View Full Version : Türkiye Musers Thread
DomHow
08-07-2010, 11:35 AM
Evet ben yaptım :) Teşekkürler :)
Naz, Facebook'ta paylaştığın mesajın aynısını MuseTr.com Facebook sayfasına gönderdim bende.1.234 üyesi var onlarda yardım eder umarım.
Lucky
11-07-2010, 05:30 AM
okuyun, güzel :D
http://erato1.wordpress.com/matthew-bellamy/2010-matt-bellamy-muse-in-q-magazine-artists-of-the-century-edition/
dicle
11-07-2010, 07:36 AM
okuyun, güzel :D
http://erato1.wordpress.com/matthew-bellamy/2010-matt-bellamy-muse-in-q-magazine-artists-of-the-century-edition/
:D Güzelll!!
n8a9z
11-07-2010, 11:28 PM
Evet ben yaptım :) Teşekkürler :)
Naz, Facebook'ta paylaştığın mesajın aynısını MuseTr.com Facebook sayfasına gönderdim bende.1.234 üyesi var onlarda yardım eder umarım.
ezgicim çok iyi yapmışsın ellerine sağlık umarım yardım gelir ;)
n8a9z
15-07-2010, 01:22 PM
yine mi 2. sayfaya gittik yahu :(
olmaaz olmaazz bu iş olamaaazz :D
DomHow
15-07-2010, 04:06 PM
Facebook'ta o kadar Muse hayranı var hepsi de 'Dom/Matt/Chris aşkımsın' yazmaktan başka birşey yapmıyorlar :mad: Üstelik Türkiye'ye gelmelerini istiyorlar :mad: Nasıl olacak o iş hiçbir şey yapmadan :mad: Çok sinir oldum.
Ama herşeye rağmen mutluyum bugün :D Sonunda Black Holes and Revelations albümünü İstanbul'da buldum ve aldım.Darısı diğer albümlerin başına :D Gerçi bu albümü bile zar zor bulmuşken diğerlerini nasıl bulacağımı merak ediyorum :/
EndlessBliss
15-07-2010, 05:57 PM
Onlar balon hayranlar canım. Birkaç dakika sinirlenip sonra da hiç görmemiş gibi yapmak en iyisi :)
Gözünaydıın :) Neden internetten sipariş etmiyorsun?
DomHow
17-07-2010, 08:14 AM
Teşekkürleer.İlk albümlerini türk sitelerde bulamadım.Kendi sitesinden alacağım ama ona da babam güvenemiyor.Eninde sonunda ikna edip alacağım ama :D
EndlessBliss
17-07-2010, 04:07 PM
Anladım :) İnşallah ikna edebilirsin Ezgicim.
linkittotheworld
18-07-2010, 09:06 AM
nassınız gençler, bi ara istanbul buluşması yapalım :D
n8a9z
18-07-2010, 11:17 AM
nassınız gençler, bi ara istanbul buluşması yapalım :D
eylüle kadar bekleyebilirsen yaparız tabi ki canım ;) eylül!ün ilk haftası geliyorum ben :p
linkittotheworld
18-07-2010, 11:29 AM
beklerim tabisi :P
Lily_Delving
20-07-2010, 08:57 PM
ah yeniden buraya yazabilmek ne güzel! :)
EndlessBliss
21-07-2010, 11:16 PM
Merhaba Aysuuu :)
Lily_Delving
22-07-2010, 02:16 PM
Merhaba Ececim:)Of buraya girmeyeli olmuş bayağı,özlemişim:) Şimdi ben eski yazılanları okudum da,herkesin çabasını takdir ediyorum,bence hep birlikte güzel işler başaracağız ama sanki sayımız hala az gibi,öyle değil mi?Bu konuda neler yapabiliriz?
Musemania20
22-07-2010, 04:36 PM
Merhaba Arkadaşlar;
Muse la ilgili bir web projesi yürütmekteyiz ancak su an icin çok vakit ayıramıyoruz, vakit ayırabilecek arkadaşlarla projeye dahil konuşabilirsek sevinirim.
iletişim için dementia@musemania.org adresine mail atabilir yada msn üzerinden ekleyebilirsiniz.
Sevgiler.
n8a9z
22-07-2010, 10:50 PM
millet!
çabuk www.unilifeturkey.com adresinden iletişim bölümünden organizatörlere mail atın!! Cranberries'i onlar düzenlemişler belki bi yardımları dokunur ;)
ben şöyle bişey yazdım:
Merhaba,
Bu akşam düzenlediğiniz The Cranberries konseri harikaydı. Öncelikle teşekkür ederim sizlere...
Fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum. 4 senedir ülkemize gelmeyen "MUSE" grubunun fanları adına şunu belirtmek isterim ki önümüzdeki sene içinde Muse'u canlı olarak izlemek istiyoruz. Gruun websitesinde gördüğüm kadarıyla bu sene içinde konsere gelmeleri pek mümkün gibi görünmüyor tarihler dolayısıyla, ama 2011 için neden olmasın?
Dikkate alırsanız çok seviniriz...
İyi çalışmalar...
konser mükemmeldi :D
duygu
23-07-2010, 07:00 AM
Çok sevindim eğlenmene Nazcım:))) Ben de orada olmak isterdim ama nasip kısmet, olmadı çok istememe rağmen:(
Link için de sağol, hemen bişeyler göndereceğim:D
Lily_Delving
23-07-2010, 10:07 AM
millet!
çabuk www.unilifeturkey.com adresinden iletişim bölümünden organizatörlere mail atın!! Cranberries'i onlar düzenlemişler belki bi yardımları dokunur ;)
ben şöyle bişey yazdım:
Nazcım eğlenmene sevindim:) Ben de seninkine benzer bir mail attım az önce.Umarım dikkate alırlar da bir şeyler yaparlar.
n8a9z
23-07-2010, 09:25 PM
arkadaşlar cepten girdğm için çok kısa yazıcm
tşekkür ettim canlar; darısi MUSEun başına artık:P
evim artk yaşanıcak hale geldi:) üstmden yük kalktı resmen..
umarım bu sefer en azından bi cvp alablrz...
öpüldnz :D
DomHow
24-07-2010, 06:40 AM
Selam :D Kısa bir tatilden sonra tekrar aranızdayım.Fethiye'ye gittik ve harikaydı.Her taraf ingiliz erkekleriyle doluydu :p Vee gondola bile binemeyen ben yamaç paraşütü yaptım :D
Naz eğlenmene çok sevindim :happy: Darısı bizimde Muse konseriyle başımıza inşallah :D
Verdiğin adrese mail attım artık burası da cevap atmazsa sitem maillerine başlayacağım:p
EndlessBliss
24-07-2010, 08:47 AM
Merhaba Arkadaşlar;
Muse la ilgili bir web projesi yürütmekteyiz ancak su an icin çok vakit ayıramıyoruz, vakit ayırabilecek arkadaşlarla projeye dahil konuşabilirsek sevinirim.
iletişim için dementia@musemania.org adresine mail atabilir yada msn üzerinden ekleyebilirsiniz.
Sevgiler.
Buğra'ydı, değil mi? Umarım bu işlerden anlayan ve bol vakti olan birilerini bulabilirsiniz. Kolay gelsin :)
millet!
Adres için tekrar teşekkürler Nazcım :) Konserin böyle eğlenceli geçmesi çok güzel bir anı senin için. Darısı inşallah hepimiz için Muse'un başına :happy:
Ben de evvelki ilgili kişilere yazdığım postaları biraz değiştirip birbirine ekleyerek yolladım bu adrese. Hadi hayırlısı bakalım.
Selam :D Kısa bir tatilden sonra tekrar aranızdayım.Fethiye'ye gittik ve harikaydı.Her taraf ingiliz erkekleriyle doluydu :p Vee gondola bile binemeyen ben yamaç paraşütü yaptım :D
Ah, ne güzel eğlenmişsin :) Ama aman Yarabbbiii :eek: Nasıl bir duyguydu nasııl?
DomHow
24-07-2010, 09:38 AM
İlk başta çok korktum 1700 metre sonuçta.Hatta atlarken erken oturmuşum, sorun çıktı orada birazcık :D Ama harika bi duygu tavsiye ederim mutlaka :) Ayarlayabilirsem seneye de Kaş'tan atlayacağım :D
EndlessBliss
24-07-2010, 02:44 PM
Aahhh çok heyecanlıdır yahuu. Tebrik ederim cesaretinden ötürü :)
DomHow
24-07-2010, 02:56 PM
Teşekkürler :happy:
n8a9z
25-07-2010, 09:34 PM
yine aşağılara gitmişiiizzzz!!!!
Duyguu ben de istiyorum ondan yaaaa!!! :D
EndlessBliss
26-07-2010, 09:49 AM
Hepinizin Berat Kandili mübarek olsun :) Muse Türkiye'ye gelsin diye dua etmeyi unutmayın sakıın :):)
n8a9z
26-07-2010, 10:12 AM
eneeee kandil di mi bugün... saol hatırlattığın için Ececim bnm aram hiç iyi değil öyle şeylerle :S...
neyse ben de hepinizin kandilini kutlarım (ne salak bi cümle :D) tüm dualarınız kabul olsun inşallah ;)
duygu
26-07-2010, 01:54 PM
Haklısınız, en iyisi bu gece dua etmek olacak, tam zamanı:D
Bugün The Making of The Resistance ı tekrardan izledim, tam olarak anlayamıyorum Matt i çok hızlı konuşuyo ama ona rağmen hareketleriyle bile güldürdü beni.Dom ile birlikte bişeylere karar vermeye çalışmaları, birbirlerine sataşmaları,Chris in hareketleri baya gülümsetti yani iyi oldu:D
Seviyorum ben bunları ya:D
sdilya
27-07-2010, 04:23 PM
Selam muse severler :) inanın sizi burada gördükçe kendimi güvende hissediyorum muse severler toplanınca tabi böyle bir ortam oluşması gayet doğal.muse elbet bir gün gelecek biliyorum!blue jean yazarı erdem tatar'la konuştum şu muse konusu hakkında en kısa zamanda gelirler merak etme onlar Türkiye'yi çok seviyorlar dedi.bir nebze olsun güvendim sonuçta adamın güçlü referansları var o kadar grubu ağırlıyor ama konu muse olunca temkinli davranıyorum.ama muse er ya da geç gelecek ve hepimiz "We will be victorious" diye bağıracağız. :D
n8a9z
27-07-2010, 06:59 PM
Selam muse severler :) inanın sizi burada gördükçe kendimi güvende hissediyorum muse severler toplanınca tabi böyle bir ortam oluşması gayet doğal.muse elbet bir gün gelecek biliyorum!blue jean yazarı erdem tatar'la konuştum şu muse konusu hakkında en kısa zamanda gelirler merak etme onlar Türkiye'yi çok seviyorlar dedi.bir nebze olsun güvendim sonuçta adamın güçlü referansları var o kadar grubu ağırlıyor ama konu muse olunca temkinli davranıyorum.ama muse er ya da geç gelecek ve hepimiz "We will be victorious" diye bağıracağız. :D
eneeem biz de onları çok seviyoruz uyyy canlarım benimmmm :LOL: :LOL: :LOL:
şahsım adına konuşayım ben de sizleri gördükçe "holley birileri sessiz kalmıyor" diyorum ve mutlu oluyorum ;)
inşallah inşallah, sen güvendiysen biz de güvenmeliyiz en azından bu işlerin içinden biriyle konuşmuşsun... umarım dediği gibi olur ;) hepimiz hoplaya zıplaya gideriz konsere :D
EndlessBliss
28-07-2010, 08:51 AM
Aaaah öyle dedi haa :happy: Bir şey bilmese söylemez herhalde. Çok sevindim şimdi bak :) Duyguları karşılıksız değil, ah bir gelip görseler :)
Bir ortak noktada buluşup o noktayla ilgili sonsuz sohbetler edebilecek insanlar olmamız çok tatlı bir şey. İyi ki canlandı burası :)
Dün dışarda olduğum için bilgisayardan uzaktım. Eve geldiğimde telefonumda "6 Eylül Muse konseri?" diye bir mesaj gördüm, Muse sever bir arkadaşımdan gelmişti. Dondum kaldım.
"Ben dışardayken internete böyle bir haber düşmüş olsa Naz beni kesin arardı!"
"Yok artık, mümkün değil bu kadar yakın zamanda olması!"
"Yoksaaa :eek::eek::eek:!"
Çok tuhaf bir andı :LOL: Hemen bilgisayara koştum tabii, yoktu bir şey. Arkadaşıma da "Kalbime indirecektin, ne demek istiyorsun?" diye mesaj attım, şimdi cevabını bekliyorum :)
n8a9z
28-07-2010, 12:55 PM
Aaaah öyle dedi haa :happy: Bir şey bilmese söylemez herhalde. Çok sevindim şimdi bak :) Duyguları karşılıksız değil, ah bir gelip görseler :)
Bir ortak noktada buluşup o noktayla ilgili sonsuz sohbetler edebilecek insanlar olmamız çok tatlı bir şey. İyi ki canlandı burası :)
Dün dışarda olduğum için bilgisayardan uzaktım. Eve geldiğimde telefonumda "6 Eylül Muse konseri?" diye bir mesaj gördüm, Muse sever bir arkadaşımdan gelmişti. Dondum kaldım.
"Ben dışardayken internete böyle bir haber düşmüş olsa Naz beni kesin arardı!"
"Yok artık, mümkün değil bu kadar yakın zamanda olması!"
"Yoksaaa :eek::eek::eek:!"
Çok tuhaf bir andı :LOL: Hemen bilgisayara koştum tabii, yoktu bir şey. Arkadaşıma da "Kalbime indirecektin, ne demek istiyorsun?" diye mesaj attım, şimdi cevabını bekliyorum :)
deli misiiinn direk yetiştirir her neydeysen koşar gelir seni alır sonra da Kordon'a kutlamaya götürürdüm... ah keşke...
yavrum arkadaşın çok büyük ithimal Muse'u hala U2'nun altgrubu sanıyordur... Çünkü 6 eylülde U2 konseri var... için rahat olsun :D
EndlessBliss
28-07-2010, 03:07 PM
Ahahah canım benim, zaten bunu düşününce rahatladım bir nebze :LOL: İnşallah inşallah :)
Ona da bir başka arkadaşı yazmış bu mesajı. Evde olmadığı için hemen bana, Aysu'ya ve bir diğer arkadaşına mesaj atmış ki "Cidden böyle bir şey var mı?" sorusuna cevap verelim. Ben de bakınca öğrendim U2 konserini. Kesin öyle düşünmüştür o kişi, haklısın :)
n8a9z
28-07-2010, 04:12 PM
hem zaten öyle bişey olsaydı en az 2 ay öncesinden duyurulurdu, biz de bi tarafımızı yırtmazdık :D
duygu
28-07-2010, 07:27 PM
Öyle bişey olsa U2 dinlememe rağmen yine de giderdim, eminim sadece 45 dakika bile çıkacak olsalar bunu yapardım:D
n8a9z
28-07-2010, 08:21 PM
Öyle bişey olsa U2 dinlememe rağmen yine de giderdim, eminim sadece 45 dakika bile çıkacak olsalar bunu yapardım:D
aynen... ben gitmeyi çok istiyodum da sanırım gidemiycüüm :S
sdilya
31-07-2010, 09:44 AM
U2'nun alt grubu olsaydı eğer muse ne bileyim benim içim buruk olurdu biraz sonuçta görselliklerini tam anlamıyla sergileyemezlerdi ve daha az şarkı dinlerdik.şöyle kanlı canlı bir konser olmalı hele şu beyaz toplardan atmalı seyircilere hoplayıp zıplamalı sesimiz kısılana kadar bağırmalıyız elimde olsa Jimmy Jump gibi sahneye atlarım.
İnşallah gelirler diyim :D
never-will-be
01-08-2010, 03:05 AM
Bir şey soracağım şu video (http://www.timsah.com/Muse-Supermassive-Black-Hole-live/edVVr4rO5Sy) İstanbul konserinden mi? Örtüşüyor gibi geldi :unsure: Aynı dekoru başka yerde kullandılar ve bunca sene sonra proshot bulmak imkansız gibi ama sorayım dedim.
EndlessBliss
01-08-2010, 10:12 AM
2006'da MTV'ye çıkmışlardı yine. Hatta yeni yılda tekrarını vermişti kanal bu konserin. Oradan bu :) Keşke Türkiye konserinden usta çekimlere de rastlasak bir yerlerde ama bizim kanallarımız nedense sır gibi saklıyor onları :rolleyes:
n8a9z
04-08-2010, 01:49 PM
Glasto'yu indirdim 1080p olarak... müthiş müthiş o kadar kıskandım ki...
yeni yıldan tek dileğim Muse'u dünya gözüyle görmek olucak sanırım... o kadar açız ki kendilerine, o konserde küçük çapta bir deprem olur diye tahmin ediyorum ben :D
never-will-be
04-08-2010, 07:51 PM
Glasto2010'da House of the rising sun'ı kalabalık söylediğinde ağzım açık kalmıştım izlerken. Şarkı başlayınca susmadılar :D
Canlı performans kayıtlarını dinlerken arkada kalabalığın gerivokalini duymak asıl bence. Konser havasını hissettiriyor sana :)
Haberden sonra burayı hayal ediyorum da :D
Hani şarkıda diyor ya, if the moment ever comes.
n8a9z
04-08-2010, 08:04 PM
o moment bi come'sa artık cidden... şurda "Turkcell Kurucesme Arena, Turkey" diye resmi bişey bile görsem dediğin gibi ne yapıcağımı bilemem kesin ben... evin içinde koştururum deliler gibi :D...
hayaller gerçek olsa... ah keşke...
EndlessBliss
06-08-2010, 02:55 AM
2011'de inşallah gelecekler gibi hissediyorum http://img38.imageshack.us/img38/7021/smittenm.gif (http://img38.imageshack.us/i/smittenm.gif/) Dualarımızı ve dileklerimizi birleştirirsek bence muhakkak bir sonuç alacağız. Elimiz de boş durmazsa tabii :)
never-will-be
07-08-2010, 01:30 AM
NME 100-Page Muse Special! Türkiye'de bulunmaz mı bundan...
EndlessBliss
08-08-2010, 10:27 AM
Ne yazık ki canım. Ben NME'nin sitesinden sipariş ettim onu. Buralarda yok.
n8a9z
08-08-2010, 12:28 PM
2011'de inşallah gelecekler gibi hissediyorum http://img38.imageshack.us/img38/7021/smittenm.gif (http://img38.imageshack.us/i/smittenm.gif/) Dualarımızı ve dileklerimizi birleştirirsek bence muhakkak bir sonuç alacağız. Elimiz de boş durmazsa tabii :)
Ece geçenlerde sana söylendim ama ben de falcıya aynı şeyi sordum :D o da "evet" dedi :D...ay hadi hadi inşallah :D
http://www.musedrums.co.uk/wp-content/uploads/2010/05/nme.jpg
:stunned:
Ya... ya.. ama ya... Türkiye'de bulunmaz mı bundan :supersad:
hahaha ne anılarımız var bizim bununla :D
sdilya
09-08-2010, 10:41 AM
http://img824.imageshack.us/img824/7506/45e2f5c13efc4f0984e77e7.jpg
hayatımda gördüğüm en efsanevi fotoğraf. :D
http://www.mtv.com/ontv/vma/2010/best-rock-video/
ve lütfen muse'a desteklerimizi verelim facebook aracılığıyla girip verebilirsiniz bu sayede üye olmanıza gerek kalmaz.
EndlessBliss
09-08-2010, 02:09 PM
Nazcım hadi bakalıım. Bir falcının nesi var, iki falcının sesi var :D
O kafedeki adam bizi hiç unutmayacak bence. "Lan alt tarafı bi dergi, ne evirip çeviriyo bu manyaklar?" bakışlarını da biz unutmayacağız :p
Fotoğraf :LOL: Bu adamlar deli.
Aybikecim buraya da yazdığın için çok teşekkürler. İnşallah kazanırlar :)
sdilya
11-08-2010, 07:29 AM
Umarım kazanırlar gerçekten çok istiyorum.lütfen oylarımızı kullanalım arkadaşlar lütfen :D
not:
-ne zaman gelecekler bu çocuklar buraya yahu?
EndlessBliss
11-08-2010, 08:59 AM
Yakında, inşallah :happy:
n8a9z
14-08-2010, 11:50 AM
endonezyalılar bu forumda bizden yukarda olamazlar!!! kabul etmiyorum bunu!!!
3. dünya ülkelerini karış karış gezen Muse'u da esefle kınıyorum! Lan, hele bi gelmeyin 2011'de o zaman görüşcez!
sdilya
14-08-2010, 06:07 PM
Endonezyalılar dehşet ya,hep muse fanları beni ekliyor abi hepsi mi Endonezyalı olur ya.adamlar geliyor yetmiyor bir daha gelin diyorlar dövücem yakında :D
nurosaka
15-08-2010, 04:11 PM
hiya guys!:happy:how're You doing? Are Muse coming to You? Long time haven't been here... for few months already... what's new here, about You, about our Muses? Do You know what's new about Direc-t? I want to invite them to Ukraine but they don't reply my masseges:( Is Bilge already married? How's Alex & Ozgur?
n8a9z
17-08-2010, 10:06 PM
Endonezyalılar dehşet ya,hep muse fanları beni ekliyor abi hepsi mi Endonezyalı olur ya.adamlar geliyor yetmiyor bir daha gelin diyorlar dövücem yakında :D
aynen :D
ya o diil de bu akşam twitter'da followladığım muserların %80i wembley'e gidiyo ve tutturdular "ille de Sunburn'ü çalın!" demeye adamlara... valla kafa göz dalcam haa allah yarattı demeden... yüzsüzler, MUSE'u buldular Sunburn istiyolar bi de! Sunburn girsin bi tarafınıza ya valla çok fena sinirlendim!
hiya guys!:happy:how're You doing? Are Muse coming to You? Long time haven't been here... for few months already... what's new here, about You, about our Muses? Do You know what's new about Direc-t? I want to invite them to Ukraine but they don't reply my masseges:( Is Bilge already married? How's Alex & Ozgur?
hey! it's nice to see you back in here.. our other thread is closed :S we're continuing right here :P first, i dont know any of your questions about Direc-t but i can make researches for you when i get back to istanbul 1 month later...
about Muse: NO!!! we dont have any news yet! none of our organizators replied to us... and we are soo pissed off!! "Lucky" and i are planing to arrange a face to face meeting with ona of our best known organizator! i hope we can make this gig happen!
take care ;)
DomHow
18-08-2010, 11:20 AM
Ya bulmuşlar Muse'u bide sahnede çıplak olmalarını istiyorlar ya!Yuh :mad:
EndlessBliss
18-08-2010, 09:09 PM
Gerizekalı diyeceğim, bunu demeyi çok istiyorum. HEPSİNE!
n8a9z
18-08-2010, 09:17 PM
napcaklarsa artık bilemiycem....
biz Türklerin bi lafı vardır bilirsiniz: "Şeyini bulup kıllısını aramak"...aynen o hesap!
Gerizekalı diyeceğim, bunu demeyi çok istiyorum. HEPSİNE!
Ben dedim bebeğim kibarca merak etme sen ;)
never-will-be
19-08-2010, 09:23 AM
Nan.. Yok artık. Adam Wembley konserine gidiyor, bir de alakasız bir şeyi istek yapıyor. :derinnefes: :sakinleş:
Edit: http://i34.tinypic.com/34hc1l1.jpg
6! Oha!! diyorum izninizle. *dahabiderinnefes*
never-will-be
19-08-2010, 10:16 AM
Ben burayı bunu yollamak için açmıştım aslında da, aklımdan çıktı okuyunca.
Muse: The Movie - Preview
http://www.youtube.com/watch?v=MZhFuqHNl3w
Siniriniz yatışsın :LOL:
EndlessBliss
19-08-2010, 11:38 AM
Edit: http://i34.tinypic.com/34hc1l1.jpg
6! Oha!! diyorum izninizle. *dahabiderinnefes*
Ay içime fenalıklar geldi Yarabbi.
Ben bir Muse severle sohbet etmiştim. Kaç defa görmüş Muse'u, biliyor musunuz? 19. Evet evet, 19. On dokuz. Üstelik biz onunla sohbet ettiğimizde henüz The Resistance yoktu. Bunun ne anlama geldiğini anladınız.
Neyse. 2011'de gelecekler, inşallah gelecekler.
Bir an evvel çıksa bu Muse: The Movie hedesi :)
duygu
19-08-2010, 05:49 PM
Sanırım Muse:The Movie ile tek kişi uğraşıyo, o yüzden çıkamadı, hatta treasure hunt olaylarına falan girmişti bu eleman ama devamı geldi mi bilmiyorum, hakikaten çıksa da izlesek gerçekten, diğer yaptığı videolar çok süperdi, az gülmedim zamanında, tabi bu daha ciddi bişey olacak gibi duruyo:D
Ya insanlar gerçekten tiksindiriyolar beni bazen, kızın biri italya konserinin hemen sonrası imzasına koca koca "Come back to Italy" yazmıştı ya bi de iki gece de gitmiş, acaip dövesim gelmişti:fear:
Benim geçen aklıma yine salakça bişey geldi şimdi geçen Macaristandaydı Muse, oraya da arada bir gidiyolarmış, çıkmışlar alt tarafı 13 şarkı çalmışlar, böyle bi durumda oranlarsak bizde 5, bilemedin 6 şarkı çalmaları lazım en fazla:erm: Umarım Muse bu tarz küçük oyunlarla hazırlamıodur setlistini:shifty:
n8a9z
19-08-2010, 11:05 PM
hönkk?? ne 6 mııı!!! YUUUUHHHHH!!!! bu ingilizler de ne görgüsüz be!!!
hahahaha duygu, ona inat ben de "COME BACK TO TURKEY!" yazmazsam noliim!
ayrıca... konserden sonraki organizasyonlarını takip edip (büyük ihtimalle Beyoğlu Hayal Kahvesi, konserden önceki gece de olabilir!) adamları orda görüp, hepsiyle teker teker hatta Maffo'yla 524645464654 adet, 5456464645646 adet de topluca fotoğraf çekilip sonra bi de altına "geri gelin lan!" yazmazsam en adiyim ya bu ne biçim bi yüzsüzlük görgüsüzlüktür... gerizekalı ordusu gibiler yemin ediyorum... aklı başında olanlar da yok değil allahtan çok şükür, mübarek günde bana ağzımı bozdurucaklar!!!
yahu gelsinler bi tek NSC çalıp bile gidebilirler benim için hiç sorun değil... ayrıca o festivalde Headliner diildiler sanırım o yüzden 13 şarkı çalmış olabilirler...
duygu
20-08-2010, 01:17 PM
Haklısınız, bizim de onları en azından bir kere de olsa -ki en en en az- canlı canlı seyretmeye hakkımız var. Açıkçası değişik rivayetler var Muse'la milletin nası buluşup da fotoğraf çekildiklerine dair, genelde radyo ya da tv ye çıkacakları zaman millet kapılarda beklio,çıkınca da bişeyler koparıyolar, havalimanları da yine uğrak mekanlardan, geçenlerde kızlar finlandiya da kaldıkları otelin civarında Dom'la karşılaşmışlar, foto falan çektirmişler,hatta niye artık renkli pantolon giymediğini bile sormuşlar:D adamın birine de konserden çıkışta Muse yanına gelmiş, yani Matt ve Dom, içki nerede içebiliriz diye sormuşlar:eek:, fotoğraf da çekilmişler tabi :D kısaca nasip kısmet bu işler ama bi mekana çıkacakları-içmek için- kesin sonuçta, İstanbul'daki bilindik mekanlara bakılır, otele kamp kurulur gerekirse ama fotoğraf alınır ve altına "Come Back To Turkey"yazılır bence :D(hayaller:rolleyes:)
O festivalde headlinerlardı, hatta kapanışı yaptılar, dün de 14 şarkı çalmışlar,yine headliner, ilerleme var;) zaten Muse'a artık headlinerlıktan aşağısını kurtarmıo galiba:D
EndlessBliss
20-08-2010, 06:25 PM
Bir kız konser çıkışında Matt'i görmüş. Yanına gidip fotoğraf çekilmek istediğini söylemiş. Matt çok canayakınmış. Kız fotoğraf makinesini bir türlü bulamamış, o makineyi ararken Matt kızın telaşına bakıp gülümsemiş. Soru sormuş konserle ilgili :) Sonra başka birileri çağırmış Matt'i ama gitmemiş kızla fotoğraf çekileceği için.
Sevenlerine böyle yakın olmaları beni çok çok çok mutlu ediyor. İnşallah biz de böyle güzel anlarına denk geliriz ki Allah'a şükür çoğu zaman böyle güzeller :) Nazar değmesin!
duygu
20-08-2010, 08:12 PM
Bir kız konser çıkışında Matt'i görmüş. Yanına gidip fotoğraf çekilmek istediğini söylemiş. Matt çok canayakınmış. Kız fotoğraf makinesini bir türlü bulamamış, o makineyi ararken Matt kızın telaşına bakıp gülümsemiş. Soru sormuş konserle ilgili :) Sonra başka birileri çağırmış Matt'i ama gitmemiş kızla fotoğraf çekileceği için.
Sevenlerine böyle yakın olmaları beni çok çok çok mutlu ediyor. İnşallah biz de böyle güzel anlarına denk geliriz ki Allah'a şükür çoğu zaman böyle güzeller :) Nazar değmesin!
Ya bizim de böyle hikayelerimiz olcak mı acaba, yeminle 5 milyon kez anlatmazsam şerefsizim!!!:rolleyes:
EndlessBliss
21-08-2010, 09:10 AM
Ah inşallah inşallah :happy: Yaşadığımız en en en mükemmel anlardan biri olarak anı tarihimize geçer hiç şüphesiz :)
microp*
21-08-2010, 02:33 PM
herkese merhaba..
Sevgili Muse severler U2 konserine gitmeyi planlayanınız var mı?
duygu
22-08-2010, 08:19 PM
herkese merhaba..
Sevgili Muse severler U2 konserine gitmeyi planlayanınız var mı?
Sana da merhaba, nerelerdesin, kayboldun gittin:stunned:
Ben gitmiyorum, hiç dinlemem U2, bi tek "Where the Streets Have No Name" adlı şarkılarını biliyorum, o da tahmin edeceğiniz gibi Muse sayesinde:$
Gidecek olanlara şimdiden iyi eğlenceler;)
n8a9z
24-08-2010, 08:46 AM
http://www.cokenmusic.com/
SALDIRIN PWOPER MUSER'LARIMMM!!! SALDIRINNNN!!!!
sayfanın en altında "Bize Ulaşın" kısmına "Rock'n Coke 2011'de Muse'u istiyoruz" gibilerinden bişi yazabilirsinizz! Ben yazdım, haydi bakalım yüklennnn!!! :D
*U2'ya gitmek istiyodum ama o tarihte İzmir'de olmak zorundayım.... Alt grup Muse olsa hiç bi engel beni tutamazdı ama :D
microp*
25-08-2010, 08:49 AM
[QUOTE=duygu;8352306] Sana da merhaba, nerelerdesin, kayboldun gittin:stunned:
QUOTE]
Hiç sorma yazlıkta internet ve bilgisayar değil televizyon bile yok.. Ama tatilim bitti bende oturdum yine bilgisayarın başına.. Artık takio etmeye çalışırm.. :)
n8a9z
25-08-2010, 12:56 PM
muserlarim..
istanbuldayim 4 günlüğüne gözüm üstünüzde yine de:P
SALDIRIN SALDIRIN SALDIRIIIIINNN!!!
MAFFO OĞLAN İÇİN SALDIRIIINNNN!!! :D
EndlessBliss
25-08-2010, 07:06 PM
Berk hoşgeldin. Özledik seni :)
Naz, İstanbul'a selam edersin, değil mi? :happy:
nurosaka
27-08-2010, 04:42 PM
hiya guys! how are doing? I've just seen some link on muse movie. what's that?:ohmy:
n8a9z
29-08-2010, 02:36 PM
hiya guys! how are doing? I've just seen some link on muse movie. what's that?:ohmy:
we're ok hun, what about you??
iyi ki 5 gündür yokum yani!!
EndlessBliss
31-08-2010, 08:46 AM
Havalar soğusun artık, lütfen :(
n8a9z
31-08-2010, 10:42 AM
Havalar soğusun artık, lütfen :(
abi resmen başlık yukarı çıksın diye havadan sudan konuşur olmuşuz :D
ececim bu arada istanbulun da sana selamı var ;) söylemeyi unutmuşum...
EndlessBliss
01-09-2010, 07:21 PM
Hohohoyy, aynen öyle :) Bu arada, bugün nihayet yağmur yağdı burada. Kısa olsa da çok güzeldi, çok mutlu oldum :)
Selamlarımızı taşıdığın için teşekkürler Nazcım :kiss:
EndlessBliss
02-09-2010, 02:49 AM
Muse'un ülkemizi son ziyaretinin 4. yılı kutlu olsun :)
DomHow
02-09-2010, 05:13 PM
Chris twitterdaydı :eek: Bunu her yere yazıyorum :D Bunu da kutlamalıyız bugün
duygu
02-09-2010, 07:52 PM
Evet kesinlikle tarihi bir andı:D bazı insanlara geri bile yazdı ve üstelik birine happy birhtday bile dedi:D
Gelecek sene kesinlikle kutlayalım:LOL:
DomHow
02-09-2010, 08:53 PM
Aa o anlarda ekrana kilitlenmiştim, bön bön bakıyordum noluyo yeaa diyerek.Keşke Türkiye'ye gelin falan yazsaymışım :(
EndlessBliss
02-09-2010, 09:09 PM
Birisi "I'm wondering if Matt and Dom know what Chris did with the @muse account today *LOL*" yazmış. Ahahahahahah :LOL:
duygu
02-09-2010, 09:35 PM
Evet ya çok güldüm onu görünce:D bence yok olsa bi el atarlardı bu işe
Ya düşünsenize adam twitter üzerinden fanlarıyla maç organize ediyo tam adres veriyo ve oynuyo!!!
Chris kesinlikle başka bu grupta , sözcükler yok tarife:D
EndlessBliss
02-09-2010, 09:41 PM
Sabah uyanınca görüyorlarmış filan. "Chris yaa, şununla oynama dedik sana!!" diyorlarmış :LOL:
Maşallah ya, ne kadar güzel :) İçindeki tüm sempatiyi bir akşamda ortaya döküverdi adam. Demek bu anı bekliyormuş hep :D
dicle
03-09-2010, 01:05 PM
Uzun bir aradan sonra merhaba millet
Bu arada ne güzel ki Chris tweet lemeye başladı :D :D :D
n8a9z
03-09-2010, 01:24 PM
Chris dün çok eğlendi... bugün de tweetledi!!!
Allahım nolur bizim yazdıklarımızı görmüş olsunn!!!!
Cevap bile verdi birilerine, ne şanslılar yaa :(
duygu
03-09-2010, 02:18 PM
ya hakikaten ne yazıyo bu insanlar da cevap alıyo, yeterince yaratıcı değil miyiz? Keşke Türkiye bu sene dünya kupasına gitseydi, o zaman bari ondan konu açılırdı:( ya da keşke basketbol sevseydi Chris:(
EndlessBliss
04-09-2010, 10:10 AM
Bugünkü Manchester konseri için sıraya girmeye başlamış insanlar. Bu konuyla ilgili başlıkta 2 kişi birbirini tanımaya çalışıyor. "Sen şu anda üstünde şu olan kişi misin?" gibi şeyler söylüyorlar. Yani oradalar ve akşam Muse'u izleyecekler. Ne kadar güzel :) Gel de çok çok çok imrenme.
duygu
04-09-2010, 11:22 AM
Valla benim imrenme deil, bildiğin kıskanma şu an, aşağısı kurtarmıyo:(
EndlessBliss
04-09-2010, 12:41 PM
Ne kadar heyecanlılardır şimdi. Gerçi yarısından çoğu daha evvel en az 3-4 defa izlemiştir Muse'u.
Ah ah :(
n8a9z
05-09-2010, 01:51 PM
ahahahaha orda değildim belki Manchester'daki konsere gitmedim, Wembley'e de gidemiycem... ama inanın gitmiş kadar oldum dün akşam :D allahım twitter'da ne geyikler döndü ne geyikler :D Matt, Dom'u soymuş resmen, millet Dom'un kıçını görmüş :D allah nası yarıldım nası yarıldım!!!...
istiyorum buraya gelsinler bu tarz haberleri biz verelim twitter'a..."Matt Dom'u sahneden aşağı attı, üstüme düştü, Dom yüzünden sağ kolum kırık :D, kalçam çıkık" filan gibi şeyler fena olmazdı aslında :D
duygu
05-09-2010, 05:56 PM
Gördüm o soyma anını videodan:eek:, indirmiş aşağıya kadar:matt:, hiç de zorlanmamış, sanki çalışmış da gelmiş Matt:LOL:
bi de üstüne Dom'un sexy fotoğrafları beni bitirdi, arkasına zoom falan yapmışlar, mübarek ayda olacak iş mi ya:facepalm::dom:
Umarım Wembley de de böyle güzel seksi sürprizler yaparlar:p Tabi Türkiye konserinde daha da güzeli olmalı, mesela o düşen Dom milletin arasında kaybolmalı,kaçırılmalı, uyuşturucuya alıştırılmadır(Arka Sıradakiler izlemeyi kesiyorum bu günden itibaren:D)
Maçı izlemeye gidiyorum ben, yenicez inşallah Fransa'yı da:) (Bide Dom'un görüntülerini kafamdan atabilsem:$)
DomHow
05-09-2010, 06:24 PM
Lanet youtube yüzünden göremiyorum o videoyu :mad: Sürekli hata veriyor :(
n8a9z
06-09-2010, 10:01 AM
şu arka plana şu resmi koyan zihniyeti bulup alnından öpmek istiyorum... niye mi? niye olcak, zaten içimiz buruk daha da burkuluyo böyle olunca bu nedir kardeşim yaa girmicem valla buraya da bi daha o olcak... ağlıcam abi bu ne ya her yerde bi konser arkaplanı bişeysi... olan var olmayan vaarr aaa ne ayıp yaa!!! :'(
n8a9z
06-09-2010, 10:32 AM
milletin konserlerde çektiği videoları izleyip izleyip kendime meşkale bulmaktan çok sıkıldım... yalnızım dostlarım yalnızım yalnız :( bu kara bahtımızın kem talihimizin sonu nolacak :( ayrı bi bunalıma girdim şu an valla ağlıcam yeter!! :'( eylüle geldik hala 2011 tarihlerinden haber yok!! böhüüüü :'( :'( :'(
duygu
06-09-2010, 08:13 PM
Ben yüzde yüz eminim bi Yunanistan-Türkiye-Rusya üçlüsü yapacaklarından, yani Rusya'ya gelmezlerse olmaz, çok fena bi fanbase var. Eee Yunanistan'ı da seviolar baya, tatillerde hep oradalar. Ortada kalıyoruz, geçerken uğrarlar bize de artık:D
n8a9z
08-09-2010, 10:25 PM
Ben yüzde yüz eminim bi Yunanistan-Türkiye-Rusya üçlüsü yapacaklarından, yani Rusya'ya gelmezlerse olmaz, çok fena bi fanbase var. Eee Yunanistan'ı da seviolar baya, tatillerde hep oradalar. Ortada kalıyoruz, geçerken uğrarlar bize de artık:D
duygu umarım allah söyletiyodur bunları sana... "keşke başka bişey isteseydim, o da olcakmış" dersin umarım... gelmezlerse valla ben gözümü karartıp günü birlik giderim yunanistana nolcak 5 saatlik yol:D istanbul-izmir ondan daha uzun sürüyo :D
n8a9z
08-09-2010, 11:24 PM
MİLLETT!! twitter'da hande yener'e bol bol yazın!! retweet edicekmiş bizi, (hatta evet yaptı bunu) :D kendisi de muse hastasıymış ayrıca.. OHANNESS oldunuz biliyorum ama böyle!!... dedim ki "yeter bizi takmayan organizatörlerden bıktık! bize yardım edebilir misin"...cevabı bu oldu :D
never-will-be
09-09-2010, 04:04 AM
:eek::eek::eek::eek: Şok oldum!
Yalnız şu bayram günü çikolataya bu kadar sevinmezdim herhalde :LOL:
Chris de bu aralar sık sık Muse hesabından tweetliyor, hatta daha 9-10 saat önce yazmış başkalarının tweetlerine cevap da vermiş... Farkedebilir gerçekten! :D
Favori şarkısına ne cevap verdi? Merak ettim :)
n8a9z
09-09-2010, 09:33 AM
:eek::eek::eek::eek: Şok oldum!
Yalnız şu bayram günü çikolataya bu kadar sevinmezdim herhalde :LOL:
Chris de bu aralar sık sık Muse hesabından tweetliyor, hatta daha 9-10 saat önce yazmış başkalarının tweetlerine cevap da vermiş... Farkedebilir gerçekten! :D
Favori şarkısına ne cevap verdi? Merak ettim :)
henüz o soruma cevap alamadım ama dün gece ben de şoklardaydım :p biizim çocuklara kapak olsun :D şimdilik retweet edebilirim dedi dha başka ne yapabiliriz düşünücekmiş. ona sık sık yazalım ama sırf muse muhabbeti de yapmayalım bayılmasın kadıncağız :p
EndlessBliss
09-09-2010, 09:33 AM
Muse's Matt Bellamy has said that he is thinking about writing a "more personal" music project following the band's recent epic albums and shows.
The band are set to play Wembley Stadium on Friday and Saturday (September 10 and 11), but the singer/guitarist has said that, after those shows, he will work on material that would be more fitting for smaller venues.
"I feel like we can't go much bigger in terms of the kinds of concerts we're playing," he told Time Out. "Weirdly, that seems to have coincided with my personal life destabilising about a year ago. I split from a relationship… I was doing lots of self-analysing."
He added: "I sense that that's going to lead to a writing project that will be more personal, rather than talking about grand political concerns. That itself might lead to material that's more suitable for smaller venues."
Matt'e inanalım mı?
Sonradan not: Aaaaa, Hande Yener ha? Harika :) İlgilenmesi ne kadar güzel!
sdilya
10-09-2010, 09:52 AM
Twitter'dan saldırmamız lazım birlik olup @muse #MuseComeTurkey2011 etiketiyle ortalığı yıkmamız farz. :D
linkittotheworld
11-09-2010, 07:38 AM
selam gençler halen uğraşıyorsunuz demek :D ben bıraktım gördüğünüz gibi.gelmiycekler bu sene :/
EndlessBliss
11-09-2010, 07:38 AM
"Son gülen iyi güler." derler ya hani, bizim durumumuzu da bu söz özetleyecek gibi geliyor bana da, haklısın :) Yani şimdi biz bekliyoruz, onlar defalarca gittikleri ülkelere gidiyorlar; biz beklemeye devam ediyoruz, onlar aynı yerlerden hiç vazgeçmiyorlar. Ancak en sonunda bir sessizlik olacak ve hatırlanacağız. 2011'de onları kendi ülkemizde canlı canlı izleyeceğiz.
İnşallah, inşallah :)
Wembley...
linkittotheworld
11-09-2010, 07:44 AM
kızım sen burda mısın :D
sdilya
11-09-2010, 01:29 PM
"Son gülen iyi güler." derler ya hani, bizim durumumuzu da bu söz özetleyecek gibi geliyor bana da, haklısın :) Yani şimdi biz bekliyoruz, onlar defalarca gittikleri ülkelere gidiyorlar; biz beklemeye devam ediyoruz, onlar aynı yerlerden hiç vazgeçmiyorlar. Ancak en sonunda bir sessizlik olacak ve hatırlanacağız. 2011'de onları kendi ülkemizde canlı canlı izleyeceğiz.
İnşallah, inşallah :)
Wembley...
Of umarım sonuçta önceden konser vermeye geldiler ve çok büyük gruplarda burada konser verdi.Artık gelirler.
EndlessBliss
11-09-2010, 06:32 PM
İnşallah inşallah :)
Burakcığııım, buradayım tabii :) Sen neredesin?
linkittotheworld
13-09-2010, 12:24 PM
burdayım ben de işte:d
microp*
14-09-2010, 07:30 AM
Arkadaşlar çabalarınız çok hoş ve hande yener'den böyle bir cevap almanız da gayet önemli bir nokta ancak ben artık muse'u görmek için alternatif bir yola başvurdum.. Hiçbirinizin maddi durumuyla ilgili bir fikrim yok ayrıca benim ailemin de pek iyi değil zaten.. Ancak yazın bunu düşünerek para biriktirmeye başladım önceden param vardı bi miktar zaten.. Şu anki hesaplarıma göre seneye gidebiliiyorum.. Aynı zamanda babamdanda şu an için maddi olmasada destek aldım çünkü muse'u olan hayranlığımın gayet farkında.. Ancak yanlız gidersem İsveç'teki akrabalarıma gidip oradan en yakın konsere gideceğim.. Haliyle ben bunu istemiyorum.. Aslinda babam beni yanlız da gönderebilir ama içi pek rahat etmiyor.. Acaba burda bir organizasyon yapıp birlikte gitmemiz mümkün olur mu? Böyle bir şey planlayanınız var mı? Kesinlikle İsveç ziyaretimden daha eğlenceli olur.. Ama para kolay birikmeyeceği için neredeyse 1 yıl olmasına rağmen paylaşmak istedim.. Siz ne düşünüyorsunuz?? Tabi buraya gelmezlerse geçerli* :D
dicle
15-09-2010, 05:58 PM
Arkadaşlar çabalarınız çok hoş ve hande yener'den böyle bir cevap almanız da gayet önemli bir nokta ancak ben artık muse'u görmek için alternatif bir yola başvurdum.. Hiçbirinizin maddi durumuyla ilgili bir fikrim yok ayrıca benim ailemin de pek iyi değil zaten.. Ancak yazın bunu düşünerek para biriktirmeye başladım önceden param vardı bi miktar zaten.. Şu anki hesaplarıma göre seneye gidebiliiyorum.. Aynı zamanda babamdanda şu an için maddi olmasada destek aldım çünkü muse'u olan hayranlığımın gayet farkında.. Ancak yanlız gidersem İsveç'teki akrabalarıma gidip oradan en yakın konsere gideceğim.. Haliyle ben bunu istemiyorum.. Aslinda babam beni yanlız da gönderebilir ama içi pek rahat etmiyor.. Acaba burda bir organizasyon yapıp birlikte gitmemiz mümkün olur mu? Böyle bir şey planlayanınız var mı? Kesinlikle İsveç ziyaretimden daha eğlenceli olur.. Ama para kolay birikmeyeceği için neredeyse 1 yıl olmasına rağmen paylaşmak istedim.. Siz ne düşünüyorsunuz?? Tabi buraya gelmezlerse geçerli* :D
Güzel fikirmiş......neden olmasın :happy:
duygu
15-09-2010, 06:19 PM
Yaptığın teklif gerçekten çok güzel ve mantıklı, isveçteki konser de iptaldi geçen yani kesin uğrarlar artık fakat para ve vize meselesi insanın canını sıkıyo, şahsen benim de ailemin durumu iyi değil ve istesem de o para birikmeyebilir:unsure: Üstüne orada hısım akraba yok, vize vermezlerse de sıkıntı olur:( Yani maalesef ben isveçe seninle gelemem canım -ki iskandinav ülkelerine hayranlığım öldürücü boyutta olsa da:'(
Aslında biz de geçenlerde aramızda konuşurken aynı konudan bahsetmiştik , yabancı bi ülkeye gidelim yeter bu bekleyiş diye;) fakat bizim alternatifimiz Yunanistan:) Dediğin gibi para kolay birikmiyo, bu yüzden de daha ucuz bi yer olsun dedik:D Vize konusunda da çok sıkıntı çıkmıomuş:happy: Muse Yunanistan'ı çok seviyo ve Yunanlı arkadaşlardan ülkelerinde organizatörlerin onlarla konuştuğu istihbaratını aldık:shifty: Kısaca tur tarihleri açıklanır açıklanmaz ayarlamaları yapmaya başlayacağız;)
"It sounds like a joke but It's not a joke" gençler, ciddiyiz biz, gelecek olanları da bekleriz:D Fakat 2011 tur tarihleri açıklanmadan hepimizin düşündükleri de hayalden öteye gitmez:) En yakın zamanda açıklanacağına eminim , o zaman tekrar değerlendiririz planlarımızı:D
microp*
15-09-2010, 09:11 PM
Yaptığın teklif gerçekten çok güzel ve mantıklı, isveçteki konser de iptaldi geçen yani kesin uğrarlar artık fakat para ve vize meselesi insanın canını sıkıyo, şahsen benim de ailemin durumu iyi değil ve istesem de o para birikmeyebilir:unsure: Üstüne orada hısım akraba yok, vize vermezlerse de sıkıntı olur:( Yani maalesef ben isveçe seninle gelemem canım -ki iskandinav ülkelerine hayranlığım öldürücü boyutta olsa da:'(
Aslında biz de geçenlerde aramızda konuşurken aynı konudan bahsetmiştik , yabancı bi ülkeye gidelim yeter bu bekleyiş diye;) fakat bizim alternatifimiz Yunanistan:) Dediğin gibi para kolay birikmiyo, bu yüzden de daha ucuz bi yer olsun dedik:D Vize konusunda da çok sıkıntı çıkmıomuş:happy: Muse Yunanistan'ı çok seviyo ve Yunanlı arkadaşlardan ülkelerinde organizatörlerin onlarla konuştuğu istihbaratını aldık:shifty: Kısaca tur tarihleri açıklanır açıklanmaz ayarlamaları yapmaya başlayacağız;)
"It sounds like a joke but It's not a joke" gençler, ciddiyiz biz, gelecek olanları da bekleriz:D Fakat 2011 tur tarihleri açıklanmadan hepimizin düşündükleri de hayalden öteye gitmez:) En yakın zamanda açıklanacağına eminim , o zaman tekrar değerlendiririz planlarımızı:D
duygu ben isveç'i eğer sizden katılan biri olmazsa diye düşünüyorum, ikinci plan aslında, çünkü tek başım başka bi ülke olursa babamın içine sinmeyecek.. İsveç'te Malmö diye bir yerde oturuyor akrabalarım.. Orası da konser olma ihtimali olan Stockholm'e Danimarka Kopenhag'dan daha uzak.. Ayrıca sanırım tek vize yetiyor tüm avrupa ülkeleri için 1 saatlik yolla kopenhag'a gideriz..
Gönül wembley ister ama ona para yetiştiremeyiz büyük ihtimalle.. Benim demek istediğim neresi olursa olsun -ki yunanistan da gayet uygun- önümüzdeki yaz ben bunu gerçekleştirmek istiyorum katılan olursa da çok sevinirim ki bu eğlenceyi baya katlar..
n8a9z
15-09-2010, 09:42 PM
Muse'un tribute grubu Türkiye'ye geliyormuş arkadaşlar... 5 konser vericeklermiş... Gerçeğini bulamıyoruz tribute'la yetinelim bari:P
buyrun linki http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=146535205384030
microp*
15-09-2010, 10:03 PM
Muse'un tribute grubu Türkiye'ye geliyormuş arkadaşlar... 5 konser vericeklermiş... Gerçeğini bulamıyoruz tribute'la yetinelim bari:P
buyrun linki http://www.facebook.com/?ref=logo#!/event.php?eid=146535205384030
yok artık İzmir yok :( of tribute'u bile izleyemiycem.. :(
duygu
16-09-2010, 09:40 AM
@microp* tamam o zaman tur tarihleri açıklansın, eğer Yunanistan için ayarlamaları yapmaya başlarsak ya da aynı şekilde gidemiyorsak haber veririm buradan;)
Ben tribute gruba razı konumdayım şu an:) Ankara'da olacağım o zaman, büyük ihtimal gideceğim de:D başka giden var mı Ankaradaki konsere acaba:)
microp*
18-09-2010, 12:08 PM
@microp* tamam o zaman tur tarihleri açıklansın, eğer Yunanistan için ayarlamaları yapmaya başlarsak ya da aynı şekilde gidemiyorsak haber veririm buradan;)
anlaştık o zaman :D diğerleri de de takabilir bu çabayı.. Yaa 2'inci sayfaya düştük şurası bi canlansın okul açılyor dönün eve.. :D
EndlessBliss
21-09-2010, 08:11 AM
Merhabaa :)
Ben taşınma işleriyle uğraşmaktan Muse'a çok uzak kaldım. Evde bilgisayar yok, ancak kafeden göz atabiliyorum buralara ve çok huzursuz oluyorum. Etrafta tuhaf şeylerden konuşan birçok lise öğrencisi var ve buradaki tek kız benim :/
Yunanistan'a gitme fikri çok çok makul :) İnşallah böyle bir şansımız olur. Üstelik oradan sonra Türkiye'ye de uğrarlarsa (ki çok büyük bir ihtimal bu) harika olurdu! Bizim maddi durumumuz da feci, hele şu an okuldu evdi derken çok kötü bir haldeyiz ama elbet yoluna girer bir şeyler, hepimiz için. İnşallah tabii :)
Ben Muscle Museum'un konserine gidemeyeceğim, Trabzon'da birçok şeyden uzak kaldım. Ama onlar gerçekten çok iyiler, İzmir'de izlemiştim! Gidecek olanlara iyi eğlenceler diliyorum :)
Arkadaşlar kendinize çoook iyi bakın. Hepinizi öperim.
microp*
21-09-2010, 06:09 PM
Merhabaa :)
Ben taşınma işleriyle uğraşmaktan Muse'a çok uzak kaldım. Evde bilgisayar yok, ancak kafeden göz atabiliyorum buralara ve çok huzursuz oluyorum. Etrafta tuhaf şeylerden konuşan birçok lise öğrencisi var ve buradaki tek kız benim :/
Yunanistan'a gitme fikri çok çok makul :) İnşallah böyle bir şansımız olur. Üstelik oradan sonra Türkiye'ye de uğrarlarsa (ki çok büyük bir ihtimal bu) harika olurdu! Bizim maddi durumumuz da feci, hele şu an okuldu evdi derken çok kötü bir haldeyiz ama elbet yoluna girer bir şeyler, hepimiz için. İnşallah tabii :)
Ben Muscle Museum'un konserine gidemeyeceğim, Trabzon'da birçok şeyden uzak kaldım. Ama onlar gerçekten çok iyiler, İzmir'de izlemiştim! Gidecek olanlara iyi eğlenceler diliyorum :)
Arkadaşlar kendinize çoook iyi bakın. Hepinizi öperim.
Trabzon'a mı taşındın ? Orada bir kere bulundum ve hayran kaldım çok güzel bir yer.. Ama hayat nasıldır bilmiyorum ? Sevdin mi orayı ?
EndlessBliss
25-09-2010, 08:57 AM
Evet Berk, okul sebebiyle buraya taşındım. Ben insanlarının böyle iyi olduğunu tahmin etmezdim hiç ama pek şirinler, yardımseverler :) Etraf da çok güzel. Ufak bir şehir ama aradığını bulabiliyorsun, sana yetiyor. Her birinizi de beklerim hem, imkanınız ve fırsatınız olursa burada bir kapınız olduğunu hatırlayabilirsiniz :)
duygu
25-09-2010, 04:08 PM
Evet Berk, okul sebebiyle buraya taşındım. Ben insanlarının böyle iyi olduğunu tahmin etmezdim hiç ama pek şirinler, yardımseverler :) Etraf da çok güzel. Ufak bir şehir ama aradığını bulabiliyorsun, sana yetiyor. Her birinizi de beklerim hem, imkanınız ve fırsatınız olursa burada bir kapınız olduğunu hatırlayabilirsiniz :)
Vay canına demek taşındın, okulunun orada olduğunu biliyordum ama taşınacağınızdan kesin emin değildim doğrusu, sürpriz oldu bana:ohmy: fakat anladığım kadarıyla bayağı mutlusun, zaten önemli olan da bu;) Yolum düşerse mutlaka uğrayacağım, emin ol:D kendine iyi bak oralarda:)
microp*
26-09-2010, 09:22 AM
Sevindim o zaman harika bir yer orası.. Böyle yurt içinde bir tura çıkm< imkanım olursa gelir kapını çalarım :D
EndlessBliss
27-09-2010, 07:47 AM
Duygucum aslında çok çok mutlu değilim. İzmir'i ve evimi çok özledim. Üstelik daha 12 gün oldu buraya geleli. Ama insan her şeye alışıyor. Başka çare yok :) Sen de kendine çok iyi bak canım benim. Kapım hep açık, muhakkak beklerim!!
Berk senin için de öyle. Olursa öyle bir imkanın, koş gel :)
microp*
03-10-2010, 09:22 AM
Ya nerede bu muse'severler 2 . sayfalara düşüyoruz.. Böyle miydi eskiden ? Ne oldu?
duygu
05-10-2010, 07:33 PM
Ya nerede bu muse'severler 2 . sayfalara düşüyoruz.. Böyle miydi eskiden ? Ne oldu?
Açıkçası okul yüzünden ben giremiyorum arkadaşlar, çok hızlı başladı:( Eminim pek çok insan da öyledir:(
onelastgoodbye
11-10-2010, 09:26 AM
slm türk muserlar. henüz yeniyiz ama büyük bi çabanın bizi götürcei noktayı düşünürsek henüz her şeyin olgunlaşması için biraz gayret etmemiz gerekir. face de toplanıyoruz . isim olarak o kadar şaşalı bişey düşün medim . ve henüz admin alımına başlamadım . 2 günlük topluluğuz ve 50 ye ulaştık . destek verin paylaşımlara ve neler yapmamız gerektiğini birlikte karar verelm. herkesin bu yolda yrdmcı olmasını bekliyorum . . http://www.facebook.com/pages/Come-to-turkey-muse/163134337046572 . katılımlar için şimdiden tşkkür ederim..
mfk
RevolutionIST
11-10-2010, 03:51 PM
Merhaba arkadaşlar , birkaç sorum olacak umarım ilgilenirsiniz :)
İstanbulda ; Muse çalan tavsiye edebileceğiniz mekanlar varsa adreslerini alabilirmiyim ? Dangır dangır metal dinletiyorlar bunaldım artık :mad:
İstanbulda ; Muse çalan yada çalmaya çalışan bildiğiniz amatör gruplar yada gitaristler varmı ? Tarzıma uygun birileri arıyorum :)
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim :happy:
Merhaba arkadaslar
sans eseri buraya geldim. ben aslinda turk degilim ama inanir misiniz Muse u ben turkiye den ogrendim. cok uzuldum turkiyeye gelmediklerini duyunca. aslinda gelseler cok guzel olur ben mutlaka tekrar turkiyeye gelirim onlari izlemek icin.
microp*
13-10-2010, 03:58 PM
Merhaba arkadaslar
sans eseri buraya geldim. ben aslinda turk degilim ama inanir misiniz Muse u ben turkiye den ogrendim. cok uzuldum turkiyeye gelmediklerini duyunca. aslinda gelseler cok guzel olur ben mutlaka tekrar turkiyeye gelirim onlari izlemek icin.
Hollanda demek.. Tükçe nerden biliyorsun ? Ya burası çok iyiydi ancak azaldık bir yeni Muserlar görmek hoş.. Mesajlarınızı eksik etmeyin
Hollanda demek.. Tükçe nerden biliyorsun ? Ya burası çok iyiydi ancak azaldık bir yeni Muserlar görmek hoş.. Mesajlarınızı eksik etmeyin
Benim babam turkiyede universiteye gittigi icin bize de o ogretti turkceyi. annem, babam turkiyeyi cok seviyorlar. Babamin tum arkadaslari Izmir'de. Ben 13 yasinda falan Muse dinlemeye basladim ama o 2006 rockncoke performansinda gercek anlamda muse'u sevmeye basladim. 2009 ve 2010 da geldiler hollandaya artik gelmezler herhalde 2011 de, turkiyeye gelseler ama cok guzel olur, mutlaka gelirim izlemeye.
microp*
14-10-2010, 03:06 PM
Benim babam turkiyede universiteye gittigi icin bize de o ogretti turkceyi. annem, babam turkiyeyi cok seviyorlar. Babamin tum arkadaslari Izmir'de. Ben 13 yasinda falan Muse dinlemeye basladim ama o 2006 rockncoke performansinda gercek anlamda muse'u sevmeye basladim. 2009 ve 2010 da geldiler hollandaya artik gelmezler herhalde 2011 de, turkiyeye gelseler ama cok guzel olur, mutlaka gelirim izlemeye.
Evet hikaye baya güzel.. 13 yaşında başlayıp rock'n coke gördüğüne göre 17 -18 yaşında olduğunu tahmin ediyorum.. Sen yaşamadın mı hiç türkiye'de tam anlayamadım.. Şu an hollanda'da mısın ? Herneyse benim adım Berk.. Muse'u başka izledin mi Rock'n Coke dışında hollanda da falan..
Evet hikaye baya güzel.. 13 yaşında başlayıp rock'n coke gördüğüne göre 17 -18 yaşında olduğunu tahmin ediyorum.. Sen yaşamadın mı hiç türkiye'de tam anlayamadım.. Şu an hollanda'da mısın ? Herneyse benim adım Berk.. Muse'u başka izledin mi Rock'n Coke dışında hollanda da falan..
ben simdi 20 yasindayim. hic turkiyede yasamadim ama cok gelip gittik ailecek. Evet hollandadayim su anda, gecen geldiklerinde hollandaya Goffertparkta izledim muhtesemdi, bir de tam on siradaydim, HARIKA!!!
microp*
14-10-2010, 06:00 PM
ben simdi 20 yasindayim. hic turkiyede yasamadim ama cok gelip gittik ailecek. Evet hollandadayim su anda, gecen geldiklerinde hollandaya Goffertparkta izledim muhtesemdi, bir de tam on siradaydim, HARIKA!!!
ya ben 15 yaşındayım Rock'n Coke a geldiklerini duydum ilk isimlerini tabi izleyemedim haliyle.. Ancak önümüzdeki sene kesin onları görmeye gidiyorum herhangi bir ülkeye.. Belki holllanda olur.. Sabırsızlanıyorum onları görmek için.. Hollanda'da nasıl Muse sevgisi? Seviyorlar mı çok popülerler mi? Türkiye'de daha yeni yeni başladı tanınmaya uprising vidyosuyla falan en azından benim yaşlarım arasında..
microp*
14-10-2010, 06:04 PM
Merhaba arkadaşlar , birkaç sorum olacak umarım ilgilenirsiniz :)
İstanbulda ; Muse çalan tavsiye edebileceğiniz mekanlar varsa adreslerini alabilirmiyim ? Dangır dangır metal dinletiyorlar bunaldım artık :mad:
İstanbulda ; Muse çalan yada çalmaya çalışan bildiğiniz amatör gruplar yada gitaristler varmı ? Tarzıma uygun birileri arıyorum :)
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim :happy:
Aynısı'ndan benden İzmir'de arıyorum :D Bizim insanlarımız anlamıyor müzikten ;) Eline her gitar alan Metallica dinlemeye başlıyor.. U2 geliyor tribünlerin yarısı boş Metallica fullüyor.. Durum böyleyken muse'a fazla sıra gelmez..
ya ben 15 yaşındayım Rock'n Coke a geldiklerini duydum ilk isimlerini tabi izleyemedim haliyle.. Ancak önümüzdeki sene kesin onları görmeye gidiyorum herhangi bir ülkeye.. Belki holllanda olur.. Sabırsızlanıyorum onları görmek için.. Hollanda'da nasıl Muse sevgisi? Seviyorlar mı çok popülerler mi? Türkiye'de daha yeni yeni başladı tanınmaya uprising vidyosuyla falan en azından benim yaşlarım arasında..
tabi cok fanlari var burda. Benim gittigim universitede gunde en az 2 tane Muse t-shirt i giyen yeni birisini goruyorum.
microp*
15-10-2010, 03:45 PM
tabi cok fanlari var burda. Benim gittigim universitede gunde en az 2 tane Muse t-shirt i giyen yeni birisini goruyorum.
Burda değerini bilmiyorlar.. Hangi bölümde okuyorsun? Bu arada Türkçen gayet iyi söylemesen anlamazdım Türk olmadığını.. Kolay bir dil değil Türkçe..
Burda değerini bilmiyorlar.. Hangi bölümde okuyorsun? Bu arada Türkçen gayet iyi söylemesen anlamazdım Türk olmadığını.. Kolay bir dil değil Türkçe..
Fizik. Aslinda ODTU malzeme muhendisligine de kabul oldum ama Hollandada buyudugum icin burasi bana daha iyi geldi. Turkce ogrenmek elde degil cocuklugumdan beri devamli turk TV'si acikdi bizim evde, annem de azeri kokenli oldugu icin. Ne derler her dil bir insan mi? ;)
microp*
15-10-2010, 05:49 PM
Fizik. Aslinda ODTU malzeme muhendisligine de kabul oldum ama Hollandada buyudugum icin burasi bana daha iyi geldi. Turkce ogrenmek elde degil cocuklugumdan beri devamli turk TV'si acikdi bizim evde, annem de azeri kokenli oldugu icin. Ne derler her dil bir insan mi? ;)
Fizik baya hoş ayrıca eminim biliyorsundur ODTÜ herkesin girmek istediği bir üniversitedir.. Kampüsü ayrıca bi şehir gibi.. Tabi büyüdüğün yer gibi olmaz.. Bu arada o söz aslında şöyledir " Bir lisan bin insan" lisan da dil demek bilmiyorum duydun mu? Türk TV derken? Diziler falan mı yada meşhur yeşilçam filmleri mi ? Çünkü artık biz onlardan bıktık onlar dışında ne bulsak izliyoruz :D Ama sana farklı gelip hoşuna gidiyor da olabilir tam emin değilim.. Neler izliyorsun ?
Fizik baya hoş ayrıca eminim biliyorsundur ODTÜ herkesin girmek istediği bir üniversitedir.. Kampüsü ayrıca bi şehir gibi.. Tabi büyüdüğün yer gibi olmaz.. Bu arada o söz aslında şöyledir " Bir lisan bin insan" lisan da dil demek bilmiyorum duydun mu? Türk TV derken? Diziler falan mı yada meşhur yeşilçam filmleri mi ? Çünkü artık biz onlardan bıktık onlar dışında ne bulsak izliyoruz :D Ama sana farklı gelip hoşuna gidiyor da olabilir tam emin değilim.. Neler izliyorsun ?
e kucuken ben bi TRT hatirliyorum hollanda da vardi. sonra uydu aldik eve...Kemal sunal filmlerin hastasiyim ayrca. Ne kadar izlesem de bikmam. Dizi pek izlemem, o kadar cok ki insan yetisemiyor. Bir de hepsi birbirine benziyor, hep ayni masal. Bi zamanlar avrupa yakasi izlerdim. su anda iki senedir yalniz yasiyorum annemler irana gittiler, ama hala skype ta konusurken arkadan turk tv sesi geliyor :LOL: zan edersem orda da uydu aldilar
microp*
16-10-2010, 07:01 AM
e kucuken ben bi TRT hatirliyorum hollanda da vardi. sonra uydu aldik eve...Kemal sunal filmlerin hastasiyim ayrca. Ne kadar izlesem de bikmam. Dizi pek izlemem, o kadar cok ki insan yetisemiyor. Bir de hepsi birbirine benziyor, hep ayni masal. Bi zamanlar avrupa yakasi izlerdim. su anda iki senedir yalniz yasiyorum annemler irana gittiler, ama hala skype ta konusurken arkadan turk tv sesi geliyor :LOL: zan edersem orda da uydu aldilar
Hiç sorma ya bizim sinema endüstrimiz bay bir fena.. Ama Kemal Sunal filmlerini bende seviyorum baya onlar güzel.. Ayrıca benimde izlediğim son Türk Dizisi Avrupa Yakası o da Ata Demirer zamanında güzeldi bence..
sdilya
05-11-2010, 03:32 PM
http://www.facebook.com/pages/Muse-Fan-Page-Turkey/104854939585408
arkadaşlar muse'un türkiye fan sayfasını açmış bulunmaktayım.yeni açtığımdan dolayı az üyeye sahip eğer yayılırsak çok iyi işler yapacağımızı düşünüyorum,çeşitli videolar ve fotoğraflar da paylaşıcam merak etmeyin sadece beğenin ve arkadaş listenizi davet edin.
sezerk2
05-11-2010, 07:44 PM
Arkadaşlar aranızda bu siteden Muse ürünü alan oldu mu hiç ?
Almayı düşünüyorum ama yurtdışından geliceği için kafamda çok soru var
Alan biri varsa yardımcı olabilir mi ?
duygu
06-11-2010, 02:40 PM
Arkadaşlar aranızda bu siteden Muse ürünü alan oldu mu hiç ?
Almayı düşünüyorum ama yurtdışından geliceği için kafamda çok soru var
Alan biri varsa yardımcı olabilir mi ?
Ben aldım zamanında, tam olarak sormak istediğin nedir?
onelastgoodbye
09-11-2010, 12:43 PM
evt bnde alıcm. şimdi malum uzun bi yol katedio bu alıcamız sey ne kadara mal oluo mesela 18 euroluk bi t shirt?
Electric
09-11-2010, 05:22 PM
2 kez aldim
ilki sorunsuz geldi
ikincisini soyleyeli 1 yil olucak hala gelmedi yani kac kez konustum adamlara gore her konustuktan sonra tekrar yollamislar ama bence hic yollamadilar... parada kaldi oyle senin bilicegin is artik postaci ogluna mi aldi ne yapti bilmiyorum ingiltereye git al daha ucuza gelir daha hizli gelir :D
Electric
09-11-2010, 05:33 PM
istanbulda muse tshirt poster vs vs satan bir yer biliyor musunuz? tesekkurler:)
EndlessBliss
10-11-2010, 12:28 PM
Bence bir tişört satın almak yerine var olan bir tişörte fotoğraf bastırmak çok daha güzel oluyor :) Ben 2 yıl evvel siyah bir ceketin arkasına Muse'un logosunu bastırtmıştım, çok çok güzel olmuştu. Hiç eskimedi, hâlâ giyiyorum. Üstelik ucuza da geliyor :)
onelastgoodbye
10-11-2010, 04:56 PM
ankarada fln da varsa alıcm ben . ya getiriolar aslında . ben kırşehirde olmama rağmen getirtmişlerdi ankaradan fln. haftaya gdp alıcm bilen varsa sölesin ankarada satan bi yer ..
DomHow
26-11-2010, 06:42 PM
Sanırım SONUNDA GELİYORLAR!!:musesign::musesign:
http://www.hafifmuzik.org/?p=10490
duygu
27-11-2010, 12:19 PM
Sanırım SONUNDA GELİYORLAR!!:musesign::musesign:
http://www.hafifmuzik.org/?p=10490
Lütfen bu gerçek olsun:D
Bu arada MTV Türkiye de Muse haftasonu varmış bu hafta:D
n8a9z
27-11-2010, 12:47 PM
buraya yazmayalı 100 yıl olmuş galiba :S
oheyohey sanırsam geliyorlar seneye :D...durun ama hemen gaza gelmeyelim... gelmelerini beklediğimiz olay Sonisphere... o kadar metalcinin arasında birbirimize sahip çıkmamız gerekebilir arkadaşlar ona göre ya :D
headliner olmucaksak gelmeyiz geyiği yapmazlar umarım... olm Iron Maiden'ın altında çalıp da komplekse girceksen ölün zaten bi zahmet... bizim çocuklar öyle çocuklar değil... yapmazlar ı-ıh :D rahat olalım :D
duygu
27-11-2010, 06:31 PM
buraya yazmayalı 100 yıl olmuş galiba :S
oheyohey sanırsam geliyorlar seneye :D...durun ama hemen gaza gelmeyelim... gelmelerini beklediğimiz olay Sonisphere... o kadar metalcinin arasında birbirimize sahip çıkmamız gerekebilir arkadaşlar ona göre ya :D
headliner olmucaksak gelmeyiz geyiği yapmazlar umarım... olm Iron Maiden'ın altında çalıp da komplekse girceksen ölün zaten bi zahmet... bizim çocuklar öyle çocuklar değil... yapmazlar ı-ıh :D rahat olalım :D
ya ben yuhalanmalarından falan korkuyorum o kadar metalcinin arasında:$
EndlessBliss
29-11-2010, 04:45 PM
Ekşi sözlükte okuduğum an... :eek:
Allah'ım şükürler olsun :) İnşallah aslı vardır bu haberin. Gelsinler de, biz hem birbirimize hem de onlara sahip çıkarız seve seve :)
MTV Türkiye'de 2 gün boyunca küçük aralar, başka şarkılarla hep Muse vardı :) Sürekli aynı şeyleri verdiler tekrar halinde ama onları bu kadar uzun zaman izlemek çok güzel oldu :)
onelastgoodbye
30-11-2010, 05:49 PM
kesinlikle. mtv tr ve dream tv.. uzun zmndır ilk defa muse a doydum diebilirim. :)) ama yine hücrelerim bağırıyor muse muse die:D gelselerde bnde rahatlasam artık.D:
DomHow
01-12-2010, 05:51 PM
Cnbc-e yılbaşı gecesi Glastonbury'den bir saatlik program yapacakmış ve Muse'dan da görüntüler olacakmış :musesign:
Geçen hafta sonu çok güzeldi ya :D Haftaya güzel başladım :dom::dom:
eren#15
04-12-2010, 07:09 AM
merhaba herkese burayı yeni gördüm baya bir geç olsa da, istanbul da okuyorum ve açıkçası burada okuma sebeplerimden biri de günün birinde muse un tr e gelip istanbul da konser verecek olması bu konser haberinin doğruluğu nedir acaba
duygu
04-12-2010, 09:07 PM
merhaba herkese burayı yeni gördüm baya bir geç olsa da, istanbul da okuyorum ve açıkçası burada okuma sebeplerimden biri de günün birinde muse un tr e gelip istanbul da konser verecek olması bu konser haberinin doğruluğu nedir acaba
Daha ortada bişey yok, bir yazıda geçti bahsi o kadar ama umutlandırmaya yetti açıkçası:D
Bu arada bu hafta da Dream TV de Muse hafta sonuymuş, her taraf Muse var, bu bir işaret mi acaba:)
eren#15
11-12-2010, 09:41 AM
ya işaret falan istemiyorum gelsinler de nasıl gelirlerse gelsinler :) muse konseri istiyorum artık :rolleyes: röportajında rusya ya gelmeyi düşündüklerini söylemiş galiba matt efendi o ara buraya da gelsinler
duygu
12-12-2010, 07:43 PM
ya işaret falan istemiyorum gelsinler de nasıl gelirlerse gelsinler :) muse konseri istiyorum artık :rolleyes: röportajında rusya ya gelmeyi düşündüklerini söylemiş galiba matt efendi o ara buraya da gelsinler
Evet , geçerken bi uğrasalar çok iyi olacak yol üstü zaten:D
microp*
25-12-2010, 06:30 PM
Evet , geçerken bi uğrasalar çok iyi olacak yol üstü zaten:D
Cidden gelsinler kurtarsınlar artık bizi..
Ne zamandır yazmadım buraya neden böyle oluyor;? Artık pek popüler değil burası.. :( Nasılsınız Muserlar nasıl gidiyor ? Chris'in sahnede sigara içip uyarılması nolucak? Hiç yakıştıramadım ya özellikle de ona Dom yada Matt yapsa şaşırmazdım...
EndlessBliss
27-12-2010, 05:41 PM
Chris'i efendi belledik ya, ondan yakıştıramıyoruz herhalde ;)
Evet evet, ne kadar sessiz etraf. Ama yazın sayfalara yetişemeyeceğiz, öyle hissediyorum. O zaman bu mesajıma bakıp güleceğim inşallah :)
MuseTurkiye
24-01-2011, 07:18 PM
Selam Türk Muserlar!
Kısa süre önce Türkiye'deki doğru Muse kaynağı yetersizliğinden ve aktif bir Muse forumu olmamasından şikayet ediliyordu. Bu olay bizim de kulağımıza geldi ve MuseTurkiye.com'u açtık.
Şu an her şey çok yeni, bu yüzden forumda adminlerimiz dışında post bulamayabilirsiniz :D Ama sizin de desteklerinizle Türkiye'nin en çok beğenilen Muse sitesi olma yolunda adım adım ilerleyeceğiz.
Amacımız, muse.mu ve muselive.com gibi uluslararası kabul görülmüş Muse sitelerindeki güncel haberleri Türkçeleştirerek Türk Muserlara sunmak ve Muse hakkında özgür bir tartışma ortamı yaratmak. Daha fazlasını portalın hakkımızda sayfasında bulabilirsiniz.
Ayrıca biraz üye kitlesi oluşturduktan sonra sitede ödüllü yarışmalar da yapmaya başlayacağız. :)
Bendeniz citizenerased ve arkadaşım osumatu, sitenin kurucusudur. Site üzerindeki nicknamelerimize mesaj atarak veya iletisim@museturkiye.com adresini kullanarak önerilerinizi bize bildirebilirsiniz :)
Portal için: http://www.museturkiye.com/
Forum için: http://www.museturkiye.com/forum/ (http://www.museturkiye.com/forum/index.php)
Desteğiniz için hepinize şimdiden teşekkürler :musesign:
linkittotheworld
01-02-2011, 11:33 AM
selam ordakiler ve orda olmayanlar.ece naber:d
EndlessBliss
07-02-2011, 12:46 AM
Ben de şimdi üye oldum siteye, haber verdiğin için çok teşekkürler :)
Burak, ben iyiyim teşekkürler. Sen nasılsın pekii? :D
linkittotheworld
08-02-2011, 08:15 AM
iyiyim ben de teşekkür ederim.:)
http://www.youtube.com/watch?v=V91sQozzFgc
MuseTurkiye
19-02-2011, 01:04 PM
Merhaba Türk Muserlar. :)
Matthew Bellamy imzalı The Resistance kazanmak ister misiniz? :) Evet dediğinizi duyar gibiyim. :) Detaylar için bağlantımız:
http://www.museturkiye.com/forum/museturkiye-com-duyurulari/museturkiye-com%27dan-2-kisiye-matthew-bellamy-imzali-the-resistance!/
pluggedbabyturkey
20-03-2011, 11:17 AM
izmirde muse t-shirt ü bulabileceğim bir yer var mı?
EndlessBliss
21-03-2011, 04:49 PM
Ben İzmir'de hiçbir yerde rastlamamıştım.
Bence bir tişört satın almak yerine var olan bir tişörte fotoğraf bastırmak çok daha güzel oluyor :) Ben 2 yıl evvel siyah bir ceketin arkasına Muse'un logosunu bastırtmıştım, çok çok güzel olmuştu. Hiç eskimedi, hâlâ giyiyorum. Üstelik ucuza da geliyor :)
pluggedbabyturkey
21-03-2011, 05:41 PM
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :)
EndlessBliss
22-03-2011, 07:33 AM
Ne demek, rica ederim :)
n8a9z
22-03-2011, 02:33 PM
Facebook grubundan size de mesaj geldi mi? ya da mesajı atan arkadaş buralarda mı?
mesaj şöyle bişi:
arkadaşlar muse' un 2011 yılı içerisinde türkiye gelceğine dair haberler, duyumlar çıkmaya başladı.. hatta 1-2 sitede kesin bilgi şeklinde yazan da olmuş.. olay kesinleştiğinde tabiki burdan herkese duyurucam, hatta konsere de beraber gideriz :)) gruba da muse seven arkadaşları davet edersek çok iyi olur.. herkese muse'lu günler :)
Hangi siteler olduğunu da söyleseymiş keşke yahu, dünya gözüyle göreydik :D
n8a9z
28-03-2011, 06:46 PM
http://hittmuzik.com/haber/etkinlik/muse-istanbulda/
YUMULUUUUNNN!!!!
EndlessBliss
29-03-2011, 01:28 PM
:dance:
mhtp*
29-03-2011, 06:21 PM
Bir of çeksem karşı ki dağları yıkarım namussuzum!?
Benim gibi lise son sınıfta olan çömez var mı? LYS muhabbeti falan yapardık asdfkşkjkfs.18 haziran lys sınavı var mesela muse gelirse şaka maka sınava girenler muse sevenler(mesela ben =P ) çok pis lanet okurum herkese.
Şu yazıların ingilizce çıktısını alıp matt'in özellikle tom dengesizinin suratına fırlatmak istiyorum.Ulan bu kadar sizi seven fan gördünüz mü? kıçını yırtan salak rus kızlarını babamda sever onu geçin şimdi.
Ay ben çok sıkıntılıyım bu konuda 5 yıldır sizin özleminizi çekiyorum lan ben
tam +18 olmuşum birde sınav muhabbeti çıktı fsm'den pankart sallandırcam belki gören olur. :rolleyes:
n8a9z
29-03-2011, 06:24 PM
mehtap dua et de 19 haziran'da gelsinler kardeşim :D
mhtp*
29-03-2011, 06:26 PM
aynen dualar o yönde:D pazar gününü de sevmem ama =P
linkittotheworld
29-03-2011, 11:24 PM
ece bi ara muse u getirtmek için mail vs. atma çabalarımızı hatırlıyor musun?sanırım boşa değilmiş:D
n8a9z
30-03-2011, 07:36 AM
İmzasında "29.10.2009 o2 World Arena, Berlin" yazıp da beni aylardır (nerdeyse 1 senedir) çatır çatır çatlatan arkadaşa söylüyorum (O kendini biliyor, ne haldeyim bilmiiiğğyoor :D)... Bizimkilerde "SONISPHERE ISTANBUL 2011" yazacak naaaağğbeeer :D
haha bu da böyle bir trollüğümdür...
*aşırı dozda Human Rights vizesi kafası yaşamaktayım, hoş görmeniz rica olunur :D
EndlessBliss
30-03-2011, 01:41 PM
Mehtaaap, diyorum ya sen içini ferah tut diye. Öyle bir durumda biz bir olur Öyle Bir Geçer Zaman ki'deki Soner Talaşoğlu (http://media.tumblr.com/tumblr_lfmxf9w7Gr1qbdtzk.jpg)'nu yanımıza alır, basarız senin sınava gireceğin sınıfı, dağıtırız ortalığı. Soner öncelikle "Bu sınavın ertelenmesini istiyorum, gereken neyse Süleyman (http://img560.imageshack.us/f/suleyman1.jpg/) halleder." der. Baktı ki öğretmenler sorun çıkarıyor, "ERTELENECEK LAN BU SINAV!" diye kükrer, biz de seni alır kaçarız :fear: Şaka bir yana, canım inşallah 19'unda olur da bir sıkıntı kalmaz, hep birlikte oluruz orada.
Burakcık hatırlamam mı hiiç :) Nefis bir takım ruhumuz olduğunu kanıtladığımız günlerdi o günler, vay be. Az küfretmemiştik Doris'e siteye giremediğimiz zamanlarda :LOL:
Ahah Naz'ım benim :p Ben oralarda yapayalnızdım ama. Şimdi kısmetse hep beraber olacağız ve Muse'u görmenin zevki, hep beraber olmanın zevkiyle birleşince çok daha büyük bir mutluluk çıkacak ortaya, hepimiz için! :happy:
Sınavlarında bol şans ve başarı seninle olsun ;)
mhtp*
30-03-2011, 08:34 PM
Ece'cim olmazsa Hürrem Sultana söyleriz oda 'sülüman'a söyler hatta valideeem muse geliyormuş onları alma benden der' =P
EndlessBliss
31-03-2011, 08:09 AM
Bak o da olabilir :p
eren#15
31-03-2011, 04:33 PM
muse gelsin gelsin gelsin gelsin gel gel gel gel ben uçarım uçarım uçarım uçarım uç uç uç uç sen yeter ki gel sahne önü bilet almayan ölsün
the.muser
31-03-2011, 04:50 PM
of bende yazmayalı çok uzun zaman oluyo ama şimdi yazılmaz da ne zaman yazılır! ay umarım haberler doğrudur yaa 5 senedir (rock'n coke'u kaçırdığım andan beri yani:mad: ) bu anı bekliyorum! of twitliyip duruyorum matt'i chris'i muse'u ama henüz cvp gelmedi.
eren#15
02-04-2011, 12:29 PM
:stunned: geçmiş olsun :stunned:
EndlessBliss
03-04-2011, 08:16 PM
Hepimize :rolleyes:
Rytec
04-04-2011, 03:59 PM
Muse TO Rock n Coke 2011 Istanbul!!
lutfen:D
pluggedbabyturkey
15-05-2011, 06:21 PM
maalesef yokmuş :/ umutlar 2012ye kaldı.
JT-Res
16-05-2011, 11:02 AM
2012'de gelirlerse yeni albümden parçalar çalarlar :) Daha iyi bile olabilir 2012'ye kalmaları :D
osumatu
18-05-2011, 08:16 PM
Muse ile ilgili her şeyi tartışabileceğiniz ortam, Türkiye'nin Muse Sitesi www.museturkiye.com!
eren#15
11-07-2011, 07:32 PM
muse'un en iyi 10 şarkısını seçen NME'yi kınıyorum muse'un en iyi 10 şarkısı olabilir mi neutral star collision dışında hepsi 1 numara :LOL:
enigmae
12-07-2011, 04:35 PM
ya millet ben yeniyim bu sitede o yüzden pek fazla bir şey bilmiyorum henüz kafam karıştı :D ortama uyum sağlamaya çalışıyorum :D vee bir şey sorucam shop bölümünden kargoyla bir şey almak istiyorum türkiye ye geliyor dimi ?
duygu
17-07-2011, 10:30 AM
ya millet ben yeniyim bu sitede o yüzden pek fazla bir şey bilmiyorum henüz kafam karıştı :D ortama uyum sağlamaya çalışıyorum :D vee bir şey sorucam shop bölümünden kargoyla bir şey almak istiyorum türkiye ye geliyor dimi ?
Geliyor fakat adresini doğru yazman lazım, türkçe karakter kullanamıyorsun mesela, bir de bi arkadaşımda ve bende sorun çıkmıştı, tam olarak ve türkçe karakter kullanmadan yazmamıza rağmen nedense eksik almışlar adresi,sorun çıkmıştı biraz ama belki sende olmaz :)
pluggedbabyturkey
02-08-2011, 12:31 PM
Vikipedi'de Muse' un yayınlanmamış şarkılarından bahsediyor.Small Minded /
Soaked /We Are the Universe/ Who Knows, Who Cares"
Yellow Regret gibi...Çok aradım ama bulamadım.İndirebileceğim bir yer var mı bildiğiniz?
DomHow
04-08-2011, 12:02 AM
Bende sadece Soaked ve We are the universe var :/
https://rapidshare.com/files/3157514053/FFOutput.rar
pluggedbabyturkey
04-08-2011, 11:49 AM
Bende sadece Soaked ve We are the universe var :/
https://rapidshare.com/files/3157514053/FFOutput.rar
teşekkürler! Diğerlerini de bulabilirsem link atacağım buraya.
n8a9z
10-10-2011, 12:03 AM
millet naber yahu?
ben buraya yazmayalı yıllar olmuş yine :S
youtube'daki Reading videolarını izledim de, orda olma ihtimalim aklıma geldi... sinirlerim bozuldu ya :(
n8a9z
17-12-2011, 09:16 AM
heeey millet ne bu başlığın hali böyle yahu?
en son mesajı ben aylar önce yazmışım :S
Muse un yeni albümünü çok merak ediyorum umarım daha çok beklemek zorunda değilizdir.
Aslında 2006 dan beri bekliyoruz Muse u o da ayrı bir bekleyiş :)
EndlessBliss
21-01-2012, 01:52 PM
Merhabaa merhaba!
Naz bir ara sayfa sayısının artış hızına yetişmek mümkün değildi ama şimdi duruldu buralar hep :)
Muse bizi çok bekletti, bunun bedeli ağır olacak :p
musece_tr
28-01-2012, 02:50 PM
burada türk görmek gerçekten çok gurur verici birşey.
n8a9z
03-02-2012, 01:37 PM
ya şimdi fark ettim de, shop'tan alışveriş yaparken yalnızca Türkiye için "standart delivery" opsiyonu yok bilmem farkında mısınız.
standart delivery 5 poundken express 26 küsür bişey ki bu da aldığımız şeylerden daha fazla bi miktar. astarı yüzünden pahalı resmen.
ve inatla hepsini kontrol ettim bi tek bizim için böyle bi durum var.
bu konuda bişeyler yapsak iyi ederiz bence. bi de "eşitlik"ten bahsederler.
yuh lan!
DomHow
04-02-2012, 10:15 PM
Evet bende çok dertliyim o konuda.Tom'a tweet yazmıştım ama cevap alamadım tabii ki.
museremre
05-02-2012, 06:09 PM
Selam beyler burada bu kadar türk varmıydı ya çok şaşırdım :D
guralp
06-02-2012, 07:49 PM
girmeyeli aylar yıllar olmuştu... iyi oldu... son zamanlarda pek dinlemesemde ve eskisi kadar beni heyecanlandırmasa da muse hala içimde bişeyleri kıpırdatır.yeri ayrıdır
n8a9z
09-02-2012, 11:10 AM
Evet bende çok dertliyim o konuda.Tom'a tweet yazmıştım ama cevap alamadım tabii ki.
ben de yazmıştım da çok ilgilendi saolsun. bence buralarda bi yerlere başlık açıp sormak lazım "ne ayaksınız?" diye.
eren#15
22-02-2012, 10:09 PM
görünüşe göre yeni albüm önceki albümlerde olduğu gibi yine radikal değişikliklere gebe olacak twitter da yüce peygamberimiz hz. matt demiş ki ''Ok, will start on christian gangsta rap jazz odyssey, some ambient rebellious dubstep and face melting metal flamenco cowboy psychedelia'' benim için ise matt bellamy'e inen vahiylerin yeni zinciri :D
DomHow
16-03-2012, 08:37 PM
Ve haberlere göre Kate ve Matt evlenmiş :(
Ve Kate'in annesi haberi yalanladı
eren#15
30-03-2012, 12:54 PM
7 nisan cumartesi, bu sene eylül ayından beri yani okullar açıldığından beri saydığım kadarıyla 3. muse tribute konseri olacak :D. Grubun adı muze imiş. Büyük ihtimal babylon'da sahne alan tribute grubundan daha kötü bir performans sergileyecekler ama mayotte'dekinden iyi olacağı kesin. :D
n8a9z
30-03-2012, 08:27 PM
yeni albümden bi 10 saniyelik kayıt sızmış diyolar dinlediniz mi bakem?
yüklenen silinmiş ama şurda bi tane var: http://unnaturallyselected.tumblr.com/post/20179590699/supremacy-muse-vocal-leak
pluggedbabyturkey
31-03-2012, 02:42 PM
yeni albümden bi 10 saniyelik kayıt sızmış diyolar dinlediniz mi bakem?
yüklenen silinmiş ama şurda bi tane var: http://unnaturallyselected.tumblr.com/post/20179590699/supremacy-muse-vocal-leak
Evet supremacy.Yeni albüm ortalığı yakacak sanki ? :) Şarkı Exogenesis Sym. anımsattı biraz bana.
n8a9z
01-04-2012, 04:29 PM
Evet supremacy.Yeni albüm ortalığı yakacak sanki ? :) Şarkı Exogenesis Sym. anımsattı biraz bana.
o değil de fake'miş sanırsam :S
ki olabilir, çünkü davullar "apocalypse please"den alıntı direkt :S
anlamadım ben bu işi...
DomHow
02-04-2012, 08:58 PM
Ben hala dinlemedim o kaydı :D
n8a9z
11-04-2012, 01:45 AM
Ben hala dinlemedim o kaydı :D
dinleme boşuna fake'miş :)
pluggedbabyturkey
15-04-2012, 03:33 PM
İzmir ve çevresindeki Muser'larla tanışıyoruz.Hepinizi bekliyoruz :) buradan bilgi alabilirsiniz http://www.facebook.com/events/266183566806934/
onelastgoodbye
09-05-2012, 11:44 AM
izmir dekiler buluşuyorda biz eskişehirdekiler neden buluşmuyoruz . ayarlasak bişiler hera cafe de buluşsak filan.
EndlessBliss
12-05-2012, 09:56 AM
İzmir ve çevresindeki Muser'larla tanışıyoruz.Hepinizi bekliyoruz :) buradan bilgi alabilirsiniz http://www.facebook.com/events/266183566806934/
İzmirli olup da bir süredir İzmir'den uzakta yaşayan Muse severler de kıskanıyor :stunned: Umarım güzel bir buluşma olmuştur :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2012, vBulletin Solutions, Inc.