View Full Version : Hrvatski Musers Thread
Nanna
20-03-2007, 09:02 AM
pozdrav ,
ljudi obratite paznju na 5:03 :)
http://www.youtube.com/watch?v=N0gxk8iYMC8
cheers
MUSE-BABYGIRL
20-03-2007, 11:05 AM
Hej cao svima! Ja sam Nina iz Tuzle (BiH) nazalost nisam iz Hrvatske ali nema veze ionako je BiH slaba sa inostranom muzikom tako da ovdje pola ljudi nema pojma ko su MUSE...vidim da do sada nije postovao nijedan fan iz BiH ccccc...anyway kad sam zivjela u Londonu, UK imala sam priliku biti na njihovom koncertu i ostavili su me bez daha. Dovoljno je reci da je Matthew poceo koncert svirajuci na klaviru 'Sunburn' a ostalo samo mozete zamisliti...Taj momak ne da dobro izgleda nego zraci nekakvom posebnom energijom koju cete i sami imati priliku osjetiti kad ih budete vidjeli uzivo...
Nadam se da ce momci uskoro doci u Hrvatsku i drago mi je sto MUSE imaju toliko fanova u susjednoj Hrvatskoj.
Pozdrav ljudi!
;)
Nina
Nanna
22-03-2007, 12:51 PM
Pozdrav Nina :)
evo zelim ti dobrodoslicu mada sam i sama "nova" :) . Nadam se da cemo razmijeniti jos po koji rijec!
cheers
:musesign:
helou dragi moji musovci..
ja sam vam malo frustrirana jer su mi zvučnici uspjeli crknuti i sad ljepo skinem spot novi i buljim samo u sliku i nemogu totalno doživjeti spot..i žbljajlblja....jaj ljuta sam..
matt je obučeni ko i na našem koncertu u italiji..joj slatkač mali
ljudi, uživajte mi, budite lijepi, pametni i slušajte muse :)
Nanna
22-03-2007, 02:23 PM
matt je obučeni ko i na našem koncertu u italiji..joj slatkač mali
ljudi, uživajte mi, budite lijepi, pametni i slušajte muse :)
da , predivna mu je dior jacket;)
samo polako pima , ponekad je dovoljno ih samo gledati i uzivati:p
cheers
da, čitala sam da se jako pale na dior, da skoro svu odjeću sad tamo kupuju...malo su se umislili:)...a mislim..i imaju zašto..hehe
joj tek sam sad vidla onaj link koji si stavila, tamo di spomene croatia...hehehe...barem zna za nas...a dobro, ipak živi u italiji..
nego, u njihovoj biografiji koja je izašla 2004.god, isto se spominje hrvatska, ali u kontekstu da su putovali sve od ..nekud pa do hrvatske...
da i sad ima nova biografija koja je izdana u franc i naravno da nije prevedena...:(..na engl..
Nanna
23-03-2007, 06:05 AM
http://www.youtube.com/watch?v=iz4NHS0yRFk
http://www.youtube.com/watch?v=9-tMUCuT3MI
http://www.youtube.com/watch?v=ghEl4s3VFNw
http://www.youtube.com/watch?v=kazWL7gfexU
http://www.youtube.com/watch?v=n6TDRP565pk
http://www.youtube.com/watch?v=4QCPpXT_IOs
sigurno ste vec vidjeli
hahahahahahaaaa:LOL: :LOL: :LOL:
Nanna
23-03-2007, 06:13 AM
da, čitala sam da se jako pale na dior, da skoro svu odjeću sad tamo kupuju...malo su se umislili:)...a mislim..i imaju zašto..hehe
nesto kupe , nesto dobiju poklona i eto ti odlicnog stila;) .mislim , Matt ima jako dobar izbor :D
http://www.youtube.com/watch?v=iz4NHS0yRFk
http://www.youtube.com/watch?v=9-tMUCuT3MI
http://www.youtube.com/watch?v=ghEl4s3VFNw
http://www.youtube.com/watch?v=kazWL7gfexU
http://www.youtube.com/watch?v=n6TDRP565pk
http://www.youtube.com/watch?v=4QCPpXT_IOs
sigurno ste vec vidjeli
hahahahahahaaaa:LOL: :LOL: :LOL:
hehe, da, vidla sam te filmiće, to je kirk stavio na net navodno, tak je pisalo tamo di sam ja skidala a ne sjećam se više baš gdje jer je bilo valjda prije god dana, nego predobar mi je ovaj rage, kak se matt smije lijepo, joj, samo si to pustim i ljepo se smijem :)...pa domovo boksanje mattovih cipela...ehhe...treba znati sam si napraviti dobru atmosferu :)
lannett
24-03-2007, 09:14 PM
hihi slažem se:D
nemam pojma kaj sam upravo htela napisat... falfjsoidghalgj mozak mi ne radi...
sa spotom sam preoduševljena... ma..nemam kaj reć više:DD petra,daj stavi pls ak bu ti se dalo onaj citat o mattu:)) znaš na kaj mislim.. za bethovena:)))
pozz svim starim i novim članovima... pozek,pus
Zane Lowe said something along the lines of ""In the future it is possible that Matt Bellamy will be regarded as a more recent Mozart/Beethoven".
kratko ali jasno:)
crkvenimish
25-03-2007, 11:21 PM
majko mila... samo da se stvarno ostvari ovaj radar fest... na hrpi siteova je ta vijest...čak sam gledao i na official site od festivala...ima šanse... ta ih je agencija dovukla lani u salzburg na frequency festival... evo, vidim i na stranicama Jaruna, piše da su ti datumi rezervirani za festival... al nigdje ništ nije potvrđeno.....
najmanje vjerujem da bi killersi mogli doć... ostali...ha i možda...
ovo je vrijedno molitve...uf...:rolleyes:
i rasmus voli muse......
hvala toniju :D
http://www.youtube.com/watch?v=UJmac6gfvJ4
nadam se da ga bude kod nas za kupiti....
Muse Live In Wembley - HDDVD - $39.99 / Ł24.99
Muse Live In Wembley - BLURAY - $39.99 / Ł24.99
još ne piše točan datum kad izlazi...
kaj je to bluray?!?
lannett
31-03-2007, 09:56 PM
"Blu-ray Disc (kratica: BD) je pored HD-DVDa vjerojatan nasljednik DVDa. Tehnologija i pripadajući uređaji su koncipirani za privatne korisnike. Za viša očekivanja poduzetničkih korisnika postoje varijante Professional Disc for Data (PDD) i Professional Disc for Broadcast (PDB). "
sad znamo:)
ma to je kao neka kvalitetnija verzija dvd-a samo kaj moraš imat i poseban dvd plejer za to i sl...ipak je luka na foi-u :)
lannett
01-04-2007, 10:53 AM
a kaj sam ja drugo napisala?:D joooojj jooooojjj
doqtor
02-04-2007, 03:31 PM
ma to je kao neka kvalitetnija verzija dvd-a samo kaj moraš imat i poseban dvd plejer za to i sl...ipak je luka na foi-u :)
moras imat poseban player za to. s obzirom da tako nešto dođe cca 5000 kn kod nas, ipak cemo malo pricekat da pojeftini. dosta o tome.
nadam se da ce Muse doc, za ostale me nije toliko briga(makar su i oni dost dobri).
s obzirom da su 17.6. na wemblyu a 23.6. u parizu. hoce li u međuvremenu skoknut do nas. hmm... jos uvjek ima nade.
lannett
02-04-2007, 09:12 PM
ima ima:)
Nanna
03-04-2007, 11:21 AM
s obzirom da su 17.6. na wemblyu a 23.6. u parizu. hoce li u međuvremenu skoknut do nas. hmm... jos uvjek ima nade.
a 16.07 u Veroni :D , juhuuuuuuu
zbilja bi bilo cool da malo svrate do Hrvatske :)
crkvenimish
05-04-2007, 09:10 PM
ćuo sam od frenda kaj studira u budimpešti da se priča da će Muse bit na sziget festivalu u 8.mjesecu! navodno da još nastupaju mando diao, the hives, the good bad and the queen itd itd.
nebi ni to bilo loše...blizu smo do budimpešte!:rolleyes:
lannett
08-04-2007, 01:36 PM
hm..kak zgleda niš od mjuza na radaru.. :((
imamo još malo nade da potvrde na konferenciji 12.4....eh... da bar:(( možete glasat na
radar festival (http://www.last.fm/event/171025)
Umjesto gore navedenih bendova čija su se imena pojavila još prije dosta vremena na web stranici austrijske koncertne agencije koja je jedan od pokrovitelja festivala, u Zagreb po treći puta dolaze Placebo, Kaiser Chiefs koji su trebali nastupiti prošlo ljeto kao predgrupa The Rolling Stonesa te, konačno, iz drugog pokušaja, i Queens Of The Stone Age. Lokalnu podršku pružit će Overflow te slovensk bend Anavrin.
Umjesto prvotno zamišljene Šalate i Jaruna nova, i konačna, lokacija jest livada pored nogometnog stadiona Hrvatskog Dragovoljca, a Harry Jenner, čelni čovjek ovog festivala, ispred autrijskog partnera Musicneta, izjavio je kako očekuje oko 10.000 posjetitelja.
Raspored Radar festivala:
15.00 otvaranje ulaza
16.15 - 16.45 Anavrin
17.00 - 17.30 Overflow
18.00 - 19.15 Kaiser Chiefs
19.45 - 21.00 Placebo
21.30 - 22.45 Queens Of The Stone Age
Prodaja ulaznica počinje 13.4., a početna cijena bit će 299 kn i važit će sve do 15. svibnja. Od tada pa do 10. lipnja cijena ulaznica bit će 340 kn, a nakon tog datuma popest će se na 370 kn. Na dan koncerta za ulaznicu ćete morati izdvojiti 399 kn.
http://www.radar-festival.com/index.php?frequencyhome
lannett
12-04-2007, 10:09 PM
više na: radar festival (http://www.last.fm/event/171025)
Nanna
24-04-2007, 04:12 PM
Pozdrav:)
ajme koja katastrofa
Raspored Radar festivala:
15.00 otvaranje ulaza
16.15 - 16.45 Anavrin
17.00 - 17.30 Overflow
18.00 - 19.15 Kaiser Chiefs
19.45 - 21.00 Placebo
21.30 - 22.45 Queens Of The Stone Age
a cijena 300 kn , da su barem Muse ili Killersi :eek:
lannett
26-04-2007, 09:57 PM
aj agri vit ju....:( killersi ne tolko,al muse.. nema beda
Nanna
27-04-2007, 06:32 PM
A sta je , tu je;)
jel ide tko?
helou..
da..šteta za muse...naravno da bi onda svi išli:)...a za sad ja još nisam ziher dal idem...makar sam obečala frendici....a vidjet ćemo još...
pozdraf
evo ide se na festival...jedva čekam..samo kaj ću vjerojatno umrijet od vručine...
musek je opet bio dobar:
Muse to Appear in Guitar Hero 3
a među njima su i :
* Paint It Black - The Rolling Stones
* Cherub Rock - Smashing Pumpkins
* Sabotage - Beastie Boys
* The Metal - Tenacious D
* My Name is Jonas - Weezer
* Knights of Cydonia - Muse
* Cult of Personality - Living Colour"
matt ima novu frizuricu, novi sakoić, lančić i novu šljokastu gitaricu :)
da...i stejđ je novi..
lannett
30-05-2007, 08:23 AM
iii,ljepo ljepo, da bar barem vi uspijete do verone da vidite:).. ja nemam nikakve šanse ove god.. a dobro.. bum nekak preživela:)
Nanna
30-05-2007, 02:05 PM
Pozdrav:)
@pima , meni izgleda kao da je to stara frizurica;) , btw nimalo mi se nesvidja:LOL:
ajme , nemogu docekati do Verone:p
hehe..nije stara slika..nego je takvu frizuru prije fural...to je sad od 27.05 sa pinkpopa..upravo skidam 4 pjesme koje su prenosili na telki...matt je fakat puko ko kokica na new born...fakat ga tak gnjevnog nisam vidla jaaako dugo...
e da...imaju i novi klavir :P
Nanna
01-06-2007, 08:45 AM
matt je fakat puko ko kokica na new born...fakat ga tak gnjevnog nisam vidla jaaako dugo...
e da...imaju i novi klavir :P
heheheehe , aha;) (ufff, da hoce barem i u Veroni biti tak dobro raspolozen)
a to mu je ljetna frizurica, izgleda:LOL:
joj ja bi tamoooo, i trebala sam ić, al nema više karata..di si ti svoje kupila za veronu? na ticketone.it ?
Nanna
01-06-2007, 05:33 PM
joj ja bi tamoooo, i trebala sam ić, al nema više karata..di si ti svoje kupila za veronu? na ticketone.it ?
muz mi poklonio za rodjendan, tak da..
blago tebi, super ti je muž :)
Nanna
02-06-2007, 08:49 AM
blago tebi, super ti je muž :)
znam:)
jel netko prati rock am ring/rock im park.
ja ih jucer nisam mogla na live stream pronaci:( , vidjela sam samo fotke Matt je opet u crvenome odijelu:rolleyes:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
odobri su karte za veronuuuuuu
idem na muse, idem na muse, idem na muse, idem na muse...tralalallala....
...
valjda :D
...
nema više karata, nema, not, nijeneteee, nicht, keine karta...zero, null, nix.....
jaaaaaaaaaj
:(
idem...jer imam potrebu nešto slupat
sretan rođendan mattek :)
Caos, pozdrav svima is Canade, I ja sam vam jedan muse addict.
Nanna
11-06-2007, 08:29 AM
nema više karata, nema, not, nijeneteee, nicht, keine karta...zero, null, nix.....
jaaaaaaaaaj
:(
idem...jer imam potrebu nešto slupat
sta sad , ides ili neides?:(
bilo bi super kad bi se mogle tam naci:)
Nanna
11-06-2007, 08:30 AM
Caos, pozdrav svima is Canade, I ja sam vam jedan muse addict.
pozdrav i tebi :D
pa za sada još nisam kupila kartu...ako dogovorim prijevoz onda ću kupit ovu shit kartu koje su ostale...
pa čujemo se tu još, pa kad saznam nešto javim...
jaj...idem učit...blah..a tako je ljepo vaniiiii
lannett
12-06-2007, 03:26 PM
pozdrav muse fanovima iz Kanade i od mene:)..
ni me dugo bilo jer nisam skužila da je otvorena 20. stranica,a kak smo dugo bili na 19 mi se odma ta otvarala:((
a dobro... baš bi htela i uživo videt novi stage,klavirek i ofkors njih....al kak sam već rekla,nemam šanse ove god,pa se moram zadovoljiti s onim ''dominicom'' iz vž.. hihi al isti je:D loool
pozek svima
ojlala
danas je wembley :)..već su osvanule neke slike na netu, ali praktički su sve slike samo od stadiona...mislim, prije nastupa...a pozornicu sam već vidla jer ju je neki tip otkiro u nekoj selendri di su ju slagali pa...a me zanima kak je sve to skupa funkcioniralo...i dal su baloneki po tribinama iza stejđa imali kakvu funkšn ili je to bilo da se popuni prostor, za ugođaj :)
premašili smo 7000 pregleda na bordu...možemo biti ponosni na sebe..:cool:
ja sam baš sama domeka...moji su na svadbi...slušam si museka...
čitala sam, izašel je članak u nekim novinama, kao koji izvođači imaju najopsjednutije fanove, i naravno muse je na prvom mjestu :D (s majkl đeksonom !??! :LOL:)
ma u biti...puno sam čitala novosti o njima u zadnje vrijeme...samo kaj onda ja tu doma sve svoje tovim s tim i prepričavam...pa tu ništ ne pišem jer mislim da sam i vama rekla :)...a i pretpostavljam da koga zanima da zna kaj se događa s musovcima...
čitala sam stare postove...nekad nas je fakat bilo na bordu gore...sad se sve stišalo...nanna, lannet, ja...i to je u biti to...
a meni to ionak nije bitno...muse je moj zakon, i ne mora ga opće nitko voljeti :p
ugl...ovo pisanje nema neku pretjeranu poantu...samo mi je malo boring...
ma..idem nekaj radit, uživajte mi
pa pa
lannett
16-06-2007, 09:56 PM
hihi,tristoti postek je moj:))) hehehhe
pozzek svima,meni je isto malo boring,išla sam čitat kaje petra pisala jer mi je rekla da piše hehe... ja bi na Wembley..:( nadam se da bu nekaj slika sutra...eh...
Nanna
18-06-2007, 12:50 PM
Bok cure ,
kak ste mi kaj:)
ja jos samo odbrojavam dane do Verone:)
Pozdrav!
Janu5
18-06-2007, 09:18 PM
Pozdrav svima iz Slovenije!
Ja vas sve poznam, voajersko vas čitam :ninja::D
Nakon Wembleya, moram muse još jedan put videti, sledeči koncert če biti... ko zna kada :mad:
Sa mojim dečkom idemo u Locarno i zanima nas ide li tko? Idemo za 2 dana, pa možda netko treba lift?
sorry jer moj hrvatski nije baš nešto i mješam riječi iz ex-yu :rolleyes:
pozdrav :D
helou svima :)
evo ima i susjeda, baš ljepo...
jesi ti to bila na wembleju????
jooooj...svi broje dane do muse koncerta!!! nije fer :)
nego jeste vidli blackout sa wembleya, balone i akrobate....tak fensi ljepo :)
Nanna
19-06-2007, 11:20 AM
Janu5 , imas mahanje:)
ne , ja ovaj puta idem samo do Verone a tebi i decku ...ugodno vam bilo;)
@pima , neocajavaj , biti ce koncerata:)
Mladenka
19-06-2007, 08:30 PM
Cao dragi moji! ;)
Evo da vam se konacno javim.. Inace zivim u Njemackoj.. ali mi je jako drago da u ovom Forumu ima fanove iz moje domovine...!
Saljem vam srdacan pozdrav i nadam se da cemo se jos dosta dopisivati.. :)
hej, uvijek je ljepo vidjeti nekoga novoga :) a još k tome mu je ukus za glazbu dobar :p
sutra radar festival...čeka me naporan dan...
prekosutra dobite dojmove
noćek
Nanna
20-06-2007, 01:47 PM
hej, uvijek je ljepo vidjeti nekoga novoga :) a još k tome mu je ukus za glazbu dobar :p
sutra radar festival...čeka me naporan dan...
prekosutra dobite dojmove
noćek
uzivaj :\mm/:
Mladenka
20-06-2007, 07:49 PM
da.. lipo se provedi... i jedva cekam da cujem izvijestaj.. :)
smijem li znat iz kojeg ste kraja? ;)
lannet i ja smo iz varaždina..
evo izvještaja:
bilo je fenomenalno
fakat sam se iznenadila, taman dovoljno štandova sa hranom, i cugom, i vcima da ne moraš čekat satima :), vruče ko vrag naravno, ali stage napravljen na pravoj strani da je taman zaklanjao sunce, ljudiju točno taman onoliko koliko treba da ne bude gužva i ako si neki tvrdokorni fan određenog izvođača da u svakom trenutku možeš doći do prvog reda..
izvođači zakon, svima čista 5tica..
prvi su nastupali KAISER CHIEFS, inaće njih baš ne slušam, ali mogu reči da su se prilično trudili napraviti dobru atmosferu, pjevač je fakat skakal od jednog kraja na drugi, čak i na one čelične stupove koji su držali pozornicu :D, a i bio je dolje u publici, bilo je tu i neprestalnog bacanja mikrofona u zrak, hehe...moram reči da im je bubnjar skroz simpatičan, nije skidao smješak sa face od kad se pojavio na pozornici, a još je k tome bacio palice u buliku :)
sljedeći je bio PLACEBOOOOO jaj...molko je imal plavog šoseka i cvikice (nisam mu vidjela okice:( ) i bio je naravno fenomenalan u svome elementu:D, basista me je povremeno strašio :p...hm...pa ima prilično izazovne pokrete, heheh..prema publici...basu...pojačalu i sličnim muzičkim pomagalima, i prilično prči guzicu :p
znam da ovo nisu važne informacije...al...to je ono kaj sam ja zapazila :rolleyes:
fakat su super odradili set...samo što se meni činilo nekako prekratko...ali još mi je molko pred očima...joj...tako blizu..ahhh....
i na kraju QUEENS OF THE STONE AGE, konačno se spustila noć tako da je rasvjeta došla do izražaja, imali su dobru pozornicu, iznad svakga je visjela ko ona hvataljka za medeke u automatima, njih nisam tako intezivno gledala, jer smo već bili crknuti, pa smo stajali iza "na zraku" ali to je još jedna prednost ovog festivala da to nije bilo puno ljudi, zato i kad si u zadnjem redu, sve vidiš, tako da smo mi čilali na travici otraga (žujaa je zakon) i njihali se u ritmu muzike i tu i tamo provjerili kaj je novoga na stejđu i malo se razbacali :), oni su isto stručno obavili set, fakat je sve bilo kao "po loju"...
to bi bilo to ukratko...jedino mi je žao kaj na kraju nismo otišli u boogaloo na afterparty...jer smo imali free ulaz i nekakav program tamo, neke DJ-e...na kraju sam uživala u čarima parka na bundeku...jaj kak dobro...ja bi to doma !!!! ehehhe
e da, bio je na festivalu lik sa muse majcom :)...ja sam na ruci imala muse znojnik, morala sam nešto:)
to bi sad fakat bilo to, festivalu dajem čistu 5
jedva čekam festival sljedeće godine, jeeeeeiii
holycow
24-06-2007, 10:45 AM
bok ljudi!
jeste čuli da MUSE dolazi u zagreb!!???!!?:\mm/::supertong:D
http://www.forum.hr/showthread.php?t=232974
daj nemoj me lecati...ali to nije nigdje potvrđeno...mislim ja bi bila najsretnija na svijetu da dođu...
joj uljepšao si mi dan...makar je sve to klimavo...al kak se kaže: nada umire posljednja :)
lannett
24-06-2007, 09:31 PM
nadam se da ovo nije neka zezancija ili nekaj slično....
ak je, ubijam onog ko širi lažne informacije:DD
a i bolje im je da ne zeznu ko za radar.......
držim fige:))
wakarimasen
24-06-2007, 10:07 PM
evo i mene na muse boardu :)
a budu valjda svirali u zg, ipak su tu svirali i placebo i queensi i kompanija, pa bi i oni mogli :happy:
holycow
24-06-2007, 10:52 PM
pa tip koji je to stavio na forum inače organizira koncerte...tak da postoji velika šansa da dođu!!!
i koje sve bio na radaru?! ?meni je bilo jebeno.... samo da je q.o.t.s.a. duže svirala....
ja sam bila na radaru...pa iznad je izvještaj s festa :)
da..bilo je fenomenalno, samo kaj su ga malo popljuvali na telki kao da je malo ljudi bilo...ali to je bilo ono kaj je nama svima tamo pasalo kaj se nismo gužvali, i da je ekipa malo bila za k...ubiti ja sam bila srkoz napred di se skakalo i feštalo tak da nisam imala taj dojam...
nego ja sam sa frendicom komentirala, daj zamisli da je bio muse kak se prvotno pričalo da bude...čovjeće možeš doć u prvi red kad hoćeš....
lannett
25-06-2007, 12:34 PM
pozz waka:D
sve nas je više nekak hihi
dobro je to:))
joooojjj...kak bi bilo predobro da dođu....
lannett
25-06-2007, 05:33 PM
vidim da ste obavjestili slovence:) pa eto,ja javila taljanima:) heheh
pozzek
...a gle ti vraga, evo i jos jednog...novopecenog...
dobrodošao :)
joj kak super kaj se javljaju novi ljudi jer već sam sama sebi postala dosadna tu
kisi kisi
09.10.2007. - MUSE - ZAGREB, HRVATSKA
...slucajno sam ovo opazio, ali jos se ne zna kaj bude s tim....ali svidja mi se....
lannett
26-06-2007, 08:22 PM
poz poz:)
da ti se ne sviđa nebi tu bil hehe:)) đast kidding:)
wakarimasen
26-06-2007, 09:50 PM
još tri mjeseca i oko tjedan dana :D
ja si računam da je to sigurno :D
btw ja se uopće ne predstavih :$ ispričavam se...ja je ana i sluša muse zahvaljujući lannett x)
Nanna
27-06-2007, 09:23 AM
Pozdrav novoj ekipi :musesign:
http://www.last.fm/event/273453
hm...sve mi je to sumnjivo...sad piše da bi i u beogradu nastupali...a možda nabace kao turnejicu tu na "balkanu"...
ili netko sve to ljepo zajeb...
Janu5
28-06-2007, 06:38 PM
:eek::erm: hm, Zagreb, Beograd... pa možda i Ljubljana :LOL:
Vidjet čete, na kraju ništa ne buda sa Muse na Balkanu :mad:
Janu5
28-06-2007, 06:40 PM
Hej Pima, dosadno ti jel? :D
Na kraju svi završimo na Muse boardu:LOL:
holycow
28-06-2007, 07:24 PM
ja bi još najviše htjela da dođu u ljubljanu...nisam tam dugo bila pa da vidim kaj ima ;)
al neću se bunit ak dođu u zagreb :) ;)
wakarimasen
28-06-2007, 08:11 PM
a sad svi skupa idemo držati fige :D
pa nebi mi trebalo biti dosadno jer kao učim :p
ali kad moram svakih 15tak minuta pogledat na netu dal ima nešto novo :)
http://battleofthevideosblog.mtv.com/
Janu5
29-06-2007, 09:30 AM
pa nebi mi trebalo biti dosadno jer kao učim :p
ali kad moram svakih 15tak minuta pogledat na netu dal ima nešto novo :)
:LOL: :LOL: jako mi je znano :rolleyes:
lannett
29-06-2007, 09:47 PM
''Thanks for voting.
Muse/ 'Supermassive Black Hole' is in the lead!''
weeeee
vodimoooooooooo:))
ljudi čitajte ovo, za muse u zg i beogradu :
Oba su koncerta dogovorena s agentom... Ali da se ne bi dogodio novi "snup dog" - čekam ugovor. Onda dajemo objavu i puštamo ulaznice u prodaju.
Prilično su skup bend, još razmišljam o cijeni ulaznice...
aaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaa
a
a
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaa
:rolleyes:
wakarimasen
02-07-2007, 09:54 AM
*vrišt*
:D
...evo, nadam se da se bude kroz ljeto ushparalo malo kuna pa se bude ishlo na koncertich...
doqtor
03-07-2007, 04:08 PM
oho isprve sam mislio da se netko zajebava, sad se cini da je vise nego realno.
sta mislite kolko ce ljudi doc na koncert?
lannett
03-07-2007, 05:01 PM
kaj se mene tiče što manje to bolje:DD.. but that's just me:)
kaj se ostalog tiče, što više to bolje jer se nadam da buju onda oduševljeni odazivom u tak maloj zemlji pa buju došli opet uskoro:))
( i onda sam ja komplicirana:DD)
pozzek svima
Thanks to the overwhelming support by fans worldwide, the progressive brit band, Muse, drew a whopping 58% of the vote and are the newest winners of MTV Battle of the Videos. Your souls were set alive when the brit trio unmasked their surreal identities in the latest video, “Supermassive Black Hole,” and you wrote their names in the sky. Far out Muse fans, give yourselves a gold star for a job well done.
nismo ni sumnjali kome će pripasti nagrada :)
i mi smo zaslužni za to :)
lannett
13-07-2007, 10:28 PM
ljudovi,nemojte da nam bord opet zamre polagano...
heh..nego,zakaj još niš nigdi ne piše za zagreb??:(((
nanna, uživaj sutra na muse koncertu :)
očekujemo izvještaj naravno, pretpostavljam da će bit pun hvale, al ipak :)
baj baj
MUSE POTVRĐEN U ZAGREBU I BEOGRADUUUUUUUUUUU
Službena najava za dan dva, ulaznice u prodaji uskoro (www.lupapromotion.hr, tickets@lupa.hr - 10%jefinije) i na www.ticketline.hr i www.eventim.hr.
lannett
16-07-2007, 03:41 PM
o da da da da da da:D
Nanna
18-07-2007, 11:33 AM
Pozdrav!
Joj narode , koncert je bio fantastican , predobar , ma nemam rijeci.
Atmosfera nezamjenjiva , samo onakva kakva moze biti u Areni od koje smo svi imali tako veliki respekt.
Cert je zapoceo sa Knights of Cydonia a dalje neznam bila sam u transu:) (bice da ima tu negdje setlist)
Matt je bio nenormalno dobro raspolozen , juhhuuu, Dom nista manje a Cris kao i obicno:(
Za mene hit dana su bile Dominicove uske zelene traperice:LOL:
i jos nesto , za mene je stage apsolutno suvisan;)
joj zakon e, samo kaj sam se ja razočarala totalno kad sam vidla da su ljudi SJEDILI, da su stolice po cjeloj areni...s te strane mi je pao kamen sa srca kaj nisam išla, a i sad dolaze u zg :D, baš se svađam s ljudima na forumu, kažu da im je cjena od 250kn preskupa za muse??? fakat mi nije jasno....nama hrvatima daš šaku i oni bi cjelu ruku...doslovno...
al nije to sad bitno
glavno da nam oni dođu
a pozornica kao što si rekla...ma...oni su sami po sebi pojava i ne trebaju im nikakvi dodatni efekti...ali me opet stalno veseli njihova pozornica jer ju svako malo mjenjaju i tako...oni su kao i poznati po dobrom osvjetljenju i tako to...
Nanna
18-07-2007, 02:06 PM
joj zakon e, samo kaj sam se ja razočarala totalno kad sam vidla da su ljudi SJEDILI, da su stolice po cjeloj areni...s te strane mi je pao kamen sa srca kaj nisam išla, a i sad dolaze u zg :D, baš se svađam s ljudima na forumu, kažu da im je cjena od 250kn preskupa za muse??? fakat mi nije jasno....nama hrvatima daš šaku i oni bi cjelu ruku...doslovno...
al nije to sad bitno
glavno da nam oni dođu
a pozornica kao što si rekla...ma...oni su sami po sebi pojava i ne trebaju im nikakvi dodatni efekti...ali me opet stalno veseli njihova pozornica jer ju svako malo mjenjaju i tako...oni su kao i poznati po dobrom osvjetljenju i tako to...
u Areni su uvijek sjedalice i to crvene plisane:) , zatim ide drugi red sjedalica i onda mi , obicni smrtnici koji smo bili na kamenu , juhuuuu.No bez brige Matt ih je zamolio da se dignu sto su i ucinili , bilo je ludo.
Gdje su te vijesti za Hrvatsku , nisam uopce u toku?
Janu5
18-07-2007, 02:47 PM
u Areni su uvijek sjedalice i to crvene plisane:) , zatim ide drugi red sjedalica i onda mi , obicni smrtnici koji smo bili na kamenu , juhuuuu.No bez brige Matt ih je zamolio da se dignu sto su i ucinili , bilo je ludo.
Gdje su te vijesti za Hrvatsku , nisam uopce u toku?
Ni ja. Nikdje nisam našla :stunned: A ni oficial page nema datuma za Zagreb :confused:
Opet zelene zelene traperice :LOL: i u Locarnu :LOL:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=232974
http://www.last.fm/event/272519
Nanna
19-07-2007, 12:39 PM
Opet zelene zelene traperice :LOL: i u Locarnu :LOL:
heheh , totalno su cool:LOL:
@pima , sorry , al´ mislim da je to samo patka:(
Janu5
19-07-2007, 03:13 PM
heheh , totalno su cool:LOL:
@pima , sorry , al´ mislim da je to samo patka:(
Ja isto mislim :erm: jer još ništa ne piše na muse.mu! A za svaki američki datum vrlo so ažurni :mad:
Ali ipak... nada umre zadnije (zadnija?:$) :D
pa da, lik je reko da će tek za koji dan sve bit na netu...tako da ja čekam...bila sam dosta skeptična prema tome, onda su mi svi govorili da bude koncert....i sad sam već praktički tamo:)...tako da se iskreno nadam da bude nešto od toga...inaće će bit veliko razočaranje
Nanna
20-07-2007, 05:47 AM
Ma drzati cemo fige da dodju , ne?;)
lannett
20-07-2007, 09:41 AM
ja sam scoprala da buju došli:D i gotovo:D
ne prihvaćam ne ko odgovor:)
Nanna
20-07-2007, 01:02 PM
[QUOTE=lannett;3227262]ja sam scoprala da buju došli:D i gotovo:D
QUOTE]
Prevod molim:LOL:
lannett
21-07-2007, 12:25 PM
hihi, lol
scoprala ti je kod nas 'domače' za začarati:D hehe ... u biti nekaj na tu foru.. nadam se da je sad malo jasnije
hehe
mars-attack
21-07-2007, 08:58 PM
hello!eto i ja se priključujem croatian muse fanovima!
nova na muse forumu,ali stari museov fan.
:p
hoping to hear them soon in zagreb!!!:D
lannett
22-07-2007, 03:35 PM
wellcome i od mene:)
Nanna
23-07-2007, 06:10 AM
hihi, lol
scoprala ti je kod nas 'domače' za začarati:D hehe ... u biti nekaj na tu foru.. nadam se da je sad malo jasnije
hehe
ahaaaaaa:D
@mars-attack , dobro nam dosla i sto duze ostala:)
ljudovi....sad je i službeno...matt je zaručen za gaiu....nije ferrrr:p
i konačno imamo pouzdanu informaciju kak izgleda jer je njezina slika tu...
pročitajte si članak u cosmopolitenu, ispod je link na kraju str
http://www.musewiki.org/Gaia_Polloni
Nanna
23-07-2007, 02:24 PM
Ma neka su , sretno im:D
lannett
23-07-2007, 09:48 PM
ma ja sam hepi radi njega:) sam nek je on sretan (iako mi je ona gadna:D) hahah
ljudeki,ja vas lepo pozdravljam, ne znam dal bum sutra stigla još na net kaj.. pa bum vam sad svima zaželela lepi provod ... ja sutra idem na moreko... vratim se sredinom 8.mj pa se onda čujemo... i onda je još samo mjesec i pol do museka u zgiću:LOL::cool: juuj kak jedva čekam.. hehe
ajde lepi pozdrafček svima, kisi kisi:))
lannett
24-07-2007, 09:27 PM
piše na last.fm da će muse nastupit u dvorani Dražen Petrović
Crs_Muse
27-07-2007, 08:27 PM
Hi!
Anyone Speak Italian?
I look for some informations on Muse@Croatia. :rolleyes:
I've seen on musewiki.org that maybe the Muse will play in Croatia on 9 October...
Sorry for my bad english :$
Janu5
29-07-2007, 12:13 PM
Your english is fine, my italian is terrible ;)
Yes, there is talk about Muse playing in Zagreb and also in Beograd, Serbia. But we are all waitng for the official confirmation, so... keep youre fingers crossed :musesign:
wakarimasen
29-07-2007, 02:32 PM
citiram lupu s forum.hr-a:
Službena obavijest:
Band će službeno najaviti turneju 13.08.
Ulaznice kreću u prodaju 15.08.
hihi ^^
navodno već ima plakata po zg-u (?)
Crs_Muse
29-07-2007, 09:13 PM
Your english is fine, my italian is terrible ;)
Yes, there is talk about Muse playing in Zagreb and also in Beograd, Serbia. But we are all waitng for the official confirmation, so... keep youre fingers crossed :musesign:
Thank you!:)
I hope with you for the concert...so I will go to Croatia for to see Muse :p
helooou, evo samo se javljam da vam pošaljem pozdrave s krka...
jedva čekam 13.08 da vidim dal je muse 100% onda kod nas....i onda s veseljem kupit karticu....juuuj :)
ajde budite mi pozdravljeni, uskoro dolazim doma:p
Janu5
03-08-2007, 05:34 AM
Ti samo uživaj na Krku ;)
Da li vam šaljem nešto kiše? :D
evo mene doma, ovdje je zima :)
mislim i na moru je bilo trenutaka hladnoće...al ono ipak se podnosilo, i kupanje praktički svake noći bez obzira na ledeno more...
al evo me doma sad, svira mi muse, moram pročitati sve nove vijesti da budem u toku...i naravno naspavati se:)
dobro su me starci pitali, dal sam se na moru odmorili ili umorila...bacam se u krevet...laku noć :pussy:
Janu5
12-08-2007, 06:19 PM
Pima, još spavaš? :eek::LOL:
Uradno: MUSE svirajo u ZAGREBU 10.10. !!!!! :musesign:
Nadam se, da se vidimo :D
evo i svanuo je taj sretan dan kada je muse objavio na svojim službenim stranicama da dolaze...prekrasnooooo
i nije 10.10., to je bila greška, i već je ispravljena na njihovim stranicama...joj...
baš sam hepi hepi hepi
Janu5
13-08-2007, 07:18 AM
Da, za jedan dan so falili.
9. 10. je pravi datum. Svejedno, samo da dolaziju :D
hehe, ali bilo bi stvarno tragično, da fališ dan :LOL:
hehe, fakat, mislim da si to nebi mogla oprostiti....ali samo jednostavno pogledaš datum na ulaznici i nebreš fulat:)
Mladenka
14-08-2007, 06:18 AM
evo pise jos jednom u vecernjaku: ;)
Potvrđen koncert Musea u Ciboni 9. listopada
http://www.vecernji.hr/system/galleries/pics/070813/muse-311.jpg
Matthew Bellamy na festivalu Rock im Park ove godine
Foto: Ana MANZIN
Koncertni giganti koji se s pravom nazivaju Muse, nastupiti će u Zagrebu, 9. listopada, 2007. u KC Dražen Petrović i time našu metropolu uvrstiti u još jednu destinaciju kroz koji će prohujati snažan alter pop/rock ovog sjajnog tria.
Bend je osnovan ne tako daleke 1997. godine iz puke dosade života u malom engleskom gradiću Teignmouth , a naziv Muse odabrali su iz nikakvog posebnog razloga, jednostavno im se svidio. U bendu su se mladi dečki raspodjelili na slijedeći način: Matthew Bellamy (gitara/vokal), Chris Wolstenholme (bas) i Dominic Howard (bubanj). Matthewa već sada uspoređuju sa Jimmy Hendrixom ili Van Halenom, glazbenicima koji su mjenjali i stvarali povijest rocka.
Vrata glazbenog svijeta otvorila su im se potpisivanjem za Maverick Records I izdanjem albuma prvijenca ‘Showbiz’ (1999.) kojem su prethodili singlovi ‘Cave ‘ I ‘Uno’.
Dvije godine kasnije lansiran je ˝Origin of Symmetry˝ koji je donio major hit ˝Hyper Music˝. 2002. fanovi grupe sklopili su iz raritetnih i live snimaka njihovo sljedeće izdanje ˝Hullabaloo Soundtrack˝. Kao i njegovi prethodnici, ˝Absolution˝, četvrto izdanje Musea, uživalo je carski tretman među obožavateljima, ali posljednje se izdanje, objavljno 2006. i naslovljeno ˝Black Holes and Revelations˝ smatra za njihovo najsjajnije i najambicioznije izdanje do sad.
Diljem svijeta, album i singlovi s njega zasjedali su na samom vrhu top ljestvica, a bend je nagrađen mnogim presižnim glazbenim nagradama uključujući NME, Q i Vodafon Live Music Awards.
Njihova glazbena nit vodilja je fuzija melankoličnog popa i žestokog rocka sa primjesama elektronike I klasične glazbe. Nerijetko nepravedno prozivani kao kopija Radioheada, dečki su uspjeli dokazati da su upravo oni bend koji će tek biti kopiran i u kojem će mnogi mladi glazbenici naći inspiraciju za vlastito stvaralaštvo.
Tezu da su zaista koncertni giganti potvrđuje činjenica da su 16. lipnja, 2007. održali dva koncerta na Wembley Stadionu u Londonu jer se onaj prvi rasprodao u tri dana. Novi Wembley može primiti 75.000 posjetitelja.
da..fakat sam se iznenadila kako je objavljeno u svim vrstama medija...
ima i na www.otvoreni.hr
Janu5
14-08-2007, 12:04 PM
Ali znate što to znači? Da če na koncertu biti više ljudi :mad:
Želim Musovcima puno keša, ali ja osobno želim imati manji koncert :$:D
ma...i ja bi da je čim manje, neka intimna atmosfera...ali neću pretjerivati, glavno da oni dolaze, pa sad kakva god da bila dvorana...
inaće navodno se razmišlja o premještanju koncerta iz dvorane dražena petrovića u dom sportova koji je veći..
još bolje ak bude u domu sportova...samo da budem u prvom redu :musesign:
ma bolje bi bila manja dvorana, al čini se da su MUSE proteklih godinu dana dobili čitav niz novih poklonika. kladim se da će dvorana (koja god) biti popunjena
lannett
16-08-2007, 10:32 AM
pozdraf ljudi..evo mene konačno s mora...
još nemrem doć k sebi da bude muse u zg tak brzo... juuujjjj...can't wait...
baš sam čitala na forumu di se raspravlja o predgrupama.. ja se osobno nebi žalila na vatru:) malo sam ih slušala na moru i zasad imam dost dobro mišljenje o njima...
aj pozzek svima:))
Crs_Muse
17-08-2007, 09:44 PM
Hi!
how are you?
I've seen a new muse's dates :)
I want to go in Zegreb,but I don't know where I can buy the Tickets...Can You help me? :rolleyes:
www.koncertneulaznice.com don't send here :(:(:(
Thank You
tickets@lupa.hr
http://www.eventim.hr/
www.ticketline.hr
Crs_Muse
18-08-2007, 03:08 PM
:Dtickets@lupa.hr
http://www.eventim.hr/
www.ticketline.hr
Thank You Very Much!!!!:D
crkvenimish
24-08-2007, 08:08 AM
btw...potvrđena je Velika dvorana Doma sportova.....
uskoro se počinje s preljepljivanjem starih plakata... navodno prodaja karata ide odlično a i bilo je nekih zahtjeva oko veće dvorane zbog veličine stage-a...
nego..dal netko zna...hoće li biti i predgrupa i tko??
da, da...već znamo za dom sportova..predgrupa još nije objavljena..pitanje je opće dal bude kaj
pcelica_1612
24-08-2007, 07:18 PM
samo da se malo pohvalim... evo prije sat vremena i 15 min kupila sam karte :) doduse mislim da su za hrvatsku malo nabili previsoku cijenu za karte (280 kn), neka im bude, ja osobno bi dala i vise. sam se nadam da ce vise svirat starije nego novije stvari. al bit ce jebeno u svakom slucaju joj kak sam sretna i bas sam si super hehe :D
samo da se malo pohvalim... evo prije sat vremena i 15 min kupila sam karte :) doduse mislim da su za hrvatsku malo nabili previsoku cijenu za karte (280 kn), neka im bude, ja osobno bi dala i vise. sam se nadam da ce vise svirat starije nego novije stvari. al bit ce jebeno u svakom slucaju joj kak sam sretna i bas sam si super hehe :D
pa čovjeće, ti si živa :D
nije te ovdje bilo 100 miljona godina
zakon za karte..moje su naručene i jako su spešel :p
Nanna
29-08-2007, 07:38 AM
Bok people:)
Evo ga , prodje i ovo dugo toplo ljeto i kao zasluga za sve nase patnje :D se budemo tak lijepo provele na koncertu!!!juhhhhu
jel se ide?
pcelica_1612
29-08-2007, 11:21 AM
ah da evo ozivila sam malo, bila je matura, upisi na faks i puno alkohola pa nije bilo vremena hehe... al ajde valjda cemo se sad svi napokon vidit na koncertu! ja se nadam da ce dragi moc ic samnom (zbog faksa) jerbo inace solo zujim na koncertu hehe. al ko ga jebe, ovo se za nista ne propusta!!!! brijem da dan prije koncerta necu oka sklopit
Tea85
30-08-2007, 03:43 PM
Evo i mene! Nisam neki fan da znan svaku pismu al ima pisama koje su me odusevile pa sam im dala sansu ... na prvo slusanje mi nisu sjeli. ali kad sam vidila da dolaze u zg malo kopam po albumima i stalno ih slusam :))))
posto idem sama na koncert, vidimo se tamo?
drops
31-08-2007, 08:10 PM
pozdrav ljudi!
narucio si kartu preko tickets@lupa.hr (navodno se dobije karta za VIP prostor, skroz blizu stagea :happy: )
jos ne vjerujem da dolaze!! necu niti vjerovati dok ih ne vidim :D
Nanna
04-09-2007, 11:37 AM
bok ljudi!
nigdje nikoga :(
Tea85
04-09-2007, 05:27 PM
ja sam tu.. jos sam newbie.. jel ides na konc u zg?
lannett
04-09-2007, 07:07 PM
hej:)
evo i mene nakon nekog vremena... ja do danas nisam bila ziher dal budem išla ili ne jer nisam baš pri parama radi svega... a ni starci nisu bili baš oduševljeni pa ono... al ok:) danas mi je tatek rekel nek sam idem:) sutra uplaćujemo karte(NADAM SEEE) i jako sam hepi:)
can't waiiitttt:)))
pozeek svimaa
olala
evo ispričavam se kaj sam vas zapustila, komp me je iživcirao...točnije ruknul mi je grom u kuću (kad sam ja bila sama doma naravno, no s frendom, ali onak je bilo dramatičnije) i tako da sam kupovala dio po dio za komp jer sam svaki dan skužila da nekaj ne radi, sad sam sve osposobila osim zvučnika...tak da molim puno samilosti...jer ne mogu slušat muse!!!..da i miš tu i tamo crkava...
ali vratila sam se u VEELIKOM stilu (not)
eeeee jedva čekam koncertek i vip ulaznicu naravno...naručila sam karte za malo više ljudi i naravno da već mjesec dana čekam da svi skupe lovu i to me jaaako iscrpljuje jer ja bi naravno već imala kartu u rukama, ali ju nemam, i to opće nije kul, i rekla sam da ako do sutra ne nacrtaju lovu (baš sam opaka) da nek se snađu samiiii (stvarno jako teška misija)
ah...
moram reči da sam jako ponosna, dobili smo dva nova člana ako se ne varam, pa...dobrodošli...
idem sad ja malo lupat po zvučnicima, možda prorade...a do onda...budite mi ljepi i pozdravljeni, i naravno slušajte dobru mjuzu :)
pa pa
ja sam tu.. jos sam newbie.. jel ides na konc u zg?
tea..nemoj se brinut...svi mjuzek fanovi će bit tamo, bit ćeš svoj na svome :)
Janu5
06-09-2007, 06:15 PM
@ Pima: Jao imaš sreču :rolleyes:
Šalim se, stvarno dobro, da se ti ništa nije dogodilo. Jer znam za primer, kada je netko baš radio za computerom, kad je grom hitio u kuću i otišao mu je jedan prst :confused:
A sada mi izpričajte o ovima vip ulaznicama :D Jer je stvarno nešto na ovom? :erm:
drops
06-09-2007, 08:34 PM
@Pima: pozdrav :musesign:
zalosno za komp. i meni se jednom desilo...uzas, ruknulo skoro sve u kompu:mad:
@Janu5: VIP ulaznice se mogu kupiti samo preko maila tickets@lupa.hr (mozda cak i preko http://www.lupapromotion.hr ali nisam 100% siguran). najbolje da im posaljes mail i pitas sve detalje.
meni su dali broj svojeg ziro-racuna, ja uplatio novce i sad cekam da mi stigne karta :happy:
VIP ulaznice se mogu kupiti do 17.9, a obuhvaćaju mogućnost ulaska u dvoranu 20 minuta ranije od ostalih te izbor mjesta gdje želite sjediti.
Ukoliko bude produkcijski moguće, biti će ograđen posebni VIP prostor u prvim redovima ispred stagea.
ajde ljudi, kupite ulaznice preko lupe, tako ćemo ljepo zajednu nutra prije svih, tralalall, upravo mi je miš krepaoooo...hm...i kako da sad pošaljem ovu por...
evo ubila ga malo i sad opet radi :)
coxoxi
07-09-2007, 02:19 PM
Pozdrav svima! Jedva cekam koncert da vidim te slatkise i da cujem svoju najdrazu stvar!! :eyebrows:
drops
07-09-2007, 03:04 PM
... da cujem svoju najdrazu stvar!! :eyebrows:
a to je? :D
ps. pozdrav!
lannett
07-09-2007, 07:31 PM
jeeej,moram nas pohvalit:) tj.pimu:))
danas smo službeno naručili karte:)) mislim uplatili smo hehe
jedva čekam da stignu sljedeći tjedan:)))
pozdraaaafff svimaaaa
i da.. vidimo se u prvom redu <3
Janu5
07-09-2007, 09:09 PM
ok, ali recite mi, koliko koštaju ove vip ulaznice :wtf:
I još nešto, svi ste jih platili ali nitko jih još nema :D jel ovo stvarno uredu? Da nečete vi platiti vip ulaznice, ali ulaznic nema :LOL:
Sad stvarno neznam šta učiniti. iči sa našima slovencima ili doči extra ali u vip? :erm:
Za pravog fana ovo ne bi bila dilema :LOL:
ajdi, želim svima lep i sunčan vikend. Ovdje imamo pravi april mixan sa decembrom, kiša sa suncem i sneg!!!
vip karta ti dođe 250kn i možeš ju naručiti još do 17.09., a obična karta u cd shopovima ti je 280kn zato kaj svaki taj shop naplačuje kartu više od 250 tako da ima neke zarade od njezine prodaje, a ova vip je jeftinija zato kaj ide direktno preko organizatora...
da, i ja sam se pitala dal će te karte uopće stići, ali mi svi smo ih tek naručili, ali čitala sam po forumu da su ih neki već dobili...tako da...a i mislim da je ogranizator prevelika faca da bi si dopustio nekakva sranja jer se njegovo ime nalazi baš svugdje, na muse plakatima po gradovima i slično...a i kolko sam čitala po netu, njegova organizacija je dovukla ovamo najbolje bendove...pa se nadam da će sve biti u redu..
pa ti možeš naručit vip kartu al doći npr preko one agencije koncerti.com ili tako nešto, znam da je to slovenska stranica i vidjela sam da nešto pričate o tome na svom boardu, samo šta nisam sve razumjela :), mislim ne moraš dolazit ništa ekstra ako imaš vip kartu, jedino kad dođeš ovdje ćeš uči malo prije ostalih u dvoranu :)
coxoxi
08-09-2007, 01:17 PM
a to je? :D
ps. pozdrav!
...a to su New Born i Supermassive Black Hole! :)
Pozdrav nazad! ;)
Tea85
08-09-2007, 10:07 PM
a vidim da se tu nesto spominje sjedenje pa ne kontam.. inace ako ne ide momak sa mnom onda sam prepustena sebi. nisam neki fan sad, ne znam cak ni tekstove :$ ali imam sve albume i slusam ih od ovog ljeta i steta da propustim koncert.. al isto mi je svejedno da li da odem u vip sekciju ili negdje dalje, mozda zbog slika i recenzije koje radim bude bolje da budem blize.. i cujem da ce nam i susjedi doc (madari, slovenci...)
a vidim da se tu nesto spominje sjedenje pa ne kontam.. inace ako ne ide momak sa mnom onda sam prepustena sebi. nisam neki fan sad, ne znam cak ni tekstove :$ ali imam sve albume i slusam ih od ovog ljeta i steta da propustim koncert.. al isto mi je svejedno da li da odem u vip sekciju ili negdje dalje, mozda zbog slika i recenzije koje radim bude bolje da budem blize.. i cujem da ce nam i susjedi doc (madari, slovenci...)
gdje pišeš recenzije??
gledaj, iako ne znaš tekst i slično...vjeruj mi, isplati se ić to vidjet, i opće nije bitno gdje sjediš/stojiš, još bi ti najbolje bile tribine...
Janu5
10-09-2007, 02:37 PM
@pima i drops: puno vam HVALA za ovaj info! :D
čitamo se, bok ;)
pcelica_1612
12-09-2007, 10:29 AM
gdje pišeš recenzije??
gledaj, iako ne znaš tekst i slično...vjeruj mi, isplati se ić to vidjet, i opće nije bitno gdje sjediš/stojiš, još bi ti najbolje bile tribine...
ma hebes tribine, ja dolazim par sati prije (ako dragi ide, a nadam se da hoce) da bi bila u prvim redovima... kaj mislis, ce se na kraju ipak moc furat fotici unatoc zabranama??? ubit cu se ak nmece moc jer mi je mob sto se tice kamere u banani
ma hebes tribine, ja dolazim par sati prije (ako dragi ide, a nadam se da hoce) da bi bila u prvim redovima... kaj mislis, ce se na kraju ipak moc furat fotici unatoc zabranama??? ubit cu se ak nmece moc jer mi je mob sto se tice kamere u banani
pa ja nisam nigdje vidla da ima zabrane za fotić...vjerojatno se radi o profesionalnim fotičima, a nekaj manjega možeš nositi....
ovo za trabine sam mislila zato jer sam skužila da ide na konc radi recenzije i slika...a na tribinama je recimo veći mir...
naravno da ćemo mi bit u prvim redovima...alo...ipak imam raniji ulazak u dvoranu kaj znači da ću se ljepo nacrtati u prvome redu
drops
12-09-2007, 05:58 PM
ok, ali recite mi, koliko koštaju ove vip ulaznice :wtf:
I još nešto, svi ste jih platili ali nitko jih još nema :D jel ovo stvarno uredu? Da nečete vi platiti vip ulaznice, ali ulaznic nema :LOL:
Sad stvarno neznam šta učiniti. iči sa našima slovencima ili doči extra ali u vip? :erm:
Za pravog fana ovo ne bi bila dilema :LOL:
bio sam proslih par dana u splitu. dosao danas doma iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii na stolu me ceka karta :D
pise MUSE "VIP prostor", utorak, 9.10.2007, 21:01 sati :)
tako da....ako se netko jos uvijek dvoumi...:musesign:
drops
12-09-2007, 06:01 PM
a vidim da se tu nesto spominje sjedenje pa ne kontam.. inace ako ne ide momak sa mnom onda sam prepustena sebi.
natjeraj ga da ide :mad: :D
i cujem da ce nam i susjedi doc (madari, slovenci...)
ne znam za madare...dolaze slovenci i austrijanci :)
drops
12-09-2007, 06:07 PM
pa ja nisam nigdje vidla da ima zabrane za fotić...vjerojatno se radi o profesionalnim fotičima, a nekaj manjega možeš nositi....
pise straga na karti. ali takoder mislim da se odnosi na profi opremu. neki mali fotic moze proci.
naravno da ćemo mi bit u prvim redovima...alo...ipak imam raniji ulazak u dvoranu kaj znači da ću se ljepo nacrtati u prvome redu
:musesign::musesign:
drops
12-09-2007, 06:11 PM
gdje pišeš recenzije??
homepage: http://teeja.blog.hr/ :)
predobra je ova slika sa gibom! jos mi je vise zao sto nisam isao kad sam procitao "poseban gost te večeri je bio Damir Urban" :(
@drops
kako zakoooooon za kartu, joj ja brojim dane kad će moja pokucati na vrata...već su prošla ČETIRI DUUUGA DANA....
ej....:happy: ako imaš foteka, poslikaj kartu pa stavi sliku ovdje da mogu sliniti dok mi ne dođe moja :D
e mogli bi svi napisati na papire svoja imena, tj ove nikove sa boarda pa da se tražimo tamo:)...hm....mogla bi si na majcu naštampat svoje ime (*frik*), kaj buš...
pcelica_1612
12-09-2007, 07:26 PM
ajme ajme ajme luda sam vec... jedva cekam... ovo je zapravi prvi put da cu od njih bit udaljena manje od 100 km hehe. sad zabrij scenu mi svi u prvim redovima i vidis novi spot (ko npr in your world) a ono mi glavne baje gore haha shala naravno. nego...tak
ajme ajme ajme luda sam vec... jedva cekam... ovo je zapravi prvi put da cu od njih bit udaljena manje od 100 km hehe. sad zabrij scenu mi svi u prvim redovima i vidis novi spot (ko npr in your world) a ono mi glavne baje gore haha shala naravno. nego...tak
aaaaaaaaaa zakon!!!!!, volim maštat o nerealnim stvarima :D (kaj se tiće muse naravno):p
ljuuuuudeki
stigle mi danas karte!!!!!!..vip prostor, kak zakooon
još je samo 26 dana do koncertaaaaa, joj kak će to brzo doći...nadam se :happy:
bio sam proslih par dana u splitu. dosao danas doma iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii na stolu me ceka karta :D
pise MUSE "VIP prostor", utorak, 9.10.2007, 21:01 sati :)
tako da....ako se netko jos uvijek dvoumi...:musesign:
naš kaj mi nije jasno....zakaj piše 21:01h?
pcelica_1612
13-09-2007, 02:22 PM
jebem vam mamicu kak ste vi dobili taj vip prostor?!?!?! i koja je finta s tim uopce, ne kuzim, kaj ih onda upoznas il kaj :rolleyes:
pa mislim da ti tu piše na boardu...karte preko lupe...naručiš do 17.9., a vip znači 20min ulaz u dvoranu prije svih kaj znači da si biraš prostor di želiš biti unutra, ili ako bude ograđeno. onda ideđ u vip prostor pred stejđom i to je to
pcelica_1612
14-09-2007, 03:51 PM
pa mislim da ti tu piše na boardu...karte preko lupe...naručiš do 17.9., a vip znači 20min ulaz u dvoranu prije svih kaj znači da si biraš prostor di želiš biti unutra, ili ako bude ograđeno. onda ideđ u vip prostor pred stejđom i to je to
vau! ja brijem da moja nije takva :( ja sam svoju kupila u cd shopu i brijem da nista ne pise...... smrc. idem se sad sjest u kut i plakat. pozdrav svim bajama iz vip-a
drops
14-09-2007, 08:14 PM
ljuuuuudeki
stigle mi danas karte!!!!!!..vip prostor, kak zakooon
još je samo 26 dana do koncertaaaaa, joj kak će to brzo doći...nadam se :happy:
super :cool:
nadam se da ce lijepo sloziti taj vip prostor i da nece nagurati previse ljudi unutra:)
21 dan do mog rodendana i 25 do museeee-a...nemrem vise cekati!! :musesign:
drops
14-09-2007, 08:16 PM
naš kaj mi nije jasno....zakaj piše 21:01h?
do 21:00 se slozimo u red i u 21:01 nas pustaju unutra:D
cudno mi je sto jos nisu najavili predgrupu:confused:
drops
14-09-2007, 08:19 PM
jebem vam mamicu kak ste vi dobili taj vip prostor?!?!?! i koja je finta s tim uopce, ne kuzim, kaj ih onda upoznas il kaj :rolleyes:
haha pogledaj stranicu-dvije prije. sve pise:)
Neće biti domaće predgrupe.
Koliko nam je javljeno, završavaju se pregovori s Juliette & The Licks da bude predgrupa na ovoj turneji.
Znat ćemo za koji dan.
tako kaže organizator...
a pčelica...ne brini za vip karte..mi ulazimo nutra ranije...i vjerojatno ne bude ograđen prostor za nas nego bumo se samo mogli nacrtat u prvim redovima, tak da ti čuvamo mjesto:)
pcelica_1612
15-09-2007, 10:18 AM
Neće biti domaće predgrupe.
Koliko nam je javljeno, završavaju se pregovori s Juliette & The Licks da bude predgrupa na ovoj turneji.
Znat ćemo za koji dan.
tako kaže organizator...
a pčelica...ne brini za vip karte..mi ulazimo nutra ranije...i vjerojatno ne bude ograđen prostor za nas nego bumo se samo mogli nacrtat u prvim redovima, tak da ti čuvamo mjesto:)
haha obecajes???? daj zabrij mene ko zadnji luzer u zadnjem redu... :( al kakve sam ja srece.. bilo bi predobro da bude istina da sam u prvom redu...brijem da cu kad me puste bacat ekipu oko sebe da bi dosla do prvog reda.. heh pozdrav
a gledaj..dođi ranije i vidjet ćeš da ćeš bit naprijed...na mojem muse koncertu, ljepo sam stajala cjelo popodne vani:)...ali sam bila u prvim redovima zato...
lannett
15-09-2007, 12:44 PM
:) vidjeh i ja svoju vip karticu:)) fakat jedva cekam... žal mi je za ovih par ljudeka koji nemreju iti:( al bumo se mi veselili za njih:))) fakat još uvijek nemrem vjerovat da bumo taaak blizuuuuuuuuuu:)))))
pozzeek
andreaspoljarec
15-09-2007, 08:58 PM
ja sam upravo sad narucila svoju kartu preko lupa promotiona:D jel mi može netko rec kak se to tocno placa? thanks
ja sam upravo sad narucila svoju kartu preko lupa promotiona:D jel mi može netko rec kak se to tocno placa? thanks
pa on ti šalje broj svojega žiro računa i onda platiš na pošti/banci preko virmana, ili platiš karticom..preko neta...ne znam ja...po želji
Janu5
18-09-2007, 08:57 AM
Dragi moji, vidimo se u prvima vrstama :musesign: Nisam naručila preko lupe, ali ču se zgurati do vas, vip-ljudima :D
Ne znam zašto, ali ne vjerujem, da če biti prostor ispod stejđa ograđen samo za vip. Navadno je za prvih 1000 ili nešto tako. Šta če svi avstrijci i italijani reči :LOL: Vi čete uči unutra prije svih, a to je to :LOL: A ipak mi je svejedno, slušat čemo jih u živo :happy:
Nadam se, da vas vidim u živo ;) Iz Slovenije dođemo u 18 sati, donosite karte (za kartat) :D
Još nešto, vi me samo slobodno opozorite kada napravim kakav kapitalni kiks (za svakog bilo bi too much :LOL:) Moram se navaditi hrvatski, baš malo ;)
joooj, e jedva čekamm...
fakat bi mogli kartat tamo vani:)
nadam se da će bit toplo vrijeme jer ne znam kud ću inaće sa stvarima...jer vjerojatno neće bit garderobe...
još praktički 20 dana do koncerteka...no ako brojimo današnji i dan koncerta onda još 22:), ali i to će brzo doćiiiiii:D
glasajte za muse u nekoliko kategorija
http://www.qawards.co.uk/qawards/voting.shtml
drops
19-09-2007, 11:14 AM
nadam se da će bit toplo vrijeme jer ne znam kud ću inaće sa stvarima...jer vjerojatno neće bit garderobe...
ako nebude garderobe, mozes ostaviti kod mene u aufu :)
jjoš praktički 20 dana do koncerteka...no ako brojimo današnji i dan koncerta onda još 22:), ali i to će brzo doćiiiiii:D
...tik-tak...:musesign:
drops
19-09-2007, 11:18 AM
Nadam se, da vas vidim u živo ;) Iz Slovenije dođemo u 18 sati, donosite karte (za kartat) :D
vidimo se!!:D
[QUOTE=drops;3430202]ako nebude garderobe, mozes ostaviti kod mene u aufu :)
e zakon, može :)
Janu5
19-09-2007, 04:01 PM
daj zabrij mene ko zadnji luzer u zadnjem redu... al kakve sam ja srece.. bilo bi predobro da bude istina da sam u prvom redu...brijem da cu kad me puste bacat ekipu oko sebe da bi dosla do prvog reda.. heh pozdrav
I ja nemam vip, ali ču se zgurati naprijed :LOL: Jer sam mala, smilim se ljudima i to na koncertimau uvijek koristim :cool: :LOL:
glasajte za muse u nekoliko kategorija
http://www.qawards.co.uk/qawards/voting.shtml
Imaju moj glas ;)
vidimo se!!
Stvarno se nadam, ali bit čem limitirana sa našom agencijom :stunned: Kako sam rekla, dođemo u 18 sati i idemo pola sata kad završi koncert :mad: Kada mislite, da če nas (vas vip-ljudi :D) puštati unutra? Ako budete vi već unutra, onda ne kaže baš dobro da se vidimo :(
:eek: 20 dani ljudi :\mm/:
Još nešto! Odakle ste vi svi? Za drops znam da je iz Zagreba, Tea iz Splita, a ostali? Ja sam blizu Kranja, a originalno iz Ljubljane :D
ja sam iz varaždina...
a gledaj...vip ulazi unutra kojih 20min prije ostalih...a sad pitanje je kad se ulazi nutra :)
vjerojatno negdje poslje 7..pretpostavljam...
martamuse
20-09-2007, 05:43 PM
....eej! ja sam nova ovdje pa još nisam pohvatala sve stvari, al ajde ufuravam se..:D
ne mogu vjerovat da sam pišljivih 160km udaljena od svog najdražeg benda i....ne mogu doć!!! :(:(:( više ne znam jel to neka viša sila odredila ili mi je jednostavno suđeno da ih nikad ne vidim uživo...možda za koju godinu, ak budu uopće išli na ovakvu turneju još, malo su se istrošili u zadnje vrijeme.... vi koji idete nemate pojma koji ste sretnici, pa uživajte onda i za nas koji nismo te sreće
....eej! ja sam nova ovdje pa još nisam pohvatala sve stvari, al ajde ufuravam se..:D
ne mogu vjerovat da sam pišljivih 160km udaljena od svog najdražeg benda i....ne mogu doć!!! :(:(:( više ne znam jel to neka viša sila odredila ili mi je jednostavno suđeno da ih nikad ne vidim uživo...možda za koju godinu, ak budu uopće išli na ovakvu turneju još, malo su se istrošili u zadnje vrijeme.... vi koji idete nemate pojma koji ste sretnici, pa uživajte onda i za nas koji nismo te sreće
znamo da smo sretnici :)
al možeš otići u beograd ili mađarsku...
i to je to za ovu turneju....pa opet za koje 2-3 god nadam se
MUSE-BABYGIRL
21-09-2007, 12:16 AM
Hey ljudi da li ima jedno mjesto za mene s obzirom da dolazim sama iz BiH u Hrvatsku a ne znam nikoga :( a i jednom sam samo u zivotu bila u ZG tako da cu doci busom grrrrrrrrrrrr!!!
Imam kartu ali prijateljice imaju ispite tako da nece moci prisustvovati najboljem i najljepsem dogadjaju na planeti zemlji!!!
Ako se sastajete please let me know I'm gonna die...:(
Ako nije frka moj broj mobitela (sa pozivnim) je 0038762444186 pa mi javite kada i gdje if you please :)
Ljubim vas sve!!!
NIna
Svi posjetitelji nogometne utakmice Dinamo-Ajax da uz predočenje ulaznice s istu utakmicu dobivaju popust na ulaznicu za zagrebački koncert grupe Muse (9.10., Dom sportova) u iznosu vrijednosti ulaznice.
Znači ako ste ulaznicu za tekmu platili 30 kuna, cijena ulaznice za koncert bit će 250 kuna, a ako ste je platili 100 kuna, cijena će bit 180 kuna.
Kako javlja organizator, frontmen Musea, Matthew Bellamy, oduševljen je ovom akcijom kao veliki nogometni fan koji dobro poznaje hrvatski nogomet, te je poželio svu sreću Dinamu u borbi za prolaz u sljedeći krug kupa UEFA.
Popust se ostvaruje kupnjom ulaznice za koncert u sjedištu Lupa promocije, Zagreb, Drniška 22.
Sve ostali, ulaznice za koncert možete kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima: Integral (Pothodnik, Zagreb), Dallas Music Shopovo, Dancing Bear, Aquarius CD Shopovi, New Sound, prodajna mjesta Eventima po 280 kuna, te u sjedištu Lupa promocije po cijeni od 260 kuna te putem kreditnih i debitnih kartice Visa, Maestro i Mastercard.
Hey ljudi da li ima jedno mjesto za mene s obzirom da dolazim sama iz BiH u Hrvatsku a ne znam nikoga :( a i jednom sam samo u zivotu bila u ZG tako da cu doci busom grrrrrrrrrrrr!!!
Imam kartu ali prijateljice imaju ispite tako da nece moci prisustvovati najboljem i najljepsem dogadjaju na planeti zemlji!!!
Ako se sastajete please let me know I'm gonna die...:(
Ako nije frka moj broj mobitela (sa pozivnim) je 0038762444186 pa mi javite kada i gdje if you please :)
Ljubim vas sve!!!
NIna
hm...društvo i ja se još nismo dogovorili, kako kada i slično...ali ako bude kakve organizacije, javim ti
možeš se također javiti na http://www.forum.hr/showthread.php? mislim da tamo ima više ljudi pa možda nađeš koga...t=232974&page=21
Tea85
21-09-2007, 03:21 PM
homepage: http://teeja.blog.hr/ :)
predobra je ova slika sa gibom! jos mi je vise zao sto nisam isao kad sam procitao "poseban gost te večeri je bio Damir Urban" :(
heheeh hvala na reklami ;)
Tea85
21-09-2007, 03:24 PM
Pozdrav, ovako stvari stoje. Izgleda da ipak idem sama, pa ono kud puklo.. Kupila sam kartu u cd shopu sta znaci nista od vipa za mene. Izgleda da nece bit ogradeno vec vi ulazite prije i hvatate prve redove. Ja se nadam da necu bit predaleko, cisto da budem medu prvih 10 redova. Fala bogu pa ne sviraju nesto ljuto tako da nece bit naguravanja (kao kod peppersa npr.)... Sta se tice ove cure iz Bosne.. ocemo skupa? :D Nademo se negdje i odemo? ;)
MUSE-BABYGIRL
21-09-2007, 04:52 PM
TNX Pima!!!:D
Tea super kako da ne!!! Ev bas mi je prijateljica javila da ostaje u ZG tako da cu kod nje ali da najvjerovatnije nece na koncert posto ona to ne slusa...
Dodala sam te na MSN tako da mozemo biti u kontaktu a moj br mobitela je gore napisan u prethodnom postu.
:D:D:D:happy:
Vidimo se ljudi uzivajte!
Cheers!
drops
22-09-2007, 10:35 AM
heheeh hvala na reklami ;)
i drugi put...samo tako nastavi :)
drops
22-09-2007, 10:49 AM
TNX Pima!!!:D
Tea super kako da ne!!! Ev bas mi je prijateljica javila da ostaje u ZG tako da cu kod nje ali da najvjerovatnije nece na koncert posto ona to ne slusa...
kako stvari stoje izgleda da niti nitko od mojih nece ici na muse, jer isto ne slusaju, a ne zelim nikoga tjerati :LOL:
mogli bi mi sa muse.mu nekakav meeting organizirati :D
drops
22-09-2007, 10:53 AM
ne mogu vjerovat da sam pišljivih 160km udaljena od svog najdražeg benda i....ne mogu doć!!! :(:(:(
kakva je to sila koja te sprjecav?!?! :eek:
kako je pima rekal...ak nemozes do zagreba, mozes do budimpeste ili beograda. vlak do budimpeste je oko 250kn povratna karta. a kartu za koncert kupis prek neta:)
drops
22-09-2007, 11:02 AM
Stvarno se nadam, ali bit čem limitirana sa našom agencijom :stunned: Kako sam rekla, dođemo u 18 sati i idemo pola sata kad završi koncert :mad:
pol sata nakon koncerta?! nece biti after druzenja:'(
wakarimasen
22-09-2007, 11:25 AM
e ljudi, imam pitanje :)
ovako..ja sam naručila vip karticu kod lupe već prije prije ali nekaj je iskrslo pa sam mislila da neću ići (ali nisam otkazala narudžbu). e i sad je ispalo da ipak mogu ići :) i sad me zanima jel je meni narudžba automatski otkazana (zato kaj nisam platila u nekom roku) ili mogu ja još uvijek platiti to i dobiti svoju kartu?
tenkju :)
Tea85
22-09-2007, 04:49 PM
kako stvari stoje izgleda da niti nitko od mojih nece ici na muse, jer isto ne slusaju, a ne zelim nikoga tjerati :LOL:
mogli bi mi sa muse.mu nekakav meeting organizirati :D
Nemam nista protiv. Nisam sigurna ocu li 9-og krenit iz Splita i doc tamo popodne ili da krenem dan ranije pa se mi mozemo nac ranije popodne, na kavu ili nesto i onda na koncert. a imate li vip karte? jer ako udete prije sta cu ja... :LOL:
Tea85
22-09-2007, 04:50 PM
i drugi put...samo tako nastavi :)
srce si, hvala lipa :$:):happy:
MUSE-BABYGIRL
23-09-2007, 01:23 AM
Nazalost nemam ni ja VIP ticket :( ali nema veze ugl. bice ludnica kako god vazno je da se probijemo nekako do nekih blizih redova...znam kada sam prisustvovala koncertu na Earl's Courtu moglo se vrlo lako probiti blize bini ali opet pored svega, idemo da gledamo i slusamo MUSE i to je najbitnije!!!:D
Organizujmo neki meeting za sve oni koji dolaze sami i bice ludnica bez obzira na sve ;)
Ljubim vas!!!
:)
Nazalost nemam ni ja VIP ticket :( ali nema veze ugl. bice ludnica kako god vazno je da se probijemo nekako do nekih blizih redova...znam kada sam prisustvovala koncertu na Earl's Courtu moglo se vrlo lako probiti blize bini ali opet pored svega, idemo da gledamo i slusamo MUSE i to je najbitnije!!!:D
Organizujmo neki meeting za sve oni koji dolaze sami i bice ludnica bez obzira na sve ;)
Ljubim vas!!!
earls court!!!! aaaaaaaaa, blago tebi...baš si sretnica:)
Tea85
23-09-2007, 01:07 PM
Earls Court?! mrzim te :P
ok ajd kad i di dogovarajmo se.. ocem na Trgu? mislim tu je nekako najlakse jel...samo je pitanje jos KADA?
Earls Court?! mrzim te :P
ok ajd kad i di dogovarajmo se.. ocem na Trgu? mislim tu je nekako najlakse jel...samo je pitanje jos KADA?
e ja fakat nemam pojma kad da tam dođem...a ni ne znam baš točno di je dom sportova :$....mislim...četiri godine studiranja tamo...a nemam blage :D
al dobro, to je najmanji problem...jer ide frend iz zga s menom tak da..
al fakat se ne mogu sama sa sobom dogovoriti kad da dođem pred dvoranu...još vip ulazi kao na dr ulaz kaj znači da nebu takva gužva...
al ja bi svejedno došla tam popodne negdje da se nabrijavam za koncert:p
Tea85
23-09-2007, 04:53 PM
ja sam bila u domu sportova kad je bio pearl jam, al se ne sicam kako doc do tamo :LOL: u svakom slucaju jedan rijecanin i purger bi trebali bit sa mnom (skuzili se na jednom forumu isto..) tako da VIDIMO SE.. daj recite uru
a nemam pojma kad, nek svaki nabaci svoj prijedlog kad bi se išlo..pa ćemo nać zlatnu sredinu:)
Tea85
23-09-2007, 06:58 PM
ako je koncert u 9, amo se nac u 5 ili 6.. ja cu doc oko 2-3 u zg pa da ostavim stvari na drugi dio grada, nesto pojin i onda se nademo :D
drops
23-09-2007, 07:13 PM
e ljudi, imam pitanje :)
ovako..ja sam naručila vip karticu kod lupe već prije prije ali nekaj je iskrslo pa sam mislila da neću ići (ali nisam otkazala narudžbu)...........
najjednostavnije bi bilo da im posaljes mail ili nazoves.
broj nades ovdje http://www.lupapromotion.hr/S_L_kontakt.html :)
drops
23-09-2007, 07:16 PM
Nemam nista protiv. Nisam sigurna ocu li 9-og krenit iz Splita i doc tamo popodne ili da krenem dan ranije pa se mi mozemo nac ranije popodne, na kavu ili nesto i onda na koncert. a imate li vip karte? jer ako udete prije sta cu ja... :LOL:
meni odgovara bilo gdje u bilo koje vrijeme poslije 15:30h :)
imam vip...al budemo probali svi uci na vip...uvaliti cemo redarima pivu-dvije :D ako nebude previse ljudi za vip, nema razloga zasto nebi pustili jos par osoba. bolje da je sprijeda puno, nego poluprazno.
drops
23-09-2007, 07:25 PM
e ja fakat nemam pojma kad da tam dođem...a ni ne znam baš točno di je dom sportova :$....mislim...četiri godine studiranja tamo...a nemam blage :D
odes na http://www.cromaps.com/vacmap/plan_grada_zagreb.htm
pa desno na meni kliknes --> SPORT --> SPORTSKI CENTRI I DVORANE --> DOM SPORTOVA. sad bi otprilike trebala znati di je ;)
al ja bi svejedno došla tam popodne negdje da se nabrijavam za koncert:p
me tooooo :musesign:
drops
23-09-2007, 07:27 PM
ako je koncert u 9, amo se nac u 5 ili 6.. ja cu doc oko 2-3 u zg pa da ostavim stvari na drugi dio grada, nesto pojin i onda se nademo :D
meni odgovara 6 :)
samo gdje tocno na trgu?
MUSE-BABYGIRL
23-09-2007, 07:55 PM
Hey raja 17:30-18:00 je sasvim ok ja cu doci na trg Bana Jelacica ili gdje god se dogovorite jer ne poznajem Zagreb samo taj dio centar i trg Bana Jelacica....e znam i gdje je McDonalds tu blizu!!!:D
Ugl. Kako god vama odgovara...ja ionako dolazim u ZG 7. ili 8. tako da cu biti tu...
Sto se Earl's Courta tice, kada sam zivjela u Londonu prijateljica s kojom sam se druzila tamo nazvala me oko pola 6 navece i rekla da ima iznenandjenje za mene tako da se nacrtam u pola 8 na Earl's Courtu...vjerujte da nisam imala pojma o svemu tome...djevojka je dobila 2 ulaznice za koncert MUSE-a na Londonskom XFm radiju i nazvala me jer je znala da sam luda za njima...i to joj nikada necu zaboraviti dok god sam ziva;)
Sve u svemu, ceka nas lud i nezaboravan provod ladies and gentlemans :D so be prepeared!!!
XXXXX
wakarimasen
23-09-2007, 09:45 PM
tenkju drops :)
poslala sam mail..dršte mi fige
Muse have won the "Tour od the year" award, at the 2007 Vodafone Live Music Awards held last night at London's Roundhouse.
This award was voted for by the public, so thanks to everyone that voted for the band
Tea85
24-09-2007, 11:56 AM
amo onda u 18 ispod sata.. a da stavimo tu nase slike da se prepoznamo? :D
wakarimasen
24-09-2007, 12:54 PM
jei ^^ karta mi je još uvijek rezervirana..sad ćem da platim hihi
Janu5
24-09-2007, 01:43 PM
pol sata nakon koncerta?! nece biti after druzenja:'(
Ne :(
... ali može biti pre-party :cool:, vidjela sam, da ste se dogovorili u 18h izpod satom, ali ne znam kojim :$
Ajde Tea, znam da si hrabra... ti prva :LOL: :LOL:
Tea85
24-09-2007, 03:14 PM
evo evo :D
http://a979.ac-images.myspacecdn.com/images01/113/l_fd2aea9de286a64f05527cfb16ad80ba.jpg
drops
24-09-2007, 08:56 PM
jei ^^ karta mi je još uvijek rezervirana..sad ćem da platim hihi
yey!!!http://i23.tinypic.com/73hxc7
http://i22.tinypic.com/90d343http://i22.tinypic.com/90d343http://i22.tinypic.com/90d343
vidimo se!!!
drops
24-09-2007, 08:58 PM
moze!
hm...trebam naci neku noviju sliku. brijem da su sve sto imam su stare 3-4 godine:rolleyes:
drops
24-09-2007, 09:01 PM
Ne :(
... ali može biti pre-party :cool:, vidjela sam, da ste se dogovorili u 18h izpod satom, ali ne znam kojim :$
evo sata :D:D
http://www.iaeste.hr/files/zagreb/sat.jpg
http://www.takayas.jp/travel/countries/croatia/jelacica.jpg
kada tebi dolazi autobus? i gdje staje?
MUSE81
25-09-2007, 06:40 PM
...samo da se zahvalim Pimi za one VIP ulaznice,.nabavio ih ja u zadnj čas
da nema tebe prođe Muse za Beograd :-) a tamo mi se baš i ne ide...
ljudi vidimo se uskoro.......
Janu5
25-09-2007, 07:39 PM
evo sata :D:D
kada tebi dolazi autobus? i gdje staje?
Hvala za Sat :LOL:
Eto sada, naš bus dolazi oko 18h sati na kraj koncerta, znači pred dom sportova. Tako da budemo u prvima vrstama (minus vip-ljudi :p).
A vi se dobijete na jelačiču zar ne?
:erm: e ništa... kada dođete do hale, vi samo vikajte Janus i ako mi se sviđate javim se vam :LOL: :LOL:
bok
MUSE-BABYGIRL
26-09-2007, 06:11 PM
Super!!! Znam gdje je taj sat sada :D
Evo moje slike...pa nadam se da cemo se prepoznati ;)
2410
XXX
coxoxi
26-09-2007, 06:33 PM
Ljubim vas!!!
Mislim da postoji sansa da i ja idem sama, tako da se i javljam na duznost! Ako nemate sto protiv vrlo rado bi se nasla s tobom i ostalima... Veliki pozdrav! ;)
Tea85
26-09-2007, 09:32 PM
svakako, al daj ljudi stavite slike :D
Janu5
28-09-2007, 10:03 PM
Tea, baš si prava rhcp-Muse bejba :\mm/: ali očigledno sve si uplašila. Pa ne mislim da sa tvojom slikom :LOL: ali što si mislila zbiljno sa slikama, a nitko neče staviti svoje slike :ninja: :$
A sad mi je žao što sam te isprovocirala :$ jer sam sama baš paranoična što se virtualno-realnog stika tiče :unsure::ninja: Ali...
ako još neko stavi svoju sliku, neču ni ja zatajiti :D
Nadam se i da nečeš sama stajati izpod onog sata :LOL: Pa gdje su svi :confused::erm:
Ljiep vikend svima, bok *maham*
još 10 dana :D
kupite novi klik za 10ti mjesec..nutra je muse...
bili su predgrupa spice girlsicama:p
http://forum.hrt.hr/viewtopic.php?t=10137
Tea85
30-09-2007, 12:35 PM
ako nitko i ne dode, uvik mogu nazvat priju koja je rekla ic :D
coxoxi
30-09-2007, 02:15 PM
još 10 dana :D
kupite novi klik za 10ti mjesec..nutra je muse...
bili su predgrupa spice girlsicama:p
Thanks za obavijest o kliku ;)
MUSE-BABYGIRL
30-09-2007, 07:26 PM
Ma ja dolazim kod sata 100000000000% :D
Nazvat cu vas cure i decki na mobitel (ciji imam broj) pola sata prije tako da nema frke ;)
moj MSN je muse.angelbaby@hotmail.com pa svi koji dolaze sami na koncert javite se pa da se organizujemo:D
XXX ;)
Janu5
30-09-2007, 09:55 PM
Evo mene, opet.
Znate, ja samo skrbim da ovaj thread ostane na 1. strani :D Pa neki ex-YU-bratski osječaj je još u meni :D
@MUSE-BABYGIRL: ja ču doči sa avtobusom direkt pred dom sportova, tako da neču biti izpod 'sata :(, ali kako sam baš rekla... samo kričite Janus i odzvati ču se ;)
Janu5
30-09-2007, 09:56 PM
hej drops, vidim da ne možeš brez Muse boarda :D :LOL: i coxoxi :D
coxoxi
30-09-2007, 10:03 PM
Evo mene, opet.
Znate, ja samo skrbim da ovaj thread ostane na 1. strani :D Pa neki ex-YU-bratski osječaj je još u meni :D
Lijepo je to cuti ;)
Btw. Izgleda da sam postala i board fanatic :D
Janu5
30-09-2007, 10:08 PM
Lijepo je to cuti ;)
iiiiiiiiiiiiii :D i to je lijepo čuti. Jer ponekad stvarno ne znam :erm:
Btw. Izgleda da sam postala i board fanatic :D
:LOL::LOL: I ja. Nikad si nisam mislila, da ču to postati :LOL: Eh, pa da izkoristimo ovu 'novu tehnologiju' :LOL:
coxoxi
30-09-2007, 10:10 PM
:LOL::LOL: I ja. Nikad si nisam mislila, da ču to postati :LOL: Eh, pa da izkoristimo ovu 'novu tehnologiju' :LOL:
Deal! :LOL:
Janu5
30-09-2007, 11:17 PM
@coxoxi: hvala za divan chat ;) čitamo se na PM i msn (a ovo svima) :D
joj, baš sam ponosna na vas :rolleyes:
mislim da je ovaj board najbolje kaj sam mogla napravit na netu :)
pozdravljam vas sve....
još 8 dana:D
drops
01-10-2007, 02:11 PM
ako nitko i ne dode, uvik mogu nazvat priju koja je rekla ic :D
dolazim ispod sata :musesign:
tko sve dolazi:
MUSE-BABYGIRL
Tea85
ja
coxoxi -dolazis??
pima -dolazis??
wakarimasen -dolazis??
netko drugi??:D
drops
01-10-2007, 02:15 PM
hej drops, vidim da ne možeš brez Muse boarda :D :LOL: i coxoxi :D
nemrem :$
drops
01-10-2007, 02:20 PM
mislim da je ovaj board najbolje kaj sam mogla napravit na netu :)
haha hvala pima :D
još 8 dana:D
sporo ce prolaziti tih osam dana:(
Janu5
01-10-2007, 02:23 PM
evo mene, opet :rolleyes: :$ malo nas je ovdje, ali smo u isto vreme :LOL:
A ovo (9.10.) če biti još zanimivo :D
drops
01-10-2007, 02:23 PM
jel netko sa sigurnoscu zna dali se smiju unisiti fotoaparati (mali digitalni)??
cuo sam da se na tool nije smjelo!??:eek:
drops
01-10-2007, 02:24 PM
evo mene, opet :rolleyes: :$ malo nas je ovdje, ali smo u isto vreme :LOL:
haha:D
A ovo (9.10.) če biti još zanimivo :D
budem se derao jaaaaaaaanuuuusssssssss:p
Janu5
01-10-2007, 02:27 PM
Pa ako je mali, staviš ga u neki žep? A za diverziju, staviš u naprtnjač veliku bocu vode :LOL:
Janu5
01-10-2007, 02:30 PM
Pa imam se na sumu, da čemo si izmjenjati po PM brojeve od telefona :D Sa coxoxi smo več pričale i sa MUSE-BABYGIRL več imamo stik na msn. Bit če pravi party ;)
Ali da, svi čemo vikati ove naše nicke :LOL:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.