PDA

View Full Version : Romani Musers Thread

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7

Stela Lilith
05-11-2004, 02:40 PM
hi folks, couldn't believe there were no messages from Ro, so i'm taking measures

happypessimistic
17-12-2004, 09:59 AM
There is now! :D

Martinez
20-12-2004, 04:53 PM
i'm also from romania. where are you from exactely?

KingArthur
03-05-2005, 08:15 AM
Hello!!
I'm an italian boy and I wish you visit my website. I play guitar in a muse cover band called "thorn of insanity". www.thornofinsanity.tk in this site you can see come pics of our gigs and a list of mp3 you can download.
Thanx!!
Bye,
Arthur.

Leeloo_Katia
03-05-2005, 02:28 PM
i've been in romania, yasi :D

*glam*
15-05-2005, 06:25 PM
hello

i don't wanna spam your thread but

a mate organises an eastern european eating disorders community so if you have that kind of prob or if you happen to know anyone who has an ED pls contact her at hina @estmail.hu or pm me

thanks

magda

Krasnojarsk
19-05-2005, 11:48 PM
Nu vorbesc romaneste.

Stela Lilith
12-07-2005, 12:05 PM
is it just my immagination or is Dominic's birthday today? Many Happy Returns of the day if it is indeed!

hugs to u all! :happy:

Santa Claus
12-07-2005, 04:37 PM
hey... sorry to bother you pple but does any of you know a city called Daruvar? :$

My grandpa's birth documents says he's born there, but the only Daruvar I found was in Croatia :(

if anybody knows Romanian Daruvar, please PM me :)

Sonia Doris
27-07-2005, 10:18 AM
Hello!!! I'm new here, but I'm from Romania too.
Muse sunt cei mai tari!!!
kiss kiss,
Sonia

raduand
23-08-2005, 08:59 AM
hi folks, couldn't believe there were no messages from Ro, so i'm taking measures
There is now... Unforunately I only have the album Showbiz... can anybody help me with others? I find this music astonishing...

Sonia Doris
12-09-2005, 09:42 AM
Am vazut ca a mai fost un topic despre fanii Muse din ROmania. Eu ma gandeam, cum se poate misca ca sa vina Muse si pe la noi. Haideti sa facem o discutie in romana despre Muse.
Intrebare: Cum si cand ai aflat de Muse?
Eu anul trecut am primit de la un prieten care e mare fan Muse Butterflies & Hurricanes si mi-a placut foarte mult. Dupa aceea am inceput sa downloadez ce puteam, si sa cumpar tot ce gaseam Muse.
Tzuk tzuk,
Sonia :fro:

Krasnojarsk
12-09-2005, 10:11 AM
Nu vorbesc romaneste.

Martinez
23-09-2005, 01:04 PM
hey!!
cum am aflat despre Muse: in 2001, ma uitam pe mtv, pe atunci inca mtv europe, si la Videoclash se "bateau" Muse, pe care nu'i stiam si linkin park, care'mi placeau. si castiga Muse, cu Newborn. a fost dragoste la prima ascultare :happy:
apoi am pierdut contactul. pana in 2004, cand am dat peste mtv2. si de atunci sunt mai mult decat obsedata.
poate reusim sa'i facem pe Muse sa vina aici, sau, macar sa vina la Sziget, ca e destul de aproape.

Sonia Doris
26-09-2005, 06:19 AM
Da, chiar asa. Ar fi o initiativa eroica :D.
:D :cool: :rolleyes: :) :chaplin:

The Mir@cle
29-09-2005, 02:02 PM
Parlez ingleza ou olandez?

:LOL:

Sonia Doris
29-09-2005, 09:50 PM
lmao!!! :P
Didn't know you were a Muse fan Miracle!

The Mir@cle
29-09-2005, 09:52 PM
lmao!!! :P
Didn't know you were a Muse fan Miracle!

I'm not...but I'm your biggest fan though :p

The Mir@cle
24-10-2005, 08:18 AM
http://www.romanianmuseforum.tk/

Stela Lilith
14-12-2005, 09:06 AM
Dear All (readers, fans, musicians, humans),

I hope you will have great winter holidays, and a fantastic 2006!
I also hope to be able to get in touch with you guys more often next year.
And if Muse won't come to Romania (or Hungary if you wish) you'd better make sure you'll move your ass where they are playing! it's more feasible to think in the latter terms I think.

Merry everything!

Sonia Doris
23-12-2005, 08:35 AM
well, I'm thinkin if they don't come to ROmania, we damn well have to make them come here. :D
Merry Xmas and a Joyous Belated New Year!

JungleboyT
25-12-2005, 09:52 AM
Romanian alsow
Dupa parerea voastra care trupa ro care ar merita sa deschida la concert Muse daca ar veni in Ro.

http://www.shukar-collective.net/SITE%20FINAL/ug_cover2_ov.gif (http://www.shukar-collective.net)

Martinez
25-12-2005, 03:35 PM
n-am nici cea mai vaga idee cine ar trebui sa cante in deschidere, nu ascult muzica romaneasca. (no offence).
dar, daca vin, nici nu mai conteaza.

JungleboyT
25-12-2005, 03:50 PM
Păi eu am lăsat link la Shukar, dar potrivit ar fii OCS, Zdob şi Zdub sau NSK ( doar au avut turneu Bucureşti-Lisbona-Paris sau Paris-Lisabona; whatever! şi produc au produs majoritatea pieselor ciumege pentru reclamele connex şi din alte reclame )

Martinez
25-12-2005, 05:10 PM
da, cum zici tu.

JungleboyT
25-12-2005, 10:29 PM
da, cum zici tu.

:( what there good!

Martinez
26-12-2005, 01:54 PM
:( what there good!
nu intentionam sa sune jignitor. scuze.
pur si sipmlu mi'e egal cine canta in deschidere atata timp cat EI canta

JungleboyT
26-12-2005, 05:03 PM
good point:D

Dana886
29-12-2005, 04:36 PM
:$ eu nu stiu pe nimeni care sa asculte Muse. I heart!

JungleboyT
30-12-2005, 10:59 PM
:$ eu nu stiu pe nimeni care sa asculte Muse. I heart!

Te iertam pentru ce nu ne-am suparat oricum, daca te-ai reg la noi in forum www.romanianmuseforum.tk :D

Martinez
02-01-2006, 04:30 PM
mai mai, acu 1 an eram 2 din Ro pe-aici, acu ne-am inmultit ca ciupercile dupa ploaie.

LA MULTI ANI!!

JungleboyT
04-01-2006, 04:30 PM
muse prinde din ce in ce mai mult.... ceea ce ii bine... si unii ca mine au net acum! :LOL:

Martinez
07-01-2006, 06:32 PM
da, internetul conteaza foarte mult.

practic de cand nu mai am mtv2, supravietuiesc (dpdvd muzical) doar dfatorita netului

Larrissa
06-03-2006, 06:44 AM
who would thought that so many romanians like Muse....actually they aren`t that many...but it`s a good start.....
so musers from romania......hye.:D ....
bye Larrissa:happy:

PoisonSophie
13-09-2006, 07:25 PM
Salut!
Sunt cam nouă pe aici dar no ... m-am gandit să dau si eu un semn. :unsure:
Mai e cineva?

JungleboyT
13-09-2006, 09:18 PM
nu am plecat nicaieri :D suntem tot aici doar ca avem forumul nostru http://www.romanianmuseforum.tk unde vb intre noi mai mult

Sonia Doris
18-09-2006, 08:14 AM
cum a zis tudor mai sus, acolo ne-am strans noi. hai si tu daca vrei :) the more, the merrier ;) :D :happy:

Paicu
14-11-2006, 07:45 AM
i'm from bucharest. i've been to a muse concert in july, at the rockwerchter festival. i travelled to belgium just to see the guys, and i must say it was worth it. it was incredible. and i'm going to see them again in december, in bologne. does anybody have any idea about what we should do in order to bring them here, in romania?

JungleboyT
14-11-2006, 03:40 PM
pai noi incercam sa punem baza la un fanclub. si da' ne dorim si noi un concert, dar problema principala e banii. A fost in vara o portita de a scurta cheltuielile, cand au vizitat Turcia, da' noi tot nu avem bani suficienti si nici o societate non-profit prea de incredere... :(

si aici poti vb in romana ca nu se supara nimeni. :)

Paicu
14-12-2006, 08:45 AM
intors din bologna cu creierii varza...a fost incredibil...mult mai mult decat muzica. concertul a avut loc intr-o sala cam cat polivalenta, plina ochi, si ce a fost incredibil a fost ca toti oamenii de acolo venisera sa ii vada doar pe ei, nu ca in cazul unui festival, unde in aceeasi zi mai canta paispe trupe mari. scena a fost incredibibla, una cu totul noua, iar playlistul, dintre cele mai ciudate. au cantat si b-side-uri, si as putea jura ca pana si ei au fost coplesiti de ce se intampla acolo. nu se mai puteau opri, au cantat 3 bis-uri. trebuie neaparat sa ii aducem in romania, si exista o sansa la stimultan....votati si voi pe www.stimultan.ro, si daca stiti pe cineva de acolo, haideti sa ne implicam pe cat posibil. si haideti sa intram si noi cumva in contact, pe messenger, eventual.

JungleboyT
14-12-2006, 02:50 PM
am incercat si eu sa votez pe stilmultan, da' eu n-am reusit nu imi raspunde serverul si nu incarca aplicatia flash :(

[Spirit]
16-01-2007, 02:17 PM
=O

muse.

omg.

nici nu stiam ca exista fani muse in romania.

-worships-

JungleboyT
16-01-2007, 04:05 PM
suntem mai multi decat crezi. :D

[Spirit]
16-01-2007, 06:42 PM
ma bucur :D

shapeless cloud
31-01-2007, 06:13 PM
;2561312']=O

muse.

omg.

nici nu stiam ca exista fani muse in romania.

-worships-

salutare oameni..exact aceeasi parere aveam si eu..ma bucur sa stiu ca am compatrioti aici...ce aud de un fanclub?...minunat..sa mi ofere si mie cineva detalii daca poate..si cum pot sa sprijin acest proiect:)

[Spirit]
09-02-2007, 09:01 AM
salutare oameni..exact aceeasi parere aveam si eu..ma bucur sa stiu ca am compatrioti aici...ce aud de un fanclub?...minunat..sa mi ofere si mie cineva detalii daca poate..si cum pot sa sprijin acest proiect:)

la fel la fel

JungleboyT
09-02-2007, 09:43 AM
fanclub... daca poti sa ii spui asa se numeste http://www.romanianmuseforum.tk si are ca si scop aducerea muse cat mai repede in romania. apoi vedem noi... ii mai aducem odata :LOL:

shapeless cloud
15-02-2007, 12:36 PM
fabclub... daca poti sa ii spui asa se numeste http://www.romanianmuseforum.tk si are ca si scop aducerea muse cat mai repede in romania. apoi vedem noi... ii mai aducem odata :LOL:

merci :) ..m am inscris si eu acuma printre muserii romani..:p ...sa i aducem in romania..ar fi un vis...dar cum am putea oare sa i facem sa locuiasca in romania ma intreb?..:LOL:

anna_bell
18-08-2007, 06:27 PM
De cand asteptam momentul asta.:happy: De fapt mi-a fost teama sa visez. Nu credeam ca se va intampla.
M-au cucerit de la primul videoclip pe care l-am vizionat. Se intampla acum vreo 6 ani cu piesa "BLISS". Apoi a urmat "NEW BORN", "PLUG IN BABY" iar o perioada n-am mai auzit nimic de ei si nici nu stiam prea multe. Treptat am facut rost de toata discografia iar acum ii ascult neincetat. Ma pot considera fana 100%.
Sunt talentati, frumosi, canta bine. Abia astept sa-i vad;)

andreea.neacsu
12-12-2007, 05:07 PM
A fost cineva la concert de aici? Eu am fost din curiozitate mai mult pentru ca nu stiam prea multe despre Muse, ii vazusem cantand live la niste premii MTV si auzisem o data Knights of Cydonia. Cand am vazut la tv ca vin in Romania m-am gandit ca nu trebuie sa pierd concertul asta pt ca sigur, sigur, o sa-mi para rau asa ca as putea afla mai multe despre Muse ducandu-ma la un concert cu ei :D. Acum pot spune ca sunt fan Muse, am toat discografia si ascult neincetat, plus ca am facut rost de mai multe divd-uri din concerte live si le revad de fiecare data cand pot.
Sper ca nu va trece foarte mult timp pana cand vom avea un nou concert in Romania. Imi doresc asta din tot sufletul...pentru ca a doua oara ma voi duce ca fan..nu ca o pers care se intampla sa fie pe-acolo...

JungleboyT
20-12-2007, 09:01 PM
primul rand! acolo am stat; lipiti de gard. :D

petronia
23-01-2009, 05:26 AM
:) Deja ma luase disperarea cand am vazut cate pagini derulez si nu vedeam nimic in romana. ::LOL: Ma bucur ca suntem cativa.

petronia
28-07-2009, 12:33 PM
... Si s-a dus bucuria cand vizitez thread-ul peste cateva luni si post-ul meu e ultimul si acum. Ok, inseamna ca o sa revin periodic, fie si pentru a lasa urme arheologilor viitorului. :D

myusername
29-07-2009, 07:58 PM
salut la toti! ma bucur ca exista threadul asta, tare mult as vrea sa cunosc fani adevarati Muse, asa ca eu sunt Alina din bucuresti :) Cine mai e de pe aici?

petronia
30-07-2009, 12:22 AM
Buna, Alina. Ma numesc petronia (nu, nu si in buletin, dar asta e si rolul nickname-urilor, nu?), sunt tot din Bucuresti si era sa fac infarct cand am gasit thread-ul asta la "new posts". :D Sedere placuta pe forum!

myusername
30-07-2009, 12:22 PM
Hello hello Petronia! :) Se pare ca noi suntem singurele on pe aici. Ce zici ai vrea sa chatuim putin? De exemplu tu cum ai aflat de Muse?

petronia
30-07-2009, 12:56 PM
La fel cum aflu de 80% din muzica pe care o ascult: dau din intamplare peste o piesa si, daca imi place, fac sapaturi si o iau inapoi pe firul discografiei, pana gasesc tot-tot. :D Dar la fel de frecvent uit care e piesa de la care am plecat, asta e cazul si la Muse. :LOL: Tu?

myusername
30-07-2009, 01:38 PM
:p Eu pe youtube la un clip (nu mai stiu exact ce era) avea la sfarsit o parte din SMBH, si cum am auzit-o m-am si 'indragostit' de melodie si a trebuit s-o ascult in intregime. Mi-a placut , am cautat sa vad cine o canta si incetul cu incetul am luat toate albumele si b-sidesurile de la ei :D
Ce alte melodii de la Muse iti mai plac? Ai vreuna preferata?

petronia
30-07-2009, 02:00 PM
:) Se schimba de la o saptamana la alta. Acum, "Fury", "The Small Print", "Stockholm Syndrome", "Fillip", "Hysteria" si "New Born". :) O sa te anunt saptamana viitoare. Dar cred ca una din preferatele mele constante ramane totusi "Plug in Baby".

myusername
30-07-2009, 02:28 PM
Plug in baby da, e chiar o melodie foarte buna si mie imi place foarte mult, si Hysteria, Dead Star si multe altele, la fel ca tine se schimba si la mine :P Ai vreun id de mess poate vorbim si noi mai mult asa, daca vrei? Nu cunosc niciun fan Muse din Bucuresti si nu am cu cine sa vorbesc despre ei si mai ales despre noul album:LOL:

petronia
30-07-2009, 02:43 PM
:) Mai bine mai asteptam un pic pana sa vrei ID-ul meu de Mess, "sa ne cunoastem mai bine". :LOL: :p Nu de alta, dar in afara de faptul ca ascult Muse nu prea stiu sa am ceva in comun cu oamenii de treaba sau sa fiu un om prea simpatic. :) Meanwhile, conversam aici, ca si asa e un fel de chat. Nu mai e nimeni. :LOL:
A, si despre noul album... Eu fac parte din cei care il asteapta cu rabdare si cu marja de eroare a faptului ca s-ar putea sa nu ma innebuneasca. Nu zic asta pentru ca stiu ceva, ci pentru ca e un principiu de viata: asteapta-te sa fii dezamagit si bucura-te de surpriza de a nu fi, din cand in cand. :D Norocul meu ca in afara de tine nu intelege nimeni ce scriu, ca restul lumii de pe aici e extrem de entuziasmabil.

myusername
30-07-2009, 02:53 PM
Ok, mai asteptam sa ne cunoastem atunci :) Eu astept albumul cu nerabdare, ascult in fiecare zi noua melodie Usoe si astept sa ascult si Uprising. Eu cred ca albumul o sa fie chiar bun, este adevarat ca este complet diferit fata de tot ce au facut, dar toate albumele lor au fost diferite unul fata de celalalt, iar eu cred ca e foarte bine, altfel ar deveni plictisitor sa auzim aceleasi tipuri de melodii, cu acelasi ritm etc. Cel putin asta e parerea mea.
In fine, tu cum iti ocupi timpul liber, pe la ce scoala esti si ce clasa? :p Eu sunt a 11a la liceul CA Rosetti

petronia
30-07-2009, 03:40 PM
Felicitarile mele pentru ca esti cred ca singura liceana normala. Cel putin, daca judec dupa limbaj. :) Eu... :LOL: Eu am fost in clasa a XI-a acum vreo 5 ani. :) Am terminat facultatea anul asta. Cat despre album, am rabdare sa apara tot. Am inceput sa ascult USoE, dar m-am oprit dupa 20 de secunde. Nu-mi face bine sa ascult pe bucati, ma face curioasa si chestia asta risca sa se transforme pe urma in cerc vicios si obsesie. Plus ca risc sa judec prematur, ceea ce iar nu-i bine, si imi strica bucuria surprizei (motiv pentru care sunt in stare sa-l omor pe ala de-mi zice ce cadou mi-a luat de Craciun sau de ziua mea). N-am zis ca nu sunt ciudata.
Timpul liber: dorm, citesc mult, mai alerg, mai vizitez un forum (ghici care:D) si mai multe bloguri, ma plimb mult si din cand in cand mai fac cate ceva pentru admiterea la master. :LOL: Toate astea cu muzica in boxe sau in casti.

myusername
30-07-2009, 04:11 PM
O doza de ciudatenie si nebunie nu strica:LOL:, desigur, atata timp cat sunt folosite in cantitati moderate:p Felicitari pentru absolvire si bafta cu masteratul!:)
Cat despre mine, in timpul liber citesc, ascult muzica, cant la chitara(invat), si in curand o sa ma pregatesc de noul an de liceu.
Daca ai si tu intrebari nu ezita sa le pui, eu pe moment nu stiu ce sa mai spun. Timiditatea asta cateodata nu ajuta:$..

petronia
30-07-2009, 04:54 PM
:) Nu e vorba neaparat de timiditate, cat de imposibilitatea de a vorbi cu cineva complet strain. Nu prea stii de unde sa te apuci. Ceea ce mi se pare normal, deoarece mi se intampla si mie. :D Asa ca sa nu ne panicam si sa lasam timpul sa treaca. S-ar putea sa fie si din vina mea, nu sunt deloc sociabila.

myusername
30-07-2009, 05:18 PM
A, nici eu nu prea sunt sociabila de fel, dar cand vad ca am ceva in comun cu o persoana anume atunci reusesc sa trec peste inhibitie si totul decurge bine. Poate ti se pare o intrebare cam deplasata, dar ce zodie esti? Si stii cumva vreun forum Muse din Bucuresti, eu nu gasesc nici unul, iar cel care era in cateva commenturi in threadul asta nu mai e valabil sau nu stiu ce are ca nu merge:(

petronia
30-07-2009, 06:00 PM
Avand in vedere de cand dateaza, eu zic ca e foarte posibil sa fi sucombat intre timp. :D Dar mai incearca, poate e temporara defectiunea.
Forumuri sau fancluburi nu stiu, nici in Bucuresti nici in alta parte, si nici Muse nici pentru alte formatii. :) Sorry, as vrea sa te ajut, dar nu am cum, pentru ca am probleme si cu ideea de "fan" in general si cu gruparile care decurg din ea si cu gruparile in general. :) N-am glumit cand am spus ca nu sunt sociabila, mi-a luat un efort considerabil sa imi fac cont si aici. :) Dar putem vorbi despre ce vrei tu, nu ma deranjeaza.
Sunt Berbec si nu mi se pare o intrebare deplasata deloc. O sa te anunt cand depasesti limita. :)
Ca sa fiu si eu curioasa, la randul meu: ce citesti? ce mai asculti in afara de Muse? ce faci in vacanta? :)

myusername
30-07-2009, 06:11 PM
Acum citesc "Istoria societatilor secrete" de Michael Streeter, este o carte despre cosnpiratii si societatile secrete din lumea noastra(sunt fascinata de ele). Inafara de Muse ascult cam toate tipurile de muzica- pop, rap, R&B, manele nu ascult..in principiu prefer rock alternativ. Si in vacanta..acum 2 zile am venit si eu de la mare cu familia si altceva nu cred ca mai fac in timpul ramas. Dar tu?:)

petronia
30-07-2009, 06:21 PM
Eu am terminat de curand "Citadela" de Antoine de Saint Exupery si "I'm not Stiller", de Max Frisch. Acum sunt la jumatatea "Cocosatului de la Notre Dame" de Hugo, in engleza (Hugo face o groaza de consideratii asupra arhitecturii foarte interesante pentru punctul de vedere romantic asupra artei si istoriei, chestie despre care cred ca o sa scriu ceva curand).
Vacanta asta nu prea am plecat nicaieri ca am avut treaba, am stat mai mult in Bucuresti si am mai dat cate un raid scurt prin preajma. Voiam neaparat sa ajung la munte (bocancii mei nu au vazut piatra adevarata anul asta:( ) si la Cluj o saptamana. Ultima parte poate inca nu e imposibila, o sa vad eu. Si saptamana viitoare ma duc acasa, ura! (Nu sunt originara din Bucuresti).

myusername
30-07-2009, 06:32 PM
Dar de unde esti? Si frumos sa citesti in engleza, si mie imi place, e ca o provocare pentru mine, cel putin asa simt. Si chiar daca nu stiu la ce te referi, eu zic sa scrii ce crezi tu ca vrei sa scrii;)

petronia
30-07-2009, 08:03 PM
:) Sigur ati facut sau o sa faceti la literatura universala despre Romantism... Caz in care o sa afli ca una din trasaturile curentului astuia simpatic din secolul al XIX-lea era nostalgia fata de trecut, de realizarile omenirii de atunci, in opozitie cu vremurile si oamenii contemporani lor (vezi Eminescu, "Epigonii", de exemplu:) ). In cartea asta, Hugo are pagini intregi despre cat de frumoasa era arhitectura gotica si despre cum de atunci oamenii nu au mai construit nimic valoros. Cam la asta se reduce. :)
In alta ordine de idei, mi se pare ca afara incepe sa fulgere si sa bata vantul, ceea ce pe mine ma bucura enorm. Ador ploaia si nu inteleg de ce le e antipatica oamenilor (cand nu provoaca dezastre, normal). Si nimic nu se compara cu o furtuna buna de vara. :D
Am uitat sa iti raspund: sunt din Roman, Neamt. Am facut liceul la Iasi, facultatea la Bucuresti si aici am ramas si sper sa raman. M-am saturat sa ma mut.

myusername
31-07-2009, 08:27 AM
Da, romantismul l-am facut, dar nu am studiat Hugo. Crezi sau nu, si mie imi plac furtunile, cand tuna si fulgera, iar atunci cand ploua eu ies in curte si pur si simplu stau in ploaie. Imi da un sentiment de purificare si libertate:) Daca iti place in Bucuresti si zici ca te-ai saturat sa te muti, ramai, nu ai cum sa te plictisesti aici:p

petronia
31-07-2009, 12:18 PM
:) Nu m-am plictisit niciodata, in viata mea. Nicaieri.
Ador sa stau in ploaie, fie ea si torentiala. Am parul de 3 cm, ochelarii pot sa ii pun in geanta, asa ca nu are ce sa afecteze ploaia. Si imi place si mai mult cand vad cum fuge lumea disperata de parca ar ploua cu acid. Nu zic, o sa vina si vremurile alea, dar pana atunci e apa, fratilor. :LOL: Dar se pare ca aseara n-am avut noroc, si din cate mi-a zis prognoza meteo nici n-o sa prea avem zilele astea. :(
Imi place sa vad thread-ul asta la "new posts" in fiecare zi. :D

myusername
31-07-2009, 12:40 PM
Lasa ca vine toamna si macar atunci sper sa avem mai multe ploi:D Am uitat sa te intreb, la ce facultate esti?

petronia
31-07-2009, 12:53 PM
Am terminat Istoria si Teoria Artei la Universitatea de Arte si din toamna sper sa fiu tot acolo. :D

myusername
31-07-2009, 12:59 PM
Wow, frumos si interesant, vorbesc serios. Cu vointa ajungi sigur unde vrei :)

petronia
31-07-2009, 01:00 PM
Sar'na, sa fie. Tu pe unde o sa iti tocesti coatele dupa liceu? :)

myusername
31-07-2009, 01:02 PM
Nu stiu sigur, dar in principiu as vrea sa ma inscriu la o facultate de lingvistica, imi plac limbile straine mult, in special engleza:)
Dar chiar nu mai e vreun fan din romania "viu" pe aici inafara de noi??

lauralove
31-07-2009, 01:03 PM
Heeey...thread pt Romania:D...la asta nu ma asteptam :)

myusername
31-07-2009, 01:05 PM
Heeeei lume noua! Salut eu sunt Alina!:)

petronia
31-07-2009, 01:07 PM
:)) Se pare ca mai apar. Buna! Saracul thread, de 7 luni nu mai era nimeni pe aici si acum... Nu mai poate de bine.

lauralove
31-07-2009, 01:08 PM
Buna Alina! :) n-0as putea spune ca sunt lume noua, sunt pe forumul asta din 2005 :). numai ca pana acum nu am interactionat cu romanii de pe aici:). de fapt nici nu stiam de thread-ul asta. E bine ca Petronia i-a dat un "bump" cu post-ul de azi

petronia
31-07-2009, 01:10 PM
:) Post-ul de alaltaieri cred ca l-a trezit. Nici eu nu sunt mare fan interactiune, dar e interesant sa scriem si romaneste pe aici.

myusername
31-07-2009, 01:12 PM
Da, asa e cu bump-ul:LOL: In orice caz, nici eu nu stiam de thread pana acum 2 zile. Cautam pe google forum muse romania si am gasit threadul asta. M-am bucurat foarte mult sa stiu ca nu sunt singura in orasul asta:p Si tu, cum ai aflat de muse, ce melodii iti plac?

petronia
31-07-2009, 01:14 PM
Nu stiu sigur, dar in principiu as vrea sa ma inscriu la o facultate de lingvistica, imi plac limbile straine mult, in special engleza:)
Mult succes, desi nu vad nici o piedica. :) Daca-ti place si merge ok (forum-ul asta e o dovada ca esti capabila sa scrii in engleza, nu?:) ), go for it!

lauralove
31-07-2009, 01:15 PM
Eu sunt de 5 ani deja fan Muse. Am dat de ei uitandu-ma la un film francez in care avea pe coloana sonora Megalomania. Am ramas foarte impresionata de melodie si dupa vreo 2 luni deja stiam cam tot ce se poate de Muse. Albumul meu preferat este Origin of Symmetry si mel mea preferata e Plug in Baby. Desigur, de obicei exista o melodie pe care mi se pune pata si o ascult mai des decat celelalte, dar PIB is my all-time favorite:)

myusername
31-07-2009, 01:16 PM
Thanks Petronia, I'll definitely go for it:D

petronia
31-07-2009, 01:19 PM
Eu sunt de 5 ani deja fan Muse. Am dat de ei uitandu-ma la un film francez in care avea pe coloana sonora Megalomania. Am ramas foarte impresionata de melodie si dupa vreo 2 luni deja stiam cam tot ce se poate de Muse. Albumul meu preferat este Origin of Symmetry si mel mea preferata e Plug in Baby. Desigur, de obicei exista o melodie pe care mi se pune pata si o ascult mai des decat celelalte, dar PIB is my all-time favorite:)

Avem Plug in Baby in comun ca preferinta constanta, desi eu nu am un album preferat, ci numai piese favorite, care se schimba cam saptamanal. :)

myusername
31-07-2009, 01:20 PM
Wow, de 5 ani fan! Eu doar de 6 luni:$...dar imi plac toate melodiile si bsidesurile lor. Am si preferinte dar se schimba din cand in cand. Ai fost la concertul lor din 2007?

lauralove
31-07-2009, 01:22 PM
Ugh, nu din pacate :((... si acum imi vine sa plang. Am avut unele probleme financiare pe atunci , dar sper sa-i prind prin Anglia pe undeva daca tot ma mut acolo din Septembrie :). Asa ca sunt optimista

myusername
31-07-2009, 01:25 PM
O, in Anglia, e frumos, intr-o zi vreau si eu sa ajung acolo..
Nici eu n-am fost la concert, habar nu aveam de ei pe atunci, si regret foarte mult. Dar o sa apuc eu sa merg cel putin la un concert de-al lor. Tu ai ascultat Usoe? Daca da ce parere ai?

petronia
31-07-2009, 01:26 PM
Ugh, nu din pacate :((... si acum imi vine sa plang. Am avut unele probleme financiare pe atunci , dar sper sa-i prind prin Anglia pe undeva daca tot ma mut acolo din Septembrie :). Asa ca sunt optimista

Desi am zis ca nu mai vreau sa mut din Bucuresti, parca pentru Londra te invidez crunt. :D Nici eu nu i-am prins atunci, n-aveam nici bani de bilet si aveam a doua zi un examen care pe atunci (anul II de facultate) parea tare important, dar faptul ca am luat 10 la ala nu mi-a sters gustul amar. Tocilara idioata ce am fost. :LOL:

myusername
31-07-2009, 01:27 PM
A, Petronia, nu spune asa, felicitari, e totusi 10 nota maxima. Ai invatat si este un lucru de apreciat sa stii;)

petronia
31-07-2009, 01:29 PM
A, Petronia, nu spune asa, felicitari, e totusi 10 nota maxima. Ai invatat si este un lucru de apreciat sa stii;)
Mdea, si adevarul e ca era un examen crunt. Dar care amintire ramane mai mult? :eyebrows:

lauralove
31-07-2009, 01:30 PM
O, in Anglia, e frumos, intr-o zi vreau si eu sa ajung acolo..
Nici eu n-am fost la concert, habar nu aveam de ei pe atunci, si regret foarte mult. Dar o sa apuc eu sa merg cel putin la un concert de-al lor. Tu ai ascultat Usoe? Daca da ce parere ai?

Yup am ascultat, imi place foarte mult, imi aduce aminte putin de Queen, insa Collateral Damage este super:happy:. My favorite so far

Desi am zis ca nu mai vreau sa mut din Bucuresti, parca pentru Londra te invidez crunt. :D Nici eu nu i-am prins atunci, n-aveam nici bani de bilet si aveam a doua zi un examen care pe atunci (anul I de facultate) parea tare important, dar faptul ca am luat 10 la ala nu mi-a sters gustul amar. Tocilara idioata ce am fost. :LOL:

Sunt sigura ca o sa revina in Romania :). Oricum am auzit de sindromul post-muse concert care nu pare prea binefacator pt psihic. Cica odata ce-i vezi in concert you want more more more. Starea asta ajunge pana la depresie and I don't want that:p. Deci, intr-un fel mi-e si frica sa-i vad in concert.

myusername
31-07-2009, 01:31 PM
:LOL: Sunt sigura ca fiecare dintre noi o sa mergem la un concert de-al lor, pentru ca live ei sunt pur si simplu magnifici, si atunci o sa avem o amintire pe care n-o s-o uitam niciodata.:)

myusername
31-07-2009, 01:34 PM
Sindromul post-muse concert?? Chiar nu am auzit de asta, dar tot nu ma opreste sa nu vreau sa-i vad, eu sunt o fana mai "crazy", daca pot sa zic asa:p Voi sunteti la fel sau un pic mai 'calme'?

petronia
31-07-2009, 01:39 PM
Eu sunt calma pana spre "moarta". Si o sa merg eu odata la un concert al lor, cu sindrom post- (Stockholm?:LOL: ) sau fara. :D In general rezist la fel de bine nostalgiilor ca si nerabdarilor, so I'll take a chance. :D

myusername
31-07-2009, 01:41 PM
Daca rezisti Petronia si iti pastrezi calmul, atunci poti merge fara nicio tragere de inima:D

petronia
31-07-2009, 01:50 PM
As putea sa fac si asta, sau as putea sa arat ceea ce probabil as simti: entuziasm moderat. Cred ca ar fi de ajuns sa ma puna la adapost de sindromul post-concert. :D Noroc ca mai au oamenii si fani in adevaratul sens al cuvantului, ca eu sunt mai mult o admiratoare a muzicii lor, dar nu simt de datoria mea sa ma manifest. :p

myusername
31-07-2009, 01:55 PM
:LOL:Eu sunt exact opusul tau ca fan Petronia. Dar acum fiecare se manifesta in functie de ce simte si apreciaza:)

lauralove
31-07-2009, 01:56 PM
Eu ma manifest destul de "crazy" ca sa-ti folosesc sintagma :P. Dar in general, sunt o persoana calma. De asemenea, probabil daca m-as intalni cu Matt sau orice alt membru nu as innebuni sau nu as sari de gatul lui cum probabil ar face multi alti membri al acestui forum :). Dar muzica lor e cu adevarat superba si de aceea nu ma pot abtine sa nu ma manifest

myusername
31-07-2009, 02:01 PM
Asa e, muzica lor e ceva diferit, si nu este pentru oricine datorita versurilor care abordeaza o tema nu prea discutata in general.
Laura, ai zis ca te muti in Londra. Te muti ca sa studiezi acolo sau cu familia?

petronia
31-07-2009, 02:01 PM
Sigur ca fiecare se manifesta cum simte si mai ales in acord cu propria personalitate, pentru dreptul asta militez si eu. :D Pentru libertatea de a te manifesta in orice fel civilizat.
:)) Lauralove, eu pot sa ma intalnesc cu aproape oricine, cred, fara sa ma comport diferentiat (am intalnit si oameni cu... viziblitate publica. Nimic neobisnuit, un cap - mai plin sau mai gol, ca orice alt om, doua maini, doua picioare etc. Si aceeasi capacitate de a fi un om de valoare sau nu ca oricine dintre noi). De asta si par nebuna sau complet nesimtita. :LOL:

lauralove
31-07-2009, 02:03 PM
Asa e, muzica lor e ceva diferit, si nu este pentru oricine datorita versurilor care abordeaza o tema nu prea discutata in general.
Laura, ai zis ca te muti in Londra. Te muti ca sa studiezi acolo sau cu familia?

Facultate :). Am facut un an in Bucuresti, dar am ramas dezamagita de sistemul nostru de educatie( ma rog, cel putin in cadrul sectiei mele) si am sa incep fresh in Londra. Doamne ajuta!:D

myusername
31-07-2009, 02:05 PM
La ce facultate esti? Si e chiar asa prost sistemul la noi chiar si la facultate? Presupun ca te-ai interesat in Londra cum sunt facultatile..

petronia
31-07-2009, 02:07 PM
Facultate :). Am facut un an in Bucuresti, dar am ramas dezamagita de sistemul nostru de educatie( ma rog, cel putin in cadrul sectiei mele) si am sa incep fresh in Londra. Doamne ajuta!:D
Noroc, o sa fie bine! O fosta colega de facultate studiaza acum acolo, si nu e sub nici o forma dezamagita. Daca nu sunt prea curioasa, ce sectie a carei facultati te-a dezamagit?

lauralove
31-07-2009, 02:10 PM
La ce facultate esti? Si e chiar asa prost sistemul la noi chiar si la facultate? Presupun ca te-ai interesat in Londra cum sunt facultatile..

Sunt la London Metropolitan University, sectia Media Studies and Public Relations. Si despre sistemul nostru...eh,da:(. Unii profesori chiar isi bateau joc de noi si chiar ma saturasem sa stau o saptamana in casa si sa invat pe branci ca apoi sa nu-mi dea note pe merit. Sistemul britanic este foarte bine pus la punct si sper ca de acum inainte cand este sa-mi vizualizez rezultatele sa nu mai am emotii( le aveam si cand stiam ca invatasem si scrisesem la examen)

petronia
31-07-2009, 02:11 PM
Doamnelor, cred ca o sa profit de faptul ca s-a innorat chiar decent si bate vantul binisor si o sa ies un pic din casa, tre' sa cumpar cafea. Nu mai am si ma apuca transpiratii reci numai cand stiu borcanul gol. :erm: Dar ne mai citim pe aici, acum ca primii pasi au fost postati. :D O dupa-amiaza minunata sa aveti!

myusername
31-07-2009, 02:12 PM
Atunci bafta si sa ai parte de profesori si note bune:) Dar dupa ce iti termini studiile te mai intorci in Bucuresti?

myusername
31-07-2009, 02:13 PM
O dupa amiaza frumoasa sa ai si tu Petronia! Pentru ca e chiar frumos afara:)

lauralove
31-07-2009, 02:16 PM
Atunci bafta si sa ai parte de profesori si note bune:) Dar dupa ce iti termini studiile te mai intorci in Bucuresti?

Lucrul asta nu pot sa ti-l zic sigur. ce este scris in mintea mea: "No Way!"

myusername
31-07-2009, 02:21 PM
A, ok:LOL: Dar mai tinem legatura chair daca suntem in tari diferite, nu? Ce zici Laura?

lauralove
31-07-2009, 02:59 PM
Desigur:) I'll be here for sure;)

myusername
03-08-2009, 07:28 PM
Ati ascultat Uprising? Eu am ascultat noul single pe postul de radio BBC Radio 1 la emisiunea lui Zane Lowe, chiar mi-a placut. Melodia full se gaseste si pe youtube:)

petronia
04-08-2009, 09:47 AM
Nope. :D Inca ma tin de principiu si, culmea, nu ma simt tentata. :D Azi mi-a venit in minte ce amuzant ar fi ca toate single-urile sa fie false si sa apara cu totul altceva pe album. :LOL: Eu asa as face in locul lor.
PS: Cica maine ploua. :->

myusername
04-08-2009, 10:11 AM
Ok, daca ai un principiu si crezi ca e bun, atunci urmareste-l:p Si maine sa ploua sa ploua sa plouaaaa!!:LOL: Dar albumul apare si la noi in Romania pe 14 Septembrie sau mai tarziu?

petronia
04-08-2009, 07:50 PM
N-am idee, chiar ma intrebam si eu azi acelasi lucru. Banuiesc ca nu mai e chiar atat de mult pana o sa aflam. :D

lauralove
04-08-2009, 09:21 PM
Uprising rules! foarte impresionata... Cumpar albumul de urgenta!:)

myusername
04-08-2009, 09:49 PM
Da suna bine Uprising, imi place mult de tot, mai ales tema abordata si felul in care versurile sunt cantate, e mind blowing. Si eu chiar am de gand sa cumpar albumul, nu sa-l iau de pe net. In UK apare pe 14 Septembrie iar in US pe 15 Septembrie..la noi cine stie:(

lauralove
05-08-2009, 10:51 AM
Hey, nu fi asa pesimista.... Nu cred ca o sa fie o diferenta prea mare de lansare. Compania care produce albumul trebuie sa-l lanseze destul de uniform ca sa ocoleasca pericolele de piratare. deci, probabil tot in septembrie o sa fie lansat si in Romania

petronia
05-08-2009, 01:28 PM
Al doilea cutremur pe care nu il simt. :LOL: Dar nici nu tin musai sa fiu constienta de ele. Mi-e frica rau. In schimb l-am simtit tata, care e in vizita la mine si ramasese temporar singur in casa, la etajul 8. Cica au dansat lustra si ventiatorul. :stunned:

myusername
05-08-2009, 02:55 PM
O ar fi perfect sa fie asa cu lansarea Laura, deja ma simt mai bine:LOL: Cand a fost cutremur??:stunned:

lauralove
05-08-2009, 02:55 PM
Eu acum aflu de cutremur:))

myusername
05-08-2009, 02:56 PM
Si eu la fel:p

petronia
05-08-2009, 03:04 PM
Ha!!! Deci nu sunt singura. :)) A fost la 11 azi-dimineata. Eram la biblioteca, noroc ca nu eram acasa. De cand stau la etajul 8 (de patru ani adica) imi e si mai groaza de cutremure decat inainte. :unsure:
Eu am aflat pe la 12, a intrat un nene in sala si a intrebat daca am simtit ceva. Nici eu, nici bibliotecara... :LOL: In schimb la etajele mai inalte cica s-a simtit. Asa zise tata.

myusername
05-08-2009, 03:17 PM
A, eu stau la curte si nimeni din casa nu a simtit. Eu am simtit doar un cutrmur pana acum cel care a fost anul asta parca, acum cateva luni

lauralove
05-08-2009, 04:01 PM
aaaaa...daaa...imi amintesc de ala...tin minte ca am primit cel mai disperat telefon de la mama...daca nu mi-a cazut lustra in cap sau ceva:rolleyes:

petronia
05-08-2009, 08:15 PM
Cum spuneam, asta e al doilea pe care nu l-am simtit. La cel dinainte eram in tren, macar am avut un motiv. :) Mai bine ca nu ne-am dat seama, zic io. :D

lauralove
05-08-2009, 09:34 PM
Eu nu ma sperii asa tare de cutremure. nu stiu de ce, poate pentru ca inca nu am prins unul serios. ca cel din '77. poate ar trebui sa ma mut in California sa simt pe pielea mea ce inseamna unul adevarat...sau Tokio:happy:

myusername
05-08-2009, 09:51 PM
Nici eu n-am prins un cutrmur mai zguduitor asa..Si cred ca e mai bine sa nu simt vreunul puternic..:LOL:

petronia
07-08-2009, 07:44 PM
Eu ma bucur tare mult ca nu am prins unul mare, si imi evaluez cu groaza sansele ca acest lucru sa fie valabil pana la batranete. Sunt terifiata de cutremure, printre altele. E una din fobiile mele serioase. Stau la etajul 8.

lauralove
07-08-2009, 09:06 PM
Eu ma bucur tare mult ca nu am prins unul mare, si imi evaluez cu groaza sansele ca acest lucru sa fie valabil pana la batranete. Sunt terifiata de cutremure, printre altele. E una din fobiile mele serioase. Stau la etajul 8.

Eh, desi exiista multe premonitii de la cei mai buni sarlatani, nu sunt mari sanse pt un cutremur mare in Romania, deci stai linistita:).

In other news, Uprising incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult. Azi numai melodia asta am ascultat-o. Desi prevad un videoclip super si mult succes. Good for them. Credeti ca o sa prinda si la romani in sfarsit fenomenul Muse?Eu sper ca da. E timpul ca minimalistii si emo sa iasa din tara!!

myusername
08-08-2009, 07:31 AM
Da, si mie imi place Uprising foarte mult:D, si sper ca videoclipul sa fie macar un pic cum mi-l imaginez eu. Eu sincer nu as vrea ca toata lumea din tara sa stie de Muse, pentru ca dupa aceea nu o sa mai fie un anumit farmec, nu stiu, dar oricum nu multi apreciaza muzica lor din motive pe care le-am mai spus:p. Oricum nu ar strica sa mai afle putini oameni si de la noi de ei, dar probabil sansele sunt mici, asa cum nici cu celalate albume anterioare nu s-a prins nimica de romani...Si da, chiar e timpul ca toate genurile de muzica stupide si fara sens sa iasa din tara!

petronia
08-08-2009, 10:48 AM
Reeducarea unora din speciile astea nu se poate face decat cu parul, asa ca nu va puneti multe sperante. S-o fi zicand ca muzica atinge chiar si sufletele primitivilor din Papua Noua Guinee, dar cred ca ai nostri sunt mai rai, ca au involuat deja pana la Neanderthal. :D Asa ca nu va puneti prea multe sperante, doar savurati pentru voi si gata. :happy:
In alta ordine de idei, azi in Bucuresi, in fata TNB la 19 si in Herastrau la 18.30 (parca?) o sa se desfasoare tributul pentru Michael Jackson pe care l-au organizat si alte orase din lume. Stiti voi, cel cu grupuri mari care danseaza in locuri publice. Mi se pare ca au dat si la stiri.

myusername
08-08-2009, 07:03 PM
Da, asa e. Am fost acolo, la repetitii mai intai, apoi in Herastrau iar dupa TNB ne-au trimis si la Tineretului, am dansat pe Beat it, a fost foarte tare inafara de faptul ca prostii de romani cum sunt ei necivilizati, inapoiati la minte si nu asculta de ce li se spune au cam stricat actiunea pe ici si pe colo..pacat, dar in rest a fost frumos, am plecat de acasa pe la 15:40 si m-am intors pe la 21 si ceva:p
Si asa e Petronia, exact cum zici tu, suntem inconjurati de niste Neanderthali, rar mai gasesti lume educata si civilizata

petronia
08-08-2009, 07:40 PM
Stiu ca suntem inconjurati de Neanderthalieni, ii vad, aud si miros in fiecare zi in jurul meu. :mad:
As fi vrut sa vin si eu la chestia de azi (desi ma asteptam sa fie un pic de abrambureala, ca doar romani suntem, nu? Cum sa nu stricam noi ceva, macar un pic?) dar a intervenit altceva. O sa vad la stiri. :D

lauralove
08-08-2009, 09:08 PM
Well, thats' nice. E bine de stiut ca se mai pot organiza evenimente de genul acesta. Cu Neanderthali sau fara, macar se organizeaza.exista vointa. Foarte dragutz din partea ta ca ai fost, myusername:D

myusername
09-08-2009, 08:58 AM
Majoritatea participantilor au fost tineri, dar nu au lipsit nici adulti. In herastrau a fost cam aglomerat, iar la TNB cand a trebuit sa dansam eu cel putin nu am mai avut loc(si spatiul fiind mic), mai ales ca in fata mea erau si 2 fete care habar nu aveau miscarile...Si inafara de Beat it au bagat si Black or white si Smooth criminal, pe care a dansat aproape toata lumea(la TNB doar). In general a fost chiar frumos, o atmosfera buna si energizanta daca pot spune asa

petronia
09-08-2009, 10:58 AM
Super! E fain ca ai fost si ai facut parte din ceva mare cum e manifestarea asta, care chiar e frumoasa. :)

myusername
09-08-2009, 12:21 PM
Da, incep sa-mi placa si mie manifestarile de acest gen:p. Si voi ati mai facut ceva interesant in ultimul timp? Eu luni plec la munte pentru o saptamana.
Laura pe ce data in septembrie pleci la Londra? Si Petronia cand ai zis ca te intorci la Neamt?

lauralove
09-08-2009, 12:40 PM
Da, incep sa-mi placa si mie manifestarile de acest gen:p. Si voi ati mai facut ceva interesant in ultimul timp? Eu luni plec la munte pentru o saptamana.
Laura pe ce data in septembrie pleci la Londra? Si Petronia cand ai zis ca te intorci la Neamt?

Eu momentan sunt in Galati, my hometown, am fost pana acum la mare pentru cateva zile si cateva zile la Sinaia(cu parintii, chestii de familie:p) si mi-am rezervat bilet de avion pt data de 17 septembrie. O sa ma astepte dupa aceasta data mult stres pentru ca trebuie sa-mi gasesc cazare,job, sa-mi deschid cont in banca si sa-mi rezolv problemele cu transportul si etc. Deci am profitat de vacanta asta de vara la maxim pt ca apoi adios pauza de orice fel.

myusername
09-08-2009, 02:36 PM
Banuiesc eu ca o sa te descurci tu. Dar la facultate unde mergi tu nu au camere libere sau ceva? Trebuie sa inchiriezi o casa?

lauralove
09-08-2009, 04:22 PM
E mult mai ieftin. Si mult mai fun presupun :P

petronia
09-08-2009, 07:27 PM
Eu maine sper ca ma duc acasaaaaaaaaaaaa!!! :D Ai mei sunt la mine de o saptamana, si speram ca maine n-o sa mai intervina nimic si o sa putem pleca in sfarsit acasa. Mi-e dor si de ea, si de stat degeaba cu burta la umbra sub copaci la bunica. Dar anul asta, cu admiterea la master atat de aproape si cu cele cateva carti pe care sper sa le gasesc la biblioteca acasa si de care am nevoie pentru scris doua chestii urgente, nu cred ca mare pauza o sa fie de capul meu... :( Macar cateva zile, poate... Sper... :D
Mor sa merg la munte, da' degeaba, programului meu nu ii pasa. Dar si acasa tot vacanta se cheama de opt ani incoace, asa ca... :happy:
Laura, o sa fie greu la inceput, dar merita. O sa fie o experienta faina.

lauralove
09-08-2009, 08:21 PM
Sper sa ai posibilitatea sa te relaxezi putin acasa,mai ales avand in vedere ca octombrie se apropie cu pasi repezi si, implicit, si scoala. Oricum, din ce mi s-a spus, perioada de master inseamna invatare si aprofundare a materiei doar inaintea examenelor, mai rar prezente pe la cursuri and stuff. Iti lasa timp sa faci si ce iti place, sa te angajezi etc. (acum se vorbeste despre facultate in aceeasi termeni:p)

Cat despre experienta la Londra, ce a fost mai stresant a trecut. Acum este vorba doar de o perioada mai ocupata cu activitati de acomodare. Nu ma stresez, asta e partea frumoasa. Deja am vazut niste oferte foarte interesante de case. Si vorbesc de case cu chirii ieftine care includ si gradini sau patios. Gradini:happy:. Intotdeauna mi-am dorit o gradinita:happy:.

petronia
09-08-2009, 10:45 PM
Muhahaha! Enjoy London then, de vreme ce eu in Bucuresti abia imi permit (de fapt nici asta nu pot spune, de vreme ce ai mei inca platesc mare parte din chirie:$) o garsoniera amarata. Gradina... I hate you. In a good way, totusi. :D
Masterul incepe el in octombrie, dar pana atunci e admiterea in septembrie, cu doua lucrari care trebuie scrise in august si un proiect in legatura cu care nu stiu daca pot sa fiu sincera cu comisia. :stunned: Cat despre raportul prezenta / participare, nici in timpul facultatii nu a fost prea absurd. :D Sper sa-si mentina bunul obicei.

lauralove
10-08-2009, 02:03 PM
I hate you. In a good way, totusi. :D

Awwww, thanks. you make me blush:$:p. Pai succes cu lucrarile. Sunt sigura ca totul o sa fie bine cu ele. Give your best.

petronia
10-08-2009, 06:35 PM
Give your best.
Don't have a choice. :D
Edit: Am ajuns acasa, dupa un drum de sase ore (cu pauze lungi si dese cu tot, de obicei dureaza cinci) in care am crezut ca o sa mor de cald. Problema e ca atunci cand imi e cald devin foarte irascibila. :LOL:

lauralove
10-08-2009, 09:58 PM
Probabil ca ai mentionat deja dar sunt preeea multe posturi:P Where is your hometown?
Si 6 ore sunt minciuna. In ultimele 3 sapt numai pe drumuri stau: tren , autobuz, maxi-taxi. Parca sunt rock-star mai putin singing....and money :P

lauralove
15-08-2009, 05:38 PM
Heeey! who let this thread die?:p

myusername
16-08-2009, 06:50 PM
Heeey, n-a lasat nimeni thread-ul asta sa moara. M-am intors si eu azi acasa de la munte, nu-mi venea sa plec.
Petronia bravo ca ai ajuns acasa si tine-te de carte, repeta ce nu stii mai bine:) si Laura, cum am mai zis, o sa fie bine in Londra, daca zici ca ai gasit case cu chirii ieftine si tot ce-ti trebuie, mai ales gradina- very very nice:D
Eu sunt suparata, cum am ajuns acasa am am intrat pe internet si am vazut ca in noul film twilight o sa fie alta melodie de la muse, chiar nu-mi convine, mi-a stricat ziua:mad:
Edit: Ati vazut 'Muse making of uprising'? E pe youtube, e genial clipul, ii arata pe ei in studio si e pur si simplu hilar:LOL:

petronia
18-08-2009, 07:19 PM
O sa caut si eu filmuletul de care zici, chiar daca de single-uri nu m-am atins pana acum. Am I good at being stubborn or what? :LOL: In fine, acasa mai stau un pic, in vreo trei zile revin in Bucuresti.
Ce sa invat? As vrea euuuu... :( Trebuie sa inventez ceva, chiar doua ceva-uri, si sa le mai si sustin & demonstrez.
La capitolul noutati de vacanta, pe langa faptul ca sunt acasa si ca mai facem excursii, am dat de un nuantator albastru cu acizi din fructe pe care l-am turnat in parul meu castaniu nedecolorat si am o frumoasa culoare gri-albastru-inchisa. :D Sunt curioasa cat o sa dureze, zice pe ambalaj ca se spala in 6-8 spalari. Dar nu-i bai, ca din recipientul ala imi mai ajunge pentru vreo patru nuantari sanatoase. :p
PS: Nu lasam thread-ul sa moara. Naaa-huh.

petronia
18-08-2009, 07:21 PM
Probabil ca ai mentionat deja dar sunt preeea multe posturi:P Where is your hometown?
Si 6 ore sunt minciuna. In ultimele 3 sapt numai pe drumuri stau: tren , autobuz, maxi-taxi. Parca sunt rock-star mai putin singing....and money :P

Roman e orasul meu de bastina, in Neamt. :)
Recordul meu de calatorie e de patru zile. In Franta, cu autocarul.
Daca chestia cu rock-star-aleala ajunge la capitolul cu bani, vreau si io' in formatia ta. :) Sunt destul de buna la turnee. Ma refer strict la capitolul calatorie. :LOL:

myusername
18-08-2009, 08:31 PM
Ohoo, nuantator de par, cat am cautat si eu si n-am gasit, dar pan la urma nu m-am lasat si mi-am facut suvite rosii la coafor. S-au decolorat dupa un timp si le-am facut negre. Acum cateva luni s-a dus culoarea si la alea si sunt un maro galbui asa. Nu-i rau, doar ca mi-e dor de rosu...si n-am voie la scoala cu suvite...Si bravo pentru culoarea parului Petronia, conteaza sa-ti placa si sa te simti bine:D
Filmuletu se numeste 'Muse The Making Of Uprising', se aude si melodia in background iar cum au inregistrat-o ei este fenomenal. Eu cel putin am avut parte de un good laugh ca sa zic asa:LOL:
Formatie? Eu vreau sa-mi fac formatie, il astept si pe varul meu sa invete chitara electrica, eu stiu cateva acorduri la acustica doar, dar inca invat, nu ma las
Si nu, NU lasam acest thread sa moara! punct

lauralove
18-08-2009, 08:51 PM
awww, you guuuuys!:D Sunteti amandoua foarte dragute:D.

1. Yes, intr-un fel sunt foarte buna la "turnee" :)). am calatorit toata viata mea avand in vedere ca am gratis la CFR(mama lucreaza acolo:p, so it's an inside thing).
2. Succes cu bandul, sper sa poti sa inchegi ceva. eu am facut 2 ani pian si cor si mi-a placut la nebunie. Daca as fi fost putin mai batuta in cap si nu cu capul pe umeri m-as fi lasat de scoala si as fi incercat cu muzica. But unfortunately nu am curajul necesar si plus chiar imi va placea ca voi invata;)
3. Cat despre par, oh no:LOL:. Eu am avut toate culorile posibile in cap(ok, nu am avut verde , dar am incercat odata. Cred ca e cea mai complicata culoare:p). Imi place sa experimentez in ceea ce priveste culorile,dar din pacate Dumnezeu nu mi-a dat o podoaba capilara prea rezistenta:p. Asa ca m-am cumintit si am ramas la nero-cobalt(brunet cu nuante accentuate de albastru). Insa, Petronia, din ce descrii tu, imi dau seama ca e faaaaina:D

myusername
19-08-2009, 07:13 PM
Serios acum, cred ca eu sunt singura din Bucuresti care sunt crazy Muse fan? Chiar acum vreau sa ii vad in concert. Ma uitam pe youtube si am vazut 2 fane la fel de nebune ca mine, tare as vrea sa cunosc si eu pe cineva la fel, da' nu exista, sau presupun ca nu am intalnit eu inca...E si dezavantajul de a trai in Romania. Acum sincer, voi cunoasteti pe cineva pe la voi prin imprejurimi care e fan? Nu din twilight, desigur...
'Inside thing' la CFR:LOL: foarte tare

petronia
19-08-2009, 08:17 PM
Acum sincer, voi cunoasteti pe cineva pe la voi prin imprejurimi care e fan?
Nici daca mi-ar fi un fan vecin si m-as intalni zi de zi cu el nu as sti. :LOL: Dintre cei pe care ii stiu, o singura fosta colega de facultate stiu ca a fost la concert cand au venit la noi si inca doua prietene am molipsit eu, dar tot la nivel linistit, asa ca nu as zice ca sunt fane... Succes in cautare. :D
Si... Chestia cu Twilight... Mi se pare ca i se acorda mult prea multa importanta de catre lumea de pe forumul asta. Serios, ce conteaza ca unele pustoaice lesinacioase se dau fane Muse din cauza filmului astuia? Selectia naturala... O sa ramana fanii adevarati, carora oricum nu ar trebui sa le pese cum sunt priviti din afara. Oamenilor ar trebui sa le pese mai putin de prostii din astea. Parerea mea, hac. :D

Parul... Arata mai mult ca un fel de petrol cu nuante albastre, e interesant. Nu cred ca o reziste foarte mult, dar cand se termina albastrul (mai am pentru vreo patru ture, cred), daca au si verde in gama asta, iau.

lauralove
19-08-2009, 08:51 PM
Nu stiu nici eu fani infocati Muse. Dar pot sa ma mandresc ca am convertit destui oameni prin obsesia mea care iesea la iveala destul de des:P. Deci, stiu lume care asculta dar nimeni care sa stie toate albumele, istoria sau cum ii cheama pe fiecare membru etc. etc. etc. (desi am innebunit-o pe mama cu matt bellamy,matt bellamy, he's so fucking talented, i want to do piano like him:P- rezultat: 2 ani de pian :LOL:).
Cat despre twilight...stiu ca nu ar trebui sa ne pese, dar daca te lovesti de chestia asta on personal level iti dai seama mai usor cat de enervant e. De exemplu, tipa cu care am locuit un an la Bucuresti (si am ajuns sa ne cam uram noi intre noi :P) era fana infocata twilight. dar genul acela penibil cu omg robert patz, omg he's so gorgeous(DIE!- tin minte ca mi-am cumparat la un moment dat revistele bravo si popcorn parca, aveam nevoie de niste reclame din ele pentru un proiect la facultate, si le-a descoperit colega-mea de camera si aveau poster cu actorii din twilight si am crezut ca o sa surzezsc pt totdeauna). Doar obsesia pentru film era ok, as fi putut sa traiesc cu ea (God knows she had a lot of obsessions:rolleyes:), dar cel mai mult ma enerva faptul ca stia de la mine de unele melodii Muse(dupa cum ziceam ascultam Muse des si incercam sa conving lumea sa asculte) si a declarat si inca declara ca ea a fost fan Muse de mai demult, dinainte sa apara filmul, asa ca sa nu o consider ca facand parte din turma de stupide(asta dupa ce i-am explicat cat ma calca pe nervi "fanele" infocate muse-twilight).

myusername
20-08-2009, 09:28 AM
Da, exact, asta ma enerveaza pe mine fanii muse-twilight, care asociaza toate melodiile de la ei cu "minunatul" cuplu edward si bella:stunned: Da, mi se pare normal sa nu-i bagam in seama, noi fiind fani adevarati avand constiinta impacata in felul acesta, dar asocierile care se fac acuma sunt chiar stupide, si filmul nu e bine facut, de exemplu ce legatura are melodia SMBH cu scena de baseball? SI in al doilea rand melodia asta nu a fost scris pentru film, asa cum zic unii fani twatlight. Si din cauza acestui film se spun multe lucruri gresite sau proaste despre muse( gen ca USoE ar fi noul single). O fi Stefani Meyer aia, whatever her name is, fana dar a reusit sa-i faca de rusine and she ruined a great song! As putea s-o tin mult si bine in felul asta, asa ca hai sa schimbam un pic subiectul(revin la el mai tarziu:LOL:).
Tocmai am venit de la magazinul Muzica si am intrebat de albume Muse(am luat acu 1 luna sau 2 de la Muzica 2 albume de la ei-HAARP si Showbiz, singurele care erau, si acuma nu mai era nici unul). I-am zis si vanzatoarei ca apare si noul album in Septembrie si mi-a dat un card cu e-mailul lor unde pot sa le trimit mesaj ca as vrea sa comand albumul. Si uite asa poate reusesc sa fac rost de el:p. A, am ascultat si toate melodiile de pe The Resistance, de 30 secunde fiecare(stiu ca nu e de ajuns pentru a critica o melodie), dar suna bine pana acuma..Pe ITunes le-am ascultat, intr-adevar e diferit fata de ce au facut pana acuma(ce tot zic ca tot ce au facut e diferit si e foarte bine), au experimentat genuri noi si chiar imi place, bravo lor:D Cred ca voi asteptati sa luati albumul si sa-l ascultati cap-coada, da, asa am vrut si eu sa fac si uite ca din greseala am ascultat melodiile, am pierdut si un pariu pe 10 bani din cauza asta:LOL:
O Laura canti la pian, frumos, si eu vreau sa cant dar e scump sa cumpar unul. Nu esti singura, si eu am innebunit-o pe mama cu matt bellamy in sus si in jos, dar macar ii plac cateva melodii gen Hysteria, Smbh, Uprising..doar ca atunci cand il vede se minuneaza cat de urat e. Ok, nu e cine stie ce barbat bine, dar e atractiv in felul lui. Si ce e important e ca m-a inspirat sa ma apuc de chitara si mai nou vreau si pian:D

lauralove
21-08-2009, 07:52 PM
Good for you:D.Chiar iti recomand sa te apuci de pian. Insa o sa-ti vina foarte greu daca nu ai unul acasa. Asa cum nu am avut eu...a fost f greu+ ca am avut o profesoara destul de neserioasa. Asa ca mai mult m-am invatat eu,de una singura. Deci primul lucru pe care trebuie sa-l ai in minte e sa ochesti un profesor care sa-si dea interesul. Si daca nu-ti permiti un pian,macar o orga sa ai acasa. Sunt mai ieftine, dar totusi sunt eficiente

myusername
22-08-2009, 06:17 PM
Thanks for the tip Laura:) E greu sa inveti sa canti la pian sau depinde ce anume vrei sa inveti?

lauralove
22-08-2009, 08:49 PM
E foarte greu daca nu stii teoria muzicala foarte bine. Eu nu stiu cum a reusit Matt Bellamy sa compuna asemenea masterpiece-uri cand a declarat mai demult ca "he could barely read the notes".:p

myusername
23-08-2009, 08:03 AM
Poti sa compui orice chiar daca nu stii notele, iti spun din proprie experienta:p Asa fac eu la chitara, stiu corzile( de exemplu coarda A este La, B este Si si tot asa). Si daca le combini, vezi cum suna fiecare pe cate un fret, poti sa scoti o melodie chiar impresionanta, si iti scrii pe foaie ce corzi ai folosit, pe care fret, ce acorduri cum le schimbi si cam asta e tot. E ca un joc ceva mai complicat, doar ca e frumos si captivant.
La pian de exemplu trebuie sa stii notele de pe fiecare clapa, si le stiu si eu cat de cat, parca DO e inainte de 2 clape negre no?
SI deci, in principiu, cred ca asa 'lucreaza' si Matt cand compune muzica. Nu stie sa recunoasca score-ul de pe o fisa muzicala, cu toate notele alea, ba una cu un cerculet negru, alta simpla etc...dar masura trebuie stiuta, si sunt sigura ca le stie si el ca l-am auzit intr-un un clip spunand ceva de masura unui cantec.
Dar tu stii notele? Eu in scoala generala la ora de muzica profesoara ne punea sa cantam fiecare in parte melodiile din carte pe note, si eu rugam pe cineva sa-mi zica notele si le scriam pe carte si le citeam:LOL: Stiu ca nu-i bine, dar unele erau chiar ciudate...

petronia
23-08-2009, 12:00 PM
:) E super sa te joci la pian. Una din cele doua best friends ale mele e conservatorista si de anul trecut ma tot invata cate ceva. Dar mai intai m-a pus sa-mi amintesc notele si apoi mi-a dat partitura, a zis ca asa e corect. Mai mult de o zdranganeala cu niste vagi sugestii de melodie si cu intervalele gresite nu am scos, dar nici nu am pretentia sa o fac. Mie-mi place senzatia.

lauralove
23-08-2009, 12:59 PM
Da, am facut 2 ani de teorie muzicala in paralel cu pianul. Oricum daca nu repeti in fiecare zi,uiti usor notele. mai ales daca cobori cu 2 octave sau urci, deja te duci pe alta planeta:P. Mai aveam probleme cu tinutul masurii, dar chestiile astea se invata repede\, mai ales daca ai ureche muzicala.
Eu nu inteleg oamenii care reusesc sa cante perfect la pian desi nu stiu prea bine notele:p. Mie imi trebuie disciplina si repetitii dese ca sa reusesc sa cant la pian. Sa nu mai zic ce emotii aveam cand trebuia sa cant la sfarsit de an, la auditie& examen. De-abia mai vedeam clapele:p

myusername
24-08-2009, 07:23 AM
Da, ai emotii la inceput, dar cred ca odata ce te-ai asezat la pian si incepi sa canti te pierzi in melodie, it's a one of a kind feeling:D
Edit: A aparut pe youtube "The third instalment of 'Join The Resistance'. Week 3's download is a rare live favourite, Assassin recorded live in LA with an awesome introduction from Jed the Fish from KROQ!" E un great performance :D

lauralove
24-08-2009, 11:33 PM
UUUU:D thanks for the tip:D

myusername
25-08-2009, 05:52 AM
No problem, anytime;)

My.idol.is.Muse
25-08-2009, 06:41 AM
I'm so happy to see my beloved Romanians here loving Muse. I miss you all so much it's been 20 years since I've been in Romania and it's time soon to come see my birth place. You are all in my heart. Dragi mei Romani va iubesc foarte mult si ma bucur sa va cunusc aici la pagina de muse. :D

petronia
25-08-2009, 10:34 AM
Cred ca pot spune si in numele celorlalti ca ne pare bine ca ne-ai gasit si speram sa revii. :) Welcome here si welcome back home, soon, daca am inteles bine. :)

lauralove
25-08-2009, 12:28 PM
Romania is waiting for you :D. In sfarsit numele threadului are greutate. Pentru ca, in sfarsit, romanii din toate tarile s-au unit:happy:

petronia
25-08-2009, 03:32 PM
Romania is waiting for you :D. In sfarsit numele threadului are greutate. Pentru ca, in sfarsit, romanii din toate tarile s-au unit:happy:

Hi-hi. Vezi ca ne asteptam sa nu uiti de asta cand o sa fii la Londra. Chiar, cat AMR? :D

lauralove
25-08-2009, 04:32 PM
Hi-hi. Vezi ca ne asteptam sa nu uiti de asta cand o sa fii la Londra. Chiar, cat AMR? :D

AMR...ceva zile:LOL:. i'm not good at counting:p. Plec pe 17 septembrie. yuppi about that...Dar odata cu plecarea trebuie sa trec prin procesul de analize analize analize...Am programare la dentist:rolleyes: +stat la randuri infinite pentru asigurare de sanatate. In concluzie, sunt si lucruri neplacute implicate in mutarea mea din tara.Urasc birocratia

myusername
25-08-2009, 06:44 PM
Oooooooo, fellow fan from America! Te asteptam in hometown Romania!:D Intr-adevar, thread-ul asta prinde viata, hai sa ne mai unim si sa-i aducem pe Muse inca o data aici(Nu asa au facut fanii romani in 2005 sau 2007?). Oricum au promis ca o sa se intoarca, sper sa fie baieti buni si sa se tina de cuvant.
Da, Laura, cand ajungi la Londra sa nu ne uiti! :)

petronia
25-08-2009, 07:41 PM
Laura, din cate stiu eu birocratia asta medicala e inevitabila si o sa te mai lovesti de ea ca rezident si pe acolo... Dar ai in minte finalitatea si merita. :D Daca nu, poti mereu sa-ti iei mitraliera... :happy:

lauralove
25-08-2009, 10:37 PM
Awww...the beloved mitraliera:happy:. A very big must,mai ales in tara asta:p. am sa tin cont de asta.
Muse au venit in 2007. Nu am cum sa uit asta pentru ca regret in fiecare zi faptul ca nu m-am dus. God damn I was stupid back then:'(

myusername
26-08-2009, 08:23 AM
Yeah, I was stupid too. Habar nu aveam cine erau. Pe atunci stateam numai in casa si ascultam diverse melodii si totul era boring...Acum mentalitatea mi s-a schimbat, gandesc mai profund si stiu ca ascult muzica buna pe care lumea de rand nu stie sa o aprecieze. Dar tot regret ca nu am fost la concert, as fi urlat si cantat la fiecare melodie pana raguseam.....
Dar pana la urma cum de au venit Muse in Romania? Datorita faptului ca s-au unit romanii sau cum?

lauralove
27-08-2009, 02:47 PM
Yeah, I was stupid too. Habar nu aveam cine erau. Pe atunci stateam numai in casa si ascultam diverse melodii si totul era boring...Acum mentalitatea mi s-a schimbat, gandesc mai profund si stiu ca ascult muzica buna pe care lumea de rand nu stie sa o aprecieze. Dar tot regret ca nu am fost la concert, as fi urlat si cantat la fiecare melodie pana raguseam.....
Dar pana la urma cum de au venit Muse in Romania? Datorita faptului ca s-au unit romanii sau cum?

Erau in turneu de promovare a albumului BH&R. Nothing special:p. Nici nu stiu exact cum a fost concertul. Stiu ca au facut un reportaj astia de la Antena 1 si au intrebat the concert-goers cum a fost. Si multi se dusesera din curiozitate pt ca nu stiau cine sunt Muse, dar toti au spus ca au fost placut-surprinsi. Bastards...

myusername
27-08-2009, 06:59 PM
Big Bastards:LOL: Vreau la un concert de-al lor neaparat, macar unul sa vad si eu cat traiesc:p

lauralove
28-08-2009, 07:44 PM
Big Bastards:LOL: Vreau la un concert de-al lor neaparat, macar unul sa vad si eu cat traiesc:p

O sa apuci un concert,stai linistita :D. Esti tanara si in putere. Iar Muse vor fi Huge in cativa ani. Vor sta jurnalistii de la Antena 1 sa-i vaneze asa cum fac acum cu Madonna:LOL:. Doamne cat am ras cand au inceput sa survoleze parcul Izvor. Unii oameni nu au pe ce da banii...si dau banii pe Elicoptere si benzina:LOL:

myusername
29-08-2009, 12:36 PM
AI vazut ca a fost Madonna huiduita de fani cand a inceput sa vorbeasca de rromi?
Sper foarte mult sa fie HUGE cum zici tu peste cativa ani, pentru ca sunt o trupa care merita sa fie cat de cat recunoscuta in toate tarile. Eu cred ca ei sunt cei mai buni live, my opinion

petronia
29-08-2009, 03:27 PM
Daca o sa mai vina la noi, probabil ca evenimentul o sa fie mai mult spre mainstream decat a fost primul concert, si o sa vina mai multi pokemoni enervanti si pretul biletelor va fi si mai mare. Asa ca... Nu ca mi-as dori sa nu auda prea multa lume nici despre albumul asta. Dar imi doresc sa auda cei care merita si televiziunile sa-si vada de crimele si politica lor. :D

myusername
29-08-2009, 06:03 PM
Cei care merita, da. Fanii adevarati! YAAAY!! I'm a pwoud fan:p:LOL:

lauralove
29-08-2009, 08:37 PM
Cei care merita, da. Fanii adevarati! YAAAY!! I'm a pwoud fan:p:LOL:

Yes you are a pwopwer fish as Matt Bellamy once said:LOL:

petronia
29-08-2009, 08:53 PM
Yes you are a pwopwer fish as Matt Bellamy once said:LOL:

Fain citatul din clasici in viata. :D Dar eu una ma bucur ca nu sunt nici pwopwer si cu atat mai putin a fish. Noooo way!:noey:

myusername
30-08-2009, 07:12 AM
"I caught a pwoper fish Dom!" :LOL: Cat ma distreaza scena aia, dar mai e una in Absolution DVD dupa ce au cantat The Groove in the States el zice "fucking pwoper" si isi arunca chitara la gunoi.
O, Petronia de ce nu esti pwoper?:p I like fish:LOL:

lauralove
30-08-2009, 10:57 AM
"I caught a pwoper fish Dom!" :LOL: Cat ma distreaza scena aia, dar mai e una in Absolution DVD dupa ce au cantat The Groove in the States el zice "fucking pwoper" si isi arunca chitara la gunoi.

O am la favorites pe youtube scena aia :LOL:

petronia
30-08-2009, 01:09 PM
Si mie imi place la nebunie scena aia. Cat despre pesti, not so much. Nu mi se par decat buni de mancat si atat, dar nu-mi place sa am altceva de-a face cu ei. :D

myusername
30-08-2009, 06:49 PM
Da, unii pesti sunt buni de mancat, dar de exemplu sa ai un goldfish intr-un acvariu e nice:)
Sunt multe momente funny cu Muse, sunt asa de close to each other si par sa se distreze la maxim impreuna incat iti transmit o stare de bine, hats down to a great band in many, many ways

petronia
30-08-2009, 08:33 PM
:) E dragut ca-ti plac animalele, mie nu-mi plac deloc, iar pestii chiar nu-i inteleg. Adica, nu poti sa interactionezi cu ei deloc.:$ Poate sunt eu un om rau, cica asta inseamna daca nu-ti plac animalele.
Hats down indeed, numai ca eu port esarfe de obicei pe cap, asa ca scarfs down. :D

myusername
31-08-2009, 07:38 AM
Plouaaaa!!!!!!!!!!!!!!:D
Hats down, scarfs down, sa nu zic everything down:LOL:
Cum asa, nici macar puppies nu-ti plac? Cum se poate, wow:p

myusername
31-08-2009, 01:01 PM
"Muse - On The Road In South America (Join the Resistance Week 4)" noul bonus clip de pe youtube. Sa-l vedeti, e super funny, cu baietii in tur in Sudul Americii(cum zice si titlul de altfel). E great, I had A good laugh again:LOL:

petronia
31-08-2009, 02:25 PM
:LOL: Si eu topaiam de zor prin casa azi-noapte ; "Ploua, ploua, ploua!!!" Au crezut ai mei (sunt in vizita cateva zile) ca saraca lor fiica a luat-o razna. Vremea de azi... My kind of good weather. :happy:
Nici macar puppies. :$ Adica sunt draguti etc., dar nu as tine unul in casa ever. :p

lauralove
31-08-2009, 09:24 PM
:LOL: Si eu topaiam de zor prin casa azi-noapte ; "Ploua, ploua, ploua!!!" Au crezut ai mei (sunt in vizita cateva zile) ca saraca lor fiica a luat-o razna. Vremea de azi... My kind of good weather. :happy:
Nici macar puppies. :$ Adica sunt draguti etc., dar nu as tine unul in casa ever. :p

Cred ca am sa ma satur la Londra de plouat:LOL:. I just have a hunch...desi si mie imi place mult vremea ploioasa.Iubesc suntetul ploii, a tunetelor.People think I'm crazy sometimes:p.Si imi place partea din Shine Acoustic, chiar la sfarsit, cand se aude doar sunetul ploii.Beeeeautiful:$

Mersi,myusername de update:D. Am sa ma uit cand am sa am timp la clip. App, care e numele tau adevarat?:P

myusername
01-09-2009, 12:32 PM
Mersi,myusername de update:D. Am sa ma uit cand am sa am timp la clip. App, care e numele tau adevarat?:P

Numele adevarat este Alina. Daca stau sa ma gandesc nu stiu nici numele adevarat a lu' petronia:LOL: Oh yeah, Shine Acoustic, ce melodie frumoasa, trebuie sa mai ascult b-sidesurile si melodiile vechi ale lor inca o data. Am chiar si cantecele de pe Newton Abbot Demo, din 1996-1997 cand aveau ei 18 ani. Ce s-au mai schimbat ca stil si sunet:D

Edit: Yay, mi-am dat seama cum se pune quote al unei persoane in post:LOL:

petronia
01-09-2009, 01:06 PM
Daca stau sa ma gandesc nu stiu nici numele adevarat a lu' petronia:LOL:

Cel mai des folosit din prenumele cu care se intituleaza Petronia in viata extrainternautica este Stefania. :D Folositoare chestia asta cu citatul, nu? Si mie imi place.

lauralove
01-09-2009, 01:31 PM

Sa vezi cand iti dai seama cu se pune multi quote:p. o sa fii super happy:LOL:.Took me two months:LOL:.

And hello Alina, hello Stefania. Pe Petronia( scz cacofonia) nu am intrebat-o, consideram ca asta e numele ei adevarat.Imagine my surprise!:stunned:

petronia
01-09-2009, 01:35 PM
Pe Petronia( scz cacofonia) nu am intrebat-o, consideram ca asta e numele ei adevarat.Imagine my surprise!:stunned:

Hihi. Ar fi fost frumos si numele asta, dar imi place si al meu. Petronia e adaptarea de la Petronius, personajul meu literar preferat. :)

lauralove
01-09-2009, 01:44 PM
Hihi. Ar fi fost frumos si numele asta, dar imi place si al meu. Petronia e adaptarea de la Petronius, personajul meu literar preferat. :)

Well, that's nice:). Al meu ar fi...Dovstoievskina:LOL:. Bine ca nu am ales modul asta pt nick, oricum nu ma mandresc cu prezentul dar il folosesc de foooarte mult timp(we're talking decades here:p) si mi-ar veni cam greu acum sa-l schimb.

On topic: Ce melodie de-abia asteptati sa ascultati de pe noul album?

myusername
01-09-2009, 03:04 PM
Mi-e lene sa pun iar quote:LOL:. Parca de abia ne-am fi cunoscut, hello Stefania, hello Laura again:p. Da, o sa-mi dau eu seama intr-o zi cu multiple quote ala.
Si ca sa fiu si on topic...mie personal imi place cum suna deocamdata Undisclosed desires si I belong to you. Mai astept sa ascult si MK Ultra, dat fiind ca este o melodie despre mind control and CO., cum imi place mie si desigur, I can't wait for Exogenesis, simfonia!:D

lauralove
01-09-2009, 07:41 PM
Exaaact:D Exogenesis pare the real thing. Din cate am ascultat din celelalte, par foarte diferite de stilul Muse. Insa e un stil ok spun eu. S-ar putea unii fani Muse sa fie dezamagiti,cred eu... Oricum nu va mai fi niciun album ca Origin of Symmetry

petronia
01-09-2009, 08:30 PM
Eu inca ma tin de obsesia mea, nu am ascultat nimic inca. Dar sunt curioasa si nu mai e atat de mult. Mi-e usor, pentru ca am ceva extrem de important pe 7, asa ca nu am timp sa ma gandesc la nimic altceva.:D

myusername
02-09-2009, 07:40 AM
Origin of Symmetry e foarte interesant, dar sincer cum zici tu ca e posibil ca unii fani sa fie dezamagiti, da, se poate. Fanii fani probabil ca o sa le placa(gen eu)-Mie una imi place ca fac ceva nou, experimenteaza ca gen etc, si e foarte bine ce fac ei, pentru ca daca ar avea cantece cu ritmuri la fel ca celelatle albume s-ar plictisi lumea. Si noi stim ca Muse tot timpul fac cate ceva nou, asa ca nu e ceva iesit din comun. Eu chiar ii apreciez pentru munca lor, fiecare album a avut farmecul lui:)
Petronia ce e asa important pe 7?:p

petronia
02-09-2009, 01:57 PM
Uhmmm... O admitere. :D

myusername
02-09-2009, 06:02 PM
Aha, bafta Petronia! ;)

lauralove
02-09-2009, 07:52 PM
Bafta Bafta! :D

petronia
02-09-2009, 08:02 PM
Sarumana fetelor, sa fie! :D N-am fost niciodata asa un pachet de emotii. E prima admitere adevarata din viata mea, desi am mai dat doua inainte, teoretic. :LOL:

myusername
04-09-2009, 01:58 PM
Azi e concert Muse in Teignmouth, Devon! Sper sa fie filmat si pus pe net, i'm very very excited:D:happy:

lauralove
04-09-2009, 03:36 PM
Azi e concert Muse in Teignmouth, Devon! Sper sa fie filmat si pus pe net, i'm very very excited:D:happy:

Me too.:D Si sunt sigura ca si baietii sunt foarte emotionati. Intotdeauna e nerve-wrecking sa canti de unde ai plecat. Desi ai cucerit lumea, iti aduce aminte ca ai pornit de la zero.Good luck to them.
App, ati citit cam ce fel va arata scena pentru noul turneu? Amazing!:D

myusername
04-09-2009, 06:57 PM
Daaaaa, weird dar brilliant. Ne uimesc pe zi ce trece:D Asa-i, cat de nervous trebuie sa fie si ei...
Cave cica e in setlist, oh yeah!!

myusername
05-09-2009, 07:14 PM
Sunt clipuri postate pe Youtube de la concertul de ieri. Cave a fost cantat la pian- wonderful!
Si melodiile de pe album sunt chiar foate tari, Unnatural Selection e great, mi-a placut si USoE cum a sunat live:D

petronia
05-09-2009, 08:27 PM
:) Fain. Tot nu ma uit pana nu ascult albumul. :D
In alta ordine de idei, afara incepe furtuna! :happy::eyebrows:
Si in a treia ordine de idei, nu pot sa citesc pentru admiterea de luni pentru ca frate-meu e plecat in oras cu tot cu cablul de date de la camera foto pe care am fotografiate cartile de care am nevoie. :mad: :supersad:

lauralove
05-09-2009, 09:25 PM
Mie mi-a placut in mod bizar Resistance foarte mult. A sunat super live. Sorry Petronia daca te calcam pe nervi cu toata discutia asta despre albumul si piesele noi:p. But I am just sooo excited:D. Ce norocosi au fost cei din Teighmouth. Au auzit pt prima data piesele.

Urata situatie cu materialele. Ai vreun plan cum o sa le recuperezi?

petronia
05-09-2009, 10:13 PM
Nu ma calcati pe nervi deloc, nu mi se face pofta niciodata daca vad pe cineva facand ceva de la care eu ma abtin. Nu e vina voastra ca sunt eu ciudata, ar fi culmea. :) Dar multumesc, esti draguta.
Si cu materialele... Grrrhhh... :mad: Nu mai vreau sa ma gandesc, ca ma apuca depresia si se strica bucuria faptului ca ploua si fulgera si tuna. O sa le citesc maine, imi recuperez fratele la 8 am si de acolo o s-o tin tot intr-o lectura disperata. :stunned: :(

myusername
06-09-2009, 07:39 AM
Frumoasa furtuna de aseara, si acum inca mai ploua doar ca mai usor. Petronia, bafta maine la admitere si sa faci bine sa scapi de ea;)
Mie imi plac noile melodii, sunt cool si imi place cum se schimba ritmul, este o intorsatura de situatie unexpected. Si aseara am ascultat Undisclosed Desires, uitandu-ma la luna in timp ce ploua, aproape imi dadusera lacrimile...touchy, beautiful song really.

lauralove
06-09-2009, 11:19 AM
Momentan sunt in Galati, locul meu natal. Si ploua de la 3 dimineata. Pacat ca nu pot asculta ploaia prea bine, am 2 plopi la fereastra mea si cand bate vantul e nebunie. Nu-ti mai auzi nici gandurile. So, tip for all of us: daca vrei sa ai a great view si alte avantaje, nu planta plopi la fereastra:LOL:.

Bafta maine Petronia! Iti tinem pumnii, stim cum e cu admiterea(de fapt, putem sa ne facem o vaga parere, pentru ca noi inca nu am ajuns la admiterile serioase). Dar, iti intelegem emotiile.;)

petronia
06-09-2009, 01:06 PM
Ioi. Nimeni nu m-a incurajat atat vreodata. E drept ca nici nu m-am plans atat niciodata. :LOL: Si nici nu am avut emotii pana acum. Ce zic eu, emotii. Sunt un pachet de nervi. Vand nervi la metru, anyone interested? :D
In other words, multumesc mult amandurora.

Mda. Examenul a fost decalat pentru marti.

myusername
06-09-2009, 09:25 PM
Nu-i nimic, mai ai timp pentru putin repetat:p sau relaxare inainte de examen, de ce nu?;)

lauralove
06-09-2009, 09:45 PM
Mda. Examenul a fost decalat pentru marti.

Always good news;).

petronia
07-09-2009, 08:09 AM
Always good news;).

Nicicand nu s-au scris vorbe mai adevarate. :D

Nu-i nimic, mai ai timp pentru putin repetat:p sau relaxare inainte de examen, de ce nu?;)

Pentru invatat si pentru putting myself together. Mereu am apreciat impingerea unui examen chiar si cu cateva ore mai in spate. :)

aristocattus
07-09-2009, 08:43 AM
mai, fetelor, stati linistite ca sunt si alti fani infocati Muse...doar ca nu prea am dat noi pe threadul asta.
succes cu admiterea!

muse_4life
07-09-2009, 08:55 AM
Nu stiu nici eu fani infocati Muse. Dar pot sa ma mandresc ca am convertit destui oameni prin obsesia mea care iesea la iveala destul de des:P. Deci, stiu lume care asculta dar nimeni care sa stie toate albumele, istoria sau cum ii cheama pe fiecare membru etc. etc. etc. (desi am innebunit-o pe mama cu matt bellamy,matt bellamy, he's so fucking talented, i want to do piano like him:P- rezultat: 2 ani de pian :LOL:).
Cat despre twilight...stiu ca nu ar trebui sa ne pese, dar daca te lovesti de chestia asta on personal level iti dai seama mai usor cat de enervant e. De exemplu, tipa cu care am locuit un an la Bucuresti (si am ajuns sa ne cam uram noi intre noi :P) era fana infocata twilight. dar genul acela penibil cu omg robert patz, omg he's so gorgeous(DIE!- tin minte ca mi-am cumparat la un moment dat revistele bravo si popcorn parca, aveam nevoie de niste reclame din ele pentru un proiect la facultate, si le-a descoperit colega-mea de camera si aveau poster cu actorii din twilight si am crezut ca o sa surzezsc pt totdeauna). Doar obsesia pentru film era ok, as fi putut sa traiesc cu ea (God knows she had a lot of obsessions:rolleyes:), dar cel mai mult ma enerva faptul ca stia de la mine de unele melodii Muse(dupa cum ziceam ascultam Muse des si incercam sa conving lumea sa asculte) si a declarat si inca declara ca ea a fost fan Muse de mai demult, dinainte sa apara filmul, asa ca sa nu o consider ca facand parte din turma de stupide(asta dupa ce i-am explicat cat ma calca pe nervi "fanele" infocate muse-twilight).
Imi pare rau ca nu ai auzit me mn ?:)) . wow eu nu stiam de thred-ul asta , nu am cautat asa bine pe aici :D . Exista o mica comunitate in Bucuresti de fani pe care ii cunosc :D . Vrem sa facem si noi un fac club si sper ca anul asta vom reusi :X . muse_4life @yahoo.com e adresa mea , daca te intereseaza sa mai MUSErim :">

aristocattus
07-09-2009, 08:59 AM
ihi, sunt de acord.

petronia
07-09-2009, 09:09 AM
Hi-hi. :chuckle: Lume noua. Salutare. :happy:

myusername
07-09-2009, 09:47 AM
Chiar ca lume noua. Si chiar e o idee buna sa fie un fan club si in Romania, finally!
Pacat totusi ca thread-ul asta se gaseste asa greu, si cei care vin aici posteaza o data sau de doua ori si dupa aia nu se mai intorc..

Allinn
07-09-2009, 10:07 AM
Salut. Ma bucur ca am gasit acest Threat. Cam greu sa dai de fani muse in Romania. Cel putin asa mi se pare mie. Ultimele 3 nopti le-am petrecut pe forumul ML ca sa aflu setlisturile celor 2 concerte din teighmouth (lucky bastards). Noile melodii mi se par excelente , superbe , perfecte. Dar asa consider orice melodie Muse ! Bine v-am gasit :D:D

lauralove
07-09-2009, 10:24 AM
Awww...This makes my heart dance:happy:. Hello lume noua!

myusername
07-09-2009, 12:06 PM
Bine te-am gasit!:D Asa e, si mie imi plac melodiile de pe noul album, sunt brilliant!
Hai fani din Romania, keep coming to this thread!!:p:D

lauralove
07-09-2009, 12:40 PM
Foarte ciudat cum au aparut asa dintr-odata:P Ciudat and goood:D. Sincer nu am mai vazut pe nimeni pe celelalte threaduri..doar la depeche mode mai era cineva din Romania. Ne plangeam unul pe umarul celuilalt din cauza concertului anulat. In rest...Where are they?

petronia
07-09-2009, 01:38 PM
Foarte ciudat cum au aparut asa dintr-odata:P Ciudat and goood:D. Sincer nu am mai vazut pe nimeni pe celelalte threaduri..doar la depeche mode mai era cineva din Romania. Ne plangeam unul pe umarul celuilalt din cauza concertului anulat. In rest...Where are they?

Abia a aparut si grupuletul asta firav si acum te plangi ca nu-s mai multi? Ai uitat cand eram trei Doamne si toate trei? :LOL:

lauralove
07-09-2009, 04:29 PM
No complaints from me:LOL:

myusername
07-09-2009, 05:03 PM
Si acum iar o sa dispara cei nou veniti:LOL::stunned:...ma rog, dar macar noi 3 sa tinem threadul asta in viata.
Apropo a aparut azi pe Youtube- "Muse - The Making Of United States Of Eurasia (Join The Resistance Week 5)". Alt clip genial:D

petronia
07-09-2009, 05:28 PM
Se poate conta pe mine sa-l mai resuscitez din cand in cand. :LOL: Asa m-am bucurat cand am reusit prima data incat am decis ca merita, clar. Maine am admiterea, dupa care mi-am dat liber la Muse. :D

lauralove
07-09-2009, 06:33 PM
Se poate conta pe mine sa-l mai resuscitez din cand in cand. :LOL: Asa m-am bucurat cand am reusit prima data incat am decis ca merita, clar. Maine am admiterea, dupa care mi-am dat liber la Muse. :D

Liber as in...Vei asculta noile melodii?
App, ati vazut pe site-ul lor vestea foarte foarte buna? din 11 septembrie* putem sa ascultam tot albumul pe site. Members only. Ace!:D

*11 septembrie? Wtf?

petronia
07-09-2009, 07:05 PM
Liber as in...Vei asculta noile melodii?
App, ati vazut pe site-ul lor vestea foarte foarte buna? din 11 septembrie* putem sa ascultam tot albumul pe site. Members only. Ace!:D

*11 septembrie? Wtf?

Yup, liber as in. :D Desi cred ca mai astept un pic pana pe 11 si le ascult pe toate impreuna. Asta daca o sa merit. Dar cred ca m-am grabit, nu de maine am liber. Oricum nu mai e mult.
11 septembrie... It's a conspiracy. :D

Allinn
08-09-2009, 08:16 AM
Poate unii din voi stiu ,dar aseara pe BBC Radion 1 a fost Muse Night. 5 ore de Muse :x. Documentar, melodii noi ,vechi, prima lor inregistrare de la radio 1 din 1999, o ora din concertul de sambata. Nici nu stiu cand au trecut cele 5 ore. Albumul mi se pare genial. Melodia resistance e :X. Au difuzat clipuri mai lungi decat cele 30 de secunde pe care le stim. Toate suna superb. Resistance , Mk ultra si Exogenesis (pure eargasm) :D. Undisclosed Desires au dat-o toata de 2 ori. DIferita pentru muse dar excelenta. Ce mai, albumul este superb. Poate e doar parerea mea :D. Click http://www.youtube.com/watch?v=wshYFYSufR4

petronia
08-09-2009, 11:11 AM
Vezi, Lauralove, nu numai ca sunt fani, dar sunt si activi. :D

lauralove
08-09-2009, 11:39 AM
Vezi, Lauralove, nu numai ca sunt fani, dar sunt si activi. :D

Good for them.:D Alin, cum ai reusit sa asculti BBc radio 1? din cate stiu eu e valabil numai pt UK...
Si Resistance e superba. tocmai am ascultat-o. E exact albumul care il asteptam. Au evoluat foarte mult. I feel very proud:happy:

Allinn
08-09-2009, 12:13 PM
A mers fara probleme.Zane Lowe (dj la BBC Radio 1) a pregatit excelent totul. Pana si mixul sau de dinaintea celor 2 concerte a fost excelent (System of a Down , Prodigy , Sex Pistols etc ). A incalzit bine publicul :D. Emisiunile lor sunt puse pe site de obicei a doua zi, deci puteti sa auziti si voi Muse Night. Desi live a fost parca altfel de la 9 seara pana la 2 :D . Au fost 5 ore supertari :D

lauralove
08-09-2009, 12:21 PM
A mers fara probleme.Zane Lowe (dj la BBC Radio 1) a pregatit excelent totul. Pana si mixul sau de dinaintea celor 2 concerte a fost excelent (System of a Down , Prodigy , Sex Pistols etc ). A incalzit bine publicul :D. Emisiunile lor sunt puse pe site de obicei a doua zi, deci puteti sa auziti si voi Muse Night. Desi live a fost parca altfel de la 9 seara pana la 2 :D . Au fost 5 ore supertari :D

aaaa, nu mergea video-ul de la Teighmouth, dar se pare ca radioul merge si in tara. Good. Ascult acum.

Allinn
08-09-2009, 12:28 PM
Enjoy . Glad to help. Au pus Muse Night pe site ? Mi-e lene sa ma mai uit :)

myusername
08-09-2009, 03:27 PM
What what?? Aseara a fost Muse Night right? La radio right? I wanna hear it! Apropo, cand apare si concertul, din cate stiu a fost filmata a doua seara right?:LOL:
Nu putem sa vedem video cu Muse Night, nu e valabil in zona noastra:stunned:::mad:

lauralove
08-09-2009, 05:20 PM
Yeah, deja mi-am facut eu nervi pe seama asta:p. Si aveau si jumatata de ora de concert!
Dar am ascultat Muse night la radio. Brilliant! I love Zane Lowe, are gusturi foarte bune in muzica. Si cand il aud cum ii lauda pe Muse, imi creste si mai mare inima:D. Mi-a placut mai ales partea in care fanul Muse le face o dedicatie baietilor folosind titlurile melodiilor lor.(castigatorul biletului la concertul din Teighmouth).

P.S. : am sentimentul ca melodia preferata a lui Zane Lowe e Undisclosed Desires. Ce parere aveti de ea?

Allinn
08-09-2009, 07:53 PM
Am albumul :X:X:X. Am terminat sa-l ascult cap-coada. Este magnific :D. Abia astept sa-l cumpar original :D [Dap si eu m-am simtit mandru aseara ca sunt fan inrait Muse. Mi-a placut absolut tot din Muse Night]. Urmeaza Muse Night ascultand "THE RESISTANCE" . :D

myusername
08-09-2009, 08:49 PM
Si eu am ascultat albumul. I Really F*****g love it!!! Undisclosed Desires e o melodie foarte romantica si de ce nu, nu imi e rusine sa zic, e chiar sexy. Tot imi dau lacrimile cand o ascult.

Apropo, Laura, Petronia, nu aveti id, mail ceva? Sa vorbim ca am mai vorbit cu un fan Muse- muse_4life a postat aici, si sa facem un meet up, mergem in oras, cu un steag Muse ceva, facem un uprising!!! Yeah!!!! sorry, sunt un pic hyper at the moment:D. Ce ziceti, come on, The Resistance is coming...and Resistance is futile.

pardon Laura, am uitat te muti in Anglia. Tot e bine! :D

muse_4life
08-09-2009, 08:58 PM
LET'S MAKE A REAL FAN CLUB for MUSE :D O MERITAT EI aducem si pt Romania o imagine buna in ochi lor , in afara ca le plac : cioarba ,mici , fetele de la noi :D

muse_4life
08-09-2009, 08:59 PM
Am albumul :X:X:X. Am terminat sa-l ascult cap-coada. Este magnific :D. Abia astept sa-l cumpar original :D [Dap si eu m-am simtit mandru aseara ca sunt fan inrait Muse. Mi-a placut absolut tot din Muse Night]. Urmeaza Muse Night ascultand "THE RESISTANCE" . :D
Allin ne da-i si nou o adresa de mail ceva un id , un site unde sa te gasim mai des :D?

Allinn
08-09-2009, 09:00 PM
Nici nu stiu ce sa zic. M-a lasat fara cuvinte albumul . Abia astept maine dimineata sa imi terorizez vecinu manelist de deasupra cu el ::D

myusername
08-09-2009, 09:00 PM
FAN CLUB- YES to FAN CLUB!!! come on lads!! Muse In romania AGAIN!!! We have to unify and watch our flag ascend

Edit: Terorizeaza-l Allinn (your name right?:D) pentru ca merita, blow his mind!! Si hai sa faci parte din grupul de fani Muse Romania! Esti din Bucuresti?