remélem sikerül jó helyet szerezni... Még a 4. sor is jó lesz, ha nem áll be elém olyan aki 2 fejjel magasabb nálam. Az nem is érdekel ha összenyomnak, Szigeten már megvolt a halálközeli élmény.
Na, azért óvatosan... Annyit nem ér az egész...
A Hyper music-ot még nyár elején emlegette Chris. Őszintén kíváncsi vagyok, hogy mivel fognak előrukkolni, még egy Megalomaniát tudnék nagyon értékelni és igen, egy Space Dementia sem lenne rossz.
madguitarist
26-08-2011, 06:05 PM
Mindenki,aki megy Readingbe egy jótanács:esernyőt vagy esőkabátot,széldzsekit,gumicsizmát és mindenfajta meleg és vizálló cuccot ne felejtsetek el magatokkal vinni.Ma szinte egész nap esett az eső és szombat,vasárnapra sem mondanak sokkal jobbat.Maximum 18-20 fok lesz,ami sajnos nekünk itt idén nem meglepő,de az otthoni jó időkhöz szokottaknak elég sokkoló lehet és nem akarom,hogy megfázzatok,mint én a múlt héten,mikor visszatértem a holidayről Mo-ról...Jó szórakozást nektek és mardos az irigység,hogy ti ott lesztek én pedig nem:(
ui:Fodrika,ha van időd utána meglátogathatsz minket nyugodtan...:)
fodrika
26-08-2011, 08:24 PM
Mindenki,aki megy Readingbe egy jótanács:esernyőt vagy esőkabátot,széldzsekit,gumicsizmát és mindenfajta meleg és vizálló cuccot ne felejtsetek el magatokkal vinni.Ma szinte egész nap esett az eső és szombat,vasárnapra sem mondanak sokkal jobbat.Maximum 18-20 fok lesz,ami sajnos nekünk itt idén nem meglepő,de az otthoni jó időkhöz szokottaknak elég sokkoló lehet és nem akarom,hogy megfázzatok,mint én a múlt héten,mikor visszatértem a holidayről Mo-ról...Jó szórakozást nektek és mardos az irigység,hogy ti ott lesztek én pedig nem:(
ui:Fodrika,ha van időd utána meglátogathatsz minket nyugodtan...:)
Készülünk, készülünk a hűsire, de szerintem így is fejbe fog minket vágni, hogy itt hajnali 3-kor is melegebb van, mint az ottani csúcs hőmérséklet.
Gumicsizmával egyelőre még nem jártam sikerrel, nem volt a méretembe...:((( de hátha kint nagyobb szerencsém lesz...
Madguitarist, jó lenne, ha sikerülne összefutni, de ez most csak megint villám London látogatás lesz:((( Hétfőn nincs kedved bejönni Londonba arra a focis dologra?
undead
27-08-2011, 07:20 AM
Tegnap próbáltam írni, de ahogy elnézem nem sikerült... Köszi a gumicsizmás tippet, pont ma akartunk venni. Remélem a koncert alatt nem fog esni...
madguitarist
27-08-2011, 07:17 PM
Miféle focis dolog?Amugy itt Nemzeti ünnep és munkaszüneti nap van,azaz hosszú,4 napos hétvége.Közlekedés elég gázos.Nembeszélve arról,hogy vasárnap-hétfő a Notting Hill karnevál ideje,amikor tömegnyomor van a belvárosban és a tömegközlekedésen.Szerintem most nem tudunk bemenni,de szivesen látunk egy teára mindig:)
undead
29-08-2011, 01:28 AM
Jaj gyerekek... Els sor OoS számok alatt, utána meg hátra mentem mert nem kaptam levegt. És rajta vagyok a képen amit Tom tweetelt. Ezért már megérte:D Részletes jelentés szerdán ha van érdekld.
madguitarist
29-08-2011, 09:30 AM
persze hogy van érdeklődő...képeket és videókat kérünk!Én sajnos csak a BBC Three-t néztem és ott olyan szépen megvágták a koncertet,hogy pont az Origines számok maradtak ki (kivéve az NB,Bliss,PIB)...ezért nagyon mérges is voltam,mert igy teljesen úgy festett az egész,mint egy átlag,unalmas Resistance tour setlist...
fodrika
30-08-2011, 07:56 AM
A Nothing Hill Carneval-t ne is említsd! Pont ott volt a szállásunk a környéken és nem kicsit megnehezítette az életünket tegnap, amikor próbáltunk elvergődni a Paddigntonra.Viszont teljesen segítőkészek volt a rendőrök:)
A focizást Chris tweetelte, tegnap el is mentünk, de sajnos a szombati címpontosítást már nem láttuk és mivel este indult a gépünk haza, így lemaradtunk a lehetőségről. Andival találkoztam a Luton-i reptéren, nekik sikerült átmenniük a helyes címre, úgyhogy ha hazajönnek remélem kapunk egy kis beszámolót, azt írta, hogy tudott képet is készíteni. Mivel nagyon sokan voltak kint, ezért közös képre nem volt lehetőség és autogramra sem.:(
Undead, örülök neki, hogy jól érezted magad te is. Mi a koncert után jöttünk rá, hogy tulajdonképpen mennyire elől voltunk, egész addig fel sem tűnt. A srácokat nem sokat láttam:( Ez az egész felejthetetlen élmény volt, annyira örülök neki, hogy sikerült kijutnom és hogy hallhattam ezeket a dalokat élőben!
undead
31-08-2011, 02:23 PM
Valamiért lemaradtak az "ő" betűk az előző postnál.. Nem értem. Na mindegy.
Óriási volt a koncert. PiB-re nem igazán emlékszem, mert akkor konkrétan az egész szám alatt fölöttem szedték ki az embereket, de a többi tök jól megmaradt. Képet nem nagyon sikerült csinálnom, mert a securitysok végig előttem voltak, örültem ha kiláttam köztük:( Feeling Good/Megalomania körül jöttem ki, mert akkor már tényleg semmit sem láttam, aztán Uprisingra értem vissza a színpadhoz. Jó volt végre kicsit mozogni, az a 14 óra egy helyben állás eléggé fárasztó volt. Nem is tudom... Kibírtam volna, de így nem volt értelme ottmaradni. OoS set végére már a zongorát is alig láttam, mert annyian befurakodtak előre. Csomóan csak azért akartak előre menni, hogy benne legyenek a tv-ben...:rolleyes: Igazából az OoS számok miatt mentem ki, azokat láttam, hallottam, így nem bánok semmit. Remélem, hogy a BBC azért nem adta le az OoS részt végig mert rákerül majd valami dvd-re.
Egy apróság: ha az Enter Shikari még egyszer játszik a Muse előtt valami fesztiválon én lelövök valakit. Iszonyú volt. Nem a zene hanem az, hogy 5 másodpercenként jöttek fölöttem az emberek és vagy fejbe rúgtak vagy rám ejtették őket. Soha nem láttam még ES koncertet, szóval nem tudtam mire számítsak... Lehet utána kellett volna néznem. Ez az egyetlen negatívum amit fel tudok hozni Readinget illetően.
madguitarist
31-08-2011, 06:38 PM
Tök jó volt nektek!Irigykedem is rendesen:)Rita kivel voltál amúgy?Hol szálltatok meg és mit csináltatok még a fesztiválon kivül?És más együtteseket is megnéztetek?
Undead,igen az Enter Shikari elég vad zene,főleg az angol fiatalok körében népszerü.Nekem az első albumuk van meg csak és tavaly voltak a Szigeten,de nem birtuk sokáig őket.Nekem kicsit túúúl zajosak és olyan túltelitett az egész hangzásuk,hogy semmilyen hangszert nem tudsz kihallani belőle,csak egy massza az egész..
Azt nagyon sajnálom,hogy nem tudtatok fényképezni,videozni és hátha tényleg lesz DVD a koncertről.
undead
31-08-2011, 09:06 PM
Nem a zenével volt baj ES alatt, legalábbis szerintem nem volt olyan rossz. A tömeggel volt baj, mert egyáltalán nem érdekelte őket, hogy másoknak tönkreteszik a napját. Volt olyan akit sírva vittek ki... Aztán lehet, hogy velem van baj. A securitysoknak meg külön köszönet jár. Csomószor kérdezték jól vagyunk-e, ha vizet kértünk azonnal hoztak, meg beszélgettek pár emberkével a koncertek között. Tök normálisak voltak, nem úgy mint nálunk.
Így utólag eszembe jutott, hogy nem volt Futurism. Tudom, hogy csak a japán verzión van rajta, de én szeretem. Na nem baj.
Tényleg nagyon remélem, hogy azért nem volt teljes OoS a tv-ben mert rajta lesz a dvd-n. Elég nagy kiszúrás lenne azokkal szemben akik nem tudtak elmenni. Meg ugye ez nem akármilyen koncert volt...
Most néztem meg amit leadtak... Kamerás fazon ott állt előttünk vagy fél percig a Bliss alatt, hogy énekeljünk a kamerába vagy nem tudom, de nem is mutatnak:LOL: Ezzel mondjuk nincs bajom, nem azért voltam ott hogy benne legyek a tv-ben, de miatta nem láttam a színpadot.
fodrika
31-08-2011, 09:16 PM
Tök jó volt nektek!Irigykedem is rendesen:)Rita kivel voltál amúgy?Hol szálltatok meg és mit csináltatok még a fesztiválon kivül?És más együtteseket is megnéztetek?
Undead,igen az Enter Shikari elég vad zene,főleg az angol fiatalok körében népszerü.Nekem az első albumuk van meg csak és tavaly voltak a Szigeten,de nem birtuk sokáig őket.Nekem kicsit túúúl zajosak és olyan túltelitett az egész hangzásuk,hogy semmilyen hangszert nem tudsz kihallani belőle,csak egy massza az egész..
Azt nagyon sajnálom,hogy nem tudtatok fényképezni,videozni és hátha tényleg lesz DVD a koncertről.
Az egyik barátnőmmel mentem ki, Judittal, aki tavaly a pénteki koncerten volt. Ugyanannál a néninél laktam, ahol tavaly és szombaton gőz erővel London-t jártuk nekem gumicsizmát keresni, de ott is túl kis lábúnak bizonyultam, voltunk egy kicsit Little Venice-be is. Az nagyon hangulatos volt:) Vasárnap bevettük Reading-et, a városkát is és a Fesztivált is, hétfő délelőtt pihenés, pakolás, aztán indulás. Tervbe volt, hogy kimegyünk megnézni a focit, mi ki is mentünk, de mivel szombaton Chris pontosította a helyszínt, így nem odamentünk, ahol Chris volt... Sajnálom, hogy most nem sikerült összefutnunk, majd legközelebb!
Egyébként voltunk más koncerteken is, volt egy ami különösen tetszett, de halvány dunsztom sincs az együttes nevéről... Az Interpol nem volt rossz, de nekem pl a Szigeten jobban tetszettek. A nem látási viszonyoktól eltekintve nagyon élveztem az egészet, tényleg óriási volt ott lenni és hallani ezeket a dalokat és nagyon örülnék neki, ha idő utazhatnék és visszamehetnék és újra hallhatnám az egészet az elejétől a végéig:)
undead
01-09-2011, 02:39 PM
Dom és Alex Carapetis dolgoznak a Vicky Cryer első albumán: http://www.youtube.com/watch?v=5sZox5oLykw
horzsu'78
12-09-2011, 11:47 AM
Sziasztok!
Gondoltam ez mindenkit érdekelni fog: MR2 Petőfi rádió mai híre: "Szerdán, szeptember 14-én közel egy teljes napot szentelünk a koncerteknek, az élő zenének. Az elmúlt évekből már jól ismert műsorunkból, az exkluzív külföldi és hazai koncertfelvételeket bemutató Elevenből, valamint frissen, az idei Szigeten rögzített élő felvételekből szemezgetünk reggel héttől este nyolc óráig. Ezt követően, kilenctől tizenegyig aztán egy interjúval felvezetett teljes readingi Muse-koncertfelvételt (melynek során a zenekar teljes egészében - utoljára - adta elő Orgin Of Symmetry című nagylemezét) és egy müncheni Wilco-koncertrészletet hallhatunk az MR2-Petőfi Rádióban."
Juhééé! :-)
Most már csak azt kell kitalálnom, hogyan tudnám rögzíteni az adást...
undead
15-09-2011, 04:24 PM
Sziasztok!
Gondoltam ez mindenkit érdekelni fog: MR2 Petőfi rádió mai híre: "Szerdán, szeptember 14-én közel egy teljes napot szentelünk a koncerteknek, az élő zenének. Az elmúlt évekből már jól ismert műsorunkból, az exkluzív külföldi és hazai koncertfelvételeket bemutató Elevenből, valamint frissen, az idei Szigeten rögzített élő felvételekből szemezgetünk reggel héttől este nyolc óráig. Ezt követően, kilenctől tizenegyig aztán egy interjúval felvezetett teljes readingi Muse-koncertfelvételt (melynek során a zenekar teljes egészében - utoljára - adta elő Orgin Of Symmetry című nagylemezét) és egy müncheni Wilco-koncertrészletet hallhatunk az MR2-Petőfi Rádióban."
Juhééé! :-)
Most már csak azt kell kitalálnom, hogyan tudnám rögzíteni az adást...
Természetesen lemaradtam róla:mad: Gondolom nem lesz ismétlés... Tényleg teljes koncert volt vagy csak amit a BBC leadott?
horzsu'78
15-09-2011, 08:43 PM
Nos, a "teljes readingi koncertfelvétel" enyhe túlzás volt (nemkicsit), ugyanis csak 7 számot nyomtak le kb 45 perc alatt. Nem láttam a BBC felvételét, de felteszem ez abból lett kimazsolázva, ráadásul mégcsak sorrendben sem volt: New Born, Uprising, SMBH, House of the Rising Sun intro + TIRO, Man with Harmonica + KoC, Undisclosed Desires, PIB. Ennyi.
Az interjú Chrissel ugyanaz volt, amit az NME honlapján láttam.
De azért így is nagyon örültem, hogy ezt is leadták! Jó volt a magyar rádióban hallgatni Muse-koncit... Ismétlés: egyelőre nincs róla hír, de lehet, hogy egy péntek esti Elevenben megismétlik. Gondolom. Talán.
:-)
undead
16-09-2011, 02:59 PM
Nos, a "teljes readingi koncertfelvétel" enyhe túlzás volt (nemkicsit), ugyanis csak 7 számot nyomtak le kb 45 perc alatt. Nem láttam a BBC felvételét, de felteszem ez abból lett kimazsolázva, ráadásul mégcsak sorrendben sem volt: New Born, Uprising, SMBH, House of the Rising Sun intro + TIRO, Man with Harmonica + KoC, Undisclosed Desires, PIB. Ennyi.
Az interjú Chrissel ugyanaz volt, amit az NME honlapján láttam.
De azért így is nagyon örültem, hogy ezt is leadták! Jó volt a magyar rádióban hallgatni Muse-koncit... Ismétlés: egyelőre nincs róla hír, de lehet, hogy egy péntek esti Elevenben megismétlik. Gondolom. Talán.
:-)
Így utólag már meg se lepődök, hogy nem volt full koncert, elvégre a BBC se adta le végig. Tényleg jó lett volna itthon is hallani a rádióban, teljesen más érzés mint gépen hallgatni/nézni.
horzsu'78
10-01-2012, 11:41 AM
Sziasztok!
Gondoltam írok már pár sort, mert idegesít, hogy ennyire hátra került a korábban annyira aktív magyar thread. Inkább ezt használjuk, mint a "Hungarian Thread"-et, nem?... Szóval, mi van veletek? Hozott valami Muse-osat a Jézuska? (Nekem sajna nem... Pedig igencsak szemeztem az Origines pólóval, de a párom nem vette a lapot...)
Egyébként: BÚÉK mindenkinek! Reméljük sok szépet és főleg jó zenét hoz ez az év! :-) Azt meg kimondani sem merem: netán koncertet is (???!!!)...
maggie*
04-03-2012, 03:28 PM
Sziasztok!
Én még csak most írok ide először. :)
horzsu'78 : Igen, hozott. :D Örültem is nagyon. Ugyan a gyűjteményem még kezdeti stádiumában van, de haladok.
Most már március van és rég elmúlt az év eleje, de a thread aktivitását nézve nem vagyok elkésve, úgyhogy BUÉK. :LOL:
Peeeeet
11-04-2012, 06:46 PM
hajjjajj :D néztem én és meg is örültem hogy százhatvanhárom oldalas threadünk van, dehát nem túl aktív sajnos. pedig kezdtem azt hinni, nem egyedül vagyok musefan ebben az országban :LOL: így már látom, hogy létezik még a fajtám, csak el van bújva:LOL:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.