PDA

View Full Version : Romani Musers Thread

Pages : 1 2 3 4 5 6 [7]

C.
05-02-2011, 06:52 PM
Sa speram. Pai eu am votat Hayley Williams, because I like her :LOL: Tu?

Eu cred ca Dom o sa castige.Dar pana pe 23 e posibil sa se mai schimba situatia.:LOL:

Eu am votat pentru Theo Hutchcraft.Pentru ca imi place Twitter-ul lui.
*o sa se intrebe lumea cine e respectivu*

LauraD2609
06-02-2011, 06:42 PM
Eu una abia astept Grammy mostly because Muse canta :D Si am intrebat peste tot cine are E!Entertainement (pe care se difuzeaza) si in final am gasit :LOL: Dar problema e ca incep foarte tarziu, si ziua urmatoare avem scoala. Dar pt. Muse, fac orice :D Sunt curioasa sa vad daca faza cu Gaga e adevarata

Yellow
06-02-2011, 06:53 PM
pariez ca nu e adevarata

C.
07-02-2011, 05:08 PM
Eu una abia astept Grammy mostly because Muse canta :D

Pai d-asta le astept si eu .Intr-un fel,chit ca n-o sa pot sa ma uit.

pariez ca nu e adevarata

Pai nu e.
Da pana duminica se poate intampla orice.

myusername
07-02-2011, 07:07 PM
theo hutchcraft? niiiice, si eu ascult Hurts, primul lor album este chiar bun, imi place mult:p
ramane de vazut ce se va intmpla la Grammy's
Si eu vreau sa castige Dom:LOL:

LauraD2609
08-02-2011, 04:49 AM
theo hutchcraft? niiiice, si eu ascult Hurts, primul lor album este chiar bun, imi place mult:p

De fiecare data cand aveam tv-ul pe VH1 dadeau Hurts and I have to say: Sunt buni! I-am votat si pe ei la Best New Band sau ceva de genu' la NME :D Deci toate suntem in favoarea lui Dom. Ar trebui sa ne dea si noua ceva pt. ca il sustinem :LOL: :dom:

centralista
08-02-2011, 02:30 PM
Toată lumea vrea să cāştige Dom? :LOL:

myusername
08-02-2011, 03:56 PM
Aparent toata lumea, ar fi cazul sa castige si el, nu numai Matt, sa vedem ce reactie are:LOL:

C.
08-02-2011, 05:34 PM

:awesome::dance: Da,albumul este chiar bun.
Ce bine ca mai e cineva care asculta Hurts p-aici.
La Grammy nu prea stii ce se intampla.Oare or sa castige Muse?

De fiecare data cand aveam tv-ul pe VH1 dadeau Hurts and I have to say: Sunt buni! I-am votat si pe ei la Best New Band sau ceva de genu' la NME :D Deci toate suntem in favoarea lui Dom. Ar trebui sa ne dea si noua ceva pt. ca il sustinem :LOL: :dom:
N-am norocul ca de fiecare data cand il dau pe Vh1 sa-i vad.Bine,nu chiar,doar atunci cand am presimtiri.
Merita un vot si la Best Band Blog or Twitter.:LOL:
Ce sa ne dea?Un set de tobe?Eu nu stiu sa cant la tobe.Si oricum nu-s stangace.:LOL:

Toată lumea vrea să cāştige Dom? :LOL:
Matt are deja 3 premii.
Cu alte cuvinte,da.Mai toti vrem.

LauraD2609
09-02-2011, 08:13 AM
:awesome::dance: Da,albumul este chiar bun.
Ce bine ca mai e cineva care asculta Hurts p-aici.
La Grammy nu prea stii ce se intampla.Oare or sa castige Muse?

N-am norocul ca de fiecare data cand il dau pe Vh1 sa-i vad.Bine,nu chiar,doar atunci cand am presimtiri.
Merita un vot si la Best Band Blog or Twitter.:LOL:
Ce sa ne dea?Un set de tobe?Eu nu stiu sa cant la tobe.Si oricum nu-s stangace.:LOL:

Matt are deja 3 premii.
Cu alte cuvinte,da.Mai toti vrem.

:LOL: Uite ironia: Eu sunt dreptace de fel, dar la tobe sunt stangace :LOL: Probabil pt. ca m-am uitat prea mult la Dom, m-am obisnuit sa bat ca el. Sau am mostenit stangacia de la mama :LOL: Aa, da, pe 6 martie o sa fie Muse la Later...with Jools Holland pe TVR Cultural de la 19:55 mi se pare.. :D

myusername
09-02-2011, 03:15 PM
tvr cultural?:LOL: performanta mai veche cred ca or sa difuzeze

C.
09-02-2011, 03:36 PM

Mai mult ca sigur.:p:LOL:

lauralove
09-02-2011, 10:01 PM

Nooo, o sa fie live :LOL:

Yellow
10-02-2011, 07:17 PM

:LOL:

LauraD2609
11-02-2011, 07:45 PM

:LOL: O sa dea ultima "prestatie" a lor ca sa zic asa. Ma rog, asta cu Muse ca emisiunea e in fiecare weekend

C.
12-02-2011, 01:08 PM
:LOL: O sa dea ultima "prestatie" a lor ca sa zic asa. Ma rog, asta cu Muse ca emisiunea e in fiecare weekend

Iar eu tocmai mi-am dat seama ca e de-abia pe 6 martie.:facepalm:

Ma intreb daca o sa castige ceva la Grammy-uri,duminica.

LauraD2609
13-02-2011, 08:22 AM
Iar eu tocmai mi-am dat seama ca e de-abia pe 6 martie.:facepalm:

Ma intreb daca o sa castige ceva la Grammy-uri,duminica.

:LOL: Da, eu ma chinui sa gasesc oameni care au postul pe care se difuzeaza. Lucky for me, are vecina deci azi dorm la ea. Sa speram ca o sa castige...si daca nu, macar ii vedem cum canta

myusername
13-02-2011, 10:53 AM
La ce ora si pe ce post difuzeaza la noi premiile Grammy?

LauraD2609
13-02-2011, 11:37 AM
La ce ora si pe ce post difuzeaza la noi premiile Grammy?

La 00:00 e o chestie cu Red Carpet...deci probabil atunci iau aia interviuri and stuff. E pe E!Entertainement. Daca ai Dolce, il prinzi :D

myusername
13-02-2011, 12:43 PM
Ah, nu am Dolce. E, asta e, ramane sa astept sa apara pe youtube

C.
13-02-2011, 12:52 PM
:LOL: Da, eu ma chinui sa gasesc oameni care au postul pe care se difuzeaza. Lucky for me, are vecina deci azi dorm la ea. Sa speram ca o sa castige...si daca nu, macar ii vedem cum canta

Buna strategie.:LOL:

Aflu maine ce si cum,asa ca in seara asta nu ma obosesc.
Si,oricum,nu prind postul respectiv.

LauraD2609
13-02-2011, 04:03 PM
Buna strategie.:LOL:

Aflu maine ce si cum,asa ca in seara asta nu ma obosesc.
Si,oricum,nu prind postul respectiv.

Nici nu trebuie sa-l prinzi. M-am chinuit sa gasesc persoane care au postul, nu am gasit, asa ca am cautat tv online, incercand sa gasesc canalul. Nu l-am gasit. Apoi m-am ofticat si am cautat special Grammy. Si am gasit :D Pe site-ul oficial chiar :LOL: Premiile in sine incep la 1, Grammy on Red Carpet la 00:00. Momentan dau alte chestii, dar e live. Uitati aici link-ul :D http://www.grammy.com/live

C.
13-02-2011, 05:45 PM
Nici nu trebuie sa-l prinzi. M-am chinuit sa gasesc persoane care au postul, nu am gasit, asa ca am cautat tv online, incercand sa gasesc canalul. Nu l-am gasit. Apoi m-am ofticat si am cautat special Grammy. Si am gasit :D Pe site-ul oficial chiar :LOL: Premiile in sine incep la 1, Grammy on Red Carpet la 00:00. Momentan dau alte chestii, dar e live. Uitati aici link-ul :D http://www.grammy.com/live

Stiam eu ca incep tarziu in noapte.....:LOL:

LauraD2609
14-02-2011, 06:48 AM
Au castigat!!! Best Rock Album!! Iar prestatia lor rocked! Cum poti sa nu-i iubesti? :LOL: :dance::musesign:

Yellow
14-02-2011, 12:24 PM
yay:LOL: dar ce albume mai erau nominalizate?

LauraD2609
14-02-2011, 03:18 PM
yay:LOL: dar ce albume mai erau nominalizate?

Emotion & Commotion - Jeff Beck

Backspacer - Pearl Jam

Mojo - Tom Petty And The Heartbreakers

Le Noise - Neil Young
Si of course, The Resistance

C.
14-02-2011, 04:20 PM
Au castigat!!! Best Rock Album!!

Atunci ii felicit.:dance::party:

l.e.:Am vazut prestatia si mi-a placut.

Yellow
15-02-2011, 07:28 PM
am vazut si eu prestatia a fost ok pana cand apreau oamenii care vandalizau scena grr mi s-a parut foarte ciudat .hmm asa sunt toate concertele lor in ultimul timp?nu m-am mai uitat de mult.a da si mi-a placut faza cu i want to thank my pregnant girlfreind over there:LOL:

LauraD2609
16-02-2011, 09:03 AM
am vazut si eu prestatia a fost ok pana cand apreau oamenii care vandalizau scena grr mi s-a parut foarte ciudat .hmm asa sunt toate concertele lor in ultimul timp?nu m-am mai uitat de mult.a da si mi-a placut faza cu i want to thank my pregnant girlfreind over there:LOL:

Oamenii aia nu au fost pusi de ei sa vandalizeze scena..cica le-a impus cineva coregrafia...deci la un concert normal nu vin aia si distrug tot p'acolo :LOL: Da, faza cu girlfriend a fost tare :LOL: Ce fata facuse Dom. Aoleo, nu mai pot pana la NME! Sunt atat de curioasa!!:happy:

C.
16-02-2011, 05:24 PM
a da si mi-a placut faza cu i want to thank my pregnant girlfreind over there:LOL:

Cred ca faza asta o sa ramana in istorie.Nu de alta,dar nu cred ca a mai retinut cineva altceva din discurs.

Oamenii aia nu au fost pusi de ei sa vandalizeze scena..cica le-a impus cineva coregrafia...deci la un concert normal nu vin aia si distrug tot p'acolo :LOL: Da, faza cu girlfriend a fost tare :LOL: Ce fata facuse Dom. Aoleo, nu mai pot pana la NME! Sunt atat de curioasa!!:happy:

N-am fost atenta la fata lui Dom cand am vazut discursul.Mai ales in momentul ala.:$

Mai sunt 7 zile pana la NME Awards........
Ma intreb daca Muse chiar o sa castige la cele 2 categorii[ar fi ok si daca castiga la una] la care sunt nominalizati.
Daca nu,mai exista si altii pentru care sa ma bucur in caz ca iau un premiu.

Vorbind de NME si de Grammy-uri: http://twitter.com/kanyewest/status/36972145984675840
Buna incercare Kanye,da tot nu votez pentru tine.

LauraD2609
16-02-2011, 05:55 PM
Cred ca faza asta o sa ramana in istorie.Nu de alta,dar nu cred ca a mai retinut cineva altceva din discurs.

N-am fost atenta la fata lui Dom cand am vazut discursul.Mai ales in momentul ala.:$

Mai sunt 7 zile pana la NME Awards........
Ma intreb daca Muse chiar o sa castige la cele 2 categorii[ar fi ok si daca castiga la una] la care sunt nominalizati.
Daca nu,mai exista si altii pentru care sa ma bucur in caz ca iau un premiu.

Vorbind de NME si de Grammy-uri: http://twitter.com/kanyewest/status/36972145984675840
Buna incercare Kanye,da tot nu votez pentru tine.

Da, chiar ar fi tare sa castige la toate. Mai sunt si altii care merita dar la categoiile la care sunt Muse chiar nu m-as bucura sa castige altii :LOL: As for Kanye, really?? "Dude from Muse"??? Nici macar nu stia cum il cheama pe saracul Matt! Zetas!

C.
16-02-2011, 06:05 PM
Da, chiar ar fi tare sa castige la toate. Mai sunt si altii care merita dar la categoiile la care sunt Muse chiar nu m-as bucura sa castige altii :LOL: As for Kanye, really?? "Dude from Muse"??? Nici macar nu stia cum il cheama pe saracul Matt! Zetas!

1)Sunt [aproape] sigura ca nu o sa castige la Best British Band.Sau poate da,dar asta depinde de cati voteaza si ce voteaza.
2)In cazul lui Kanye...E vre-o obligatie contractuala sa stie numele lui Matt?:LOL:
Macar nu mai intrerupe discursuri.

Yellow
17-02-2011, 02:19 PM
1)Sunt [aproape] sigura ca nu o sa castige la Best British Band.Sau poate da,dar asta depinde de cati voteaza si ce voteaza.
2)In cazul lui Kanye...E vre-o obligatie contractuala sa stie numele lui Matt?:LOL:
Macar nu mai intrerupe discursuri.
:LOL: imi si imaginez "yo muse dude i'm happy for you and imma let you finish but pearl jam had one of the best albums of all time OF ALL TIME!!"

C.
17-02-2011, 05:36 PM
:LOL: imi si imaginez "yo muse dude i'm happy for you and imma let you finish but pearl jam had one of the best albums of all time OF ALL TIME!!"

Ar suna ciudat daca i-ar intrerupe vre-un discurs si l-ar numi "dude from Muse".:LOL:
Oricum,n-o sa aiba sansa asta la NME Awards.Bine,nu celor de la Muse,deoarece nu e nominalizat la nici o categorie cu ei.
Plus,cred ca s-a mai calmat fata de acum 2 ani.
Totusi,mistourile inca exista...:LOL:

l.e.:Si s-a incheiat votarea.

myusername
19-02-2011, 11:56 AM
De abia astept sa vad rezultatele de la NME:LOL:

C.
19-02-2011, 01:59 PM
De abia astept sa vad rezultatele de la NME:LOL:

Iar eu cred ca Muse nu o sa castige Best British Band,daca tot e vorba de NME Awards.:p

myusername
19-02-2011, 04:33 PM
Eu mai degraba sunt interesata de hottest male award:LOL: Ar fi tare sa nu iasa nici matt nici dom, oricum ramane de vazut

LauraD2609
19-02-2011, 05:56 PM
Eu mai degraba sunt interesata de hottest male award:LOL: Ar fi tare sa nu iasa nici matt nici dom, oricum ramane de vazut

Dar sa speram ca o sa castige unul din ei :D

C.
19-02-2011, 07:26 PM

Au fost ani in care nu au castigat [bine,in care n-a castigat Matt,caci el are vre-o 3 premii si pariez ca a fost nominalizat de mai multe ori decat Dom].

myusername
23-02-2011, 08:59 PM
Muse a pierdut best live band, Biffy Clyro a castigat, dar au castigat Best Band iar Matt a castigat pentrut a patra oara consecutiv Hottest male:LOL: Felicitari lor

C.
24-02-2011, 10:59 AM
Muse a pierdut best live band, Biffy Clyro a castigat

Au castigat in schimb la Best British Band[unde nu-i votasem].
Matt a luat Hottest Man [a patra oara].

Dintre toti cei pentru care am votat numa vre-o 4 au luat premii.:LOL:

myusername
24-02-2011, 11:09 AM
tocmai am editat post-ul meu cand ai scris si tu C:LOL:
Oricum, bravo lor;) Mi-a placut si faptul ca Matt era cam beat la premii, iar Dom bea incontinuu :LOL:

C.
24-02-2011, 11:32 AM
tocmai am editat post-ul meu cand ai scris si tu C:LOL:
Oricum, bravo lor;) Mi-a placut si faptul ca Matt era cam beat la premii, iar Dom bea incontinuu :LOL:

Cam beat?Eu zic ca era "afumat" bine de tot.:LOL:
Mi-a placut cum a descris NME-ul.
Singurul lucru pe care l-am observat la Dom era sacoul cu imprimeu de leopard.Asta,pe langa faptul ca vorbea.
In fine... Ma bucur pentru ei .Si nu numai.:D

l.e.:Sa nu uit....http://www.youtube.com/watch?v=Qw3TKQhHBC8 Discursul de acceptare pentru Best British Band
http://www.nme.com/news/daily-gossip/55163 Barfa despre Matt

faptdivers
25-02-2011, 07:00 PM
:LOL: Uite ironia: Eu sunt dreptace de fel, dar la tobe sunt stangace :LOL: Probabil pt. ca m-am uitat prea mult la Dom, m-am obisnuit sa bat ca el. Sau am mostenit stangacia de la mama :LOL: Aa, da, pe 6 martie o sa fie Muse la Later...with Jools Holland pe TVR Cultural de la 19:55 mi se pare.. :D

Ce aiurea , si ti fusul cu stanga sau ai kitul pus in oglinda?

Also , NME Drunk Matt a fost epic rau.

C.
26-02-2011, 11:46 AM
Intradevar.Dar asta nu inseamna ca o sa vreau si eu sa ma imbat in halul ala in viitor.

LauraD2609
26-02-2011, 02:36 PM
Ce aiurea , si ti fusul cu stanga sau ai kitul pus in oglinda?

Pai da, e ca si cum te-ai uita in oglinda :LOL: Si da, drunk Matt a fost tare. More Drunk Matt for the future!

faptdivers
27-02-2011, 05:55 PM
You any good at drumming? Ca am vazut ca mai erau cativa copii pe rgc care vroiau sa fac un muse cover band.

LauraD2609
27-02-2011, 06:31 PM
You any good at drumming? Ca am vazut ca mai erau cativa copii pe rgc care vroiau sa fac un muse cover band.

Neah, nu pot sa zic ca-s asa buna :LOL:. In fine, anything new about Muse? :D

myusername
04-03-2011, 04:28 PM
20.05.11: SKK Arena, St. Peterbsurg, Russia
22.05.11: Olympiski Arena, Moscow, Russia
24.05.11: Sport Palace, Kiev, Ukraine
Asta e ce e nou, new tour dates. SI noi??? SUntem langa Ucraina nu se poate!!!!!

LauraD2609
04-03-2011, 05:58 PM
Ok, va amintesc ca duminica la 20:00 e Later..with Jools Holland pe TVR Cultural. din cate stiu eu, vin Muse, Gossip, Florence Welch si un baterist de jazz :D Siiii, http://www.nme.com/ratemy/205334/greatest-frontmen-and-women/item/205484 Matt e pe 2 :D

Yellow
05-03-2011, 09:44 AM
Asta e ce e nou, new tour dates. SI noi??? SUntem langa Ucraina nu se poate!!!!!

:stunned:

C.
05-03-2011, 03:53 PM

Poate o sa vina si la noi si poate n-o sa-i ratez.:stunned:
Eu inca sper.:LOL:

Ok, va amintesc ca duminica la 20:00 e Later..with Jools Holland pe TVR Cultural. din cate stiu eu, vin Muse, Gossip, Florence Welch si un baterist de jazz :D Siiii, http://www.nme.com/ratemy/205334/greatest-frontmen-and-women/item/205484 Matt e pe 2 :D

Wow..si eu care credeam ca e la 7 seara.:LOL:
Estimez ca e de acu un an sau doi.:)

Cat despre pollu de la NME cu frontmen si frontwomen....Nu se poate.O sa trebuiasca sa votez la dublu.:LOL:

LauraD2609
05-03-2011, 05:56 PM
Wow..si eu care credeam ca e la 7 seara.:LOL:
Estimez ca e de acu un an sau doi.:)

E din 2009 :LOL:

C.
05-03-2011, 07:17 PM
E din 2009 :LOL:

Pai ce ziceam?Din 2009 sau 2010.*mai degraba 2009*:LOL:

faptdivers
06-03-2011, 10:20 AM
Jools Hollandu ala e dragutel , din cate tin minte canta Uprising si USOE. Si e primu show unde a venit Matthew Bellzorme cu Mirror Kaoss Mansonu'.

myusername
06-03-2011, 08:22 PM
Uprising, UD si USoE au cantat la Jools Holland. Mie mi-au placut si Gossip

Yellow
07-03-2011, 08:02 PM
pe mine m-au traumatizat sprancenele inexitente dar date cu marcarul ale tipei de la gossip:stunned: si mi-au placut florence and the machine :D

C.
08-03-2011, 11:53 AM
Uprising, UD si USoE au cantat la Jools Holland. Mie mi-au placut si Gossip

Si mie.
Mi-au placut si Florence+The Machine.
Per total a fost ok.

pe mine m-au traumatizat sprancenele inexitente dar date cu marcarul ale tipei de la gossip:stunned:
Mie nu mi-a placut rochia ei.

l.e.:Si Matt e pe locul 1 aici:http://www.nme.com/ratemy/205334/greatest-frontmen-and-women

:LOL: Nici macar nu-l votez .

LauraD2609
16-03-2011, 07:18 PM
Also, http://www.mtv.co.uk/royalty/lords-of-rock-earls-of-indie :D

LauraD2609
18-03-2011, 07:27 PM
Mama, au dat "Starlight" pe fundal la "Romanii au talent" :LOL:

myusername
19-03-2011, 08:11 AM
Da, da, cand au dat starlight si am realizat ca este cu adevarat starlight, am sarit de pe canapaea si aveam o fata gen :D. I-am speriat si pe ai mei:LOL:

C.
19-03-2011, 03:07 PM
Da, da, cand au dat starlight si am realizat ca este cu adevarat starlight, am sarit de pe canapaea si aveam o fata gen :D. I-am speriat si pe ai mei:LOL:

Am prins si eu momentul.:LOL:
Da am inceput sa cant in loc sa sar de pe scaun.:D

l.e.:http://muse.mu/news/article/749/muse-to-headline-reading-and-leeds-festival/

myusername
25-03-2011, 01:45 PM
Daaaaa, Reading si Leeds, si au zis ca vor canta melodii de pe OOS, asta pentru ca pe 17 iulie e aniversarea de 10 ani:D desi concertele sunt in august, dar e un cadou genial, eu sper sa cante hyper music

C.
25-03-2011, 04:42 PM
Daaaaa, Reading si Leeds, si au zis ca vor canta melodii de pe OOS, asta pentru ca pe 17 iulie e aniversarea de 10 ani:D desi concertele sunt in august, dar e un cadou genial, eu sper sa cante hyper music

Ar fi tare daca ar canta tot albumul.Daca nu,m-as multumi si cu cateva piese pe ici pe colo. :D
Astept sa vad ce o sa fie la Reading si Leeds,de vreme ce mai tot forumul s-a entuziasmat.

Yellow
26-03-2011, 09:05 AM
sa cante space dementia !!

C.
26-03-2011, 11:24 AM
sa cante space dementia !!
Ar fi genial daca ar canta-o.:)

myusername
28-03-2011, 07:18 PM
vesti GENIAL de BUNE, Matt pe twitterul lui a zis asta:
So we'll probably play Origin in it's entirety (as well other songs) at Reading/Leeds as it will be 10 years since it came out.
deeeeci, hyper music, space dementia si tot albumul in toata splendoarea sa LIVE

C.
29-03-2011, 03:08 PM
vesti GENIAL de BUNE, Matt pe twitterul lui a zis asta:
So we'll probably play Origin in it's entirety (as well other songs) at Reading/Leeds as it will be 10 years since it came out.
deeeeci, hyper music, space dementia si tot albumul in toata splendoarea sa LIVE

Cu alte cuvinte....e pe bune.

Cat despre Matt si Twitter-ul lui....Na,acu mai am un motiv in plus (pe langa cele 3) sa scriu mai des pe Twitter.*chit ca pana nu demult habar n-aveam cum se foloseste*

Yellow
31-03-2011, 07:33 PM
vaaaaai cat de fain nu-mi vine sa cred :LOL:

LauraD2609
03-04-2011, 06:31 PM
Scuzati-mi absenta de pe aici :D si scuzati ca o sa schimb subiectul Leeds/Reading. I have news: Matt a spus ca probabil o sa vina DOAR la Leeds si Reading in Europa VARA ASTA. Deci avem sanse sa vina toamna. Asta daca ne tinem de capul lor :LOL: Mi-am facut si eu Twitter, tocmai din aceasta cauza :D So follow me : PwoperUprising.

demented.amelie
15-04-2011, 04:09 PM
deci... nicio sansa sa vina pe la noi vara asta? :(

myusername
15-04-2011, 07:09 PM
Nu cred ca vor veni anul asta. Probabil o data cu noul album vor trece si pe la noi.
http://www.omusicawards.com/vote/fan-army-ftw/ Votati aici pentru cea mai buna armata de fani- Musers, suntem pe locul 10 de abia..

LauraD2609
16-04-2011, 08:33 PM
Nu cred ca vor veni anul asta. Probabil o data cu noul album vor trece si pe la noi.
http://www.omusicawards.com/vote/fan-army-ftw/ Votati aici pentru cea mai buna armata de fani- Musers, suntem pe locul 10 de abia..

Deci anul asta POATE pe la sfarsit...prin toamna...nimci sigur, doar intuitia mea :LOL: Suntem pe 7 acum.

C.
17-04-2011, 05:20 PM
Deci anul asta POATE pe la sfarsit...prin toamna...nimci sigur, doar intuitia mea :LOL: Suntem pe 7 acum.

Acuma suntem pe 6.

centralista
23-04-2011, 10:28 AM
Scuzati-mi absenta de pe aici :D si scuzati ca o sa schimb subiectul Leeds/Reading. I have news: Matt a spus ca probabil o sa vina DOAR la Leeds si Reading in Europa VARA ASTA. Deci avem sanse sa vina toamna. Asta daca ne tinem de capul lor :LOL: Mi-am facut si eu Twitter, tocmai din aceasta cauza :D So follow me : PwoperUprising.

Deci.. daca asta e motivul pentru care ti-ai facut cont pe twitter, sincer pe degeaba ce ti-ai facut twitter :( Eu si cu inca o prietena pe twitter ne tot chinuim sa scoatem de la ei daca vin in Romana de fooooooaaaaarte mult timp si nu ne iese nimic :( Adica nu am primit niciodata vreun reply de la Matt sau Chris sau de la Dom care a pus monopol pe contul lor oficial :LOL:

Asa...in curand nu o sa mai avem nici messageboardul din pacate :( Asa ca semnati si sa speram ca ne va baga si pe noi cineva in seama http://www.ipetitions.com/petition/savemusefansites/

Yellow
23-04-2011, 08:55 PM
Asa...in curand nu o sa mai avem nici messageboardul din pacate :( Asa ca semnati si sa speram ca ne va baga si pe noi cineva in seama http://www.ipetitions.com/petition/savemusefansites/

n-au cum sa inchida messageboardul adica nu tine de siteu lor oficial sau ceva de genul?

LauraD2609
24-04-2011, 05:18 PM

Stop. Nu au voie sa inchida messageboard-ul. Asta e oficial. Ce copyright law incalca?? Gee, ce tampiti. Macar stim daca e adevarat? Adica..Muse nu au zis nimic de inchiderea messageboard-ului si doar face parte din site-ul oficial.

myusername
24-04-2011, 07:10 PM
Este vorba doar despre siteurile facute de fani, deci asa numitele fan sites. Acesta fiind website-ul oficial al trupei nu va avea nicio problema, dar cele gen Muselive facute strict de fani pentru fani sunt in pericol. Nu stiu daca este adevarat acest lucru, dar eu am semnat, just in case(desi am indoieli si regret ca mi-am dat adresa de email)
O zice acolo in acea petitie ca se poate inchide 'The official messageboard', dar se bat cap in cap 2 idei. Cum sa inchida ceva oficial cand au zis clar ca este vorba despre fan sites? E ceva neinregula, mai ales ca la petitii nu se cere adresa de email. Cel mai probabil este falsa, pentru a crea spam utilizand mailul
EDIT: http://www.ipetitions.com/petition/savemusefansites/signatures Uitati-va la prima data- 2007. Este una dintre April Fool's unde Musewiki, Muselive si .mu colaboreaza pentru a face farse fanilor. Multi au cazut in plasa atunci, si aparent inca mai cad(inclusiv eu:LOL:)

C.
26-04-2011, 06:47 PM
EDIT: http://www.ipetitions.com/petition/savemusefansites/signatures Uitati-va la prima data- 2007. Este una dintre April Fool's unde Musewiki, Muselive si .mu colaboreaza pentru a face farse fanilor. Multi au cazut in plasa atunci, si aparent inca mai cad(inclusiv eu:LOL:)

Asta era?:LOL:

myusername
28-04-2011, 01:51 PM
Da, asta era:p
http://muse.mu/images/170/on-the-road-in-south-america/ poze noi cu muse din turneul lor din sud america. Simpatice pozele:D

centralista
06-05-2011, 05:37 PM
buuun. Poate o fi o farsa. Eu am aflat de pe twitter. Oricum semnati daca vreti, daca nu nu :LOL: Merge cineva din Romania la Reading/Leeds? :stunned:

myusername
07-05-2011, 12:44 PM
Ah, Reading/Leeds... eu nu merg, nu pot, si ma oftic rau de tot pentru asta:mad:

C.
07-05-2011, 01:58 PM
Da, asta era:p
http://muse.mu/images/170/on-the-road-in-south-america/ poze noi cu muse din turneul lor din sud america. Simpatice pozele:D

Intr-adevar,sunt simpatice,da poza cu Dom si cu branzeturile ma face sa ma gandesc la Brie.Ori eu nu suport branza aia.:LOL:

myusername
08-05-2011, 09:01 AM
ha, brie- gay cheese :LOL::LOL: Mie imi place cat de cat:p

C.
09-05-2011, 11:13 AM
ha, brie- gay cheese :LOL::LOL: Mie imi place cat de cat:p

Eu nu suport mirosul,daramite sa o mai si gust....:LOL:

Zilele trecute m-au napadit amintirile,asa ca m-am uitat la asa ceva ca sa ma amuz:http://www.youtube.com/watch?v=K84ahaZpcOo (http://http://www.youtube.com/watch?v=K84ahaZpcOo)

myusername
11-05-2011, 05:20 PM
C, link-ul pe care l-ai pus nu este valid
Edit: Avea 2 de http in URL, asta e link-ul, no?http://www.youtube.com/watch?v=K84ahaZpcOo
Ce fericit era Dom cand au castigat :LOL: Si ce confuzi par toti 3, saracii

LauraD2609
12-05-2011, 08:54 AM
Edit: Avea 2 de http in URL, asta e link-ul, no?http://www.youtube.com/watch?v=K84ahaZpcOo

Dom era absolut adorabil! Si mi-a placut reactia lui Brian Molko cand a zis Amy "Muse" :LOL: Baietilor le place sa ia in brate, bag seama :LOL:

C.
12-05-2011, 06:33 PM

Da,ala era.:LOL:
Cum sa nu para confuzi cand nici ei,nici Brian nu se asteptau sa ia premiul?
Probabil nici Amy Lee nu se astepta,da cel putin ea nu a dat de inteles asta:LOL:

Dom era absolut adorabil! Si mi-a placut reactia lui Brian Molko cand a zis Amy "Muse" :LOL: Baietilor le place sa ia in brate, bag seama :LOL:
Pe mine m-a facut sa rad fata lui Molko.Si inca ma mai face sa rad de fiecare data cand vad clipul.:LOL:
Da mi-a placut faptul ca 4 dintre muzicienii mei favoriti se aflau destul de aproape unul de celalalt.Mai ales cand s-au imbratisat.:D

P.S.:Mi se pare mie sau microfonul lui Molko era defect?

myusername
17-05-2011, 12:44 PM
http://greatestevent.wembleystadium.com/ Votati pentru cel mai bun show la Wembley de-a lungul anilor cu Muse. Felicitari lor ca au ajuns sa concureze cu niste nume mari, merita baietii:)

C.
17-05-2011, 05:48 PM
http://greatestevent.wembleystadium.com/ Votati pentru cel mai bun show la Wembley de-a lungul anilor cu Muse. Felicitari lor ca au ajuns sa concureze cu niste nume mari, merita baietii:)

Votat.:D
Si da,merita.:)

http://www.nme.com/news/plan-b--3/56771

http://rockhall.msg.com/photo/09fxe14dknfu6?q=muse+ivor+novello

Yellow
17-05-2011, 05:56 PM

woow ce tare..dar totusi acum mi-am adus aminte cum ramane cu queen?

myusername
21-05-2011, 03:15 PM
http://www.youtube.com/watch?v=2gbF8WTv6-Y&feature=feedf Au cantat ieri, 20 Mai, Megalomania in St petersburg in Rusia!!:D

Yellow
21-05-2011, 08:26 PM
vreau si space dementia acum ca nu mai vine apocalipsa:LOL:

C.
23-05-2011, 02:18 PM
vreau si space dementia acum ca nu mai vine apocalipsa:LOL:

Ce ma enerveaza la culme astia care prezic apocalipsa si pe care presa in baga in seama....

http://www.youtube.com/watch?v=2gbF8WTv6-Y&feature=feedf Au cantat ieri, 20 Mai, Megalomania in St petersburg in Rusia!!:D

Singurul lucru pe care pot sa-l mai fac in afara de exprimarea entuziasmului fata de faptul ca au cantat Megalomania e sa spun ca vocea lui Matt suna extrem de bine.:D:LOL:

myusername
28-05-2011, 06:53 PM
http://muse.mu/images/171/on-tour-in-russia--ukraine/ poze din Rusia si Ucraina:D

C.
30-05-2011, 05:33 PM
http://muse.mu/images/171/on-tour-in-russia--ukraine/ poze din Rusia si Ucraina:D

Tari rau de tot pozele.M-am distrat uitandu-ma la ele.

myusername
31-05-2011, 03:39 PM
http://www.nme.com/ratemy/216512/greatest-singers-of-all-time/item/216536 Vote!

Yellow
02-06-2011, 03:50 PM
sunt foarte tari pozele.mi-a placut ultima cu marry me:LOL: in legatura cu votatul..din nou mi se pare ca matt sta bine unde e acum si ca janis joplin si bob marley ar trebui sa fie mai sus

LauraD2609
09-06-2011, 07:14 AM
Intrerupem orice altceva pentru a-i ura un calduros La Multi Ani lui Matt!! :D :party: :matt:

C.
09-06-2011, 05:04 PM
La multi ani,Matt!:matt::party:

myusername
11-06-2011, 10:30 AM
Un LA MULTI ANI intarziat si din partea mea:LOL::matt:

myusername
27-06-2011, 11:29 AM
http://wembleystadium.com/Press/Press-Releases/2011/6/Muse-Greatest-Event?fb_comment_id=fbc_10150304369731063_18155689 _10150304417041063#f24c6e7f29c572e Au castigat!!!!!

LauraD2609
27-06-2011, 01:30 PM
http://wembleystadium.com/Press/Press-Releases/2011/6/Muse-Greatest-Event?fb_comment_id=fbc_10150304369731063_18155689 _10150304417041063#f24c6e7f29c572e Au castigat!!!!!

YEEEEE!!!!!

C.
29-06-2011, 04:29 PM

:party:
Felicitari atunci.
Pentru a sarbatori asta,o sa ma uit la HAARP [din nou,oare a cata oara?]

http://board.muse.mu/showthread.php?t=83729

myusername
04-07-2011, 02:48 PM
Yep, noul numar al revistei Q, de August. Frumoase pozele, cat despre articol nu am ce spune ca nu l-am citit:p

C.
04-07-2011, 05:37 PM
Yep, noul numar al revistei Q, de August. Frumoase pozele, cat despre articol nu am ce spune ca nu l-am citit:p

Se vorbeste despre concertele de la Reading si Leeds pe care urmeaza sa le sustina in August,Grammy-uri,mai e o mentiune legata de K.Hudson,un top 5 cu concerte cheie[printre care aparitiile la Glastonbury in 2004 si 2010,Wembley 2007-concertul de pe 16 iunie si concertul de pe 5 septembrie din seria celor 2 de la The Den in Teignmouth]

Asta din ce-mi aduc aminte.

myusername
11-07-2011, 12:46 PM
Ha, mersi pentru rezumat, C:)
Alte stiri noi- Matt are un baiat, sambata a venit pe lume. Cine stie, poate va fi si el intr-o trupa in viitorul apropiat:LOL:

C.
11-07-2011, 06:21 PM
Ha, mersi pentru rezumat, C:)
Alte stiri noi- Matt are un baiat, sambata a venit pe lume. Cine stie, poate va fi si el intr-o trupa in viitorul apropiat:LOL:

Toate urarile de bine lui Matt si lui Kate si multa sanatate copilului.
Ar fi interesant daca ,atunci cand o sa mai creasca ,va fi intr-o trupa.Aschia nu sare departe de trunchi uneori. :LOL:

myusername
13-07-2011, 04:09 PM
http://eventful.com/demand/muse-/D0-001-000361846-5/join?utm_source=facebook.com&utm_medium=share&utm_campaign=post_to_profile_dconfirm Solicitati si voi, nu se intampla nimic daca o faceti:p si nu strica sa tot incercam sa ii aducem in Romania anul asta sau la anul sau in curand

myusername
17-07-2011, 09:37 AM
Azi OOS implineste 10 ani. LA MULTI ANI!!!!! :D

Yellow
18-07-2011, 02:15 PM
la multi ani cu intarziere celui mai tare album muse :D

C.
18-07-2011, 05:10 PM
Azi OOS implineste 10 ani. LA MULTI ANI!!!!! :D

La multi ani zic si eu cu intarziere unuia dintre cele mai bune albume Muse.:party:
*si acuma ma gandesc ca ziua mea de nastere e aceeasi zi in care s-a lansat Showbiz.Bine,sunt 6 ani diferenta,da ziua e tot 4 octombrie*

LauraD2609
29-07-2011, 07:21 AM
http://www.metalhead.ro/foo-fighters/stiri-foo-fighters/rhcp-radiohead-foo-fighters-muse-alerta-pe-eventimro-aid-104792-l-1

myusername
31-07-2011, 11:38 AM
http://muse.mu/news/article/764/vote-for-muse-at-the-q-awards-/ VOTATI:D
Cat despre acel articol de pe metalhead, l-am vazut si eu zilele trecute si sper sa fie adevarat:D:D:D:p

myusername
09-08-2011, 09:26 AM
VALEU! Observati ce nume are acest thread acum- Romani Musers Thread...............:stunned: Pe scurt, suntem rromi toti. Cine o fi schimbat numele??
PLEASE CHANGE the name of this thread to ROMANIAN Musers, NOT ROMANI! There IS a HUGE DIFFERENCE between those two!

myusername
23-08-2011, 06:34 PM
Chris a anuntat azi la radio ca asteapta un al 6lea copil:LOL: Felicitari lui si lui Kelly!

C.
23-08-2011, 07:41 PM
Chris a anuntat azi la radio ca asteapta un al 6lea copil:LOL: Felicitari lui si lui Kelly!

:LOL: Al 6-lea? Inca 5 si isi face echipa de fotbal.:LOL:

myusername
24-08-2011, 07:22 AM
Da, al 6lea; la propria lui echipa de fotbal ma gandeam si eu :LOL:

C.
27-08-2011, 12:26 PM
http://www.musewiki.org/Leeds_Bramham_Park_2011_%28gig%29 (www.musewiki.org/Leeds_Bramham_Park_2011_%28gig%29)

Temerile mele cum ca nu o sa cante piese de pe OOS s-au spulberat ieri,cand au cantat toate piesele de pe album la Leeds.La Reading[duminica] cred ca va fi la fel.

l.e.: Da,la fel a fost.

myusername
02-09-2011, 07:08 PM
Mi-a placut foarte mult ca au cantat tot albumul OOS, pacat ca unele melodii de pe album au fost cantate pentru ultima oara..totusi, aproape au dat foc la scena de la Leeds:LOL: Si mi-au palcut foarte mult efectele si la fel de mult mi-a placut si aranjamentul de pe scena :p

C.
04-09-2011, 11:43 AM
Mi-a placut foarte mult ca au cantat tot albumul OOS, pacat ca unele melodii de pe album au fost cantate pentru ultima oara..totusi, aproape au dat foc la scena de la Leeds:LOL:Si mi-au palcut foarte mult efectele si la fel de mult mi-a placut si aranjamentul de pe scena :p

Chiar au facut asta?:LOL:
l.e.: Da,au facut-o. :facepalm:

myusername
06-09-2011, 06:39 PM
Da, genial:LOL:

shineinhell
16-09-2011, 08:23 AM
Hello fellow romanians :D Ma bag si eu in discutie sa fac un mic anunt. Am cate ceva de vanzare cu Muse.

- 4 insigne ( 2 oficiale - 5 RON buc, 2 inscriptionate de mine - 2 RON bucata ). Le-am mai folosit eu dar arata ok. Daca le vrea cineva pe toate le dau cu 10 RON :) Poza: http://i1232.photobucket.com/albums/ff376/negoitacristina/muse-1.jpg

- un fular si o curea luate de pe site-ul oficial ( 40 RON bucata sau 70 impreuna ).

http://i1232.photobucket.com/albums/ff376/negoitacristina/muse3.jpg

http://i1232.photobucket.com/albums/ff376/negoitacristina/muse1.jpg

http://i1232.photobucket.com/albums/ff376/negoitacristina/muse2.jpg

- si cateva postere cu ei din diverse reviste, plus ce am mai printat eu de-a lungul timpului ( nu am mai facut poze ca nu stiu cat de interesata e lumea, dar fac daca imi spuneti ).

Eu sunt din Bucuresti. Daca vrea cineva sa cumpere ceva, sa ma contacteze pana pe 30 septembrie pe mail ( darkhriss@yahoo.com ) sau pe mess ( shineinhell ). 30 septembrie fiind ultima zi in care ne mai putem intalni. Din octombrie nu mai dati de mine ca dispar din tara pentru cativa ani buni.

C.
27-09-2011, 05:26 PM
http://board.muse.mu/showthread.php?t=84830

Ceva imi spune ca cei care scriu fan fiction o sa aiba destula inspiratie de la poza aia.

off-topic:Numai 2 sau 3 mai suntem p-aici?

C.
05-11-2011, 06:50 PM
Ca sa "inviem" thread-ul asta: http://www.nme.com/ratemy/242849/best-albums-of-the-past-15-years#12

Pentru cine se ofera sa voteze.Locurile 3 si 5.:LOL:

myusername
24-12-2011, 05:51 PM
wow, hello, de cand n-am mai trecut pe aici.
Craciun Fericit Museri!

C.
25-12-2011, 05:52 PM
wow, hello, de cand n-am mai trecut pe aici.
Craciun Fericit Museri!

Craciun fericit si tie.
N-ai trecut de mult ,da n-ai pierdut mai nimica.

myusername
02-01-2012, 12:18 PM
Da, cam asa e.
Oricum, suntem in 2012, am trecut in noul an. De abia astept noul album Muse:D

C.
04-01-2012, 07:03 PM
Da, cam asa e.
Oricum, suntem in 2012, am trecut in noul an. De abia astept noul album Muse:D

Singurul lucru pe care-l astept anul asta e sa termin cu bac-ul.Cu bine.:LOL:

Tot nu pot trece peste asta:http://www.nme.com/photos/the-best-albums-of-nme-com-s-lifetime-as-voted-by-the-site-s-users/252457/1/1

Si nu,nu-i de la locurile pe care-s OOS si Absolution.

myusername
15-01-2012, 04:19 PM
Dar, ce anume e de nu poti trece?
Si bafta cu bacul!

C.
15-01-2012, 07:07 PM
Dar, ce anume e de nu poti trece?
Si bafta cu bacul!

Mersi.Sa fie!
Faptul ca OK Computer[Radiohead] nu e pe locul 1 si ca Without You I'm Nothing[Placebo] e in loc[desi e unul dintre albumele mele favorite.Chiar favoritul meu de la trupa respectiva].Cred ca 75-90 la suta redactia de la NME s-a enervat cand a vazut rezultatul polului.
Cam asta e.Nu e faptul ca nu pot trece,ci ma amuza.

lauralove
08-02-2012, 08:51 PM
Wow, nu am mai scris pe thread-ul asta de aproape un an...:$
Ce mai faceti? Vesti?:D

C.
09-02-2012, 04:10 PM
Wow, nu am mai scris pe thread-ul asta de aproape un an...:$
Ce mai faceti? Vesti?:D

Vesti legate de ce?
Daca e vorba de Muse,se poate vota aici la NME Awards pentru ei:www.nme.com/awardsvote (http://www.nme.com/awardsvote).Mi se pare ironic ca sunt nominalizati si la Best British Band ,dar si la Worst Band.

Daca e vorba de thread-ul asta?Suntem putini pe-aici:eu si myusername.
Cred ca lumea ori s-a reprofilat pe alte trupe,ori asteapta un nou album.
*Intre timp,eu invat si cand am timp liber ascult Placebo.Cred ca nu trebuia s-o spun*

lauralove
09-02-2012, 08:33 PM
Haha, pai de repofilat e bine sa te reprofilez, mai ales daca Muse n-au mai scos nimc nou de ceva timp:D
Dar boardul asta ramane cel mai bun, am zis! :D

myusername
13-02-2012, 06:52 PM
O da, NME Awards, faza cu Worst si Best m-a enervat la inceput, apoi m-a amuzat. Ar fi culmea sa le castige pe amandoua:LOL:
Voi cum va descurcati cu troienele de afara? Ninge incotinuu

C.
14-02-2012, 06:10 PM
O da, NME Awards, faza cu Worst si Best m-a enervat la inceput, apoi m-a amuzat. Ar fi culmea sa le castige pe amandoua:LOL:
Voi cum va descurcati cu troienele de afara? Ninge incotinuu

Ma intreb ce reactie va avea redactia NME dupa premii daca nu castiga vre-un favorit de-al lor.In fond,nu le plac surprizele.:LOL:
In Constanta e zapada ,da nu extrem de multa.Adica e mai putina decat in Bucuresti,din cate stiu...

C.
29-02-2012, 04:17 PM
Azi sunt premiile NME.

l.e.:Si n-au luat nici Best si nici Worst Band.Au luat Most Dedicated Fans si Matt a luat Hero of the Year.

myusername
17-03-2012, 04:59 PM
Tot e ceva. Oricum premiile NME nu trebuie luate ins erios, sunt doar ca sa fie.
Noul album Muse va fi lansat prin septembrie, octombrie. Excited much?:D